La Crònica dels Tres Germans - 16: There is an art, it says, or rather, a knack to flying
AvatarEscrit per Agatha Black
Enviat el dia 21/07/2014 a les 15:06:03
Última modificació 21/07/2014 a les 15:06:03
Tots els capítols de La Crònica dels Tres Germans
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


16: There is an art, it says, or rather, a knack to flying

 

—Ets conscient que és de nit, oi? —va preguntar-li l’Alice al James amb mala baba, mentre ells i tota la resta de l’equip de quidditch baixaven al camp a les sis del matí.

—I tanta pressa... no m’he pogut ni recollir el cabell —va lamentar-se la Geeena—. Algú té una goma? Gràcies, Sloan.

—Jo crec —va remugar l’Albus eixugant-se la cara—. Que no calia tirar-nos una gerra d’aigua per sobre per despertar-nos.

—Així esteu més frescos! —va exclamar alegrement el James—. Aquest dissabte tenim partit contra Hufflepuff, i vull que puguem entrenar tots dos dies abans!

—I no podem entrenar al vespre, com la gent normal? —va demanar el Neil Johnson, que no per ser el nou de l’equip els tenia menys confiança.

—Bééééé —va fer el James—, és que el camp està una mica ocupat...

—Una mica ocu...? —va repetir el Frank, frunzint el front—. Et vas oblidar de reservar el camp i ara ja el té reservat el Diggory, oi?

—Però si entrenem pel matí el dia es fa més llarg! —es va defensar el James—. I així al vespre teniu temps lliure i tot...! I mireu, la Lily no es queixa pas!

—Això és perquè té l’esperança que si et fa la pilota no la deixis al banquet i la deixis jugar el partit —va dir l’Sloan, mirant com la Lily, que se’ls havia avançat, ja era al camp escalfant—. Porta una setmana intentant que em lesioni.

—No fotis —va fer el James, una mica espantat.

—Em va intentar llançar per les escales —va explicar l’Sloan—. Dos cops. I omple el terra de l’habitació de peles de plàtan. La Sarah porta el cap embenat. I ahir mentre entrenava com a batedora se li va “relliscar” el bat i gairebé em va anar al cap.

—Lily! —va cridar-li el James—. Deixa d’intentar matar l’Sloan!

—És nova —va dir la Lily, amb un gest de restar-li importància—. Superaríem la seva mort de seguida.

—Deixa anar aquest bat! —va cridar el James, perdent la paciència—. Avui practiques d’encistelladora! I com me n’assabenti que tornes a intentar lesionar algú de l’equip em buscaré un altre suplent!

La Lily va fer rodar els ulls, però la resta de l’entrenament va passar sense gaires incidents. No estava gaire contenta, però, perquè va acabar l’entrenament i tots estaven bé. Com no es fessin mal en els dos des següents, no jugaria el partit, va pensar mentre es dutxava. I per això no va poder evitar posar la pastilla de sabó...

—Et penses que no et veig? —va dir l’Sloan amb el seu to tranquil, sense immutar-se—. Treu la pastilla de sabó dels meus peus.

Així que van tornar tots cap al castell a esmorzar sans i estalvis. S’havien cansat tant que estaven ben afamats, i el Frank s’estava servint bacon com si no hi hagués demà.

—Penso quedar-me aquí fins a l’hora de Transfiguració menjant —va declarar.

—Sort que tens, jo he d’anar a Criança de Criatures Màgiques... —va dir l’Alice, menjant-se un últim tros de pa i posant-se dempeus—. Espero que finalment el Hagrid hagi entrat en raó i no ens porti acromàntules... Ens veiem després!

—Jo vaig a la biblioteca —va informar-los la Geena—, que he de fer un treball de Periodisme...

—Amb el Diggory? —va preguntar el Frank.

—Mmm sí, per què ho dius?

—Perquè juguem contra el seu equip dissabte —va respondre ell a la defensiva—. No seria la primera vegada que lesionen algú.

—Au, va, si l’Ephran és molt bon noi! I la veritat és que me n’alegro que fem els treballs junts, treballa moltíssim i em treu un munt de feina de sobre...

Així que el James i el Frank es van quedar sols al Gran Saló posant-se les botes. Bé, el James es posava les botes, al Frank semblava que se li havien passat les ganes de menjar.

—No et preocupa que estigui amb aquell? —li va deixar anar el Frank.

El James es va quedar amb l’ou dur a la mà i la boca oberta.

—Eh?

—Esperava una mica més de concerniment per part teva, sent el capità...

—Frank, per favor, que estem parlant del Diggory de Hufflepuff, no del Flint d’Slytherin.

—El Flint encara està repetint!? —es va admirar el Frank—. Per Merlí, ens graduarem nosaltres abans que ell!

—Sigui com sigui —va insistir el James—, dubto molt que l’Ephran li faci cap mal a la Geena.

—Ara tu també el tuteges? També sou amiguets?

—No diria tant com amics —va intentar solucionar el mal pas el James—, però fa Història amb mi, l’Anne i la Geena.

—Crec que tens prejudics pel que fa als Hufflepuff —el va acusar el Frank—. Amb aquesta fama de bons nens que tenen...

—Que jo tinc prejudicis? —es va meravellar el James—. Però si ets tu el qui està jutjant l’Ephran Diggory sense haver-hi intercanviat ni dues paraules!

