Els Tres Bruixots - Els Tres Bruixots
AvatarEscrit per Unapersona
Enviat el dia 01/02/2016 a les 21:01:44
Última modificació 03/02/2016 a les 19:40:07
Tots els capítols de Els Tres Bruixots
impresora Versió per imprimirEls Tres Bruixots

- Locomotor! Locomotor! -cridava en Melcior com un desesperat, donant cops al volant del cotxe amb la vareta.

- Ai, ja sé que conduïr és apassionant, però no cridis, que no puc dormir -va remugar en Gaspar, que s’havia despertat de cop.

- És que aquest trasto no s’engega! Us vaig dir que haviem d’anar amb camell, com cada any, que aniriem més ràpid! Però no, havia de sortir el jovenet de la colla dient que «ens hem de modernitzar»...

- Has posat la clau? -va preguntar en Baltasar.

- Sí -va responde en Melcior.

- I l’has girat?

- Sí, també.

- I has apretat l’accelerador?

- A veure, fill meu, no em prenguis el pèl. Sé perfectament com es condueix un cotxe!

- Has tret el fre de mà? -va insistir el jove de la colla, sense donar-se per vençut.

- El què? -va preguntar el més vell, desorientat.

- El fre de mà… aquesta palanqueta que tens a la dreta -va dir en Baltasar, sospirant.

- Jo… d’això… sí, gràcies. On hem d’anar ara?

- A una casa de camp que hi ha per aquí, ja la veurem -va respondre en Gaspar, mirant un mapa.

Va treure el fre de mà i va accelerar mentre remugava sobre els costums estrambòtics dels muggles. Van passar de llarg una masia, ben il·luminada amb les llums nadalenques i adornada amb el blanc de la neu.

- Ei, Melcior, atura’t que has passat de llarg! -va exclamar en Gaspar

- Eh? Ah, sí, clar. Finite! -va dir en Melcior amb la vareta a la mà-. D’això… Petrificus Totalus! Mmh… com es frena?

- Amb el pedal, Melcior… si t’he explicat com funcionava abans de sortir del castell! -va exclamar en Baltasar, exasperat.

- Què vols fer-hi, és que aquesta tecnologia muggle em supera. Tinc un cap massa petit per emmagatzemar tants segles de records…

- Parlant de segles, quan elixir filosofal ens queda? Fa temps que no n’extraiem -va comentar en Gaspar mentre donaven mitja volta.

- Em sembla que si el Melcior continua conduïnt no tindrem l’oportunitat d’extreure res -va replicar en Baltasar, irònicament.

- Què insinues? -va preguntar el vell.

En aquell moment van arribar a la casa i van aparcar al davant. Tan silenciosament com van poder van baixar del cotxe. En Baltasar portava una bossa petita que tenia un sortilegi ampliador indetectable. A dins hi havia tots els regals. Els tres van acostar-se a la porta i en Melcior va començar a fer el sortilegi per obrir-la. Però no funcionava

- Alohomora! -va murmurar en Melcior, per tercera vegada-. Per les barbes del meu avi! No hi ha manera d’obrir aquesta porta!

- Calma’t Melcior, deixa’m que ho faci jo, que tu ja tens una edat i no deus recordar com es fa… -va dir en Gaspar- Alohomora! Alohomora! Alohomora! Aloho…

- Gaspar, em sembla que si no funciona la primera vegada no funcionarà a la cinquena -va intervenir en Baltasar.

- I quina solució proposes? No penso rebaixar-me al nivell de la competència i entrar per la xemeneia.

- Tranquil, ho tinc tot pensat. Aparteu-vos uns metres, si us plau. Així va bé… bombarda maxima! -va exclamar, provocant una gran explosió- Ha! No hi ha pany que se’m resisteixi!

- Molt bé, Baltasar, molt bé! I ara com penses deixar els regals dissimuladament? I, en el cas de que ningú hagi sentit aquest terrabastall, com penses arreglar aquest cràter que has deixat a terra? -va exclamar en Melcior-. Jove havies de ser…

- Ei, ei, que ja tinc un parell de mil·lennis, eh?

- Bé, entrem o què? Amb una mica de sort no s’hauràn assabentat de res -va interrompre en Gaspar, mentre entrava a la casa.

De sobte, un soroll molt agut i penetrant va perforar les orelles dels tres bruixots. En Baltasar es va posar la mà al front de desesperació.

- T’has oblidat de fer l’encanteri mimetitzador! Silencio! -va dir, apuntant amb la vareta el dispositiu de l’alarma.

