La Crida d'Avalon - Capítol 18: Tornant al passat
AvatarEscrit per marta_ginny
Enviat el dia 13/06/2014 a les 12:33:35
Última modificació 13/06/2014 a les 12:33:35
Tots els capítols de La Crida d'Avalon
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 18: Tornant al passat

Capítol 18: Tornant al passat

 

L'Ayleth va avançar cap a ells a poc a poc i amb elegància, com feien les coses a Avalon. Ells es van quedar quiets, sense poder-se moure. No se t'apareix la màxima autoritat d'Avalon cada dia.

Se la veia estranya, però. La Julie va trigar una mica a adonar-se que no era ella, en realitat, sinó que era una projecció.

—Què... com? Per què ets aquí?

—Perquè has fet servir una paraula del llenguatge antic.

Els ulls de la Julie, la Mei, la Marta i en Mike es van il·luminar, recordant aquella investigació que havien començat feia uns anys i que els havia portat a una profecia estranya.

L'idioma antic, el Dastaimk. L'idioma en què es feien les profecies en l'antiguitat, que a hores d'ara ningú no coneixia. L'idioma que apareixia en la profecia de la Julie, que havia fet que passés la seva infància amagada.

I el tornaven a trobar.

Graenitz —va dir la Julie, recordant-la de cop—. Foc ardent —es va parar un moment a pensar i esva adonar d'una cosa—. Això vol dir que puc crear foc dient la paraula?

—És així com funciona la màgia d'Avalon. Però no es pot fer així com així, cal aprendre a controlar-ho.

—Per això has vingut? —va preguntar l'Àlex, esperançat—. Per portar-nos a Avalon?

—He vingut perquè m'he assabentat que hi volíeu entrar. Però el cas és que no es pot. No es pot entrar a Avalon ni sortir-ne. No us he pogut visitar, ni tan sols com a projecció, fins que no heu dit una paraula en la Sagrada Llengua i s'ha establert una connexió entre vosaltres i Avalon.

—I com és, això?

—Quan ens van estar a punt d'envair fa tres anys i mig vam decidir posar una guardiana permanentment a l'altra banda del llac, al costat de la trapa, per controlar qui arribava i volia entrar i enviar-nos-en avís. Aquesta guardiana era la meva filla i futura successora, potser més poderosa del que he estat jo mai. Tot va anar bé durant tres anys, fins que la guerra va esclatar al món màgic.

Va fer una pausa molt llarga, fins al punt que la Julie va pensar-se que no continuaria. Però ho va fer.

—Llavors, tots dos bàndols vau pensar que necessitàveu Avalon. Uns vau decidir que ens demanaríeu ajuda, i us esperàvem per parlar-ho. Però els altres van decidir que no ens volien demanar ajuda, sinó que ens volien derrotar i quedar-se amb la nostra màgia i el nostre poder. Ja sabeu qui va arribar abans.

—La Ruella.

—Exacte. I la meva filla va saber que els havia d'aturar. S'hi va deixar la vida, però va aconseguir posar un encanteri al voltant d'Avalon que aïllava l'illa de la resta del món. El problema és que no ho feia només des de fora: també ens va deixar a tots tancats a Avalon. Les coses haurien estat més fàcils si la Jane Doe no hagués trobat el paper que va deixar la meva germana a punt per quan arribéssiu vosaltres. Hi deia unes paraules en Dastaimk que la Julie hauria pogut llegir i que haurien desfet la barrera. Però es van quedar el paper dient que, si ells no hi podien entrar, no hi entraria ningú. Tot i que hi ha un problema...

—Només un? —va fer en Heath abans que la Mei li clavés un cop de colze.

—Saben que entre vosaltres hi ha algú que ho pot llegir, per tant, estan segurs que hi tornareu i us volen agafar. Però això no té per què ser negatiu perquè hi anireu preparats.

—Hi anirem?

—Si voleu entrar a Avalon, haureu de treure aquell grup del mig, recuperar el paper i desfer la barrera. Per tant, escolteu amb atenció: us esperen uns 300 metres al nord de l'entrada, en una clariana, preparats per fer-vos una emboscada quan hi arribeu. No s'han molestat a protegir-se amb encanteris, perquè ningú no els molesta, per allà. Com a molt tindran un exsurdo perquè no els sentin. Heu de pensar algun pla per desfer-vos d'ells.

