The Weird Sisters: els inicis - Pròleg
AvatarEscrit per Mercè Granger
Enviat el dia 04/10/2016 a les 00:06:08
Última modificació 04/12/2017 a les 13:31:22
Tots els capítols de The Weird Sisters: els inicis
Pròxim capítol >


Pròleg

Va mirar-se la màquina d'escriure un altre cop, com si aquesta pogués ser capaç d'adquirir veu i dir-li a l'orella com havia de començar aquell llibre. Els papers arrugats, escampats pel seu desendreçat apartament eren la prova de tots els inicis que li havien passat pel cap. Cap no l'havia acabat d'agradar.

Segons el seu editor, una biografia sobre The Weird Sisters seria un best-seller en tota regla, ara, quan d'aquí a un mes havien d'actuar a Hogwarts i acabaven de treure el seu segon disc. Però ella no ho feia per això, és clar que no. Era un intent desesperat de recuperar-lo, escriure aquell libre relatant la seva història. Segurament no funcionès. Però ho havia d'intentar.

Va prendre un altre glop de cafè ("Potser si em bec un d'aquells tes que ell prenia, m'inspiraria més. Sempre prenent te, com n'era, d'anglès!)", va estirar els braços i tornà a lluitar amb la seva ment, esperant que aquesta vegada fos capaç de crear una primera frase digna.

 

Els comentaris xiuxiuejats pels passadissos aquell matí del 2 de setembre eren bastant monotemàtics.

—El Harry Potter. A Hogwarts. No m'ho puc creure!

—Ja, és flipant. El nen que va sobreviure a la nostra escola!

—Crec que parlaré amb ell a l'hora del dinar.

—Ha estat seleccionat a Gryffindor! Segur que amb ell guanyem la copa aquest curs!

—Jope, no sé per què m'imaginava que cauria a Hufflepuff, li donaria una bona premsa a la nostra casa...

Tanmateix, si de veritat es parava atenció, es podien sentir algunes fases que, sorprenentment, no contenien ni les paraules Harry ni Potter. Un exemple podria haver estat:

—Heath, tio, t'ho prometo, que aquest estiu he estat aprenent a tocar la guitarra amb un d'aquells cursos de guitarra muggles i ja se'm dona de puta mare. T'ho vaig dir a les meves cartes, recordes? —El Kirley McCormack, orgullós alumne de setè de Gryffindor, un dels Don Juan més sol·licitats de Hogwarts, segurament un dels 'afortunats' que podien assegurar estar entre el Top 10 d'alumnes més castigats dels darrers temps, i, per últim, però no menys important, els seus cabells (negres, llargs i salvatges però no el suficient per a donar-li un aspecte desarreglat) el feien el noi amb millor cabellera de tot Hogwarts.

—Vols dir que has dedicat l'estiu a alguna cosa més que a les noies i als teus cabells? —El seu interlocutor va alçar una cella, un gens dissimulat gest d'incredulitat. Aquell era el Heath Barbary, company de crim del Kirley, consideradament, però només aparentment, més tranquil que el seu amic. Ulls blaus intensos feien que, malgrat la seva poca alçada (un metre setanta i amb poques esperances de créixer ni que fos un trist centímetre), també fos dels nois més desitjats de Hogwarts.

—Què estàs suggerint, tros de goblin? Clar que he tingut temps. I saps que més he fet? —El Heath va tornar a alçar les celles, convidant-lo a què el sorprengués—Escoltar en repetició continua el disc muggle que em vares deixar. Nevermind s'acaba de convertir en el meu disc preferit.

—Primer de tot: esperes que em senti ofès perquè em diguis tros de goblin? Se'ls donen millor els càlculs magimàtics que a tu —Abans que acabés de pronunciar la frase ja s'havia apartat, conscient que el puny del seu amic anava cap al lloc on havia estat feia uns segons amb tota la intenció de colpejar-lo —Segon, que, segons tu, hagis dedicat bona part de l'estiu a aprendre a tocar la guitarra no vol dir res...

