La Crida d'Avalon - Capítol 17: Graenitz
AvatarEscrit per marta_ginny
Enviat el dia 06/06/2014 a les 16:37:25
Última modificació 06/06/2014 a les 16:37:25
Tots els capítols de La Crida d'Avalon
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 17: Graenitz

Capítol 17: Graenitz

 

La neu cobria el bosc de dalt a baix. El fred havia arribat a poc a poc, colant-se dins seu sense que se n'adonessin. Es passaven el dia al costat del foc, i tenien sort que a la tenda hi hagués una bona provisió de mantes per no passar-ho tan malament de nit.

—Ja devem ser a mig desembre —va aventurar la Mei—. Feia temps que no passava tant de fred.

—Potser ja ha passat Nadal, i nosaltres tancats a la tenda —va fer l'Àlex—. Això voldria dir que també ha passat l'aniversari d'en Mike. 19 anys i sense saber-ho!

—Com si fos important, això, ara.

—El pròxim dia que anem a un poble buscarem un calendari o alguna cosa per l'estil —ho va resoldre la Julie—. Ara hauríem d'anar passant, que ja fa un parell de dies que ens amaguem aquí.

—I si tornéssim a provar d'entrar a Avalon? —va preguntar la Mei—. Potser la Ruella i aquests ja han marxat...

—Tu hauries de ser l'última de proposar-ho, que ens estem esperant que tu i en Heath us acabeu de recuperar del dia que us vau trostrinxar —va replicar la Marta.

—Però fa més de dos mesos, ja, d'això!

—Sí, i que encara no estigueu bé vol dir que les ferides eren molt bèsties. Només ens hem d'esperar un parell de setmanes més. D'acord?

—Sí, buana —va fer la Mei, de mal humor—. On anem, aquest cop?

—Tu diràs, Mike. Et toca a tu.

—Agafeu-vos. Hi serem de seguida.

La Julie va notar que se li regirava l'estómac mentre desaparetien per enèsima vegada. Esperava que fos veritat, que només haurien d'aguantar aquella passivitat dues setmanes més. S'estava cansant d'estar-se sense fer res.

Va sospirar quan va veure els arbres, iguals que els que acabaven d'abandonar. Aquella rutina ofegava. Aviat, ben aviat, es va dir. Almenys, estaven més o menys segurs.

—Aixequeu els braços i llanceu les varetes a terra!

El crit els va agafar per sorpresa abans que poguessin posar cap protecció al seu voltant. Com havien pogut anar a parar al lloc just on els podien atrapar?

La Julie es va acotar per deixar la vareta a poc a poc, però abans que toqués la gespa amb la mà una altra veu va parlar.

—Julie?

La Julie va parpallejar. Li sonava, aquella veu! De qui era?

—Toby, animal, deixa d'apuntar-los, que són els Desterrats!

—Jane? —va preguntar l'Àlex—. Jane, ets tu?

—És clar que sóc jo —va dir una noia que sortia d'enmig dels arbres—. Què hi feu per aquí?

—Anem rotant de lloc perquè no ens trobin. Però queda clar que aquesta vegada no ens ha sortit gaire bé —va dir la Mei acostant-se a ella per abraçar-la.

La Jane era una noia filla de muggles de l'edat de l'Àlex i en Mike que també anava a Gryffindor. Era una mica bèstia, potser per això sempre s'havia portat bé amb la Mei.

—Podeu anar sortint, que no mengen —va dir, mirant a les ombres.

Quatre persones van treure el cap a poc a poc. La Julie va reconèixer en Toby i en Roger, uns altres noi del curs de l'Àlex que anaven a Gryffindor i Hufflepuff; una Gryffindor que tenia un any menys que ella i la seva germana bessona de Ravenclaw.

—Toby! —va fer la Marta, que havia estat amiga seva de petita—. No sabia que estiguessis fugint. I la teva germana, on és?

—A l'escola de l'Orde. Jo vaig acabar l'any passat a Hogwarts i no tenia on anar, així que vaig sortir tot sol per no posar en perill la meva família. Em vaig trobar amb les bessones al cap de poc, i ara fa un mes vam topar-nos amb la Jane i en Roger. I vosaltres? Tenia entès que éreu a l'escola.

—És una història molt llarga. Us fa res si posem unes quantes proteccions i ens asseiem a menjar alguna cosa?