—Et recordo que al partit de tercer contra Hufflepuff ens van desqualificar de la lliga per barallar-nos amb ells en ple partit!

—Per ser justos, he de dir que la baralla la vaig començar jo —va dir el James.

—No són tan angelets com et creus, i el Diggory bé que hi era!

—És igual! —el va acabar tallant el James, que s’estava començant a emprenyar—. Ja sé que no et cau bé, però no em vinguis amb això que no em preocupo per l’equip.

El Frank se’l va mirar de cua d’ull i es va donar per vençut.

—Està bé. És només que no m’agrada.

—Ja.

Es van quedar en silenci, i abans que el James pogués acabar de pensar en com canviar de tema, el Frank va tornar a arrancar amb el mateix.

—La Gee passa moltes estones amb ell.

—Fan la mateixa branca d’estudis —va dir ràpidament el James.

—Creus que li agrada? —va preguntar el Frank.

—Què?

L’havia entès perfectament, però no volia respondre.

—Que si et sembla que a la Gee li agrada el Diggory.

—Eh... no ho sé, no crec —va respondre finalment el James després d’uns segons—. No l’he vista mai flirtejar amb ell. I quan parla d’ell s’hi refereix més com a un company de treball, no? No ho sé. Per què no li ho preguntes a ella? Jo no sóc gaire de parlar d’aquestes coses...

—No, jo tampoc  —el va tallar de seguida el Frank—. No és que m’interessi ni res...

—Ja, és clar, és clar —va assentir vigorosament el James.

—No és que n’hagi de fer res.

—No, no —va fer el James.

—Era només... ja saps...

—Curiositat —va suggerir el James.

—Exactament.

—Això mateix.

 

*   *   *

 

La Geena i l’Ephran van arribar a l’aula de Transfiguració bromejant i rient, amb el temps just perquè comencés la classe.

—Sí que heu apurat el temps —va comentar el Frank, quan la Geena es va anar a asseure amb ell i el James.

—Ah, sí —va assentir la Geena— és que volíem deixar el treball enllestit. L’Alice encara no ha arribat?

—No... —va fer el James—, mirant el seu voltant. S’han degut distreure a Criança perquè l’Anne tampoc no ha arribat.

—Però els Montague sí, i també fan l’assignatura, oi? —es va estranyar la Geena, assenyalant cap a l’esquerra on hi havia els bessons d’Slytherin—. Espero que no els hagi passat res...

Però sí que els havia passat. L’Alice i l’Anne van aparèixer ben bé mitja hora després que hagués començat la classe. L’Anne duia esparadraps a la galta i a la mà, i tenia un tall a la cella, i l’Alice anava amb el braç dret en cabestrell. Tothom es va quedar de pedra en veure-les, fins i tot el professor McMillan.

—Us heu barallat? —va preguntar el James en veu alta.

—Creu-me que si m’hagués de pegar amb algú no seria amb l’Anne —va deixar anar l’Alice amb mala baba, i li va llençar una mirada d’odi a la Juliet Montague, que va deixar anar una rialleta estúpida.

—Disculpi per la tardança, professor McMillan —es va disculpar l’Anne en veure que l’Alice no ho feia—. Hem tingut alguns problemes amb unes acrom... unes criatures que hem treballat a Criança.

—Ostres, cap problema, passin, senyoretes —va dir el professor McMillan, comprensiu—. Veig que no podrà fer servir la vareta, senyoreta Longbottom.

—No, em sap greu —va dir ella, i es va asseure a taula amb els Magatotis, mentre la Geena l’ajudava a preparar les seves coses.

—Podràs jugar a quidditch el dissabte? —li va preguntar el James en veu baixa,  sense miraments.

—Gràcies per la teva preocupació, James, estic bé —va ironitzar l’Alice—. A tu et sembla que podré fer anar el bat si no puc ni agafar la vareta? He dur això una setmana!

—Bé, almenys l’Sloan podrà respirar tranquil·la, ara que la Lily ja té plaça assegurada —va comentar el Frank—. Es pot saber per què ha passat?

I mentre la resta practicaven transfiguracions no verbals, l’Alice es va passar la resta de la classe narrant-los l’incident.

—El Hagrid ens ha aparegut a classe amb dues acromàntules. Ens ha dit que no ens acostéssim al tancat, però evidentment, aquí la Premi Pulitzer ha volgut anar a mirar i una de les acromàntules l’ha atacat. Li hagués fet molt mal si no li arribo a saltar a sobre.

—I per què no l’has deixat? —va saltar el James—. Ara et dediques a salvar la vida a males pècores que publiquen mentides sobre tu a la revista de l’escola?

—Ho he fet pel Hagrid, home! —va exclamar l’Alice—. Què et penses que hagués passat si la Montague s’hagués fet mal i ho hagués explicat als seus pares? Faria que el Consell Escolar acomiadés el Hagrid! Millor que em faci mal jo, que no el denunciaré! I a sobre m’ha dit el Hagrid que no és la primera vegada que alguna bèstia de les seves ataca els alumnes. De veritat que me’n faig creus que segueixi portant aquests monstres!

—I a l’Anne què li ha passat? —va voler saber el James.

—Et penses que puc controlar una acromàntula jo sola? —va exclamar l’Alice—. Quan m’ha agafat del braç amb les pinces l’Anne i el Hagrid han corregut a rescatar-me, evidentment! La Montague i el gilipolles del seu germà han arrencat a córrer.

