Cròniques de Hogwarts - 8: I don't need your authority (David)
AvatarEscrit per Agatha Black
Enviat el dia 14/02/2015 a les 10:11:39
Última modificació 14/02/2015 a les 10:12:25
Tots els capítols de Cròniques de Hogwarts
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


8: I don't need your authority (David)

Ja havia passat una setmana des de l'incident. UNA FOTUDA SETMANA I SEGUIM CASTIGATS. Per Godric, ¿en aquest castell no saben valorar les bones explosions o què? Potser el pla era un altre, i que no tot fes "boom" tan prest —ni tampoc l’striptease que havíem acabat fent el Joe i jo— però, en fi, no tot pot sortir sempre tan bé com esperes.

Per sort, queda poc de càstig. Tot gràcies a la Darling. ¡Per molt Ravenclaw que sigui, d'estirada no en té res! Com el Drake —que, per cert, també està castigat. No s'ho ha pres malament, sap que un del pocs desavantatges de rondar amb nosaltres és que el nombre de càstigs als quals sols anar, màgicament es multipliqui per cent—, i la Noa. Ara, els de sisè i setè de Ravenclaw, sí que ho són, d'estirats. Però no vull perdre el temps parlant de les àguiles estirades, ¡no per res hi ha milions de temes més interessants de què parlar!

Tampoc parlaré dels càstigs. Són el més avorrit d'aquest univers, renoi, almenys els de Hogwarts, i més quan els posa la professora Papilla —es deia així, ¿oi? D'ençà que em va suspendre el GNOMs, jo com que passo de la tia. ¡Anarquia!—. La meva vida, francament, no es resumeix només a càstigs, ¿ei? Faig moltes altes coses: com promoure l'anarquia com a forma de vida, escoltar els Sex Pistols, comprar-me gomina per tal d'aconseguir el mateix pentinat que el Sid Vicious, intentar lligar amb noies... Bé, això més de tant en tant. Al Joe se li dóna millor, i cap m'atreu ja el suficient, no m'omplen; totes massa bones nenes. No n'hi ha alguna com la Chris. "Collons, David, treute-la del cap" em dic a mi mateix. És la germana del meu millor amic, i les series muggle per adolescents, t'ensenyen desde petit que aquest tipus de relacions només volen dir: Alerta, problemes. Espera, ¿que fa un anarquista com jo preocupant-se de les regles que t'imposen unes comercials sèries de televisió —que per cert, jo no veig. Només passava per allà mentre la tele estava encesa—? ¡Putes hormones!

I després d'aquest petit incís, suficient perquè conegueu la manera anarquista de pensar del pròxim rocker del qual estareu cridant el nom més aviat del que penseu; començaré amb el que veritat interessa: el dijous després d'haver acabat el fatal càstig.


* * *

El matí no ha començat gaire interessant. M'he despertat tard, m'he dutxat ràpid, he estripat un poc més l'uniforme, quasi he perdut la xapa d'anarquia i he fet explotar el calder a classe de pocions. Totes coses de la vida molt normals, ¿oi? Almenys a l'hora de dinar, la cosa millora una mica. ¡Hi ha pastís de pollastre! Tothom sap que el pastís de pollastre és la cosa més antisistema del món, i amb això, el meu dia ja millora.

Saborejo el pastís mentre, a la meva esquerra, el Joe està molt ocupat llançant-li miradetes de complicitat a una noia de Hufflepuff del nostre curs. La... ai, i jo que sé, em fugen les coses del cap.

—Però, ¿amb aquesta no vares sortir l'any passat? —demano, encuriosit. Crec que el Joe, si fa no fa, ha sortit amb totes les noies de sisè, i bona part de les de setè. Per a la seva sort, aquest curs algunes de quart han crescut bastant, i ja no quedarà tan pederasta si els hi arriba a tirar els trastos.

—¿I què? Ja m'ha perdonat. Hi ha Joe per a totes. Un gran poder comporta una gran responsabilitat.

—Tingues tot el poder que vulguis, Connors, però a les meves jugadores no les desconcentra ni la mateixa Helga en persona. Penso guanyar la copa com em dic Skye. I m'ho impedeixes, i et quedes sense descendència, imbècil.

