Harry Potter: Next Generations. - Una mort misteriosa.
AvatarEscrit per Lof
Enviat el dia 28/07/2019 a les 21:47:42
Última modificació 28/07/2019 a les 23:17:48
Tots els capítols de Harry Potter: Next Generations.
Pròxim capítol >


Una mort misteriosa.

 

Hola a tothom! Bé, finalment he pensat una possible història interessant i que em motiva a l’hora d’escriure. Encara no està tot 100% planejat, ja que a part d’alguns detalls i el fil argumental central, sóc molt d’improvisar. Tot i així, espero anar desenvolupant tranquil·lament i amb calma la història, sense presses. Com deveu haver deduït pel títol, es tracta d’una història amb la generació posterior al Harry com a protagonistes. Com que hi han pocs detalls sobre ells, la seva personalitat i aventures deixen lloc a la improvisació, cosa sempre interessant. Dir que m’he pres la llibertat de fer que la Lily i l’Hugo tinguin un any més en aquesta fic dels que tenen en el llibre “The Cursed Child”, no gaire bo en la meva opinió, per cert. Em va esguerrar una mica la saga.

 

Els motius? Simple. Primer, perquè així m’estalvio el hype de la Lily en ser el seu primer any a Hogwarts i tal, i és que quan ja tenia un bon tros escrit vaig veure que m’havia equivocat amb la seva edat i havia de fer primer i no segon. Però no volia retocar l’escrit ni fer un primer any a Hogwarts. Ja se que no és 100% fidel a la informació «oficial», però no crec que sigui massa rellevant tampoc. Al final, és una fan «fiction». I segon per tenir els tres fills Potter en un curs relativament avançat. En aquesta història el James comença fent quart, l’Albus tercer i la Lily segon, així m’estalvio els primers anys.

 

Desprès d’aquesta breu introducció doncs, comencem!< /p>

 

________________________________________________________________________ __

Circulaven alguns cotxes per la zona, però la fressa no penetrava dins les quatre parets de la casa situada al carrer Dove. Aquell era un dels dies ocasionals en que el Harry decidia portar els fills a veure el seu cosí Dudley i la seva família. Tant la Ginny com la dona del Dudley eren fora i no havien assistit a la trobada.

 

De petits, sempre se les havien tingut, el Dudley i el Harry. Però a mesura que es va anar fent gran, el Dudley va anar madurant fins a tenir una relació cordial i fins i tot es podria dir que amistosa amb el Harry. Aquest, per la seva part, mai havia arribat a odiar de debò el seu cosí ni res semblant. Li havia tingut certa rencúnia de petit, però es va anar esvaint ràpidament a mesura que passava el temps i havia d’afrontar perills molt més reals que el seu cosí.

En aquell moment, la Lily no parava de córrer per la casa com una boja, fascinada pel contingut d’aquesta. Els nois Dursley se la miraven amb cara de pomes agres, i l’Albus i el James no se sabia exactament on paraven.

 

- Ei Dud! Com van les coses per aquí? Sembla que et va bé, oi? -va comentar-li el Harry al seu cosí-. Els teus fills no semblen contents de veure’ns, per això.

 

- Ens va genial, però ara que ho dius, l’altre dia va passar una cosa ben estranya. Vam patir una tempesta d’aquelles elèctriques amb llamps per tota la zona. Semblava com si el món s’hagues d’acabar. No vam patir danys greus, però la gent es va espantar molt. Un fet molt estrany, sobretot en ple Agost, no creus? No deu tenir res a veure amb els de la teva colla, oi? A part d’això, ens va tot sobre rodes.

 

- Papa, papa, que és això? - va interrompre l’Albus, que havia aparegut esbufegant tot de sobte, assenyalant una “PlayStation 4”-. Has vist què fa? Surten tot de coses per aquella pantalla, wow!

 

El Harry va posar els ulls en blanc.

 

- Veig que no us falta de res a casa, eh cosinet. Albus: això és un objecte que els muggles anomenen consola, en que es poden jugar a jocs diversos si els compres -va dir el Harry mentre el Dudley es posava a riure-.

 

El seu fill es va mirar l’objecte amb els ulls brillants, plens de veneració.

 

- I no Dud, pel que fa a això que comentes d’aquesta tempesta: no hi ha cap indici de que sigui cosa nostre, tot i que ja n’he sentit comentaris tant a les vostres notícies com a les nostres. No et negaré que és estrany, però al meu departament ja anem prou enfeinats com per ocupar-nos de fenòmens paranormals, ara.

 

El Dudley va anar a la nevera i va treure un parell de cerveses, però el Harry va aixecar la mà i el seu cosí va arronsar les espatlles com dient “tu t’ho perds”. De sobte va entrar el James corrents i amb mala cara.