—Li penso trencar el... —va començar a remugar el Frank.

—No faràs res —li va advertir l’Alice assenyalant-lo amb el dit de la mà esquerra—, perquè no vull que publiqui res d’això a la Hogwatch. Parlaré amb l’Sloan per assegurar-me que no treuen el Hagrid a la revista.

La Geena es va regirar incòmodament a la cadira.

—Tranquil·la, que no et penso demanar que et fiquis a la Hogwatch—li va dir l’Alice—.Tens tot el meu recolzament per no ficar-te entre aquesta púrria; això no és responsabilitat teva ni molt menys, per molt que ho vulgui l’Agatha McGonagall —l’Alice va acabar escopint les paraules, mentre feia rotar el braç en cabestrell—. Aix, que incòmode que és això. Espero que la Lily ho faci bé dissabte...

—Se li dóna millor fer anar el bat del que voldria... —va dir el James, posant els ulls en blanc.

 

*   *   *

 

I va arribar dissabte al matí. Com sempre, l’Andrea O’Brien i el Lorcan Scamander seien a la llotja dels comentaristes.

—Hola, hola! —va exclamar el Lorcan—. Benvinguts de nou! Amb aquest primer partit Gryffindor vs Hufflepuff donem per inaugurada la lliga escolar de quidditch d’aquest any! Andrea, què podem dir dels equips que ens esperen?

—Els d’avui? Bé, doncs per començar que el de Hufflepuff  ha estat triat de zero, tots els jugadors són nous, tret del capità, el guapíssim Ephran Diggory.

—Uhhh, sembla que aniràs amb Hufflepuff, per ser fan del caçador? —va riure el Lorcan.

—I ara! De nois guapos ens en sobren a Gryffindor!

—Totalment d’acord —va assentir el Lorcan, fent-se l’interessant—. Posem-nos seriosos, ara: s’ha rumorejat bastant d’aquests dos equips, aquestes últimes setmanes, des del primer número de la Hogwatch...

—Tot bajanades —va dir l’Andrea—. Estem parlant de Gryffindor i Hufflepuff, els nobles i els justos i lleials. Algú es creu que Huflepuff subornaria  Gryffindor, i que Gryffindor acceptaria?

—Jo no —va dir el Lorcan—. I pel que es veu la directora va quedar satisfeta amb les explicacions dels capitans.

—Tema tancat, doncs —va sospirar l’Andrea—. Ei, mira, aquí ve l’equip de Gryffindor! Al capdavant, el nou capità i caçador, James Potter!

—Just darrere el trio encistellador: la veterana Georgina Thalassinos, Neil Johnson, nova promesa de quart curs, i Sloan Münn, altrament coneguda com “la nova”, just arribada de Japó!

—Atenció a això: és la filla de l’entrenadora de la selecció xinesa de quidditch! Diuen que va fer una prova espectacular.

—Selecció xinesa? No és japonesa? —va preguntar el Lorcan.

—No, és xinesa.

—Jo vaig sentir que era japonesa.

—Sóc alemanya! —va bramar l’Sloan des del camp.

—El que sigui, que es veu que és bona —va enllestir el Lorcan—. A continuació entra Albus Potter, el porter!

—Sí, i molt bo, ja el coneixem. I per últim els batedors! Avui no tenim bessons!

—L’Alice Longbottom està lesionada, oi?

—Sip —va assentir l’Andrea—, ha d’anar amb el braç en cabestrell una setmana, tu! I saps qui és la substituta, oi?

—La Petita Psicòpata! —va exclamar el Lorcan.

—Ni més ni menys! Donades les alarmats baixes que acostuma a patir la gent de Gryffindor, el capità va decidir tenir algú sempre de suplent entrenant.

—Doncs va tenir una bona pensada! Lily Potter, doncs, serà la companya de bat de Frank Longbottom. Esperem que no ens incendiï el camp!

Mentre el Lorcan i l’Andrea passaven revista a l’equip de Hufflepuff, l’equip de Gryffindor es va ajuntar en rotllana.

—Molt bé, nois, en posició —va ordenar el James—. Hem estat entrenant molt bé, aquests dies. Lily, estigues pendent del que et digui el Frank, d’acord? Encistelladors, per tirs a distància, li passeu la bomba a la Geena; si sou a prop, vosaltres mateixos, Neil procura anar pel flanc esquerre i tu Sloan pel dret. Rita, para-les totes! Som-hi? Als vostres llocs!

Els set jugadors es van repartir per la seva meitat del camp. Madam Hooch va demanar als capitans que encaixessin de mans. Quan ho van fer, l’Ephran li va dirigir una mirada enriolada a la Geena, que li va correspondre amb un somriure.

—Lily, tens clar a per qui hem d’anar? —li av demanar el Frank.

La Lily, al seu costat, se’l va quedar mirant insegura.

—A per tothom, no? Bé, diu el James que no ens piquem amb els altres batedors, que ens centrem en els encistelladors.

—Sí, sí, sí —va fer el Frank, anant per feina— però pel que hem d’estar pendent és del caçador, entens? La seva piloteta val 150 punts.

—Ah, d’acord —va assentir la Lily—. A pel capità, aleshores?

—Exacte. A veure si el podem noquejar abans que acabi el partit.

—Guai —va respondre la Lily mirant-se el Diggory amb un somriure malèfic.

Madame Hooch va pitar l’inici del partit i els set jugadors es van enlairar.

