Abyss - Capítol 53
AvatarEscrit per Potter_granger
Enviat el dia 28/03/2016 a les 15:14:19
Última modificació 28/03/2016 a les 15:14:19
Tots els capítols de Abyss
impresora Versió per imprimir
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 53

En Guillaume i jo de seguida vam trobar una cançó per a cantar. M’agradava assajar amb ell, quan m’equivocava no em cridava ni res. Poc a poc vaig començar a dominar-la i a poder posar-hi de la meva part, com ara algun gir que la cançó en si no tenia.

Cada cop anava més amb en Guillaume, i m’hi sentia molt propera. Em donava la força que no havia pogut trobar a Hogwarts. I en Michael també hi feia molt. Sempre es preocupava per mi, per si estava bé, i era ell qui em feia les classes de repàs. Aviat vaig deixar de necessitar-les, em vaig posar al nivell de la resta.

Les pocions sempre se m’havien donat bé, i allò no era pas l’excepció. De seguida que vaig saber tot el que havia de saber, vaig començar a agafar una mica d’avantatge respecte a la resta, com em passava a Hogwarts. No anava excessivament endavant, però sí prou com per a que es notés.

No havia aconseguit posar-me a to en Encanteris, però sort que tenia en Guillaume, que m’ajudava molt. Els assajos anaven cada cop millor. Ens ho passàvem bé, era divertit. Però aviat va arribar el dia… I també van arribar els nervis. Gairebé no vaig menjar, no m’entrava res, i sabia que no m’entraria fins que féssim la prova.

-Estàs nerviosa, Shayla?

-Sí, molt. És el primer cop que canto en públic.

-Als assajos ho feies bé. Intenta no estar pendent del jurat.

-Ho intentaré.

Li vaig fer un somriure nerviós i llavors ens van cridar. Sort que només hi havia el jurat… Al principi em vaig posar nerviosíssima, però quan la música va sonar i nosaltres ens vam posar a cantar, se’m va oblidar tot. Allò semblava un assaig més i tot! Vaig acabar amb els ulls humits.

Quan vam sortir de la sala i ens en vam allunyar una mica, vaig fer una inspiració molt profunda i em vaig tapar la boca amb les mans. Havia estat increïble!

-Ha sortit molt bé, Shayla!

-Sí, millor del que m’esperava. Espero que guanyem… Seria increïble!

-I tant… Però jo en tinc prou amb haver-ho fet així de bé… El curs passat m’hi vaig presentar sol i em va sortir un bunyol.

Vaig riure i aleshores vaig veure que en Michael sortia de la sala on es feien les audicions. Oh, no. Ho teníem cru, si ell s’hi havia presentat. Canta molt bé, és de les millors veus que he sentit.

-Què passa, Shayla?

-Si en Michael s’hi ha presentat, ho tenim ben cru. Canta molt bé.

-No et desanimis, dona! Que ens ha sortit molt bé, a nosaltres.

-Ja, però… L’hauries de sentir.

Aleshores en Michael ens veu i se’ns acosta.

-Us heu presentat al concurs? -pregunta.

-Sí -li responc-. Com t’ha anat?

-Bé. I a vosaltres?

-Molt bé -respon en Guillaume.

En Michael somriu, xoquem les mans i ell se’n va a la seva sala comuna. Aleshores nosaltres anem a la nostra. Quan en Michael diu que li ha anat bé, és que ho ha fet genial i no hi ha qui pugui guanyar-lo. Però no em deixaré desanimar… No, de cap manera. No m’havia de desanimar.

Els altres preguntaven com havia anat i qui s’hi havia presentat. Vam respondre com vam poder, ja que tothom preguntava alhora i nosaltres no donàvem a l’abast. Quan per fi ens van deixar estar, vam seure en una butaca. Jo em vaig posar a fer els deures d’Encanteris, però no entenia gairebé res.

-T’ajudo?

-Sí, gràcies. No entenc gairebé res…

-Que no feies Encanteris, a Hogwarts?

-Sí, però el nivell era més baix. M’ha passat el mateix amb Pocions i Transfiguració.

Ens hi vam posar tots dos i em va costar una mica entendre-ho, però al final vaig poder fer-ho jo sola. Li vaig agrair la seva ajuda, realment no ho hauria pogut aconseguir.

Quan vaig acabar, vaig recordar que tenia una carta de l’Abyss per a respondre. En Marcus encara no m’havia contestat. Esperava que no s’hagués pres malament la meva resposta i que poguéssim seguir sent amics com abans.

Abyss,

Espero que aquestes proves et vagin bé. Vés-hi acompanyada, si pots. Serà millor que si hi vas sola.

Beuxbatons és increïble. Les classes tenen un nivell altíssim, crec que el que ara estem fent és el que a Hogwarts es fa a tercer o fins i tot a quart. A més, per Halloween fan concursos. N’hi ha de cant, dansa, teatre, escriptura, dibuix… Fins i tot escultura. Jo m’he presentat al de cant amb un amic que he fet aquí. Es diu Guillaume. El que passa és que també s’hi ha presentat en Michael, el meu germà, i ell canta molt bé. És gairebé impossible que el guanyem.

A tu com et va per Hogwarts? Has pogut fer front a aquells odiosos de l’equip de quidditch? Espero que sí, ja saps que jo confio totalment en tu.

Un petó,

Shayla

Vaig tancar la carta i vaig anar a la mussoleria a enviar-la. Quan vaig deixar anar el mussol, el vaig seguir amb la vista fins que em va resultar impossible distingir-lo de tan lluny que estava.


Llegit 387 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


Unoi Anònim30/03/2016 a les 20:22:50
#26755Encara no he escrit cap fanfiction

Llàstima que s'hi presenti en Michael, tenen poques possibilitats de guanyar pel que sembla! Però alguna si que en tenen... potser els valoren que fan un duet! La descripció dels nervis m'ha portat records de quan jo cantava. M'està agradant el gir més alegre que està agafant la història, així també hi ha varietat de temes.
AvatarPotter_granger 349 comentaris02/04/2016 a les 09:27:46
#26757Tinc 9 fanfictions i un total de 161 capítols

Sí, en Michael ho fa molt i molt bé. La veritat és que ja tocava fer un gir alegre, si no, potser tant tu com jo ens n'hauríem acabat cansant. Ah, cantaves? Això m'ho has d'explicar!