Entre nosaltres, acabava de aparèixer la nova capitana de Hufflepuff, l'Skye. I l'única noia del grupet més anarquista i amb més swagg de tot el castell: es a dir, la colla del Joe i meva.

—Recordeu, a les 3:00 al lloc de sempre. Pobre de vosaltres que arribeu tard. Soc bona deixant als nois sense carnet de pare, i ho sabeu —Havent dit aixó, l'Skye se'n va molt dignament; somrient per les mirades que li dirigeixen alguns barrufets de primer o segon. A vegades, penso, de veritat, que ella i el Joe són germans separats en néixer. Oh, no, David, malament pensar en el Joe i després en germans... Ets imbecil. I no, no et giris a mirar com la Chris està parlant amb la Agatha i l'Erin de la següent broma als repipis de Slytherin. Pensa en banderes d'Anglaterra i guitarres elèctriques. Molt bé, tot controlat.

Després de dinar, encara tenim una classe més: Botànica. És potable. Tot i que crec que la professora em té mania des del primer dia, el dia en què li vaig demanar quan ens deixaria fumar mandràgora, per 'profunditzar' més en l'assignatura. Que res, que els professors de Hogwarts son uns retrògrads de merda, què hi farem!

Les dues hores seguides de l'assignatura no passen tot lo ràpid que voldria, però sí són suficientment entretingudes perquè no se'm facen un infern. Per sort, aquesta hora és amb Ravenclaws, i no amb Slytherins. Si no, us dic jo que sí que hauria estat un infern. Ha ajudat, també, saber que en acabar la classe, me n'aniria corrents amb el Joe a aquell cantó dels jardins, prop del Pi Caraballa —i no, no ens espanta. Som Gryffindors, per els Ramones!—. I això és exactament el que fem a les tres en punt. Com que l'hivernacle és l'aula que està més a prop del nostre lloc especial, el Joe i jo som els que primer arriben. Ens tirem a la gespa, esperant els altres quatre. No tarda en aparèixer el segon: és el Kenn, l'únic Slytherin que ha aconseguit guanyar-se el meu respecte. A mitges.

—¡Ai, per Merlí! Em podeu explicar que feu tirats aquí, a la gespa? Teniu idea del gèrmens que hi pot haver? I de com us poden embrutar els pantalons? Rita Skeeter, tingues paciència amb aquestes dues pobres criatureres. Sobretot amb tu, Davided, quines robes que em dus avui. Amb la cara tan maca que tens, i aquests cabells...— el Kenn és el germanastre de l'Skye (la mare d'ell es va casar amb la mare d'ella, o jo que punyetes sé) i el repipi del grup. No crec que facin falta explicacions de perquè té aquest títol (però sí de per què ens cau bé), però en fi, l'estimen. En el fons del nostre revolucionari cor—I tu, Joetetó, hauries de deixar d'anar de flor en flor. Canviar de xicota cada setmana no té gens de glamour i...

—Calla't ja, Kenneth —diu el Joe, llançant-li amistosament un grapat d'herba. Tots dos riem veient la cara d'espant del Kenn, que pega bots com si estàs endimoniant, al crit de "Lleuve-me-la, lleveu-me-la". Aviat arriba, l'Skye, però, per calmar les coses. O empitjorar-les, segons com el vulgui mirar.

—Deixa de fer el ridícul, nineta de porcellana. Comença a comportar-te com un home. Com jo, a aquests dos imbècils no els faci's cas —diu, senyalant-los tant al Joe com a jo. ¿Però què cony li hem fet a ella ara? Nosaltres som dos mascles de pit pelut, per favor! —. Per cer, on estan els darrers idiotes?

—Nosaltres hem arribat abans que tu, no tens gaire dret a...

—A mi no em contestis, Gallagher!

L'Skye és un amor de noia, clar que sí. I no ho dic amb sarcasme, és bona persona, tot i que el seu caràcter tant... seu. Quan es calma, pot ser divertida i comprensiva. Que nosaltres no acceptem en la nostra colla a qualsevol, tsk. Per molt pirat que estigui, s'hi han de passar algunes probes. El Joe i jo no ens podem juntar amb segons qui.

—¿Sabeu què? Avui, a classe d'Història de la Màgia, he vist el Layton. ¡Aquell tan guapo de setè! I res, que he flirtejat amb ell, i ni cas m'ha fet el tio. ¿Però qui punyetes es resisteix a jo?

