Els desterrats - Capítol 20: Notícies
AvatarEscrit per marta_ginny
Enviat el dia 20/09/2012 a les 17:24:35
Última modificació 20/09/2012 a les 17:24:35
Tots els capítols de Els desterrats
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 20: Notícies

 

Capítol 20: Notícies

 

En Liam va recórrer tot Hogwarts amb un somriure als llavis. I, pel que semblava, la Julie no estava en un lloc on la pogués trobar.

Per què coi quan tenia notícies per a ella sempre es feia l'esmunyedissa?

La cara de la Stella Gregory encara era a la seva ment, aquell somriure al dir "Tinc una notícia que t'interessa. Què tens per mi a canvi?". I tant si li interessava... a canvi li havia hagut de donar informació que havia descobert recentment sobre els professors, però havia valgut la pena.

La Stella Gregory sabia que en Liam mai li donava informació sobre els seus amics, i encara que li pesés, ho acceptava. Qualsevol secret que li hagués confessat una persona estava tancat sota clau. Però pel que fa a coses que havia descobert i no li havien estat confessades... això ja era un altre tema, i el millor que tenia en Liam per negociar amb ella.

I on s'havia ficat la Julie? No era a la Sala Comuna ni a la seva habitació, tampoc a la biblioteca ni pels jardins. I semblava que feia bastant que no l'havia vist ningú. Redimoni de noia...

 

 

 

-Deixo la Marta.

-Que què?- va fer la Julie amb uns ulls com plats.

-El que has sentit. Saps que les coses no estan bé. Portem 3 mesos i mig junts, i saps que últimament he recorregut a tu perquè m'ajudessis a arreglar algunes coses. I no es tracta que ho arreglis tu. Si no estan bé, ho hem d'arreglar nosaltres mateixos. I si no podem, ho hem de deixar.

-Ho has pensat bé? Saps que, encara que no esteu bé, la Marta t'estima.

-Pel que sembla, doncs, jo a ella no l'estimo prou. Ho tinc clar, i res del que diguis ho podrà evitar. Entenc que et preocupis per la Marta, i t'agrairia molt que li fessis costat si queda malament.

-Evidentment que ho faré. És la meva millor amiga.

-I tornaré a ser lliure! Això d'estar lligat no va amb mi- PUM.-. I tot aquest embolic d'estar bé amb el Pullmann? Per fi podré tornar-lo a tractar com em plagui.

La cara de la Julie sí que va canviar de cop.

-M'estàs dient que no tindràs la humanitat de continuar com ara amb en Mike? Saps de sobres que ell està fent un esforç. Per què et sents superior a ell? No deies que t'hi enfadaves per la Marta? Si la deixes, que et queda, contra ell?

-Senzillament que no em cau bé.

-Àlex...

-Va, Julie, tots tenim algú que no suportem, per diferents motius.

-Però el fet que no suportis algú no et dóna dret a tractar-lo com vulguis.

-Que es defensi.

-Això voldria dir atacar-te, i té una humanitat que tu no tens, així que calla abans de ferir.

-Per què estàs del seu costat?

-Perquè el que fas no està bé, Àlex. Si no ho fas per la Marta, fes-ho per mi. En Mike m'està fent molt costat. Intenta'l conèixer bé. Saps que he tingut problemes, i ell ha estat al meu costat. Si t'importo tant... fes-me un favor i continua com ara.

-Saps que m'estàs negant una diversió?

-I estic encantada de negar-te-la. Eh, també ho faig per tu. Algun dia t'hauries d'empassar les teves paraules contra ell.

-Per què no deixo de controlar-me i així ho comprovem? D'acord, d'acord- va dir al veure la cara de la Julie-. Ho farem a la teva manera.

-Així m'agrada- va fer, amb un somriure-. N'estàs segur, d'això de la Marta?

-Seguríssim.

-Endavant, doncs. Quan li diràs?

-Aquesta tarda, que he quedat amb ella. Sigues a l'habitació pels voltants de les 6. No vull que estigui sola, quan hi vagi.

