Weihnachtsbriefe - Weihnachtsbriefe
AvatarEscrit per hpkarina
Enviat el dia 03/02/2016 a les 19:26:27
Última modificació 03/02/2016 a les 19:26:27
Tots els capítols de Weihnachtsbriefe
impresora Versió per imprimirWeihnachtsbriefe

Weihnachtsbriefe

Aquesta fanfiction participa al concurs de microrelats.

Alguns dels personatges pertanyen a les meues ff i he dit Teddy és Gryffindor perquè a les meues ff ho és, tot i que al cànon J.K. Rowling va dir que era Hufflepuff.

I res més, gaudiu-la! :)

***************

A la família Weasley ja fa uns quants anys que s’ha implantant una nova tradició nadalenca: es tracta d’escriure una carta amb un desig per algú a qui estimes, la penges en una branca de l’arbre i esperes que el desig es faça realitat. No tothom n’escriu una cada any ni tothom les comença a escriure a la mateixa edat. Això depèn de cada persona, aquestes cartes s’escriuen quan tens un desig que des del fons del cor vols que es complisca. Des que aquesta tradició va començar, que moltes cartes amb diferents emissors, remitents i intencions han passat pels arbres de Nadal.

Cartes d’enyorança;

Estimat pare,

Aquest és un altre any sense tu, però no hi ha dia que no pense en vosaltres. La família ha crescut, ara en som dos més, i quina guerra que donen! Fred té els teus ulls i el teu somriure. Espere que, estigueu on estigueu tu i la mare, sigueu feliços i estigueu orgullosos de mi i es mireu els vostres néts amb l’amor, la felicitat i l’orgull amb què vos imagine observant-los.

Bon nadal,

Julian”.

Cartes d’amistat;

Aileen!

És la primera vegada que escric una carta per a l’arbre, estava esperant tenir una cosa important que desitjar, així que ja et pots sentir orgullosa! (No sé per què escric aquestes coses, si tampoc no ho llegiràs). La idea se’m va ocórrer aquest setembre, quan ens vam conèixer, et vaig veure tan espantada i atemorida! Així que et dedique el meu desig d’aquest any: espere que sigues capaç de superar les teues pors, que sigues capaç de veure que la vida és més fàcil del que et penses i que no estàs sola, que em tens a mi. Espere que aquests anys a Hogwarts siguen inoblidables i que amb la mateixa força amb què no volies començar el primer curs, no vulgues acabar l’últim. I, per sobre de tot, espere que sigues molt feliç i que no pergues aquest somriure que ja et conec.

Bon nadal, Aileen,

Iris”.

Cartes plenes d’esperança;

“Victoire,

Un altre nadal escric aquesta carta amb l’esperança que aquest any es complisca el meu desig. M’entristeix veure’t tan distant i freda. M’agradaria que tothom poguera veure com eres en realitat, que veieren tot l’afecte i l’amor que tens per mostrar però que te’l guardes només per a mi. Sé per què eres així de reservada i sé que tot el que els dius als pares és mentida, que no eres així perquè eres una Slytherin, que no eres així perquè sí, que hi ha un motiu que no vols explicar. Espere que un dia perdes la por i t’obres al món i que tothom puga veure el que jo sempre he vist. Però aquest any és diferent, hi ha una altra cosa que desitge i és que t’adones d’una vegada que no sóc l’única que et dedica mirades plenes d’amor, que hi ha una altra persona que intenta desxifrar-te i fer-se un lloc a dins teu. No la rebutges i sigueu feliços.

Bon nadal,

Dominique”.

Cartes impossibles;

“Estimats Remus i Tonks,

Fa anys que tenia pensat escriure-vos aquesta carta però no sabia ben bé com fer-la i ho he anat deixant. Però d’aquest any ja no pot passar. Desitge que, allà on esteu, veieu el vostre fill. Desitge que, des d’allà on esteu, vos sentiu orgullosos del nou prefecte de Gryffindor. Desitge que, allà on esteu, somrigueu cada vegada que em diu oncle. Desitge que, des d’allà on esteu, sigueu feliços de saber que el vostre fill ha crescut sense els horrors de la guerra. Desitge que, des d’allà on esteu, ens observeu i ens protegiu.

Bon nadal i gràcies per mostrar-nos que fins i tot en una guerra, l’amor també hi té el seu lloc,

Harry”.

