PASSATS OBSCURS - -- Amistats i enamistats (1ra part)
AvatarEscrit per Noxy
Enviat el dia 25/03/2004 a les 08:40 pm
Última modificació 25/03/2004 a les 08:54 pm
Tots els capítols de PASSATS OBSCURS
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


-- Amistats i enamistats (1ra part)

L’Snape encara no havia arribat, mentres el Ron i l’Hermione discutien per el fet que l’Hermione no havia deixat acabar de parlar a la Nymphadora, el Harry estava més concentrat en el que havia dit, ¿¿¿tindrien alguna idea del perque de la reunio??? ¿¿ encara que potser…. Encara que potser QUE??? ¿¿ Que havia volgut dir la Nymphadora???
Però de cop van apareixer Malfoy i Noxy parlan, al Malfoy sel veia nervios, segurament per l’atreviment d’acostar-se a l’alumne nova, i, esque a Noxy encara no se l’havia vist amb companyia de ningú, a les classes era bastant discreta, tot i que un par de vegades s’havia quedat parlant amb l’Snape, cosa que casi cap alumne faria, però semblava que es portaven força bé. Des que la van seleccionar per Slytherin el Ron no l’havia mirat amb cap altre cara que no fos de reprovació, com si ella tingues la culpa de ser d’ Slytherin, i despres que es portes tan bé amb el professor al cual ell li te tirria. Però el Harry savia que el Ron murmurava coses sobre ella per convencer-se a ell mateix que no li agradava gens, doncs noxy, era molt atractiva, però el Ron això no volia pensar-ho ja que era d’Slytherin, el Harry ho havia notat perque cada cop que Noxy l’havia mirat, al Ron se li posaven les orelles vermelles. Però veure-la amb el Malfoy ja va ser….
Quan els malvinguts van passar pel seu costat el Malfoy els va fer una mirada de superioritat, i el Ron no es va poder aguantar:
- Malfoy, que et penses que ens fas enveja perque “La Nova” (això ho va intentar dir amb fastic li va sortir prou bé, però el Harry el coneixia millor com per saber que si que en tenia d’enveja) vagi a Slytherin?? Doncs a Griffindor no ens fa falta més gent per guanyar la copa de les residencies.
Allò era l’únic que el Ron podia retreure a Slytherin, aixó i….
- Ni tampoc cap “nena mona” per caçar la papallona!!!
El Malfoy es va posar furios, ja que l’acabava de posar en evidencia davant de la seva nova amiga, però no podia replicar res del que el Ron havia dit, així que els va repetir el mateix de sempre:
- Desgraciat…. – es va girar cap al Harry- Caratallada… - Finalment cap a l’Hermione – i…
- Sang de Fang? – Va continuar l’Hermione. Cosa que va quedar molt bé, ja que havia donat a coneixer que alló ja no l’afectava. Però el Ron s’havia posat vermell, doncs l’avergonyia molt que es fiques amb la pobresa de la seva familia.
- Tens molta sort de no ser una Griffindor, Noxy.
- Però…. –va dir a mitja veu Noxy, que se’ls mirava a tots sorpresa, no entenia la enamistat que tenien, doncs ella els veia a tots iguals, a tots menys al Ron, que ara se’l mirava amb expressió d’enfadada, trista i preocupada, doncs lo de “la nova” i “nena mona” ho havia entes perfectament.
Va arribar l’Snape i van entrar a l’aula.
Aquell dia l’Snape va treure 30 punts a Griffindor, 20 per “l’absolutament inperfecció de la poció del Neville” i 10 per “ No li he preguntat a voste, senyoreta Granger”. Despres de classe el Harry va poder observar com Noxy s’acostava a la taula de l’Snape amb el periodic Profetic i cara de preocupava i ell la revia amb un somriure mal fet (el Harry va suposar que en feia tant pocs que no en savia) i per la cara de Noxy, ell la va calmar. El Malfoy l’esperava ansios per anar al Gran Saló a dinar.
______________________
akest capitol kontinuara, gracies a la gent k u llegeix.


Llegit 1523 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)