Els desterrats - Capítol 21: Descobertes
AvatarEscrit per marta_ginny
Enviat el dia 30/09/2012 a les 20:40:08
Última modificació 30/09/2012 a les 20:40:08
Tots els capítols de Els desterrats
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 21: Descobertes

 

Capítol 21: Descobertes

 

-Va, Marta, anem-hi.

-Que no! No penso aguantar-ho un altre cop...

-Però si no només hi ha l'Àlex, hi som tots! I ens ho passarem bé...- va intervenir-hi la Julie.

-Doncs aneu, de veritat, no perdeu el temps aquí. Aneu i feu tornar boig el Filch.

-I penses quedar-te aquí tancada cada vegada que sortim amb els Desterrats a fer alguna cosa?- va preguntar la Mei.

-Per ara, sí. Algun dia ja podré sortir.

-Marta...

-Que aneu, us dic! Amb mi no us ho passaríeu bé.

-Hola, noies! Que baixeu?- va fer una veu des de la Sala Comuna.

-Ara anem, Mike!

-N'estàs segura, Marta?

-Seguríssima- va fer amb un mig somriure-. Passeu-ho molt bé!

La Marta es va estirar al llit al sentir com la porta es tancava. No li agradava quedar-se allà tancada, però en aquell moment no podia veure l'Àlex, que des que ho havien deixat ja havia tingut alguna història. I ja era la cinquena vegada que no anava a alguna trobada dels Desterrats per culpa d'allò.

De cop, va sentir el soroll de la porta obrir-se. Es va girar de cop, disposada a deixar clar a la Julie o la Mei que no pensava baixar.

Però no eren elles.

-Mike! No havíeu marxat?

-Elles han anat tirant, ja.

-I t'han demanat que pugessis a convèncer-me, no? Doncs que sàpigues que no ho aconseguiràs, així que no perdis el temps amb mi.

-Res més lluny de la realitat. He pujat a veure com estaves, que últimament sempre et quedes aquí tancada durant les hores de després de les classes.

-Doncs ja veus. Estic perfectament.

-Això no t'ho creus ni tu. Marta, quan fa que l'Àlex i tu ho vau deixar?

-Un mes, avui. Va ser l'11 de febrer. Un mes just.

-Doncs ja seria hora de començar a sortir, no creus?

-Pot ser...

-A més, et penses que a mi em fa molta gràcia, veure'l? Saps de sobres que no ens portem massa bé. Estem en una mena de treva, però no pot evitar recordar-me que no vaig trobar res al despatx del Harker...

-Continua amb això? De veritat, és tan monotema...

-Hi continua. Per la resta, és prou cordial, sobretot per ser ell.

-M'agradaria tant demostrar-li que si no vas trobar res és perquè no hi havia res...

-Podríem fer-ho.

La Marta es va girar de cop.

-Com?

-Avui mateix. Hi torna a haver reunió dels professors de l'Ala Nord. Hi entrem i busquem alguna cosa més. Si ho podem portar s'arreglarà tot.

-Tot no.

-Però així et distreus! Va, Marta... a la tarda anem a la prova, la fem, anem a sopar i després hi anem directament. Què me'n dius?

-Que és una bogeria... i si ens agafa?

-Marxarem amb temps. Ens anirà bé a tots dos.

-No sé què dir-te...

-Buh! No em diguis que no t'hi atreveixes!- va dir en Mike amb un somriure reptador.

-Ningú ha dit això!

-Però prou que ho sembla...

La Marta va fer una cara pensativa durant un moment.

-A les 8.

-Què?

-Que quedem a les 8 a la teva habitació. Jo després de sopar hauré de passar a fer una cosa. I ara t'agrairia que anessis a tancar el Filch amb el Peeves.

-No sense tu.

-Veus com volies el mateix que elles!? I t'has atrevit a fer-me creure que no!

-Però vindràs, oi que sí?

La Marta se'l va mirar desafiant però el mig somriure d'en Mike que encara es reflectia als seus ulls va fer la feina que pretenia.

-Oh, va, d'acord! Però no em posis mai més aquesta cara, que després no et puc dir que no!

En Mike va fer una riallada i la Marta va somriure una mica mentre ell li oferia la mà i ella li allargava, pensant què hauria passat si tot allò hagués tingut lloc abans de l'Àlex, abans de perdre l'esperança.

I ella no se n'adonava, però cada vegada que en Mike se li acostava s'encenia una llumeta dins seu. I a l'agafar-li la mà, seria capaç de seguir-lo fins la fi del món.