Però la carta més trista, la més sincera, la més profunda, la més dolorosa, la més llarga, la més impossible, la que es repeteix cada any, va ser la carta que ho va començar tot:

Aquest any no estàs al meu costat. No me’n faig a la idea. Fa mesos que visc en un món on mai no pensava que viuria: un món sense tu, Fred. Pareix impossible però, a pesar de tot, ja m’he acostumat a no veure’t cada matí. Ja m’he acostumat a no sentir la teua veu. Ja m’he acostumat a arribar a la botiga i que tu no hi sigues. Ja m’he acostumat a fer els comptes jo sol. M’he acostumat a moltes coses excepte a una: a no parlar-te. No ho faig en veu alta, ho faig al meu cap. Totes aquelles coses que et diria al llarg del dia te les dic al meu cap. No ho puc evitar, et necessite al meu costat. Més del que t’imagines. Més del que m’imaginava. He dit que et parle al meu cap, però això tampoc no és veritat. Hi ha un moment en què continue parlant-te com si estigueres allà mateix. Al laboratori. Les nostres bromes és una cosa que no puc concebre sense tu. És una cosa nostra i no la puc fer tot sol. Em faltes. Fa uns mesos hauria pensat que no podria seguir amb la botiga jo sol, però hi ha algú que m’ha fet canviar d’idea. Julian. Supose que et farà gràcia, la nostra aprenent ha acabat sent alguna cosa més per a mi. Gràcies a ella seguiré amb el negoci, per tu, per mantenir viu el teu esperit. L’estime, saps? No et rigues de mi per dir això. Eres la primera persona que ho sap, ni tan sols li ho he dit a ella encara. Ja saps que mai no he sigut molt sentimental, ni tu tampoc, però no podia deixar passar aquest nadal sense felicitar-te les festes. No podia deixar passar aquest nadal sense pensar en tu. No podia deixar passar aquest nadal sense que tingueres el jersei horrible de la mama amb una “F”.

Bon nadal, germà,

George”. 


Llegit 607 vegades 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


Cassandra Ross Anònim03/02/2016 a les 22:42:12
#26563Encara no he escrit cap fanfiction

Hola.

M'agrada molt la teva història per la seva originalitat! Aquesta idea de les petites cartes de Nadal, aquests desitjos que es pengen de l'arbre de Nadal m'ha agradat moltíssim. Això del títol en alemany, què vol dir? Que és una tradició alemana?

Totes i cadascuna de les cartes m'han agradat moltíssim. La de Dominique a Victorie molt, perquè em pensava (volia) que fos del Teddy a Victoire. Ja recordava que havies comentat en altres històries que la Victoire és una mica freda, però no he acabat d'entendre la raó de fons perquè sigui així... Si pel que es veu, no és la seva vena Slytherin... L'última carta, m'ha trencat el cor. M'ha agradat moltíssim. Hauria de ser il·legal escriure sobre com en George troba a faltar en Fred durant el primer Nadal sense ell...

No he trobat res per criticar-te. M'ha agradat moltíssim. Una gran sorpresa que participessis a última hora, ho tenies molt ben amagat, haha. Per cert, cada carta és d'un moment cronològic diferent, oi?

Molta sort,

Cassie.
AvatarAgatha Black Moderador/a 1194 comentaris03/02/2016 a les 22:47:22
#26564Tinc 8 fanfictions i un total de 193 capítols

Ahhhh! El primer que t'anava a preguntar és qui era la Julien perquè no la tenia control·lada, i no em quadrava que tingués un fill/germà Weasley que es digués Fred! Així és la dona del George, en comptes de l'Angelina. Okay! 

M'ha agaradat tornar a saber de l'Iris i l'Aileen, que van sortir per primera vegada en una altra FF de concurs i ara ja tenen una FF pròpia! Tot i que la carta del George és emotiva, la que m'ha agradat més és la del Dominique (és un noi, a la teva FF?) a la Victoire, m'ha agradat saber aquest secret que tenen ells dos, que la Victoire no és tan freda com intenta fer veure, i sembla que el Dominique ja s'ha adonat que el Teddy li va al darrere! ;)

És una FF molt mona, i m'agrada molt aquesta idea dels "desitjos" a la xemeneia dels Weasley. És una bona idea per fer un relat curt! T'ha quedat molt cuqui! *.*

Que bé, una FF més, del tot inesperada, i molt tendra! Felicitats! 
AvatarAgatha Black Moderador/a 1194 comentaris03/02/2016 a les 22:51:35
#26566Tinc 8 fanfictions i un total de 193 capítols

Eis! Jo tampoc no sabia què volia dir "Weihnachtsbriefe", així que ho acabo de buscar: vol dir "cartes de nadal". Ve a ser com "postals de Nadal", també, o això ja té un altre nom, karina?
Avatarhpkarina 373 comentaris04/02/2016 a les 12:42:51
#26568Tinc 4 fanfictions i un total de 43 capítols

Eiii! Vaig veure anit els comentaris però no vaig poder contestar-los! No sabeu quina il·lusió em va fer veure'n tant prompte!! <3 <3 <3 <3 <3

CASSANDRA ROSS: 