- Caram, si que són intel·ligents aquest muggles; sense màgia han construït un detector d’intrusos -va comentar en Gaspar, encantat amb la tecnologia muggle-. En podriem instal·lar un al nostre castell, no trobeu?

- Va, deixem-nos d’històries que encara hem de passar per moltes cases i no tenim tota la nit -va interrompre en Melcior.

Van pujar les escales fins arribar a la sala d’estar. Allà, espantats i abraçats en un racó, hi havia la família, en pijama. Estava formada per un nen i una nena de no més de set anys i els pares que rondaven els quaranta. Se’ls veia molt espantats, però els nens van mirar-los amb una barreja de sorpresa, admiració i il·lusió. En Melcior va mirar el Gaspar, aixecant un cella. En Gaspar va arronsar les espatlles i va fer un encanteri perquè s’adormissin.

- Baltasar, porta’ls a dalt, al llit. Que es pensin que ha estat un somni. Nosaltres posarem els regals.

Amb l’agilitat que porta l’experiència de segles, van col·locar els regals al terra, a la taula i al sofà. A la taula els esperaven tres copes amb vi, tres xocolatines i un plat amb pell de taronja pels camells. Els dos companys més grans van menjar-se les xocolatines que els pertocaven i van fer el mateix amb el vi. En Melcior va mirar cap a la porta del dormitori, i en veure que el més jove no sortia, va menjar-se distretament la xocolatina del Baltasar. Va fer el mateix amb la copa de vi.

- Què fem amb les pells de taronja? -va preguntar en Gaspar.

- Posem-les al dipòsit del cotxe. Per això ens ho donen, com a combustible per al nostre transport.

- Jo no ho faria, ja anem prou retrasats com per haver d’aguantar una pana. Ei! On és la meva xocolatina?

En Melcior va agafar una pell de taronja i li va oferir com a compensació.

- Almenys no era de menta, no? -va preguntar, ignorant en Melcior.

- No eren normals. Vuitanta-set per cent de cacau, si el meu paladar no m’enganya…

- Bé, és igual. Tornem al cotxe, que ens espera una nit molt llarga, i no m’agradaria haver d’utilitzar el reculatemps gaires vegades.

Van sortir de la casa, van reparar la porta (i el cràter) i van pujar al cotxe. Aquesta vegada, però, va ser en Baltasar qui va asseure’s al volant; no tenien temps per perdre. Més ràpid que el Nitrèpid Bus van dirigir-se a Londres, on hi passarien una bona estona.


Llegit 624 vegades 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


Cassandra Ross Anònim02/02/2016 a les 15:44:25
#26539Encara no he escrit cap fanfiction

Hola!

Ostres, se'm fa molt estranya, aquesta idea que has tingut! Els Reis Mags, mare meva. Molt original :D El que més m'ha agradat han sigut els diàlegs, de debò.Són brillants. Molt divertit, he passat una bona estona llegint-ho. Les baralles entre els tres bruixots em sembla molt ben fetes, sobretot entre en Baltasar i en Melcior. 

M'agrada molt, també, la referència que fas a la pedre filosofal i el reculatemps :)

No sé si te'n deus haver adonat, però la narració t'ha quedat en negre i no es llegueix, si poguessis arreglar-ho, millor ^^ Comparat amb els diàlegs, crec que la narració ha quedat una mica fluixa, tinc la sensació que no aporta el que hauria d'aportar. La primera vegada que em vaig llegir la història, només vaig veure els diàlegs i em va agradar per si sola. 

Molta sort,

Cassie.
AvatarPotter_granger 349 comentaris02/02/2016 a les 16:48:02
#26543Tinc 9 fanfictions i un total de 161 capítols

Sempre em sorprens! No sé com t'ho fas, però sempre entro a les teves ff amb una idea i tu tires per la banda contrària! M'ha agradat molt, m'ha fet molt de riure, la veritat. La narració, com diu la Cassie, no està a l'alçada dels diàlegs, que són brillants. M'han encantat les discussions entre els reis! Mai m'ho havia plantejat així, la veritat.
Unoi Anònim02/02/2016 a les 17:15:37
#26545Encara no he escrit cap fanfiction

Uf! No les tenia totes, perquè no acostumo a utilitzar aquest estil per escriure. En defensa pròpida he de dir que en un principi tenia la intenció de no posar narració, que fos tot dialogat. Però em vaig veure "obligat" a afegir petites frases que es van convertir en un paràgraf. Però accepto la crítica, la veritat és que teniu tota la raó.

