Abyss - Capítol 63
AvatarEscrit per Potter_granger
Enviat el dia 05/07/2016 a les 15:19:36
Última modificació 05/07/2016 a les 15:19:36
Tots els capítols de Abyss
impresora Versió per imprimir
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 63

El braç d’en Guillaume sobre les meves espatlles em reconfortava, a Beuxbatons havia trobat un tronc on agafar-me per a no enfonsar-me. Al menjador m’estava esperant un mussol que vaig reconèixer perfectament: el de l’Abyss. Vaig agafar la carta i la vaig obrir ansiosament, i aleshores l’ocell va marxar.

Estimada Shayla,

La festa de Halloween va anar bé. Vaig parlar amb en Gabi i ens vam reconciliar quan em va confessar que tot el que m’havia dit a l’estiu era tan sols producte de la gelosia. Li vaig deixar clar que només volia ser amiga seva, res més, i ho va acceptar. Ara estem bé un altre cop.

Com et va anar a tu la festa? Va ser gaire avorrida? Suposo que no, amb el que em vas explicar… Sonava ben divertit.

Un petó,

Abyss

Vaig somriure. Així que l’Abyss estava bé… quina alegria. Tanmateix, hi havia algunes petites taques a la carta que em feien sospitar que no m’estava dient alguna cosa. Vaig prémer els llavis, una mica decepcionada perquè m’estigués amagant coses. Ho intuïa, les taques rodones em recordaven a llàgrimes. Havia passat alguna cosa, segur, i no m’ho volia explicar.

Entenia que ho fes. Sabia que em volia estalviar preocupacions, amagant-me allò, però jo no volia que m’amagués res. Ni tan sols el que la feia plorar. Quan vaig acabar d’esmorzar, vaig anar cap a la sala comuna, agafar un pergamí i escriure la resposta a la carta de l’Abyss.

Abyss,

Sé que intentes que no em preocupi, però em dol que m’amaguis coses. Jo ja gairebé estic recuperada, el que vull de tu és que em diguis la veritat. Sé que va passar alguna cosa. Si no, no hauries plorat. Sí, sé que vas plorar mentre escrivies la carta. Hi ha taques al pergamí. No estic emprenyada, només una mica preocupada. Què ha passat perquè m’ho vulguis amagar?

Escolta, si veus que tens problemes a Hogwarts pots venir cap aquí. Suposo que l’idioma serà una mica un problema, però tu segur que t’hi adaptes bé. I tornaríem a estar juntes… Tinc ganes de veure’t.

Una abraçada molt forta,

Shayla

Vaig somriure i tancar la carta. Aleshores me’n vaig anar a la mussoleria a enviar-la, sense notar que em seguien. Quan la vaig lligar a la pota del mussol, una mà se’m va posar a l’espatlla i em va tirar enrere. Jo vaig girar el cap, estranyada. Era en John… Li vaig somriure i em vaig arrepenjar al seu pit, amb els ulls tancats i una expressió calmada.

-Com estàs, John? -vaig preguntar suaument.

-Bé. I tu?

-Molt bé. Ho vas fer genial a l’obra. El curs que ve vull participar al concurs de teatre.

-No tornaràs a Hogwarts?

-Aquí hi estic molt bé. I segurament l’Abyss vingui cap aquí. Està malament a Hogwarts, així que el millor serà que s’allunyi dels idiotes dels seus companys.

-Què passa amb ells?

-L’insulten, l’amenacen… Bah, no val la pena preocupar-se per ells. Sé que ho està passant malament, però aviat vindrà. Segur que sí.

-Espero que estigui bé, aquí.

-Ho estarà.

Me’n vaig deixar anar suaument i vaig tornar a la sala comuna. Volia escriure a en Marcus, portava ja uns dies sense parlar-hi. Vaig seure en una butaca, vaig treure un pergamí i ploma i em vaig posar a escriure.

Hola, Marcus

Com estàs? Fa uns dies que no parlem, no? Espero que tot et vagi bé, i que ens puguem veure a l’estiu, o algunes vacances. Et trobo a faltar.

Escolta, a la festa de Halloween hi va passar alguna cosa? És que avui m’ha arribat una carta de l’Abyss on em deia que havia anat bé, però el pergamí estava tacat, com si hi haguessin anat llàgrimes. Sisplau, digue’m què va passar si ho saps.

Una abraçada,

Shayla


Llegit 368 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


AvatarUnapersona 186 comentaris06/07/2016 a les 21:01:06
#26862Tinc 6 fanfictions i un total de 39 capítols

Aiii quina ràbia que no li digui el que li passa. S'ho haurien de dir tot! Bé, almenys la Shayla se n'ha adonat i no s'ha enfadat. Però se'm fa estrany que també li ho pregunti al Marcus. Vull dir que si ja envia una carta a l'Abyss, n'hi hauria d'haver prou, no? D'acord que el correu per mussol no és el més ràpid del món, però tampoc anirà més ràpid si escriu dues cartes. A més, jo preferiria saber el que ha passat segons l'Abyss. Però vaja, cadascú té la seva manera de fer!

Però m'ha agradat que escrivís a en Marcus, així mantenen l'amistat.
AvatarPotter_granger 349 comentaris06/07/2016 a les 21:20:22
#26863Tinc 9 fanfictions i un total de 161 capítols

Sí, s'ho haurien de dir tot, però l'Abyss vol estalviar preocupacions a la Shayla... i així tan sols la preocupa més. Ho pregunta a en Marcus per a tenir-ne dues versions, però això és només l'excusa per a reprendre el contacte amb ell.