Estic molt contenta que t'agrade! ^^ El títol és una tradició alemanya, vol dir cartes de Nadal i és que allà en nadal és molt molt típic d'enviar postals desitjant bons nadals i un bon any nou a la família i als amics propers. Res de correus electrònics o whatsapps, cartes per correu ordinari, com tota la vida s'ha fet, i és una cosa que em va parèixer adorable :3

Bé, la raó no s'explica, espere explicar-la a la fanfiction el dia que arribe al capítol corresponent ^^'''''' I l'última carta és la que em va donar la idea per a fer aquesta història, de fet, anava a ser només una carta, però a poc a poc se'm van ocórrer moltes cartes i vaig acabar fent bé, açò :P

Doncs vaig pensar que si se m'acudia una història i l'escrivia, participaria, però no volia dir res sense tenir-ho clar i mira, vaig traure un momentet i ací la teniu! :D Sí, sí, cada història és d'un moment diferent (la de Julian és l'any que van nàixer els bessons, la d'Iris és quan feia tercer i Aileen primer, la de Harry és quan Teddy fa cinquè, la de George és jus l'any després de la guerra i la de Dominique quan Teddy ha acabat a Hogwarts aprox)

AGATHA BLACK

Julian és la dona de George i filla de Sirius i Iris, tots de la meua ff ^^'' i amb George té els bessons Iris i Fred i una fila més xicoteta que es diu Sam :) 

Sí que tenen ff pròpia! Una que he deixat mig penjada ^^'''''''' Sóc un desastre xD Dominique és una noia, no sé si ho he fet veure com un noi :/ ho comprovaré haha però és la seua germana! ^^ Sí, sí, ja s'anirà sabent què li passa i tal :) I sí, sempre és més fàcil de veure aquestes coses des de fora! :D

M'alegre molt que t'agradeee!! :3 Efectivament vol dir cartes de nadal, és una tradició alemanya que és molt present encara hui en dia i que consiteix a enviar postals de nadal desitjant bones festes i bon any nou a familiars i amics propers, i tot per carta ordinària! Res de whatsapps ni correus electrònics, i em va agradar molt quan ho vaig descobrir!!^^

Moltes gràcies pels comentaris, molta sort i espere poder passar-me prompte a llegir les vostres, que vaig un poc de cul! :P

Rouss
Unoi Anònim04/02/2016 a les 20:19:15
#26574Encara no he escrit cap fanfiction

Molt original! I la tradició aquesta de les cartes m'ha agradat molt... me'n vaig a viure a Alemanya! :) Tot i així, he trobat el capítol una mica massa fragmentat. Potser, en el marc d'una ff més llarga i un argument més general aquesta fragmentació no s'hauria notat. Però aquest és l'únic defecte que trobo, res més a criticar :)

Totes les cartes estan molt bé (i he de dir que m'agrada molt llegir el valencià, li dóna un matís especial... no sabria com explicar-ho), però especialment m'ha agradat l'última carta, la d'en George. Tot i el context, m'ha fet gràcia l'última frase ^_^
Avatarhermione potter 236 comentaris05/02/2016 a les 23:42:40
#26589Tinc 8 fanfictions i un total de 69 capítols

Hola!!

Primer de tot, és genial aquesta nova tradició de les cartes. La trobo molt bonica i acollidora.

Ara, he vist cartes que m'han fet riure, d'altres que m'ha fet pensar, però sobretot cartes que m'han fet sentir nostàlgia de tot. Remus, Tonks, Fred... Per què? Ells van donar la vida per un món sense guerra, i ho van aconseguir. Són cartes molt emotives i que donen aquell petit bri d'esperança quan les escrius.

Bé, una història molt bonica, en resum.

Ens llegim!
Avatarhpkarina 373 comentaris06/02/2016 a les 12:13:48
#26592Tinc 4 fanfictions i un total de 43 capítols

Hola! Moltes gràcies pels comentaris! ^^

UNOI:

Veig que a tots vos ha agradat la tradició alemanya! :P Si te'n vas, no obliges abrigar-te! XP Potser sí que és un poc fragmentat però volia com deixar diverses pinzellades de diverses històries : )

HERMIONE POTTER:

He pensat que seria molt bonic fer alguna cosa així! ^^ Potser la comence a fer jo a casa :P Estic contenta que t'agraden les cartes, m'ha fet molta il·lusió escriure-les i, la veritat, em feia molta llàstima que Tonks, Llopin i Fred no puguen viure en aquest món sense guerra :(

Rouss
AvatarPotter_granger 349 comentaris06/02/2016 a les 18:15:49
#26598Tinc 9 fanfictions i un total de 161 capítols

Que bonica! M'ha agradat molt la idea de les cartes, però la que més m'ha agradat ha sigut la d'en George. L'he vist vívidament al laboratori, tot sol, parlant a l'aire com si parlés amb en Fred... Increïble. M'has remogut el cor.
Avatarmarta_ginny Moderador/a 1036 comentaris07/02/2016 a les 23:19:28
#26609Tinc 9 fanfictions i un total de 161 capítols

MY POOR LITTLE HEART NO EL FRED NO ESTÀ MORT NO HO ESTÀ NANANANANNAA I CAN'T HEAR YOU.