—Qualsevol que hagi vist al Joe Connors?

—Uy, algú que es resisteix a la meva germaneta... ¿Per què deu ser? I si... tatatachan. Espereu, ¡no puc donar l'exclusiva així com així! He de parlar amb altres persones, ¡a veure si opinen el mateix que jo!

—Calla, Kenneth —Ja tardava en aparèixer el Drake. Per la seva cara vermella, i els esbufecs, es veu que ha vingut a corre-cuita. No m'estranya, sent tan actiu com es— Que, ja heu fet plans? Alguna aventura? No vull avorrir-me aquesta nit! Que si no, em vaig a cercar a les tres Gryffindors del meu curs, que segur que saben com passar-s'ho bé, elles.

—Ehem, ehem. Una bona proposta crec que seria quedar a alguna aula, tots en pijames, veure una pel·lícula de la Julia Roberts i parlar dels nostres sentiments.

Les queixes respecte al pla del Kenn no tarden a aparèixer. Un anarquista parlant dels seus sentiments, a qui se li acut? Per Green Day! Però, abans que els insults derivin cap al Kenn —qui, per cert, sap aguantar molt bé les nostres ximpleries. Ens diu putes amb amor i no s'enfada—, fac acte de presència el darrer que faltava.

—Sigueu simpàtics amb el pobre Kenneth, amics meus. Segur que no ha fet res dolent. Només vol que el David canviï de pentinat i de roba, però això ho volem tots. Per al bé de la humanitat —diu un noi de cabells negres, que acabava d'arribar i ja està còmodament repenja't a un arbre. Al seu pit du el mateix escut que l'Skye, l'escut de Hufflepuff (sí, jo també em demano com és que aquests dos són teixons. No se suposava que els de la casa groga eren simpàtics?)—. Estava parlant amb la Papillo. El de sempre. "Ollard, no m'agrada com ha comença't aquest curs. Algun dia tindrà l'amabilitat de fer la feina?". Que es suposa que s'ha de contestar, a aquestes coses? Li he suggerit que faré els deures quean em compri un unicorn rosa, però no li ha fet gaire gràcia... Crec que demà torno a estar castigat—El Noël, que així el diu el Hufflepuff, es passa la mà pels cabells, amb la seva tipica rialla de "Jo no pretenia que em castiguessin", que, la veritat, sí que em crec. Ell només passa de tot, però no està tan enamorat de l'aula de càstigs com pareix que ho estem els Gryffindor.

La tarda succeïx tranquil·la. Parlam de tot i de res. De les conquistes del Joe i l'Skye, de la nova jaqueta que s'ha compra't el Kenneth, dels plans de futurs viatges del Drake, de com que Noël hauria de deixar de posar to sarcàstic a totes les seves frases, i de les meves idees per aconseguir que l'escola es rebel·li contra els exàmens. Ens passa el temps ràpid, i quan fa fosc, quasi no hi ha ningú pels jardins. Aleshores, apareix el nou guardabosc.

L'anterior es va jubilar l'any passar, i el Nicholson ha ocupat el seu lloc aquest any. Se'l veu bon tio, però massa crèdul i tou amb els alumnes. No aparenta més de vint anys, i no pareix adonar-se'n que ara, hauria de mantenir a ratlla als alumnes i no animar-los a visitar el bosc prohibit.

—Eh, Nicho, molt bo el consell que em vares donar l'altre dia! Vaig dur a l'Stacey al bosc, vaig fer-me el dur... i ara està bojeta per jo —Al Joe, sens dubte, li cau molt bé el nou guardabosc. El Nicholson somriu i aixeca el polze en senyal d'aprovació en sentir al Joe.

—La teva germana, Joe, i les seves amigues m'acaben de visitar. ¡I és que han tingut una gran idea! ¡Són unes ments brillants! Han tingut la idea que, el divendres, aneguem tots a jugar al Simon diu al lloc més meravellós del món, ¡el Bosc Prohibit! També han proposat anar a fer una cacera d'Slytherins, però això ja em pareix molt... però sí que si podeu convèncer algun... I esteu tots convidats a anar-hi, ¡clar!

