Homo homini lupus - 2: Extra muros
AvatarEscrit per Agatha Black
Enviat el dia 26/08/2016 a les 12:26:19
Última modificació 26/08/2016 a les 12:26:19
Tots els capítols de Homo homini lupus
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


2: Extra muros

—Quatre whiskys de foc i dos batuts de bescuit, siusplau —va demanar l’Amelia al vell barman del Cap de senglar, que li resultava estranyament familiar.

—M’ensenyeu algun carnet?

L’Amelia es va quedar una mica parada. Eren tots majors d’edat i podien beure, però si ensenyava el seu carnet on posava l’any en què havia nascut, el taverner sabria que haurien d’estar fent setè a Hogwarts... Però en Caradoc se li va avançar i va mostrar el carnet al vell. No va semblar mirar-se’l gaire bé, perquè només va assentir amb el cap i es va posar a servir copes.

—Estàs molt maca —va dir-li en Caradoc a l’Amelia amb un somriure, i ella va sentir molta calor de cop i volta.

—Bé, ja que sortíem, m’he arreglat una mica —va respondre, recuperant una mica l’endreç—. Oh, no et fa res que t’hagi demanat batut en comptes d’alcohol, oi? No sé quant pensen beure, aquells, i dubto que jo sola pugui carregar-vos tots cinc cap al castell.

—Si tu no beus, jo tampoc —va dir en Caradoc amablement.

L’Amelia va fer un somriure tímid però no va dir res. Van agafar les begudes i es van dirigir a la taula del fons, on els altres quatre ja estaven discutint.

—No, no, no! —exclamava la Marlene, amb aire ofès—, no shapsh el que et diush!

—I tant que sí! —deia en Bengy—. En Han dispara primer.

—En Greedo dishpara primer! Però falla perquè ésh un inútil, i llavorsh en Han li dispara!

—Altra vegada esteu parlant de La guerra dels sistemes solars?

—Esh diu La guerra de lesh galàxiesh, sho inútil!

—Vols dir que aquesta pel·li és gaire bona? —va preguntar el Caradoc, i la Marlene el va fulminar amb la mirada.

—Volsh dir que elsh Appleby Arrowsh shón gaire bonsh?

Touché.

—Com és que has vist aquesta pel·lícula muggle, Bengy? —va demanar-li l’Amelia, mentre es menjava un cacauet que va escopir tot seguit. Quin fàstic, devien ser més vells que el taverner!

—Va de l’espai, surten estrelles... —va respondre l’Emmeline— què més es pot demanar, eh Benjy?

—En Han Solo és Slytherin —va deixar anar ell com qui no vol la cosa, i la Marlene es va inflar tant de l’ira que tots es van apartar una mica de l’ensurt.

—Com goshesh? —va cridar assenyalant-lo amb un dit acusador—. Retira el que hash dit!

—És un interessat. Només ajuda els altres si en pot treure alguna cosa.

—Això ésh nomésh per fatxada! —va cridar la Marlene—. Què hi ha del final amb l’Eshtrella de la Mort, eh? En Han és Gryffindor!

—Oh, esteu jugant al Barret que Tria? —va demanar la Dorcas, entusiasmada amb la idea, i va tancar el llibre en el que s’havia reclòs.

Era un joc al qual jugaven des de ben petits. Quan descobrien alguna història muggle que els agradava, es dedicaven a repartir els personatges entre les quatre residències de Hogwarts. Era amb els únics amb qui ho podien fer, perquè la majoria de gent que coneixien havia anat a Hogwarts, i si no es podia discutir el per què de cada residència, no tenia gràcia.

Així que es van posar a distribuir els personatges de La guerra de les galàxies per residències. Com sempre que hi jugaven, les discussions es van tornar acalorades, i fins i tot l’Amelia alçava la veu quan algú li portava la contrària.

—Quant creus que trigarà a adonar-se que li has estat posant alcohol a la beguda? —li va xiuxiuejar la Dorcas a l’Emmeline, que acabava de buidar el seu got de whisky al got de la seva amiga.

—Haurem de comprovar-ho, no trobes?

—Dubto que l’Amelia sigui capaç d’emborratxar-se... —va sospirar la Dorcas.