 

 

 

La Julie es va estirar amb tranquil·litat per primer cop en molts dies. Semblava mentida que ja s'hagués acabat. Sabia que igualment havia d'oblidar-se de l'Àlex, però... es veia tot tan fàcil, ara!Sense haver de mentir, sense haver-se d'amagar. Tot estava bé.

Evidentment que li sabia greu per la Marta, perquè ho passaria malament. Però era el millor per les dues deixar l'Àlex de banda i oblidar-se d'ell.

I en això, hi estava agafant una bona experiència.

A les 7, la Marta encara no havia arribat. A la Julie li va estranyar molt. Quan a la Marta li passava alguna cosa, solia acabar a l'habitació. I aquell dia no hi era.

Potser havia anat a la Torre d'Astronomia, o a la del rellotge. Va decidir anar-la a buscar, preocupada. Tampoc era bo que passés aquells moments sola.

Però quan va sortir de l'habitació la va veure i va esbossar un somriure. Tenint en compte que l'habitació estava més amunt que la resta de la sala, si no miraven amunt, ni la Marta ni en Mike la veurien.

Senzillament estaven asseguts al sofà, parlant, i la Marta havia aconseguit somriure amb llàgrimes seques. En Mike explicava alguna història que semblava fascinant mentre gesticulava moltíssim. Semblava que, tot i la seva habitual timidesa, quan d'ell depenia que algú estés millor, en Mike oblidava la seva persona i es bolcava en aconseguir que l'altre somrigués.

Per ells, era una segona oportunitat. Feia 3 anys que trobaven entrebancs per a estar junts. I era el millor moment per a que en Mike fes tornar els sentiments antics de la Marta. No en aquell dia, ni en aquell mes. Però quan la Marta tornés a estar bé... podia passar de tot.

Va decidir tornar a entrar a l'habitació per deixar-los tranquils, però va veure que s'aixecaven per sortir a fora. En Mike, quan es va aixecar, va mirar amunt i va veure la Julie allà, que a l'instant es va penedir de no haver entrat a l'habitació abans. Tot i així, en Mike es va limitar a fer-li un somriure radiant, que ella li van tornar.

Que bo que era quan les coses acabaven bé.

 

 

 

El primer que va fer la Marta va ser bolcar-se a preparar una festa d'aniversari per la Mei, que feia 14 anys el 14 de febrer, al cap de tres dies. Va decidir que també celebrarien l'aniversari d'en Mike, que al ser per les vacances de Nadal, s'havia quedat sense festa. Mantenir la ment ocupada la va ajudar a no pensar en l'Àlex i pujar els ànims.

I la festa per a tots dos va ser un èxit. Al principi, quan estava plena de gent, va estar molt bé, però al final, quan ja només quedaven els Desterrats i pocs més, van riure moltíssim. Fins i tot l'Àlex es va dignar a tractar bé en Mike, cosa que ell va acceptar no sense una certa desconfiança.

Entre tot, van anar a dormir a les tantes (el Filch estava tancat a una de les aules de l'altra punta de l'escola juntament amb la senyora Norris). I l'endemà al matí, diumenge, no va ser fàcil despertar-se...

-MARTAAA! MEEEEEI! JULIEE! DESPERTEU-VOS!

La Julie va entreobrir els ulls i va veure, davant seu, la Roser, la seva companya de l'equip de Quidditch.

-Roser? Què hi fas, a la nostra habitació? Ets de Hufflepuff...

-Us recordo que ahir vaig ser aquí fins que es va acabar la festa, i m'hi he quedat a dormir.

-I per què ens despertes amb aquests crits?- va replicar la Marta.

-Perquè són TRES QUARTS DE 10!

-I? És diumenge!

-I tenim prova de l'Elit!

-MERDA!

La Julie i les altres dues es van llevar de cop, com si haguessin rebut una descàrrega elèctrica.

-Quina cara que fem... vols dir que estem en condicions?