—Si em mireu a jo, es clar que no. Quin poc glamour que té el bosc prohibit.

—Bé, Kenneth, tu to perds. ¿Els altres hi anireu?

—Jo estic castigat. M'he proposat començar el curs amb bon peu, i crec que ho estic aconseguint. ¡Només he passat tres tardes sense trepitjar l'aula de castigs, un nou record! Vaja, que no hi vaig. A més, estar rodeja't de tanta gent... com que no és el meu estil. Sóc misantrop en formació, m'heu d'entendre.

—Tinc entrenament de Quidditch. Penso guanyar la copa, i ningú m'ho impedirà.

—Jo hi vaig! Segur a la Noa també li fa il·lusió, i pot ser també ve la noia nova, la Marie... No, era Maire.

—David, tio, nosaltres hi hem d'anar! No siguis covard com aquests tres—El Joe va assenyalar al Kenneth, el Noël i l'Skye. Jo, sense pensar-m'ho dos pics, faig que si amb el cap, i deix anar un "Anarquia!" com a resposta —Compta amb nosaltres.

—¡Molt bé. Així m'agrada! Digau-li a qui vulgueu, persones de confiança, és clar... La Darling em va dir que anés un poc alerta amb aquestes coses, que em poden fer fora... ¡però és que és tan bona idea!

El Nicholson està tronat. Pero el trio de lleones també ho està, i el Joe i jo, també. Pot ser que no sigui la manera més legal de divertir-se un divendres a la nit, pero sí la més original. Vegam què pot sortir d'una nit com aquesta...

 

 

Capítol escrit per: Mercè Granger


Llegit 800 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • AvatarMercè GrangerEnviat el 14/02/2015 a les 10:30:05
  #25466He escrit 5 fanfics amb un total de 23 capítols

  I he aconseguit acabar el capítol a temps! Visca! Algú s'ho creu? Perquè jo, almenys, no.

  Bé, del capítol... espero no haver quedat gaire en ridícul, que totes sou molt bones escriptores! No m'he quedat gaire seriós, però és que he arribat a un moment, en què no m'agrada gaire escriure drames, i adoro deixar en ridícul als personatges xDDDD Soc molt cruel, I know.

  He posat al final del capítol un intent de mini-trama, que tant el Billy com el Joe, als següents capítols, podem aprofitar ^^ D e moment, estan apuntats el quintet de G rys, i el Drake, però acceptem més pjs, clar que sí! Els que vulguin, suposo que amb parlar amb les escriptores del pròxim capítol, o deixar un missatge per aquí és suficient (? Com més serem, més en divertirem!

  El títol &eacu te;s d'una cançó de Green Day -Minority- (heart) idemanant pel grup de WA, ha estat el títol que més ha agradat. Crec que li va bé al David, no és gaire difícil veure perquè!


  I no tinc gaire més que dir, que d'aquí uns cinc minuts me n'he d'anar i no em vull enrotllar més &g >.< Gràcies per llegir i no matar-me per estar tant de temps en comentar!

   
 • AvatarCassandra RossEnviat el 14/02/2015 a les 11:48:34
  #25469He escrit 11 fanfics amb un total de 22 capítols

  Hola!

  Primera a comentar :D

  Ei, doncs no et preocupis perquè m'ha agradat molt el capítol! El David és massa anarquista pel meu gust, i el dels germans Earl —ja li has donat a l'Ethel més motius per voler-lo castigar de nou, tot i que si no serveix de res... És molt divertit.

  És molt interessant la pandilla multicolores del David i el Joe, encara que la veritat m'he perdut una mica amb qui era cadascú i quina residència. M'he quedat amb la Skye, que és la capitana de Quidditch de Hufflepluff, oi? Tant ella com el seu germanastre Kenneth són boníssims. També m'ha fet molta gràcia el guardabosc nou, que els incita a anar al Bosc Prohibit, ole tú!

  Et recomanaria que et remiressis el text, perquè hi ha unes quantes faltes d'ortografia, o que ho tinguis en compte pel pròxim capítol :D Per exemple, els signes bilaterals (¿?, ¡!), s'utilitzen en castellà; en català, majoritariament no, només quan és una frase molt llarga.

