Cròniques de Hogwarts - 9: Gent amb classe i classes de gent (Circe)
AvatarEscrit per Agatha Black
Enviat el dia 20/02/2015 a les 09:10:43
Última modificació 20/02/2015 a les 09:13:16
Tots els capítols de Cròniques de Hogwarts
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


9: Gent amb classe i classes de gent (Circe)

M’asseco el cabell davant del mirall pensant que per fi és divendres. Ja m’havia esperat que cinquè curs seria més dur que els anteriors, per tot el tema dels GNOM, però estem tan carregats de feina que només veig la llum al final del túnel el cap de setmana, quan puc avançar una mica amb els deures. A més, avui són es proves de quidditch de l’equip d’Slytherin, i estic molt animada.

Per la porta entreoberta veig la Natalie, estirada al llit llegint una revista mentre m’espera, ja vestida, pentinada i maquillada.

—Sí que et lleves aviat, últimament... —comento, mentre em recullo el cabell en una cua alta, perquè no em molesti a classe (només el duc deixat anar els caps de setmana) i em col·loco una pinça en forma de libèl·lula platejada al damunt; un toc d’elegància.

—Sí —assenteix mentre passa una pàgina delicadament—. No m’agrada anar a corre-cuita, pel matí; ja estic prou adormida.

—Bon dia! —saluda alegrement la tercera integrant de la nostra habitació, que entra al bany pràcticament fent saltironets i veig com la Nina fa rodar els ulls.

—Bon dia, Hilary —responc educadament, tot i que no em cau gaire bé.

La Hilary és una noia prima, amb els cabells llargs i rossos, i té el somriure feliç de les noies que saben que són primes i que tenen els cabells llargs i rossos. I no és que m’agradin especialment els clixés, però lamentablement també té el cervellet de les noies que són primes i que tenen els cabells llargs i rossos. Més tonta que les pedres. Em posa molt nerviosa quan em demana ajuda amb els deures, o quan es posa a fer comentaris estúpids sobre el que diem la Nina i jo. Amb una mica de sort, però, no aprovarà els GNOM i haurà de repetir curs, així que tinc l’esperança que l’any que ve tinguem l’habitació per a nosaltres dues soles.

—Au, va, anem a esmorzar —dic sortint ràpidament del bany, abans que la Hilary no m’enredi en una conversa sense sentit—. Què toca a primera hora?

—No ho sé —respon la Nina, més procupada observant els nois que ens creuem pels passadissos—. Crec que Encanteris, no? I després, Pocions.

Faig un sospir. No estic d’humor per a la professora Darling, avui. Però Pocions està bé.

Quan entrem al Gran Saló veig en Jack Moore assegut al fons de la taula d’Slytherin, així que em dirigeixo cap allà. Em cau bé, en Jack. És de sang barrejada, però vaja, si tothom fos dels Sagrats Vint-i-vuit, no seríem especials. El que passa és que el pobre és orfe de pare, que era bruixot, i s’ha de resignar a viure amb la seva mare muggle, a qui no pot veure, com és normal. Segur que ja té ganes de tenir feina i poder independitzar-se. És un noi molt atractiu i agradable, i potser m’interessaria si fos de sang pura, però no és el cas. No vull ni imaginar-me la cara que posaria la mare si hagués de passar l’estona amb una consogra muggle; posaria el crit al cel! A més, tinc la sensació que a la Nina li agrada una mica.

És clar que a la Nina li agraden gairebé tots els nois.

—T’estic veient —li deixo anar, perquè l’acabo d’enxampar seguint el Joseph Connors amb la mirada—. Ni se t’acudeixi. És el germà de la Christine Connors!

—Tranquil·la, que no m’hi casaré —em respon ràpidament, tot i que la veig una mica vermella—. Però el noi és guapo.

—No prou com per ser tan imbècil —dic, perquè és un cregut—. Bon dia, Jack.

—Bon dia noies. Us poso suc de carbassa?

—Sí, siusplau —responc, i de seguida agafo un crosant i el començo a omplir de mantega.

—Saps com engreixa, això? —em diu la Nina, que es mira el crosant amb fàstic.

—He d’agafar forces per aguantar la Darling tota una hora... —sospiro jo—. I tu potser que mengis una mica més, no? O faràs com ahir, que només et vas prendre el suc?

—No tinc gaire gana, pel matí... —es queixa, però me la quedo mirant i acaba agafant una mandarina.

—Ni que et fes falta fer règim, tan primeta que estàs! —comenta en Jack, i la Nina li somriu.

Després d’esmorzar ens dirigim tots tres a classe d’Encanteris, amb la resta del curs. La nostra promoció és la menys nombrosa de tot Hogwarts (som vint entre tots, i això que aquest any hi ha la fleuma nova de Ravenclaw) així que sempre fem les classes tots junts, per estalviar hores. No m’agrada gens, aquesta solució, especialment perquè això vol dir que he d’aguantar la meva cosina i les seves amigues totes i cada una de les classes. Un martiri.

En aquesta classe els pupitres són de dos en dos, així que m’asseuré amb la Nina. En Jack se’n va a seure amb l’Ethel, però a la seva fila la resta de seients estan ocupats, de manera que nosaltres dues seiem davant de l’Slim (no sé el seu nom de pila, ni m’interessa) i de l’Edwin McGregor, a qui saludo amb un somriure. Generalment em duc bé amb la gent de Ravenclaw, si són educats com ell i l’Ethel (no com la Simpson, que no calla ni sota l’aigua i és d’allò més indiscreta, o la nova de Beauxbattons, que és patosa i empanada. De l’Slim no en vull ni parlar).

A l’Ethel la conec des de petita; és una mica solitària, però molt intel·ligent, orgullosa i de sang pura, i m’agrada tenir-la d’amiga. De vegades penso que hauria hagut d’anar a Slytherin, però Ravenclaw està bé, suposo. L’Edwin també és molt intel·ligent i reservat, potser no tan fred com l’Ethel, sinó més amable, i això m’agrada, però de vegades m’he d’aguantar el riure quan parla amb aquest accent de pagès escocès tan marcat que té; trobo que no li escau gens, tot i que ell n’estigui tan orgullós. Sembla que jo li caic bé també, per això; hem tingut algunes converses interessants a la biblioteca.