Va callar-se a mitja frase, astorat pel que veien els seus ulls: encara faltaven tres minuts per a l'inici de la classe, però allà estava el Myron Wagtail. Cabells rossos arrissats que pareixen no haver vist un raspall en la vida, pell sorprenentment bronzejada per a ser un anglès. La corbata groga que hauria d'estar fermada al voltant del coll de la seva camisa (amb la meitat dels botons desfermats i que no s'havia ficat davall dels pantalons) òbviament no hi estava. Tampoc és que els dos nois que se l'estaven mirant poguessin jutjar-lo gaire: el Kirley duia els tres botons superiors de la camisa sense fermar i la corbata no tenia fet el nus reglamentari; el Heath duia el nus bastant fluix i la camisa no estava del tot ben ficada sota els pantalons.

—Però mira qui hi ha aquí! —va exclamar el Heath —El primer dia de curs i no se t'han aferrat els llençols. Bon començament.

El Myron anava a formular una resposta, no obstant va recordar que era de mala educació parlar amb la boca plena i va decidir que era prioritari acabar-se la torrada que tenia a mig començar la mà dreta. Aprofitant aquell moment de silenci, el Kirley va dir la seva.

—La meva intenció era arribar tard. Peeeeerò algú ha trobat que no era ètic no arribar a temps a la primera classe de Defensa Contra les Forces del Mal.

—Digues el que vulguis, però has estat tu el que m'ha despertat emocionat perquè aquesta era la primera matèria que ens tocava. Ja em va bé, per una assignatura que aproves sense fer trampes...

—Però seràs...!

—Nois, pau i amor: la violència mai no és el camí —interrompé el Myron, que per fi s'havia acabat la torrada.

Els dos esbufegaren. Era el Myron el que sempre, directement o indirectament, acabava amb les seves baralles dignes de nens petits o germans. Que al cap i a la fi, això era el que sentien que eren: germans. Sempre s'havien estat cuidant l'un a l'altre més del que les seves pròpies famílies havien fet.

Tots tres intercanviaren mirades de complicitat, feliços de tornar a viure aquelles escenes ja tan típiques entre ells i que els havien mancat durant aquell estiu. Les cartes ajudaven a no perdre el contacte, i els dos pics que havien aconseguit combinar horaris i línies ferroviàries per veure's havien contribuït que no es trobessin a faltar de manera exagerada; però sense dubte allò no era comparable a estar els tres junts als mateixos passadissos. Ara, a escassos de minuts de començar una altra vegada amb les tortures de dues hores comunament anomenades classes, era quan s'havien adonat que tornaven a estar junts a Hogwarts.

Això no obstant, potser no faltaven escassos minuts per començar les classes. Potser el que passava és que feia escassos minuts que havien començat les classes, i que amb l'emoció no ho havien advertit. Potser se'n temerien en veure que ja quasi no rondava ningú pels passadissos. Potser ho notessin en sentir l'aguda veu d'una noia que els avisava dissimuladament que havien d'entrar ja a l'aula. Sí, definitivament va ser allò darrer.

Entraren en fila índia a l'aula, el Myron i el Heath amb el cap subtilment baix, a causa d'haver arribat inevitablement tard. El Kirley, en canvi, amb el cap ben alt com sempre. Primer, perquè amagar la seva preciosa cara era un crim; i segon, perquè les coses s'han d'agafar amb valentia. Encara que siguin coses tan supérflues com arribar tard.
 
—N-n-nous a-a-alumnes. A- a-aga-agafin llo-lloc. I-i-i n-no tor-tor-tornin a arri-arribar ta-tar-tard, si-si-sisplau.
 
 


—Vols dir que aquest és el professor de Defensa? Idò quina desil·lusió, tio —murmurà el Kirley al Heath, que estava assegut a la seva esquerra.