—Comença el partit! —va narrar l’Andrea—. Sembla que Thalassinos vol agafar la primera la bomba per fer un dels seus llançaments estrella, però Smith hi arriba abans! Comença a volar cap als cèrcols de Gryffindor, però Münn li pren la pilota per sobre i fa una passada a Thalassinos, que segueix a mig camp. Llança abans que el porter groc tingui temps de col·locar-se i... encerta!

—Cistella per a Gryffindor! —va cridar el Lorcan—. Estrenem marcador, i queda 10 a 0 pels vermells. Hufflepuff té la pilota, Harris passa la bomba a Smith, que esquiva a Münn i segueix fins a mig camp, llança de nou a Harris, però Neil Johnson l’intercepta! Dóna mitja volta... i perd la pilota per una bala ben col·locada d’un dels batedorsde Hufflepuff! Harris recupera la bomba, la passa a Hawthorne, que llança... Wow, Albus Potter ha d’esquivar una altra bala i la bomba passa pels cèrcols! Punt per a Hufflepuff, 10 a 10!

El James, mentre sobrevolava el camp en busca de la papallona, va donar un cop d’ull als batedors de Hufflepuff, que acabaven de tornar a fer perdre la bomba a Gryffindor. Eren bons. Com era que el Frank i la Lily no estaven protegint els seus encistelladors i enviant la bomba cap als altres? Se’ls va quedar mirant. El Frank va llançar una bala , però va fallar a l’Smith de molt i gairebé li va a parar al Diggory. La Lily no semblava estar apuntant gaire millor.

—Hufflepuff torna a marcar! 10 a 20, i això que Albus Potter ja ha parat dos llançaments.

—Sloan, foteu-li gasto! —li va cridar a la noia quan va passar rabent pel seu costat.

—Ens venen les bales de totes bandes! —va cridar la Geena quan se’l va creuar.

—Lily! —va cridar el James—. Et vull al voltant de la Geena protegint-la de les bales!

La Lily va assentir i va volar prop de la Geena, va interceptar-ne una i la va llançar, però no va apuntar bé, sinó que una mica més i llança el Diggory de l’escombra.

—Però es pot saber on apuntes? —li va preguntar el James, quan va sentir que Madam Hooch pitava una falta.

—Falta per a Gryffindor! —va cridar el Lorcan—. Longbottom li ha picat al cap a Diggory amb el bat! Harris llança... i encerta! 10 a 30 per Hufflepuff!

El James es va girar emprenyat cap al Frank i li va fer un gest de “Què coi fas?”, i el Frank va respondre amb un gest de disculpa. Devien haver xocat sense voler...

Però vint minuts més tard el marcador anava 20 a 70 a favor de Hufflepuff, i això que l’Albus anava de cul parant bombes. Al Neil Johnson li sagnava la cella d’un cop de bala i a la Geena gairebé li havien trencat l’escombra.

—Ostres! —va cridar el Lorcan, juntament amb la grada—. Una bala de Longbottom li ha anat a l’esquena al capità de Hufflepuff! Demana temps mort i ha de baixar de l’escombra per estirar-se a terra! Madam Hooch va a veure que tingui bé la columna!

El Diggory un altre cop? Però què...? Aleshores es va mirar el Frank, el Diggory, i va veure que la Geena baixava de l’escombra a veure si el capità de Hufflpeuff estava bé. I es va tornar a mirar el Frank.

—Tots a terra! —va bramar el James al seu equip, aprofitant el temps mort, tant bon punt el Frank va aterrar es va posar a escridassar-lo—. Tu què passa, Frank? Ens estan fotent una pallissa! Com torni a veure que li llances una bala al Diggory en comptes de a un encistellador, les passaràs tan putes als entrenaments que desitjaràs no haver nascut!

Primer el Frank li va aguantar la mirada desafiant, però després va tenir la decència de desviar la mirada cap a terra.

—I tu què fots, Lily?

—M’ha dit el Frank que noquegéssim el Diggory! —es va defensar ella.

—I qui t’ha dit que facis el que et diu ell?

—Tu m’ho has dit!

—Això era abans que sabés que té una commoció cerebral! —va bramar el James, mentre la Geena arribava corrent—. Lily, protegiràs la Geena, Frank, tu  l’Sloan i el Neil. Albus, per Merlí, no en deixis passar ni una més. Està bé el Diggory, Gee?

—Sí, està adolorit, però Madam Hooch li ha tornat a posar les vèrtebres a lloc... com és que li has donat tan fort, Frank?

—Prou, tots a l’aire! —va cridar el James—. Vinga, vinga, tu no, Frank, vine aquí.

El Frank se’l va quedar mirant amb la cara vermella.

—Perdona per cridar-te davant dels altres —li va dir el James, més calmat però encara enfadat—. Si et vols hostiar amb el Diggory un dia als jardins, em sembla collonut, però no em fotis el partit enlaire, estem?

—M’he ofuscat, em sap greu —va respondre el Frank amb veu greu—. Ja el deixo en pau.

—Està bé.

Un minut després ja seguia el partit. El James esperava que ara que el Frank i la Lily estaven pel que havien d’estar podrien recuperar la posició, però no van passar ni deu minuts que es va visualitzar la papallona. Per desgràcia, va ser a l’altra punta del camp d’on era el James.

