La Crida d'Avalon - Capítol 3: La Carta
AvatarEscrit per marta_ginny
Enviat el dia 10/11/2013 a les 11:25:42
Última modificació 10/11/2013 a les 11:28:29
Tots els capítols de La Crida d'Avalon
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 3: La Carta

Capítol 3: La Carta

 

La llum de la lluna es filtrava per la finestra. La Marta i la Mei dormien des de feia una bona estona i no se sentia ni una mosca.

Tot i així, la Julie encara estava desperta.

Es va girar per enèsima vegada intentant agafar el son, però era impossible. Havien passat massa coses aquell dia, i totes eren culpa seva. El Murri, mort. En George hi havia perdut una orella i la Susan una cama. I la resta havien tingut molta, molta sort.

No podia permetre que tornés a passar. Quantes vides més es perdrien per culpa seva? Una ja era massa. Havia de marxar, allunyar-se de tots aquells que estimava, de tots aquells que podia perjudicar.

Però no pots marxar, es deia a si mateixa, no sense en Harry. I en Harry va amb en Ron i l'Hermione.

Així que calia esperar que es fes el casament i tots quatre marxarien a buscar els horricreus. Així és com havia de ser.

És clar que els Desterrats no ho sabien, ni tan sols l'Àlex. Haurien estat decidits a acompanyar-los, i ells tenien unes vides per viure al marge de tot allò. Sense discussions, sense despedides. Així tot seria més fàcil.

La Julie es va tornar a moure per quedar mirant el sostre. Tot apuntava a que seria una nit molt llarga...

 

 

 

La Susan va fer adéu amb la mà mentre la Julie observava, des de la porta, com els senyors Anderson se l'emportaven per tenir-la sota observació a casa seva. Qui sabia si es tornarien a veure.

Al seu costat, l'Airina també se n'anava, amb cara de preocupació i portant en Sirius a coll amb delicadesa. A la Julie li hauria agradat passar més estones amb ella, explicar-li més coses, demostrar-li com n'era, d'important, el que havien passat juntes de petites. Però ella se n'anava, i la Julie havia de marxar, deixar tothom enrera i acomplir el seu deure.

Es va girar i va entrar per veure, amb sorpresa, com la professora McGonagall s'esperava asseguda en una butaca.

-Senyoreta Potter, m'agradaria parlar amb vostè.

-Sí, és clar- va fer la Julie una mica confosa, i va fer senyal d'asseure's al sofà de davant.

-Aquí no- va dir la professora McGonagall amb to autoritari-. Segueixi'm, sisplau.

La Julie va assentir i va pujar les escales darrere seu, encara més confosa. On la portava?

La seva sorpresa va ser majúscula quan es va aturar davant la porta de la seva pròpia habitació i li va fer un senyal perquè hi entrés. A dins s'hi esperaven en Heath, la Marta, l'Àlex, la Mei i en Mike, amb cares de no entendre res.

-Molt bé, doncs- va dir la professora McGonagall tancant la porta-. Els he reunit a tots sis aquí perquè hem de tractar un tema important.

Va fer una pausa per treure un tros de paper de la capa. La Julie va fixar-s'hi millor i es va adonar que era una carta, i una de força gruixuda. Al sobre hi lluïa la lletra inconfusible de l'Albus Dumbledore, que només deia dues paraules: Minerva McGonagall.

-El professor Dumbledore va deixar aquesta carta per mi. En ella m'hi explica moltes coses, i una és referent a vostès sis. Especialment a vostè, senyoreta Potter- va fer una pausa-. Necessitem... l'Orde del Fènix necessita que facin una feina crucial. Una feina que només poden fer vostès.

La Julie va fixar la vista en la professora McGonagall, expectant. Quina feina podien fer? Què podia ser tan important que només poguessin fer ells?

-Veuran...- va començar la professora-. Com ja saben, estem de guerra. I necessitem ajuda, tota l'ajuda que puguem aconseguir. El professor Dumbledore va pensar que hi ha un punt clau. Que ens cal la col·laboració d'Avalon.

La sorpresa va arribar a tots de manera diferent. La Mei i la Marta es van mirar, en Mike va obrir molt els ulls, l'Àlex i en Heath es van remoure asseguts a terra i la Julie es va quedar impertèrrita.

-Avalon?- es va atrevir a pronunciar la Mei-. I com se suposa que hem d'aconseguir la seva ajuda?