-Preneu-vos un cafè, si cal. Però heu de ser als jardins en 15 minuts.

-NO M'AGRADA EL CAFÈ!- van cridar les tres alhora.

-Has despertat en Mike i l'Àlex?- va preguntar la Marta-. No crec que es llevin sols...

-Se n'encarrega en Jack, d'ells.

-I els nostres germans?- va preguntar la Mei.

-Els he vist mig zombies, la Júlia s'ha encarregat de despertar-los. S'han sentit els seus crits per tota la Sala Comuna.

-Doncs haurem de confiar en que algú hagi despertat en Heath...

-Era dormint amb els nois de 4t. En Jack també l'estava despertant.

Les tres ja estaven vestides i a punt per baixar a esmorzar alguna cosa directament a la cuina.

-No us pentineu?

-No hi ha temps per això! Au, anem!

Van baixar, passant per la cuina, on van recollir la Loren i la Casey, i van anar corrent cap als jardins. Un cop allà, es van adonar que els nois ja hi eren. Les van rebre amb un somriure, però la Marta va defugir la mirada de l'Àlex i es va concentrar en la professora Ruella.

-Prova d'enginy. En aquesta prova, hauran de demostrar que saben fer servir l'enginy i la lògica davant de diverses situacions. Es trobaran al mig d'una rotllana on hi haurà 25 caixes. Seguint unes instruccions, hauran de descobrir quina és l'única caixa que conté una pista per a la següent prova. La classificació va per temps. Cada intent fallit de trobar la caixa resta dos minuts. L'ordre de realització de la prova ha estat per sorteig. Per començar... Mei Snicket, de Gryffindor!

La Mei va anar cap al lloc on eren els professors remugant.

-Com torni a quedar 13a em cagaré en tot...

 

 

 

Al cap de 8 persones, va ser el torn de la Julie. La professora Ruella la va conduir cap a les caixes. No es veien des del lloc on eren els altres concursants, així que no havia pogut veure res.

Quan hi va arribar, es va trobar amb caixes de moltíssims colors. Cap caixa era igual que una altra. Totes les caixes tenien una inscripció a davant.

-Necessites paper i llapis?

-Sí, serà millor...

Un cop ho va tenir, la professora Ruella es va allunyar. Va mirar al seu voltant i va trobar inscripcions com ara "La pista no és a cap de les caixes del meu costat", "La pista es troba entre una caixa de color càlid i una de color fred", "La pista no és en una caixa de color negre"...

Al cap de 20 minuts, només havia descartat 13 de les 25 caixes i el cap li començava a fer mal. La son se li acumulava als ulls i s'estava desesperant. Totes les caixes li semblaven iguals, totes susceptibles de ser la que contenia la pista. I si començava a posar el braç a totes les caixes a veure què passava? Com a molt podia perdre-hi uns 25 minuts...

Ho va descartar de seguida, perquè si havien posat dos minuts per caixa devia ser que es podia fer en menys de mitja hora.

I la seva mitja hora ja s'acostava.

Va, Julie, pensa... Normalment aquell tipus d'exercicis d'enginy se li donaven bé! Com era que aquell dia les neurones semblava que no funcionessin com ho havien de fer? El cap li feia mal i els ulls se li tancaven. Maleït sigui, a la pròxima dormiria bé el dia abans de la prova. Res de festes!

Tenia ganes d'estirar-se a la gespa, així que va decidir fer l'últim cop d'ull al paper abans de començar a posar la mà dins de caixes aleatòriament. Res, no deduïa res de nou, així que va mirar quines eren les caixes que no havia descartat. Al capdavall, segur que ja no puntuava, i tenia ganes de tornar a dormir.

A la 9a caixa la va encertar. Era una caixa de color taronja. Com no, el color de l'Ala Nord juntament amb el negre.

-44 minuts!- va dir la professora Ruella.

No era una gran marca, però almenys s'havia acabat. La Julie va sortir a fora just a temps per veure com portaven en Mike cap a les caixes per anar a l'habitació el més ràpid que pogués, però la professora Cast la va frenar abans que pogués fer unes quantes passes.