 

- Pare, el Ron és a fora i diu que vol parlar amb tu.

 

El Harry va posar cara de sorpresa. Què hi feia el Ron allà? Se suposava que no estaven en horari de feina i tenien la resta del dia lliure. Encuriosit i esperant no rebre males notícies, el Harry va sortir i es va trobar un home alt i esprimatxat de cabells rojos i aspecte amable davant la porta de la casa. Semblava cansat i feia cara de preocupació.

 

- Males notícies Harry. Hem trobat el Petrell mort aquest matí a casa seva i no tenim ni idea de què pot haver passat. Sento interrompre aquesta… ehem... agradable reunió familiar -va somriure al veure el Dudley sortir per la terrassa amb una cervesa a la mà i sense camisa-, però hauries de venir a fer un cop d’ull com abans millor per veure que et sembla tot plegat.

 

El Petrell mort? - va pensar el Harry-. Allò era molt estrany, no tenia ni cap ni peus. Feia mesos que no li treien l’ull de sobre. Sabien que tenia una connexió o altre amb les forces del mal i que era un convençut de les velles ideologies dels Cavallers de la Mort i el Voldemort. El desconcertant era que si havien d’esperar alguna cosa, era que ell mates a algú, no pas ser ell mateix la víctima. El Harry no sabia que pensar del tema. Una baralla entre gent partidària de les forces del mal? Algun accident? Allò era molt estrany, tenint en compte que quedaven pocs bruixots que seguissin portant problemes. Es passaven el dia fent més paperassa que cap altre cosa, al departament. Un accident? El seu instint li deia que no… Hauria d’anar-hi a fer un cop d’ull ell mateix.

 

 

* * *

 

 

El Petrell vivia en una zona aïllada de l’illa de Torney. Almenys no s’havien de preocupar de possible gent tafanejant per la zona. De moment, molt poques persones sabien sobre l’incident. Una vall rocosa desembocava directament en una casa rural més aviat petita. Els arbres s’arremolinaven tot al voltant de la casa, però a una distància prudencial d’aquesta. Feta de fusta tallada i amb un aspecte molt deixat i florit, semblava molt antiga, com si fes segles que fos allà. La fusta estava molt desgastada i semblava que la casa s’hagués d’esfondrar d’un moment a l’altre. Desprès d’examinar una mica els voltants sense trobar res fora del normal, el Harry i el Ron es van dirigir cap a la porta d’entrada.

 

- Testimonis o alguna pista del que ha passat?

- Ni una cosa ni l’altre. El Wilson m’ha avisat fa una estona del que havia passat i he vingut a buscar-te immediatament.

- Anem a veure com està la cosa.

 

Van parar davant la porta, que no estava tancada. No semblava que l’haguessin forçat. L’havien deixat oberta, o l’agressor s’havia materialitzat màgicament a l’interior de la casa? Al travessar la porta, van veure que la situació dins la casa ja era una altre història. Tot estava de cap per avall. El rebedor era ple de calaixos pel terra, com si algú hagues bolcat la calaixera. Papers sense aparent importància i tot d’objectes s’havien barrejat pel terra, deixant una escampadissa brutal com a resultat.

 

- Sembla que aquí hi ha hagut acció, oi Ron? Potser es devia trobar amb l’agressor abans de sortir de casa, si és que ha sigut atacat per algú.

- Fa tota la pinta de ser així mateix. Llàstima que no deixessin un missatge amb el nom i la manera com contactar. Què? -va afegir al veure la mirada del seu amic- així almenys tindríem una pista per seguir...

 

Van seguir el camí del rebedor fins a trobar una porta a mà dreta que semblava donar a la cuina. La porta estava oberta. A la cuina estava tot igual o pitjor que a l’entrada. Tot d’aliments i mobiliari divers estaven escampats per la zona. Tres cadires estaven totalment trencades, amb tot de trossos escampats pel terra, com si haguessin rebut l’impacte d’un encanteri destructor. Semblava que un elefant hagues passat corrents per l’habitació. Rastres de sang indicaven la direcció a seguir. I efectivament, a la porta del menjador van veure el cadàver. Un home alt i prim duia la vareta a la mà dreta i feia cara de por, amb els ulls que li sortien de les òrbites. Estava estirat de cap per avall i amb els peus fent un angle casi recte molt estrany. No presentava signes de violència física ni de cap altre tipus, com si hagués mort a causa del malefici de la mort. El Ron va ser el primer a parlar:

 

- Haig de confessar que no m’agradaria morir en aquesta postura.

- Han trobat rastre d’alguna cosa?