-Anant-hi i demanant-ho. Els deuen un favor. Gràcies a vostès, Avalon no va ser envaït per aquell grup de malfactors. I van salvar moltes vides, aquell dia.

Es van quedar tots en silenci, sense veure-ho clar. Avalon era un dels llocs més poderosos del món, era màgia pura. Com se suposava que ells, unes criatures al capdavall, havien d'aconseguir que es posessin del seu costat? Com havien de fer que lluitessin en aquella guerra contra Voldemort?

-Però...- va protestar en Heath, verbalitzant el que tots pensaven-. No ens faran cas. No seria millor que hi anessin el professor Stonewell, la professora Cast i la professora Sumner? Ells també hi eren, i són adults. A ells sí que se'ls prendran seriosament.

-Ells tenen feines aquí. I, segons tinc entès, la senyoreta Potter tampoc no tenia previst tornar a Hogwarts. O m'equivoco?- va preguntar, mirant-se la Julie.

La Julie va notar com els colors li pujaven a la cara i com totes les mirades es clavaven en ella.

-Com?- va preguntar l'Àlex-. No pensaves tornar?

La Julie es va adonar que no tenia sortida i va deixar anar un sospir.

-La veritat és que no. En Harry té feina, en Ron i l'Hermione van amb ell. I jo pensava acompanyar-los.

-I quan ens ho volies dir?- va dir la Marta, obrint la boca per primera vegada.

-No ho sé...- es va atabalar la Julie-. No ho sé.

-Vaja, ho sento- va dir la professora McGonagall.

-No passa res, ara ja està- va dir la Julie-. I continuo pensant que a nosaltres no ens faran cas.

-Senyoreta Potter... vostè confiava en el professor Dumbledore?- la Julie va assentir-. Molt bé. Doncs jo també. I ell creu... ell creia que era essencial que fossin vostès sis junts els que anessin a Avalon. Ara ja els toca prendre la decisió a vostès. Si la senyoreta Potter prefereix continuar anant amb el seu germà o els altres trien continuar els seus estudis, ja serà cosa seva. Però recordin on som i què està passant. Estic segura que la seva decisió serà la correcta.

Tots van continuar en silenci. La professora McGonagall va assentir, es va aixecar i va sortir per la porta.

Es van mirar. Tornaven a ser sis.

-I ara què?- va preguntar en Mike.

-Jo hi vaig- va dir l'Àlex-. Ajudar en aquesta causa pot ser clau a l'hora de derrotar Voldemort. Això és molt més important que qualsevol altra cosa que pugui fer.

-Però, i els estudis?- va fer la Marta.

-No hi haurà estudis- va dir en Heath, parlant més fluix del que acostumava a parlar-. Si l'Innominable guanya, no tindrem cap mena de futur.

Futur. Sonava com una paraula llunyana, com una cosa que havia deixat d'existir ja feia temps.

-Així què, doncs?- va preguntar la Mei-. Estic amb l'Àlex i en Heath. Ho hem d'intentar, si més no. Mentrestant, molta gent s'estarà jugant la vida.

-Compteu amb mi- va dir en Mike.

-I amb mi, què coi- va continuar la Marta-. Però això ho hem de pensar molt bé. No podem desaparèixer d'avui per demà. Hem de traçar un pla.

Tots van mirar la Julie, esperant que digués alguna cosa.

-Molt bé, doncs. Quan ens hi posem, Desterrats?

 

 

 

La porta es va obrir amb un cop i tots sis es van girar bruscament.

-Es pot saber què feu aquí tots junts? Se suposa que m'heu d'ajudar a preparar el casament!- va cridar la senyora Weasley.

Tots van murmurar "Sí, senyora Weasley" i es van separar seguint els camins que els havia marcat.

-Tu no, Mei- va dir, quan va veure que intentava esquitllar-se darrere en Heath-. Tu has de venir un moment.

La Mei la va seguir preguntant-se què devia passar perquè la senyora Weasley la requerís a ella personalment. No recordava haver fet explotar cap cosa, des que havia arribat al Cau. Encara que mai se sabia...

Quan va passar pel costat de la finestra, va veure l'Àlex i en Heath desgnomant el jardí amb en Bill i va fer una rialleta alleujada de pensar que no ho havia de fer ella. Pobres gnoms, si no havien fet res, i a més eren molt divertits! Sempre que li tocava fer-ho se sentia malament.

-Cap aquí- va dir la senyora Weasley, i la va fer entrar cap a la cuina.

