Abyss - Capítol 65
AvatarEscrit per Potter_granger
Enviat el dia 24/07/2016 a les 14:16:58
Última modificació 24/07/2016 a les 14:16:58
Tots els capítols de Abyss
impresora Versió per imprimir
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 65

L’Abyss no em va respondre a la carta, cosa que em va preocupar molt. Vaig estar tota la setmana pensant en ella i per què no em responia. S’havia empipat? O… em feia por que no volgués parlar més amb mi. No tenia motius per a pensar això, però era una de les possibilitats que em va passar pel cap.

Tanmateix, el motiu era totalment diferent. No sabia els seus plans, ni tan sols m’imaginava que anés a fer el que va fer, però quan la vaig veure palplantada a la porta del menjador… em va inundar una sensació indescriptible. Vaig sentir alegria, alleujament, sorpresa… No sabia ni tan sols què em passava pel cap, no podia distingir res entre aquell remolí d’emocions.

Vaig córrer cap a ella, exultant, i la vaig abraçar. No m’esperava, es va espantar, però de seguida em va abraçar ella també.

-Abyss! T’he trobat molt a faltar. Com estàs?

-Eeh, ja parlarem després, val?

Em va fer arrepenjar el cap al seu pit i em va bressolar. Jo la vaig abraçar tan fort com vaig poder, no em volia separar d’ella. Me’n vaig deixar anar al cap d’una estona, li vaig agafar les mans i m’hi vaig acostar per a fer-li un petó.

Ens vam separar al cap d’uns minuts, sense alè i amb la mirada encesa d’alegria i potser una altra cosa que aleshores cap de les dues sabia què era. Vam entrar agafades de la mà al menjador i vam seure juntes. De seguida que ens va veure, en Guillaume se’ns va apropar amb un somriure radiant.

-Ei, Shayla! Qui és ella?

-Hola, Guillaume. Ella és l’Abyss. Ja te’n vaig parlar, no?

-Ah, sí! Encantat, Abyss!

Però ella se’ns mirava sense saber què dir ni què fer, ja que no entenia el francès. Li vaig posar una mà a sobre de la seva i l’hi vaig estrènyer.

-No entenc res del que dieu, Shayla.

-Ja… De moment t’ho aniré traduint, però no podem anar així. Al vespre t’ensenyaré francès, val? Després de classes.

-Ah, sí. Gràcies.

Va acabar d’esmorzar i llavors la vaig acompanyar al despatx del director, que li va donar l’horari i assignar una classe. Per sort, estàvem a la mateixa. Aleshores vam anar a la sala comuna i li vaig fer un petit recorregut per l’escola. Era un castell més petit que Hogwarts, i no tenia tants passadissos secrets. Resultava més fàcil orientar-s’hi, però hi trobava a faltar tots els tapissos i quadres de Hogwarts.

Hi vam arribar i va mirar al seu voltant. Va trobar la sala comuna molt acollidora, no com la de Slytherin, i va seure en una de les butaques més properes al foc, i jo a la de davant. Li vaig somriure, ens vam acostar una tauleta, vam agafar pergamí i ploma i vaig començar a ensenyar-li algunes paraules bàsiques en francès.

Vam estar-hi molta estona, no vaig saber quanta, però la sala comuna es va buidar poc a poc fins que no hi va quedar ningú més que nosaltres dues. Aleshores va arrepenjar el front en una mà i el colze a la taula.

-Anem a dormir, Abyss?

-Sí. Em costarà aprendre francès, m’és difícil.

-Tingues paciència.

Vam recollir, ens vam aixecar i vam anar cap a l’habitació amb les mans agafades. En silenci, ja que les nostres companyes dormien, ens vam posar el pijama i ens vam ficar al llit.


Llegit 471 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


AvatarUnapersona 186 comentaris24/07/2016 a les 22:27:53
#26876Tinc 6 fanfictions i un total de 39 capítols

Visca! Es tornen a retrobar! I no només això sinó que estan a la mateixa sala comuna. Sembla que tots els problemes (excepte el del francès) and desaparegut... a veure si és veritat! No tinc gaire cosa més a dir, només repetir que estic content per aquest capítol, que transmet més alegria que la resta!
AvatarCass Ross 271 comentaris28/08/2016 a les 00:10:13
#26886Tinc 8 fanfictions i un total de 13 capítols

Hola!

Ha sigut molt agradable, aquest capítol. És molt bonic de veure que elles tornen a estar una altra vegada juntes, a veure si (com ja vaig comentar en el capítol anterior) a partir d’ara poden tenir una vida més tranquil·la que a Hogwarts, sense tants problemes. L’escena final de totes dues a la sala comuna ha sigut molt bonica. M’ha encantat, a veure si a partir d’ara veiem més escenes alegres!!

Cass.