—Apareix la papallona a la vora dels cèrcols de Gryffindor! —cridava l’Andrea—. Els dos caçadors es llancen a l’atac! La Raigdefoc de Potter és més ràpida que la Sensepols, però Diggory és molt més a prop! Vinga James!

Però el James va veure que no hi tenia gaire cosa a fer.

—Frank! —va cridar—. Ara sí!

I el Frank no va dubtar. Va agafar el bat amb totes dues mans, i mentre el Diggory esquivava la bala que li acabava de llançar la Lily, no va veure la del Frank, que li va anar directe al costat esquerre del cap.

—Hòstia, quin cop! —va cridar el Lorcan—. L’ha deixat inconscient! Diggory cau de l’escombra!

—Albus, agafa’l! —va cridar el James, quan va passar rabent al costat del seu germà per agafar la papallona.

—Albus Potter es llança el picat i aconsegueix agafar Diggory abans que toqui a terra! —va cridar l’Andrea.

—Potter persegueix la papallona que intenta escapar d’ell! —va seguir el Lorcan—. Vinga James, que és a tocar...! Potter allarga la mà... i la captura, senyores i senyors! Madame Hooch pita el final del partit, Gryffindor guanya bastant inesperadament per 180 a 80! Però hem de reconèixer que tot i el resultat final, Hufflepuff ha jugat un gran partit i encara té moltes opcions per guanyar la copa! Els millors desitjos pel capità, que sembla que avui ha rebut per totes bandes.

El James es va reunir amb el seu equip per celebrar que havien guanyat, tot i que el resultat no era massa bo i no els donava gaire avantatge. L’Albus seguia aguantant el Diggory, que estava fet un nyap, encara inconscient i la Geena intentava veure si estava bé, però els de Hufllepuff els van apartar a tots dos a empentes cridant “a veure si encara el matareu” i se’l van endur de seguida a la infermeria.

El James va veure que el Frank feia cara de satisfet i se’l va mirar malament.

—Què? —es va defensar—. He salvat el partit!

—Una mica més i te’l carregues... —va remugar el James—. I el partit també.

—Bah, tot va bé si acaba bé! —va exclamar el Frank saltant alegrement amb els altres.

—Nois, vaig a l’infermeria —va informar-los la Geena amb cara preocupada—. L’Ephran feia molt mala fila... ens veiem a la Sala Comuna.

Li va dedicar una severa mirada de desaprovació al Frank i va marxar corrent del camp de quidditch. El Frank també va marxar al cap d’uns segons sense dir res més a ningú. El James dubtava que seguís considerant que tot allò havia acabat bé.


Llegit 749 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 21/07/2014 a les 15:17:36
  #24780He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Holaaaaa! Capítol nou penjat! I Quiiiiidditch! Per fi, sé que feia molt que no hi havia quidditch! Espero que us hagi agradat.

  Dedicaré el comentari al títol, de fet, que fa temps que en volia parlar. La frase s'ha traduït com "El volar es un arte o, mejor dicho, un don." És del llibre La vida, el universo y todo lo demás, de Douglas Adams i és la tercera part d'una "trilogia en cinc parts" que es diu La guía del autoestopista galáctico (the Hitchiker's Guide to the Galaxy). L'heu de llegir. Les cinc parts, és massa meravellós, tot plegat! El títol forma part d'un capítol que us copio a continuació perquè em sembla molt, molt guai. Com que és un capítol gairebé exclusivament de quidditch, necessitava alguna frase que fes referència a volar. Igualment suposo que faré més referències a aquests llibres per capítols!


  INSTRUCCIONES PARA VOLAR

  El volar es un arte o, mejor dicho, un don.


  El don consiste en aprender a tirarse al suelo y fallar.


  La primer parte es fácil. Lo único que se necesita es simplemente la habilidad de tirarse hacia adelante con todo el peso del cuerpo, y buena voluntad para que a uno no le importe que duela. Es decir, dolerá si no se logra evitar el suelo. La mayoría de la gente no consigue evitar el suelo, y si de verdad lo intenta como es debido, lo más probable es que no logre evitarlo de ninguna manera.


  Está claro que la segunda parte, la de evitar el suelo, es la que presenta dificultades.


  El primer problema es que hay que evitar el suelo por accidente. No es bueno tratar de evitarlo deliberadamente, porque no se conseguirá. Hay que distraer de golpe la atención con otra cosa cuando se está a medio camino, de manera que ya no se piense en caer, o en el suelo, o en cuánto le va a doler a uno si no logra evitarlo.


  Es sumamente difícil distraer la atención de esas tres cosas durante la décima de segundo que uno tiene a su disposición. De ahí que fracasen la mayoría de las personas y que finalmente se sientan decepcionadas de este deporte estimulante y espectacular. Sin embargo, si se es lo suficientemente afortunado para quedar distraído justo en el momento crucial por, digamos, unas piernas espléndidas, por una bomba que estalle cerca o por la repentina visión de una especie sumamente rara de escarabajo que se arrastre junto a un hierbajo próximo, entonces, para sopresa propia, se evitará el suelo por completo y uno quedará flotando a pocos centímetros de él en una postura que podría parecer un tanto estúpida.


  Es éste un momento de soberbia y delicada concentración.


  Oscilar y flotar, flotar y oscilar.


  Ignore toda consideración sobre su propio peso y déjese flotar más alto.


  No escuche lo que alguien le diga en ese momento, porque es improbable que sea algo de provecho.


  - ¡Santo Dios, no es posible que estés volando! – es el tipo de comentario que suele hacerse.


