El Torneig dels Quatre Bruixots - 36: El millor de treballar en equip, és que pots donar la culpa als altres
AvatarEscrit per Agatha Black
Enviat el dia 10/01/2013 a les 15:52:33
Última modificació 10/01/2013 a les 19:50:01
Tots els capítols de El Torneig dels Quatre Bruixots
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


36: El millor de treballar en equip, és que pots donar la culpa als altres

Hola! Ehem, ehem, sí, feia com un any que no penjava capítol... no tinc perdó de Déu. Que sapigueu que penjo perquè estic malalta i de baixa i ara mateix em sobra temps... no és l'habitual...

 

Per si de cas... Resum, que veig que fa falta:

 

En episodios anteriores...

 

TORNEIG: A l'últim capítol (si el voleu rellegir, endavant) se'ns explica de què anirà la tercera prova: dos laberints subterranis, monitoritzats. En un hi aniran els paladins i, en l'altre, les seves parelles de prova, que triaran ells mateixos. Quan arribin al centre del laberint, els paladins s'hi trobaran un encenedor, que hauran de tenir encès fins que la seva parella arribi també al centre del seu laberint i encengui el seu encenedor.Quan això passi, els encenedors serviran de portarreu i faran un canvi de laberint. Els paladins aleshores podràn agafar la Copa de Torneig i s'acabarà el joc. Paladins: James de Hogwarts, Elektra de l'Akadèmia, Gunnar de Durmstrang i Linette de Beauxbattons.

 

RELACIONS: Dos capítols abans d'aquest, hi va haver un ball de màsqueres per Setmana Santa. Va anar com el rosari de l'aurora perquè l'Alice i l'Elektra s'hi van presentar totes dues amb un vestit semblant i una màscara de gat. En ple ball, el James e sva confondre de noia i li va fer un petó a l'Alice. L'Elektra ho va veure i està enfada amb el James. I el james està enfadat amb l'Alice per no haver-lo avisat, ja que les havia confós. Des d'aleshores no es parlen. 

 

Dedicat a la Rachel Moore, que em va fotre la bronca ara fa un mes... ella ja sap qui és ;)

 

I ara, seguim llegint...

 

____________________________________________

 

 


JA FALTA MENYS!

Quin avorriment, nois. Això no és normal. Fa dues setmanes que no passa absolutament res. J, E i Miss Simpatia encara no es parlen, tot i els esforços de La Rossa i el Motorista Cañón, que no paren d’intentar fer d’intermediaris sense gaire èxit.

Sí, aquest cap de setmana és l’últim partit de quidditch. Acadèmia - Hogwarts. Què puc dir? Està cantat, no? Han de guanyar per una diferència de cent-cinquanta punts... coses pitjors s’han vist però... contra l’Acadèmia? Ho dubto, nois. No teniu mals jugadors, però potser que us poséssiu una mica d’acord...

Així l’únic de què puc parlar molt em temo que és sobre la Tercera Prova, que sé que falta més d’un mes, però què hi voleu fer? És culpa vostra, per no enviar-me més xafarderies. Tal faràs, tal trobaràs.

Així que, bé, us dic el que sé. Suposo que recordeu que la Tercera Prova s’ha de jugar per parelles, oi? Els dos laberints i tota la pesca... doncs bé, m’he anat a informant de les parelles dels paladins. La de J, com molts ja sospitàvem, serà el Motorista Cañón que, com tots sabem, és una moooolt bona parella a nivell físic (i sentimental també, Oh Motorista dels meus somnis, un missatge teu a través de la Capsa i sóc tota teva...). La de G serà el seu amic de Durmstrang, que gairebé fa la mateixa talla que ell (durs competidors). L, de manera molt sensata, en comptes d’escollir la seva amigueta de l’ànima es porta a un noi ben fornit de Beauxbattons de setè. Ben fet, si ha de competir amb els altres dos... El que em preocupa ara és que, com sempre, sorpresa, sorpresa, E no té parella. Cagun tot! Tens un mes, E! Tens un puto mes per fer un puto amic en tota l’escola! No fotem! Per favor, que algú se li ofereixi voluntari, perquè aquesta ens porta de cap a la derrota! Aix... ja vaig dir jo que aquesta noia no era una bona elecció... 