Em sembla que el problema del color s'ha arreglat (potser algun esperit d'una moderadora se n'ha encarregat?), almenys jo ho veig bé, ara.
AvatarMercè Granger 71 comentaris02/02/2016 a les 23:26:06
#26550Tinc 4 fanfictions i un total de 15 capítols

Ai, que original i nadalenc tot *-* El millor sense dubte són els diàlegs i les baralles entre el reis; són àgils i divertits, pareixen trets d'una sitcom (no em digueu que no molaria una sèrie així :O ).

Ara, pot ser unes quantes descripcions més o un poc de narració no hauria anat malament. Però bé, entenc que el camí segur sempre són els diàlegs; i tampoc és que hi hagués gaire marge per enrotllar-se, amb només 1500 paraules. Potser, pensant-ho bé, hauria pogut quedar genial escrit com una obra de teatre; crec que seria una gran comèdia! A més, et mereixes punts extres gràcies a tots els encanteris que has mencionat

A veure si aviat puc llegir més coses teves :)
AvatarAgatha Black Moderador/a 1198 comentaris03/02/2016 a les 10:23:50
#26560Tinc 8 fanfictions i un total de 194 capítols

(Hola, Unoi. No, no està arreglat, això del color, jo també veig alguns fragments en negre! Ho he intentat arreglar, però només deixa editar a l'autor de la història. Jo de tu  aniria a "editar", copies tot en un word, repasses que tot tingui el mateix tipus de lletra i estigui en color "automàtic" i ho copies i ho tornes a enganxar! Vale, i ara el comentari):

 

HAHAHAHAHAHAHAHA! Això és brutal!

M'encanta! Ja deu punts d'entrada només per l'originalitat! I m'encanta que sigui en clau d'humor, m'encanten les històries divertides. El que més m'agrada és que no has intentat fer-te el graciós en les narracions que de vegades queda una mica pobre, la gent que fa això, sinó que has fet que les situacions i els diàlegs siguin divertits, que és molt més difícil, i ho has fet molt bé.

La idea de fer els reis mags és... massa guai. I com fas que la història tingui sentit amb HP (l'elixir filosofal, el reculatemps, etc). Molt bé. Genial.

Sí que és la redacció queda més en segon pla en comparació d'altres fanfictions, però t'has centrat en l'argument, l'acció i els diàlegs i trobo que està molt bé. He rigut molt. M'agraden les històries divertides. Molt guai, Unoi!
Unoi Anònim03/02/2016 a les 19:41:22
#26562Encara no he escrit cap fanfiction

Moltes gràcies pels comentaris (i per l'explosió de rialles de la Gee ^_^). No m'havia adonat que precisament els paràgrafs de narració estaven de color negre. Arreglat!
Avatarhpkarina 373 comentaris04/02/2016 a les 13:12:26
#26570Tinc 4 fanfictions i un total de 43 capítols

Ei!

Quina cosa ben curiosa! Fer els tres reis mags, bruixots! :D M'ha resultat ben divertida, sobretot l'escena del cotxe! XD I això de què hi ha de més joves i més vells i el reculatemps, tot molt ben lligat! :) M'ha resultat d'allò més entretinguda!! :)

Molta sort al concurs! ^^
Avatarhermione potter 237 comentaris05/02/2016 a les 23:15:45
#26586Tinc 8 fanfictions i un total de 69 capítols

Hola!!!

Que divertit, m'ho he passat molt bé llegint-lo. Trobo que és una idea molt original, això del Reis Mags, encara que penso com Melcior: és millor en camell! xD

M'ha agradat veure com reaccionen aquests "carcas" sobre les tecnologies dels muggles i com ho solucionen tot ells.

Hi ha un parell de coses que m'ha fet gràcia llegir:

-Sobre el líquid que no han  extret. Anotació genial!

-Sobre que fan servir el reculatemps per arribar a totes les cases. No m'ho hauria plantejat mai, això!

Ens llegim!
Avatarmarta_ginny Moderador/a 1045 comentaris08/02/2016 a les 00:33:07
#26612Tinc 9 fanfictions i un total de 161 capítols

Ooooooooooooooooooooooooooooooooh que bo! Que original! M'encanta la idea... com és que no se m'havia acudit a mi? Brillant!