  Es de importancia vital no creerlo, o ese alguien tendrá razón de pronto.


  Flote cada vez más alto.


  Intente unos descensos en picado, suaves al principio, luego flote a la deriva sobre las copas de los árboles respirando con normalidad.


  NO SALUDE A NADIE.


  Cuando haya hecho esto unas cuantas veces, descubrirá que el momento de distracción se logra cada vez con mayor facilidad.


  Entonces aprenderá todo tipo de cosas sobre cómo dominar el vuelo, la velocidad, la capacidad de maniobra, y el truco consiste normalmente en no pensar demasiado en lo que uno quiere hacer, sino limitarse a dejar que ocurra como si fuese a suceder de todos modos.


  También aprenderá a aterrizar como es debido, algo en que casi con seguridad fracasará, y de mala manera, al primer intento. 
 • AvatarPotter_grangerEnviat el 21/07/2014 a les 18:01:09
  #24781He escrit 9 fanfics amb un total de 161 capítols

  Weee, capítol nou!

  M'ha agradat molt, sobretot la part del quidditch. Pff, pobre Ephran, una mica més i el Frank se'l carrega! Crec que a la Geena li agrada l'Ephran, i que ella també li agrada. A veure com acaba la cosa!

  Pel que fa a la Lily... mala idea. No parava d''intentar lesionar l'Sloan, però en què pensa? Ha tingut un cop de sort (per a ella, eh!) i l'Alice s'ha fet mal amb les acromàntules del Hagrid, però que no s'esperi tenir sort tots els partits. Allò de Petita Psicòpata està bé, s'ho mereix.
 • AvatarArwen Black (Moderador/a FF)Enviat el 21/07/2014 a les 19:27:33
  #24782

  Bons presentadors! M'han agradat el Lorcan i l'Andrea :D

  Ostres, la directora hauria de parlar amb el Hagrid, i pel que parlen d'intentar evitar que surti l'incident a la Hogwatch, espero que ho aconsegueixin... 

  Quan el James diu "Rita, para-les totes!" he estat uns segons pensant qui devia ser la Rita xD per moltes vegades que passi em segueix agafant desprevinguda i fent gràcia lo dels noms.

  També molt bo quan el James li diu a la Lily "i qui t'ha dit que facis el que et diu el Frank" i ho havia dit ell! hahahahahaha

  No puc esperar a veure com seguirà ara la relació entre el Frank i la Geena! Pobre James, vaya primer partit que li han donat, anant com ha anat no es pot disfrutar de la victòria com cal.

  Ah, i la conversa del principi entre el James i el Frank també m'ha agradat :3 I el com estava narrat el partit de quidditch també. I la Lily posant-li el sabó a l'Sloan xD Joh, hauré de deixar d'anar mencionant tot el que m'ha agradat, perquè acabo dient tot el capítol!

  M'ha subscrit a la fic, wiiiiiii. Una mica més i no veig el botó de subscriure'm. (No vull que sembli que em queixo pas, m'encanta la opció, només que m'ha fet gràcia que fos tant subtil, així en roig i gegant ^^" )
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 21/07/2014 a les 22:31:50
  #24784He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

   

  Potter_granger: Wiii, que bé que t'alegris que hi hagi nous capítols! En realitat, pobre Ephran, sí, no és mal noi ni res, pe`ro s'ha guanyat els gelos del Frank de mala manera... A l'Ephran la Geena li agrada. A ella de moment només li cau bé, però... la Geena és una mica enamoradissa. Hahaha, la Lily pretén fer el que sigui per poder jugar! Normalment l'Albus seria la seva víctima, pe`ro ara té l'Sloan molt més a mà! XD Gàcies pel cometari i fins el proper!

  Arwen Black: Hehe, sóc fan del Lorcan i l'Andrea. Vaig fer proves a la primera fanfic, i vaig posar comentaristes diferents a cada partit i ells dos van ser qui més èxit van tenir, així que li vaig dir a la McGo que els fitxés! De l'accident del Hagrid no se'n sabrà res, l'Alice ho té controlat. Llàstima que no tingui controlats altres temes... Ah, no hi he caigut, que hi havia un personatge que es deia Rita a HP, per mi només és la meva profe de ballet, hehehe. Vaa partidet, eh, pobre James. Li ha costat veure el que passava, es pensava que estaven apuntant fatal! Després ha lligat caps. HAHAHAHA la nova opció questa de SUBSCRIU-TE està brutal. Arribo a la pàgina i em posa TENS DOS NOUS COMENTARIS, no sigui que se'm passi per alt! Hahahaha! Moltes gràcies, com sempre, per comentar! Dilluns mé ;s!
 • Avataranna_lovegoodEnviat el 22/07/2014 a les 14:46:54
  #24785He escrit 3 fanfics amb un total de 26 capítols

  Entro al fórum després de mil i em trobo que ja anem pel capítol 16! No és que em queixi, he tingut una marató de magatotis!

  M'està agradant molt aquesta fiiiic! Perquè FrankGeena! I em vaig emocionar quan va sortir l'Albus a I've got the conch xDDD M'encanta aquest nen, en serio, personatge preferit de la fic! (Amb les túniques de cavallers de la mort i del Ku Klux Clan xDDDD)
  I la Lily continua tant psicopata com sempre, i m'encanta! L'Sloan em cau bé, també. I trobo a faltar als del curs de l'Albus, m'ha encantat que el Lorcan i l'Andrea comentessin el partit, yay!
  L'Ephran em fa peneta, pobre, la que li ha caigut a sobre xDDD
  L'Agatha em posa nerviosa, ho haig d'admetre, que són aquestes tècniques tan rastreres que fa servir? I perquè vol que agafin aquelles assignatureees?