-Esperava més de tu, en aquesta prova. Què ha passat?

-Que tinc son.

-Ah, clar, festa, no?- va fer ella, amb un somriure divertit-. No et puc culpar per això, mentre demà a classe estiguis al 100%.

La Julie no va respondre, i la professora Cast es va adonar que tampoc l'estava mirant als ulls.

-Julie? Et passa res? JULIE!

I lentament, com qui mira una pel·lícula, el cos de la Julie es va desplomar a terra com si hagués perdut la vida de cop.

 

 

 

El primer que va veure quan va obrir els ulls van ser uns ulls blaus que hauria reconegut a qualsevol lloc del món.

-Àlex?

-Julie! Ens tenies molt preocupats!

-Què m'ha passat?

-T'has desmaiat perquè estaves a 40 de febre. A qui se li acut no avisar?

-A mi, suposo...- va dir amb una veu feble-. I els altres?

-Anem fent torns, d'aquí res ve la Mei.

-Què ha passat amb la prova? He quedat última, no?

-No, de fet no. Tens un 23è lloc que no està malament, tenint en compte les circumstàncies.

-I tu?

-Just per damunt teu. Diguem que m'agraden més les proves de força bruta. Eh, no riguis, que en Heath ha quedat últim!

-De veritat? I qui ha guanyat, aquest cop?- l'Àlex no va respondre-. Ha estat una de les bessones? La Gregory? La Desi? Fins i tot m'atreveria a dir en Liam...

-Que va. Ha guanyat en Mike.

A la Julie se li va il·luminar una mica la mirada.

-En Mike? Que bé! I la Marta i la Mei?

-La Marta ha quedat 7a, i té 6 punts, cosa que la manté en 4t lloc. I la Mei...

-13a altre cop, gràcies per preguntar, però no calia- va fer una Mei emmurriada que entrava a la infermeria-. A més, estic 17a a la classificació general, i sóc l'última dels Desterrats- la Mei va mirar directament a la Julie-. Has baixat al 10è lloc, però està molt bé. En Mike ha pujat fins el 7è i en Heath està 15è. I l'Àlex...

-Em sé explicar per mi sol, gràcies. Estic 9è.

-Vostè perdoni, senyor. Pensa donar-me el relleu o es vol quedar aquí?

-Fes, fes, jo avisaré a Madame Pomfrey i aniré a buscar els altres. Julie, si necessites res... saps que em pots fer cridar.

La Julie va somriure veient com s'allunyava.

 

 

 

What if the miracle was even getting one moment with you?__________________________________

 

I aquí el teniu! Sento el que va passar amb el capítol... si no ho vau veure, mireu el comentari a l'anterior capítol.

Què us ha semblat? :) Us esperàveu que això de l'Àlex i la Marta s'acabaria a aquest capítol? La veritat és que a mi se m'ha fet curt xD I el pobre Liam que no troba la Julie...

Què passarà ara amb el tema Julie-Àlex i Marta-Mike? Cada vegada les posicions a l'Elit estan més marcades... alguna teoria nova? Rànquings? Pròximes proves? Continuem amb el tema dels profes! A aquest capítol no ha sortit, però no n'hem tret gaire cosa encara... Qui són els profes que estan fent un complot? Amb quin objectiu? En què consisteix aquest complot? Tindran còmplices, ajudants, mindundis...?

Ale doncs, ho deixo aquí que el 2n de BAT m'està matant i tinc molta feina xD Dedico el capítol a la Roser, la Marta i la Potter_granger. Gràcies per comentar! ^^

Fins diumenge... (si tot va bé!)

