Good luck... and don't fuck it up! - Pròleg: Did you miss me? I missed you! (Kai)
AvatarEscrit per Cass Ross
Enviat el dia 03/07/2021 a les 00:06:20
Última modificació 03/07/2021 a les 10:41:06
Tots els capítols de Good luck... and don't fuck it up!
Pròxim capítol >


Pròleg: Did you miss me? I missed you! (Kai)

Avís per a navegants: Aquesta fanfiction està escrita a sis mans entre Cass Ross, la Mercè Granger i la marta_ginny. Cadascú escriurà un capítol des del punt de vista del seu personatge, el nom del qual constarà entre parèntesis al títol del capítol. Esperem que gaudiu d’aquesta història plena de personatges amb carisma, unicitat, nervi i talent tant com nosaltres l’estem gaudint planificant-la i escrivint-la. Per a més informació, els comentaris.

*

El rellotge de l’escola va fer onze campanades, i Kai va alçar la vista dels pergamins rúnics que hi havia escampats per la taula davant seu mentre deixava la ploma amb cura dins del tinter. Va comprovar l’hora amb el seu rellotge, que anava tres minuts endarrerit. Tot guardant-se’l a la butxaca de la túnica, s’aixecà de la cadira d’una revolada i va observar el panorama davant seu. 

Esperava que els pukwudgies no li toquessin res, perquè era la tercera vegada en la setmana que portava allà que li ordenaven els papers. Quina falta de respecte! Potser si hi tirava purpurina per sobre, podria saber quin era el pukwudgie que li endreçava el despatx. Com si ho necessités! Kai s’entenia enmig del caos endreçat que hi havia al seu voltant i no hi veia necessitat de fer-hi res. Els llibres rúnics mal posats a la llibreria, l’amuntegament de les maletes en una cantonada i l’escampall de revistes de moda per damunt del seu llit, que veia des d’on era ja que havia deixat la porta al dormitori oberta, il representaven.

Després de comprovar que el maquillatge d’ulls estava perfecte perfectíssim, Kai va sortir del despatx. El passadís era bastant estret, però les finestres permetien que entrés la llum del sol d’una manera que el feia més ample del que semblava. En comptes de trencar cap a l’esquerra, com hauria fet normalment, Kai va sospirar i va trencar cap a la dreta. 

No recordava pas l’ordre del dia, així que almenys hi hauria alguna cosa interessant en la reunió del claustre. Caminava amb passes ràpides, la cua de la seva túnica de motius florals voleiant darrere seu. Sense cap sorpresa, la porta de la sala de professors ja estava tancada, així que va escoltar amb cura acostant l’orella a la fusta. 

La veu soporífera del director arribava esmorteïda, i Kai va somriure. En mirar el rellotge, per a ille faltava un minut per les onze, mentre ja en feia dos que havien sonat les campanes. El moment ideal. Va obrir les portes de la sala de professors de bat a bat, un somriure radiant als llavis i els braços estesos en gest triomfal:

—Hola, amics esquirols! M’heu trobat a faltar? Jo sí que us he trobat a faltar!

Tothom il mirava, és clar. El director Fontaine, a qui havia interromput, estava perplex com si ille fos una aparició de la revista Vogue. És el que passa quan tens per director a un dinosaure desajustat amb la realitat de la vida. Al seu costat, el subdirector Martin tenia la mandíbula tensa i la vena de la templa li palpitava. Unes quantes cadires enllà, la V il mirava, mig sorpresa mig cansada, com si s’estigués replantejant per què eren amics. El silenci era absolut.

En definitiva, segur que estava fabulós.

—Ai, no volia interrompre la reunió —va dir Kai amb teatralitat mentre s’asseia a la cadira que la V li havia guardat al seu costat com la bona amiga que era. Un cop assegut, va continuar—. Per on anàvem?

—El sistema de guàrdies i l’ordre d’arribada dels alumnes aquesta tarda.

—Oi tant! Clar que sí. —Heus aquí el punt principal de l’ordre del dia.

*

—… I així els no-mags parlen amb els aneguets de goma i poden processar el problema que tenen —va acabar l’explicació Kai, tot recordant coses no-mags que els seus amics d’Europa li havien explicat.

—Quina manera més fascinant d’encarar-se als problemes! Amb un aneguet de goma! —va exclamar el professor Quahog, al seu costat, mentre assentia amb el cap meravellat.

El professor Quahog era un membre honorari del club de la calvície i un dels professors més vells d’Ilvermorny. Però, al contrari d’altres dinosaures, el professor d’Estudis No-Mags era una persona interessant amb qui passar l’estona. Molt amable, també. A la pobra V li havia tocat fer la guàrdia amb la professora Rosenthal.

Kai s’havia arrepenjat a la paret de la sala semicircular, mentre el vell professor estava al seu costat en la seva cadira de rodes. Davant seu, hi havia deu llars de focs que estaven unides a la xarxa migratòria. Els alumnes en sortien prou disciplinadament i es dirigien al vestíbul per retrobar-se amb els amics. Fins aquell moment, la guàrdia havia sigut prou relaxada, perquè era el torn dels alumnes més grans.

Van sonar les campanes, i el professor Quahog va sospirar:

—Un ja no té edat per estar-se aquí gaire estona.

—No es preocupi, professor. Ja espero jo que arribi la següent guàrdia.

—Almenys no em digui professor, professor Le Fay —l’amonestà el vell Quahog amb suavitat, i a Kai se li escapà el riure—. Ara vostè està al meu bàndol, no al seu —assenyalà amb un dels seus dits gruixuts els primers alumnes de cinquè que sortien de les llars de foc. I dit això, sortí de la sala amb la cadira de rodes levitant lentament.

Abans que Kai hagués tingut temps de lletrejar el futhark antic, els talons de la professora Schwarzenegger repicaven amb força contra el terra de pedra de l’escola i es plantà a la porta de la sala semicircular. La professora no havia estudiat a Ilvermorny, era alemanya, i ningú no sabia exactament com es deia de cognom, així que era tradició entre els alumnes de canviar-li el cognom cada vegada. Kai no tenia intenció de perdre el costum per molt que ara fos professor.

La professora Oppenheimer, que era un altre dinosaure, tenia uns ulls molt severs separats per un nas petit i punxegut. Il va mirar amb una mirada d’aquelles que travessen i entrà a la sala, acostant-se més a les llars de foc del que s’havien acostat ille o el professor Quahog durant tota la seva guàrdia. A Kai no li queia gaire bé perquè la severitat del seu rostre, que mai no sabia del tot si era intencionada o simplement que tenia una resting bitch face, arruïnava el bon ambient, i no es va molestar a dirigir-li la paraula.

Kai va mirar el rellotge una vegada abans que la V aparegués per la porta i va sospirar alleugerit. Duia els cabells recollits en una cua de cavall que estava una mica esbullada, i la vareta, que segurament havia col·locat darrere l’orella, s’havia embolicat amb la goma.

—Bona tarda, Rottenmeier. Disculpi la tardança! —va dir, amb el seu habitual to energètic—. Ai, hola, Kai. Què tal la guàrdia? Què hi fas aquí? —Els seus ulls marrons, que destacaven darrere les ulleres rodones, il van mirar encuriosits.

—Comprovant que el professor Cullen no se t’havia cruspit. —Tothom deia que el professor Cullen era un vampir. Quan el veiés, li ho preguntaria. Tindria resposta?—. Com ha anat la reunió amb ell?

—Bé, bé, molt bé! És molt guai veure què hi ha a tots els armaris. En Desmond, perquè m’ha dit que li digués pel nom, m’ha ensenyat un munt de llibres d’allà dins!

La V i el professor Cullen ensenyaven la mateixa assignatura, Magimàtica. La V en faria molt poques hores —la seva matèria principal era l’alquímia— però semblava que necessitaven acabar de coordinar alguns detalls. Per altra banda, Kai agraïa la llibertat que tenia de no compartir l’assignatura amb cap altre professor, i no haver de retre comptes amb ningú sobre la planificació dels cursos. Bàsicament perquè encara no l’havia planificat ni tenia intenció de fer-ho. Havia presentat l’escaleta de la professora Amorim, que havia fet Runes Antigues abans que ille, i ja improvisaria sobre la marxa.

—La seva guàrdia fa deu minuts que s’ha acabat, senyor Le Fay —comentà la professora Hoffmann.

—Ja ho sé, senyora! —Es va girar cap a la V—. Saps, una de les dues coses que em fot més de les reunions del claustre és que ja sé quin és el cognom de la professora Ritcher. Tot i així, he de dir que és un cognom molt indicat.

—Kai! —protestà la V divertida—. L’altre és el tema del club de moda, oi?

Oui. És un atac personal que els clubs els formin els alumnes i no els professors.

—És que… són pels alumnes, Kai.

Ille va esbufegar. Això era una formalitat.

—El tema és que, clar, ara he de buscar un alumne que vulgui formar un club de moda. Ja em diràs tu, mira que malament vesteixen! —Assenyalà els alumnes, amb una expressió a la cara de més horror que no pas el que sentia.

—Crec jo que aquell d’allà baix vesteix prou bé, oi?

—Tens raó! Gràcies, V. Ets un tresor. —Es va dirigir corrent cap a l’alumne.— Tu que tens bon gust! Sí, tu. Vols fer un club de moda?

*

La tarda s’acabava, i el sol ja no estava directament damunt la cúpula de vidre. Tot i així, el vestíbul estava molt ben il·luminat, i els raigs encara tocaven parcialment el nus gordià de marbre al mig de la planta baixa. Hi havia xivarri, de tots els alumnes de tots els cursos d’Ilvermorny que, cadascú amb la seva residència, ocupaven els balcons dels quatre pisos superiors. A baix de tot, hi havia els professors als voltants del vestíbul circular. Els alumnes de primer esperaven vora l’entrada que fos el seu torn per posar-se entre les quatre estàtues de fusta que dominaven el vestíbul.

—I doncs, què t’ha dit? —preguntà la V, que s’havia situat al seu costat.

Quan Kai havia acabat de parlar amb l’alumne, la V estava parlant amb la professora Schopenhauer, així que ille se n’havia anat després de saludar-les de lluny. 

—M’ha dit que no —va respondre Kai amb un sospir, com si la Ru en persona li hagués dit sashay away.