  En fi, a veure si ara vaig al dia amb la fic i vaig deixant comentaris (sense sentit) més sovint! ^^
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 22/07/2014 a les 15:31:49
  #24786He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  anna_lovegood: Ostres a quin capítol t'havies quedat? Encara no devien ni haver arribat a Hogwarts, no? Hahahaha Els has degut llegir megadepressa! 

  M'alegro que t'agradi, jo crec que també és la meva preferida, aquesta... bé, ha de ser més llarga per decidir, però de moment m'ho estic passant molt bé escrivint-la! Ahhh, no recordava que eres fan de l'Albus, tu, n'éreu unes quantes, abans. La Lily com sempre, evidentment! L'Sloan us molarà molt, mica en mica XD Sé que he de fer sortir més els amics de l'Albus, s'intentarà! De moment els partits segur que els retransmetran el Lorcan i l'Andrea. Hehe, pobre Ephran, eh? Ah, l'Agatha... l'Agatha és molt seva... XD

   

  Sí, sí, a partir d'ara has de deixar moooolts més comentaris! Petooooooons! Quan ens veiem?

    • Avatarharry_james_potterEnviat el 23/07/2014 a les 16:04:11
  #24795He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  Per fi!!! La història Frank-Geena va prenent forma i força! Agatha, t'ho agraeixo, fa temps que veia que aquí hi ha marro...

  Molt bon capítol, és una passada! Segueix així ;)
 • Cassandra Ross AnònimEnviat el 24/07/2014 a les 10:03:50
  #24800

  M'agrada molt aquest capítol. Què puc fer a part de declarar el meu amor incondicional a la fanfiction? M'han agradat tots els diàlegs i totes les situacions. La Lily és molt bona i aquella frase de "La podem matar que com que és la nova ningú la trobarà a faltar" ha sigut d'estrella. El tros del Lorcan i l'Andrea també m'ha agradat molt perquè tenia una manera de ser que enganxava molt, i el tros que parlaven d'ells amb els motes també xD

  No sé què més dir. Petons!
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 24/07/2014 a les 12:44:02
  #24803He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  harry_james_potter: Eis, ja feia molt que no comentaves! Que bé que t'hagi agradat el capítol. I el marro Frank-Geena no ha fet més que començar. grpacies pels ànims i per comentar!

  Cassandra Ross: Eis, gràcies! Ohhh una altra que adora la fanfiction que bé! A mi també m'encanta, hehehe, m'ho passo superbé escrivint-la. Procuro que els diàlegs siguin distrets i divertits sempre que puc! Ja, la frase de la Lily... s'ha passat un pèl, però és graciosa! Ah, i el Lorcan i l'Andre seran els locutors de tots els partits, així que m'alegro que us agradin tant. res doncs, moltes gràcie sper deixar comentari, i fins dilluns que ve!
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 26/07/2014 a les 22:28:06
  #24820He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  Holaholaaaaaaaaaaaaa!
  Sí, estic viva! He estat molt estressada perquè no sé com m'ho faig que, tot i ser estiu, em fico en mil cursos i classes i merders varis i m'he trobat molt saturada... He anat llegint els capítols a mida que els anaves penjant, per això! Només que normalment ho feia des del mòbil perquè no era per casa i no podia comentar, i se m'ha acumulat tot fins ara.
  Així que em sembla que faré un comentari general del que ha anat passant!
  Primer de tot, que m'encanten m'encanten les tries que fas pels títols, la idea ja era boníssima i no sé com t'ho fas per trobar sempre el títol perfecte. Cada vegada que en veig un de nou me emosiono xDDD
  Després, la Belacqua! Que guai que sigui la formadora dels aurors i que estigui tan bé i que continuï tan estupenda com sempre. Que els esclavitzi, que els esclavitzi! Una mica de disciplina, hombreyá hahaha
  Continuant, que el Frank i el James fan molta però MOLTA pena. D'acord que el Paris és molt mono i tal, però es passa de mono i agradable i empalaga, i que volem veure l'Alice amb el James, coi, i LLYA. El Frank i la Geena ja sé que ens faràs esperar molt i que l'espera serà una agonia, pobret Frank, que la Geena no s'entera de res... mardito Diggory, que vale que no em cau malament, però tinc la sensació que no trigarà gaire a fer-ho. Mala persona, que ets una mala persona.
  LA LILYYYYYYYY! A l'equip de Quidditch! Que fort xDD M'ho vaig imaginar o vas dir que es calmaria una mica, aquest curs? Perquè jo la veig igual de cabra loca que sempre hahahah Però en fi, així és com ens agrada. I l'Albus, amb els seus horaris tiranitzadors, m'encanta xD
  El tema Hogwatch! L'Agatha l'està liant molt per aconseguir que la Geena s'apunti com a redactora, entenc que perquè això ha de fer que tingui la feina que ha de tenir quan surti de Hogwarts... Sobretot sabent què passaria amb la pobra Alice! De tota manera, ja va amb el seu caràcter, això. S'ha de fer? Doncs es fa. I que si ha de patir algú... (val, estic intentant dir-ho sense spoilers per si algú altre ho està llegint, cosa que dubto perquè m'està quedant llarguíssim). Deixem-ho així xD
  La Sloan m'encanta. I l'Aberforth de Lady Catherine. I les classes de la McGo i l'Alice, aquell capítol va ser boníssim. I els mínims moments en què surt l'Anne Boot. I l'Andrea i el Lorcan de comentaristes (sóc l'única que els veu molt shipejables? Sí? Ok). 
  I prometo solemnement que no trigaré gaire a llegir The Hitchhiker's Guide To Galaxy, que fa un parell d'anys que dic que el vull llegir però no he trobat el moment.
  Em sembla que ho deixaré aquí i em posaré a escriure una mica, que vaig molt retardada del meu calendari! Fins el pròxim!
   