—No et negaré que per ser professor de Defensa potser és una mica... aturadet. No era professor d'Estudis Muggles aquest, abans? —li va respondre el Heath. El Kirley va encongir les espatlles amb un gest de "No en tinc ni punyetera idea, tio".

—Sí, sí, sí que ho era, jo el vaig tenir fa uns anys, el paio aquest. M'ha costat reconèixer-lo amb el turbant aquest.... —El Myron, que tenia el seient justament davant els dels dos Gryffindors no volia perdre l'oportunitat de participar en la conversa. El problema fou que ho digué molt més alt del que suposadament que ha de ser un murmuri, i això provocà que tothom (professor inclòs) es girés i clavés els ulls en ells —Molt maco el seu turbant, profe. M'haurà de dir on se l'ha comprat —El seu intent per millorar la situació no va ser gaire fructífer.

—Recordes el que vàrem comentar, que a classe has de parlar una mica més baixet quan no vols que et senti el professor? —li recordà la noia asseguda al seu costat, Hufflepuff com ell, la qual responia al nom de Julia. El Myron assentí i feu un gest amb la mà simulant que tancava els seus llavis amb un clau i tirava la clau.

Passats uns minuts, la classe ja s'havia calmat. Un Ravenclaw assegut al davant de tot llegia en veu alta un paràgraf introductori als maleficis imperdonables. El professor, el Quirrell, havia fet llegir a aquell alumne amb intenció d'accelerar la lectura, ja que ells hagués tardat uns quants segles a acabar de recitar-lo, per òbvies raons. L'elecció del lector no havia estat la més encertada, però. El noi en qüestió era un dels més tímids de tot Hogwarts i llegia en veu extremadament baixa.

—Eh, Heath, sobre el que et comentava abans de la música...—va torna a començar el Kirley, amb un to encara més baix que el del noi de Ravenclaw.

—Calla, que vull agafar apunts.

—Bah. Saps tan bé com jo que no els necessites. Ets llest, tu.

—Tampoc tant. Dormo a la mateixa habitació que tu. Compartim sala comuna. La de Gryffindor. No la de Ravenclaw —el va rependrè el Heath amb un to excessivament sec, donant per acabada la conversa.

Malgrat això, el Kirley no es donava per vençut.

—Però per què canvies de tema? Saps que t'he mencionat a algunes cartes això de la música, i sempre ho has passat per alt. Si saps molt bé que a tu la música és una de les coses que més t'apassiona! I la guitarra se't dóna bastant bé. No em diguis que no seria la bomba, tu, el Myron i jo junts, tocant algunes cançons!

—Te n'acabaràs cansant amb el temps, de la música... —xiuxiuejà el Heath, tan baix que no va estar segur si de veritat aquelles paraules havien sortit de la seva boca o havien quedat al seu pensament.
 


Llegit 886 vegades


Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • AvatarMercè GrangerEnviat el 04/10/2016 a les 00:19:04
  #26950He escrit 5 fanfics amb un total de 23 capítols

  Bon dia! (o bona nit. O bona tard, tot dependent del moment del dia en què llegigueu això).

  Ido aquí torn amb un nou projecte d'història. No sé com sortirà, és una idea que du relativament poc temps dins el meu cap, però que ha agafat forma molt ràpidament i tenia ganes d'escriure. Ja us anticipo que no serà una fan fic molt 'guay' ni ambiciosa en el sentit que no tindrà un argument excessivament currat ni mil aventures, però en part això és el que estic cercant: una història senzilla, per entrenar les meves habilitats com a escriptora i obligar-me a escriure alguna cosa amb una mica de continuïtat, però que no m'exigeixi complicar-me molt les coses ni estressar-me innecessàriament.