- Els analitzadors haurien d’arribar d’un moment a l’altre.

- Sembla una especie de baralla, no? Qui deu ser l'agressor i perquè el deu haver mort?

- Ni idea, potser la víctima li devia uns galeons i una cosa va portar a l’altre…

- És que no et pots prendre seriosament la investigació, Ron?

- Perdó, perdó… Però és factible, oi?

 

El Harry es va mirar el seu amic fixament. Estava de broma o parlava seriosament? A vegades costava fer la distinció, amb el Ron. Llavors va mirar el cadàver més atentament i es va adonar d’una cosa.

 

- No sembla que l’hi hagin fet res obvi com un encanteri de foc, electricitat o qualsevol altre element, oi? Electricitat... Llamps… Últimament passen coses estranyes, oi? Va haver-hi una tempesta elèctrica molt forta l’altre dia en ple estiu…

- No deus estar pensant en res relacionat amb l’Innominable.

- I és clar que no. Això és un capítol tancat. Però tinc la sensació que no es tracta d’un fet aïllat. I per cert, ja seria hora que l'anomenessis pel nom, no?

- Tens raó...

 

Al cap d’una hora d'anàlisi exhaustiva de rastres de màgia i altres comprovacions, tots dos se'n van tornar cap a casa. L’endemà els seus fills havien d’agafar el Hogwarts Express per començar un nou curs a Hogwarts.

 


Llegit 184 vegades


Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 21/08/2019 a les 10:41:59
  #27400He escrit 8 fanfics amb un total de 196 capítols

  Hola ^^

  Primer de tot, que sàpigues que he llegit tots dos comentaris que em vas fer a la meva FF. Tal com vas dir sí, fa molt il·lusió veure comentaris nous, encara que siguin temps després. Mola molt saber que encara hi ha gent llegint les coses d'un.

  Després vaig veure que tu també havies començat 2 fanfictions alhora (vas desistir de la primera perquè vas tenir una idea millor o les continuaràs totes dues? Bé, jo he començat per aquesta perquè he vist que era de la tercera generació, que m'encanta.

  Tot i axí, en aquest primer capítol sembla que l'argument vagi més del Harry i el Ron que no pas dels seus fills, però suposo que deu ser un capítol introductori per situar-nos i assentar ja una mica de trama: aquesta tempesta i l'assassinat d'un sospitós. M'agrada força com a premissa.

  També m'agrada com has fet el Harry, el Ron i el Dudley d'adults, força com me'ls imagino jo... Però sobretot tinc ganes de saber com són els nens! A quines residències van? Pel James en general hi ha quòrum que és de Gryffindor, però tant la Lily com especialment l'Albus creen baralles entre els fans pel que fa a les residències.

  Veig que vas penjar el capítol fa gairebé un mes, però espero que el continuis!

  Fins aviat!

  A. Black
 • Avatarhermione potterEnviat el 02/09/2019 a les 20:09:50
  #27403He escrit 9 fanfics amb un total de 70 capítols

  Holaa!!

  Primer de tot, benvinguda al món de les FF en català sobre Harry Potter. Per aquí et pots trobar de tot i més ;)

  Ara ve el comentari del capítol!

  La trama en si sembla interessant. Crees una aura de misteri que ens acompanya des del principi, tot i que trobo que és molt sobtada, no hi ha gaire introducció dels personatges que veurem... Però bé, soc massa impacient, perdó!

  En Harry és com jo me l'imagino. A més, també m'agrada que es porti bé amb el seu cosí. Tinc el pressentiment que van fer les paus, com tu dius, van enterrar la destral.

  Ara vull saber més sobre els petits!! Residència? Amics? Relacions? Tot! Però haurem d'esperar una mica per saber-ho... No ho deixis així xD

  Ens llegim!
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 05/04/2020 a les 13:00:36
  #27460He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Hey!

  He vist que has penjat el tercer capítol d'aquesta ff i he decidit passar per posar-me al dia, o sigui que faré un comentari curtet per poder seguir llegint!

  Ara feia temps que no veia res de la generació dels fills del Harry, o sigui que serà interessant tornar-m'hi a posar. És cert que en aquesta web la imatge que en tenim tots plegats és la que ha creat l'Agatha Black, però m'agradarà veure-ho des d'un altre punt de vista!

  L'únic dubte que em queda és que si ara anem a Hogwarts, com queda el misteri del mort? Estarà relacionat amb alguna cosa que passa a Hogwarts? Veurem paral·lelament el Harry i els fills?

  Bé, suposo que ho descobriré més endavant. Felicitats, i segueixo!
 • AvatarLofEnviat el 06/04/2020 a les 23:46:10
  #27466He escrit 2 fanfics amb un total de 4 capítols

  Suposo que ja era hora de contestar els comentaris així que ahi voy!