La V li va donar uns copets de confort a l’espatlla. El subdirector Martin va estossegar i, amb la seva veu rasposa i greu, va donar la benvinguda als alumnes de primer. Eren uns nap-bufs. El subdirector anava dient noms i cada vegada que les estàtues es movien i l’alumne escollia, hi havia aplaudiments, principalment de la residència corresponent.

—Sóc jo o són més petits del que érem nosaltres a la seva edat? —va preguntar Kai, quan ja n’havien passat un parell.

—Ets conscient que els alumnes que feien primer quan nosaltres fèiem setè són els que ara estan fent setè?

Kai va esbufegar.

—I un dia serem els dinosaures —va afirmar, mentre mirava la resta dels membres del claustre a l’altra banda del nus gordià.

—Espero que almenys no entrem al club de la calvície.

—V, que tindré malsons!

El cristall del front de Horned Serpent va brillar, i el nen ros que romania entre les estàtues va ser rebut amb aplaudiments per la seva residència. 

—Nicole Candelario —va dir el subdirector Martin.

—És Nicky! Nicky Candelario! —va exclamar una nena amb veu d’espinguet i les celles arrufades mentre anava amb passos ràpids a situar-se entre les estàtues.

—Oh, té caràcter. Thunderbird? —comentà la V.

—Wampus. Què t’hi apostes?

L’estàtua de Thunderbird va batre les ales, i hi va haver aplaudiments.

En teoria, les apostes no estaven permeses. En teoria, durant la selecció, els alumnes dels cursos més grans havien de romandre en silenci; però no era mai el cas. Diners, favors i reptes diversos anaven canviant de mans a mesura que passava la selecció. A Kai li encantava fer apostes, perquè si no es feia llarguíssima i tediosa l’espera abans del sopar.

—Apostaves, llavors? —va preguntar la V.

La V i ille eren de la mateixa promoció a Ilvermorny, però havien anat a residències diferents i pràcticament no havien coincidit a les optatives. La seva amistat havia començat quan s’havien retrobat feia uns mesos al curs de professors.

—Qualsevol cosa és millor que morir-se d’avorriment.

La V va riure. 

—Isabella Obonsawin —va dir el subdirector.

Una nena de cabells negres recollits en trenes va avançar unes passes fins a col·locar-se a la posició. L’estàtua de Thunderbird va batre les ales, el cristall de la de Horned Serpent va brillar, la de Wampus va rugir i la de Pukwudgie va alçar el seu arc. Es va fer el silenci durant uns segons i, després, els murmuris van anar pujant de to. Ara tocava que la nena triés.

—Oh, sempre ho havia volgut veure! —va exclamar la V.

No era gaire habitual que les quatre estàtues es giressin, però passava de tant en tant. Quan ells eren alumnes, es contava que havia passat en un curs superior al seu, però ells no ho havien vist llavors.

—Aquesta és la becada, oi? —preguntà Kai. 

Li sonava el cognom de la reunió de professors. Cada any el COMEUA oferia un parell de beques per a alumnes que en altres circumstàncies no podien anar a Ilvermorny. Ningú no sabia quins eren els criteris, però Kai estava segur que un devia ser el prestigi que podien aportar al COMEUA, o a Ilvermorny, que vindria a ser el mateix.

—Sí, sí que l’és. Que es foti el COMEUA, ha! —va exclamar la V.

—Horned Serpent.

—Pukwudgie —va rebatre la V.

—Thunderbird! —va ficar-hi cullerada en Kade Gorg.

Era un dels professors més joves, no arribava als trenta anys. Baixet i de mandíbula marcada, els seus ulls sempre brillaven com si el món fos molt interessant. O com si anés drogat. Algú del professorat anava drogat, i Kai no en tenia proves però tampoc no en tenia dubtes. La sala de professors feia olor a maria certes hores al dia.

L’alumna va triar Wampus i els tres professors s’ho miraren mig decebuts mentre la residència la rebia en aplaudiments.

—Això d’haver de triar a primer és complicat. Quan tens onze anys… passen moltes coses des de la vegada que tries la residència! I la residència defineix aquestes coses. T’imagines que hagués escollit Horned Serpent? —comentà la V. Les dues estàtues se li havien mogut, i ella havia escollit Pukwudgie.

—Llavors ens hauríem conegut més potser i hauríem sigut amics abans. Si jo no hagués anat a Thunderbird llavors, és clar. —Kai va riure.— Però trobo que Pukwudgie t’escau.

—Sí, i tant. No estava dient que estava decebuda amb la meva tria ni res. Simplement que és com molta responsabilitat per quan tens onze anys.

—Almenys sort que no n'érem conscients llavors.

La V va assentir.

—Per què vas fer Horned Serpent?

—Perquè Thunderbird era el que esperaven de mi —va respondre Kai, després de pensar-s’ho una estona.

—Thomas Wilkins —va dir el subdirector. Era l’últim alumne de la fila. Per fi, va pensar Kai, que feia estona que pensava més en el menjar que en la selecció.

Un nen alt de cara allargada va situar-se entre les estàtues. Caminava amb passos curts i dubitatius. L’estàtua de Pukwudgie va alçar el seu arc, i la de Wampus va rugir. Els murmuris van començar, i el nen s’estava quiet com un estaquirot.

—Si us plau, tria ja, que tinc gana —murmurà Kai.

*

Kai va entrar al Menjador elegantment impuntual, amb la V unes passes endavant parlant amb en Kade. Havien sigut dels últims a deixar el vestíbul, per molta gana que Kai tingués. S’han de tenir les prioritats clares: qualsevol altra manera d’entrar a la que era una de les passarel·les més llargues disponibles en aquella escola hauria sigut malgastar una situació en què educar els alumnes i els professors en el bon gust, l’estil i la moda.

Tot i així, la confiança de Kai en caminar pel passadís central del menjador va esvair-se en veure quins llocs quedaven buits: els extrems de la taula i just al costat del director. Faltaven pocs metres per arribar-hi, i Kai havia de prendre una decisió. La V s’havia girat a mirar-le, i ille li va fer gestos perquè s’aturés. En Kade va dirigir-se al lloc al costat del director i tindria a l’altra banda una professora arrugada com una pansa. Si el que deien era cert, era la professora de futurologia, que només la veien en comptades ocasions. 

—V, pots seure tu amb les russes? Crec que em mataran si m’assec amb elles. Es veu que no els agraden les crítiques constructives.

—Eren realment constructives? —va preguntar-li la V, empetitint els ulls com si volgués llegir-li el pensament.

—Va, que ja has estat amb el professor Cullen durant tota la tarda.

La V va sospirar divertida, i il va assenyalar amb el dit abans d’enfilar cap a la banda esquerra:

—Me’n deus una!

—Fet!

Kai va adonar-se que el director Fontaine l’estava mirant fixament des de la seva posició al centre de la taula. Li va fer una reverència, es va girar cap a les taules dels alumnes i en va fer una altra. Va aixecar alguns aplaudiments i algunes rialles. I amb passes divertides es va dirigir cap a l’extrem esquerre de la taula.

Així que s’assegué, hi va haver una dringadissa i una cadira que s’arrossegava, i per damunt dels caps dels professors que tenia a la seva esquerra, Kai va veure el director de perfil. Que no l’afavoria gaire. Es va fer el silenci i l’home va parlar:

—Atenció, atenció! Benvinguts a un nou curs a Ilvermorny! —va estossegar—. Abans de començar amb el festí, unes indicacions. En primer lloc, teniu fins al quinze de setembre per a apuntar-vos als equips de Quodpot de les vostres residències. En canvi, el termini per apuntar-vos a un dels clubs, o crear-ne un de nou, alumnes, és fins al primer d’octubre. I en segon lloc, aquest any donem la benvinguda a dos professors nous: la professora Violeta Wilson-Torres, per a la posició d’Alquímia —a indicació del director, la V es va alçar—, i el professor Kai Le Fay, per la de Runes Antigues. —Kai s’alçà i feu una reverència.— I ara, que comenci el festí!

Hi va haver un aplaudiment i van aparèixer els plats. Kai va tamborinejar els dits per damunt de la taula i va començar a menjar. Com que no li agradava menjar en silenci, va girar-se cap al professor que hi havia al seu costat i li preguntà amb la boca plena:

—I doncs, professor Cullen, és veritat que sou un vampir?

*

A la llum de l’espelma, davant del tocador, Kai repetia el ritual de cada nit. Amb una espongeta es treia amb calma el maquillatge de voltant dels ulls, com si de mica en mica es treiés una màscara en acabar la funció.. Els verds, els daurats i els turqueses que havia escollit aquell dia combinaven molt bé amb la túnica que duia.

En acabar, va observar les fotografies que hi havia al voltant del seu tocador.  Una foto del seu pare i ille, quan tenia deu anys, al jardí de la casa familiar; era un retrat de família que estava parcialment estripat. Una altra amb la Jade i en Max quan van anar a les catacumbes de París. El retrat del grup sencer, sota el sol imponent d’Egipte; tots al voltant de la professora Amorim. Era el dia que li havia dit que es jubilava. També tenia altres fotos on no sortia ille: en Torgeir sota un cel amb l’aurora boreal; la Rei en un pícnic celebrant el Hanami; l’Alexis dormint damunt d’un llibre a la biblioteca de Berlín. Kai mirà l’última foto uns segons més que les altres; tenia una debilitat especial per aquells pòmuls tocats pels raigs del sol.

Havent acabat, va fer levitar l’espelma fins a la taula d’estudi, que per sort els pukwudgies no havien tocat. La va col·locar en una punta de la taula, i mirà l’escampall de pergamins. Tenia ganes d’ensenyar la màgia rúnica a una nova generació d’alumnes americans, però per sobre de tot, continuar-la investigant; i Ilvermorny li donava l’estabilitat, els recursos i l’espai per fer-ho.

Perquè les runes no enganyen però, com el seu nom indica, estan plenes de misteris.