Sabeu que m’adoreu.

Xo xo

Pandora

 

____________________________________________________

 

El Frank va sortir de l’habitació amb una mica de pressa per arribar al Partenó a esmorzar abans que la resta. Ja li estava pujant la mosca al nas. A més, la Geena acostumava a ser la primera en arribar pel matí. 

Evidentment, la seva amiga va arribar que només li havia donat temps de servir-se suc de carabassa.

—Que aviat que has arribat —es va estranyar ella.

—Sí, és que volia parlar amb tu abans que vinguessin els altres —li va explicar—. Crec que aquesta baralla entre el James, l’Alice i l’Elektra ja està passant de taca d’oli...

—A mi m’ho dius, que a sobre comparteixo habitació amb l’Elektra?

—El meu company d’habitació no és cap meravella, eh, tampoc? —es va picar el Frank.

—Ja, mira que arriba a ser raret... —va fer ella—, només el veig a classe o a la biblioteca. No menja?

—Jo què sé... es deu alimentar amb pocions de fabricació pròpia —va burlar-se el Frank—. I mira que en té, a l’habitació, el molt sonat... l’altre dia es veu que es va oblidar de tapar-ne una... van anar sortint gasos... i quan vaig arribar a l’habitació me’l trobo estès a terra. Que s’havia desmaiat, tu.

—Què dius? —es va escandalitzar la Geena, portant-se una mà al pit.

El Frank va fer un moviment com per treure-li importància.

—Tarat dels collons... un dia ens matarà a tots dos... És igual, que m’en vaig del tema i prefereixo no pensar-hi... aquells tres. D’avui no passa. Els agafem per banda quan sigui i els obliguem a parlar.

—Avui tenim classe de pocions —va rumiar la Geena—. Els podem obligar a asseure’s en una mateixa taula? Una hora i mitja en una mateixa taula és força estona. Les taules són de quatre. Ells tres i un de nosaltres dos. Serà millor que te n’encarreguis tu.

—Per què jo?

“Perquè ets l’únic que creu que el petó entre l’Alice i el James va ser un error de debò” va pensar la Geena, però no ho va dir.

—Perquè tens l’Alice de germana. Saps com tractar la gent malcarada i mai no perds els nervis. Ho portaràs millor, i jo m’acabaré posant negra.

—Sempre he pensat que eres la més tranquil·leta de tots quatre —va riure ell.

—Sí, no sóc una cabra boja, però de tant en tant m’enfado —va explicar—. A tu no t’he vist mai enfadat. Com a molt et poses sarcàstic.

—No m’agraden els mals rotllos —va admetre el Frank.

—I per això ets el més indicat per a la tasca. Ara el problema és com farem perquè s’asseguin tots tres amb tu. 

—Si arribessin els últims no tindrien més remei que asseure’s als llocs lliures —va aportar el Frank—. Però encara que els distraguéssim i els féssim arribar tard, com ens assegurem que els quatre llocs últims que quedin siguin tots junts en una taula?

—I la bona nena sóc jo? —va exclamar la Geena—. Sembla mentida que et facis dir Magatotis... tens suelto?

—Suelto de què?

—Galions, home! —va exclamar la Geena.

—Penses subornar els nostres companys de classe perquè deixin una taula buida?

—Com si fos la primera vegada... Au, apoquina.

—No em sembla bé...

—Tranquil, home, això ho descomptem del fons comú del banc.

—Ah! Llavors cap problema, té...

 

*   *   *

 

—Què vols? —va preguntar-li l’Alice mitja hora després al Frank—. Farem tard a classe...

—Com si t’importés —va posar els ulls en blanc el Frank.

A la Geena se li havia vessat “accidentalment” el suc de carbassa a sobre la túnica de l’Elektra i havia hagut d’anar a canviar-se. Al James li havien dit que la McGonagall el volia veure i l’havia anat a buscar. Només havia d’entretenir l’Alice una estona.

—Escolta, de debò no pots deixar de banda la teva enemistat amb el James fins el vint-i-cinc de juny? —va començar a dir-li—. Vam quedar que col·laboraríem tots quatre amb totes les proves.

—I això t’ho ha demanat ell? —va fer l’Alice.

—No exactament —va concedir el Frank—. Però segur que valoraria que...

