PASSATS OBSCURS - -- Noxy, la nova alumne
AvatarEscrit per Noxy
Enviat el dia 25/03/2004 a les 12:06 am
Última modificació 25/03/2004 a les 12:13 am
Tots els capítols de PASSATS OBSCURS
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


-- Noxy, la nova alumne

El Harry aquest estiu havia rebut més cartes que mai, de l’Hermione, Hagrid, Ron i familia Weasley, de la Xo, de tots els membres de l’exercit d’en Dumbledore, d’en Llopin i tota la colla de l’orde del fenix, fins i tot del Dumbledore i el Fudge. Però això no treia que se sentis en l’estiu més trist de tots, res no canviaria que el seu padrí, la persona més semblant a un familiar que havia tingut mai, el Sirius, ja no hi fos.
Els seus tiets li deixaven absoluta llibertat des que havien vist els mags adults i havien estat advertits per ells. Així que el Harry va visitar la Ronda d’Alla més d’un cop. Allà quedava amb els seus amics i eren en els unics moments que arribava a oblidar-se que l’any passat havia pogut tenir la oportunitat de viure amb un bruixot que s’estimava i d’anar-sen de casa els Dursley per sempre i que per una trampa que li havia posat Voldemort, ara no tenia padrí i seguia amb els muggles més indesitjats d’Anglaterra. Molts dies anava sol a la Ronda d’Alla per comprarse piles i piles de llibres que tinguessin la més minima referencia als fantasmes, morts, resucitacions… però tot eren o enganyifes o histories barates de casualitats, res a veure amb la realitat. Se sentia culpable, se sentia un desgraciat i s’obssessionava per el més minim detall del que passava en el mon dels bruixots. De moment el periodic Profetic no havia enunciat cap apareguda de Voldemort per enlloc, i aixo encara inquietava més al Harry.
Finalment el moment de pujar al Howarts express va arribar igual de ràpid que el moment d’entrar al gran Saló i contemplar de nou la gran escola, que cada any semblava més gran i més increible.
Els alumnes de primer varen començar a passar en filera tal com els anunciava la professora Mc Gonagall, tots xops de dalt a baix, tremolant de fred i de por, segurament. Tots petits, molt petits… no. No tots eren tant petits. Hi havia una noia que per molts esforços que fes per passar desaparsebuda, se la veia, i el Harry per darrera va sentir la veu d’en Seamus exclamar:
- A quin curs anira ella????
- A Howarts s’hi té que entrar als 11 anys i començant per 1er curs, són les normes ho vaig llegir a…. – però a l’hermione la va tallar el Ron.
- A Howarts, la Historia. – i va fer una cara de set-ciencies que va fer riure a mitja taula de Griffindor. Pero l’Hermione en contes de replicar els va fer callar a tots ràpid. Ja quedaven pocs alumnes per seleccionar. Una Grifindor, un Revenclaw i…
- Aquesta última alumne que ens queda, ve d’una altre escola de màgia, i començara 6è curs a Howarts, esperem que l’acolliu com cal.
L’Hermione va enfonsar-se en la cadira al sentir-se observada amb ulls burletes per el Seamus i el Dean.
- Noxy!
- Noxy?? Noxy que més…? – Però al Ron era a l’unic qui li va preocupar que no diguessin el seu cognom, tot i que el Malfoy també va fer cara de confos, debia tenir ganes de saber si era una pura sang o no. Els altres alumnes estaven més concentrats en observar la silueta d’una noia avergonyida, que avançava amb el cap baixat cap el tamboret, fins i tot semblava que els professors se la miraven d’una altre forma a aquella noia. Al posar-se el barret que tria, va fer un bot ,va aixecar la vista i va observar el gran Saló. Tenia uns ulls verds, bonics però apagats, tristos, buits. De seguida va tornar a baixar la vista.

- Slytherin!!!!! – va cridar fort i clar el barret espatllifat.
Els d’Slytherin van aplaudir fort, especialment el Malfoy que radiava de que la novetat fos d’Slytherin, cosa per la cual el Ron es va estar queixant força estona. Noxy, l’alumne nova, per això, és va asentar sense dir res però quan 300 alumnes d’Slytherin se li anaven a tirar a sobre el Dumbledore es va aixecar i va començar el seu tipic discurs de benvinguda i va repetir al menys tres cops els llocs que quedaven totalment prohibits per qualsevol alumne de Howarts, despres però va anunciar els canvies en el professorat:

- Com bé podeu comprovar, la professora Trelawney tornarà a ocuparse de les classes de futurologia, el Firenze a pogut tornar al seu habitat natural sense cap problema, ja em parlat amb els altres centaures. I la novetat d’aquest curs serà la nova professora de defensa contra les forces del mal, la professora Nynphadora Tonks. – Tothom és va girar ben bé per mirar com una senyora amb aspecte simpatic canviava de color el seu cabell per entusiasma els seus nous alumnes. El Harry encara no s’hi havia fixat en que la Tonks estava per allà, i va riure amb tots els altres pels canvios de color del seu cabell. – Em cregut necessari que fos una auror qui portes aquesta assignatura seriosament, després que tothom ja sapiga del cert que Voldemort torna a estar entre nosaltres i que em d’aturar-lo avans que ell ens aturi a nosaltres. – El silenci per la sala va ser inquietant, tothom savia que havia passat a la conselleria d’afers magics i tota l’escola es va centrar en la taula de Griffindor, a mirar els herois d’aquella lluita, tothom els mirava excepte Noxy, l’alumne nova, que s’havia empetitit cada vegada més i casi no se la veia a partir que Dumbledore havia mencionat Voldemort.
. De seguida els plats van estar plens i la gent va començar a parlar animadament dels plans que tenien per al nou curs.

_________________________________________
Petons i critikeume Sisplau noms x la Noxy!!!!


Llegit 1494 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


  • AvataraccraEnviat el 25/03/2004 a les 10:26 am
    #16He escrit 3 fanfics amb un total de 114 capítols

    Ei, la història sembla molt interessant! Faràs que torni el Sírius?! La Tonks serà tan maldestre com sempre?! Què té a veure la Noxy amb el Dumbledore?! Sembla que tb. tingui alguna cosa a veure amb el Voldy!! Faràs sortir l'Snape, oi? És el meu personatge preferit!!! Només una petita sugerència. Fés les frases més curtes, perquè em dona la impressió que són una mica massa llargues (no se pq. ho dic si jo faig el mateix... ;-) ) Continua, continua!!  • AvatarYarrick_Enviat el 25/04/2004 a les 11:47 am
    #46He escrit 1 fanfics amb un total de 4 capítols

    Ei, està b, dels que més m'ha agradat però... Vols dir que la Nimfadora pot fer de professora de defensa contra les forçes del mal? Encara ho faria millor en Harry!