 

 

 

-Estic perduda...

-Compartirem l'últim lloc, doncs.

-M'afegeixo a la competició per veure qui queda últim!

-Va, no sigueu pessimistes!- va intervenir-hi l'Àlex-. Per què hauríeu de quedar últims?

-Perquè no sé conduir!- va dir la Julie, frustrada.

-Però si és com un videojoc!- va afegir-s'hi la Mei-. No serà difícil!

-Un video-què?- va preguntar en Mike.

-És veritat, suposo que a Hogsmeade no n'hi deuen haver gaires... però suposo que tu sí que els coneixeràs, no, Àlex?

-Oi tant! Però la veritat és que tampoc era gaire bo...

-I tu, Heath? Tenim aquí aquests tres pessimistes que es juguen qui quedarà últim i l'Àlex i jo que no ho veiem taaan magre. Amb qui et posiciones?

-Suposo que tot s'acabarà solucionant- va fer amb un somriure.

-Veus? En Heath va amb nosaltres. Visca els optimistes!

-Doncs endavant amb el primer lloc, tot vostre! Per cert, Mei, tu no estaves amargada per si tornaves a aconseguir el 13è el lloc? Ja seria el 4t cop i són 6 proves...

-Au, calla! D'aquí una estona veurem què passa...

Van anar tots cap a l'inici de la llarga pista i van pujar a un dels cotxes que hi havia a primera línia. La Julie va mirar davant seu i va veure uns controls semblants a un videojoc de simulació de conducció que tenia el Dudley a casa. De fet, no era massa complicat: un volant per canviar de direcció, un accelerador al peu dret i un fre a l'esquerre. Però intenta fer-ho tot alhora...

La prova en si no era complicada. Senzillament consistia en fer una cursa al llarg d'un circuit d'asfalt que hi havia construït als jardins de Hogwarts especialment per l'ocasió. Els vehicles eren cotxes que podrien estar extrets perfectament de... Mario Car, es deia? Bah, alguna cosa així.

La Ruella va donar la sortida i la Julie va apretar l'accelerador, veient com, immedatament, en Heath, la Mei i en Liam sortien disparats cap a les primeres posicions. Ella es va quedar més o menys pel mig, i va intentar mantenir-se allà. La Marta i en Mike s'havien quedat enrere i l'Àlex estava poc més endavant que ella.

Els primers revolts van arribar i la van obligar a frenar, cosa que li va fer perdre un parell de posicions. Devia estar 16a o 17a... però va poder mantenir aquesta posició durant la primera volta.

I quan va arribar a la 2a, es va adonar que s'ho estava passant bé i cada vegada li era més fàcil controlar el vehicle. Va avançar una posició just abans d'arribar als revolts i de veure, esglaiada, com la Mei havia anat massa ràpid i el seu vehicle li passava pel costat, situant-se gairebé en última posició. Però això volia dir que ella estava un lloc més endavant.

I llavors es va adonar que el vehicle que tenia davant era conduït per l'Àlex i el va mirar amb un somriure maligne mentre pitjava l'accelerador. La distància s'anava escurçant i semblava que l'Àlex no se n'adonava. Perfecte.

I llavors, com un coet pel seu costat, la Mei va avançar-la, a una velocitat impressionant. Semblava que s'havia refet de la caiguda. Potser fins i tot aconseguiria puntuar, però només quedava una volta i ara la gent no es deixaria avançar tan fàcilment.

I a ella només li quedava una volta per avançar l'Àlex que, malauradament, ja l'havia vist.

Va tornar a accelerar i es va posar al costat de l'Àlex, que començava a estar nerviós. Ell també va accelerar i es van posar de costat mentre avançaven la persona que anava davant seu.

Els últims metres s'acostaven i la Julie i l'Àlex es van mirar amb una espurna als ulls mentre tots dos acceleraven al màxim en una última recta que havia de decidir qui dels dos era el que quedava davant...

I l'Àlex va guanyar.

La Julie se'l va mirar amb mala cara.

-Eh, no em miris així. Que potser havies pensat en algun moment que em guanyaries?

-Julie! Vine un moment!

La Julie va buscar la persona que havia interromput el que havia de ser una rèplica tallant i es va trobar amb la professora Cast.

-Ja tinc data pel dia que has d'entrar al despatx de ja-saps-qui. Tens 11 dies per a convèncer alguns dels teus amics perquè t'hi acompanyin mentre ella fa Runes Antigues als de tercer, que llavors tu no tindràs classe. Serà dimarts 22. Podràs fer-ho?