—No valoraria una merda —el va tallar ella—. Jo no tinc res en contra del James! És ell, que està enfadat amb mi perquè es creu que el vaig enredar, quan va ser ell qui es va confondre de noia! Quina culpa hi tinc jo, que després de quinze anys encara no em sàpiga reconèixer?

—Ja, però, la Prova...

—Que no et té a tu, ja? —va insistir ella— Ets la seva parella pel laberint, no? I la Geena us està ajudant a entrenar...

—Sí, però... 

—Doncs ja està, no em necessiteu per a res. No és que no vulgui col·laborar, és que el James no em vol allà. I no penso anar-li al darrere perquè no he fet res mal fet.

—Molt bé, molt bé —va acceptar el Frank—. Anem a classe, va.

No van arribar tard, però sí justos, i ja tothom havia agafat llocs. L’Alice, que no es va fixar en qui faltava, perquè estava mig enfadada perquè el Frank intentés forçar les coses anant a parlar amb ella en comptes del James, es va asseure a la taula buida amb el seu germà.

—T’aviso que no vull parlar més del tema —el va advertir.

—De la Prova? —va fer ell—. Tranquil·la, ni una paraula.

Aleshores va arribar l’Elektra, mig corrent per no fer gaire tard. Va arrufar les celles quan va veure que havia de seure amb l’Alice. I la Geena? Perquè estava asseguda amb altra gent de Hogwarts i no amb els seus amics... i el James?

—Això és una mica sospitós, no? —va fer mirant el Frank de reüll, però veient que no podia fer res respecte als pupitres.

Aleshores l’Alice se’n va adonar.

—Frank! —va exclamar.

—Shhh! —va fer ell, aparentment molt ocupat prenent apunts—. Que està explicant la poció d’avui!

L’Alice se’l va quedar mirant amb la boca oberta perquè no es podia creure que hi hagués caigut de quatre potes. Doncs mira, ja s’hi podia fotre fulles, perquè el que era ella, no pensava obrir la boca.

Quan va arribar el James i es va mirar la seva cadira amb cara d’incredulitat, van veure que també havia lligat caps.

—És curiós que la McGonagall no vulgués res —va dir quan va passar pel costat del Frank, sense asseure’s a la cadira.

—Senyor Potter —va dir el professor—, ja que arriba tard a classe, almenys faci-ho en silenci, siusplau.

El James, com si sentís ploure, va decidir que no pensava asseure’s allà enmig, o sigui que se’n va anar cap a la taula on hi havia la Geena i l’Anne Boot. I els dos nois de Hufflepuff.

—Diggory o Abbot, canvieu-me el lloc.

Els dos nois es van girar per trobar-se, en primera plana, la cara de pomes agres del James i, darrere, més al fons, el Frank amenaçant-los en tallar-los el coll amb gestos.

—Mmmm... no —va fer el Diggory, i després va afegir— és que ja estem tirant els ingredients a la marmita, veus?

I ell i l’altre noi es van apressar a llançar coses dins de l’aigua perquè no els pogués dir res, i el James no va tenir més remei que asseure’s al costat de l’Elektra de mala gana, llançant la motxilla a terra fent terrabastall.

—Perdoni, senyor Potter, si estic interrompent alguna cosa, eh? —li va deixar anar el professor, a qui ja començava a pujar la mosca al nas.

El James li va fer un gest amb la mà, com dient “vostè a la seva, no es preocupi” i va començar a treure els ingredients de la motxilla per preparar la poció. L’Alice i l’Elektra feien el mateix, vermelles, amb cara d’enfadades i sense aixecar els ulls.

—Quin ambient de treball més maco —va dir el Frank—. Sabeu per què us asseieu junts, oi?

—Perquè el teu millor amic em va posar les banyes? —va fer l’Elektra.

—Però què dius! —va cridar el James, que tenia l’autocontrol d’un drac amb bronquitis aguda—. Va ser aquesta, que es va fer passar per tu!

—Que jo em vaig fer passar per ella? —va bramar la senyoreta No-Penso-Obrir-La-Boca—. Tu em vas dir que volies parlar amb mi! Te’m vas emportar fora i abans que me n’adonés te m’havies llançat al damunt! En cap moment et vaig donar a entendre que fos l’Elektra! 