—Però...

—Ara he de marxar, el meu poder s'està afeblint i la barrera fa la seva feina

—Però Ayleth! Com se suposa que...

I ja havia desaparegut.

—Genial, m'encanta —va dir la Mei, donant un cop de peu a un arbre—. Ve per deixar-nos el marrón a nosaltres i ni tan sols ens diu com hem de derrotar els profes, ni tan sols on han guardat el paper.

—Almenys ha dit que ens esperaven per parlar el tema de l'ajuda. Si hi arribem, sabem que no han dit pas que no —va observar en Mike.

—Però tampoc ha dit que sí. No ho sé. Em fa mala espina.

—Jo només sé una cosa, nois —va dir en Heath—. Que si volem entrar a Avalon, haurem de derrotar els profes, trobar el paper i desfer la barrera. No hi ha cap més opció. I, si ho aconseguim —va dir, fent el seu somriure de costat—, ja els haurem salvat la pell dues vegades i ens deuran un favor ben gros.

 

 

 

La Hilary es va amagar darrere la columna, esperant que l'Snape passés de llarg. Quan va desaparèixer de la vista va fer una rialleta.

—A mi no em fa gràcia —va dir la Cindy des del seu costat—. Han estat a punt d'agafar-te! En què estaves pensant?

—Té raó —va dir la Júlia des de dalt d'un armari—, fins i tot jo m'he amagat a temps, aquest cop! Què se sent, quan fins i tot la Júlia Malfoy és menys arriscada que tu? Per cert, bon detall el del llacet al cap del Carrow —va fer, amb un somriure malèfic.

—No t'ho creus ni tu —li va dir la Lydia traient el cap des de darrere de l'armari—. Si se t'hagués acudit a tu, encara series allà i l'Snape t'hauria agafat una altra vegada.

—Eh, que només seria la segona, aquesta setmana. És un rècord!

La cicatriu fresca que tenia a la galta va brillar mentre somreia. Va saltar de l'armari, caient perfectament a terra.

—Apunt pels jefes —va dir la Cindy—. Si s'ha de portar algú a una missió secreta, que no sigui la Júlia Malfoy.

—Oh, vinga, Cindy —va respondre la Júlia—. Tots sabem que la Gregory no ho faria.

—No, però l'Apol·lo i en Ged en són capaços perquè estan pirats, com tu —va dir la Lydia provocant que la Júlia li tragués la llengua—. I no diguis el nom d'ella en veu alta, que les parets tenen orelles. Els profes encara es pensen que està del costat de l'Innominable. I ha de continuar així, és molt útil.

—També s'ho pensen de tu.

—Ho sé. I per això més valdria que sortís d'aquí corrents, em rentés i canviés de roba abans que ningú no se n'adoni i anés a sopar com una Slytherin exemplar.

—Insulta'm molt quan passis pel meu costat —li va dir la Júlia.

—Ho faré —va dir la Lydia abans d'abraçar-la i desaparèixer cap a les masmorres.

La Júlia va mirar com s'allunyava.

—Com ho aguantes? —va preguntar la Hilary, fent que la Cindy li llancés una mala mirada des de darrere dels vidres de les ulleres—. Les discussions que teniu de cara a fora, com si qualsevol dia d'aquests us haguéssiu de matar l'una a l'altra...

La Júlia va arronsar les espatlles.

—És el que hem de fer si volem que no la descobreixin. Tothom sap que sóc de l'Exèrcit del Dumbledore, ja m'han agafat un munt de vegades. No li faria cap bé que els Slytherins i els professors es pensessin que es relaciona amb mi. A més, quan faci els 17 em desheretaran i em faran fora de casa, ja ho han anunciat. Que els aprofiti.

—I ja saps què faràs, llavors?