Encara continuava plena de coses, però es veia clarament que la senyora Weasley estava en procés d'endreçar-la. En Ron estava assegut a la taula amb un ganivet a la mà i llàgrimes als ulls mentre pelava una ceba.

-Seu si vols. Jo ara vinc.

La senyora Weasley va sortir per la porta.

-No entenc res del que està passant. La teva mare està molt estranya- va dir la Mei-. Tu saps què li passa?

-Acaba de començar el seu pla de no deixar-nos estar junts ni un instant perquè no puguem planejar res per sortir d'aquí.

-Buf. O sigui, que ja ens podem preparar per deixar-nos la pell treballant. Encara que continuo sense entendre per què tant de misteri dient-me que jo no faci feina i que la segueixi. Potser em vol fer servir d'espia- va reflexionar. No seria pas la primera vegada que li oferien una cosa semblant.

-Sigui com sigui, t'ha separat dels altres. I encara has tingut sort. Ha estat una crueltat molt gran fer-me pelar ceba quan sap que no ho puc aguantar.

-No remuguis tant, Ronald Weasley- va dir la senyora Weasley entrant per sorpresa a la cuina-. Saps que et costa fer-ho amb vareta i no tinc ganes de donar una mala impressió als senyors Delacour. A part, tampoc no tens res millor a fer! Té, Mei- va dir canviant de to-. Aquest matí has rebut un paquet per mussol. No diu el remitent, suposo que ho posarà a dins.

La senyora Weasley li va donar el paquet i tant en Ron com ella es van quedar observant-la. Després d'un moment de silenci, la Mei va dir:

-Sabeu què? Em sembla que vaig al jardí a obrir-lo, aquí dins fa massa calor i vull que passi l'aire.

Va preocupar-se d'anar a algun lloc que no la poguessin espiar de cap manera. Quan hi va arribar, va observar detingudament el paquet abans d'obrir-lo. A fora només hi deia el seu nom amb una lletra desconeguda. Era pla i no gaire alt.

Finalment, va decidir-se a obrir-lo. Treure el paper li va descobrir un mirall d'un pam d'alt.

El va haver de mirar per tots costats fins que es va adonar del que era. No era un simple mirall. Era un mirallet intercomunicador.

Va buscar per tot arreu un possible remitent, però no el va trobar enlloc. Qui fos que li havia enviat allò es mantenia en l'anonimat.

I no li feia bona espina. Així que el va tornar a posar dins el paquet i se'l va emportar cap amunt.

 

 

 

La Julie es va estirar, esgotada. Havia estat la primera d'acabar de sopar, i la Mei i la Marta encara trigarien una estona a sopar, així que es va posar còmoda per gaudir d'una estona de descans.

I, llavors, van obrir la porta.

La Julie va aixecar el cap, una mica mosquejada, per veure qui era.

-Àlex? Què hi fas, aquí?

-Venia a parlar amb tu- va fer amb cara seriosa.

La Julie es va incorporar, sense saber ben bé què li esperava. Només sabia que no tenia ganes d'un discurs.

-Tu diràs, doncs.

-Com se't va acudir de voler marxar amb en Harry sense dir res?

Ah, així que era això.

-Sabia que si us ho deia em voldríeu acompanyar. Per començar, i abans que repliquis, és una feina que el professor Dumbledore va confiar al Harry i no volia que ningú més en sabés res. I, després, vosaltres teniu unes vides per viure! Jo no tinc una família, no tinc un futur.

-Hauríem pogut venir sense saber-ne res, només per protegir-te!

-Però que no ho entens?- va dir la Julie, posant-se dreta-. No vull que em protegiu! Deixa de pensar que sóc una nena petita que necessita protecció!

-En necessites com tots en necessitem!

-I per això no hi anava sola! No estem parlant de res descabellat, hauria anat amb ells i hauríem estat bé! I si no hagués vingut la professora McGonagall, no n'hauríeu sabut res, menys problemes per tots!

-Vols fer el favor de no portar-te com una nena de deu anys?

-Vols fer el favor de no tractar-me tu com si ho fos?- va dir, aixecant la veu-. La meva vida no és teva, Àlex, i puc fer el que em doni la gana! Sense despedides, sense discussions! Hauria estat el millor per tots!

-Però que no ho veus, que ens hauríem preocupat per tu?- va fer l'Àlex, tornant-s'hi-. Que no ho veus que si no em dius una cosa com aquesta penso que no confies en mi?