—Coi, perquè anaves amb màscara i vestida com ella! —es va defensar el James, que va deixar anar un grapat de escarabats a la marmita sense mirar—. I no em vas parar!

—Primer, ella anava vestida com jo! —va aclarir l’Alice, mentre el Frank treia els tres escarabats que sobraven de la poció del James—. I segona, no em va donar temps a reaccionar! Si als dos segons ja et vaig apartar!

—Perdona? —la va tallar aquí l’Elektra (el Frank va acabar de remenar la poció de l’Alice les vegades que faltaven)—. Tu no el vas apartar, és que vaig arribar jo!

—Quan l’estava apartant! —va bramar l’Alice—. I a tu no et dec cap explicació, demana-la al teu nòvio! Aquí la que menys culpa té sóc jo, que es va trobar enmig de tot!

—La que menys culpa té? —va exclamar l’Elektra mentre el Frank li tirava bicorn en pols a la marmita—. No, si la culpa encara serà meva! 

—Però per què no confies una mica en mi, si et dic que va ser una confusió? —va aportar el James.

—Perquè no s’ho empassa ningú! —va cridar ella.

—Jo m’ho crec —va dir el Frank amb una beu sense aquells decibels—. Mira.

En aquell moment es van adonar que tota la classe (professor inclòs) estava en complet silenci seguint la conversa a crits de la seva taula. Fins i tot es van sentir un parell de "clics" de les caixes de Pandora fent fotos. 

El Fran va fer un sospir, es va treure la caixa de Pandona de la butxaca i va buscar algun missatge en particular. Quan el va trobar, va mostrar a l’Elektra la foto. Eren ella a la dreta i l’Alice a l’esquerra, vestides com al ball. La veritat era que s’assemblaven molt.

—Totes dues dúieu un vestit de color lila...

—Bordeus —el va corregir l’Alica, ara experta en moda.

— ...del mateix color. I tot i que l’Alice porta el cabell molt més curt, aquí el portàveu recollit, i el teniu del mateix to. I una màscara de gat. Totes dues. Era de nit. Havíem begut tots una mica de ponx i era força tard. De debò no creus que hi ha una petita possibilitat que se us pugui confondre, durant dos segons?

—Home, la possibilitat hi és... —va reconèixer l’Elektra.

—I James, no creus que hi ha una petita possibilitat que l’Alice no s’adonés que tu donaves per suposat que era l’Elektra i que no li donés temps a reaccionar?

El James va fer un sospir.

—A veure, ser-hi, la possibilitat hi és, però...

—I normalment confies en el que diu l’Alice, no? —el va tallar el Frank.

—Sí.

—I tu Alice, surts amb el Paris. I t’agrada i l’estimes oi?

—És clar.

—I tu, Elektra, el James t’havia donat mai cap motiu perquè pensis malament d’ell, abans d’això?

—No, però... —va començar l’Elektra.

—És a dir, que té tota la teva confiança —va segur el Frank.

—Sí!

—Confies en ell —va repetir el Frank.

—Sí.

—Aleshores —va dir el Frank ben a poc a poc—. Si l’Alice diu que va ser una confusió, i tu James confies en ella, i el James diu que va ser una confusió, i tu Elektra, confies en ell... Per què esteu barallats?

Van haver-hi uns instants de silenci, seguits d'uns segons d'incomoditat. La classe estava expectant.

—Alice, em passes una mica de bicorn en pols, siusplau? —li va demanar el James.

—És clar —va contestar ella, passant-li el saquet. 

L'Elektra li va fer una carícia a l'esquena al James mentre tirava l'ingredient a la poció.

El Frank i la Geena van intercanviar mirades furtives i van somriure amb satisfacció.

I allà es va acabar tot., i la classe va continuar.

 

*   *   *

 

Era ja dissabte, i el James, l'Alice i la Geena anaven en silenci cap al camp de quidditch a veure jugar el Frank, i amb els dits creuats, esperant que aquell partit anés molt millor que els altres. Havien eliminat Beauxbattons perquè eren dolents amb ganes i, encara no se sabia com, els de Durmstrang estaven per sota d'ells al ràquing, i això que tots opinaven que eren més bons. El motiu? Durmstrang ja havia jugat contra l'Acadèmia, que els havia apallissat, i Hogwarts encara no. Ara anaven a l'escorxador.