Llegit 399 vegades


Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • AvatarCass RossEnviat el 03/07/2021 a les 00:21:18
  #27834He escrit 12 fanfics amb un total de 54 capítols

  Tayce Rpdr GIF - Tayce Rpdr
RpdrUk GIFs

  OMG OMG OMG No sabeu les ganes que tinc d’anar a un racó i poder cridar. AAAH! Per fi, per fi, per fi, comencem a penjar la fanfiction. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! No sabeu lo que m’ha costat tenir la boca tancada i no comentar-vos res, que sinó la Marta i la Mercè m’haguéssin desqualificat de Drag Race, dic, de la fanfiction. (Jo us ho volia explicar amb antelació, i anar-vos creant hype. Tipus “Pròximament, en els millors cines..”, “Estem preparant una cosa de la que no podem parlar”, etc. Però no em van deixar!) AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

  Vale, a veure, per on començo? Fa tres mesos, sí, el dia 3 d’abril a les tres i tres minuts del migdia (not a joke, just a fact), estàvem parlant nosaltres tres en un grup que tenim per comentar Drag Race i va sortir la idea de fer una fanfiction a sis mans on tots els títols fossin de frases icòniques del reality show.  Al final, les referències no s’han quedat només als títols (tant de capítols com de la fanfiction en general), sinó que tota la fanfiction està plagada de dalt a baix de referències a Drag Race: frases casuals, noms dels personatges secundaris i qualsevol cosa que digueu “No, no seran capaços de ficar una referència d’aquesta manera”, doncs sí!

  En definitiva, esperem que us agradi tant com a nosaltres! Per tots els comentaris que fèieu (sobretot tu, Gee) que la pàgina estava molt inactiva i ningú penjava res… Us devem un Spoiler Day/Night. Ho sabem i tenim moltes ganes de fer-lo. Així que ja podem acordar dia i hora perquè, baby, it’s show time! (Ai, m’alegro que ja pengem la fanfiction! Així comentar-ne coses al respecte al grup de DR deixarà de ser esport de risc quan els altres grups estaven actius. No sabeu la d’atacs de cor que hem estat a punt de tenir tots tres pensant-nos que havíem escrit al lloc equivocat. Teníem sempre una excusa a punt per si se’ns colava alguna cosa on no tocava. Gent eficient, on? Hahahahaha.)

  En un mes vam tenir la trama planificada a grans trets i els personatges definits, tant els principals com els secundaris; i mira que no va ser fàcil, perquè ambientant-la a Ilvermorny, ens hem hagut d’inventar molta cosa! I és que… que us penseu que improvisarem? Que no ens conexieu!? Ai, si veiguéssiu com tenim organitzat el Drive! I’m so proud. Vam començar amb un Word molt bonic titulat “Frases icòniques per a capítols” i ara en aquella carpeta hi tenim de tot: l’escaleta de la fanfiction, les trames i les fitxes dels personatges, quin dia de la setmana Kai tiranitza els alumnes del club de moda, els horaris de TOTS els professors d’Ilvermorny, el world-building de l’escola i el COMEUA, qui és el fumeta de la sala de professors... TOT i més. Si tenim Sims, i moodboards, i de tot! Si fins i tot tenim preparat què us podem explicar i què no per l’Spoiler Day/Night!

  I bé, què més dir? Doneu la benvinguda a la icona fashion d’Ilvermorny, the one and only Kai Le Fay! Ai, mira, el dia que vam parlar de Robin i de personatges no-binaris vaig estar a tres milisegons de xivar-me d’aquesta fanfiction, que vaig haver d’anar a cridar al grup de DR per calmar-me. I a vosaltres us vaig escriure “És que la fantasia d'escriure un personatge no binari, ara que hi penso”... Doncs feia dos mesos que estava amb Kai entre mans! Sorry not sorry. (Escrivint aquest comentari tinc tant de hype de saber les vostres reaccions que no sé ni què escric. De qui són aquestes mans? No ho sé! El que sí que sé és que aquesta nit no dormo.)

  Doncs sí, encara que no ho hagi posat explícitament en aquest capítol, Kai és una persona no-binària. Suposo que ja ho haureu intuït amb els pronoms que utilitzo per parlar d’ille. Aquí teniu una explicació 101 sobre com utilitzar-los (ja que me’ls he inventat basant-me en diverses coses que hi ha), per si us interessa i per entendre’n més bé l’ús per part del narrador de la fanfiction. (Moltes, moltes gràcies, Antares, per aquella conversa que vam tenir sobre aquests pronoms. Em sap greu que vaig haver de ser críptic sobre per quina història ho necessitava, però és que si t’arribo a explicar que és una fanfiction se me’n va la llengua i m’expulsen de la fanfiction.) Als comentaris, per referir-vos a Kai, podeu utilitzar qualsevol pronom que vulgueu. Com diria ille, poseu-hi diversitat, que així hi ha alegria!

  Aquí teniu el fanart de Kai, fet per la Mercè. FABULÓS, OI? I fun fact: per fer a Kai, de característiques físiques i estil de roba, em vaig basar en el personatge que havia fet per quan vam jugar a aquell joc en el qual havíem de crear un Zepeto a partir de les nostres característiques físiques i basant-nos en unes instruccions que va fer l’Antares (em sembla?). Ja l’havia anomenat Kai, i per això ile professor de Runes Antigues n’ha mantingut el nom. (Ara és quan ningú se’n recorda que el vam fer, el joc, hahahaha. Diria que va ser durant el confinament.)

  RUNES ANTIGUES. Mireu, primer vam dir que seria a Ilvermorny, perquè Hogwarts ja estava massa vista, i Ilvermorny era la que teniem més controlada de totes les escoles estrangeres. Després vam dir que, a veure, fer un alumne també estava massa vist, i per això vam tirar cap als professors; vam creure que tindriem més marge d’explorar coses i mouren’s pel castell. (En altres paraules, ens vam allunyar tant de la dinàmica de Cròniques de Hogwarts com vam poder, perquè així l’experiència d’escriure la fanfic conjuntament ens resultés interessant, fresca i nova. O almenys, així ho veig jo.) I bé, tornant a Runes Antigues: vaig tenir claríssim que el personatge que fes jo seria professor d’aquesta assignatura, i així ha sigut. Antares, diria que no sóc l’únic de nosaltres tres que t’agraeix molt efusivament en nom de la fanfiction que ens passéssis aquella pàgina amb teoria sobre màgia al món de Harry Potter. Va ser un regal caigut del cel!

  Com que és tot just el pròleg, no crec que hi hagi gaire més a afegir per part meva. 

  Ens llegim!

  Cass
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 03/07/2021 a les 00:22:59
  #27835He escrit 13 fanfics amb un total de 175 capítols

  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

  FI-NA-LLY!

  El millor pròleg de la història, quins personatges, quina ambientació, quina trama, quina fantasia d'inspiració pels títols i les frases, quina meravella toooooooot!

  Tots sabeu que soc una persona de hype, però crec que poques vegades a la meva vida he tingut tant de hype per res com per aquesta fic. La meva paciència és una desgràcia, i TRES MESOS? Aquesta gent al principi ho volien penjar al setembre i els semblava aviat! Definitivament, ens hem hagut d'adaptar tots a un ritme entremig hahaha però no passa res! He gaudit MOLTÍSSIM del procés de preparar-ho tot (perquè encara sou poc conscients del nivell de detall que hem arribat), i ha estat fantàstic compartir-ho. Moltes ganes que conegueu els altres dos personatges principals (i els secundaris, per què mentir) i que la història vagi avançant. Me'ls estimo molt, i crec que hem trobat una trama guai que us agradarà llegir (espero!).

  I què dir d'aquest capítol? Adoro a Kai, però what's new. És la personificació del que ha de ser un personatge sortit de la inspiració de DR. M'encanta la seva entrada a la sala de profes, m'encanta que faci apostes, m'encanta la seva fabulositat, m'encanta tot ille. I m'encanta el seu despatx (eyes eyes eyes eyes ja callo).

  Què més... els altres personatges, GAH! Els profes, els alumnes (aparició ESTELAR de la Nicky, súper fan). El fet que anem fotent el COMEUA des del dia 1 hahaha What they deserve!

  Crec que per avui ho deixo així que encara se m'escaparà alguna cosa... Us devem una spoiler night com una catedral, demaneu les explicacions que hagueu de demanar per Telegram hahahaha

  Us estimeeeeeem! I ens llegim!
 • AvatarMercè GrangerEnviat el 03/07/2021 a les 01:31:29
  #27836He escrit 6 fanfics amb un total de 39 capítols

  RuPaul's Frack Race Seasons 12 / All Stars 5 / 13 |
Page 42 | The Popjustice Forum

  AA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAH AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAH AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH AAAAAAAA AAAAAAAAH AAAAAAAH

  És que no hi ha A suficients per expressar lo emocionada que estic. Aish. No puc no puc no puc. Ai quines ganes que ho llegiu i us agradi i conegueu la trama i els nostres personatges i els ships i i i i i 

  ᴺᶜᵀ imagines ✧ | Cute cartoon images,
Cute love gif, Cute doodles

   

  És que aquesta fic m'ha alegrat el curs d'una manera que no en sou conscients! xD És que no em crec que ja estigui publicada, que maca queda, m'encanta. 

  Òbviament el capítol és perfecte i Kai també. Però ja ho sabem! hahaha És que soc tan fan del personatge i TOTS els detalls que hi ha. La purpurina, les runes, que arribi tard, les apostes... i de tots els altres profes. ÉS QUE ÉS UN CLAUSTRE TAN GUAI. Arghhhhh que m'encanta tot. I em sembla un pròleg tan ben escrit, divertit i interessant! Huhuhu la que se os viene encima. 

  I LES FRASES DE DRAG RACE. LES REFERÈNCIES. Puro arte. Pobres ànimes innocents que no les enteneu. 

  Esper que us agradi molt. Però moltíssim perqué és una fic super guai i estic molt emocionada. Ens veiem a la spoiler night! Hehehehe.
 • AvatarCass RossEnviat el 03/07/2021 a les 15:43:18
  #27837He escrit 12 fanfics amb un total de 54 capítols

  REFERÈNCIES DE DRAG RACE

  A partir del següent capítol ja tindré en compte de posar-les al comentari inicial, però ara les teniu aquí. Espero que no m'hagi deixat cap referència important!

  “Good luck, and don’t fuck it up!” El títol és una frase que diu RuPaul, el presentador de DR, quan acaba d’explicar quin és el challange de la setmana o ha de donar ànims a les queens.

  Drag Race UK: The Real British
Tea Viewing Party - Page 7 — Foros JNSP

  “Did you miss me? I missed you!” És de la queen del gif del comentari anterior, que en la seva temporada van haver de fer una pausa pel confinament, i això és quan van reprendre la gravació.