-Sí, suposo que sí. Què he de buscar?

-Sobretot, aquell llibre que vau començar a llegir. He fet recerca i no és a cap biblioteca màgica del Regne Unit. I si trobeu cartes... doncs millor que millor!

-D'acord... ara n'aniré a parlar amb els que no fan Runes Antigues. Vol que quedem abans per a preparar-ho tot?

-Millor que no, sospiten de mi i no vull que ens vegin gaire juntes. Així que millor que vagis cap allà, ens veiem el dijous 24, d'acord?

-Perfecte, doncs. Fins llavors!

 

 

 

-Ja ha marxat. Entrem?

-Entra tu primer. A mi no em fa gaire gràcia...

-No te'm faràs enrere, ara, no?

-Jo, fer-me enrere? Però qui t'has cregut que sóc?

-D'acord, d'acord... en aquest cas, em deixaràs ser educat i deixar que les dames entrin primer, no?

La Marta es va mirar en Mike, ofesa. Estava jugant amb ella i s'ho estava passant genial!

-Va, d'acord, ja entro jo...

En Mike va dir la contrasenya i va entrar al despatx del Harker. Era un despatx fosc, i aviat la Marta es va adonar que no tenia cap canelobre gran ni cap làmpara al sostre, com la majoria de professors. La màxima llum que es podia aconseguir provenia de petites espelmes que suraven al llarg de tot el despatx. Lligava molt amb el tenebrós professor Harker.

En Mike, que ja es coneixia el lloc, va anar encenent les espelmes una a una i va començar a buscar dins els pocs calaixos que hi havia. La Marta, mentrestant, anava pensant que era una habitació força austera. I si el professor d'Astrologia volia amagar alguna cosa, segur que no estava als calaixos o a les prestatgeries de llibres, massa ordenades. Havia de ser a algun altre lloc.

Va resseguir tota la paret amb la mirada i es va adonar que no hi havia cap habitació.

-Però on dorm, aquest home?

-Jo també m'ho vaig preguntar, l'altra vegada. Però està clar que no hi ha cap porta, a la paret.

La Marta va assentir lleugerament mentre sentia en Mike remugar perquè no aconseguia trobar res i cada vegada tenia més segur que no formava part d'aquesta mena de complot dels professors. Ella, per la seva banda, va fer un escrutini més a fons de la paret llisa. S'acostava a la prestatgeria i se la va haver de saltar, continuant amb un tros de paret poc més gran que la mida d'una persona abans d'arribar a la punta de l'habitació.

I, llavors, ho va veure.

-Mike! Vine cap aquí!

En Mike es va acostar al lloc on senyalava i va veure el que la Marta havia descobert: un pom de porta que sortia directament de la paret.

-Aquesta paret amaga alguna cosa- va dir la Marta.

-Però ara intenta descobrir com s'obre...

La Marta, sense dir res, va allargar el braç cap al pom i el va agafar.

-No l'agafis! Que t'has tornat boja! Hi pot haver algun encanteri o què-sé-jo...!

Però la Marta va girar el pom, i això va fer aparèixer una porta immediatament a la paret. La porta es va obrir amb un grinyol, donant pas a una habitació que tornava a estar completament fosca. Van entrar i, amb un Lumos, van aconseguir veure el que hi havia al seu voltant i encendre les espelmes que també hi havia surant.

Quan van tenir tota l'habitació il·luminada, es van sorprendre de no trobar-hi un llit o alguna cosa semblant. L'únic que hi havia eren fundes de tres o quatre instruments, un bagul prou gran (que de seguida van descobrir que estava buit), una cadira i una mena de nevera muggle gegant.

S'hi van acostar i la van obrir. Estava tota plena de bosses impermeables i tancades al buit de color blanc, que semblava que continguessin algun líquid. Quan s'hi van acostar, van veure que cada bossa portava el nom d'un animal. Què devia ser, allò?

Llavors, un soroll els va sobresaltar i van tenir el temps just per a apagar les espelmes i amagar-se dins el bagul, on tenien força espai i podien veure el que passava.

La porta es va obrir i el professor Harker va entrar. Va encendre les espelmes de cop i es va dirigir directament a l'habitació on eren, que ja tornava a estar completament tancada (almenys, des de fora era el que semblava). Va obrir la porta i va anar cap a la nevera. La va obrir i va clavar una mena de bastonet de plàstic a una de les bosses. I, llavors, davant el seu astorament, va començar a xuclar el líquid que hi havia a dins.