—La Lydia diu que vindrà amb mi, però marxaré tan bon punt s'acabi el curs sense que ella ho sàpiga. El millor per ella és continuar fent de bona filla i no posar-se en perill. I en Draco la cuidarà. A mi m'odia, però a ella no. I jo... buscaré un pis a Londres, suposo, i una feina. És el millor.

 

 

 

—Vanessaaaaaaaaaaa! VANESSA!

La Vanessa va aixecar el cap ràpidament i va buscar la seva germana per la casa fosca. La va trobar a l'habitació d'en Matt.

—Però què ha passat?

A la paret hi havia un forat que feia com a mínim un metre de diàmetre. En Matt estava al llit, arraulit d'esquena a la llum i tapant-se la cara mentre remugava. La Verònica estava buscant alguna cosa per cobrir el forat.

—Aquest pirat, que ha fet un dels seus experiments i ha fet explotar la paret! I clar, com que al senyor li fa por la llum, ara tothom a córrer!

La Vanessa es va anar a asseure al llit tranquil·lament. Admirava la força de la seva germana i com no hi havia res que li fes por, i li agraïa molt que la cuidés sempre perquè tenia una salut molt dèbil, però a vegades cridava massa quan no era necessari.

—Matt, escolta'm. T'has de posar dret i hem de sortir d'aquí per anar a algun lloc fosc. Pots estar-te a la meva habitació, si vols. D'acord?

En Matt va assentir sense obrir els ulls i es va deixar dirigir per la Vanessa cap a la porta i després cap a la seva habitació. El va asseure al llit.

—Pots obrir els ulls, ja, si vols.

Ho va fer.

—L'interruptor és al costat de la porta. Mentre no el toquis, tot estarà bé. Jo vaig a ajudar la Verònica a arreglar l'habitació. Intentarem que estigui abans que arribi l'Evangeline, d'acord?

En Matt va assentir i la Vanessa va tornar amb la Verònica.

—L'hauria tirat daltabaix pel forat, si no l'haguessis fet callar —va dir la Verònica de mal humor.

—Va, que saps que no és culpa seva que li faci por la llum. Si l'Evangeline el va tenir tota la vida a les fosques, no li pots demanar que ho superi així com així.

—Per favor, però si fins i tot l'Airina li deia "nen raret", i l'Airina és el pacifisme en persona —es va mirar millor la seva germana i va caure en una cosa —. Però es pot saber què hi fas, aquí? No deus pretendre ajudar-me a tapar el forat.

—Sí, jo...

—D'això res —va dir la Verònica—. No pots fer esforços. Ja ho faré jo sola, tu torna amb...

—Verònica, et vull ajudar.

—Que no. Que me les arregaré jo sola. Queda clar?

La Vanessa va sospirar. Potser tenia raó i estava massa dèbil per fer allò.

—Sí, buana. Vaig a veure què fa. Ens veiem després.

 

 

 

L'Airina va baixar de l'escombra, fastiguejada. Estava molt contenta que haguessin construït una sala de sostre alt per poder-hi volar, però continuava sent claustrofòbic no poder-ho fer a l'aire lliure.

En Charlie va aterrar al seu costat.

—Problemes?

—Tant de bo poguéssim sortir a l'aire lliure.

—Saps tan bé com jo que és impossible i que tenim sort de tenir una escola.

—Ja, ja. Però no deixa de ser claustrofòbic.

—A part, aquella s'ho passa bé —va fer en Charlie assenyalant cap amunt.

Una noia de cinquè a qui tothom anomenava "la Ravenclaw boja" anava amunt i avall per la sala amb l'escombra fent crits de felicitat.

—Ja, sort que està tot insonoritzat.

Va sospirar.

—Com creus que deu anar, tot, per Hogwarts?

—Sincerament? Pitjor que aquí —es va aturar un moment, plantejant-se si podia dir-li a ella—. Mira, això no t'ho hauria de dir, d'acord? Però en Remus està en contacte amb la professora McGonagall i sabem que l'Exèrcit del Dumbledore n'està fent de les seves. La Júlia Malfoy té el rècord com la que han enganxat més in fraganti.

—I la Lydia? —va preguntar, desitjant tenir alguna notícia de la seva millor amiga—. Com està?