   

  @Aghata Black:

   

  És cert que vaig començar dues FF pràcticament alhora, però vaig desistir de la primera perquè aquesta em semblava una idea millor i més creativa, amb l'opció de desenvolupar els personatges lliurement ja què no en sabem res, de la generació dels fills d'en Harry. Exceptuant, és clar, el llibre "The cursed child" i algunes altres coses que s'hagin pogut dir. Mentre que del Harry i companyia tenim els set llibres i les personalitats estan més establertes. Vaig pensar que seria més interessant començar alguna cosa des de zero.

   

  És cert que en aquest primer capítol surten més en Harry i en Ron que els fills, però és com en el primer capítol del quart llibre de Harry Potter en que surten en Frank Boyer, en Voldemort i en Cuapelada a la casa de Laforqueta per introduir una mica la trama i argument. Aquí faig una cosa semblant amb els fets que ja has mencionat: la tempesta i l'assassinat. Intento dotar la historia d'una mica de misteri que sempre és interessant de llegir, tot i que encara em falten detalls importants de la trama per acabar de polir i ho vaig deixar tot una mica en standby passat l'estiu...

   

  Trobo interessant fer que en Dudley i en Harry es portin bé d'adults ja que em sembla que és en l'últim llibre on ens mostren un Dudley preocupat pel Harry quan els de l'Orde van a dir als Dursley que s'han d'amagar i el Dudley diu alguna cosa com "on viurà ell?", o alguna cosa semblant. Segur que al final tenen una relació cordial i fins i tot qui sap si amistosa de grans. Almenys així és com m'ho imagino jo! Pel que fa als nens i el tema residències ja hi han indicis o pistes importants en el següent capítol pel que fa als nois. La Lily encara no se sap. Tens raó quan dius que la gent sol estar d'acord en posar en James a Gryffindor i de fet així serà en aquesta història, ja t'ho avanço. No m'ho vaig pensar dos cops en posar en James a Gryffindor, però amb els altres vaig estar donant-hi moltes voltes. Avera que et sembla quan ho sàpigues!

   

  Espero continuar quan pugui, el que passa és que estic ocupat en molts fronts i no tinc gaire temps. Prefereix-ho fer una bona història de la qual estigui content amb mi mateix que una cosa ràpida però que no em cridi l'atenció, d'aquí el meu ritme increïblement lent, a part de detalls de la trama que em falten o no acabo de veure com encaixar correctament. Però bé, s'intentarà anar fent.

   

  Merci pel feedback, ens veiem!

   

   

  @hermione potter:

   

  Bones! Merci per la benvinguda, però seria més aviat "benvingut" haha, no sóc noia. Ja ho he vist ja que aquí està plegat d'història sobre el món de HP, i algunes molt bones i entretingudes!

   

  Pel que fa a l'aura de misteri que comentes, aquesta era la intenció. Potser sí que sembla sobtada, però vaig pensar que ja tindria temps de desenvolupar els personatges més endavant, ja que en teoria és una FF llarga i pots anar descobrint els personatges a mida que passen situacions diverses com en el dia a dia o tant sols sabent el que pensen. En aquest sentit, no vaig tenir cap pressa per introduir els personatges i la seva personalitat però si més aviat en introduir els primers fets importants abans que la canalla anés a Hogwarts.

   

  Si. Com menciono al comentari dirigit a l'Agatha Black, jo també penso que en Harry i en Dudley al final es portaven bé. Ja sigui en major o menor mesura, però bé.

   

  Encara és aviat pel tema relacions suposo, però en els següents capítols ja hi han indicis més o menys clars sobre les residències i algun que altre amic.

   

  Merci pel comment, ens llegim!

   

  @marta_ginn y:

   

  Yo!

   

  Pel que fa als dubtes que menciones: el misteri de la mort de moment queda en procés d'investigació. Si et refereixes més a com queda en relació a la FF en general doncs està per veure, però podria tenir relació amb fenòmens estranys o fins i tot amb alguna cosa de Hogwarts, qui sap. No vull dir massa cosa sobre el tema perquè la cosa encara no està clara. Podria ser que veiéssim paral·lelament en Harry i els fills. Tot i que la idea és centrar-me més en els fills, en Harry sempre necessita la seva quota de pantalla :D. De moment no descarto res. Ho sento, ja se que són respostes ambigües. Però com ja t'he dit abans, la cosa encara no està clara.

   

  He vist que has comentat els altres capítols també. Quan pugui t'aniré responent, merci per comentar les quatre coses que penses.

   

  Salut!