Un petó

 

Marta


Llegit 1058 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • Avatarlluna_de_plataEnviat el 20/09/2012 a les 19:32:22
  #23600

   

  A veure, aquí ve el comentari…

  La primera escena entre en Liam i una conversa de la Gregory… He de dir que crec que la maravellosa Stella (si, soc fan, molt fan!) ha aconseguit mes info que els cinc desterrats que es van quedar al nadal. Pero aquesta soc jo que tinc paranoies. I no se perque… crec que en Liam no li podrá dir res a la Julie. Que li pasara algo… (llastima que no sigui segon perque llavors tindria la teoría d’un  atac de basilisc sorpresa XP)

  Segona escena… L’Alex es imbécil, l’ostia pero imbécil. Li he perdut tot el respecte com a personatge i la Julie te rao, li falta humanitat. Espero que en Mike li doni una pallisa. No crec en ficarse amb la gent somes “perque si”. La veritat es que espero que la Julie trobi algu millor de qui enamorarse perque es massa bona per aquest… (ristra de paraules no molt amables).

  Tercera escena: MIKE! MIKE! MIKE! MIKE! MIKE! Si, aquest nen esta escalant les posicions al ranquin de personatge preferit a una velocitat vertiginosa. Es la ostia en bicicleta i si, MARTA I MIKE for the WIIIIIIIIN. Soc fan de la parella desde que va començar la fanfic. I espero que acabin junts, si no, la vida ja no tindra sentit XP

  Em salto els dos paragrafs de festa perque nomes están aquí per raons cronologiques XP

  Ara… A PER LA PROVA!!!!

  Enginy i lógica… La Mei esta perduda. I ho se perque jo mateixa soc una patata XP Sincerament m’encanta que en Mike guany. Com he dit MIKE FOR THE WIN. Em sembla que de tots els desterrats, potser a exceptcio de la Marta, ell es el mes… simpatic, amable, bona persona, (esculliu l’adjectiu que preferiu XP) Pero… VA LA JULIE I ES DESMAYA!! (ho sento m’ha sorpres XP)

  I bueno, les clasificaccions o posen difícil per als desterrats, pero si la meva teoría del sacrifici sagnant es veritat… casi que millor XP

  Ara toca….. respondre preguntes!!!!

  - Tema parelles: Mike i Marta for the win. Julie – Liam. O Julie – Heath. O Julie – Qui sigui menys l’Alex.

  - Teories llocs de l’elit… Gregory for the win!! Encara que no la vull morta L

  - Propera prova… Estrategia de guerra!! (deixam, estic sobrevivint a base de fanta i xocolata XP)

  - Profes complot… Mundass, Sawyer (siguem realistes, li pega), Harker (en calitat d’Snape, osigui que el tinc amb dubte), Ruella… i qui em faltaría?????

  - Jo repeteixo que el complot implica algún sacrifici XP

  - Complices? Entre els alumnes? Ho dubto molt XP

  Bueno, aquí esta el meu comentari :D Contenta?? :D:D:D

  Estic esperant el seguent amb ganes :)

  Mei A. Snicket
 • AvatarPotter_grangerEnviat el 20/09/2012 a les 19:49:09
  #23601He escrit 9 fanfics amb un total de 161 capítols

  Ostres, m'has deixat bocabadada amb allò de la Julie al final!surprise

  Bueno, els profes, podrien ser en Sawyer, en Harker, la Ruella, el Mundass i la Wormwood? I això d'Avalon en altres capítols, la veritat és que no ho sé fer encaixar...

  Les meves parelles preferides són: Mike - Marta i Heath o Liam - Julie.

  No sé per què, però tinc un pressentiment de que el Liam i la Julie, si no acaben junts, els hi faltarà ben poc.
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 20/09/2012 a les 21:43:58
  #23603He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Marta: buah, cacho comentari, no? A veure, anirem per parts...

  1. Crec que m'he explicat malament... el que havia descobert la Gregory, no direm per quins mitjans, era que l'Àlex pensava deixar la Marta, tot i que ja hem vist que la Julie ho ha sabut de primera mà. Pel que fa a l'Àlex, té coses MOLT dolentes però pensa que també en té de MOLT bones. Ha ajudat la Julie a obrir-se i ella no se n'oblidarà tan fàcilment. I anem al Mike... és un sol solet, sí xD 

  2. Prova! Això de la Julie ha estat completament improvitzat, no havia de passar, la veritat xD però ja veus, és el que hi ha... no serà res, tot i això!