—Teniu menjar? —va preguntar la Jane amb els ulls molt oberts.

—Ens vam emportar moooooooltes conserves —va respondre la Julie amb un somriure—. Què hi dieu, doncs? Sopem?

Amb les cares ja pagaven.

 

 

 

La Jane va treure un aparell de ràdio de la motxilla mentre s'asseia al costat del foc. En Mike i en Roger s'havien encarregat de treure la neu del terra.

La Julie va recordar que, quan en Mike encara era a Hogwarts, es portaven prou bé. En certa manera, eren molt semblants. No parlaven gaire i sempre s'estaven preocupant pels altres. O, almenys, això li havia dit la Roser, que era molt amiga d'en Roger des que tots dos havien quedat entre els nou primers classificats de l'Elit de l'Ala Nord.

L'Elit... quant de temps.

—Ei, nois, acosteu-vos, que d'aquí no res comença Hora Potter!

Hora Potter? —va preguntar la Julie de seguida—. I això què és?

—No ho sabeu? Des de l'Orde del Fènix han fet un programa per informar els bruixots de la resistència de tot el que no surt al Periòdic Profètic. Començarà d'aquí un parell de minuts.

Es van asseure tots al voltant del foc, esperant que la Jane l'acabés de sintonitzar. La Julie gairebé va fer un bot quan va sentir la veu del seu padrí donant la benvinguda juntament amb en Lee Jordan, l'amic dels bessons.

—Abans de passar a parlar amb els col·laboradors que ens acompanyen avui, cal que mencionem aquelles morts de què la Conselleria no vol informar. Ens sap molt de greu dir que aquesta setmana ha estat assassinada la Janet Woodrive, col·laboradora de l'Orde del Fènix.

La Julie es va quedar muda. La germana del professor Woodrive, la dona que havia ofert una casa perquè ella hi anés a buscar l'horricreu el dia dels set Harrys i les set Julies, que els havia curat a ella i al professor Stonewell. Ja no hi era. Així, de cop.

—També cal mencionar els dos nens muggles que van ser assassinats ahir als carrers de Cardiff. Les autoritats muggles han declarat que va ser per ofegament, però s'ha confirmat que van ser uns Cavallers de la Mort que sortien en una nit de diversió.

—Ha estat una setmana difícil —va continuar en Remus—. I ens fa molt de mal confirmar la mort de la Pauline White, que treballava d'infiltrada per protegir el lloc on es troba l'escola de l'Orde del Fènix. El seu company de feina, en Louis Thibault, ha desaparegut altre cop, però creiem que està viu. Si ens sent, que sàpiga que hi ha gent que està preocupada i que ens pot venir a trobar.

A continuació van mencionar unes quantes morts més i van fer un minut de silenci per a tots ells. Era una bogeria. Tot, tot ho era. Gent que ahir tenia un futur, tenia una esperança, i puf, avui ja no hi eren. Sense avisar.

—Al final hi va anar —va dir la Marta quan a la ràdio van tornar a parlar—. Li vaig dir que tornés amb els cavallers de la mort per salvar els nens del British. I al final ho va fer.

En Heath li va passar un braç per l'espatlla.

—Segur que està bé.

—I la primera que han dit? —va preguntar la Mei—. Es deia igual que el professor de Botànica.

—És la seva germana —va confirmar la Julie—. Una bona dona.

Tots van quedar en silenci mentre la ràdio continuava sonant.

—... no se sap res d'on para en Harry Potter, però això és bo, perquè si els cavallers de la mort sabessin on és ja ho haurien anunciat als quatre vents.

—Però avui, ell no és la notícia. Fa mesos que els sequaços de l'Innominable clamen que l'estan buscant, per tant, no és una sorpresa. El que sí que ho és és que hagin declarat que la seva germana, la Julie Potter, és una fugitiva perillosa, i que ofereixin una recompensa substanciosa per qui la porti davant del Senyor Fosc.

La Julie va escopir l'aigua. Què?

—Però per parlar d'això portem un convidat puntual, que ha estat investigant aquest assumpte. Què ens en dius, Rosegador?

—No seré sota cap concepte Rosegador, he dit que volia ser Estoc!

La Julie va notar com si li clavessin una bufetada. En Fred. En Fred. Era viu, i estava bé. Estava bé.

—D'acord, d'acord. Estoc, doncs. Tu diràs.

