L'Ombra - Capítol 13: Explicacions
AvatarEscrit per Unapersona
Enviat el dia 31/08/2015 a les 17:07:37
Última modificació 01/11/2017 a les 11:33:57
Tots els capítols de L'Ombra
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 13: Explicacions

- Em sembla que ens mereixem una explicació -va dir la Kena.

- Seieu, us ho explicaré tot -va dir en Prawda.

La Kena, en Naive, en Prawda i la resta d'elfs que els havien acompanyat van seure al voltant d'una taula rodona, a la sala on havien aparegut. El primer que havien fet era enviar en Theodore a la infermeria, però de seguida havien tornat per interrogar en Prawda. L'elf va mirar-los a tots i, escurant-se la gola, va començar a parlar:

- Vaig descobrir l'existència de l'Scathmor ja fa molt temps, abans que en Cieniem intentés apoderar-se de la Conselleria. Jo i la resta de coordinadors d'elfs alats vam acordar que em posaria a treballar per ell. Sempre amb la intenció de passar-vos informació, és clar.

- Llavors, per què va atacar en Cieniem si ell es pensava que estàveu al mateix bàndol? -va interrompre en Naive.

- T'agrairia que no m'interrompessis -va dir en Prawda, llançant-li una mirada assassina-, però ja que ho preguntes t'ho diré. L'organització a la que ens enfrontem està molt ben organitzada, perquè només els alts càrrecs coneixen tots els membres. La majoria de membres només en coneixen un o dos més. En el meu cas, jo no sabia que en Cieniem treballava per l'Scathmor, i per això vaig lluitar contra ella. Va ser després que l'Scathmor em va dir que l'Ombra treballava també per ells. Com anava dient, vaig unir-me a la Kiepsko, que és el nom de l'organització que encapçala l'Scathmor. I va ser llavors quan vaig descobrir el complot contra la Conselleria d'Afers Màgics britànica. Per sort, no van encomanar-me la missió a mi i vaig poder defensar-vos al·legant que no sabia la missió l'havia manat l'Scathmor. 

» Un mes després, vam organitzar el complot per revelar l'existència dels bruixots als muggles. En aquell moment no vaig poder fer res, perquè si us avisava de seguida haurien sospitat de mi. Però de seguida que vaig poder, vaig enviar un mussol a la conselleria demanant a en Theodore i en Naive que vinguessin. No vaig dir que havíeu anat al nord d'Europa a buscar la base enemiga per impedir que us paressin una emboscada, però ho van descobrir. L'Ombra es va encarregar de portar la Kena, però per alguna raó no va veure en Naive i en Theodore. Llavors, l'Scathmor em va enviar a mi, sabent que em tenieu confiança.

- Perdona que t'interrompi -va dir en Naive-, però quan ens vas portar a la base hi havia una gran tempesta. En canvi, els teus cabells i la teva roba estaven quiets, com si no passés res.

- Naive, de veritat que et preocupen aquests detalls mentre hi ha una Scathmor que està amenaçant de destruir-nos a tots? -va dir en Prawda, exasperat- Els elfs alats som amics de l'aire. De la mateixa manera que els arbres respecten els elfs boscans, l'aire ens respecta a nosaltres. Puc continuar?

En Naive va assentir.

- Un cop us vaig tancar a la cel·la, no podia esperar que confiéssiu més amb mi. Però sorprenentment us vaig poder convèncer que estava al vostre bàndol. Això em va permetre continuar a la central del Montblanc. Però l'Scathmor va manar-me que fes fora a tots els elfs de la central, per dispersar-los i així poder-los capturar. Jo, com a coordinador, tenia permís per entrar a la sala de control. Per tant, vaig entrar a la sala de control i vaig forçar l'alarma a sonar, al mateix temps que provocava un petit esfondrament. Dic petit perquè en realitat només vaig esfondrar l'entrada i els primers passadissos, però la majoria de la central segueix habitable.