-Què deu ser?- va murmurar la Marta.

-Caldo?- es va aventurar en Mike.

Però no van trigar gaire a saber el que hi havia dins, ja que en un moment de distracció, la bossa va caure a terra, i part del seu líquid es va escampar.

Un líquid escarlata.

Sang.

 

But on a Wednesday in a café I watched it begin again.______________________________________

 

I aquí tenim el senyor vampir! Aquesta estava prou amagada, eh? xD (bueno, per la Marta no, que el personatge és seu :P).

És un capítol prou dens, crec jo. Hi ha prova, investigació sobre el complot i desenvolupament d'algunes relacions alhora xD Així que hi ha una mica de tot! I molts temes oberts...

Què passarà amb la Marta i en Mike al despatx amb el Harker per allà? Quines conseqüències tindrà aquesta descoberta? Qui anirà al despatx de la Ruella? Què hi trobaran? Com acabarà el torneig de l'Elit? Al pròxim sabrem la classificació per aquesta prova... qui ha guanyat? On han quedat, els Desterrats? Com anirà, llavors, la classificació final? De què aniran, les següents proves? Els temes Julie-Àlex i Marta-Mike ja en sé les vostres opinions, així que no cal preguntar-les xD Fa un temps que no se sap res de la Mei i l'Apol·lo... què haurà passat? Què passarà?

També aprofito per desfer un malentès. El que sabia la Gregory i que havia dit a en Liam era que l'Àlex pensava deixar la Marta, i per això ell buscava la Julie sense saber que ja tenia qui li explicava, d'acord? Veig que ho vaig donar massa per sobreentès xD

Ho deixo aquí, doncs. El dedico a la Marta, la Potter_granger i la Roser. Mil gràcies per llegir! ^^

Un petó,

 

Marta


Llegit 783 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • AvatarhpkarinaEnviat el 30/09/2012 a les 21:01:53
  #23611He escrit 4 fanfics amb un total de 43 capítols

  Hola! ^^ buff, m'alegre que hages pogut escriure capítol al final! A mi, ara per ara, m'és impossible..... u.u la setmana que ve ho intentaré... ja veurem :S 

  Bé, el capítol mola molt! No és dens, més val açò que quan l'acció no avança :P

  Buaaah! Un vampir! Caga't, sas?! bé, jo no crec que els pille, algú entrarà d'imprevist al despatx i el Harker se n'haurà d'anar, clar, això crec jo, vamos...

  Mei i Apol·lo jo crec que passar, no ha passat res hahaha però ja veurem xD i crec que qui acompanyarà la Julie serà l'Àlex, clar, que no recorde qui anava a Runes Màgiques i qui no XD

  Classificació? ni idea XD àlex 3r, Julie 4t, Mei 1a, Heath 2n i no sé... Jo, de les últimes XD

  i fins ací el meu comentari! :P
   

  un beseet! ^^
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 30/09/2012 a les 21:13:53
  #23612He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Ja veus, els apunts de filo continuen en brut però el capíol està penjat xD I tu tranquil·la, tots sabem que el principi del curs és prou dur!

  M'alegro que t'hagi agradat, doncs :) Tu imagina't com estan aquells dos tancats en una habitació amb un vampir. Qualsevol ho fa... Hmm, ja veurem si els pilla :P La Mei i l'Apol·lo la veritat és que me n'havia oblidat, al pròxim ja sortiran xD I et recordo que l'Àlex fa 4t, no 3r. És bastant indiferent si va a Runes Antigues o no xD (I si, hi va) Home, la Julie i l'Àlex estaven pel mig eeh? xD I la Mei ja deia la Julie que tenia sort si puntuava xD I com que no crec que surti, t'informo que has quedat 8a!

  Apa doncs, fins el pròxim! ^^
 • Avatarlluna_de_plataEnviat el 30/09/2012 a les 23:00:46
  #23614

   

  Que passara amb la Marta i en Mike al despatx amb en Harker per alla?

  Donç aquí ve la meva teoría, jo crec que en Harker els trobara, o ells faran alguna cosa. El profesor anira a castigar/fotre bronca/fer por amb els poders vampirics/etc. I ells el confrontarant amb el que saben. Ell com que es quedara que no saben de que parlen, en Mike i la Marta sabran que no esta involucrat. I a sobre auran guanyat un gran aliat poderos. Pero aquesta soc jo adorant a en Quincey Harker i tot el que ell es. XP

  Quines consequencies tindra aquesta descoverta?

