Ombra de fènix - Blah, blah, blah... The love is not an important thing
Escrit per hermione_phoenix
Enviat el dia 22/04/2016 a les 20:50:42
Última modificació 22/04/2016 a les 20:50:42
Tots els capítols de Ombra de fènix
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Blah, blah, blah... The love is not an important thing

Blah, blah, blah... The love is not an important thing (Vainilla)

No. No. No.

Acabo d'enganyar al meu novio, amb el qual tenia una fantàstica relació, per el Sírius? A veure. A estat bé però, QUE ALGÚ EM DIGUI QUE ESTÀ PASSANT!!!

L'únic que recordo d'ahir després de preparar la broma és això.

Flashback

-No pots dormir?- el Siŕius està al final de les escales del dormitori dels nois. Porta el pijama posat, i noto que li vacila la veu.

-No. Quan m'adormo, em venen records de, ja saps, del Torneig,- em tapo la cara. Sense evitar-ho, em poso a plorar.- Es que no sé com se'ns va acudir fer una bogeria així! I a més a més, el Robert em fica la culpa de casi haver mort durant aquella nit! Ens vam discutir l'últim dia de curs! Ni ens vam parlar durant el viatge ni per l'estiu!-la veu se m'ofega i esdevé un plor.- No puc més, Sírius. No puc. Ara a Hogwarts no crec que pugui ser la mateixa.

M'agafa de la barbeta. Em dona un petò.

-Pensa en la llum. I ella t'iluminarà l'obscuritat del teu cor.

Fi del flashback.

Somric. Ahir no vaig tenir malsons. Només bons somnis. Arribo a la classe.

Transfiguració, la meva preferida.

Que comenci la màgia.


 

La professora McGonagall ens deixa escollir on ens volem posar. El Sirius i el James, junts. La Sara i una noia de Ravenclaw, la Clover, s'asseuen juntes també. El barret va estar vacilant entre Ravenclaw i Griffindor, en el cas de la Sara i el meu. Jo m'assec amb la Cristie.

La classe comença amb la teoria. Després de prendre els apunts, fem repàs per les proves de les preparatòries del GNOM. Fem transfiguracions d'eriçons a caixetes de fusta. Com sempre, la Cristie, el James, el Sírius, la Sara i jo som els únics que fem una transformació completa. La caixa de la Cristie està decorada amb perles, la del James, amb un gravat d'un lleó a la fusta. La del Sírius, amb vellut vermell i groc per dins, la de la Sara, d'un color platejat i amb senefes a la fusta.

La meva, la més elaborada. Hi ha vellut vermell, gravats a la fusta, tota daurada i amb safirs, maragdes i pirita incrustats. La McGonagall em felicita:

-Molt bé, Vainilla. Mireu tots, una transformació impressionant. Amb tant detall! Ni jo ho hauria fet. 10 punts per Griffindor per a la Vainilla, la Cristie, el James, el Sírius i la Sara. Però no us acostumeu.

Somric. Veig que el Robert, que porta la túnica blava de Ravenclaw amb arrugues, em mira malament. Que li passa a aquest?

-Per el pròxim dia, vull mig metre de pergamí analitzant l'exercici i una reflexió de com el podíem millorar. I Potter, deixí l'eriçó a la taula, no a la butxaca.


 

Pocions. Preferida del Sírius. La professora Dumbeldore sempre afavoreix als de Hufflepuf. La classe, aburrida. Tota l'estona que si has fet això malament, que si el Sírius, un petard del James... I dona tots els punts que guanyem els lleons als de Hufflepuf. El de sempre.


 

Estimo Hogwarts, però no em sento la mateixa.

A l'hora de descans ens apropem la Cristie, la Sara i jo a una zona d'arbres que han plantat aquest any. Agafem una espècie de mangos amb sabor a tuttifruti dels arbres.

-Sabeu que? Desitjaria que una bludger li rebentés la mandíbula a la Dumbeldore per que es callés un mes- riem. El Sírius i el James s'han acostat. Com sempre, fan bromes d'aquest tipus- Aquesta tarda, entrenament de quiditch, no germà?

-Si. Em de rebentar aquests pollets. L'any passat casi ens prenen les dues copes: la d'interresidències i la de Quidditch. Sort que el pare em va donar la Raigdefoc, no?

-Nois, pareu de parlar de Quidditch i ens organitzm la setmana per ajudar-nos a aprovar?

-La Cristie te raó: ens hem de posar les piles. I no, James, ja sabem que són després de les vacances de Nadal, però és molt important que aprovem les preparatòries.

Miro el Sírius. M'aixeco i vaig aprop del llac. Ningú no se n'adona excepte ell, i quan arribo sento les seves passes al darrere.

-Que tal?-no responc- Sé que em vaig passar, no hauria d'haver-ho fet i, ho sento. No vull que estiguis enfadada amb mi.