  Tayce Rpdr GIF - Tayce Rpdr
RpdrUk GIFs

  “Carisma, unicitat, nervi i talent” (Charisma, Uniqueness, Nerve and Talent) Són les qualitats que una drag queen ha de tenir per participar al programa i guanyar-lo.

  Charisma, Uniqueness, Nerve
& Talent T-Shirt - World of Wonder

  “Amics esquirols” (Squirrel friends) És una manera com la Ru es dirigeix als seus companys jutges abans de jutjar les queens.

  “El club de la calvície” (The bald brigade) És com una queen es referia a ella i la seva clique de queens en la seva temporada, quan hi va haver una rivalitat entre elles, les més velles, amb les més joves.

  Que la professora alemanya li canviïn el cognom cada cop és una referència a una queen que sempre li canviaven el seu nom drag durant la competició.

  “Sashay away” Al final de cada capítol les queens que ho han fet pitjor fan un lipsync (és a dir, playback) per evitar ser eliminades. La que perd i abandona el programa és acomiadada amb aquesta frase.

  Sashay Away Ru Paul GIF -
SashayAway RuPaul - Descubre & Comparte GIFs

  “Nicky Candelario” És el nom drag d’una queen i el cognom out-of-drag d’una altra

  El professor Kade Gorg: una referència a la drag queen el nom out of drag de la qual és Kade.


  REFERÈNCIES A DR AL MEU COMENTARI INICIAL (perquè sóc la peste)

  “Not a joke, just a fact” És el que diu una queen en un challange en el que han de participar en un stand up. Segur que heu vist el gif per activa i per passiva al xat

  Rupauls Drag Race Drag Queen GIF
- RupaulsDragRace DragQueen DragRace GIFs

  “Baby, it’s show time!” És una frase d’una queen en una cançó que canten a la seva temporada de DR

  “De qui són aquestes mans? No ho sé!” (Whose hands are those? I don’t even know!) És una frase d’una drag queen quan li va malament un challange.

  Rupauls Drag Race Drag Race Uk
GIF - RupaulsDragRace DragRace DragRaceUk - Discover & Share GIFs I
 • AvatarAntares_BlackEnviat el 05/07/2021 a les 00:18:04
  #27838He escrit 10 fanfics amb un total de 51 capítols

  No em puc creure que sia el primer comentari (de lector no-escriptor)! Però si quasi us havia llegit tothom menys jo!

  Una fic a sis mans! Primer m’he preguntat com us organitzàveu (que havia vist fic entre dues persones, però entre tres?!), però entenc que porteu la mateixa dinàmica que amb la fic comunitària: cada capítol des del punt de vista d’un personatge. I cadascú en porteu un, com una fic de rol. Molt bé!

  No m’acaba d’agradar que en aquest relativament nou disseny de la pàgina la imatge de les portades es vegi tan petita! Està bé per algunes que quedaven enormes (com les meves), però amb els moodboards va més difícil d’apreciar totes les imatges.

  Hi ha moltes coses que no reconec (després de la llegir el capítol, algunes més que sí). El que sí que em queda clar és que va d’Amèrica, que hi ha un carnet del COMEUA!

  És clar que això ja se sap per la ressenya de la fic. I m’agrada que digueu que Ilvermorny és l’escola predilecta, perquè la tracten com l’única i segur que no és pas l’única! Tres professors (m’encanta) amb temps lliure (que inèdit...)? Mola! [doncs és clar que serà des del punt de vista de tres profes; si ho deia la ressenya!!] Començo a llegir!

  (ja sabeu que prenc notes a mesura que llegeixo, així que el comentari quedarà força ordenat com el capítol avança)

   

  Porta un rellotge (m’encanta que sia de butxaca) a tres minuts endarrerit? O bé el de l’escola va molt avançat o decididament Kai no és d’aquelles persones que porta el rellotge cinc minuts avançat per no fer tard als llocs! XD Nope! És dels que tenen un «caos endreçat» m’agrada (llevats dels llibre mal posats a la llibreria)! I que arriben tard a tot arreu! Expressament!

  Entenc que aquí els pukwudgies són les criatures i no els alumnes d’aquesta residència...

  Només porta una setmaneta a l’escola, mm Vol tirar purpurina als papers per descobrir quin pukwudgie li remena les coses? hahaha

  Un profe (és de runes? Després, al llarg del capítol, se’m confirma) amb rellotge de butxaca, purpurina, revistes de moda... quin personatge més interessant! M’han saltat els cors dels ulls quan he vist el seu pronom a «il respectaven» (al final en comento més). M’ha agradat molt i m’ha fet gràcia això «que maquillatge d’ulls estava perfecte perfectíssim».

  Entenc que cap a l’esquerra hi deu haver l’aula de la seva assignatura (o el menjador?) i a la dreta la sala de professors, no? Ai, això de l’odre del dia em fa pensar en les assemblees... però és per una reunió de claustre. Segurament les anima ille: la seua túnica de motius florals m’ha fet pensar en en Dumbledore! xD

  Hhaha s’ha trobat la porta tancada, perquè segurament fa tard sovint (les coses bones es fan esperar, que diuen!): Però, Kai, per què no poses el teu rellotge a l’hora? Tres minutets enrere i llestos! (posem-hi cinc, per si t’entrebanquessis pel camí!). Amics esquirols???!!! (al comentari de les referències ho aclareixes!) Quin cromo de persona hahhaah com si «fos una aparició de la revista Vogue» hahahaha

  El director Fontaine aquest hahahaa ahha fòssil! Apa que Martin també xD «la V il mirava, mig sorpresa mig cansada, com si s’estigués replantejant per què eren amics.» pff quin panorama d’avorrits xd (és clar que hem de tenir en compte que Kai arriba tard i interromp el parlament del director o sia que...). Repeteixo que Kai és un cromo!

  Aneguets de goma? Quins amics té Kai a Europa? El senyor Weasley?

  «El professor Quahog era un membre honorari del club de la calvície i un dels professors més vells d’Ilvermorny» No teniu vergonya, eh! Hahaha Si és que em fa pixar de riure! Perdó que no sé si dirigir-me a tots tres com a co-escriptors o només a Cass... Bé, jo parlo amb tots tres i ja em direu qui fa què (que potser els capítols els escriviu totalment per separat, llavors parlaria en singular). Com a mínim dieu que és interessant i amable. És el «vell professor» que va en cadira de rodes?

  Entenc que dieu «la V» sense cap títol perquè és amiga d’ile protagonista, no? Perquè és que tots són director, professor, subdirector... i ella només és «la V» xd (és clar que Kai també és Kai i prou, de moment). Després sabem que es diu Violeta (m’agrada molt!), i Wilson (Wilson-Torres, així que suposo que té asendents d’origen espanyol, com molts americans) em fa pensar inevitablement en ‘amic, company’ (influències d’El Nàufrag (2000), suposo...). De nom de Kai no en dic res perquè pot tenir molts significats, així que espero llegir-vos sobre el tema (només era pel nom del zepeto o té algun motiu més?).

  KAI LE FAY! Que fan que sóc del seu nom! Genialment trobat! O sia que el professor Quahog no vol que els seus companys li diguin professor? Només els alumnes?

  Sempre m’he imaginat el terra de Hogwarts de pedra, però cobert de catifes i moquetes (i les parets de tapissos). Fa bonic i alhora resguarda del fred. Així en el vostre cànon no hi ha catifes al terra? (potser només són alguns espais) Anava a dir que em costaria aprendre’m el nom de la professora Schwarzenegger, i va i llegeixo que els alumnes no fan cap esforç per aprendre-se’l, que li dirien com els vingués. Mmm oh, que després no es queixin si després la profe els canvia el nom a ells (Kai diu que no n’abandonarà el costum oops). Entre els talons i aquest nom tan alemany, me l’he imaginada com una professora d’aquelles Fräulein d’escoles de per fills d’oficials de l’antiga Prússia xD Tres quarts el mateix per la professora Oppenheimer.

  La V també té un estil (no tan com Kai) desenfadat i modern, oi? Sense ser astracanat. Ai, aquesta vareta rere l’orella. La Luna va marcar tendències xD «Bona tarda, Rottenmeier» (entenc que li ho diu a la professora Schwarzenegger? O a la Oppenheimer?) Apa aquí! No s’enfada mai, aquesta?!

  «Tothom deia que el professor Cullen era un vampir» Mmm és una referència a res de concret...?

  «—Comprovant que el professor Cullen no se t’havia cruspit.» Això li diu Kai a la V? Però la V no feia guàrdia amb la professora Rosenthal? I què diu d’uns armaris? No sé ni qui parla (ni de qui). Aquí m’he perdut. Es diu Desmond Cullen, doncs? O parlava d’un altre?

  «Havia presentat l’escaleta de la professora Amorim» Dius ‘de’ i no ‘a’. Així entenc que no és que li demani consell sinó que li roba (ille diria que ‘aprofita’) la planificació que tenia ella? No només és una ànima lliure i un desastre, sinó que Kai també és unie deixadie, i unie aprofitadie també!

  Aquesta professora Hoffman (m’esteu saturant de tot de noms de profes nous) encara li diu «senyor Le Fay»... i res de profe tampoc... Però ille li diu «senyora» i així no li diu ‘professora’, m’ha recordat en Harry. Ara, Kai li podria haver dir «senyor»!

  No ho entenc: «Saps, una de les dues coses que em fot més de les reunions del claustre és que ja sé quin és el cognom de la professora Ritcher. Tot i així, he de dir que és un cognom» El cognom de la la professora Ritcher (qui és?) no és Richer? I què és això d’ ‘indicat’?? Això no ho he entès.

  Això dels clubs dels alumnes m’ha agradat (i també que ille també en vulgui formar part). I molt divertit quan va cap a l’alumne a dir-li si vol fer un club de moda xD

  Ai, la professora Schopenhauer de quina assignatura deu ser? Transfiguració?? Teoria Màgica? Oclumància?

  Ai, el nus Gregorià! Veurem la cerimònia de la tria!!!?????? Entenc que no ho poseu tot detalladament perquè ja ho coneixem. I potser és que els més protagonistes seran els alumnes.

  «Sóc jo o són més petits del que érem nosaltres a la seva edat?» hahah això ho hem pensat tots!

  M’ENCANTA QUE FACIN APOSTES SOBRE QUINA RESIDÈNCIA ANIRAN! Però són el que els suggerixen en una primera mirada, perquè no els coneixen de res.