No ajudava el fet que la Sofia corretegés al seu voltant cridant "Ha-ha! Us patejarem el cul! Ha-ha!"

—Em queies millor quan estaves grassa —li va deixar anar l'Alice amb mala folla.

—Ha-ha! Me la sua! —va cridar alegrement la Sofia, i es va allunyar fent saltironets cap al camp de quidditch.

—Això és culpa de la McGonagall —va sospirar el James—. Que va obligar al Fred a agafar gent de totes les residències. Com representa que ha de portar l'equip, quan té un tio tres anys més gran que ell amb un bat fotent el que li surt dels nassos?

—El Flint és imbècil —va bufar la Geena, de braços creuats—. I a més, els pobres d'Slytherin no poden ser mai capitans, perquè un cop et fan capità no ho deixes fins que deixes l'escola… vés a saber quants anys més s'hi està el Flint…

—Que es fotin —va dir l'Alice—. Ja els està bé. Per Slytherins. I l'Elektra, per cert?

—Al llit, no es troba bé —va respondre la Geena.

—Té uns "dies dolents" massa "dolents", no? —va preguntar l'Alice, que sempre havia trobat que no n'hi havia per tant—. Jo en tot cas estic una mica més irritable, però res que no es pugui soportar…

"Parla per tu" va pensar la Geena, però va dir:

—Es troba malament de devò, se li veu amb la cara que fa.

—I no es pren res?

—No ho sé —va contestar, tot i que l'havia vist prendre's les pastilles grises del seu calaix que comprava a l'Altre Barri. De totes maneres, sabia que eren més aviat neuronals, així que segurament no hi tenien res a veure.

Van arribar a la grada i es van asseure en un lloc que tenien darrere dels de tercer. L'Albus s'havia avançat als aconteixements, com feia últimament, i al seu costat hi havia assegut a la Lily, amordassada de la boca i lligada de mans i peus, i mirant al camp, expentant, ja que ja sortien els jugadors. 

—Mmmm-mmm! Mmmm-mmm! —cridava mentre els altres cantavesn"Hoooo-gwarts! Hoooo-guarts! No semblava que li molestés el més mínim la mordassa.

I el partit va començar. Ho tenien complicat: el porter de Hufflepuff era bastant bo, però els tres encistelladors de l'Acadèmia també. El Fred ho estava fent molt bé i ja havia marcat tres cistelles ell sol quan va aparèixer la papallona daurada per primera vegada, però l'Anne Boot no havia pogut fer res més que barrar el pas a l'Angelos en comptes de capturar-la, perquè l'Acadèmia ja duia quatre cistelles i no guanyarien per una diferència de cent-cinquanta punts si la caçava. Així que el partit seguia. 

Aleshores el Frank va entrar a l'atac amb les bales. Va parar dos tirs de l'Acadèmia, que Hogwarts va aprofitar molt bé, i es va posar davant del marcador quaranta a cinquanta. 

—Vinga, vinga, Anne! —la va animar el James—. A caçar-la!

—Estan en bona forma, avui! —va exclamar la Geena al seu costat.

—Tranquil·la, ja veuràs com el Flint la lia…

I efectivament, ni un minut després, ja va fer una falta, quan li va fotre un cop de bat al cap a l'Angelos, pensant-se que era "una bala". El Fred el va escridassar, però no gaire perquè el Flint va aixecar el bat cap a ell. Igualment, el Panos va pitar falta a favor de l'Acadèmia que va tenir un tir lliure.

—Mmmmm! MMM-MM-MMMM! —va bramar la Lily, posant-se de peus i fent saltironets, lligada.

El James i l'Albus es van mirar. Aquella consonant en boca de la Lily ja sonava a insult. l'Acadèmia va macar el penal, i ja tornaven a anar iguals. I ja havien marcat dos cops més, i Hogwarts només un, quan la papallona daurada va tornar a aparèixer. Anaven setanta a seixanta.

—Noooo! Encara no! —va cridar el James.

—Igualment l'Angelos és més a prop que l'Anne!

L'Anne havia d'interceptar-lo, només, perè era massa lluny.