  Sé que el primer capítol és excessivament curt (és tan curt que no es mereix un títol amb condicions), però hi ha una raó: això, en teoria, és tan sols mig capítol. Pero al final he decidit que era millor tallar-lo en dos, perquè són capítols 'heavys' en el sentit que ja es presenten bastants de personatges, escenaris i trames, i he decidit que era millor així, per no fer un embòlic massa gros. La segona part la tinc bastant enllestida ja, i la intentaré penjar el cap de setmana.

  Més coses! The Weird Sisters és la banda que actua al Ball d'Hivern de Hogwarts, al quart any del Harry. En català es tradueix el nom per 'Mistery Sisters" (en castellà per 'Las Brujas de Macbeth') però he decidit utilizar el nom en anglès perquè, total, el nom que els donen en català també està en anglès, i posats a triar, m'agrada més The Weird Sisters (i òbviament, darrere aquest nom hi haurà una raò). No hi ha gaire més informació d'ells: tan sols els noms i algunes dades random d'un parell de membres del grup, que he respectat, i les dates de naixement, que no he respectat tant. Això darrer ha estat per un despist: vaig fixar-me només amb la data del Heathcote, el guitarrista (nascut el 1974, cursà setè durant el primer any del Harry) i ja vaig assimilar que els altres tenien la mateixa edat (que la veritat, em venia de conya, perquè podia fer la seva història paral·lela a la del Harry). Mec! Error. No és així, no tenen la mateixa edat tot. Però, quan em vaig adonar, ja tenia la història muntada al cervell i no volia ho canviar, sincerament, perquè hauria d'haver-ho modificat pràcticament tot. Aprofito per dir que les dates de naixement que els dóna la Rowling, ja de pas, em pareixen una mica irreals (no per la diferència d'edat, que també, sinó pel fet que alguns tenen la mateixa edat que el Percy o fins i tot són més joves. I si agafem el fet que durant el quart any ja eren una banda amb bastant de seguidors i coneguda, em pareix improbable que sortint de Hogwarts el juny, el desembre ja formés part d'un grup tan famós -que si, a veure, amb bones raons i justificacions és perfectament possible, però bé). Espero que em perdoneu aquesta llicència :)

  Bè, espero els vostres comentaris, que em digueu primeres impressions i tal. No sigueu molt durs, eh? No se m'acut gaire més que dir-vos, així que si teniu preguntes, estaré encantada de respondre-les :3

  Moltes gràcies per llegir i ens veiem per la web! Una abraçada!
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 04/10/2016 a les 10:38:08
  #26951He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Ahhhhhh!

  Gràcies per l'explicació perquè, burra de mi (burra, perquè quan ho has dit m'ha semblat evident), no m'havia adonat que els Weird Sisters eren aquests tres nois! És que de fet al meu cap sempre m'ho havia imaginat com un grup de noies (tot i que a les pelis són nois, és cert!). Ara veig que hi estava mal fixada. (Hi ha un llibre del Terry Pratchett que també es diu Wyrd Sisters, btw, i sí que per l'estil recorden a Twisted Sister, com diu a la Wiki, oi? De fet, si no recordo malament crec que esiteis rrealment un grup de Metal muggle que es diu Weird Sisters). En fi, que al principi no relacionava el primer fragment amb la resta!

  Em sembla súperoriginal aquesta idea! Està brutal fer la història del grup aquest! Em recorden una mica el David Gallagher! ^^ I per cert, això que has dit que un dels membres té tot just 18 anys quan toquen a Hogwarts sí que seria factible si no hagués acabat els estudis a Hogwarts! Potser va cursar els estudis fns els GNOM a 5e i després va marxar a tocar. Hi ha gent que ho fa, els bessons no van acabar setè, el Ron i el Harry van marxar a 6è; suposo que no tohtom acabaels 7 anys, no seu ser tan estrany! ^^'

  I pel que fa al capítol, doncs està molt bé! Molt simpàtic i desenfadat; m'agrada molt el teu estil. M'agraden les narracions de poses, amb frases llargues, detallades i divertides, i situacions còmiques! I crec que has caracteritzat força bé els tres personatges principals! El guaperes cregut, l'altre que vol estudiar i fer els deures (que és "l'empollón" dels tres, però només comparat amb els altres dos, es clar!), i el Hufflepuff que es burla del Quirrell!