—T’hi jugues alguna cosa? —va proposar-li de seguida la Marlene a sotaveu.

 

*   *   *

 

—Jo en sé un, jo en sé un! —va bramar l’Amelia, borratxa perduda pels carrers de Hogsmeade, quan el taverner els havia fet fora del Cap de Senglar cinc rondes més tard, per escandalosos—. Un Hufflepuff, un Ravenclaw i un Slytherin entren a un bar i...

—I on ésh el Gryffindor? —va reclamar la Marlene.

—No hi ha... hip... no hi ha Gryffindor —va respondre l’Amelia, mentre el Caradoc l’agafava per la cintura per ajudar-la a caminar en línia recta.

—Un acudit sense Gryffindors? —va seguir la Marlene—. Impossible!

—Va, és igual —va tallar-la en Bengy, que també anava de costat—. Un Hufflepuff, un Ravenclaw i un Slytherin entren a un bar. I llavors què passa?

Nossé —va dir l’Amelia, distreta amb el Caradoc—. Que l’Slytherin els mata tots, probablement. Tu no hauries de ser tan guapo.

—Faré el que pugui —va somriure ell—. Et queda bé el cabell deixat anar.

—Noooo! —va exclamar l’Amelia—. He perdut la gomaaaa? Tothom que busqui la meva gomaaa!

—Val, té —va sospirar la Dorcas, traient-se un galió de la butxaca i allargant-li a la Marlene, derrotada—. O no, espera! Doble o res!

—Què volsh aposhtar? —va fer la Marlene, sempre interessada.

—Que aquests dos —va respondre ella, assenyalant l’Amelia i el Caradoc—, acaben junts abans dels trenta.

La Marlene va creuar els braços i va estudiar els seus amics. Després va estirar la mà per encaixar-la amb la Dorcas.

—Fet —va dir, i llavors va alçar la veu de nou—. Eh, eh! Shabeu quantsh Shlytherin calen per canviar una bombeta? Cap, perquè a Azkaban no hi tenen llums!

Tots es van posar a riure. Més per la beguda que per la qualitat de l’acudit, tot s’ha de dir.

—Uh, uh, uh! —va exclamar la Marlene quan van passar pel costat de Ca l’Alfred—. Què ush aposhteu que entro a ca l’Alfred?

—I una merda, entres —es va burlar l’Emmeline.

—Què t’hi aposhtesh? —la va reptar la Marlene.

—Cinc galions si ens portes alguna cosa del pis superior —va proposar en Benjy.

—Fet!

—No! Marlene! —va exclamar en Caradoc, que era l’únic que no anava begut, intentant aturar-la, però la Marlene ja havia sortit corrents, i ell estava aguantant l’Amelia—. Marlene, torna aquí ara mateix!

Massa tard. Com que la porta estava tancada i barrada, la Marlene va donar un parell de coces a una finestra a la vora del terra i en va fer saltar el parell de taulons que la tapaven.

—Collons, quina força —va riure el Benjy— espero no fer-la enfadar mai prou com perquè me’n foti una d’aquestes...

—Marlene, ni se t’acudeixi entrar a...!

Però la Marlene ja havia saltat a dins el casalot, i només van tenir temps de veure-la saludar-los amb un somriure entremaliat als llavis abans de desaparèixer en la foscor.

—Està maca, la lluna plena, avui —va comentar el Benjy.


Llegit 627 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 26/08/2016 a les 13:34:57
  #26885He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Okay, aquí hi ha coses per explicar. Potser heu notat que a la FF hi ha un error temporal: Abans he dit que estava ambientada l'any 1972 i la pel·lícula "Star Wars IV: A New Hope" no va sortir fins el 1977. Ho sé. Us ho explico:

  Al meu cànon mental (i al de molta gent, perquè aquest cànon mental estic segura que el tinc per culpa de fanfictions) L'amelia, l'Emmeline, la Marlene, etc, són si fa no fa de l'edat dels Rondadors, any amunt any avall. Primer havia pensat que faria que els amics fessin sisè i els Rondadors setè (al final us explicaré com havia estat pensada en primera instància tota la història). Seria 1977. I com que volia fer referències temporals del món muggle, vaig mirar què hi havia de destacable aquell any en el món muggle i vaig pensar que Star Wars seria perfecte, perquè hi havia algun fill de muggles al grup i a més el Benjy, sempre interessat per l'espai i les estrelles, l'hauria vist també. Però després em vaig tornar a llegir la FF de la Marta i em vaig adonar que ella havia posat que la Marlene era ja capitana de quidditch quan el James feia segon, i com que aquesta és una FF de la FF de la marta havia de respectar el seu cànon. La putada és que ja tenia moltes coses pensades fent referències a Star Wars, i em va fer pena deixar-les passar, així que ho he deixat així, com una reminiscència de com era la història abans de canviar-la. A més a més, la Rowling també té alguna equivocació temporal (recordeu que el 1994 el Dudley ja té una Play Station que llança per la finestra, quan les Play Station no es van inventar fins 1995!) trobo que ja queda relacionat i divertit!

  Espero que us hagin divertit també els mals acudits d'Slytherin que he fet. Crec que a aquest grup no els agradaven els Slys. En primer lloc perquè són majoria Gryffindor i en segon, perquè és evident que els agrada fer amics fora de la seva residència, però sospitosament no n'hi ha cap al grup. Crec que no els aguanten i que se'n burlen sempre que poden.

  Ah! I l'aposta de la Marlene i la Dorcas sobre l'Amelia i el Caradoc és real. Al segon capítol de Caradoc, l'Emmeline es diverteix pensant que, per una vegada, la Marlene va perdre una aposta. Aquest va ser el moment quan es va fer.

  I pel que fa al capítol: Sí, la Marlene s'acaba de ficar a la boca del llop. Mail millor dit XD
 • AvatarAntares_BlackEnviat el 12/09/2016 a les 19:38:25
  #26907He escrit 9 fanfics amb un total de 43 capítols

  «Esh diu La guerra de lesh galàxiesh, sho inútil!» Que bo

  Ah! Els cacauets! Que devien se més vells que el taverner! Molt bona!

  Ostres, han sortit a celebrar l'aniversari de la Marlene i la Dorcas va amb un llibre. Quina confiança..., no?

  M'encanta que juguin al Barret que Tria; nosaltres també ho fem! ^^

  Oh no, per què emborratxem l'Amèlia? :( Si no vol beure, que no begui...

  L'acudit de «Un Hufflepuff, un Ravenclaw i un Slytherin entren a un bar i...» que guai! M'encata quan la Marlene reclama el Gryffindor i diu «un acudit sense Gryffindors? Impossible!» Molt bo! (t'has descuidat de fer-li-ho dir així: un acudit shenshe Gryffindorsh? Imposhible!)

  En què quedem? Benjy o Bengy?

  Com «Que l’Slytherin els mata tots»!? Ei, això no és jugar net!! I el d'Azkaban ha estat un cop baix! >.<

  «Tu no hauries de ser tan guapo», a què ve això? I el que diu en Benjy? «Faré el que pugui». No ho entenc...

  I això d'aportar que uns amics acabaran junts abans dels trenta... mmm sort que no les han sentides...

  I la Marlene tomba la finestra de Ca l'Alfred amb un parell de coces perquè és molt millor que un serè alohomora, oi? És clar que sí... Gryffindor salvatge... ¬¬' «Per què la tens, la vareta, bacona inútil?»

  Més que un casalot, és una casa inhòspita (m'he adonat de la càrrega dickensiana de l'aformació just en acabar d'escriure-la xD)

  Quan estava llegint el teu comentari, que expliques la coherència temporal (Star Wars del 1977, i el 1972), he pensat justament en la Play Satation d'en Dudley!


  --

  La ira no s'apostrofa.

  «Què hi ha de...?» → «Què me'n dius de...?»

  (sí, has tornat a escriure cabell...)

  Antares

  PD: Per curiositat, he cercat Han Solo (jo, ignorant d'Star Wars, ignorant de la vida). Com que has dit que és Slytherin. No he entès gaire el text, però destaco que, a les imatges, surt Harrison Ford amb una arma d'allò més interessant. He trobat que és una arma militar d'Star Wars que es diu pistola blaster. Em sabries il·lustrar una micona més?
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 13/09/2016 a les 13:04:19
  #26913He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Crec que aquests sis amics són molt, molt amics i tenen molta confiança. No em resulta tan estrany que la Dorcas vagi amb un llibre, jo normalment en duc algun a la bossa i si estic amb gent de confiança potser el trec. Crec que la Dorcas és molt somiadora, i els altres deuen estar acostumats que sigui al seu món! 