-Saps prou bé que confio en tu, però això ho havia de fer JO SOLA!

-Tot ho has de fer sola, no? I per què comptar amb els teus amics?

-Però que no ho entens, joder! Tu no saps el que és no tenir futur ni família! Tu sempre has tingut tot el que has volgut!

-Si miressis una mica més, potser t'adonaries que tens una família que encara que no és de sang t'estima com si ho fos! Però és clar, ets massa orgullosa com per veure-ho!

-Jo, orgullosa?- va fer la Julie, incrèdula-. Jo, quan el que es pensa que la seva feina és protegir-me ets tu? Quan tu et creus tan superior a mi?

-Sí, tu, orgullosa, per no voler veure el que tens i tancar-te en aquest món teu on estàs sola! Però suposo que hi estàs còmoda, perquè et converteix en el centre de tot!

-Àlex, surt de la meva habitació- va dir la Julie amb els punys apretats i contenint la ràbia-. Surt. D'aquí.

Una ombra de dolor va passar pels ulls de l'Àlex, però no va replicar i va sortir, creuant-se amb la Marta i la Mei.

-Julie? Què...

Però ella ja havia sortit corrent en direcció contrària a l'Àlex, cap a fora, cap a l'aire lliure.

Quan va haver sortit del Cau, va notar moltes ganes de trencar alguna cosa, però es va aguantar i es va limitar a seure a terra, arrepenjada a la paret de la casa, i tancar els ulls. Ja era fosc i passava un ventet molt agradable. A la casa no se sentia cap soroll i tothom estava dormint.

Per fi podia estar sola.

De cop, va sentir un soroll que venia del gran arbre que hi havia prop de la casa i es va posar en tensió. Només llavors es va adonar de la bogeria que suposava sortir sola de nit en les circumstàncies que es trobaven.

Va treure la vareta.

-Qui... qui hi ha?

I una figura va saltar de l'arbre.

 

We found out that anything could happen.____________________________ ___________________________

 

I aquí ho tenim! Capítol de presentació de moltes coses! El perquè del títol, el paquet misteriós de la Mei... després de dos capítols de pròleg, ara comença la presentació del que serà la ff :)

Com ho veieu, això d'Avalon? Hi podran arribar?Tindran algun problema? Podran convèncer les sacerdotesses? I el mirallet, qui l'haurà enviat i per què? Qui creieu que té raó, la Julie o l'Àlex? Qui hi haurà al jardí del Cau i què passarà amb la Julie?

A mi personalment m'agrada molt aquest capítol, perquè obre molts temes :) A veure què us ha semblat a vosaltres!

SABIES QUE els Prefectes de Hogwarts del curs anterior havien estat l'Àlex i la Roser? Després de dos anys de delegats, es va decidir que havien estat els més responsables i es mereixien aquest honor. De la mateixa manera, si tornessin a Hogwarts a fer setè, els Prefectes serien la Marta i el Heath. En el seu defecte, es nomenaran dos prefectes nous, la Gregory i el Dietmar (delegat de Hufflepuff).

Apa, fins el pròxim! ^^

 

Marta


Llegit 1051 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • AvatarhpkarinaEnviat el 10/11/2013 a les 12:15:09
  #24405He escrit 4 fanfics amb un total de 43 capítols

  TOOOMAAA ERA PREFECTA!
 • AvatarhpkarinaEnviat el 10/11/2013 a les 12:17:09
  #24406He escrit 4 fanfics amb un total de 43 capítols

  hola, he apretat un botó i s'ha enviat soles el cometnari xDDDDDDDDDDDDDD pos vaig a continuar amb el que anava a ser el comentari

  tititititititittititi

  jo crec que els costarà arribar a avalon perquè si no seria molt fàcil, però les sacerdotesses acceptaran prompte. Àlex és tonto, per tant, Julie té raó ;) El mirall és de Draco, aixina que, Mei, no l'òbirgues molt, que te voldrà espiar xD Jo dic que qui està al jardí o és algú inofensiu o és Fenrir esquenagrisa xD i.. eeem... pos eso!

  que no vaig a alegrar-me públicament per la discussió, que quedaré com a mala genthahaha

  un beseet! :)
 • AvatarhpkarinaEnviat el 10/11/2013 a les 12:22:39
  #24407He escrit 4 fanfics amb un total de 43 capítols

  PD: Àlex, rebenta
 • AvatarLaia WeasleyEnviat el 10/11/2013 a les 15:05:21
  #24408

  Woow!!