  Per acabar, m'agradaria comentar que hi ha algunes frases que són èpiques, m'he mort de riure... Permeteu-me que en faci una recopilació d'algunes quantes: "I després d'aquest petit incís, suficient perquè conegueu la manera anarquista de pensar del pròxim rocker del qual estareu cridant el nom més aviat del que penseu", "Oh, no, David, malament pensar en el Joe i després en germans... Ets imbecil. I no, no et giris a mirar com la Chris està parlant amb la Agatha i l'Erin de la següent broma als repipis de Slytherin. Pensa en banderes d'Anglaterra i guitarres elèctriques. Molt bé, tot controlat." —Per cert, m'encanta que el David també estigui colat per la Chris!!— "¿que fa un anarquista com jo preocupant-se de les regles que t'imposen unes comercials sèries de televisió —que per cert, jo no veig. Només passava per allà mentre la tele estava encesa—?"

  I m'agradaria fer un comentari sobre la següent frase del Kenneth: "Uy, algú que es resisteix a la meva germaneta... ¿Per què deu ser? I si... tatatachan. Espereu, ¡no puc donar l'exclusiva així com així! He de parlar amb altres persones, ¡a veure si opinen el mateix que jo!"... Serà que el Kenneth pensa que el Layton és gai? No sé, però la veritat és que amb un personatge així ja pot començar el desmadre i els rumors que... bé, no sé si necessitem, però farà la fanfiction xatxi pels seus pretendents!!

  Fins la setmana que vé!

  Cassie.

   

   
 • Avatarhermione potterEnviat el 14/02/2015 a les 12:02:00
  #25470He escrit 9 fanfics amb un total de 70 capítols

  Holaaaaaa!!!!

  Un principi genial, ja he començat el capítol rient.

  I em declaro fan de la frase: "La... ai, i jo que sé, em fugen les coses del cap." hahahaha M'encanta com va pensant en les coses i es va mirar al Joe com què coi fas nen?

  El detall de fumar mandràgora, ostras tu quin riure XD

  Que l'Skye hagi intentat lligar amb en Layton i ell no li hagi fet ni cas és una cosa que fa veure en Layton encara més interessant, m'agrada aquest personatge secundari.

  I bé, la colla d'amics m'encanta, són tots tan guais XD En Ken és com, no sé així l'he vist jo, una mica com el Ken de la Barbie (sé que pensareu que em falta un bull), però és tan arreglat i una mica figa-flor uq em recorda a ell XD

  Uiii les tres Grys al bosca amb aquests i la Noa, fan més por que una pedregada. Queda bosc per pocs dies amb aquells allà.

  Em cau molt bé en Nocholson, deixa fer de tot, i la caceria d'Slys m'ha semblat molt encertada hahahah

  Doncs bé, fins divendres que ve.

  PEtoneeets!!!!!!!!!
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 14/02/2015 a les 13:05:05
  #25471He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Primer de tot! Hermione Potter, crec que ja que hem pensat el mateix (digue'ns tarades), l'Agatha i la Chris anomenaran "Barbie" al Ken. Per burlar-se'n. Què fan, amb un slyyyyyy? Buuuuuu! XD

  Val, i ara pel que fa a la Mercè: en David és brutal. M'agrada molt la manera en què fas que pensa i com ho redactes. M'agrada molt aquest estil amb frases ben llargues i elaborades que de cop i volta contenen alguna mamarraxada del David! "Espera, ¿que fa un anarquista com jo preocupant-se de les regles que t'imposen unes comercials sèries de televisió —que per cert, jo no veig. Només passava per allà mentre la tele estava encesa—?" XD

  Aquesta frase m'ha fet riure molt: "Crec que la professora em té mania des del primer dia, el dia en què li vaig demanar quan ens deixaria fumar mandràgora, per 'profunditzar' més en l'assignatura." XDDDDD Molt adient per al David!

  El grupet de sisè m'agrada molt, dos Grys, dos Huffs, en Drake de Ravenclaw i en Barbie. (Buuu, Barbie buuu, què hi fas aquí? Vés a arrossegar-te amb les serps al desert, pijo!). L'Skye m'agrada moooolt! I ha estat molt bé aquest detall del Layton! Això que ha dit el Ken és perquè potser sospita (o sap) que el Layton és gai? Molaria que ell tingués la resposta a tots els dubtes. Jo tabé el vull fer sortir de refiló al meu capi, al Layton!