—És molt bonica, la pinça que duus als cabells, Circe —em comenta.

—Oh, gràcies —responc, sorpresa per com d’observador és—, me la va regalar el pare abans que tornés a Hogwarts.

M’assec i preparo les coses d’encanteris sobre el pupitre, i després em giro per seguir parlant amb ell.

—Edwin, aquesta tarda són les proves de quidditch d’Slytherin—l’informo, perquè sempre assisteix els partits, i fins i tot de vegades ens ve a veure als entrenaments; li deu agradar molt el quidditch—. La Nina i jo ens presentarem d’encistelladores. Ens vindràs a animar?

—Ah, doncs pot ser —assenteix—. Gràcies per avisar-me.

—Tu t’hauries de presentar per l’equip de Ravenclaw, també!

—Ui, no... —diu amb un sormiure més aviat nerviós.

—Però si t’agrada molt, no?

Aye... m’agrada veure-us jugar, però a mi no se’m dóna gaire bé l’esport.

—Jo si que em presento! —salta l’Slim al seu costat.

Li adreço al noi una silenciosa mirada de superioritat per deixar-li clar que ni estic parlant amb ell, ni m’interessa gens el que faci o deixi de fer, i em torno a dirigir a l’Edwin:

—Bé, doncs si t’agrada mirar mentre juguem, a nosaltres ens encanta que ens mirin.

—Fet doncs —respon l’Edwin—. Ja éreu a l’equip l’any passat, oi?

—Sí —assenteix la Nina, unint-se a la conversa—, però com que la majoria de l’equip eren de setè i ja no hi són, en Layton creu que és millor tornar a muntar l’equip de zero. De totes maneres, ahir al vespre em va dir que segur que ens agafava, que necessitava alguns veterans per portar l’equip. Així que no estic preocupada.

—Oh, així era amb el Layton, que eres ahir al vespre... —li dic amb una mirada sospitosa—. M’expliques què vau estar fent?

—No res —diu la Nina, tirant-se el cabell enrere amb coqueteria, i veig que somriu.

Faig un sospir i em miro l’Edwin amb expressió divertida, però a ell el veig més aviat consternat. Me’l miro estranyada, però abans que li pugui dir res, sento unes corredisses pel passadís, i al cap d’un moment la meva cosina i la seva amigueta Connors entren a classe cansades i rient.

—He guanyat! —declara l’Agatha.

—Per què m’has estirat la motxilla! —es queixa la Connors, però no sembla pas molesta.

Per desgràcia per a mi, només queden buits els seient de davant meu. La professora Darling, en comptes de renyar-les pel retard, els riu la broma i les deixa passar com si res. Encanteris probablement seria la meva assignatura preferida, si no fos per aquesta professora, que es vol fer amigueta de tots alumnes. No ens parla de vostè, ens diu pel nom de pila, com si fos de la família, i fa bromes estúpides tota l’estona. Me’n faig creus que sigui la cap de Ravenclaw; a l’Ethel la treu de polleguera la seva informalitat.

—Molt bé, nois, va, començo repartint els treballs que em vau entregar dimecres —diu agafant uns pergamins amb la mà—. Han anat força bé, estic molt contenta!

La professora s’està xerrant amb les noies de Gryffindor una estona, comentant com de complet era el treball de la River i com li ha agradat el de la Connors i la Black. Només falta això, que els faci la pilota a les terroristes. Després ve cap a nosaltres.

—Circe, prou bé, tens un Notable, però has d’argumentar més les teves respostes. Tu també Natalie, has fet un treball una mica curt...

—D’acord, professora, ho farem millor la propera vegada—li dic dolçament amb un somriure fals. No em cau bé, però no la vull pas en contra meva. Un Notable... puta.

Veig de cua d’ull que a l’Erin River li ha posat un Excel·lent. Coi de marreca. Amb la seva cara de nena bona i la seva tràgica història de l’orfenat vol fer pena a tothom. Sempre tan amable... jo no m’ho empasso, segur que ho fa per ser la mimada del’escola.

 

Com no, a la River un Excel·lent, que té els pares morts, li escric en un tros de pergamí a la Nina.

Em sembla que no són morts, escriu la Nina. Crec que el pare la maltractava.

A mi també em venen ganes de fotre-li un parell de bufetades...

 

La Nina i jo riem per sota el nas, mentre la professora Darling segueix repartint treballs. Li torna el seu a l’Ethel de manera molt formal, però a l’Edwin McGregor no li dóna cap treball, només li pica l’ullet. Sé que moltes vegades l’Edwin passa olímpicament de fer els deures. No m’estranya gens que la Darling li passi per alt; aquesta classe sembla una comuna hippie.

Veig com la meva cosina ens mira quan ens sent riure a la Nina i a mi, mentre ens escrivim al pergamí.

—Heu de practicar més aquestes rialles malèfiques—comenta, mirant el pergamí escrit—. Què? Quan envaïu Polònia?

M’amago el pergamí a la butxaca i li faig una mirada d’odi.

—Com normalment, cosineta, no sé de què parles. Potser t’ho hauries de fer mirar.

—Acaba de comparar-te amb el partit Nazi, Circe —sento que em diu a sotaveu l’Edwin McGregor. Per la veu que posa, sembla que ha trobat el comentari enginyós.

Això dels nazis em sona vagament a una guerra muggle del segle passat. Res a veure amb nosaltres, és clar; no és que surti als llibres d’Història de la Màgia, precisament.

—No eren els qui volien aniquilar els muggles de categoria inferior? —comento—. Doncs no sé què dir-te, semblen bastant equilibrats i resoluts, per ser muggles.

L’Agatha es porta les mans a la cara.

—Gryffindor, dona’m paciència! —exclama, alçant els braços al sostre—. Perquè com em donis forces, l’escanyo!

La Connors i els seus amiguets de Hufflepuff es posen a riure, inclòs l’Eric, el germà de l’Ethel, i la Simpson de Ravenclaw, que se n’acava d’anar a la meva Llista Negra de pet. No em puc creure que a aquestes alçades li segueixin aplaudint les gràcies. Si fóssim a classe de Pocions o de Transfiguració, l’Agatha ja estaria expulsada de classe, però nooooo, la Darling somriu i només diu:

—Va, posem-nos a fer feina.