—Ei, no és en George, aquest? —va preguntar l'Àlex.

—Que va —va respondre la Mei—. És en Fred. Està claríssim.

—Doncs els cavallers de la mort han suposat que la Julie Potter està fugint d'ells juntament amb l'Àlex Ferrer i en Mike Pullman. Han ofert una recompensa per tots ells. Els demanen vius, suposem que per fer xantatge a en Harry Potter. També sabem que han enviat cartes a l'escola de l'Orde del Fènix demanant que la Mei Snicket i la Marta Brown en surtin per interrogar-les.

—I jo què? Jo no puc ser un il·legal? —va dir en Heath provocant que tots el fessin callar.

—Per tant, creiem que la Julie Potter i els seus amics estan vius —va fer en Lee.

—Efectivament, Riu —va confirmar en Remus—. Si els busquen, és que continuen vius.

—I què els diríeu?

—Que continuïn amb la seva missió —va fer en Remus—. I que tots confiem en ells. Que tenen tota la resistència donant-los suport, i que els desitgem la millor sort del món.

—Jo els diria que facin el que han de fer i que esperem tornar-los a veure ben aviat. Que confiïn en els seus instints. I que tot anirà bé.

La Julie va desitjar que fos veritat i que pogués tornar-lo a veure. Quan se'n va adonar, el programa ja s'havia acabat.

No podia pensar en allò. No ho havia de fer. Per molt que trobés a faltar en Fred, sabia que no era important, en aquell moment. Que hi havia moltes batalles per lluitar. I que la guerra no era el moment de veure-ho tot de color de rosa.

—No podem deixar que matin més gent —va dir, amb ràbia—. Hem de destrossar a Vold...

—No ho diguis! —va cridar la Mei—. No es pot dir!

—Ara tens aquestes manies? —va preguntar en Heath, aixecant la cella.

—No és això. És que l'últim dia que vaig anar a un poble vaig sentir que si dius el seu nom et detecten, perquè els únics que el diuen són els que s'oposen a ell. Si dieu el seu nom, ens agafaran a tots.

—Fa dies, d'això. Per què no ens ho vas dir llavors?

La Mei es va posar violenta de cop.

—Perquè no hi vaig pensar.

—Mei, podríem ser morts per haver-ho dit fa uns dies. Ens hauries hagut d'avisar!

—Ai, ho sento, d'acord? —va dir, aixecant-se—. No tinc més gana, vaig a la tenda.

Va deixar els altres enrere sense deixar-los temps per dir res més i va entrar a la tenda.

Quant de temps podria continuar amagant els seus tractes amb el Malfoy? L'intercanvi d'informació era útil, havia quedat clar després d'aquell incident. Gràcies a això, no els havien agafat. Però s'havia posat al descobert. I no podia tornar a passar.

No podia tornar a passar.

 

 

 

La Julie va fer adéu amb la mà als cinc convidats mentre s'allunyaven altre cop al bosc. No els havien pogut oferir de quedar-se amb ells perquè no podien amagar-se sent onze, i ells tampoc no ho havien demanat. Era el millor.

—Julie, s'ha apagat el foc —va dir en Heath—. M'ajudes a revifar-lo?

—Vaig.

Va agafar uns quants branquillons pel camí, però no van aconseguir encendre'ls perquè estaven xops de la neu. Ho van intentar amb màgia, però també va ser un fracàs: s'apagaven de seguida.

En Heath es va rendir, però la Julie va continuar-ho provant.

—Julie, no s'encendrà, ara. Deixa-ho estar.

—Que no. Que l'encendré.

Però no s'encenia. La Julie va començar a rondinar en veu baixa.

—Merda, va, fes el favor d'encendre't...

—Julie, deixa-ho!

—Que no! Graenitz.

Es va haver de tirar enrere quan una flama va començar a cremar amb força. Tots es van girar de cop.

—Es pot saber què has fet?

—No res, no ho sé! Estava parlant, i he dit...

Es va quedar callada perquè no recordava què havia dit. La paraula li havia vingut sola, sense pensar-la, sense que tingués la intenció de dir-la.

—Has dit Graenitz —va dir una veu darrere seu—. I m'alegro que ho hagis fet.

Es van girar amb les varetes a la mà, però quan van veure qui hi havia van saber que no els haurien servit de res.