  En Benjy en teoria és Benjy amb J, però em vaig equivocar i al principi els vaig escriure tots amb G (que em sembla que és com és més natural en anglès), així que després ho vaig canviar, però és possible que me n'hagi deixat algun! I en algun lloc m'he descuidat també algunes sh de la Marlene (de nou, de quan ho havia escrit amb X i IX, i després ho vaig treure perquè no s'entenia, i després vaig afegir les SH... se'm deuen haver passat coses!

  Demano persó pels acudits perquè la veritat és que són molt dolents. El primer de l'Amelia probablement era millor i feia referència a les begudes que es demanaven, però després se n'oblida i deixa anar això de "jo què sé, l'Sly els mata tots, probablement". Ah, i aquí t'has confós! L'Amelia es distreu perquè el Caradoc l'agafa per la cintura, i és a ell a qui li diu "Tu no hauries de ser tan guapo" i ell li respon "faré el que pugui" amb un somriure. Ells dos s'agraden ja des de jovenets, i és com que tots saben que s'agraden mútuament, però fan veure que no, i no s'ho diuen, però hi ha la tensió, i aquí com l'Amelia va beguda doncs se li escapa... XD

  I la Marlene no hagués pogut fer pas un alohomora! La finestra no está tancada amb clau, està barrada amb taulons clavats! Com a molt hagués pogut fer un bombarda (que és el que fa en sortir) però encara hagués fet més merder!

  I ara anem per la blaster d'en Han Solo (que he de dir que és definitivament Gryffindor i estic d'acord amb la Marlene: la seva façana passota i egoïsta és unomés això, una façana que es vol fer de malote, perquè a l'hora de la veritat és un cuxipú i l'estimem! <3 A més a més, té les frases més Gryffindor ever!). Aquesta pistola que té és làser, dispara làsers vermells a molta velocitat, i ell és un gran tirador! També hi ha rifles blaster que són les versions grans i més aparatoses. Tenen prou força per travessar armadures, però no prou com pre travessar parets de metall, com fan els sables làser (sí, són "sables", el que porten els Jedis, no pas "espases"), que sí que tenen més poder, però són armes de lluita cos a cos i no es poden disparar a distància com les pistoles. N'hi ha de molts models, de pistoles d'aquestes, us en faríeu creus! XD

  Gràcies pels apunts normatius!
 • AvatarCass RossEnviat el 22/09/2016 a les 20:30:44
  #26930He escrit 11 fanfics amb un total de 22 capítols

  M’ha agradat el diàleg del principi entre el Caradoc i l’Amelia perquè retrata una mica com comença la seva relació i, per l’altra banda, la personalitat Hufflepuff d’ells dos: aquest “faig coses estúpides i perilloses perquè els meus amics les fan i algú responsable hi ha d’estar implicat” (que també es veu en el capítol anterior, per cert).

  I Star Wars! M’ha fet gràcia que en diguin “La guerra dels sistemes solars” (mira que ni tant sols en diem la guerra de les galàxies en català...). El Benjy diu que només la mira perquè va de l’espai i surten estrelles... La veritat és que jo també les vaig començar mirant per aquest motiu! Els efectes especials (sobretot de les primeres, les que ells estan comentant, les dels setanta, són tant dolents comparats amb com ho tenim actualment...). Com reacciona la Marlene és molt divertit! Que els seus amics se n’apartin quan està emprenyada... El joc del Barret que Tria em sembla molt divertit (tot i que a mi se’m donaria fatal!!) i em recorda el tema que vas crear al respecte, que m’hi voldria passar en qualsevol moment que pugui!!

  El fet que el Caradoc segueixi els Appelby Arrows quan estan en un mal moment (i en el capítol anterior buscant si havien fet una cistella ni que fos per casualitat) em recorda molt el Ron, que seguia els Chudley Cannons quan aquests també estaven en un mal moment, i tenia la seva habitació bàsicament decorada d’això.