Prefereixo no fer cap comentari més, i mantenir la festa en pau, almenys davant dels professors. Però me la guardo. Me les guardo totes i cadascuna, per un dia que l’Agatha i jo estiguem soles.

—Cece, hauríem de fer-los-en alguna, a aquestes tres idiotes —comenta la Nina quan sortim de classe per fi—. Vols que em queixi jo a la professora Hook? Així no te les faran pagar a tu quan les castiguin.

Li agraeixo l’oferiment, però el declino. De vegades la Nina sembla una mica superficial quan no se la coneix prou, però és en moments com aquest que sé que puc confiar en ella. Se sent molt ofesa quan algú fa cap comentari despectiu cap a mi, i sé que si no haguéssim estat a classe, l’Agatha hagués acabat a la infermeria per un malefici seu.

—I a sobre fan el que els rota... —segueix dient la Nina, mentre sortim una estona als jardins durant la mitja hora de descans—. Les has sentit?

—Quan?

—A classe, mentre practicàvem l’encanteri atraient —em respon—. Estaven preparant alguna cosa per fer al Bosc Prohibit aquesta nit. Sembla que han quedat amb més gent.

La veritat és que no ho he sentit, però probablement és perquè procuro fer-los el mínim cas possible. És millor fer veure que no existeix, aquesta gent. És el que sempre diu la mare. Però això que ha dit la Nina potser em pot servir i tot.

—Al Bosc Prohibit, dius? —m’interesso—. Qui més hi va?

—No ho sé, crec que he sentit el nom del Connors i del seu amic pollós.

—Hm —faig jo, només, rumiant, i miro al meu voltant—. L’Ethel no ha sortit al pati, avui?

—No, crec que l’he vista anar cap a la biblioteca. Ja saps com és. Per què ho dius? La necessites?

—És que ella se sap les normes de Hogwarts de memòria —li explico—. I no sé si als monitors se’ns permet fer rondes pel perímetre del Bosc Prohibit, o si ho hauria de dir a algun professor perquè vagi a fer-la ell...

—Ohh... —fa la Natalie amb un somriure malèfic, ara que veu per on vaig.

—Bé, ja parlaré amb ella a classe —resolc al final—. Va, anem.

Quan entrem a l’aula de Pocions, l’ambient canvia radicalment i no és ni de bon tros tan distès com a Encanteris. La professora Hook, que també és la cap de residència d’Slytherin, és seriosa, formal i estricta, i no està per ximpleries. Potser seria bonica si es cuidés una mica, però tinc seriosos dubtes sobre si ha vist mai el seu reflex en algun altre lloc a part del contingut d’alguna marmita. Té els cabells de color indefinit (i no tinc clar si són arrissats o només esbullats) i els ulls enfonsats i normalment envermellits, possiblement per passar tantes hores entre àcids i fums. Tot i així és brillant, sap com mantenir l’ordre a classe, i la prefereixo mil vegades abans que la Darling.

El meu Elixir de la Pau ja està agafant el to blanquinós que ha de tenir. En deu minuts més, ja estarà perfecte. La professora Hook passeja pel voltant de la taula on som la Nina, en Jack, l’Ethel i jo, i assenteix aprovadorament quan veu la meva poció. M’inflo una mica amb orgull, sobretot quan veig que, a la taula del costat, la poció de l’Agatha és de color marró fosc.

—Oh, oh... —fa la meva cosina de sobte i, després de cinc anys de compartir classe amb les Gryffindor, ja sabem què vol dir, això—. Tothom a cobert!

Cinc segons després, quan ja som tots sota els nostres pupitres, la marmita de l’Agatha salta pels aires i explota, deixant l’aula llefiscosa i plena del líquid marró. De vegades em pregunto si el que fa a classe de Pocions és a propòsit, però tinc la sospita que simplement és inútil.

—I vint punt menys per Gryffindor... —remuga la professora Hook—. I es quedarà a l’hora del pati a netejar-ho tot, Black. Què se’n va fer dels meravellosos dies de tercer curs, en què no apareixia per classe? —li pregunta enfadada i de braços creuats.

Jo també trobo a faltar els dies que feia toris.

—Que a quart em vaig assabentar que necessito l’assignatura per ser auror —li respon la meva cosina—. He d’aprovar el GNOM de Pocions.

—I ja està disposada a fer el calgui per aprovar? —li pregunta la professora Hook.

L’Agatha fa un sospir i, després d’uns segons, respon seriosament:

—Està bé. Però sense petons; és massa personal.

Cau un silenci a la sala. D’acord, aquesta ha estat bona. Però la situació és massa delicada com perquè ningú rigui, tot i que veig que a la Connors li regalimen llàgrimes galtes aball de l’esforç que fa per aguantar-se. La River s’ha tapat la cara amb les mans, escandalitzada.

La professora Hook s’ho pren amb molt més aplom del que havia esperat.

—Això seran cinquanta punts. I un càstig aquest vespre —diu, sense ni tan sols pestanyejar.

—Aquest vespre tinc un càstig amb el Filch —salta la meva cosina, traient l’agenda—. I demà amb la professora Papilio... Potser li puc fer un lloc el dilluns al migdia?

Faig rodar els ulls. No em puc creure que tingui tan poc sentit comú.

—Sap què, Black? —salta la professora—. No tinc per què aguantar-la en les meves hores lliures. Parlaré amb el seu cap de residència i que la castigui ell.

—Serà idiota —remuga la Nina al meu costat, mentre es neteja la sabata, que està tota empastifada.

—Són unes immadures, totes plegades —sospira en Jack.

L’Ethel no alça el cap de la seva marmita, però murmura:

—No riuran tant, aquesta nit.

Assenteixo i em torno a centrar en la meva poció, sense dir res. Encara recordo quan a mi també em divertia fer explotar coses. Com sortia a jugar amb l’Agatha o ens amagàvem dels nostres pares, com ens burlàvem de la sosa de l’Ethel o ens colàvem a les golfes de casa l’Agatha a veure el que amagava allà la seva mare. Com ens escapàvem per la Ronda d’Allà i anàvem a comprar petards a Bromes dels Bruixots Bessons, que després fèiem esclatar a les reunions familiars, i ens importava ben poc que fos un aniversari o un funeral.