—Frank, paraaaaaaa'l! —va cridar la Geena des de la grada, i el Frank va enviar-li una bala, pero l'Angelos la va saber esquivar.

—Nooooooo!

—Nooooooooo!

—NOOOOOOO!

—Mmmmm!

 

*   *   *

 

Els quatre magatotis eren al pis que tenien al centre de la ciutat, on normalment entrenaven per a les proves. Aquell dia, però, encara no s'hi havien posat, sinó que que estaven tots quatre a asseguts a la taula de la saleta, sense mirar-se.

—Hem perdut —va dir el Frank aixecant el cap.

—La Sofia estarà insoportable —es va queixar l'Alice.

—Doncs mia que l'Angelos, que és el rei del dia… — va esbufegar el James, que no volia anar al dormitori aquella nit—. No vull tornar fins ben tard. Segur que a la residència Beta estan de celebració.

—És clar, perquè el Sòcrates, a diferència de la McGonagall ha deixat que cinc dels set jugadors fossin de Beta… i no n'hi ha cap d'Alfa. M'agradaria veure els d'Alfa jugant contra nosaltres… en comptes de bats durien llibres.

—Escolta, que ets d'Alfa com jo, eh? —es va queixar la Geena—. Ens fiques a tots al mateix sac… l'Elektra, l'Albus, la Rose… No és que sigui Ravenclaw, precisament.

—Ja, mira l'Anne Boot, va a Beta i és de Ravenclaw —va dir l'Alice.

—Perquè té un geni de mil dimonis —va dir el James—. D'això es tracta no? l'Ànima irascible.

El Frank va assentir. Ell no en tenia res d'irascible. Sempre s'havia considerat lògic, sarcàstic en el pitjor dels casos.

—Va, fem una altra cosa, no? —va dir estirant-se i alçant-se de la cadira i agafant el port-it on enien els apunts de les coses que havien preparat per entrear per a la Tercera Prova—. Hem practicat l'encanteri de la brúixola, el destructor, l'estabornidor, l'impediment jinx… Te'n recordaràs de tot, no, James? A la Segona Prova no sabies fer ni el de la Brúixola…

—No havia dormit en tota la nit, val? —va saltar a la defensiva el James. 

—Jo n'he trobat un que podria servir —va dir l'Alice, que era el primer dia després de la bronca amb el James que se'ls unia per entrenar—. He pensat que com que sereu a les fosques i molts copts necessitareu la vareta per fer altres encanteris, no està bé que hagueu de confiar només en el Lumos, que de tota manera tampoc no il·lumina gaire lluny. 

—I què propoes? —va preguntar la Geena.

—Hi ha un encanteri de boles de llum —va explicar l'Alice—. Mola perquè en pot fer vàries i les pots enviar en diferents direccions, així pots il·luminar tot un passadís.

—Sona molt bé —va assentir el James.

—No m'ha donat temps de practicar-lo, però m'he fotocopiat la teoria d'un llibre de la biblioteca —va dir l'Alice mentre es treia un paper de la túnica i l'aplanava sobre la taula.

—Guai —va fer la Geena, mentre obria un llibre gruixut—. Practiqueu-lo mentre busco més encanteris defensius...

I al cap de poc, l'habitació es va omplir de boletes de la mida de pilotes de tenis, que emetien una llum platejada o blavosa. I van practicar encanteris. I van criticar els professors. I es van queixar de les injustícies del quidditch. I van riure. I tot va tornar a la normalitat.

 

________ ___________________________________________

 

VIST!

I vet aquí un gos, i vet aquí un gat, que l'Acadèmia ha guanyat!

Sabeu que m'adoreu

Xo xo

Pandora

 


Llegit 950 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 10/01/2013 a les 16:13:19
  #23713He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Perdó perdó perdó de nou!
 • JoanaPotterEnviat el 10/01/2013 a les 17:10:42
  #23714

  Oooooooooooh! M'alegres el dia ^^ T'ho juro, jo que vaig tard amb la meva fanfic (la qual vaig dir que pujaria avui u.u però que crec que no podrà ser) i tu en puges un ara.

  M'ha agradat molt i de debò que escrius molt bé ^^ Aquesta colla de personatges m'encanten i sobretot el fet que sembla que de moment la baralla s'ha mig solucionat (per què sí oi?).