  L’aposta que fan sobre la beguda de l’Emmeline m’agrada perquè és, com comentes tu, un recordatori d’un comentari que va aparèixer a la fanfiction original, i també és una manera de veure l’amistat que tenen tots sis. Penso que és molt bonica i la reflecteixes molt bé: es xinxen i fan veure que es barallen però en el fons s’ho passen molt bé i és una amistat molt duradora (com es demostra que entren tots a l’Orde i no es dissoldrà fins que morin).

  I el final! Aish!! M’agrada molt perquè com en l’anterior, ens deixes en intriga, però aquí encara és més accentuada perquè és entrar a Ca l’Alfred una nit de lluna plena quan en Remus és a dins convertit en home llop. Si no sabéssim que en surten vius tots sis, ja em preguntaria quin es morirà o en sortirà mutilat!

  Fins aviat,

  Cass.
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 23/09/2016 a les 14:51:43
  #26935He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Cass Ross:

  He intentat fer que es noti que hi ha química ja des de jovenets entre en Caradoc i l'Amelia. En realitat ella és molt més respondable que ell (com em va fer notar la marta), però trobo que en Caradoc, quan és amb ella, mira de comportar-se de la manera que creu que ella voldria, perquè intenta agradar-li. De totes maneres trobo que no l'he fet massa submís, i de fet trobo que és una mica el "líder" del grup (en l'aspecte que és qui convenç l'Amelia per fer coses, i qui els renya quan es porta malament. Sembla un pare rodejat de fills desastrosos, "yeah, these are my kids. have to love them U.U' "

  Ahhh, sabia que hi havia més fans d'Star Wars per aquí! ^^ Si no, les bromes no s'haguessin entès massa! I vaig fer els Appleby Arrows fossin dolents perquè en Caradoc és tan "noi perfecte" que havien de tenir alguna cosa per burlar-se'n! I la resta doncs ja ho has comentat tu! ^^

   

   
 • AvatarUnapersonaEnviat el 28/09/2016 a les 17:34:42
  #26943He escrit 7 fanfics amb un total de 40 capítols

  M'encanta! Tots els detalls estan molt ben pensats, i marcar l'origen muggle amb els bolis bic del primer capítols i ara la guerra de les galàxies. La borratxera de l'Amelia m'ha fet petar de riure, tallar la conversa just quan diuen que no i després rependre l'acció amb els seus brams. Els acudits són molt dolents, però tot i així m'han fet gràcia (tant el de "nossé, els deu matar" com el de la bombeta).

  L'última línia, «—Està maca, la lluna plena, avui —va comentar el Benjy», està molt ben col·locada. No sé fins a quin punt un borratxo es dedica a comentar la bellesa de la lluna, però tot i així m'agrada. Aquí em surt un dubte. Recordo poca cosa de la fanfiction de la marta_ginny (i dels llibres de Harry Potter cada vegada menys :'(), però el Caradoc sabia que en Llupin era un home llop? Ho dic perquè com que intenta aturar la Marlene...
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 05/10/2016 a les 10:08:12
  #26955He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Unapersona: Hahaha. sí, l'evolució de l'Amy durant el capítol és molt còmica! I jo sempre miro de posar referències del món muggle a les meves històries, perquè hi ha molts alumnes que no s'han criat amb màgia. Els únic que no hi tenen contacte potser són els que són fills de pare i mare mags, però només que un dels dos sigui muggle, segur que han anat a escola muggle, i deuen tenir aparells muggles a casa... De fet, a les FF que he fet que son ambientades al futur miro d'integrar molt el món muggle en el màgic.

  Els acudits són terribles XD I el que deies del Caradoc, no, aquí no sap pas que el Llopin sigui home-llop, però sí que es preocupa perquè hi ha molts rumors relacionats amb Ca l'Alfred.

   
 • AvatarArwen Black (Moderador/a FF)Enviat el 31/01/2021 a les 00:46:56
  #27687

  Que sí, que ja sabem que hi ha lluna plena... Ai mare meva, el que s'acosta... El capítol ha estat molt guai i ràpid de llegir, i m'encanta com has colat coses que es mencionaven a Caradoc, com la famosa aposta. "Faré el que pugui" aii que maco, el Caradoc.