Però jo no sóc una immadura. He crescut, i com a membre de la família Black he de ser elegant i tenir classe.

I mentre remeno la meva poció, que ja està pràcticament llesta, intento convèncer-me a mi mateixa que el fet que vulgui que l’atrapin aquesta nit no té res a veure amb l’enveja. Que no trobo a faltar els moments de quan tenia deu anys i sortia a fer entremaliadures amb ella.

No sé si me’n surto gaire.

 

 

 

Capítol escrit per: Agatha Black


Llegit 1015 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • AvatarCassandra RossEnviat el 20/02/2015 a les 09:31:52
  #25481He escrit 11 fanfics amb un total de 22 capítols

  Hola!

  Em sap greu si comento abans que l'Agatha faci el seu comentari, però és que no em puc aturar! xD

  M'ha agradat molt, aquest capítol!! Crec que has aconseguit retratar molt bé tots els personatges i la Circe en concret és molt... Especial. Té la seva vena de que ha de ser superior a tothom, però a la vegada, ara el final, recorda aquells temps en els que s'ho passava tant bé amb la seva cosina i... Ai, m'ha agradat.

  Totes les trames que has anat despertant per aquí, són molt interessants perquè volguem o no estem fent la fanfiction complexa, no? :D Per una banda, l'anorèxia de la Nina, per l'altra la sortida al bosc, l'entrenament d'Slytherin... Tinc molta curiositat per saber com es van desenvolupant, els temes!

  La comparació amb els nazis és... Déu ni dó. No sé perquè però m'ha sorprès que la Circe es porti tant bé amb l'Edwin, tenint en compte que l'Ethel no el pot veure ni en pintura. xD El tros que es van enviant notes, ha sigut molt divertit. I ja m'he imaginat l'Ethel pensant "Estem a classe, noies!". Ara, de veritat que li convé al Jack seure al costat de l'Ethel, sent ella la que ho sap tot? Per cert, ja no s'ha comentat res més de la novia francesa.

  Fins aviat,

  Cassie.

  PSD—. L'Edwin consternat perquè la Nina havia parlat amb el Layton ha sigut xD èpic. Hahahhaha.
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 20/02/2015 a les 09:37:31
  #25482He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Hola!

  Aquest capítol sí que és meu, així que faig el primer comentari. És la primera vegada a la vida que em faig un personatge d'Slytherin. Sempre he pensat que no se'm donaria gens bé, però he intentat buscar coses en comú entre la Circe i jo per poder-me posar una mica a la seva pell. Tot i que, evidentment, no em cau gens bé, al final he de dir que el personatge m'agrada! És una estirada i una desagradable, però s'ha de dir que és autèntica (el fàstic amb el que diu que "la classe sembla una comuna hippie" o com es refereix de vegades a la gent "som només vint, i això comptant a la fleuma nova de Ravenclaw", fan que em resulti força divertida de fer, perquè els seus pensaments sempre són cruels i sense cap mena de mirament.

  En aquest capítol m'he intentat centrar en el fet que la Circe és una classista, que hi ha gent que li cau bé i amb qui és amable, i hi ha gent que li agradaria de desaparegués de la faç de la terra (mireu el pobre Slim, que ni tan sols li dirigeix la paraula perquè no el considera gens digne de xerrar amb ella). Però en cap moment no vull que us feu la idea equivocada que és una bona persona. No ho és, és molt cabrona, però la seva part més sàdica la vull deixar per a més endavant, aquí de moment només he volgut deixar clara la seva elegància i el seu classisme.

  Sé que apareix molt l'Agatha en aquest capítol, i és una cosa que no m'acaba d'agradar (la idea és que surtin altres personatges) però volia explicar una mica la mena de relació que tenen ara en referència a la que tenien en el passat. El fet de compartir sang suposo que fa necessària una mica d'explicació de tant en tant.

  Com veureu he fet aparèixer una professora nova: l professora Hook (encara m'he de pensar el seu nom de pila, però ja l'afegiré al fòrum quan el tingui. He volgut que fos una mica l'antítesi de l'Angela Darling: seriosa, molt formal, no es mira gens el seu aspecte físic, i li importen molt més les seves potingues que no pas les persones que té a classe (no és gaire humana en aquest sentit). Evidentment, ja que l'Angela es diu Darling de cognom, ella es diu Hook (tot fent referència a Peter Pan). Espero que us agradi. Ah, he decidit fer-la cap de residpencia, perquè crec que com més aviat tinguem els 4 caps, millor, perquè probablement siguin els més recurrents.

  Més coses. Ah, sí! L'he liat una mica de cara a la sortida al Bosc Prohibit! La Circe, la Natalie i l'Ethel s'han assabentat que uns quants aniran al bosc i, evidentment, intentaran que els surti el tir per la culata! Deixo els detalls per a la Marta, però em veig a venir un càstig monumental aviat! Però això està bé, potser de l'aventura i del càstig en sortiran unes quantes bones amistats! No hi ha res que uneixi més a la gent que passar junts per apurs!

  També com us vaig explicar he fet aparèixer la Hilary, la companya de la Circe i la Nina... no sé, suposo que s'ha d'explotar més, però com que és un secundaria tampoc no hi he volgut fer massa referència.

  I ja m'estic enrotllant massa! Espero que la Circe us hagi agradat tant com a mi, i no haver-la liat amb els personatges de ningú! El que em sap una mica de greu és que no han pogut sortir gaires personatges, però vaja, al de l'Agatha ja en van sortir molts, així que suposo que em disculpareu!

  Petons i fins aviat! Ja tinc ganes de llegir el del Billy! ^^

   
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 20/02/2015 a les 09:54:38
  #25483He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Cassandra Ross: Ostres! Quina rapidesa! M'he posat a fer el capítol i la tia ja havia llegit i comentat, tu! Quina diligència! O.O

  M'alegro que t'hagi agradat el capi i que et sembli que he retratat bé els personatges. Pel que fa al final sobre l'Agatha, bé, n'he parlat abans, volia explicar una mica la mena de relació que tenien.