  Se m'ha fet curtissim el capítol, per la qual cosa espero que pugis un altre aviat ^^! No sé dir teories de res, perquè de fet, fa tant temps que no pujaves que si mai n'he tingut cap l'he oblidada. Espero que no tardis tant amb el pròxim (eh? eh?).

  Jajajaja, jo no et vaig amaneçar, només et vaig dir el que pensava ^^

  Petons!
 • Avataranna_lovegoodEnviat el 10/01/2013 a les 19:41:37
  #23715He escrit 3 fanfics amb un total de 26 capítols

  Bieeeeen! Per fiiiiii! Miraaaacleee! Em fa molta il·lusió que hagis penjat capítol, no sé si es nota!

  M'ha agradat molt, ah, ja els trobava a faltar a tots (i a tu ^^)! M'alegro que les coses s'hagin arreglat entre ells, tant el James i l'Alice com el James i l'Electra. Encara que vull que el James i l'Alice acabin junts a mi l'Electra em cau bé (crec que sóc la única ^^"). Al que odiava era al Paris, agh, ja casi ni m'enrecordava d'ell fins que ha aparegut el seu nom per allà...

  El Frank continua sent el millor, capaç de fer quatre pocions mentre reconcilia als seus amics xDDD

  La Sofia em continua caient bé, encara que només surti en un parell de línies xDDD

  I, per cert, crec que se t'ha tallat el capítol, perquè abans de que editessis l'he llegit i sortien l'Albus i la Lily (lligada i amordassada xDDDD) per allà! ^^

  Bé, això és tot (Sé que no és un gran comentari, però just ara acabo d'acabar el TR i tinc el cervell desfet xD)

  Adéu ^^

   
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 10/01/2013 a les 19:49:07
  #23716He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Sí, que s'ha tallat, sí! Gràcies, Anna, ara ho arreglo! ¬¬
 • Ursula BlackEnviat el 10/01/2013 a les 23:00:40
  #23717He escrit 1 fanfics amb un total de 4 capítols

  Bieeeeen! Thanks god! Alegriaaaaa! ^^ No crec que ens haguem de fer gaires il•lusions perquè això ha estat una cosa sobrenatural, el fet de que penjis i tal... so... ara que estàs malalta i ja has descansat... perquè no et deixes les empremtes dels dits al teclat del laptop i acabes la FF? ^^ ens faries les nenes més felices del món! :D Bé, ja saps, m'encanta carinyo. Keep goin' and u'll go far! Luv ya babe! Ur • Avatarivi_potterEnviat el 10/01/2013 a les 23:05:59
  #23718He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  GUAAAA!

  Això és un regal de Nadal atrassat! Quina il·lusió m'ha fet quan he vist el capítol Agatha, de veritat!

  Està tan bé com sempre, d'això que en tens s'en diu un do...! No sé que coi li passa a l'Elektra, però vull saber-ho! I sí, continuo somiant en un James-Alice, és més sé que acabarà passant!

  Escriu quan puguis, però no ens deixis mai!

  Un petó :)
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 11/01/2013 a les 09:32:20
  #23719He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Joana Potter: gràcies per comentar! No he dit que m'amenacessis, però sí que em vas renyar una mica. Per a la teva informació, ja estic escribint el capi següent. Sí, els mals rotllos ja s'han solucionat, i en el següent capítol s'acabaran de solucionar absolutament TOTS els mals rotllos ^^. Ja tocava.

   

  anna_lovegood: wiiiiiii! Jo també els trobava a faltar. A mi l'Elektra també em cau bé, i tranqui que aviat caurà bé a TOTHOM i s'hauran d'empassar les paraules, MUAHAHAHA! I sí, el Frank mola massa, no sé com va acabar sortint tant guai XD. La Sofia també mola. I merci per avisar que s'havia tallat el capi, ja està arreglat ;)

   

  Ursula Black: Hihihi! Alegria! Però no, no us feu gaires il·lusions. Com a molt un parell de capítols ràpids i ja està... sorry. I això que m'hi estic deixant  els dits igualment! >.< Ale, a escampar la boira, que tu ja saps com segueix, ara t'hauràs d'esperar més fins a l'altre capítol! :P

   

  ivi_potter: gràcies, gràcies! Tranquil·la que no ho deixaré, només necessito temps per anar reposant i tal XD (esperem que no torni a ser un any. I tranquil·la que lo de l'Elektra se soluciona en els dos propers capítols! 