  Aquest capitol m'ha encantat, ha estat com una pause, despres de l'arribada el cau...

  Per mi aquest capitol em poso a favor de la Julie, trobo que l'Alex es massa sobreprotector, i entenc que la Julie vulgui una mica de llibertat, no es que no entengui l'Alex, ja que entenc que estigui preocupat pero.....

  Vaa!! jo crec que s'en surtiran a Avalon!! el cap i a la fi son els Desterrats!!

  I el mirallet de la Mei.... no eske m'en fii gaire la veritat....

  Aviam qui es la "perla" que salta de l'arbree!!

  Fins d'aki 15 diess!!

   

  Petooooons

   
 • AvatarMercè GrangerEnviat el 10/11/2013 a les 18:05:20
  #24409He escrit 5 fanfics amb un total de 23 capítols

  Drama, drama, drama *----------------------------* Ok no xDDDD

  Bé, amb el tema de la discussió... Crec que tenen raó els dos, un poc exagerat, però els dos.

  Amb Avalon... Que tindran mil problemes però al final, happy ending. I si no en tenen, posa, posa, sense por. Val, ja atur xDDD

  De la Mei no opino per què com que encara no conec molt els personatges... per dir algun, el Malfoy? O Apol·lo. O el Louis. No sé.


  I al jardí... que sigui un antic pretendent de la Julie per posar gelós a l'Alex (?) O algú dolent. Bé, no sé xDDD Ja em callo.

  Ens lleguim <3
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 10/11/2013 a les 21:21:27
  #24410He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Roser: eres prefecta amb l'Àlex i estàveu molt ben avinguts ^^ hahahahaha veig que vas captant el que és el meu raonament mentre escric xDDD I un vot pel Malfoy, a veure si és veritat ^^ D'inofensiu a Esquenagrisa hi ha un rato eeeeeh? O blanc o negre xDD (faltava, faltava)

  Laia Weasley: una pausa per començar mil coses noves! D'acord, l'Àlex és sobreprotector, però s'ha d'admetre que és molt normal que s'enfadi si la Julie pensava marxar sense dir res. Hahhaha així m'agrada, a confiar en els Desterrats! I a no confiar en les coses que arriben de llocs desconeguts xDD I una bona perla, ja ho pots ben dir! x)

  Mercè Granger: tu tranquiiiiil·la que tindràs drama per rato en aquesta ff xDDD però també coses booones, així que una mica de tot ^^ Estic amb tu, tots dos tenen raó i tots dos són uns exagerats. D'antics pretendents de la Julie no en recordo cap, la veritat xDDD així que no. En dues setmanes ho sabrem! ^^
 • AvatarPotter_grangerEnviat el 11/11/2013 a les 17:34:53
  #24411He escrit 9 fanfics amb un total de 161 capítols

  Uf, quina intriga!

  Per començar: jo crec que els Desterrats aniran tots a Avalon, què coi! Són un grup d'amics i estaran units per sempre.

  Després, el tema Alex-Julie: per mi, tots dos tenen raó. La Julie vol ser massa independent, no vol donar cap explicació a ningú... i això no pot ser. Per una altra banda, l'Alex li hauria de deixar més llibertat de moviments. Hauria de confiar més en ella, ja que una relació es basa en la confiança.

  El mirallet: la veritat és que em fa una mica de mala espina. Podria ser en Malfoy... o no. També podria ser alguna de les bessones Malfoy, o fins i tot la Gregory. Qui sap, hi ha un ventall enorme de possibilitats.

  I la persona que és a l'arbre: Louis o Esquenagrisa. No veig cap altra possibilitat. O bé havien segrestat en Louis i s'ha escapat o bé l'Esquenagrisa va a atacar la Julie. No se m'acut res més.

  I no et queixis, que aquest comentari ha estat llarg!!!
 • Avatarlluna_de_plataEnviat el 11/11/2013 a les 20:26:39
  #24412

  Modelita Brain Vomit: Osigui, llegire i escriure sense idea del que pasara. Desprese m riure una estona.

  Julie NO. La comunicacio es una cosa bona, parlar amb els teus amics esta be. Pots parlar amb ells, son gent raonable.