  Donç aixo, un aliat poderos.

  Qui anira al despatx de la Ruella?

  Julie Potter i Alex Ferrer. Ninguna de les Martes perque fan Runes Antigues.

  Què hi trobaran?

  Res, has sentit mai dir que el lloc mes segur del mon es un lloc on fa poc acaben de robar? Donç crec que la Ruella haura trobat un lloc millor on amagar-ho tot.

  Com acabara el torneig de l’Elit?

  Julie Potter 1era, per raons tan simples com: Protagonista. Jo crec que la Mei es quedara en l’adorat 13e lloc. Ja que esta tan comoda... XP La Marta... 3a? Al cap i a la fi era la 3 XP Alex.... 5e. Mike... 4t. Per mala llet i favoritismes personals de la que esta escrivin XP

  En aquesta prova en concret.....

  Julie Potter – 4a.

  Alex Ferrer – 3er.

  Marta Brown – 10a.

  Mei Snicket – 13a. (Per mala llet meva XP I... perque encara em queda el practic XP)

  Mike Pullman – 15e. (fara mal la confrontacio amb l’Alex XP)

  Les següents proves....

  Ni repajolera idea XP Sincerament estic completament estancada XP Se una de les que queden pero.... les demes en blanc XP

  Mei/Apol·lo, o altrament titulat perque nenes perdudes no tindrien que acostarse als deus...

  Sincerament, crec que encara no ha passar res mes enlla del flirteig mutu. XP

  Dons aqui tens comentari, responen a totes les preguntes :D A esperar el següent amb ansies!
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 30/09/2012 a les 23:27:10
  #23615He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Perfavort, com t'agrada el Harker... xD No t'hauràs d'esperar gaire per a descobrir-ho, tranquil·la! I tots penseu que seran ells dos, els que aniran al despatx, de moment, ja ho veig xD Hmm... pensa que ja han passat uns mesos, i a més, de fet no es van emportar res... Però bueno, sí que estarà tot una mica més reordenat, ja ho veureu :) Ja t'he dit que estimes molt els personatges xD al pròxim diré com van les puntuacions, ja han passat 2/3 de les proves, les coses es comencen a veure millor :)

  Vinga doncs, a veure si el puc tenir per diumenge que ve! ^^
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 30/09/2012 a les 23:27:10
  #23616He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Perfavort, com t'agrada el Harker... xD No t'hauràs d'esperar gaire per a descobrir-ho, tranquil·la! I tots penseu que seran ells dos, els que aniran al despatx, de moment, ja ho veig xD Hmm... pensa que ja han passat uns mesos, i a més, de fet no es van emportar res... Però bueno, sí que estarà tot una mica més reordenat, ja ho veureu :) Ja t'he dit que estimes molt els personatges xD al pròxim diré com van les puntuacions, ja han passat 2/3 de les proves, les coses es comencen a veure millor :)

  Vinga doncs, a veure si el puc tenir per diumenge que ve! ^^
 • AvatarPotter_grangerEnviat el 01/10/2012 a les 10:55:31
  #23617He escrit 9 fanfics amb un total de 161 capítols

  Ha estat molt bé!

  Hi ha hagut de tot, i jo crec que el Harker els descobrirà però no els farà res, per por a que algú sospiti de la seva desaparició, i que els amenaçarà o espantarà.

  Pel que fa a la prova, crec que es quedaran més o menys com estan, excepte que la Julie i l'Àlex avançaran unes quantes posicions.

  I sort que sortiran al proper capítol la Mei i l'Apol·lo, perquè si no, pensaria que els has fet desaparèixer, o alguna cosa pitjor... I encara no puc fer encaixar allò d'Avalon.
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 01/10/2012 a les 23:39:43
  #23618He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  M'alegro que t'hagi agradat! ^^ Et posiciones amb la Marta, dient que els pillarà i no els farà res, pel que veig! No trigareu massa a saber-ho :) Totes penseu que la Julie i l'Àlex han quedat endavant! Si ella mateixa diu que estan pel mig i lluny de puntuar... dona, la Mei bé que ha sortit, el que em referia era que no havien sortit junts! No acostumo a fer desaparèixer gent així d'un dia per l'altre, ni segrests ni coses així. Que sí, de tant en tant en poso, però no així a la babalà. I menys els mato, pobrets, que tenen 13 anys xD I matar és una cosa molt grossa i s'ha d'explicar amb pèls i senyals, que quan es mor un personatge és molt tràgic.
 • AvatarPotter_grangerEnviat el 02/10/2012 a les 10:10:30
  #23619He escrit 9 fanfics amb un total de 161 capítols

  Bé, ja ho sé, que jo també ho he hagut de fer, això de matar personatges! Tranquil·la, allò de que els havies fet desaparèixer era una broma...