—Aparentment, allunyada de l'ED. Només fa que discutir amb la seva germana. Però la McGonagall creu que és fingit. Tu que la coneixes més, què en penses?

—Que la Lydia no es barallaria amb la Júlia. No sé si està ajudant l'ED, però segur que ella i la Júlia estan bé.

O això espero.

—Véns a volar una mica? —li va preguntar en Charlie—. No deus voler que la Boja ens prengui tot l'espai...

—No ho permetria —va dir amb un somriure—. Arribaré jo abaaaaans!

En Charlie va veure com s'enlairava i, fent que no amb el cap, es va afanyar a pujar a l'escombra per sortir darrere seu.

 

 

 

—Llavors, la Ruella te la quedes tu, Mei —va dir en Mike—. D'acord?

—Serà tot un honor.

—Àlex, tu la Jane Doe. Jo em quedo amb el Mundass i la Julie amb el de Transfiguració, com es digui. La Marta i en Heath entraran per darrere per agafar-los tot el que tinguin i puguin fer servir en contra nostra i per sorprendre'ls si les coses no acaben d'anar bé. Cap pregunta?

—Jo en tinc una —va dir en Heath—. Què coi és aquest idioma estrany?

—Bona pregunta —va fer l'Àlex—. Perquè jo també estic molt perdut.

—És massa llarg per explicar-ho ara —va dir la Mei—. Us prometo que, si en sortim vius, us ho explicarem.

—La Mei tan optimista com sempre.

—Vinga, nois, hauríem d'anar tirant si volem evitar que es faci fosc mentre lluitem. Tot entès?

—Perfectament.

—Molt bé, doncs. Som-hi, Desterrats. Avalon ens espera.

 

 

Mining for diamonds I stumbled in gold._____________________________ ______________________________

 

I ja el tiiiiiiiiiinc! He trigat bastant perquè no tenia previst que sortís ningú més que els Desterrats, però al final vaig canviar d'opinió i m'ha portat una mica de temps preparar-ho.

Qui sap per què han sortit aquestes persones concretes, al capítol? El nom del capítol us en pot donar una idea... Per les que no en coneixeu alguns o us n'heu oblidat, us deixo una llista perquè us feu una idea de la seva situació (el que ja havíem vist en altres ff). El caràcter ja l'anireu veient ben aviat :P

1- Hilary Probby, Hufflepuff, setè, Hogwarts

2- Cindy Wardrobe, Hufflepuff, setè, Hogwarts

3- Júlia Malfoy, Gryffindor, cinquè, Hogwarts, germana bessona de la Lydia i petita del Draco

4- Lydia Malfoy, Slytherin, cinquè, Hogwarts, germana bessona de la Júlia i petita del Draco

5- Vanessa Edgely, sisè, estudia a casa, germana bessona de la Verònica

6- Verònica Edgely, sisè, estudia a casa, germana bessona de la Vanessa

7- Matt ?

8- Airina Anderson, Ravenclaw, sisè, Escola del Fènix, filla única dels Anderson, reputats metges de Sant Mungo i membres actius de l'Orde del Fènix que viuen amagats per haver robat una cama ortopèdica per la Susan Cast

Espero que ajudi més que no pas us faci un embolic xDDD

Han sortit molts noms a aquest capítol! Un d'ells és l'Evangeline (Gray). Recordeu qui era?

També m'ha agradat molt posar un cameo de la Ravenclaw boja, us recordàveu d'ella de fa uns capítols, quan la Julie la va portar a l'escola? Com que va tenir molt d'èxit he pensat que estaria bé fer-la aparèixer un momentet xDD I la temptació de fer també un cameo de la Gregory ha estat molt gran, no us ho podeu imaginar... mare meva, com la trobo a faltar hahahha

Més coses... oh, que ningú no va dir res de l'últim SABIES QUE i em pensava que portaria tema!

Dedico el capítol a la Marta, la Roser, la Potter_granger, la Laia Weasley, l'Agatha Black i la Judith (que està intentant posar-se al dia robant-li l'ordinador al seu germà xDD).

SABIES QUE la Julie es diu així perquè és la traducció de Júlia, que sempre havia estat el meu nom preferit?