  DESTERRATS FOR THE WIIIIIIIIN!!! En serio, m’he posat a saltar a la cuina de casa meva XP (Cosa que la meva esquena no ha agrait XP)

  Mei… si algo he apres de les histories d’Alicia en el país de les maravelles (Mes habiat Alicia a través del mirall) es que els miralls NO SON DE FIAR. A sobre, els miralls interlocutors son com un pinganito que mai sap quan s’esta fent servir!!!

  ….. gbgjbf….. … TANTES COSES!!!!!!!

  a)      Alex… SI US PLAU PACIENCIA. Si, la Julie s’ha de comunicar, pero no es una nena petita.

  b)      JULIE CORRE CAP A DINS DE CASA JA!!! (no em fio de coses que salten de cop dels arbres).

  (Rellegint)

  A veure, entenc, des de un punt completament objectiu, els pensaments de la Julie. Ella es preocupa molt per els seus amics i l’estima molt. Pero igual que l’Alex fa amb ella, crec que els esta subestimant una mica. Son mags decents, en el pitjor dels casos, han lluitat i sempre poden lluitar. Son gent forta. Poden defensar-se.

  McGonagall-McGonagal l-McGonagall-McGonagall-McGonagall-McGonagall-McGonagall (literalment de genolls al terra venerant a un personatje fictici)

  Es apareixer la McGonagall i tot es torna epic. Es epicness personificada.

  WOHOOOOOOOO DESTERRATS TORNEN ELS DESTERRATS TORNEN ELS DESTERRATS!!!

  (ballant la conga)

  SON ELS DESTERRATS!!! JUNTS PER LLUITAR!!! UNA VEGADA MES!!! (acabare escribint una canço XP)

  God Bless Mrs. Weasley’s heart. En serio, es tan bona dona…. Em fa pena. Ella nomes vol protegir a la seva familia, nomes vol que estiguin units.

  (Where you go I go, what you see I see…) I aixo es tot el que dire en aquest mateix instant de la Mei i el seu mirallet.

  Alex... Alex... Alex.... En serio? Noi si us plau... Repetire: NOIA QUE POT FER EXPLOTAR PARET A BASE DE PODER CONCENTRAT

  Bueno... Flames to dust, lovers to friends, why do all good things come to an end...

  I..... jo estic amb la Roser, o es en Fred que esta fent de monito titi o es l’Esquenagrisa.

  Avalon... L’Illa de les pomes...

  Jo veig mes problemes arrivant a Avalon que entrant a Avalon. Les sacerdotesses ja saben que son bona gent. Les van salvar. Suposo que convencer a les senyores que entrin en la batalla sera mes complicat. A veure, veient que ha de passar canonicament... El casament sent... invait... crec que els hi costara anar a Avalon. Com he dit crec que el viatje a Avalon sera mes complicat que entrar a Avalon. Convencer a les sacerdotesses... ho veig mes complicat. Pero crec que sera possible. El mirallet... Comta un altre vot per en Malfoy. Ara, el perque ho tinc mes... ofuscat. Tinc les següents possibilitats:

 • Raons completament innocents que tenen mes a veure amb… l’episodi de fa… dos anys que amb espionatje.
 • Espionatje. Es un mirallet comunicador. Ell pot veure que esta fent la Mei si ella no te cuidado amb el mirall.
 • Algun pla. La Mei i en Malfoy es van dir algo darrere d’una porta tencada que nosaltres encara no sabem que es. Podria ser aixo. Encara que pot ser que m’ho imagini XP
 • Personalment… Crec que puc veure d’on venen els dos. Crec que la Julie te rao en el fet de que no neceista cangur. No necesita que la sobreprotegeixin. Ara, tambe entenc que l’Alex esta preocupat i que la Julie tenia un pla que hagues fet molt de mal a molta gent. Es que es complicat!! I es una guerra!! I ... *sad face*

  Jo estic amb la Roser: Fred Weasley o Esquenagrisa.

  Sip, el capitol ha estat genial i sip, s’obren moltissims temes!! :D

   En Heath de prefecte???? Escolta!! Que ha fet explotar tantes coses com els Weasleys!!