  M'ha agradat molt que fiqués amb ell, i també el detall que has posat que no llegeis en veu alta perquè no acabarien mai, però va i tria a un xaval que llegeix tot fluixet... em sembla molt realista i divertit!

  Ha estat molt bé! PERÒ NO LA DEIXIS! Que ja jhas començat altres coses superguais i ens deixes amb les ganes! Què ha passat amb aquella universitat post-Hogwarts! M'encantava aquella història d'Slytherins! Tens molt bones idees per històries molt guais. Està bé que vulguis fer coses "lleugeres per practicar", però l'altra història que semblava molt desenvolupada també estava molt bé! Treballa diferents coses, vale? ^^

  Fins aviat! A veure si el cap de setmana tenim capi nou! Petonets!
 • AvatarCass RossEnviat el 04/10/2016 a les 16:00:16
  #26953He escrit 11 fanfics amb un total de 22 capítols

  Hola!

  M’ha agradat moltíssim, aquesta història! El principi m’ha semblat molt interessant, per situar-nos. Tinc ganes de saber més coses d’aquesta narradora, però suposo que ja serà més endavant!!

  Les descripcions dels personatges, i els personatges en si (aquests tres amics tant divertits que fundaran The Weird Sisters), estan molt ben fetes! Són molt divertides, i penso que se’t dóna molt bé. La narració també té el toc del teu estil, divertida i àgil, que és molt agradable de llegir. Segueix escrivint! No sabria dir quin dels tres personatges m’agrada més, són molt divertits. Prometen moments entretinguts. Com diu la Gee, a mi també m’ha recordat en Gallagher!

  Tinc moltes ganes de seguir llegint, continua quan puguis ^^ Jo, com la Gee, em pensava que The Weird Sisters era un grup de música de noies, així que m’ha xocat molt quan he començat a llegir. Pel poc que he vist, ja em crec que ells hagin pogut triar un nom per la banda com aquest.

  No sé per què et preocupes! Si no hi ha res a criticar! Pot ser una fanfiction més lleugera que les complexes que alguns pengen, però amb els personatges que hem anat veient, poden aparèixer un munt de petites situacions molt interessants! Com deia, no hi ha res a criticar. Simplement, que vigila amb la puntuació dels diàlegs, que en algun moment no hi ha punts al costat dels guionets o hi ha un espai on no hi hauria de ser.

  Segueix així!

  Cass.
 • AvatarMercè GrangerEnviat el 05/10/2016 a les 16:53:05
  #26960He escrit 5 fanfics amb un total de 23 capítols

  Agatha Black:

  Vaja, creia que s'entenia que eren els tres nois! I de fet, entenc que t'ho hagis imaginat com un grup de noies, no només pel nom, sinó que de fet, al sisè llibre surt esmentada LA baixista de les Mistery Sisters (a l'Ordre del Fènix també l'esmenten, però aquesta vegada l'esmenten com el baix de les Mistery Sisters). Però segons la peli i la Rowling són nois, so.... jo segueixo aquesta versió ^^

  Ai, moltes gràcies ^^ Suposo que inevitablement guarden algunes semblances amb el David, però ells no son tan antisistema xd ´És veritat el que dius, que sempre penso que setè és obligatori i no... Bé pot ser que els GNOM siguin com l'ESO i el MAG com el batxillerat, i no tothom fa batxillerat.