  També m’agrada molt que expliquis que, tot i anar al mateix curs, havien anat a residències diferents i es fan amics al curs de professors.

  Un nen ros (és alguna al·lusió concreta...?) que va a Horned Serpent... La Nicky Candelario (que diu la Marta que li agrada molt, així que serà important ―després expliques la combinació dels seus noms hahaha) a Thunderbird. I m’intriga la Isabella Obonsawin. Aquesta la volen totes les estàtues!!! «Very rarely – perhaps once a decade – a student is offered a place in all four houses». Hi ha cap nom per aquests estudiants? A Hogwarts, quan el Barret triga més de cinc minuts a dir la residència, es diu Hatstall. M’agradaria saber si hi ha cap nom per parlar de l’alumne que totes les estàtues reclamen. Potser no n’hi ha i us el voleu inventar, a mi m’agradaria.

  Kai diu HS, la V diu P i Kade Gorg («Algú del professorat anava drogat, i Kai no en tenia proves però tampoc no en tenia dubtes», ni proves i crec que ni ganes de dir-ho) T; i va i la nena escull Wampus! Mmm aquest personatge és interessant...

  També és molt interessant (i és un debat que hem tingut molts cops: crec que amb força acord) això d’haver de triar residència ja als onze anys. Que a la vida poden passar moltes coses. I m’agrada també com reflexionen Kai i la V sobre a quina residència van anar i a quina haurien pogut anar, i si això els hauria fet conèixer-se abans. Però això no ho poden saber. Jo crec que aquesta és una de les gràcies de les residències: als onze anys tries (o et trien), passen set anys i creixes. I aleshores mires enrere i veus com ha canviat tot, et demanes qui ets tu... Són uns anys d’autodescobriment. És una decisió que marca la teva vida d’estudiant, però tu no deixes de ser tu i tot pot canviar.

  «—Per què vas fer Horned Serpent?» li demana la V. I Kai diu: «—Perquè Thunderbird era el que esperaven de mi». Precisament el que fa la meva Lucy Weasley i els comprenc molt bé a tots dos.

  Thomas Wilkins Pukwudgie o Wampus? Què tria!!?? No ens ho dius!

  (Oh my, l’entrada triomfal de Kai al menjador...)

  La profe de Futurologia està arrugada com una pansa! Hahah Que només la vegin en comptades ocasions fa de sospitar...

  «—V, pots seure tu amb les russes? Crec que em mataran si m’assec amb elles. Es veu que no els agraden les crítiques constructives» What? Les russes? (es refereix a les alamanyes?)

  El director ja s’encarrega de deixar clar amb una oportuna cursiva que els clubs són pels alumnes.

  «—I doncs, professor Cullen, és veritat que sou un vampir?» hahahaaha

  «Amb una espongeta es treia amb calma el maquillatge de voltant dels ulls, com si de mica en mica es treiés una màscara en acabar la funció..» → Això no sé si és normal i quotidià o és trist... Quan algú es treu l’antifaç i parlar d’una funció... és que ens estàs a punt de parlar del drama del personatge. Atenció!

  M’ENCANTEN TOTES LES FOTOS. Els seus records! La Jade i en Max suposo que són amics seus (no crec que germans, però també podria ser). Ai, i una sortida de Runes a Egipte amb la professora Amorim. Altra gent també: en Torgeir (que surt amb una aurora boreal, aurora que apareix al moodboard de Kai, així que és important. Potser és qui li vindrà del passat...?), la Rei, l’Alexis. La foto que mira tant és la de l’Alexis?

  També que té ganes d’ensenyar i de continuar investigant les runes: «Perquè les runes no enganyen però, com el seu nom indica, estan plenes de misteris». Trobo que és una gran idea d’acabar el capítol així!

  M’ha agradat molt el capítol. Molt llarg (no pas que se m’hagi fet llarg, eh, que és molt guai), però s’entén perquè seria com de la fic comunitària. Cap objecció! Només que, mare meva! Quanta teca! Hi ha molta cosa comprimida! I no vull dir que hi hagi moooolta informació, sinó que tinc una quinzena de noms de profes, més els alumnes...! Quina gentada que ens hem posat ja al primer capítol! I després diuen del Retorn dels Black! Potser és com amb CdH, que els escriptors ho teniu tot més clar, i els lectors no-escriptors anem un xic perduts al principi. Bé, però suposo que acabarem per controlar-los tots!

  He pensat que Kai i el professor Mordred Pendragon serien BFF! (pobre Roy...) Hahah I posats a fer el crossover: crec que en Kenneth Carson és l’alumne que està cercant Kai pel seu club de moda! Amb el rellotge de butxaca (i tot i així sempre fa tard), purpurina, revistes de moda, maquillatge d’ulls, túnica de motius florals... és tot un cromo. M’agrada molt!

  Una pregunta: Kai seria ‘senyor Le Fay’ i ‘professor Le Fay’ o és que li fan misgendering? (bé, com que als comentaris dius que ens hi podem referir amb el pronom que vulguem, entenc que igualment no n’hi farien, de misgendering, no? No il molesta)

  Llegeixo els comentaris!

  Pel que ens havíem comentat i dieu per aquí, la cosa és plena de referències de Drag Race (Kai té molt d’aire de Drag Queen xD). Jo no ho miro, així que em perdré moltes coses. Però si aneu posant els gifs d’algunes de les frases (com la del títol) jo crec que, a banda de riure, entendré més coses! XD

  I veig que us ho vau passar molt bé! I que heu aguantat molt per fer-nos la sorpresa! «Teníem sempre una excusa a punt per si se’ns colava alguna cosa on no tocava. Gent eficient, on? Hahahahaha.». Nosaltres encantats de veure moodboards! Podríeu anar-los penjant a mesura que pengeu, en el moment que no facin spoiler (com a mínim no evidents). M’intriga molt l’aurora boreal...

  Recordo el comentari de «la fantasia d'escriure un personatge no binari» i, de fet, tu i jo vam parlar sobre els pronoms d’un suposat personatge no-binari d’una fic. El que no m’esperava és que fos una fic compartida!

  «De qui són aquestes mans? No ho sé! El que sí que sé és que aquesta nit no dormo.)» hahahaha

  Sobre Kai, jo volia comentar que em sembla molt guai i molt necessari personatges com aquest! Un personatge no-binari (que ja de per si n’hi ha ben pocs) que demostri que no totes les persones NB són blanques-occidentals, AFAB, molt joves... (anava a dir altres característiques, com tenir cossos normatius, persones sense discapacitats o neuro-normatius, però són coses que no sé si Kai, en aquest cas, té o no). També em sembla molt guai i molt necessari que es presentin i es facin servir neopronoms amb tanta naturalitat. I que per generalitzar es continuï fent servir el masculí no-marcat (com ha de ser!), de manera autènticament inclusiva, i entenent que els neopronoms són marcats. Jo estic acostumat a l’elle i l’elli com els més usuals, i em sembla molt bé que n’hàgiu triat uns altres, i us hàgiu preocupat per no deixar res agafat en pinces i que no ens hàgim de sentir incòmodes quan parlem de Kai perquè no sabem com expressar alguna cosa sobre ille i hi passem de puntetes. Sé que hi ha gent per aquí que no deu estar acostumada als neopronoms i és bo que puguin veure l’ús d’algun.

  Ah, ara estic llegint com expliques com fer-los servir! Et vaig donar un cop de mà amb molt de gust!

  Així... Kai no té preferència de pronoms? En fa servir qualsevol? Podria anomenar-le ile Kai doncs? (amb article?) encara que en tota la fic no li donis article directe?

  Ei, que el joc dels personatges el podríem tornar a fer, eh, si voleu? Em puc inventar més instruccions. Jo o qui li vingui de gust! També se m’ha acudit que podríem emprovar-nos la roba d’un altre en el zepeto i fer captura... És una idea.

  «(En altres paraules, ens vam allunyar tant de la dinàmica de Cròniques de Hogwarts com vam poder, perquè així l’experiència d’escriure la fanfic conjuntament ens resultés interessant, fresca i nova. O almenys, així ho veig jo.)» totalment d’acord i m’agrada molt!

  HiH és una meravella! Potser podries ampliar els teus coneixements de runes (qui diu de runes, diu de qualsevol altra cosa) fora de la pàgina (i això que jo encara no he llegir l’assignatura de runes d’allà; les conec d’altres coses). Vull dir que a part dels futharks, del futhork (que també podeu ampliar)... i de les runes nòrdiques, us en podríem mirar d’altres. Com els corpus de l’ibèric. És fascinant! La pega és que no s’ha aconseguit (jo crec que es treballa malament) reconstruir la protollengua (només els interessa el seu peipar...), i això que el protonòrdic és força clar (gràcies, poemes!).

  «TRES MESOS? Aquesta gent al principi ho volien penjar al setembre i els semblava aviat!» hahah Marta! A mi em semblaria aviat també, que sóc massa mapa!

  Ah! I mercès per la llista de referències; les necessitaré! La de «Good luck... and don't fuck it up!» La coneixia perquè la deien ens els shows de drag on he estat. No era gaire el meu ambient, la veritat (m’esperava estar-m’hi millor; però potser és el show en si, no el drag, eh), però són simpàtics, això sí que ho tenen!

  El de «Did you miss me? I missed you!» (el títol: molt encertat pile novie profe que retorna a l’escola, ara com a profe i no com a estudiant) és el meu gif preferit! M’agrada això de «Carisma, unicitat, nervi i talent» i la brigada dels calbs ahahhaa Mmm hi ha una Queen que li diuen Rottenmeier?? hahha Per la Heidi?! ‘Not a joke just a fact’ és un gif que m’arriba també per altres bandes xD

  -------

  APUNTS que no poden faltar als meus comentaris! Però he de dir que es nota que està molt repassat! Molt poqueta cosa per comentar!

  «És el que passa quan tens per director a un dinosaure desajustat» → tens per director un dinosaure (sense la a, CD)

  «com si de mica en mica es treiés una màscara en acabar la funció..» → es traiés. I has posat dos punts.