  Ale… a esperar… (no, la meva paciencia no ho aguanta)
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 13/11/2013 a les 20:36:41
  #24415He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Potter_granger: així m'agrada! Tots a favor dels Desterrats ^^ I has captat perfectament el problema Julie-Àlex. El mirall i la persona de l'arbre les deixarem a l'aire, ho descobrireu ben aviat! Bé, una cosa sí, l'altra trigarà més xDDD I no em queixo, com vols que em queixi de vosaltres si sou les millors lectores del món? ^^

  Marta: ziiiiiiiiiiii, tenia unes ganes de fer que els Desterrats tornessin a unir-se... ja tocava! Tots dos tenen raó i cap dels dos en té. Estic veient que la majoria de vots van per l'Esquenagrisa, pobra Julie, que cruels que sou amb ella... (I know, aquí la cruel sóc jo xDDD). I en Ron no l'ha liat mai, oi? xDDD Bé que va ser delegat! I el Heath ha crescut, dona, el mínim que podem esperar és que sigui una mica més responsable ^^ Però una mica només, que si no deixarà de ser tan guai!
 • Avataranna_lovegoodEnviat el 14/11/2013 a les 23:00:44
  #24416He escrit 3 fanfics amb un total de 26 capítols

  Avalon, Avalon, Avalon, Avalooooooooooooooooon! *-* (estic poc emocionada i tal xDDD)

  I la discussió TT.TT Però jo els entenc, als dos, de fet. En fi, cuquis, que són un cuquis, snif. 

  Moro molt per tot, i després jo sóc la reina del drama. I una merda. Tu m'estàs matant xDDD

  I m'encaaaaanta, com ho relaciones amb el seté llibre, en serio. La hostia *-*

  (I la cosa que surt de l'arbre m'ha cagat. En serio xDDD)

  Apa, ens veiem al pròxim capítoooool! *-* (Sento la merda de comentari, estudiar m'està matant les poquetes neurones que em quedaven ^^")
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 16/11/2013 a les 12:20:49
  #24417He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Bueeeeeeno, va, t'accepto compartir el regnat dins aquest fantàstic món que és el drama xDDDD Em fa MOLTA il·lusió que trobis que ho encaixo bé, perquè la veritat és que m'hi he passat unes quantes hores (i les que em falten encara, que estic muntant la batalla final xDD). La uni és caca. Qualsevol dia d'aquests ens n'anem tots a viure a l'Antàrtida xDDDD
 • Avatarlluna_de_plataEnviat el 18/11/2013 a les 22:55:18
  #24420

  WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!! Aquest diumenge ja hi haura capitol!!!!!!
 • Avatarlluna_de_plataEnviat el 23/11/2013 a les 21:20:53
  #24422

  Capitol Capitol Capitol Capitol Capitol Capitol C apitol Capitol Capitol Capitol Capitol Capitol&nbs p;Capitol Capitol Capitol Capitol Capitol Capitol& nbsp;Capitol Capitol Capitol Capitol Capitol Capit ol Capitol Capitol Capitol Capitol 
 • xudit_95Enviat el 24/11/2013 a les 13:18:06
  #24424

  SENTO COMENTAR TAAAAAAAAAAAAAN TAAAAARD!!!

  la qüestio es q em vaig llegir el capitol, pero no tenia temps de comentar, pq desde el bus... tenint en compte q el meu mòbil s'assembla molt a la seva propietaria i q es una mica curtet i lentet.... be fet!

  Ara va el meu comentari, q ja deu ser l'ultim (lo bo es fa esperar eeeee ;p )

  El capitol aquest, ha estat perfecte!!

  AVALOOOOOOOON!! Molt be,a veure,. lo de Avalon es una mica raru, pero tenen rao, els hi deuen un favor, i on magia pura i es una favor, i un favor es sagrat, aixi q si, els de Avalon acceptaran i ajudaran a la guerra contra el  Voldemort!! (wiwiwiwiwiwiwiwi)

  Miralll... Podria ser del Malfoy? ho deixo aqui xD

  Alex.... SOBEPROTECTOR ALWAYS!! nooooooo, q la Julie no es una nena petitoooona q porta volquers i es fa les coses a sobre >.< jooo Alex, obre els ulls coi! ^^

  Al jardi!! cullo Marta, aqui m'has deixat parada pq no tinc ni la mes remota idea de q pot ser eeee

   
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 26/12/2013 a les 15:18:44
  #24500He escrit 8 fanfics amb un total de 197 capítols

  Wiiii!

  Per fi em començo a posar al dia! Perdó que no he comentat des dels primers capítols, però amb prou feines tenia temps per escriure jo!