  M'agrada que em diguis això de les frases (crec que ja m'ho vares comentar a un capítol de CdH, pot ser?), perquè a vegades tinc por d'usar frases molt llargues i que siguin massa enrevessades, i amb això ja em quedo més tranquil·la ^^ També amb el tema dels personatges, que un altre dels meus temors és no treballar suficientment els personatges o que siguin massa semblants els uns dels altres. He intentat posar èmfasi sobretot en aquest capítol en les principals característiques de cadascun pel que sigui més fàcil distingir-los al principi ^^

  I lo del Quirrell a jo també m'ha fet gràcia, em feia il·lusió ficar-lo a la fic HAHA. De fet, pensava també posar alguna frase tipo "—Tu sents al Ravenclaw que està llegint? —Ah, però està llegint? Jo no sento res" però al final he decidit no fer-ho xd

  NO LA DEIXARÉ! O almenys això m'he proposat. Idò no ho sè, però tinc guardades les notes i esquemes de Prior Incantato, i de fet, mentre escrivia això, les vaig estar revisant i em va sorprendre tot el material que tenia xd No descarto tornar-m'hi a posar, clar que ho reestructuraria tot un poc millor i donaria diferents enfocament alguns personatges i trames; però això ja quan acabi aquesta.

  Moltes gràcies per comentar!

  Cass Ross:

  Que bé que t'hagi agradat! ^^ I gràcies per comentar el principi, que era una de les coses que havia de comentar i me'n vaig oblidar HAHA. Però com bé has dit tu, és per situar-vos i afegir-li un poquet de misteri ^^ No et preocupis, que aviat descobriràs coses! (de fet, no he estat gaire sotil i segur que endevinareu rapidament qui és xd)

  Moltes gràcies! M'encanta quan mencioneu que us agraden els meus personatges, per això que he dit al comentari anterior: és una de les coses que més intent cuidar. Ja t'ho demanaré d'aquí uns capítols quin t'agrada més, a veure si has canviat d'opinió, quan els coneguis millor ^^ (que m'agrada saber quins són els personatges que tenen més èxit xd Però està bé que de moment tots t'agradin per igual!)

  I vigilaré els signes de puntuació dels diàlegs! De fet tinc guardat un document on s'expliquen les normes dels diàlegs i quan s'ha de tancar un punt, supòs que li hauria de pegar un altre cop d'ull, que no em va quedar gaire clar >.<

  Gràcies per comentar! Ens llegim!
 • AvatarAntares_BlackEnviat el 12/10/2016 a les 00:30:01
  #26965He escrit 9 fanfics amb un total de 43 capítols

  Hola! Ja havia vist que havies encetat una nova fic, però fins ara no he pogut comentar. Però aquí em tens! :)

  Quina idea més original! De debò que ho és! I, a més, fa per tu, que t'agrada tant la música de grup! I ja em va bé, perquè he llegit ben poca cosa teva... Som-hi!

  A mi també em recorden en Gallagher! Així tan deixat anar, antisistema i boig per la música rockera.

  Jo sí que tenia clar que eren nois. A més, el llibre diu que són molt peluts... Em fa gràcia que es posessin un nom com aquest. Em fa pensar en Love of lesbian, per exemple, que ni canten en anglès ni són lesbianes hahhahaaaa Però The Wierd Sisters són més de tres, en són set o vuit, no? On diu que el baixista és una noia, Cass? No ho recordo... A més, no ens podem refiar gaire d'en Pàmies... Al cinquè llibre la Millicent Bulstrode és un noi... (Hola?)

  Sobre el que deia la Gee del grup de mental muggle... No sé si es diuen Weird Sisters o Wyrd Sisters (i tampoc no tinc clar si és metal o no...), però sí que existeix!!

  Espero que la narradora del principi no sia la Rita Skeeter en la seva primerenca època de novella... O.o

  El teu text és molt dinàmic! No sé si es deu a les frases llargues o al to còmic que hi poses, però també es llegeix molt ràpidament.