Perquè, ben dreta i orgullosa, s'alçava la figura de l'Ayleth, la Dama del Llac d'Avalon.

 

Only fools rush in._________________________________________________ _____________________________

 

Vaig ràpid que tinc molta pressa!

Aquest capítol és bastant de relleno, una mica un pont entre el Marta-Louis/Mike i l'arribada de l'Ayleth. Una arribada que portarà moltes novetats! Anirem finalment a Avalon o encara ens haurem d'esperar?

Què se'n farà, de la Jane i aquests? Els tornarem a veure vius? Qui se'n recorda de què vol dir Graenitz? (Perquè ja havia sortit bastant en un passat!)

Dedico el capítol a la Roser, la Potter_granger, la Marta, la Laia Weasley i l'Agatha Black.

SABIES QUE en els meus esquemes inicials havia de morir un Desterrat que al final no ho fa? Li vaig trobar un final alternatiu que em va semblar molt més interessant i, total, que li vaig salvar la vida (adoreu-me xDDD).

Fins el pròxiiiiim!

 

Marta


Llegit 577 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • Avatarlluna_de_plataEnviat el 06/06/2014 a les 17:06:50
  #24645

  jbgpijdbgjkdgkdfgkjbakjbgkjbdgkjabgkbafkbgajk

  AAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!

  Oks, ja m'he calmat. Mare de deu, buff... capitol de resistencia de guerra tu. M'agrada la conecció amb la radio magica, es fantastic. Tinc un poti poti mental molt gran aixi que responc com puc.

  1. Molen els grups de mini-resistencies. M'agraden molt perque sempre son personalitats molt diverses i sempre contenen a un amic o amiga que els lligui als desterrats. En aquest cas... Toby a.k.a. L'ALTRE rival que tenia en Mike per la Marta XP Esta molt be :) Son tots una monada.

  2. Hora Potter.  M'encanten. TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANT. Mola molt, i es molt divertit.

  3. Snicketslip. Es k fer gotejar informacio poc a poc perque no sembli sospitos es complicat. Sobretot si pasa en un moment de sobte XP

  4. Graenitz. La primera paraula de la Julie i connecio amb Avalon. Perque no ho havia pensat abans?!
   

  5. WEEEEEEEEEEEEEE DAMA DEL LLAC!!! HALELUYA!!!

  No crec que entrin a Avalon encara. Ho dubto molt com a minim XP M'en recordo de que significaba Graenitz... crec XP Buff..... Buff..... Buff.... Espero que estiguin be? De veritat ho espero? Son tots molt majos... La possibilitat que els matin es la mateixa de cualsevol convidat a un casament a Westeros? Ns... :S

  GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH CLIFFHANGER OF DOOOM!!!!!!

  Esperant el seguent ;) (Si, el capitol es fantastic.
 • AvatarhpkarinaEnviat el 06/06/2014 a les 17:15:29
  #24646He escrit 4 fanfics amb un total de 43 capítols

  PER FIIIIIIIIIIII CAPÍÍÍTOOOL!! Sí que és un poc de relleno, però aquests capítols calen (i més encara si em nomenes, Roser mola jojojo) I JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEED aiiiiii la meua parelletaaa, Síí jo vull que se retroben jaaaaaaaaaaaa! T____T 

  I Mei i Draco ja saps que no gaire.... :/ i per fi ha aparegut algú d'Avaloooooooooooon!!! Jo crec que encara no podran entrar, que els faltarà un poc, però ja veurem! ^^ I això de la paraula, ni idea, l'únic que me ve al cap és un llenguatge raro que va aparèixer en una ff, però no recorde ni què era ni per a què servia (ho sent, no recorde quasi res de les primeres ff u.u)

  I I love you per pujar capítols! 

  un beeeseet! ^^
 • AvatarPotter_grangerEnviat el 06/06/2014 a les 20:17:04
  #24647He escrit 9 fanfics amb un total de 161 capítols

  Que bé, capítol nou!

  M'ha encantat! Ostres, jo no sé què vol dir graenitz, no m'he llegit les dues primeres ff teves! Bé, suposo que més endavant es tornarà a dir, no?