  Ah, i això que deia la Cassadra Ross sobre els signes d'interrogació... És veritat que en principi es posen només al final, però depèn una mica de l'edició. Edicions 62, per exemple (de la qual forma part l'editorial Empúries) sempre obre les exclamacions i interrogacions, per curtes que puguin ser les frases. I com que Harry Potter en català és de l'editorial Empúries i està fet així, doncs m'ha semblat divertit deixar-ho! Els personatges obren les interrogacions, igual que ho fan el Harry, el Ron i l'Hermione! XD

  Crec que això és tot...

  Al proper capi, el de la Circe, es narrarà el divendres durant el matí de classes i sortirà una mica aquest tema de la nit. Així després en Billy ho pot tractar al seu capítol (perquè segurament hi anirà, convidat per les Grys? o si no ell pot narra la tarda i en Joe que faci la nit i l'aventura... Bé, ja ho parlarem)

  Felicitats pel capítol i petonets!

  PS: M'encanta que aquesta vegada sigui d'una varietat dielectal diferent del central de sempre!
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 14/02/2015 a les 23:57:05
  #25473He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  Eeeeeeeeei! M'ha agradat moltíssim! No tens cap raó per preocupar-te, és un capítol molt guai i molt ben escrit!  A més a més, el David és un personatge que de seguida es fa simpàtic, i trobo que plasmes molt bé el seu pensament! De veritat que m'ha agradat molt!

  (Side note, a mi també m'agrada deixar en ridícul els personatges. De fet, ara penjaré un capítol de la meva ff que deixo un pobre personatge desgraciat bastant en evidència xDD)

  M'ha agradat molt tot el grup d'amics del Joe i el David! Llàstima que llavors no hi has pogut introduir tants personatges dels nostres... però gairebé no m'ha important perquè són molt interessants :P Pots estar segura que n'aprofitaré alguns! I gràcies per deixar un mini-tema que puc explotar amb el Billy, que el pobre no ha sortit gairebé i no tenia ni idea de què fer xDD La Maire potser també m'agradaria que aparegués, només que m'ho he de pensar perquè probablement no seria coherent.

  Per acabar, que el que m'ha agradat més del capítol han estat frases que deixaves anar que les he trobat una genialitat xDD Com que veig que no sóc l'única que ho pensa i ja n'han comentat bastantes, només vull mencionar que m'ha fet MOLTA, MOLTA gràcia la frase sobre el pastís de pollastre com a cosa més antisistema del món. M'ha encantat xDD

  Apa doncs, que hem acabat la primera ronda, oi? Moltes felicitats a totes i sort a la segona!
 • AvatarArwen Black (Moderador/a FF)Enviat el 17/02/2015 a les 02:28:53
  #25479

  Uooo, genial! Hi ha moltes frases èpiques com ja han comentat! Una que m'ha agradat i que no han dit de moment és "a les meves jugadores no les desconcentra ni la mateixa Helga en persona" XD que suposo que ho diu l'Skye si no m'he liat xD I està molt bé anar llegint els pensaments anarquistes, és divertit :3

  El grup d'amics mola molt, m'encanta que hi hagi gent de totes les residències <3, i crec que he aconseguit quedar-me amb alguna idea característica de cadascun (que sóc una mica desastre per recordar algunes coses) ^_^

  Quedada al bosc, quin guardabosc més esbojarrat! El Jack no hi voldrà anar si se n'assabenta jaja, és un avorrit :P. Wiii la Noa sí hi va, yupi! I el Drake també si he llegit bé, oi? A la Noa em sembla que li agrada el Drake... Ho vaig saber al llegir l'últim capi, però encara no l'he comentat (quan tingui un moment ho faig ><) Què bé que al David també li agradi la Chris :D

  Doncs això, que m'ha agradat molt, petonets!
 • AvatarAntares_BlackEnviat el 29/06/2015 a les 23:36:10
  #25882He escrit 9 fanfics amb un total de 43 capítols

  Oh! El millor tros, el de la trobada de tots a la gespa!