  Se m'ha oblidat de comentar això de l'anorèxia de la Nina! De moment la Circe no sospita res, però comença a fixar-se en alguns detalls. D'això de l'Edwin, en vam parlar amb l'Antares i ens va semblar que es durien bé. De fet, a mi em va sorprendre molt, que no es duguessin bé amb l'Ethel! Vull dir, tots dos són intel·ligents i reservats, elegants... no ho sé. Suposo que l'Ethel el deu veure una mica com un rival, i l'Edwin la deu trobar massa estirada, però en canvi crec que amb la Circe s'hi durien força bé.

  No he pensat això que el Jack potser no voldria seure amb l'Ethel. Tens raó, potser ha estat una relliscada. Però no ho sé, com que es porten de manera cordial, potser el Jack faria com si res i seguiria anat amb ella a classe i tal. A més, al ser puputres de dos, no se m'acudia amb qui més podia seure l'Ethel. No es porta bé amb ningú de la seva resi, amb els Gryffindor menys, la Nina i la Circe seuen juntes, a la Hilary li encastaria el cap al pupitre a la mínima... XD I no la veig gaire amb els Hufflepuffs. M'ha semblat que de vegades seuria amb el Jack, igual que probablement a Pocions, que les taules són de 4, aniria amb els tres Slys.

  Més comentaris, més, més, més!  ^^
 • AvatarCassandra RossEnviat el 20/02/2015 a les 10:09:49
  #25484He escrit 11 fanfics amb un total de 22 capítols

  Hey. Sí, ho sé, he anat molt ràpid a comentar. Però és que avui tinc festa i he estat esperant el teu capítol ;D

  Sí, jo crec que l'Ethel i l'Edwin, no es porten bé des del punt de vista d'ella perquè no té la sang del tot pura, i a més, l'Ethel és una noia que es curra les notes fent colzes i no pot acceptar que algú que no estudia i no li fan presentar ni els treballs tregui notes tant bones com ella. Per això, s'ho pren com una cosa personal i li ha acabat agafant mania; que no el pot veure. A més, hi ha l'assumpte dels llibres de la biblioteca xD

  Sobre això del pupitre, tens raó, millor el Jack que la Shirley, Ashley o com es digui la restant d'Slytherin (acabo de comprovar i es diu Hilary; perdona el comentari de dalt).

  Jo també veig un càstig descomunal, i m'imagino allà l'Ethel fent complir les regles. M'ha fet gràcia el comentari que la Circe i la Nina van a parlar amb l'Ethel quan volen fer un càstig als de Gryffindor perquè ella sap les normes de Hogwarts! xD En fi, l'Agatha es mereix un càstig. Mira que tornar a embrutar la llepafils de l'Ethel amb l'explosió de la marmita. (Ara que hi penso, tenint en compte que hi va haver una vegada que ja li va fer això, s'ha de tornar a venjar, l'Ethel.)

  Fins aviat.

  Cassie.
 • Avatarhermione potterEnviat el 21/02/2015 a les 11:59:28
  #25485He escrit 9 fanfics amb un total de 70 capítols

  Wiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!! Quina capitolàaaaaaas!!!!!!!

  (Ahir ja vaig escriure el comentari, però es veu que no es va enviar, així qu el torno a escriure)

  Pobra Hilary, haver de compartir habitació amb aquelles dues, per molt que sigui uns Sly em fa pena.

  Jack... no jugis amb foc que et cremes... hahaha, com acabarà la història del Jack? Pròximament a Cròniques de Hogwarts! XD

  I em declaro fan de la frase de la Circe: "—T’estic veient —li deixo anar, perquè l’acabo d’enxampar seguint el Joseph Connors amb la mirada—. Ni se t’acudeixi. És el germà de la Christine Connors!". Però ja aviso a la Nina, no crec que tingui gaires possibilitats amb el Joe XD

  La conversa amb l'Edwin m'ha semblat molt interessant, ella li parla amb naturalitat i ell li contesta, molt molt molt interessant hehehe

  Les notetes a classe han sigut molt...Circe XD Jo ja me la imaginava allà amb la Nina criticant a tot Déu com si res, i el més bo és que l'Agatha si torna amb tota la cara, m'ha encantat, una relació molt íntima entre cosines ;)

  I aviso, que la Nina vigili, que no s'acosti gaire a en Layton, perquè acabarà malament... hahaha 

  L'excursió al bosc acabarà amb molts càstigs, ho preveig, perquè si aquelles tres fan de "nenes bones" i es van a queixar als profes ja l'hem cagada pastorets, però com bé heu dit, als càstigs és fan bones migues XD 

  La professora de Pocions és guai, tot el contrari que la Darling, però la trobo interessant, i m'encanta com l'has descrit, encara que crec que a la Chris no li agradarà, ella i les Pocions són coses oposades XD 

  I em declaro fanfanfan de l'explosió. M'ha semblat boníssima, coses llefiscoses embrutant les parets de les masmorres, molt guai!

  El tros final és molt bonic, però madurar... Què és això? hahaha Són uns records molt macos, però va i apa, a ser una Black perfecta.

  Bé, crec que tot està més o menys comentat (el d'ahir era millo :( )

  Ara toca esperar a la setmana que ve. Bosc Prohibit, ja venim!!

  Petonets a totees!!!
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 21/02/2015 a les 16:49:30
  #25486He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  Yaaaaaaaaay! Toma Slytherin! I tu dius que no et surten bé? Doncs trobo que per no sortir-te bé t'ha quedat una bona serpota! Mola! Tot i que em fa bastanta por què pot passar quan treguis la seva vena sàdica... ugh, posem-nos tots a cobert!

  També m'ha agradat com has fet la resta de personatges! La Nina és diferent de la Circe en molts aspectes, però no deixa de ser molt Slytherin també. La Hilary m'ha fet gràcia, tot i que em costa d'imaginar algú que es digui Hilary i sigui de Slytherin, després de l'últim capítol que vaig escriure jo xDD No m'havia adonat del paral·lelisme dels noms Hook-Darling, molt bona! No passa res perquè surti tant l'Agatha, és perfectament normal, són cosines i tenen una història en comú.

  Crec haver llegit que li ha passat a algu més, però al primer moment m'ha sorprès que es portés bé amb l'Edwin! Que si t'hi pares a pensar té sentit, però no ho sé, al principi ha estat com un xoc. No em facis cas, coses meves xDDD

  I com la lies pel Bosc Prohibiiit! Hahahah a veure com m'ho faig ara... Que tampoc no tinc gaire clar com agafar el capítol, el Billy no ha sortit pràcticament gens i he de pensar amb qui lhe de relacionar i com. O sigui que tinc feina per fer!