(En realitat és graciós perquè la mort del Fred és l'única que em té encara en negació i com a escriptora de ff he trobat la manera de poder-la negar tota la vida xDD)

Trobo que la idea de les cartes és molt original! El que passa és que si algú no ha llegit la teva ff, hi ha certes coses que no les pot entendre, i és una llàstima perquè llavors no té el mateix impacte... però bé, com que no es el meu cas, egoistament parlant, cap problema! xDD

Totes les cartes del principi eren boniques, estaven molt bé, sobretot la de la Dominique, que veig que no sóc la primera que ho diu, però em pensava que seria del Teddy! M'ha deixat preguntant-me què li passa... sortirà a la teva ff? Sí? Digues que sí! Com deia, totes estaven bé, però gaaah, l'última m'ha destrossat! (Per si no s'havia notat i tal). De fet està bé, perquè és la que pot entendre tothom.

I res, que m'ha agradat molt i que ESCRIU LA TEVA FANFICTION. Res més. Peace!
Avatarhpkarina 373 comentaris08/02/2016 a les 14:20:51
#26621Tinc 4 fanfictions i un total de 43 capítols

POTTER_GRANGER:

M'alegre molt que t'haja agradat, la de Fred també és la meua preferida ^^

MARTA_GINNY

Holissssss! Jo sempre estaré en denial de la mort de Fred T___T De fet, jo volia que Julian acabara amb Fred però... T___T

Tens raó que potser algunes coses no s'entenen ^^'''' Però bueno, més o menys tampoc no dic coses gaire estranyes, no???

Sí que tinc pensat expliar la història de Victoire, però tot al seu temps (QUE SÍ QUE CONTINUARÉ ESCRIVINT PERÒ WAIT JOPE QUE EL TFG ME MENJA EL TEMPS).

Moltes gràcies pels comentariiis! <3
AvatarLaia Weasley 140 comentaris12/02/2016 a les 16:26:29
#26668Encara no he escrit cap fanfiction

Hola!

M'ha agradat molt la idea de les cartes! La trobo molt bonica i emocionant!

M'ha agradat el guiño que has fet de l'Aileen i la Iris! I la del Dominique a la Victoria també és molt maca:)

Però em quedo amb la del Harry a en Remus i la Tonks que és preciosa i la d'en George a en Fred que és molt emotiva!

M'ha encantat! Bona sort el concurs!

Petons!
AvatarMercè Granger 70 comentaris03/03/2016 a les 20:07:05
#26717Tinc 4 fanfictions i un total de 14 capítols

Hola! Arribo tard, sí, però arribo. Fins ara no havia trobat el moment per a comentar, però ja fa temps que havia llegit el relat (i ara l'he rellegit per fer un millor comentari ^^).

M'ha semblat preciosa, la idea de fer-ho amb cartes, totes de diferent temàtica, i amb diferents històries i relacions darreres; la manera d'escriure i sobretot les cartes en si. La meva preferida és la del George (sniff), però les altres no es queden enrere! La de la Dominique m'ha sorprès molt, suposo que perquè no coincideix amb la vaga idea que tinc al meu cap de com és la Victoire, i això també m'ha agradat. M'encantaria saber més de la teva Victoire (i si hi surt el Teddy, millor HAHA). I ja parlant del Teddy. També és maquíssima la carta del Harry cap als Llopin. Molt emotiva, i amb una mica d'esperança (no sé si és el mot més adequat, però ho dic per això que menciona de què es pot trobar amor fins i tot en temps de guerra. Sempre m'ha semblat una idea preciosa).

I la carta de l'Iris i l'Aileen també m'ha sorprès! Sobretot pel fet que va dirigida a una nena a la qual no li agrada la idea d'anar a Hogwarts i és una idea que sempre m'ha semblat interessant (té por d'anar al castell, la qual és una idea contraposada amb la idea de Hogarts el millor lloc del món! Que guay és viure al castell!, que moltes vegades es llegeix a les fics), de fet al meu cap jo tinc un personatge una mica amb aquestes característiques. L'únic punt negatiu que li veig és que m'ha faltat informació d'elles dues i també de la Julian (és nom de noia, per cert? No ho sabia!), i ara mirant els comentaris, he vist que és perquè són personatges d'una altra fic. Però tampoc ho trobo per tant, ni és tan difícil d'entendre i relacionar, així que res. Tot i així em llegiré la fic perquè m'ha entrat curiositat :3

I res més, ha estat una gran història, molt maca!