M'estic estirant els cabells perquè això serà molt complicat de votar... tothom ha fet unes ff genials! La teva és la més original, això està clar. No se m'hauria acudit ni en un milió d'anys! Tots els diàlegs són molt graciosos. El tema del cotxe, i la porta que fan explotar... aquests mags, que van pel món com si res perquè després poden esborrar la memòria! Ara cada vegada que sigui el 6 de gener no podré evitar pensar que els reis són bruixots hahaha La xocolata amb menta, l'alarma, el reculatemps, tot són detalls que enriqueixen molt la història.

És cert que a nivell narratiu, comparat amb altres fanfictions, es nota que et falta una mica d'experiència, però això s'adquireix amb el temps, el que és innat són les idees, i en això ets dalt del rànquing. Ai, que difícil tot! No sé què faré. Llegiré la que em falta i ho consultaré amb el coixí!
AvatarAntares_Black 380 comentaris12/02/2016 a les 01:13:48
#26662Tinc 9 fanfictions i un total de 43 capítols

Amb el títol, em pensava que parlaries del Torneig... però m'havia precipitat. A la primera frase ho he comprès: Els Tres Reis Mags! Trobo que has fet un relat molt original!

Els tòpics de caràcter de cadascun a tot drap, eh xD Melcior, el savi que dóna les ordres; Baltasar el més jove i Gaspar... al mig com el dijous xD Però he de dir que ho has amanit molt bé. les discussions entre Melcior i Baltasar són boníssimes. Ai la tecnologia muggle... I el cotxe! Que bo! El fre de mà, el pedal de fre... No m'ha agradat gaire que Baltasar parlés així al gran Melcior... És clar que això és perquè a mi sempre m'ha agradat més el Rei Blanc xD I tot el que digui, suposo que estarà bé, no? hahaha El Rei Ros també m'agrada, però sempre li he tingut una simpatia especial a Melcior. El pintes massa manaire... i Baltasar un xic massa impertinent, no? Mmm una mica de respecte al Rei Blanc, que és el més vell i el més savi dels tres!!! xD

Per mi el Rei Blanc era l'inabastable; el més savi, el més gran, el més senyor, el més poderós i el més entranyable. I el Rei Ros, el que queda al mig; el més proper, el més simpàtic, el més divertit... Aquell a qui li pots demanar les coses, preguntar... en canvi amb el Rei Blanc... uf no, massa, et tremolen les cames si hi has de parlar... és massa sobrenatural i eminent. I el Rei Negre... Mmm bé, no sé per què, però mai no li he tingut gaire simpatia (i això que vaig llegir que és el més popular, el que agrada més)... Voltava per allí i prou... Té poca iniciativa, acata i prou... Potser és simpàtic i tot, el pobre, però mira... És clar que tot això és una cosa meva (potser un xic influït pel poema de Les Joguines de Bofill, Puig i Serrat). Cadascú deu tenir el seu “cànon mental” dels Reis Mags, no? Aquest és el meu.

I quin és el vostre rei preferit?

Mmm tornem a la fic, eh, que jo em poso a parlar pels colzes i l'escriure fa perdre el llegir... ^^'

I totes les referències al món màgic estan molt bé. Tot allò de l'elixir filosofal, d'haver de fer servir el reculatemps... En Melcior ja podria tenir un pensiu! ;)

Això sí, hi he trobat a faltar un argument concret. Veig que no segueix un fil argumental més enllà de la idea de seguir els Reis Mags en la seva visita en una casa, amb tocs de màgia del món de Harry Potter. La idea és molt bona i l'execució no està malament, però podries explotar una mínima trama; potser una broma final, un ensurt, un malentès... així per seguir en la línia còmica del relat.

Et valoro molt l'originalitat i la comicitat. És realment divertida. Els diàlegs no tenen pèrdua! Les converses entre Baltasar i Melcior són molt genials! Està bé que aportis més humor que ombres, com fas a les teves fics (les que hem vist fins ara) ;)

Les frases que m'han resultat més divertides: «- Eh? Ah, sí, clar. Finite! -va dir en Melcior amb la vareta a la mà-. D’això… Petrificus Totalus! Mmh… com es frena?» i «- I quina solució proposes? No penso rebaixar-me al nivell de la competència i entrar per la xemeneia».

Felicitats pel text i bona sort al concurs!

Antares
AvatarLaia Weasley 140 comentaris12/02/2016 a les 16:57:11
#26671Encara no he escrit cap fanfiction

Hola!

Quina idea més originaal! Els tres reis mags!

M'han agradat molt els dialegs! Aquest toc d'humor ha sigut genial! I també el guiño que has fet el pare noel i alguns element de HP!

Molta sort el concurs!

Petons!