  Ah! Tema mag-màgic; important. Veig MOLT SOVINT. En les teves fics, però a moltes altres també, eh, la confusió nom-adjectiu. Entenc que de ‘no-maj’, diem ‘no-mag’ (també no-màgic); i això és perfectament correcte. Una persona que pot fer màgia és, entre altres termes ‘mag’ (o ‘màgic’ també). Però les coses no són magues! Les coses són màgiques (o de mags). Per exemple, en fer l’equivalent de muggleologia al terme no-maj (no-mag/no-màgic), poseu «Estudis No-Mags» però hauria de ser ‘Estudis No-Màgics’. De la mateixa manera que ha de ser el Món Màgic i no el Món Mag. Espero haver-me explicat.

  -------

  Sobre els personatges que portareu no en tinc cap idea que vulgui defensar gaire. Potser m’inclinaria per Quahog, la de futurologia... Però no sé qui farà qui... De fet, jo creia que faríeu dos professors i un alumne. I no, no pensava pas que fos la Isabella. Trobo que és un personatge molt interessant i m’agradaria que en seguíssiu parlant, però crec que és més intrigant saber d’aquest personatge des d’un altre punt de vista. Però pel que sembla seran tres professors. L’un és Kai, i els altres dos la veritat és que no ho tinc clar. La V és molt Marta, d’acord, però potser preferiu que la vegem des del punt de vista de Kai... Així que no crec que sia ella. Així com en Kade (tot i que si els voleu fer propers potser sí que són aquests tres...). En Cullen? En parlen força... M’ha cridat l’atenció la professora Amorim, així que m’agradaria que fos ella, però no ho sé. En Quahog? (perquè segur que us encanta fer-lo) o la Rosenthal... Qui sap. Jo segur que no ho sé...

   

  Felicitats, Cass, pel capítol, grandiós! També a la Mercè pels moodboards de la portada i de Kai, i a la Marta per la feinada de l’organització d’horaris (avui ens n’heu fet cinc cèntims i tela!). I per feinada la que esteu fent per aquesta fic, i amb tan poc temps! L’Enhorabona a tots tres i endavant amb els propers capítols! A veure com anirà la cosa!

  Cada cop dec menys (suposo...?)

  Antares
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 11/07/2021 a les 19:03:46
  #27848He escrit 9 fanfics amb un total de 207 capítols

  Holaa, hola! 

  Vinc molt tard, ja sé que vau penjar el capítol fa més d0una setmana, però veug que vosaltres també us preneu amb calma lo de penjar capítols així que tot queda en família XD

  Val, ara que fa dies que vig llegir-lo, i que n'hem parlat una mica doncs ja m'he centrat una mica. Dubto que el comentari sigui tan detallat com el de l'Antares (que encara no he llegit) pero bueno. Comencare dient que em sembla molt bona idea i molt original que hagueu decidit ambientar la FF a Ilvermorny i no a Hogwarts, i també que els protagonistes aquesta vegada siguin profes i no alumnes. 

  Pel que fa a als protas, tinc la teoria ue seran Kai, la V i el profe penjat-fumeta, perquè trobo que lliguen amb les vostres personalitats i amb la mena de personages que se us donen bé! Peensava que aquest cap de setmana potser desvelariem el misteri del personatge de la Mercè pero ja he vist que no XD. No hi fa res, s'escriu quan es pot, i si no es pot, s'ha de donar prioritat a la vida real XD

  Anem per Kai. El personatgee és original i refrescant, diferent del que he llegit sempre! Això es genial! No m'acava d'agradar aixo de fer servir l'ille en català (perquè ja disposem del masculí neutre i el genreèric, així que és redundant en aquesta llengua), però bé, si a ille il fa sentir millor doncs no crec que faci mal a ningu més que  la gramàtica, que per mi ja s'hi pot posar fulles XD

  Ja veig que us ho heu currat moltísim i que heu creat un fotimer i mig de personatges (que no sé fins a quin punt seran rellevants o necessaris per a la trama, però vaja, felicitats per la currada, semblen tots molt interessants), així que tinc ganes d'anar-los coneixent (sí, tinc ganes que seguiu publicant XD). També em fa molta il·lusió veure com us heu imaginat que funciona Ilvermorny, i que ens presenteu el món dels bruixots americans adults.

  Sembla que Kai té un passat complicat i potser problemes amb la familia, pel que es vu en l'escena que és sol a l'habitacio. Sap greu, pero a la vegada dona profnditat al personatge, aixi que molt bé!

  L'únic que criticaria una mica del capítol (que j us vaig comentar) és la falta de descripcions, dels personatges i dels llocs, així que aniria molt bé veure'n més als capítols posteriors!

  Felicitats, tant per la idea com per l'execució! Un petonet!
 • AvatarArwen Black (Moderador/a FF)Enviat el 11/07/2021 a les 21:45:30
  #27851He escrit 2 fanfics amb un total de 5 capítols

  Hi hi! Ui, sembla que me'n rigui en lloc de saludar-vos en anglès. Però ja està bé perquè il personatge principal d'aquest capítol és lo màs i segur que riurem un munt amb ille. Primer de tot, perdoneu si no utilitzo bé els pronoms, si vaig comentant i m'aneu corregint, jo posaré tot el meu bon intent a aprendre a escriure-ho com toca. M'encanta que tinguem un personatge no binari. Kai m'agrada. I encara m'agrada molt més que sigui professor. És més, que ELS TRES protas siguin profes. És lo màs. (Again) A més us heu currat molt el món, o sigui, el munt de personatges que teniu, i ELS HORARIS omg vaig morir quan ens ho vau dir. Potser per això queda descompensat lo de les descripcions. Però no passa res, gràcies als comentaris i a seguir escrivint anirem millorant tots. Què més... ui, amb tots els spoilers que ens vau fer, estic amb el hype pujat. No en diré res per si algun nou lector es passa per aquí hehehe. (No és pas perquè n'hagi oblidat la meitat, noooooo :rolleyes: ) Doncs jo voto per Kai, la V i... el Cullen. Però m'agradaria que em sorprenguéssiu en plan... la Mercè fa del profe amb cadira de rodes que en realitat SÍ pot caminar i és un infiltrat del MACUSA. Algo així hihihi The hype is en els núvols. Pengeu LLYA. • AvatarCass RossEnviat el 23/07/2021 a les 19:25:03
  #27872He escrit 12 fanfics amb un total de 54 capítols

  Comentaris, comentaris! YAY.

  Antares_Black

  «Una fic a sis mans! Primer m’he preguntat com us organitzàveu (que havia vist fic entre dues persones, però entre tres?!), però entenc que porteu la mateixa dinàmica que amb la fic comunitària: cada capítol des del punt de vista d’un personatge.» No entenc la sorpresa d’una fanfiction entre tres i no dos, quan amb Cròniques en portem una entre VUIT. Ens vam plantejar diversos mètodes, però ens vam quedar amb el d’un capítol per autor/personatge: començo jo amb Kai, després la Mercè amb el seu personatge i finalment la Marta el seu, la V; i tornarem a començar el cicle. Molt interessant la llista del final del comentari sobre quin podria ser el professor de la Mercè... Ara ja teniu la resposta! (Aquí em mantinc vague per si hi hagués algun lector que no sap res!)

  «No m’acaba d’agradar que en aquest relativament nou disseny de la pàgina la imatge de les portades es vegi tan petita!» Tens raó! Si cliques damunt de la imatge i l’obres en una pestanya nova es veu molt més gran. Però si voleu, us la podem passar pel Telegram.

  «I m’agrada que digueu que Ilvermorny és l’escola predilecta, perquè la tracten com l’única i segur que no és pas l’única!» És que tampoc seria realista, una sola escola per un territori tan gran. En el nostre headcanon mental no és l’única. Suposo que ja trobarem el lloc per mencionar les altres escoles americanes. (No tots els professors americans d’Ilvermorny van estudiar a Ilvermorny...)

  «Porta un rellotge (m’encanta que sia de butxaca) a tres minuts endarrerit? [...] I que arriben tard a tot arreu! Expressament!» Exacte! Kai arriba als llocs fashionably late (que ho he traduït com elegantment impuntual) i ho té molt estudiat: d’aquesta manera és l’últim d’entrar per la porta i tothom es fixa en ille (com ha de ser!). Sempre passa que quan estem en un lloc i hi ha soroll d’algú entrant a la sala on estem, sempre mirem instintivament. I això és exactament el que Kai vol, que tothom il miri.

  «Entenc que aquí els pukwudgies són les criatures i no els alumnes d’aquesta residència...» Esclar! Serien els elfs domèstics.

  «Entenc que cap a l’esquerra hi deu haver l’aula de la seva assignatura (o el menjador?) i a la dreta la sala de professors, no?» Exacte, a la dreta hi ha la sala de professors, i a l’esquerra del passadís hi ha la resta de l’escola: el menjador, més a prop, i les seves classes, més lluny, per exemple. Tenim un mapa molt esquemàtic de tota l’escola per saber on és cada classe i cada despatx. Si el voleu veure...

  «El director Fontaine aquest hahahaa ahha fòssil! Apa que Martin també xD «la V il mirava, mig sorpresa mig cansada, com si s’estigués replantejant per què eren amics.» pff quin panorama d’avorrits xd» El director i el subdirector sí que són uns avorrits! Ara, la V no, la V és un personatge genial! Simplement que es troba en la situació aquella en què tu ets una persona més discreta i estàs fent feina (aquí, per exemple, el director ja havia començat la reunió) i, de cop i volta, bam! Comença l’espectacle. És un canvi d’energies generals que es nota i afecta, i Kai manté sempre aquesta energia i aire disruptiu. Ja coneixeràs la V, i segur que canvies d’opinió!

  «Aneguets de goma? Quins amics té Kai a Europa? El senyor Weasley?» HAHAHAHAHA. Kai té amics bruixots que saben d’assumptes muggles, com hauria de ser. Ille mateix controla aquestes coses, com es veu amb el tema de Drag Race i que controla la moda muggle. (Vogue, etc.)

  «És el «vell professor» que va en cadira de rodes?» Sí, és el Quahog.

  «Entenc que dieu «la V» sense cap títol perquè és amiga d’ile protagonista, no? Perquè és que tots són director, professor, subdirector... i ella només és «la V» xd (és clar que Kai també és Kai i prou, de moment).» Sí, perquè són amics! A més, és un altre dels personatges narradors de la fanfiction.

  Sobre el nom de Kai: sí, el vaig pillar del personatge del Zepeto, i perquè m’agradava, i era prou neutre, en la meva opinió. «KAI LE FAY! Que fan que sóc del seu nom! Genialment trobat!» Sembla el nom d’una drag queen i vaig pensar, per què no? És el tipus de coses que faria Kai. No té gaire més explicació, el nom de Kai, excepte que se’l va triar ille mateix.