  Apa doncs, a veure si divendres pot estar!
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 21/02/2015 a les 19:35:35
  #25488He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  hermione potter: a mi també se m'esborren de vegades els comentaris... aquesta pàgina no es recarrega bé, de vegades! Me n'alegro que t'hagi agradat, per això!

  A mi la Hilary no em fa tanta pena... vull dir és mona i tonteta, pe`ro això no la fa automàticament bona persona. Jo me la imagino com una repipi de nassos. Així que ja li està bé, per Slytherin XD. A la Circe tampoc li faria gens de gràcia trobar-se la Nina amb el Joe... XD

  Pel que fa a la classe, a mi també em sembla interessant la conversa amb l'Edwin, sembla que a l'Anares li ha agradat com l'he fet, així que ja estic satisfeta. La Circe critica tothom sense miraments, i com que l'Agatha no té pèl a la llengua, doncs apa, ja la tenim liada. Però sí, també m'agrada molt la relació entre elles dues. 

  Explisions forever! Hahahah, i jo també ja tinc ganes de veure què passa amb el càstig! XD

  Wiiiii!

  --- --------------------------------------------------------------------------- -----------------

  marta_ginny: Hahahaha, doncs la veritat és que m'ha costat molt aquest capítol, per a mi un SLytherin és molt difícil. I això que aquí encara s'ha portat "bé". Però als propers capítols, quan vulgui que es posi xunga de veritat serà un malson. És molt més fàcil amb l'Agatha, els seus pensaments i comentaris em surten sols. Però, com he mencionat, he intentat trobar coses en comú entre nosaltres dues, una mica de cinisme, i de vegades pensaments una mica cruels que em guerdo per a mi... li he donat renda suelta, i apa. XD

   

  Sí, em va fer gràcia veure també la teva Hilary a la fanfic, i vaig pensar que eren ben diferents! I m'alegro que us agradi l'Aurelia Hook, també! Crec que encara s'ha de desenvolupar una mica, però ja ho anirem fent entre totes, crec que té potencial, aquest personatge.

   

  Pel que fa a l'Edwin, per a mi és un personatge molt especial i, tot i que tinc aprovació de l'Antares, em desconcerta una mica. Em sembla estrany que a algú li pugui caure bé la Circe i a la vegada li caigui bé l'Agatha, perquè són molt diferents, i encara no sé on col·locar-lo, i no sé si em cau bé o no, encara... Però sí, sí, definitivament es duria bé amb la Circe tot i que no siguin gran amics. I em fa molta gràcia com la Circe tracta a l'Slim, quan li parla i se'l queda mirant del pal WTF? No ho he posat, pe`ro me l'imagino a ella quedant-se tot "okay", desviant la mirada i posant-se a xiular XD

  I sí, sembla que t'ho he deixat una mica xungo pel bosc prohibit! Si vas apurada i necessites ajuda o alguna cosa, avisa! Ja tinc ganes de sabe com acaba aquesta aventura!

  Petons i merci per comentar! ^^

   
 • Ursula BlackEnviat el 25/02/2015 a les 13:02:27
  #25489He escrit 1 fanfics amb un total de 4 capítols

  Ooooh. quin carisma, quina classe, quina ressolució que té la Circe, tu...! L'adoro :D

  Ara fora conyes, m'ha agradat molt el capítol. Has sabut plasmar molt bé el caràcter de la Circe (com no podia ser d'una altra manera) i estic totalment d'acord amb la marta_ginny quan diu que t'ha quedat una bona serp! Crec que a la Circe la pots explotar moltissim com a personatge, té moltes relacions cordials, no tantes d'amistat i forces més d'enemistat... pot ser molt interessant veure com es desenvolupen totes aquestes relacions, sobretot la de l'Agatha. Digo yo que alguna cosa de quan eren petites ha quedat, no? Veurem!

  Més coses, m'agrada molt com distribueix a la gent per classes: tu et mereixes que et parli? Don't think so... per tant, no ens aprenem ni el nom XD Tu pots ser un candidat potencial per a futurs favors que necessiti? Anem a portar-nos bé... o si més no, a tolerar-nos. M'encanta, really!

  També es veu molt clarament que a la que qualsevol de les tres pot putejar a les Grys, no es dubta ni un moment. Tot i que es veu que van amb peus de plom, i no a la que me importa com l'Agatha i les seves, saben que cada acció té o pot tenir la seva conseqüència, ergo, vamos a tener cuidado. Tot i així, espero amb ànsies el següent capítol per veure com es desenvolupa tot el càstig, com l'entomen els delinqüents i com s'ho fan les porta-platets (no sé si està ben escrit, sinó, et fots xD) per delatar-los.

  Tinc curiositat per saber how they deal with l'anorèxia de la Nina, tant la Circe com l'Ethel, em fa l'efecte que la primera s'ho prendrà més a pit que l'Ethel... bé, ja ho veurem això!

  Per acabar: ·- I ja està disposada a fer el que calgui per aprovar? -Li pregunta la professora Hook. L'Agatha fa un sospir i, després d'uns segons, respon seriosament: - Està bé. Però sense petons; és massa personal." HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAA moro. De veritat, crec que és la millor part del capítol! xDD No he pogut deixar de riure en una bona estona... de fet, encara ric. Em declaro fan incondicional de l'Agatha, no matter what.

  Però la Circe sempre serà la meva nena preferida *.*

  Segueix/seguiu fent que aquesta fanfic quedi tant genial com fins ara!

  Cris
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 25/02/2015 a les 14:54:48
  #25490He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Eiiiis! Per les que no ho sabeu, l'Ursula Black, que acaba de comentar, és l'autèntica creadora de la Circe (a el Mapa de Magatotis es diu "Ursula"), però és un personatge tan guai que vaig decidir portar-lo cap a la fanfic. Així que RESPECT! XD Jo normalment només faig personatges bons, Gryffindor y Hufflepuff, però necessitàvem alguns dolents i l'Ursula és la dolenta més carismàtica que m'he topat, així que és un gran què que li hagi agradat! (Crec que també va comentar alguns dels primers capítol, si voleu passar a mirar!)