  Estigueu alerta... Muahahaha!

   

  PS: L'Allie i l'Erin no m'estimen! L'Allie i l'Erin no m'estimen!
 • AvatarClara_WeasleyEnviat el 11/01/2013 a les 21:39:58
  #23720

  Agathaaaaa! Quin il·lusió em va fer veure el capítol, de veritat *-*

  Què ràpid s'han solucionat les coses, però, no? Jo m'esperava baralles Elektra-Alice o algo així xD El Frank, quina gràciaaa, fent la seva poció i la dels altres quan els intenta reconciliar.

  Pobret, mira'l que és bo i encara està solet. M'imagino que amb la Geena encara res, no? Snif.

  La Lily sempre és genial, això no fa falta dir-ho xD I quina pena que perdin el partit, però què hi farem. 

  Sé que demà penjaràs el següent, així que ja te'l comentaré! ^^

  Ah, i espero que et milloris! Un petó ^^

   
 • Avatarginny loovegodEnviat el 11/01/2013 a les 22:26:51
  #23721He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  L'Erin t'estimaaaaaa! El que passa és que es va oblidar de comentar :P

  Però m'ha encantat, molt molt molt! Així es fa, tothom feliç i sense estar enfadat amb ningú. Bon rotllo! ^^

  I el Frank... Aquest noi pot amb mi. Jopetas, no pot sortir de la pantalla? És moníssim. però necessito que la Geena s'adoni JA que li agrada! Jopetitas, si estan fets l'un per l'altre...!

  També adoro la Sofia i l'Elektra. A veure si aconsegueixen trencar una miqueta l'enemistat aquesta que es porten... Són genials per separat, imagina juntes! *____*

  Pues pues pues això, que m'ha encantat. I que no puc esperar a llegir el següent i veure com acaba tot això. I que et milloris. I que siguem tots molt feliços! ^O^ (I que t'estimo molt tot i que m'oblidi de comentar jj)

  Em callo que començo a sonar vomitiva. Ciaoooooooo :D

  Erin*

   
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 12/01/2013 a les 12:01:14
  #23723He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  Que foooooooooort! Vaig a llegir el següent i et faig el comentari!
 • AvatarAriadna_TonksEnviat el 13/01/2013 a les 14:47:22
  #23727He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  ueueueueee per fiiii!!!! no men recordavaa de rees ahhaha proo mee anat enrecurdann, m'haa agradaat proo joder que la E es morii ja siusplauu em cauu am el culetee enseriuu ahhaha vaiig a llegiirmee que veig que ni haa un altre huhuhu^^ esperuu que vagiis penjaan mees  am mes regularitaat porfiiiis:)
 • Avatarharry_james_potterEnviat el 18/01/2013 a les 19:36:36
  #23733He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  3 capítols nous! Quan ho he vist em volia posar a plorar d'alegria!!!

  Ara me'ls llegiré més content que un gínjol!
 • AvatarBelitBlackEnviat el 26/01/2013 a les 14:33:45
  #23734He escrit 1 fanfics amb un total de 9 capítols

  I jo que feia temps que no venia per aquí, i torno i em trobo 3 capítols nous. Vaig a fer un ball de la felicitat, un altar a sa excelència Agatha Black, a posar-me la bufanda de Slytherin i torno per llegir els altres dos. (No sé si saps qui sóc perquè m'ho vaig començar a llegir quan ja tenies molt de tros fet, i tinguent la opció de parar i comentar o seguir llegint, no vaig dir gaire res... Però sóc una fidel lectora que està enamorada d'en Frank i en James abans que es tornés tan "adolescent")

  M'has alegrat el cap de setmana!

  I parlant del capítol, m'encanta el Frank, jo normalment intento fer xerrades d'aquestes amb les meves amigues irracionals, i normalment acaben dient que tinc raó però segueixen emprenyades... He d'internar ser més Frank(a) en aquestes coses xD
 • hermione_phoenixEnviat el 12/02/2016 a les 19:12:25
  #26675He escrit 1 fanfics amb un total de 6 capítols

  NOOOOOOOOO! Maleit Fliiint.