  «O sia que el professor Quahog no vol que els seus companys li diguin professor? Només els alumnes?» Bé, en general els professors no anomenen a l’altre pel cognom (ja veus com la V saluda a la Rottenmeier com a Rottenmeier a seques), però en aquest cas concret Kai es dirigeix al Quahog com a professor a seques, i això és una cosa que faria molt un alumne; és com una cosa de subordinació, de «jo no sóc profe com tu», i per això el Quahog li recorda que Kai ja no és une alumne, sinó que és une professor. I que per això no cal que s’hi dirigeixi amb formalismes d’aquests. I creu-me, Kai necessitarà que li recordin que ja no és une alumne! Ja heu vist com va amb el tema del club de moda!

  «Sempre m’he imaginat el terra de Hogwarts de pedra, però cobert de catifes i moquetes (i les parets de tapissos). Fa bonic i alhora resguarda del fred. Així en el vostre cànon no hi ha catifes al terra? (potser només són alguns espais)» Ai, no ho sé. Mira, tenim moltes coses clares a la fanfiction (organització dels espais de l’escola, horaris...) però detalls com aquests de la descripció els anem construint de mica en mica. Així que en aquest sentit no ho tenim tot pensat. I reconec que en aquest capítol les descripcions brillen per la seva absència.

  Et responc tot junt les diverses vegades que treus el tema de la Rottenmeier. Sé que ja ha quedat aclarit al Telegram que els diversos cognoms alemanys que utilitzava en aquest capítol (Schwarzenegger, Oppenheimer, Hoffmann, Ritcher, i espero no haver-me’n deixat cap) són els cognoms que Kai li posa a la professora Heidi Rottenmeier. «hi ha una Queen que li diuen Rottenmeier??» Ai, no! Hi ha una queen que es diu Heidi N Closet a la qual li canvien el nom cada dos per tres (Heidi Ho, Heidi Hydrates, Heidi Afrodite, per exemple). Així que a la professora alemanya li vam voler posar Heidi, i de cognom Rottenmeier per la de la sèrie de dibuixos animats. A més, ens la imaginàvem estricta i tal. Per això Kai diu que li escau Rottenmeier.

  Jo ho hagués volgut deixar vague perquè anava amb el tarannà de Kai, però ja veig que ha portat a malentesos! Pensava que si Kai deia que ille li canviava el nom perquè no li venia de gust perdre el costum i començava a dir diversos cognoms alemanys, s’entendria que em referia tota l’estona a la mateixa persona. He ofert una mica de descripció de cada professor que introduïa (física i/o assignatura mínim) i per això no ho he fet amb cada vegada que deia un cognom diferent. «Entre els talons i aquest nom tan alemany, me l’he imaginada com una professora d’aquelles Fräulein d’escoles de per fills d’oficials de l’antiga Prússia xD» Sounds about right.

  ««Tothom deia que el professor Cullen era un vampir» Mmm és una referència a res de concret...?» Segons el folklore els vampirs estan obsessionats amb els números, no poden parar de comptar coses, així que ens va semblar divertida aquesta idea per al professor de Magimàtica. I clar, per força s’ha de dir Cullen!

  ««—Comprovant que el professor Cullen no se t’havia cruspit.» Això li diu Kai a la V? Però la V no feia guàrdia amb la professora Rosenthal?» Sí, però abans de començar la seva guàrdia amb la Rottenmeier, la V tenia una reunió amb el Cullen per parlar d’horaris de magimàtica. Per això Kai li pregunta com ha anat, i la V li explica: «Bé, bé, molt bé! És molt guai veure què hi ha a tots els armaris. En Desmond [Cullen], perquè m’ha dit que li digués pel nom, m’ha ensenyat un munt de llibres d’allà dins!»

  ««Havia presentat l’escaleta de la professora Amorim» Dius ‘de’ i no ‘a’. Així entenc que no és que li demani consell sinó que li roba (ille diria que ‘aprofita’) la planificació que tenia ella? No només és una ànima lliure i un desastre, sinó que Kai també és unie deixadie, i unie aprofitadie també!» Ai, no. Jo ho veig com el gest d’una persona pragmàtica. Per què perdre el temps planificant una escaleta sobre tota l’assignatura si la de la professora que va fer l’assignatura abans que tu (la professora Amorim va fer Runes Antigues abans de Kai, però s’acaba de jubilar) està molt ben feta? Tenen una bona relació, la professora Amorim i Kai; ella va ser la seva mentora, o sigui que no li va robar. És un reconeixement a la feina ben feta. A més, a Kai no li agrada perdre el tema amb planificacions, prefereix improvisar (menys amb el club de moda, que s’han de tenir unes prioritats a la vida), així que entregarà l’escaleta de la professora Amorim ja que ha d’entregar alguna cosa burocràticament, i després ja anirà fent segons com vegi.

  Sobre la selecció, és al nus gordià, no gregorià ;) I per què dius lo de «Un nen ros (és alguna al·lusió concreta...?)», al·lusió què? És un mica de descripció de cada alumne, com he fet en cada cas. «M’ENCANTA QUE FACIN APOSTES SOBRE QUINA RESIDÈNCIA ANIRAN! Però són el que els suggerixen en una primera mirada, perquè no els coneixen de res.» Sí, però serveix per passar l’estona, que és tot el que Kai necessita. «La Nicky Candelario (que diu la Marta que li agrada molt, així que serà important» La Nicky és icònica, we stan. Sobre l’Obonsawin, «Kai diu HS, la V diu P i Kade Gorg (...) T», no sé si t’hi has fixat més endavant, cadascú ha dit la residència on va anar (bé, ho pots veure en el cas de Kai i la V, i ja et dic ara que en el del Kade és el mateix). Així que vaig trobar graciós enviar-la a la que faltava. «M’agradaria saber si hi ha cap nom per parlar de l’alumne que totes les estàtues reclamen. Potser no n’hi ha i us el voleu inventar, a mi m’agradaria.» És interessant! No hi havíem pensat.

  A mi també m’agrada molt tota la conversa que tenen la V i Kai. La reflexió sobre el tema de les residències, dels onze anys, d’on haurien pogut anar... M’agrada molt la seva amistat, i no em puc esperar que en veieu més!

  ««V, pots seure tu amb les russes? Crec que em mataran si m’assec amb elles. Es veu que no els agraden les crítiques constructives» What? Les russes? (es refereix a les alamanyes?)» Les russes són dues professores que ensenyen sanació i són infermeres, i no tenen res a veure amb l’alemanya (Rottenmeier). Ja sortiran més endavant.

  ««Amb una espongeta es treia amb calma el maquillatge de voltant dels ulls, com si de mica en mica es treiés una màscara en acabar la funció..» → Això no sé si és normal i quotidià o és trist... Quan algú es treu l’antifaç i parlar d’una funció... és que ens estàs a punt de parlar del drama del personatge. Atenció!» No esperava que ningú ho pillés.

  «M’ENCANTEN TOTES LES FOTOS. Els seus records!» Sí! Volia deixar clar de seguida el tema de la backstory, que Kai ha estat uns anys entre que es va graduar i que ha entrat de professor, i que ha fet coses! Ja anirem veient. «La foto que mira tant és la de l’Alexis?» Sí, és l’última fotografia que menciono.

  «També que té ganes d’ensenyar i de continuar investigant les runes: «Perquè les runes no enganyen però, com el seu nom indica, estan plenes de misteris». Trobo que és una gran idea d’acabar el capítol així!» M’alegro que t’agradi aquest final de capítol, perquè és una frase que m’agrada molt a mi també.

  «M’ha agradat molt el capítol. Molt llarg (no pas que se m’hagi fet llarg, eh, que és molt guai), però s’entén perquè seria com de la fic comunitària. Cap objecció! Només que, mare meva! Quanta teca! Hi ha molta cosa comprimida!» Sí, HAHAHA. És el que passa amb la fanfiction de Cròniques, l’únic que allà com que llegim com a escriptors no ens perdem. Però no us preocupeu, ja veureu quins personatges són més importants (perquè van sortint més) i quins són més secundaris.

  «He pensat que Kai i el professor Mordred Pendragon serien BFF! (pobre Roy...)» HAHAHAHA. «crec que en Kenneth Carson és l’alumne que està cercant Kai pel seu club de moda!» Tens raó!

  Sobre els comentaris: «Kai té molt d’aire de Drag Queen xD» HAHAHAHA Crec que és dels tres personatges principals el que personifica millor què vol dir una fanfic inspirada en Drag Race, des del nom fins a l’actitud davant la vida. «Podríeu anar-los penjant [els moodboards] a mesura que pengeu, en el moment que no facin spoiler (com a mínim no evidents).» Els moodboards dels tres personatges principals els penjarem quan pengem el seu capítol.

  «Recordo el comentari de «la fantasia d'escriure un personatge no binari» i, de fet, tu i jo vam parlar sobre els pronoms d’un suposat personatge no-binari d’una fic. El que no m’esperava és que fos una fic compartida!» Hehehehehe.

  «Sobre Kai, jo volia comentar que em sembla molt guai i molt necessari personatges com aquest! Un personatge no-binari (que ja de per si n’hi ha ben pocs) que demostri que no totes les persones NB són blanques-occidentals, AFAB, molt joves...» Ai que guai que ho apreciïs.

  «També em sembla molt guai i molt necessari que es presentin i es facin servir neopronoms amb tanta naturalitat. I que per generalitzar es continuï fent servir el masculí no-marcat (com ha de ser!), de manera autènticament inclusiva, i entenent que els neopronoms són marcats.» Això ho vaig fer també perquè ja que Kai és AMAB, que es veiés més per escrit el tema de ser no-binari. Perquè Kai és una cosa que faria molt. I parlant dels pronoms, que ho comentaves abans, Kai utilitza qualsevol pronom (a veure si es veu més amb els diàlegs més endavant). (O sigui que no hi ha misgendering.) En el cas del narrador (i que serà consistent escrigui qui escrigui) vam pensar de quedar-nos amb un sol pronom per a Kai per tal que la lectura no fos confusa (i no hi hagués lios com el dels cognoms de la Rottenmeier). En aquest cas del narrador, i que seria la forma «estàndard» de referir-nos a Kai, seria que els pronoms en sí sí que són neopronoms (ille, une, ile) però en el tema noms i adjectius (professor, fabulós) mantenim el masculí com a no marcat perquè així ens era més pràctic per a nosaltres d’escriure i de recordar-ho. Però com he dit ja, als comentaris podeu referir-vos-hi com vulgueu. (Jo mantinc l’ille perquè així el practico.)