» Llavors, aprofitant que tots els elfs eren fora de la central, va arribar l'hora de capturar-los. Vaig pensar que un dels llocs més improbables per anar era el Bosc Prohibit, pel seu perill i la seva proximitat amb Hogwarts i Hogsmeade. Per això vam anar allà. Per si de cas, vaig posar proteccions al nostre voltant per evitar que ningú ens pogués detectar amb màgia i que alhora no poguessim detectar a ningú. Però no vaig pensar en que els arbres podien continuar informant als elfs boscans. El que encara no entenc és per què vau atacar-nos, sabent que erem més poderosos. Hagués estat una temeritat enfrontar-se contra una Ombra sola, encara que haguessiu estat deu. Per sort, vaig tenir la idea de fer un encanteri atributiu. Abans que m'ho preguntis, Naive, els encanteris atributius són encanteris que sembla que els faci una altra persona. Ni tan sols amb màgia es pot detectar la trampa. Però a canvi gasten una gran quantitat d'energia. Doncs bé, vaig fer un encanteri atributiu que va sortir de la Vàndua. L'encanteri ens va forçar a desaparèixer del lloc on estàvem, i va formar una barrera màgica al voltant vostre. Com que no tenia prou energia al meu cos, vaig agafar una mica d'energia del teu, Vàndua, i per això et vas desmaiar.

» En arribar a la central van enviar un mussol a en Theodore demanant-li que tornés a la Conselleria. En Cieniem el va interceptar i capturar. Un cop a la base, l'Scathmor el va torturar fins deixar-lo gairebé mort. Jo l'únic que podia fer era, de tant en tant, curar-li alguna ferida amb un encanteri indetectable. Però no en tenia gaires ocasions. I uns dies desprès vau arribar vosaltres. L'Scathmor us volia vius per torturar-vos i per això us va tancar a la presó en comptes de matar-vos directament. Em va encarregar a mi que protegís la cel·la contra qualsevol encanteri. Però vaig deixar una escletxa en l'encanteri que permetia que en Naive desaparegués. Quan va desaparetre, en realitat estava davant de la porta, però m'havia fet invisible. Llavors vaig alliberar la porta d'en Theodore de totes les proteccions per tal que en Naive hi pogués entrar. En sortir, ens vam trobar en Dabka que havia vingut pel canvi de guàrdia. No es va creure que portéssim en Theodore a torturar perquè l'Scathmor havia ordenat expressament que se'l deixés descansar. En Naive va fer aparèixer una rierada d'aigua que va provocar que en Dabka morís. La resta ja la sabeu.

Després de l'explicació d'en Prawda es va fer el silenci durant uns minuts. Finalment, la Vàndua va dir:

- Com sabem que dius la veritat?

En Prawda va sospirar, però tot seguit va dir:

- Przysiegam co powiedzialem jest prawda, ktora nie nalezy do Kiepsko a ja polaczonych postanowieniem koordynatorow skrzydlatych elfow.

- Què ha dit? -va preguntar en Naive a la Kena.

- Literalment ha dit "Juro que he dit la veritat, que no pertanyo al Kiepsko i que si vaig unir-m'hi va ser per ordre dels coordinadors dels elfs alats". Però com ho ha dit en forma d'encanteri. Diu la veritat.

- N'estàs segura?

- El que he fet és una cosa semblant al vostre Jurament Inviolable -va explicar en Prawda-. Bé, ara que ja em creieu, passem a la part interessant de l'assumpte: el que he descobert. Per començar, he descobert que les Ombres poden intervenir en un aparetratge. La manera com ho fan no la sé, però poden desaparèixer d'un lloc sense aparèixer en un altre, quedant-se en un punt entremig. Així és com va poder interceptar en Theodore. A més, he confirmat que les Ombres es debiliten amb la llum i que l'única manera de matar-les és xuclar tota l'energia del seu cos, la qual cosa és pràcticament impossible perquè no existeix cap recipient capaç d'emmagatzemar tanta energia que no sigui el cos d'una altra Ombra. I, per últim, he fet un descobriment molt interessant: les Scathmor, per viure necessiten una Ombra que els proporcioni energia. Si el vincle entre una Scathmor i una Ombra es trenca, l'Scathmor es mor.

- Això és molt interessant, però com podem tallar aquest vincle? -va preguntar en Rahulik.

- No veig cap altra solució que matar en Cieniem -va dir en Prawda-, cosa impossible amb els nostres mitjans.

- Em vas dir que els elfs de foc tenien suficient poder com per matar una Ombra! -va replicar en Naive.

- I el tenen, però dubto que ens vulguin ajudar. Encara que en Dabka fos un traïdor, no s'ho prendran bé que l'hagi matat. No, ho haurem de solucionar entre les altres tres races d'elfs i els humans.