-No ho estic. Però no sé que fer. Que escollir.

-Doncs sàpigues que jo estaré al teu costat encara que no m'escullis.

Se'n va. Estic sola. I no puc evitar plorar sota de l'arbre al qual m'havia recolzat.

La Sara ve. M'abraça.

-No pensis més en aquella nit. Recorda que ens tens a nosaltres.

M'abraça. Em consola. Es una bona amiga.


 

Ja a la nit, passen per el quadre de la senyora Grassa els Slytherins. Els han preparat una habitació. Els de quart i cinqué van a Griffindor, els de primer, segon i tercer a Ravenclaw i els de sisé i seté a Hufflepuf.


 

Hem posat aranyes a sota dels seus llits, en unes bosses amb forats, que s'obriràn a es dotze de la nit.

Passarem una moolt bona nit.


 

L'endemà al matí tots criden. Tenen aranyes als pantalons, als llits, a la roba. Corren. Ja han reparat les Masmorres i aquesta nit ja tornaràn a la seva residència. Amb els nostres contactes a les altres residències, hem fet la millor broma de la setmana. Tots els Slytherins han patit la fúria dels lleons.


 

Avui les classes em passen volant... Prenc apunts, i ens donen la tarda lliure als de quart, cinqué i sisé perque'practiquem i fem la tonelada de deures que ens posen.

A l'hora del pati el Sírius ens ensenya coses de Pocions a la Sara i a mi, mentre que a la vegada, el James ensenya a la Cristie coses de Defensa contra les forces del Mal que no li surten.

El dia acaba. El sol es pon. Somio amb el quidditch.


 

I torna un malson.


 

Hooola!! Bueno. Un altre capitol per compensar el temps que he estat sense escriure! Comenteu!! Sisplau!!

Aquest està fet des del punt de vista de la Vainilla. El proxim capitol, desde el de la Sara, després el Sírius i així anirà la cosa.


 

Graaacieees!!!


Llegit 403 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 27/04/2016 a les 10:30:39
  #26819He escrit 9 fanfics amb un total de 207 capítols

  Hola!

  Perdona que no hagi comentat abans; és que estava pendent de les FF del concurs, que hi ha hagut mil i un problemes per penjar fanifics aquest cap de setmana...

  Bé, ara ja està llegit i ha estat molt divertit! No he acabat d'entendre, però, l'escena del petó amb el Sirius! Que no s'havien embolicat davant de tothom a l'últim capítol? Com és que ara sembla que només va ser un petó una nit que no podien dormir i estaven sols? Però si els hem vist tots!

  I veig que també has fet aparèixer per aquí un Torneig que es va donar l'any anterior! Això s'ha d'explicar! I la Vainilla, l'any anterior estava sortint amb el noi aquest de Ravenclw i ho van deixar? Perquè diu que no es parlen des de fa mesos, no? Entenc que ja estan sortint, aleshores!

  Pobres Slys, que no tenen ni una nit de pau XD Aquesta part i la del llac ha estat molt bé, i també m'ha agradat molt que posessis una classe, però crec que tot això de la vainilla amb el noi de Ravenclaw i el que va passar al curs anterior ho hauries d'explicar millor als propers capítols perquè m'he perdut una mica!

  Segueix aviat! Petonets!
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 27/04/2016 a les 10:35:17
  #26820He escrit 9 fanfics amb un total de 207 capítols

  Per cert! Els noms dels capítols són inventats, són referències a alguna cosa, parts de cançons...? És que sempre penso que estan molt bé, tot i que mai no em recordo de comentar-t'ho.

  Però aquest em sona un xic estrany. Al meu cap, i com a frase suelta, em sonaria millor "Love is not an important thing", sense el "the" a davant, perquè "love" és incontable, però si forma part d'un text més llarg o una cançó, potser per context sí que hauria d'anar amb l'article... Si no, i simplement te l'has inventat hauria d'anar sense "the"! ;)
 • hermione_phoenixEnviat el 27/04/2016 a les 11:56:28
  #26821He escrit 1 fanfics amb un total de 6 capítols

  Holaaa,

  Bueno Agatha, els títols els he trobat en frases i cançons, i t'agraeixo que m'ho hagis comentat, ara ho canviaré. 

  Si, va haver-hi un torneig, i, per cert, el que va passar sortirà a la llum d'aquí a uns quants capítols ^^!!!!!

  Si que es van embolicar, però el flashback correspon a la nit del dia que tenien de festa (no si s'enten bé). En realitat, el noi de Ravenclaw (que ja veureu que es un idiota) no ha tallat, només que la Vainilla va arriscar la seva vida en el Torneig per el Sírius (això es un spoiler ^^) i li va saber malament.

  HERMIONE PHOENIX