  «Jo estic acostumat a l’elle i l’elli com els més usuals, i em sembla molt bé que n’hàgiu triat uns altres,» No sé si t’ho vaig dir, però Kai sap francès (ja ho heu pogut veure en aquest capítol com el «oui»), així que quan em vas dir que el pronom ille el feien de la unió de «il» i «elle», era exactament el que buscava. I vaig pensar que li quedava bé a Kai. A partir d’aquí, la resta de pronoms me’ls he inventat (amb la quadrícula que em vas passar d’inspiració) i he anat afegint el que hem anat necessitant a mesura que escrivíem. Per això està tan completa. I segur que encara hi falta alguna cosa.

  «Podria anomenar-le ile Kai doncs? (amb article?) encara que en tota la fic no li donis article directe?» De poder, podries. I m’ho vaig plantejar, però no m’agrada gaire perquè quan faig el nom complet ile Kai Le Fai, que hi hagi dos cops ILE ILE em va semblar que llavors el cognom perdia força i l’article semblava un embarbussament. Però sí, pots fer ile Kai.

  «Ei, que el joc dels personatges el podríem tornar a fer, eh, si voleu? Em puc inventar més instruccions. Jo o qui li vingui de gust! També se m’ha acudit que podríem emprovar-nos la roba d’un altre en el zepeto i fer captura... És una idea.» No recordo quin era, aquest joc. Ja ens diràs!

  «HiH és una meravella! Potser podries ampliar els teus coneixements de runes (...) fora de la pàgina (...). Vull dir que a part dels futharks, del futhork (que també podeu ampliar)... i de les runes nòrdiques, us en podríem mirar d’altres.» He anat mirant les runes que sortien a HiH a partir de HiH principalment (que també surten els jeroglífics egipcis, a part de les runes nòrdiques, entre d’altres), centrant-me especialment en els futharks i el futhorc. No he sabut ser tan eficient com la Marta (que s’ha muntat un màster en alquímia en tres mesos hahahaha), així que encara estic acabant de repassar aquesta pàgina i també tinc intenció de mirar altres coses. (Com que dius que tu les controles d’una altra banda, si tens alguna recomanació concreta, estaré encantat de donar-hi un cop d’ull.) Vaig fent de mica en mica.

  «APUNTS que no poden faltar als meus comentaris! Però he de dir que es nota que està molt repassat! Molt poqueta cosa per comentar!» Sí, està molt repassat, però merci pels apunts! Així com les notes sobre mag i màgic.

  Gràcies per comentar!

   

  Agatha Black

  «Vinc molt tard, ja sé que vau penjar el capítol fa més d0una setmana, però veug que vosaltres també us preneu amb calma lo de penjar capítols així que tot queda en família XD» Fan HAHAHAHA.

  «Comencare dient que em sembla molt bona idea i molt original que hagueu decidit ambientar la FF a Ilvermorny i no a Hogwarts, i també que els protagonistes aquesta vegada siguin profes i no alumnes.» Gràcies!

  «Pel que fa a als protas, tinc la teoria ue seran Kai, la V i el profe penjat-fumeta, perquè trobo que lliguen amb les vostres personalitats i amb la mena de personages que se us donen bé!» Interessant la teva teoria ^^ Sí, trobo que els nostres personatges ens representen molt. «Peensava que aquest cap de setmana potser desvelariem el misteri del personatge de la Mercè pero ja he vist que no XD.» Penjarem cada dues setmanes ^^

  «Anem per Kai. El personatgee és original i refrescant, diferent del que he llegit sempre! Això es genial! No m'acava d'agradar aixo de fer servir l'ille en català (perquè ja disposem del masculí neutre i el genreèric, així que és redundant en aquesta llengua), però bé, si a ille il fa sentir millor doncs no crec que faci mal a ningu més que la gramàtica, que per mi ja s'hi pot posar fulles XD» Tal qual HAHAH M’alegro que t’agradi el personatge ^^

  «Ja veig que us ho heu currat moltísim i que heu creat un fotimer i mig de personatges (que no sé fins a quin punt seran rellevants o necessaris per a la trama, però vaja, felicitats per la currada, semblen tots molt interessants), així que tinc ganes d'anar-los coneixent (sí, tinc ganes que seguiu publicant XD). També em fa molta il·lusió veure com us heu imaginat que funciona Ilvermorny, i que ens presenteu el món dels bruixots americans adults.» Sí, sí, la currada és monumental. I tantes ganes tens tu de llegir-ho com nosaltres d’anar-vos-ho presentant ^^ Amb els personatges, ja anireu veient quins són més importants, quins són més circumstancials... I qualsevol dubte, a preguntar!

  «Sembla que Kai té un passat complicat i potser problemes amb la familia, pel que es vu en l'escena que és sol a l'habitacio. Sap greu, pero a la vegada dona profnditat al personatge, aixi que molt bé!» HAHAHA Em fa gràcia aquesta última frase. Sí, Kai té una backstory prou completa (que encara li queden un parell de detalls per encaixar, ups) i suposo que això el fa un personatge prou rodó, sí ^^

  «L'únic que criticaria una mica del capítol (que j us vaig comentar) és la falta de descripcions, dels personatges i dels llocs, així que aniria molt bé veure'n més als capítols posteriors!» Tens tota la raó. Això també passa per ser JO qui començo la fanfic, que tothom sap que jo i les descripcions no som amics. Però moltes gràcies per comentar-ho, perquè a partir d’ara ho hem tingut molt en compte tots tres i hem començat a descriure més les coses.

  Moltes gràcies per comentar!

   

  Arwen Black

  «Hi hi! Ui, sembla que me'n rigui en lloc de saludar-vos en anglès.» HAHAHAHA. «Però ja està bé perquè il personatge principal d'aquest capítol és lo màs i segur que riurem un munt amb ille.» I tant! Amb Kai sempre hi ha festa assegurada, com hauria de ser! «Primer de tot, perdoneu si no utilitzo bé els pronoms, si vaig comentant i m'aneu corregint, jo posaré tot el meu bon intent a aprendre a escriure-ho com toca.» Perfecte! (Abans hauria d’haver sigut «el personatge principal»; pensa, si el personatge fos una noia, per exemple la V, t’hi seguiries referint com EL personatge, oi? Doncs amb Kai el mateix.)

  «M'encanta que tinguem un personatge no binari.» ^^

  «És més, que ELS TRES protas siguin profes. És lo màs. (Again)» Sí! Trobo que és original respecte com solen ser les fanfictions aquí, i personalment tinc moltes ganes de seguir explorant això. «A més us heu currat molt el món, o sigui, el munt de personatges que teniu, i ELS HORARIS omg» Yes. Ara perquè ho tinc més normalitzat després de mesos pensant-hi i utilitzant la informació que tenim, però sí, realment és una currada de les grosses i molta feina al darrere.

  «Potser per això queda descompensat lo de les descripcions. Però no passa res, gràcies als comentaris i a seguir escrivint anirem millorant tots.» Yep. Definitivament a partir d’ara millorarem més el tema descripcions. Gràcies per comentar-ho.

  «Què més... ui, amb tots els spoilers que ens vau fer, estic amb el hype pujat.» Tal com ha de ser! «(No és pas perquè n'hagi oblidat la meitat, noooooo :rolleyes: )» HAHAHAHA. «Doncs jo voto per Kai, la V i... el Cullen. Però m'agradaria que em sorprenguéssiu en plan... la Mercè fa del profe amb cadira de rodes que en realitat SÍ pot caminar i és un infiltrat del MACUSA.» Bé, bé, ja teniu la sorpresa al següent capítol, oi?? (He sigut vague amb això per si de casualitat hi hagués un lector nou lol). «Pengeu LLYA.» I wish!

  Moltes gràcies per comentar!

  Cass
 • AvatarfrubbsulceEnviat el 30/07/2021 a les 14:47:23
  #27873He escrit 1 fanfics amb un total de 6 capítols

  Hola! Faig tard, faig tard, I know. Perdoneu per trigar tant.

  Quina emoció! Kai i companyia prometen molt! Segur que ens farem un fart de riure amb ille!

  "Potser si hi tirava purpurina per sobre, podria saber quin era el pukwudgie que li endreçava el despatx." FAN. Després no la podrà acabar de treure fins a final de curs, però bueno. "I així els no-mags parlen amb els aneguets de goma i poden processar el problema que tenen" ... Però que li han explicat a Kai? 

  M'he quedat amb les ganes de saber quina residència tria l'últim nen de la llista... Fan de que el director aclareixi que els alumnes poden crear un club nou. "I doncs, professor Cullen, és veritat que sou un vampir?" Hahaha. Tinc ganes de saber si és veritat o no.

  Quines ganes de veure la que lien aquest parell (i l'altre professor)! 

  Ens anem llegint!
 • AvatarCass RossEnviat el 21/08/2021 a les 22:54:32
  #27884He escrit 12 fanfics amb un total de 54 capítols

  Hola, frubbsulce!

  «Segur que ens farem un fart de riure amb ille!» Segurament que sí, però la fanfiction és molt més que un conjunt de referències de Drag Race enganxades amb cola brillant, ja veureu! ;)

  «Després no la podrà acabar de treure fins a final de curs, però bueno.» La màgia! Segur que Kai sap l’encanteri que toca perquè la purpurina marxi dels llocs sense gaire problemes. «"I així els no-mags parlen amb els aneguets de goma i poden processar el problema que tenen" ... Però que li han explicat a Kai?» Aquí em referia a lo que se’n diu «el mètode de l’aneguet de goma». Resumidament és un mètode que s’utilitza en enginyeria per resoldre un problema: quan l’enginyer està encallat i no sap quin pas ha de seguir o com sortir del merder, ho explica tot a un aneguet de goma pas per pas, i d’aquesta manera moltes vegades és conscient de quin pas s’ha saltat o d’on és l’error. Aquí t'adjunto l'enllaç de la Viquipèdia.

  Moltes gràcies pel comentari!

  Ens llegim,

  Cass