  Mooola això d'Avalon. El mirall no sé de qui pot ser! Un altre que comuniqui també amb l'Aberforth, com el del Harry? Mmmm... jo estic d'acord amb l'Àlex! Aquesta mania de voler fer les coses sol sense comptar amb ningú quan ja han posat tots en perill la seva vida abans, no té cap sentit. És un dels pocs defectes que li veig al Harry, i veig que la Julie també ho té!

  Bé, no m'allargo que he de seguir llegint! Muaks!

   
 • AvatarCassandra RossEnviat el 18/04/2015 a les 15:06:22
  #25613He escrit 10 fanfics amb un total de 18 capítols

  Hey, aquí de nou!

  M'ha agradat molt com has pintat el personatge de la professora McGonagall :D Primer, que guiï la Julie fins a la seva pròpia habitació i la convidi a passar. Sempre m'han fet molta gràcia aquestes escenes en les que algú de fora es pren la casa d'algú altra com casa seva i el guia per on vol xD

  També m'ha fet gràcia quan diuen que com aconseguiran la seva ajuda: anant-hi i demanant-ho xD Però no serà tant fàcil com això, oi? Ja diria jo que no.

  Pel que fa a quan la Minerva es disculpa per haver desvelat que la Julie no vol anar a Hogwarts a fer setè, m'ha sonat una mica estrany perquè no m'ha semblat que s'ajustés a la seva actitud... o en tot cas, disculpar-se amb un "vaja, ho sento". Però, eh, com ho ha descobert?

  Coi, el Heath! Diria que és la primera vegada que parla i va i diu aquesta frase tant depriment. Però tenen tanta raó, les seves paraules... M'han agradat.

  Això del mirall de la Mei, m'ha semblat molt misteriós. No ho recordo, però sempre m'ha donat la mala espina que ella amaga alguna cosa. Va estar relacionada amb un secret que involucraven els Malfoy, si mal no recordo, oi? Segurament m'estic confonent.

  Confonc el Mike i l'Alex. Però a veure, diria que l'Alex és el novio de la Julie. Bé, és sorprenent aquesta baralla de parella que tenen, coi, com es van enfilant els dos... M'ha semblat molt realista.

  Quina manera d'acabar el capítol! Puc dir la primera tonteria que se'm passi pel cap? Diria que està involucrat amb les germanes Malfoy. Em sembla que necessito que em diguis que aquestes no són tan importants com m'empatollo.

  Diria que fins aquí ja no havia llegit abans, a continuar!

  Cassie.
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 19/04/2015 a les 00:54:10
  #25617He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  TOMAAAAAAAAAAAA! Bentornada, Cass! ^^ Si et va bé et responc els tres comentaris aquí!

  Sobre el que vas dir al primer capítol de descripcions i tal, sí, reconec que és un dels meus punts febles! Quan he de descriure persones i sentiments tot el que vulguis, però descripcions més físiques, més pragmàtiques... no tant; encara que considero que he millorat bastant, ara he rellegit aquests capítols i crec que he fet un pas important! També és veritat que em costa molt quan haig d'escriure en situacions de la Rowling i no en situacions meves. D'alguna manera és com si estigués oprimida, en una gàbia. Quan tot és creació meva és molt més senzill decidir què expliques.

  Els personatges es reduiran d'aquí poc, tu tranquil·la! No recordava que el Heath fos el teu personatge preferit! Però no m'estranya, també és un dels meus, i sembla que a molta gent li agrada. No es coneixen des de sempre, només des de 3r, però hi tenen absoluta confiança. Ha donat la cara pels altres en moltes ocasions i saben que ho tornaria a fer si es donés el cas. I sí, ja ho mencionen, que és una de les 7 Julies, al primer capítol! Com diu, tots són majors d'edat menys la Marta, que els maleeix perquè no la deixen sortir a ajudar hahaha

  Sobre l'Àlex i el Mike a veure, l'Àlex és el novio de la Julie, però com ja has vist no estan en un bon punt de la seva relació. El Mike va marxar després de tercer (el que per a ell era quart, perquè té un any més), just quan ell i la Marta estaven a punt de tenir alguna cosa. Llavors, ell va tallar tot contacte amb ella i ella va acabar sortint amb el Louis, que sí, era de Beauxbatons i que, com has vist, ha desaparegut. 

  No et confons, amb la Mei, no! Havia tingut contactes amb el Malfoy d'intercanvi d'informació. Bona memòria!

  Apa doncs, fins el pròxim! Això és molt guai, estic revivint el principi de la ff responent els teus comentaris! ^^
 •