(I sabies que m'estic quedant sense sabies que? Si a algú se li acudeix alguna pregunta sobre qualsevol aspecte de la ff que cregui que puc respondre mitjançant "sabies que" que ho digui i m'ajudarà MOLT!)

Un petó,

 

Marta


Llegit 568 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • AvatarhpkarinaEnviat el 13/06/2014 a les 13:57:23
  #24666He escrit 4 fanfics amb un total de 43 capítols

  capííííiíítool! yuuujuuu!!

  (sí, gràcies a l'altra Marta, he descobert que es poden posar gifs si són mooolt feliiiç!!)

  A veure, a veure.... La primera frase m'ha encantat: "L'Ayleth va avançar cap a ells a poc a poc i amb elegància, com feien les coses a Avalon." En plan, pasooo que voy ardiiiendoo!

  També hi ha molts personatges que no recordava i no, no recorde a Evangeline, però per què va tancar al pobre xiquet este?? Aiii... me fa peneta! :( I m'ha fet gràcia veure a les bessones Malfoy perquè no recorde que són.. Malfoy XD i germanes de Draco i és molt raro tot, però jo no vull que se separen que nooo que moleeen!! I tothom volem a Gregory back! :):):)

  Ja sabia jo que això d'Avalon no era fàcil hahahahahhahaha però bueno, tots sabem que els guanyaran! I vamos, com no els ajuden després ¬¬

  I el sabies que de l'altre capítol no el recorde so no sé per què no el vaig comentar xD el d'este pos és curiós, no sabia que el teu nom preferit fóra Júlia :P

  I fins ací! Ale, no te pots queixar, t'he fet un comentari llarg llarg, eeh?? :P

  un beseet! ^^
 • Avatarlluna_de_plataEnviat el 13/06/2014 a les 16:20:50
  #24667

  Us posare en situació, aquest mati a la farmacia...

  *Marta mira el face*

  M: Hp

  I....

  I totes les trevalladores mirantme com si estigues boixa.

   <--- Ayleth.

  Fantastica, divina que apareix i desapareix. ... Estic amb la Mei, els dona tota la feina i ja esta XP Pero ho entenc. Estan tots una mica fet pols, pero als desterrats encara els hi queda mes força. Ho sento molt per la filla de l'Ayleth :S

   <--- Com m'imagino a la noia de Ravenclaw XP

  Charlie/Airina???? Is this another ship in the horizon I spy???

  La meva teoria son els grups de dos que fan les noies. La Hilary i la Cindy estan connectades amb la Julie, i si no m'equivoco es van criar amb ella, la Julia i la Lydia tambe, apart de que estaben connectades a tot JP2. La Vanessa i la Veronica eren l'altre parella de bessones en la fanfic. No veig la rao de tornar a elles apart de... bueno... ultima fanfic. M'en alegro del fet de que l'escola sigui activa, perque sincerament... pateixo per ells.

  A mi m'agradaria un SABIES QUE relacionat amb: 1) L'Alex, 2) El cambi de nom de la Mei (Marta - Mei), 3) La infancia de la Julie, 4) La familia de la Marta (o perque vol 5 fills). 

  Molt bon capitooooooooooool :D
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 13/06/2014 a les 16:28:33
  #24668He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Roser: flipada, que ets una flipada xDDD m'encanta el gif de l'Ayleth, a Avalon són així, ja se'n riuran ja hahhaha aix, és que les Malfoy molen molt, i s'han fet grans a cops... Avalon és raro, mai se sap què passarà, si els ajudaran i COM els ajudaran. Hmmmmm els gifs fan que sembli més llarg del que és, tramposa :P

  Marta: potser és un ship o potser no. Vosaltres veureu ^^ no son les parelles, no. Llavors, com expliques l'Airina i en Matt? És una cosa que els relaciona a tots :) Pateix per l'escola, pateix! Hi ha alguns sabies que que no són factibles... els altres ho pensaré :) Merci!
 • AvatarLaia WeasleyEnviat el 13/06/2014 a les 16:45:25
  #24669

  OOuuuuh!!!