  Hi moltes frases que m'han agradat, però te'n posaré algunes:

  «les tortures de dues hores comunament anomenades classes» hahahaa

  «El professor, el Quirrell, havia fet llegir a aquell alumnes amb intenció d'accelerar la lectura, ja que ells hagués tardat uns quants segles a acabar de recitar-lo, per òbvies raons»

  I quan en Kirley li diu que no necessita agafar apunts perquè és llest: «Tampoc tant. Dormo a la mateixa habitació que tu. Compartim sala comuna. La de Gryffindor. No a la de Ravenclaw —el va rependrè el Heath» En Kirley li parla com si sabés més d'ell que ell mateix... què és pensa!? Hahahaa M'agrada que li hagis retallat el nom (perquè és diu Healthcote, oi?).

  Ara passo a la crítica negativa (que es pot convertir en positiva si es redueixen aquestes coses en els propers capítols). Ja saps que jo sóc força lletraferit i perfeccionista... peo ho faig amb bona fer, eh. Hi ha alguns decuits de picatge («artimàntics»→ aritmàntics / «espatles»→ espatlles / «davant als dels dos Gryffindors»→ davant dels dos Gryffindors / «la classe ja s'havia clamat»→ calmat? / «aquell alumnes»→ aquell alumne / «questió»→ qüestió / «questió»→ qüestió / «excesivament»→ excessivament / «quant d'aquí a un mes»→ quan d'aquí a un mes / «Però perquè canvies de tema?»→ Però per què canvies de tema?); coses de doble negació («Cap l'havia acabat d'agradar»→ Cap no l'havia acabat d'agradar / «la violència mai és el camí»→ la violència mai no és el camí; la violència no és mai el camí); a davant de CD que sobren («portar a aquells nois a»→ portar aquells nois a / «jo el vaig tenir fa uns anys, al paio aquest»→ jo el vaig tenir fa uns anys, el paio aquest); alguns accents que falten («Però, que va portar»→ Però, què va portar / «com n'era d'angles»→ com n'era, d'anglès / «Que estàs suggerint»→ Què estàs suggerint / «superflues»→ supèrflues / «tío»→ tio)...

  «Però mira qui està aquí!»→ Però mira qui hi ha, aquí!

  «directe o indirectament»→ directament o indirecta

  «No tinc ni punyetera idea, tio»→ No en tinc ni punyetera idea, tio

  «El tres intercanviaren»→ Tots tres intercanviaren

  «els tres junts»→ tots tres junts

  «els avisava dissimuladament de què havien»→ els avisava dissimuladament que havien

  «el que vàrem comentar de què a classe»→ el que vàrem comentar, que a classe

  (davant del que, no hi va preposició. I no s'hi val, això de canviar el que per un què)

  Ah! I en català les coses no se'ns donen bé o malament, sinó que són el nostre fort o els nostres punts febles.

   

  El trobo massa llarg per ser un pròleg (és clar que això és subjectiu), però també és cert que tot just ens estàs presentant els personatges! M'encanta veure en Quirrell per aquí! Em fa molta gràcia com els alumnes es fixen en el seu turbant...

  Ja he vist que ja has penjat el primer capítol!

  Antares

  PD: Espero que no et molestin les correccions! :)
 • AvatarMercè GrangerEnviat el 23/10/2016 a les 23:24:47
  #26972He escrit 5 fanfics amb un total de 23 capítols

  Antares_Black:

  Que bé, un lector més!

  HAHA, idò moltes gràcies! Bé, així ja podràs llegir més escrits meus! Que quedis satisfet ja és una altra cosa que millor no prometo, per&o grave; sí que intentaré escriure m&e acute;s! I m'ha fet il·lusió que diguis que l'idea et pareixi original!

  Bé, de fet Love of Lesbians va començar canta en anglès, però només als dos primers discos, crec. Ja després van passar al castellà, i les cançons més famoses d'ells sí que són en castellà, però això ja és una dada curiosa HAHA. De lesbianes sí que no en tenen res, de fet, jo vaig ser la típica que em vaig estranyar en sentir parlar del grup i que la veu principal fos masculina xd I això del baixista ho diu en el darrer capítol, durant l'enterrament del Dumbledore el Harry menciona que veu 'la baixista de les Weird Sisters', almenys a la meva edició ho diu, potser a la teva ho varen corregir, no ho sé.