   

  &nbs p;

   

  Ursula Black: Holaaaa! Oooohhhh m'has comentat el capi! ^^ M'alegro molt que t'agradi és la primera vegada que faig un Sly! >.< A mi també em sembla que té molt de potencial. la Circe, i he intentat acostar-m'hi com he pogut, amb comentaris cruels dels que de vegades em venen en ment (you know what I mean XD) I, evidentment, també té coses de l'Agatha de quan eren petites.

  Crec que aquest classisme és el tret més carecterístic de la Circe; la seva crueltat ja anirà sortint més endavant ;) I sí, igual que a l'Agatha li agrada putejar Slys, ella farà sempre el que estigui de la seva mà per tornar-los-hi. Jo tambñe tinc ganes de veure com segueix! L'encarregada de l'aventura és la Marta, així que segur que mola ;)

  Pel que fa a la Nina, jo també penso que a la Circe li afectarà molt més que estigui malalta, l'Ethel és força més passiva i freda.

  I sabia que t'encantaria el comentari de l'Agatha a pocions! Som fan de totes dues, ok? Petonets i merci er comentar! ^^
 • AvatarMercè GrangerEnviat el 27/02/2015 a les 12:34:22
  #25493He escrit 5 fanfics amb un total de 23 capítols

  Perdó, perdó, perdó per haver tardat tant DD:

  Ja et vaig dir per wa que m'agradava molt, i la Circe mola! Els Slytherin són genials, digueu el que vulgueu, però si se'ls sap agafar el punt... són el millor! I m'agrada encara més pensant que té cara de Blair *___* vull un Chuck Va, ja deix de fangirlear, ho prometo JAJA


  Mola també que el trio de Miss Simpaties (xD) vagui al bosc a fotre a la gent! I les classes, i l'opinió de la Circe respecte a la resta de companys. La classe de pocions, que bona!

  I juro que no sé què més escriure, perquè em repetiré >.< Fantàstic el capítol!
 • AvatarLaia WeasleyEnviat el 27/02/2015 a les 22:13:12
  #25494

  Heeeey!

  M'h agradat molt aquest capitol! La Circe es... peculiar, Slytherin de cap a peus.... pero crec que em pot arribar a caure be, tot i que te una manera de pensar basntant...

  Molt fan de l'Aghatha jajajaja es unica, i la relacio que tenien amb la Circe tinc la sensacio de que ella tampoc se n'ha oblidat, tinc ganes de veure que pasara amb elles

  Va de profesores... La Darling molt mona jajaja i la Hook, la veig be tmb jajjaaja pero no m'agradaria tenir-la pas

  I lu del bosc prohibit sona bastant be, jajaja tot i que es veu a venir un castig tmb, i com dius tu, es creen llaços quan la lies jajajaja

  Petoooons:)

  PD: que ha pasaat amb la teva fiic??   :'(
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 28/02/2015 a les 09:34:35
  #25495He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Ohh, comentaris d'última hora, que bé! ^^

  Mercè Granger: Hahahaha, no passa re,s millor tard que mai! Com sabràs odio als Slytherin, però la Circe m'agrada individualment, espero saber agafar-li el punt i seguir-la fent així tan autèntica. Ziiii, cara de Blair, evidentment! Crec que la Blair és l'única Slytherin que em cau bé. Això m'ajuda a tenir una bona relació amb ella! I m'alegro que 'hagi agradat el capi, les classes i els pensaments de la Cece. Merci per comentar! ^^

  Laia Weasley: Wiii, gent externa a la fanfic! És la primera vegada que faig un Sly i la veritat és que m'ha costat molt, pero suposo que és qüstió de pràctica! Sí, la seva manera de pensar és força xunga. Ziii, jo també sóc fan de l'Agatha! XD I no, ella tampoc no s'ha oblidat del seu passat amb la Circe, però ara mateix hi ha molt de rencor, en la seva ralació. La professora Darling és un amor *.* i la Hook és una desagradable, però vaja, ja està bé que hi hagi profes que portin resctes els alumnes, quesi tots són tan monos com la Darling i l'Strike, Hogwarts seria can xauxa! I l'aventura al bosc prohibit ja etsà penjada! Espero que en surtin bones relacions! ^^ Petonets! PS: Pel que fa a la meva fanic, ja he penjat un post explicant que estic molt liada escrivint altres coses que ara mateix tenen prioritat, i no puc estar fent capítols tan seguits, ni tan sols tinc temps de pensar bé la trama, però ho tinc present. Aquesta fic ésdiferent perquè són capítols més curts i només me'n toca fer un de tant en tant. Espero seguir aviat amb els magatotis! Merci per comentar igualment!
 • Avatarginny loovegodEnviat el 03/03/2015 a les 09:41:12
  #25506He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  Holaaaaaaaa!!

  Sí, ja ho sé, no tinc perdó de Déu. En la meva defensa, no he tingut ordinador propi durant una setmana sencera i amb el mòbil se m'esborraven els missatges :( Peeeero bueno! centrem-nos en les coses positives: tu en res tindràs un comentari i cincuanta muffins que ja et dec dels cops que comento tard jajajajaj

  Puuues primer de tot: Moltíssimes felicitats per haver sabut representar la Circe tan bé! ^^ després de l'Elle puc dir que els slys són mooolt difícils... segur que jo no hagués durat ni dos dies, fent la Circe! Però moltes felicitats, perque ho has aconseguit i de sobres. :) Ara queda veure com evoluciona, perquè és un personatge molt interessant; realment no és que sigui dolenta del tot, és que ella es pensa que està fent el correcte! Li desitjo molta sort jajaja

  La Hilary és brutaaaaal jajajajaja crec que pot ser un personatge recurrent molt graciós, així per animar una mica alguna situació tensa jeje. 

  És molt guai el tema dels problemes alimentaris de la Nina, i com la Circe va notant detalls però no acaba de posar totes les peces del puzzle juntes. Uns quants capítols enrere l'Antares comentava això d'alguns problemes greus que tenen els nostres personatges. I realment té raó! Està molt, molt bé poder agafar aquests temes tan enormes i posar-los com només un aspecte més de la vida dels nostres personatges mentre intenten conviure junts, tot i que a estones sembla que defineixin la vida d'un. Aviam com evolucionarà el tema! tinc moltes ganes de llegir!