  CHAPTEER!

  L'Ayleth es guai vale xD? , jejeje  la Mei te rao... S'els ha girat la feina! pero ara com a minim faran algoo :), I el liu de noms.... deumeu nomes m'enrecorda de les bessones Malfoy.. ( i nomes de pasada), Molaria tindre la Gregory els desterrats xD, i la Ravenclaw.. m'ha fet ilusioo tornarla a veure

  Suposo que la trobada sera interessant... jijiji....

  El proxim capitol sera d'accio no? Gaaness :)

  A queeestioon quin era en principi el teu plaç per acabar la fiic?? ( la saga en general vull dir)

   

  Kissus
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 16/06/2014 a les 08:45:26
  #24670He escrit 8 fanfics amb un total de 196 capítols

  Hola!

  Com sempre, comentant tard... he estat tot aquest finde escrivint el meu capi nou i ara no el puc penjar. No sé per què queda la lletra de color negra igual que el fons. he intentat posar-ho a blanc, en automàtic, pe`ro faci el que faci no es veu res... T.T I això que ho faig des del mateix programa de sempre... no sé què passa.

  Vale, misèries a part, ara el teu capítol. Ok, quin embolic de personatges. Recordo a les bessones Malfoy vagament, això sí. I la loca de Ravenclaw també, que aquesta és de fa poc! La resta no els recordava, però suposo que ja aniran sortint.

  Bueno, doncs tinc ganes de veure com s'ho monten els Desterrats per acoseguir el paperet amb la inscripció, a veure si poden entrar d'una vegada a Avalon! Segueix aviat que està súperinteressant, ara! Pregunta: per on anem, més o menys, en la història? Perquè per una banda sembla que només és Nadal, però per l'altre sembla que una vegada entrina  Avalon i aconseguixin l'ajuda que necessiten això anirà acabant...? Digue'm que és molt més llarg, anda! Potser ho pots posar al proper "Sabies Que?": "Sabies que aquesta ff tindrà X capítols?"

  Petonets!
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 16/06/2014 a les 11:01:40
  #24671He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Laia Weasley: l'Ayleth és estupenda xD i no et preocupis per lo dels noms, és normal, els he començat a posar perquè us vagin sonant a les que no havíeu llegit les primeres :) també vaig estar A PUNT de colar la Gregory als Desterrats, però hauria estat més perquè m'encanta que no perquè sigui coherent amb la història, i cal ser-ho. A part, a Hogwarts fa molt de servei! Des del primer capítol? Al principi escrivia sense idea fixa, senzillament anava posant el que em venia al cap, així que no tenia cap pla xd

  Agatha Black: ostres! Si em passes la contrasenya per whatsapp o algo i el capítol puc provar de penjar-te'l jo, si vols... a mi en principi em funciona! Aniran sortint, només era perquè us comencessin a sonar! Oks, la veritat és que encara no és Nadal i tenen mooooooolt de temps per endavant (tu pensa que aniran a Hogwarts per la batalla final i serà LLAAAAAAAAARGA). No sé quan vaig comentar que el plan eren 50 capítols, però com que ha variat una mica potser ho podria colar en un sabies que :) Així que tranquil·la, que queda ff per rato!
 • xudit_95Enviat el 04/08/2014 a les 21:35:31
  #24867

  Oooooooh!!! m'ha encantat lo ultim del dedico el capitol hahahah (ja tinc ordinadooooor :3 es super moooonuuuu!, es blaaaaaaanc!! *-* ) Tornant al tema:

  Matt??? per que la foscor? Why??

  Hi ha MOLTS personatges  nous que ni idea. . . . pero res eeee, nomes la Júllia i la Lydia, pero nah mas eeee, així que aiò s'ha d'arreglar! >.<

  A mi m'agradaria molt un SABIES QUE que parli sobre com es van coneixer MARTA-MEI-JULIE  i els altres, pq com no vaig llegir les altres,no tinc ni papa. També m'agradaria un SABIES QUE que parli d'alguna coseta de l'Àlex!!

  Ara entenc moltes coses del teu nom! Muahahahah (en realitat no tantes eee)

  <3