  Uala, notícies d'en Louis! A veure si torna a aparèixer! Li estaria bé que aparegués i trobés la Marta i en Mike junts, s'ho mereix! I t'has currat molt el programa d'Hora Potter que hi apareix, està molt ben fet. Crec que entraran directament a Avalon, per què haurien d'esperar?
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 07/06/2014 a les 22:40:25
  #24654He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Marta: les mini-resistències són guais, tenia ganes que en sortís una ^^ AHÀ! No et pensaves que tornaria a sortir per aquí, eeeeeh? Gotcha :P De fet ja us vaig avisar des del principi que sortirien coses de TOTES les ff. I quina millor manera de fer-ho que anar on tot va començar? ^^M'encanten els gifs i les fotos i tot plegat xDDD Fins el pròxim!

  Roser: segur que vols que es retrobin? Saps què passarà quan es retrobaran... hahhaa us hauré de fer memòria de moltes coses! Sí que forma part de l'idioma antic, però aquesta paraula concretament va molt més enllà.

  Potter_granger: ho explicaré tot pels que no ho vau llegir, no et preocupis per això :) Tu pensa que el Heath va aparèixer a tercer, i a ell li hauran d'explicar. La Marta i en Mike són uns paradets xDD Jo només et dic que sí, que el tornaran a trobar :P A veure què passa!
 • AvatarLaia WeasleyEnviat el 09/06/2014 a les 15:05:20
  #24658

  OOUUUUUH!!

  Hora Potter!! jejeej quans records... m'encantava... 

  Ai la Mei... si continua jugant amb en Draco d'aquesta manera li acabar sortint malament la jugada... pero ja s'ho fara

  Be, com a minim sabem que en Louis es viu...  aviam si arriba a tornar ( que no he dit que ho vulgui xD) 

  I la paraula no em sona la veritat.. de fet no m'en recordo de les fics anteriors, bueno els desterrats i instants si, pero si la paraula esta en una d'aquestes dues no m'en recordo...

  I Algu d'AVALOON :)) aviam que faran ara, jo d'ells no m'esperava per entrar-hi, pero potser es perillos..

   

  Petooons
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 09/06/2014 a les 16:05:05
  #24659He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Laia Weasley: tens tota la raó amb la Mei... el més probable és que se li escapi de les mans. Trigarem una mica a tornar a veure en Louis! I la paraula és de la primera ff, que la majoria no havíeu llegit, així que no et preocupis que ja ho tornarem a explicar tot perquè quedi clar :) I a veure si entren a Avalon!
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 11/06/2014 a les 08:59:26
  #24661He escrit 8 fanfics amb un total de 196 capítols

  Hahaha, okay, ara m'he quedat una mica perduda. A veure., anem per parts.

  Molt guai que s'hagin trobat amb un grupet de resistència. Mola que se sàpiga una mica el que fa la penya pel món. Els haurien pogut preguntar quin dia era, per això! XD

  Potterwatch! Hehehe, que bé! Mola tenir notícies de Remus, el Fred, el Lee... espero que la segueixin escoltant de tant en tant!

  Graenitz. No tinc ni idea de què és... si havia sortit en un dels últims ffics normal, si era dels primers, ja no ho recordo. I la Dama del Llac no sé qui és... U.U' Però suposo que ja ho veuré! Espero que els ajudi a entrar d'una vegada, pobres!

  Perdona que t'hagi comentat tard, pe`ro estoy en ello! XD
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 13/06/2014 a les 12:43:42
  #24665He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Tampoc crec que els altres sabessin quin dia era, van tan perduts com els Desterrats xDDD Però tens raó, ho haurien pogut intentar. El problema de Potterwatch és que la ràdio era de la Jane i ells no en tenen... anyway, no crec que ara la poguessin fer servir, de totes maneres. Graenitz és de la primeríssima, però normal que no te'n recordis, si fa segles xDDD Ja ho explicarem! I la Dama del Llac és la "jefa" d'Avalon, per dir-ho d'alguna manera. Hi ha les nou sacerdotesses, i ella és la més important.
 • xudit_95Enviat el 04/08/2014 a les 17:30:30
  #24866

  Jo no recordava aquesta paraula!!!! que feia??? que feia????? estres

  Una mica de rellenu, peeero important! muahahaha, uiuiuuuiuiuiux que lo que indra ara s'esta posant encara mes interessant!

  La hora Potter m'encantava a mi!! oooiiiiix quan llgia els llibres era de lo millor!! i ara surt el Fred a la hora Potter!! asodsasnjnjfbjBSJBbf

  Es trobaran amb el harry o algu mes aixi????