Abyss - Capítol 64
AvatarEscrit per Potter_granger
Enviat el dia 12/07/2016 a les 10:22:01
Última modificació 12/07/2016 a les 10:22:01
Tots els capítols de Abyss
impresora Versió per imprimir
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 64

Quan rebo la carta de la Shayla, no puc fer més que prémer els llavis. No hauria hagut de dir-li aquesta mentida, però no volia preocupar-la. Les coses cada cop van pitjor. Avui mateix penso parlar amb la professora McGonagall per a veure si puc anar a Beuxbatons amb la Shayla.

Camino distretament per la vora del llac, la meva vista es perd a la blavor de l’aigua. Sospiro. Trobaré a faltar el llac. Espero que allà n’hi hagi un. Si no… és igual. M’hi podré acostumar, no? Somric amb nostàlgia, enyoraré molt Hogwarts.

Sacsejo el cap i camino ràpidament cap al despatx de al directora McGonagall. Avui mateix li dic que em vull canviar d’escola… No aguanto més, aquí. Truco amb força a la porta i em diu que entri.

-Bona tarda, directora McGonagall.

-Bona tarda. Què vols, Abyss?

-Volia parlar amb  vostè… M’agradaria canviar d’escola a Beuxbatons.

-Hi ha algun motiu especial?

-Bé… sí. El motiu principal és l’assetjament continu per part dels companys de residència. No ho aguanto més.

-Fugir no soluciona els problemes.

-Ho sé, però no sé què més puc fer. Si m’hi enfronto, serà pitjor. Si els ignoro, ells continuen. Sisplau, directora. M’agradaria anar cap allà com més aviat millor.

-Està bé, suposo que no t’ho puc impedir. Avui mateix em posaré en contacte amb el director de Beuxbatons, suposo que a principis de la setmana que ve podràs fer el canvi.

-Moltes gràcies, directora McGonagall.

No sé si m’ho sembla a mi, però la veig somriure. Molt lleument, tan sols un esbòs de somriure, pero hi és. Surto del despatx i veig a fora en Frank, arrepenjat en una columna. El saludo amb un cop de cap, sense dir-li res. Se m’acosta i em passa un braç per les espatlles.

-Ei, què passa, Abyss? Abans has marxat no sé on. Estàs estranya. No estàs bé, oi?

-Com vols que estigui bé? Marxaré a Beuxbatons amb la Shayla, Frank. Aquí ja no aguanto més.

-Vaja… Et trobaré a faltar, Abyss.

-I jo a tu. Però ens escriurem, no?

-És clar! Que ho dubtes? No penso perdre el contacte amb tu per res del món.

-M’alegra sentir això. Em costarà deixar-te aquí.

L’abraço, amb un somriure a la boca. Sé que serà difícil marxar, però que la Shayla sigui a Beuxbatons ho farà més fàcil. La tornaré a veure! No n’hi diré res, vull que s’endugui una sorpresa quan em vegi.

Camino en silenci al costat d’en Frank. No sé què dir-li. Sembla que ja ens ho haguem dit tot, és estrany. No n’hi ha motiu, però la situació se’m fa tensa. No sé per què, és una cosa que no m’havia passat mai.

Sembla que a ell també se li fa incòmode, el silenci. El veig una mica tens, potser és perquè la notícia l’ha agafat per sorpresa. Li somric i li poso una mà en una espatlla.

-Frank. Estàs tens. Què et passa?

-No res. Només et trobaré a faltar.

-De debò? M’ho pots explicar.

-Sí, de debò.

L’abraço un altre cop, i sento la seva mà als cabells, els seus dits entre ells i fregant-me el clatell. Tanco els ulls i li arrepenjo el cap en una espatlla.


Llegit 403 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


AvatarUnapersona 186 comentaris12/07/2016 a les 20:31:36
#26864Tinc 6 fanfictions i un total de 39 capítols

La McGonagall m'encanta!! He trobat a faltar les galetes, però :)

M'alegro moltíssim que l'Abyss hagi decidit marxar. Suposo que a Beauxbatons l'aceptaran molt més i, en tot cas, tindrà la Shayla. Em sap greu per en Frank, i el Gabi també la trobarà a faltar, però val la pena. Bona idea la sorpresa! :D
AvatarPotter_granger 349 comentaris13/07/2016 a les 09:17:50
#26865Tinc 9 fanfictions i un total de 161 capítols

Hahaha, la McGonagall a mi també m'agrada molt. Jo crec que l'Abyss havia de marxar, o alguna cosa hauria acabat passant. El Frank i el Gabi la trobaran molt a faltar, però es mantindran en contacte, és clar.
AvatarCass Ross 271 comentaris17/07/2016 a les 20:47:30
#26872Tinc 8 fanfictions i un total de 13 capítols

Hola!

Per fi m'he acabat de llegir tots els capítols que tenia pendents fins aquí i et puc comentar. En tenia més de vint, o sigui que no te'ls podré comentar tots, però en general t'he de dir que m'agrada molt com evoluciona la història. La història passa molt ràpid; per una banda, penso que és possitiu perquè una història tant àgil i on passen tantes coses i des dels dos punts de vista és molt entretingut, per l'altra, a vegades hi trobo a faltar una mica més de context, per tal de poder aprofundir més en les escenes i en el que senten els personatges, encara que sobretot de les dues protagonistes ho saps transmetre molt bé

M'alegro molt que la Shayla primer i ara sembla que l'Abyss puguin canviar d'escola totes dues per tal d'allunyar-se d'aquestes situacions tant dures que tenen al Regne Unit, especialment a l'escola. Les relacions que estableix cadascuna d'elles amb els seus amics (tots nois, pel que veig! On són les noies? No tenen amigues?) m'agraden moltíssim, són unes amistats molt boniques. M'alegro que hagin sabut arreglar la situació amb el Gabi!!

Fins aviat!

Cass
AvatarPotter_granger 349 comentaris18/07/2016 a les 11:56:06
#26874Tinc 9 fanfictions i un total de 161 capítols

Ostres... Hahaha, sí que són tots nois, els seus amics. Ho faig inconscientment, ja que és el que em passava a mi :/ Bé, intentaré posar-hi alguna noia, entre els amics de la Shayla i l'Abyss. Segurament a Beuxbatons. M'alegro que t'hagi agradat!