  I estic escrivint una segona ff, quan t'hi passaràs? No és el meu fort, aquell estil, però ho havia de fer per no deixar a l'aire els problemes de l'altra ff.
 • Avataranna_lovegoodEnviat el 05/10/2012 a les 22:09:24
  #23627He escrit 3 fanfics amb un total de 26 capítols

  Adivina qui ha tornaaaaaat? L'Anna! 

  Sento moltissiiiiiiim haver desaparegut d'aquesta manera, en serio. Però he tingut molt poc temps (tant per escriure com per llegir) i no he pogut llegir-me tots els capítols que em quedaven fins ara! Que, per cert, avui he fet una marató de Els Desterrats, me n'he llegit com deu xDD

  A veure, algunes coses a dir: 

  -M'encanta com el Heath inventa el nom de Els Desterrats! Heaaaath *-* (Sempre que llegeixo el nom m'enrecordo del de Blue Water High xDDD)

  -La Marta i el Mike son taaaaan monos *-* Em vaig traumatitzar quan la Marta va començar a sortir amb l'Alex! Però ara ja està tot arreglat! :)

  -I l'aniversari del Mike és el 21 de Desembre, com el meu! XD

  -Em moro de ganes de saber el passat del Heath i perquè és un tio taaaan raro (raro no, perdó, especial)

  -Tot el de l'illa d'Avalon és genial! I els noms en clau de deus grecs també, m'encanta!

  -Sobre la clasificació de les proves... jo ja no aposto res, mai aconsegueixo endevinar qui guanyarà xD

  -I per últim, el Harker és un vampir! Hm, és un secret? Els profes ho saben? o.O

  Bé, i fins aquí el meu comentari que, com pots observar, no és gaire intel·ligent xDD Però bé, aquí estic un altre cop!

  Ens veiem, espero el pròxim capítol amb moltes ganes!
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 05/10/2012 a les 23:21:40
  #23628He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Potter_granger: quan tingui temps m'hi poso, perdona! Ho tinc pendent, ja ho llegiré!

  Anna_lovegood: Tranquil·la! M'alegro moltíssim que tornis a llegir, la veritat és que m'has donat una alegria ^^ De veritat has aguantat deu capítols dels Desterrats seguits? Buah, et mereixes un monument xD O millor encara, vols un personatge? :P

  Val, adores en Heath xD Tens debilitat pels Slytherins així especials... (oish, ara he trobat a faltar en Seth xD) A mi m'agrada molt i crec que no l'aprofito prou... ja hi farem alguna cosa ^^ Per això vaig afegir lo del passat, per donar-li una mica d'història pròpia.

  Però això no és just, a tu no t'ha afectat que sortissin, ha estat només per una tarda xD De totes maneres, crec que t'afegeixes a la majoria quan dius que t'agrada el Mike-Marta i no menciones l'Àlex-Julie. QUE FOOOORT! El 21 de desembre? La fi del món! Nà, no és per això que li he posat al Mike, eh? Està posat en honor en el que era un dels meus millors amics! :) A més, vaig començar a escriure Julie Potter un 22 de desembre. És una mica simbòlic :P

  No et mulles amb les proves, eh? Això i lo d'Avalon s'anirà desenvolupant, així que ja ho veuràs ^^ I queda el tema del Harker! Això se solucionarà aviat, així que no haurem d'esperar gaire.

  M'alegro moltíssim que tornis a llegir ^^ Espero que t'agradi molt, fins el pròxim!
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 14/10/2012 a les 21:05:07
  #23641He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Tenia el capítol escrit, però quan anava a copiar-lo per enganxar-lo aquí l'ordinador s'ha penjat i ara no em deixa obrir l'arxiu. L'he de reescriure tot, així que aquesta setmana no tenim capítol. Fins el pròxim.
 • Avatarlluna_de_plataEnviat el 14/10/2012 a les 22:30:08
  #23644

  Força Marta!!! No passa res! Esperarem :) • xudit_95Enviat el 07/02/2013 a les 20:29:09
  #23753

  jo no ho vaig donar per sobreenntees... jajaja!! bé, només dir que espero que el senyor vampir, no sigui un d'aquells que brillen ;)