  Ara que, quines sortides que té, en David! La de «quan ens deixaria fumar mandràgora, per 'profunditzar' més en l'assignatura» és una de les millors! (per cert, és aprofundir, no “profunditzar”. Com també és assaborir i no pas “saborejar”.). Però, ara que conec la professora de botànica (cortesia de la Cassie en capítol 13), perquè ja sabeu que jo “vinc del futur”, crec que l'efecte que li va causar aquesta consulta a la professora de botànica devia ser diferent del que ens esperàvem... hahahaaaa

  Una altra de les seves sortides de bomber és la de: «Tothom sap que el pastís de pollastre és la cosa més antisistema del món». Em pixo!

  «Nosaltres som dos mascles de pit pelut, per favor!», ECS! xDD

  Veig que t'has inventat una bateria de personatges! I jo que em pensava que ja m'havia passat posant Greypowder i en Drake! hahha Però molt bons, m'han agradat tots. Em demano el professor d'astronomia, si us plau!! ^^

  M'encanta l'Skye (És dura, la tia!) i en Kenneth! (nineta de porcellana!) Per cert... Es diu Skye per l'Illa? I en Kenneth pel Decors, potser? No, pel Ken de la Barbie xDD Divertidíssim que siguin germanastres! El detall de les mares m'ha agradat molt! És genial que hi hagi un hufflepuff amb tant de caràcter! La necessitàvem! Promovem l'amistat entre Slytherins i Hufflepuffs!!

  I, mentrestant, en David mirant de treure's la Chris del cap!! hahaha

  El detall aquest de tirar-se la gespa als uns altres amistosament...

  Pel que fa la professora Papilio, m'encanta que li digui papilla!! (encara que sia un barbarisme xD)

  Ui, en Layton! Que si es resisteix a l'Skye, no es podrà resistir a en Joe!? Ui, que l'Edwin encara hi pot tenir possibilitats! hehehee Aquí hi ha marro!!

  Quan he llegit el comentari de la Cassie, he vist que no sóc l'única que ho pensa xD Però el que diu la hermione també em fa pensar en una cosa interessant: El fet que en Layton fos insensible a l'Skye no és pas una evidència que fos gai. Em resulta interessant el personatge que no respon a les insinuacions dels altres. El fa més eteri. Potser és que senzillament la veu massa jove per a ell... O directament no li agrada, i ja està. Creieu que deu haver notat que li agrada a l'Edwin? I a l'Eric? Friso per un encontre Eric-Layton!!! huhuhuuuu :P

  No seria tan estrany que en Kenn ho sabés, oi? Tots dos s'estan a la mateixa sala comuna, no? VISCA EN LAYTON! Misteri fins al final!

  Que la Noa li agrada en Drake?! Però d'on ha sortit, això?! Arwen, estem tots pirats o què? Doncs, si és així, pobra Noa. perquè en Drake només hi té les seves aventures, al cap! xD Només són amics. En Drake només pensa en els seus viatges aventurers, en dracs, en el quidditch..., no pas en noies! xD

  Al final, amb tanta mandanga, aquí s'acabarà embolicant tothom amb tothom! Si la professora Papilio troba parella, faré el pi a la taula de la McGonagall!! oops Vull dir, d'en Mordred Pendragon! hahaaaaa

  Que l'Ollard farà els deures quan li compri un unicorn rosa!! Boníssim! La cara de la Papilio...!!

  I el guardabosc està pirat, però mola xD

  En Kenneth m'agrada molt, ja ho he dit, oi? xD La hermione diu que és el Ken de la Barbie! Vaja que aquí tothom és gai, no!? Tothom a dir-hi Barbie, per fer-lo enfadar! (Deu saber qui és la nina muggle...?)

  «Queda bosc per pocs dies!», menys amb Slytherin!

  La Cassandra té raó pel que fa els signes bilaterals i les faltes :) Alerta! (que a mi també se m'escapen coses, de vagades, i està bé ens ho diem! Sempre de bones, és clar). Els llibres... No sé si ho heu notat però hi ha uns quants barbarismes, als llibres (traducció)... Per començar, de lèxic... escombres de “CARRERES”, per Merlí!

  A mi no m'agrada gens ni mica que als llibres es facin servir els llibres bilaterals en les frases curtes. Si fins i tot en posen quan és una sola paraula! A banda que es veu malament (i això potser ja és una qüestió de gustos), no és correcte.

  Antares