  Marta • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 26/07/2014 a les 22:29:58
  #24821He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  Val, el comentari ha quedat escrit en negre. Sorry >.< L'enganxo aquí sota!

  Holaholaaaaaaaaaaaaa!
  Sí, estic viva! He estat molt estressada perquè no sé com m'ho faig que, tot i ser estiu, em fico en mil cursos i classes i merders varis i m'he trobat molt saturada... He anat llegint els capítols a mida que els anaves penjant, per això! Només que normalment ho feia des del mòbil perquè no era per casa i no podia comentar, i se m'ha acumulat tot fins ara.
  Així que em sembla que faré un comentari general del que ha anat passant!
  Primer de tot, que m'encanten m'encanten les tries que fas pels títols, la idea ja era boníssima i no sé com t'ho fas per trobar sempre el títol perfecte. Cada vegada que en veig un de nou me emosiono xDDD
  Després, la Belacqua! Que guai que sigui la formadora dels aurors i que estigui tan bé i que continuï tan estupenda com sempre. Que els esclavitzi, que els esclavitzi! Una mica de disciplina, hombreyá hahaha
  Continuant, que el Frank i el James fan molta però MOLTA pena. D'acord que el Paris és molt mono i tal, però es passa de mono i agradable i empalaga, i que volem veure l'Alice amb el James, coi, i LLYA. El Frank i la Geena ja sé que ens faràs esperar molt i que l'espera serà una agonia, pobret Frank, que la Geena no s'entera de res... mardito Diggory, que vale que no em cau malament, però tinc la sensació que no trigarà gaire a fer-ho. Mala persona, que ets una mala persona.
  LA LILYYYYYYYY! A l'equip de Quidditch! Que fort xDD M'ho vaig imaginar o vas dir que es calmaria una mica, aquest curs? Perquè jo la veig igual de cabra loca que sempre hahahah Però en fi, així és com ens agrada. I l'Albus, amb els seus horaris tiranitzadors, m'encanta xD
  El tema Hogwatch! L'Agatha l'està liant molt per aconseguir que la Geena s'apunti com a redactora, entenc que perquè això ha de fer que tingui la feina que ha de tenir quan surti de Hogwarts... Sobretot sabent què passaria amb la pobra Alice! De tota manera, ja va amb el seu caràcter, això. S'ha de fer? Doncs es fa. I que si ha de patir algú... (val, estic intentant dir-ho sense spoilers per si algú altre ho està llegint, cosa que dubto perquè m'està quedant llarguíssim). Deixem-ho així xD
  La Sloan m'encanta. I l'Aberforth de Lady Catherine. I les classes de la McGo i l'Alice, aquell capítol va ser boníssim. I els mínims moments en què surt l'Anne Boot. I l'Andrea i el Lorcan de comentaristes (sóc l'única que els veu molt shipejables? Sí? Ok). 
  I prometo solemnement que no trigaré gaire a llegir The Hitchhiker's Guide To Galaxy, que fa un parell d'anys que dic que el vull llegir però no he trobat el moment.
  Em sembla que ho deixaré aquí i em posaré a escriure una mica, que vaig molt retardada del meu calendari! Fins el pròxim!
   
  Marta • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 26/07/2014 a les 23:24:45
  #24822He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  marta_gynny: Okay, tots dos t'han quedat negres però ho he pegut llegir amb el marcador! No et saturis amb tantes coses que fas!

  Ahhh, que b´que t'agradin els títols, de vegades em costa molt trobar-ne d'adients! A que mola la Belacqua? Intentaré que vagi sortint, perquè de moment només un dia... Us fan peneta el Jame si el Frank? Normal, a mi també una mica, però valdrà la pena passar per tot això. El Paris és molt cute, per això, serà dif´cil fer que tallin. I el Diggory ja em direu al proper episodi, que té una xerradeta amb la G, hehehe. 

  La Lily havia de ser a l'equip, evidentment, faltaria més! No vaig dir exactament que es calmaria, sinó que s'estava fent gran, de manera que ja no fa segons quines tonteries, però n'anirà trobant d'altres. L'Albus està canviant una mica, també. Pel que fa a la Hogwatch i l'Agatha, sí, és exactament tal com dius, si algú ha de sortir-ne perjudicat, doncs... eso. I 'Sloan mola mooooolt! Crec que al següent episodi encara us molarà més! XD He de fer sortir més l'Anne, okay, captat! L'Andre i el Lorcan els veig xipejables? Hm. A mi no m'ho semblen tant, no sé!

  Siiii, Hitchiker's Guide to the Galaxy, power! ^^Escriu aviat tu també! Muaks!