  I si, són vuit, però és que encara no han aparegut tots! He decidit començar contant la història partint dels tres membres fundadors i aviat aniran coneixent i fent-se amics dels altres membres, don't worrry!

  En referència al grup, crec que és Wyrd Sisters, i és de folk (de fet, a la peli de HP4 no surt mencionat el nom del grup pels drets de nom de Wyrd Sisters i després també existeix una altra banda anomenada Three Weird Sisters.

  Hola, flipo amb els teus dons profètics, t'has plantejat dedicar-te a la futurologia? HAHA. No, no és la Rita Skeeter, pots respirar tranquil, però l'Skeeter tindrà un paper important a la fanfic i tindrà relació amb la narradora, so... no anaves mal encaminat! La ressenya sí que pot fer pensar que l'Skeeter està darrere de tot, ara me n'adono!

  Bé, el Kirley sí que sap molt del Heath, són amics d'infància, i tenen una mica aquesta relació de conèixer moltes coses de l'altre, però sí, és veritat que té una mica de... no sé què dir-te parlant-li així haha. I sí, en realitat es diu Heathcote, però li he retallat el nom. perquè Heathcote és que em pareix un nom TAN horrible (en canvi Heath m'agrada bastant). És que alguns noms dels membres de la banda no em digueu que no són espantosos (Orsino!? Merton!?). 

  Gràcies per les faltes, ja estan totes (crec) corregides! Són conscient de les faltes que tinc, sobretot això de la noble negació i dels complements directes, però no ho corregiré d'un dia per l'altre. Intentaré fixar-me més!

  Potser és un poc llarg per ser un pròleg, però em pareixia massa curt per ser un primer capítol, i com que era una presentació més que res... tampoc em pareix tant llarg. I veig que el Quirrell i el seu turbant arrasa! No us preocupeu: sortirà més! És un punt positiu de fer una història paral·lela a la del Harry: puc usar personatges secundaris de la Rowling i que tinguin relació amb els meus!

  Moltes gràcies pel comentari!
 • Avatarhermione potterEnviat el 16/12/2017 a les 19:01:03
  #27210He escrit 9 fanfics amb un total de 70 capítols

  Bona tarda!!!!!

  Primer de tot, sort que m'he llegit la teva explicació, perquè sóc idiota i em pensava que, com ha dit la Gee, Weird Sisters era un grup de noies. Ara que he llegit el capítol he vist el que hi havia i m'ha quadrat tot bastant més.

  Em sembla genial que facin tots el mateix curs, així els podran passar això que tens pensat (ai quines ganes de llegir-ho!!!). Suposo que molts dels personatges que surtin seran teus, així que em fa molta il·lusió llegir els següents capítols, ho trobo una idea molt original. Per molt que tu diguis que és una història amb un agrument senzill, haig de dir que de moment no crec que sigui senzill! És una gran idea!

  El que m'he quedat amb ganes de saber qui és, és la persona que narra el primer paràgraf!! Escriu i no sap sobre què, però algun d'ells li va fer alguna cosa, penso que en Myron...

  Bé, segueixo llegint!!
 • AvatarMercè GrangerEnviat el 18/08/2018 a les 18:05:18
  #27250He escrit 5 fanfics amb un total de 23 capítols

  Hola <3 (mil anys més tard, sorry ;_;)

  Ho pareix amb el nom, que sigui un grup només de noies, és veritat HAHA. 

  Ai, gràcies *-* A veure si t'agrada el que tenc pensat, i els personatges també! Bé, meus, "meus", exactament no, almenys els protes, ja que són cannon, però en sabem tan poca cosa... que sí que  és com si fossin meus, almenys una mica. Moltes gràcies! <3

  Uhmmm. No diré res.

  Segeuixo contestant!