Durant uns minuts, cadascú va pensar en totes les possibilitats que tenien. Finalment, després de molta estona de pensar-hi, en Naive va dir:

- No, no podem fer-ho sols. Necessitem més ajuda.

- No hi ha cap altra raça d'elfs ni cap altra societat secreta que ens pugui ajudar a part de vosaltres -va dir la Kena.

- Nosaltres no tenim cap recipient prou gran per emmagatzemar tota aquesta energia. Per tant, no hi ha cap manera coneguda de matar una Ombra sense l'ajuda dels elfs de foc, no? -va preguntar en Naive.

- Sí, però va, què ens vols proposar? -va preguntar en Prawda, impacient.

- Demanarem ajuda als muggles.


Llegit 581 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


  • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 02/09/2015 a les 15:02:12
    #26073He escrit 10 fanfics amb un total de 208 capítols

    Uaaaala, com la lies!

    M'ha agaradat ttot aquest capítol! M'encanta quan es dóna explicació a totes les coses que no enteníem i de cop i volta tot té sentit! Han quedat molt acurades, les explicaciones del Prawda. Ah, i per cert, m'encanta això dels encanteris atribuitius, em sembla genial!

    Bé, doncs ara ja sabem que el Prawda és´bo, i sabem com destruir l'Scamoth, a través del Cieniem. I em sembla MOLT guai que vagina demanar ajuda als muggles! Però que hi podrem fer, pobres de nosaltres, contra una ombra? Hahaha, l'has liat molt. Els pobres muggles deuen estr acoollonits, que si mags, que si bruixes, que si elfs de quatre races i ara "Hola, macos, macos, que a més a més també hi ha unes coses fosques i lletges súperdolentes. Les hem de matar. Qui s'apunta? XD" No seria més útil demanar ajuda a altres mags? Que el Theodore i el Naive molen molen molt, però encara hi ha més mags que podrien ajudar! On és eñ Harry Potter quan se'l necessita? XD Ara que parlo d'això, quan està ambientada, la història? Representa que és molt al futu, molt al passat, o els nostres personatge corren per aquí?

    Fins aviat! Segueix quan puguis! 




  • AvatarUnoiEnviat el 02/09/2015 a les 16:59:02
    #26077He escrit 10 fanfics amb un total de 50 capítols

    Necessitava un capítol de tranquilitat on s'entengues tot... però no m'he pogut estar de liar-ho al final amb lo dels muggles XD Fins ara ha sigut una història atemporal (tot i que obviament després de l'acta de secretisme). Com que ara sortiràn els muggles, hauré de pensar si ho faig al present (de manera que els "nostres personatges corrin per aquí" o al futur. Ja ho veuré.




  • AvatarCassandra RossEnviat el 20/09/2015 a les 19:55:50
    #26159He escrit 13 fanfics amb un total de 62 capítols

    Mare meva!! M'ha agradat moltíssim aquesta explicació. S'ha fet la llum xD Bé, bé. Ho he entès bastant tot i així també m'ha anat bé per repassar el que havia passat abans, que a vegades no me'n recordava. Està molt bé que hagis aconseguit tenir ben relligada la història... Suposo que la deus tenir ben planificada, no? Molt bé per ser la primera fanfic que escrius ^^

    I això dels muggles al final ha sigut el millor. Jo estava pensant en si podien conectar l'energia aquesta de les ombres o el que sigui a l'arc de pedra de la sala de la mort, al departament de misteris (ja saps, allà on es va morir el Sirius). Però, eh, els muggles. No sé pas com!!  Pobrets, no ho superaran. Saben dels mags, i ara va i aquests necessiten la seva ajuda. I els elfs!! Jo no me'n fiaria xD

    Fins aviat!!




  • Avatarhermione potterEnviat el 30/09/2015 a les 19:27:11
    #26189He escrit 10 fanfics amb un total de 73 capítols

    Mare de Déu, quina embolicada!!!

    Comencem per on hem de començar: en Prawda és bo lalaalalala!!!

    Vinga ara et comento el capi:

    Quina currada de pàrrafs, tu. La història té un sentit que no m'hagués imaginat, però la veritat és que en part és lògic xD

    El que no acabo d'entendre és per què els elfs del foc no els voldrien ajudar, a part de per haver matat en Dabka, si són tots cosins germans a la fi i al cap.

    I aquest final, ostres, demanar ajuda als muggles! Les persones que més odien els canvis de tot el món! Serà una tasca difícil, a veure com la fan.

    Segueixo!