  La classe d'encanteris genial! el comentari dels Nazis m'ha matat jajaja i m'encanta com pilles el personatge de l'Angela, sempre diu el que li hagués fet dir jo :)  molt graciosa la conversa sobre l'Erin... "Jo també li pegava un parell de bufetades" XD tinc la sensació de que la relació entre la Circe i l'Erin vindria a ser el tipus de relació que l'Agatha tindria amb el pare de l'Erin... Per part de la Circe no hi ha més que despreci, però com que l'Erin coneix la història (o almenys part d'ella) entre elles dues, realment no és que es quedi curta! :P 

  I la classe de pocions també mooolt guai! la professora Hook és massa guai, realment és l'antítesis de l'Angela. L'explosió molt graciosa, i també la reacció de tota la gent! Però realment el que més m'agrada és el final, quan la Circe reflexiona sobre el seu passat amb l'Agatha i com li agradava tot. És una mica trist, però realment s'ho ha buscat una mica, perquè podria haver seguit el mateix camí que l'Agatha. Però fa peneta, perquè es nota que ho troba molt a faltar. 

  Pueeeeees ja està baby! malifeta feta! Després comentaré el del Billy, que encara em falta, però com a mínim ja no em renyaràs mes jajajajja 

  Adeeeeu! Sigues feliç! :D

  Erin :)
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 04/03/2015 a les 13:58:12
  #25508He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 04/03/2015 a les 14:08:57
  #25509He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  I... se m'ha enviat buit, és clar que sí. Tornem-hi... U.U'

  Ginny_loovegod: Wiiiii, muffins, muffins! Et prenc la paraula, ehhh? :P

  Com ja he comentat he intentat fer la Circe una mica propera a mi. Em costa molt imaginar-me algú que sigui malèfic pel simple fet de fer-ho, així que he fet que en realitat la Circe pensi que està fent el correcte. El que passa senzillament és que està molt equivocada. AIxò i que es deixa influir molt per la seva família i mira de complaure'ls i fer el que s'espera d'ella. Una mica com li passa a l'Eric, potser.

  A la Hilary no l'he feta sortir gaire, pe`ro crec que pot ser un personatge divertit en algunes escenes. ^^

  Magrada molt que em toqui fer sortir la Nina, perquè sóc molt sensible amb el tema dels transtorns de l'alimentació. Tinc una amiga que en té, i crec que podré descriure la bé la situació des del punt de vista de la Circe. L'anorèxia és una malaltia complicada, que comporta moltes coses més a banda de "no menjar". No és tan fàcil com menjar i apa... crec que ho sabré anar tractant.

  Ja vaig pensar que t'agradarien les classes. L'Angela em resulta molt fàcil de fer, la veritat! I pel que fa als comentaris de la Circe cap a l'Erin és l'únic moment en què s'ha demostrat com de cruel pot ser. No m'he plantejat gaire la relacio que podrien tenir la Circe i l'Erin. No ho sé, no me les imagino conversant, la veritat...

  Jo també trobo que les escenes del passat d ela Circe diuen molt d'ella. De com era quan no li estaven asobre d'aquesta manera, quan era més... liure. Crec que amb això es demostra que no és dolenta perquè sí, sinó per com l'han criada, perquè de petita era molt afí amb l'Agatha, pe`ro a mida que ha anat creixent ha anat prenent un camí diferent.

  Merci per comentar, m'ha fet molta il·lusió auqest comentari tan llarg! ^^ Meeerci! Petonets!

   
 • AvatarAntares_BlackEnviat el 29/06/2015 a les 23:37:01
  #25883He escrit 9 fanfics amb un total de 43 capítols

  M'ha agradat molt com has pintat l'Edwin! El comentari de l'accent de pagès m'ha encantat!

  Està molt bé el comentari que li has fet fer a l'Edwin sobre la pinça dels cabells de la Circe. És una cosa que potser una altre no ho hauria fet, però tu has sabut captar aquest tret observador i detallista de l'Edwin. Ben trobat!

  Has fet servir l'aye! ;) Com que tu has estat a Escòcia, ja li sabràs trobar aquests trets: aye, cheers, olrrrraight, etc. Ja m'entens.

  I crec que la paraula «consternat» és la més encertada en aquell moment.

  Vull que quedi clar que a l'Edwin no li agrada gens el quidditch. Però des de fora sembla que sí, perquè va a veure en Layton... ;) I si l'hi conviden, no dirà pas que no, si hi juga ell!!! hahahaa

  Quan la Circe li diu que es presenti a les proves i ell respon amb aquell «ui no», l'has clavada!! :D

  Cassie, respecte al que dius de la relació Circe-Edwin: L'Edwin té bona relació amb la Circe tot i que no es poden veure amb l'Ethel, de la mateixa manera que es porta bé amb l'Agatha (encara que amb ella no hi té tanta relació perquè ella poques vegades s'atreveix a dirigir-li la paraula) i aquesta i la Circe no es poden ni veure. I és que a l'Edwin li importa ben poc qui es faci amb qui.

  Una comuna hippie! Que em moro!

  M'encanta el moment que la Darling reparteix els treballs i li pica l'ullet!! Que afectuós! Jo també vull una profe que em piqui l'ullet quan no faig la feina. I si és la Darling em desfaig com un flam! hahahaaa

  Crec que el millor del capítol és precisament l'intercanvi de frases entre la professora Hook i l'Agatha! De debò! Fabulós! Quan treu l'agenda amb tots els càstigs i mira de fer-li lloc...! Allò dels petons, sobretot, és èpic! El que hauria donat per veure-li la cara a la profe!!

  Dius que a la companya de dormitori li havies posat Hilary, perquè et sembla un nom de fleuma, de presumida... Em fa gràcia, perquè per a mi és tot el contrari. Hilary és un nom que m'agrada moltíssim. A més, em sona a molta elegància, perquè és com es diu una de les meves violinistes preferides: Hilary Hann!!

  Finalment, també veiem la Circe reflexionar sobre el passat. També m'ha agradat molt aquest punt.

  Per cert! Recorda que són cabells, cabells, en plural!! ;)


  Antares