PASSATS OBSCURS - - La reunió
AvatarEscrit per Noxy
Enviat el dia 25/03/2004 a les 07:33 pm
Última modificació 26/05/2004 a les 07:51 pm
Tots els capítols de PASSATS OBSCURS
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


- La reunió

La primera noticia interessant va arribar a mitjans de setembre amb la onada de mossols que aletejaven tot el gran Saló a l’hora d’esmorzar. El periòdic Profètic va caure a les mans de l’Hermione, que va fer un crit a l’instant, mentres d’altres alumnes de una residencia o altre també xisclaven, segurament també inscrits al periòdic Profètic. Abans que ningú pogues pregunta, l’Hermione va aixecar una mà demanant silenci i va començar a llegir:

UNA FETILLERA MOR DESPRÉS D’AVISAR ASSEGURANT HAVER VIST AL SENYOR DE LES FORCES DEL MAL

Air, a mitja nit, la conselleria tenia un dia tranquil fins que una trucada els va fer despertar a tots d’un bot, una fetillera (per el que sembla ben assustada) assegurava haver presenciat a traves d’una finestra una mena de reunió de Cavallers de la Mort i el seu respectiu senyor, la fetillera donava presses ja que creia que l’havien arribat a veure correr cap a casa seva. Gran part dels membres de la conselleria d’Afers Magics no van dubtar en aparetre al lloc dels fets, les afores de Londres "la imatge va ser esgarrifant" assegura Mike Gadflant, un treballador de la conselleria, i és que la casa de la Fetillera estava en flames, immediatament van trobar la fetillera morta, encara amb el telefon a la mà. El senyor Arthur Weasley ens informa de que " cap muggle a presenciat el fet i nosaltres em passat del tot desaparcebuts". Van registrar totes les cases de la vora, però no hi havia cap presencia de les forces del mal, ni cap indici que allà i hagues hagut una reunió de tal tipus. Avui segueixen investigant. Fudge ens intenta tranquilitzar amb un " No és del tot segur que aquesta reunió és realitzes".
Els informa: Mariona Pesa-Una-Tona

-Sembla mentidaa!!! Encara ens volen tranquilitzar, fen veure que no passa res!!!- va cridar l’Hermione, però al aixecar el cap i veure les cares pàlides dels seus companys va afegir ràpidament –Bueno… però… també és cert… no s’ha trobat….
- Hermione! Es repeteix la historia! Que no ho veu ningú?? Voldemort ( era la primera vegada que el Ron l’anomenava per el nom, cosa que va va marevellar al Harry i l’hermione) començarà a matar bruixots, destruirà families i s’enfortirà cada cop més! Ara ningú el pot aturar! Ja no li afecta el Harry, ara el pot tocar!!!- Havia cridat moltissim i s’havia posat dret, no hi havia cap dubte que tenia molta por, els seus pares són a l’Orde del Fenix, tot el gran Saló se’l mirava assustats i pàlids, poca gent es va fixar en que Noxy es va aixecar amb un exemplar del Periodic Profetic a la mà i va sortir del Gran Saló amb el cap baixat.
El Ron, l’Hermione i el Harry sen van anar sense dirse res cap a la primera classe del dia: Defensa contra les Forces del Mal. Aquella assignatura era bastant interessant amb la Nymphadora Tonks i també molt divertida, ja que a casa classe anava amb un color de cabell diferent, els alumnes s’apostaven granotes de xocolata per el color que duria a cada classe. Estaven aprenent a defensar-se del malefici imperatiu i el del Suplici, doncs amb el fals Murri casi ningú ho havia acoseguit. Aquell dia, el Ron ho va fer especialment bé. La Professora Tonks el va felicitar convertinse ara amb una pel-roja, igual que si fos una Weasley, aixó va fer riure a tothom, excepte el Ron que es va posar molt vermell, tot hi que un somriure se li va dibuixar a la cara. Al acabar la classe el Ron i el Harry van anar correns a la taula de la Nymphadora Tonks, per parlar de la noticia del dia, ella era de l’Orde del Fenix, hauria de saber alguna cosa.
-Ho sento, nois, per ara tampoc nosaltres sabem res. El teu pare, esta al lloc dels fets i ens en va informan si hi ha alguna novetat.
-Però Professora…
-Tonks, sisplau, no m’acostumo…
-Tonks, per que una reunió?? I tan aprop de Londres, que deuen tramar professora…???
-Tonks! I no ho se, tots ens fem la mateixa pregunta, encara que potser….
- Potser???? -van dir els dos nois alhora
-Harry! Ron! Farem tard a pocions!
-Calla Hermione! –van cridar tots dos alhora.
-L’Hermione té raó nois, aneu cap a classe!- els va somriure com a senyal que ja no parlarien més. Així que els tres amics van baixar cap a les masmorres.
______________________________________
Gracies Accra, pel comentari!
Molts petons


Llegit 1532 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


  • jo mateixa AnònimEnviat el 24/04/2006 a les 20:41:01
    #7139Encara no he m'he registrat!

    Hola, xdona, xo els que no son muggles no utilitzen telefon... de fet, aqest es desconegut x mlts bruixots. Com pot ser q la fetillera avises x telf??  • jo mateixa AnònimEnviat el 24/04/2006 a les 20:41:11
    #7140Encara no he m'he registrat!

    Hola, xdona, xo els que no son muggles no utilitzen telefon... de fet, aqest es desconegut x mlts bruixots. Com pot ser q la fetillera avises x telf??