  3. Respostes. Parelles... que anti-Àlex que ets, no? xD I tu que continues amb lo que mataré els que guanyin... si és que... la Gregory de moment està tercera a 1 punt de la segona, cosa que només havia aconseguit en una ocasió la Marta. Les bessones Malfoy van despuntant xD

  Joder que si estic contenta... per no estar-ho! Gràcies pel cacho comentari! ^^

  Potter_granger: com li he dit a la Marta, el desmai ha estat completament improvitzat xD Així que del tema profes, penses igual que els Desterrats. Bé, són els que hi ha més indicis xD N'hi ha alguns de segurs. Lo d'Avalon ja hi aniràs trobant el lloc. M'encanta que us encanti el MikeMarta. I sembla que el LiamJulie té èxit... ja veurem! ^^
 • AvatarhpkarinaEnviat el 24/09/2012 a les 13:54:13
  #23607He escrit 4 fanfics amb un total de 43 capítols

  Huolaaaa!!! Bé, encara no tinc internet, resulta que hem anat a veure l'administrador perquè ens donara la clau de la caixa de les connexions però el senyor hui fa festa aixina  que no hi era i no ens poden fer hui la instal·lació i vindran el dimecres... U.U ara continue amb l'internet free XD he aprofitat i he llegit el capítol! :P

  M'ha agradat mooooolt! La prova molaa!! A mi m'haguera agradat fer-la! XD m'ho passe bé amb aquests problemes encara que no els acerte moltes vegades xD

  Pobra Julie, però com és que estava amb febre? Tan malament li senten les festes? xD però bueno, ja està millor i és el que importa hahahaha

  Buah, sincerament no m'esperava que tallaren ja Marta i Àlex, però preferixc Marta amb Mike, aixina que per mi millor XD i espere que no tarden molt a estar junts!!

  Àlex i Julie ja saps que no m'agrada geens!! (encara que Àlex siga Logan Lerman xD) però ja veurem què passa....

  La informació de Stella no se m'ocorre res :/ però segur que és important i per tant vull saber LLYA de què es tracta!!!

  Quin moment més divertit el meu XD sóc tan guaiie i tan responsable hahahahahahahaha

  I ara a parlar de coses que no venen al cas: com vas acabar el concert?? Nosaltres al principi vam estar davant, però com som tan baixetes ens en vam anar cap arrere perquè no ens mataren! XD va estar guaiiieeee ^^ Txarango sempre mola hahahahha però no sé, le de Cerdanyola que vaig veure a finals del curs passat em va agradar més :/ clar,  que el grandíssim Alguer Miquel (babaaaa.......) va fer uns discursets que ens posaven la carn de gallina a la meua amiga i a mi..... buaaah!! i després vaig conèixer el Guifré! Que el vaig veure per allà i em vaig autopresentar!! hahahahahahaha ii després, vam pujar un bus per nar a plaça catalunya i neus i jo ens vam enamorar d'un xicon guapíssim, rubiet, d'ulls blaus, de la nostra edat, d'Andorra, que estudia ingenieria naval a la politécnica, que havia anat a txarango... analfjankjd tenia nóvia.... :'( i era una de les clons que estan ara de moda :'(

  bueno, i fins ací el meu comentari! Ja diràs! ^^ 

  Un beseet! :D
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 24/09/2012 a les 23:28:29
  #23608He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Bueeeeno... llavors suposo que quan parlem tindré moltes coses a explicar-te! :P Don't worry!

  Aquest tipus de proves m'agrada molt fer-les, a mi. Però no inventar-les xD T'imagines que m'hagués inventat la prova sencera? Quina feinada... i un talent que no tinc xD Si ja dic, lo de la Julie va ser completament improvitzat. Total i absolutament xD Ja veurem com ho continuo dijous... Lo de la Marta i l'Àlex se'ns ha fet curt a nosaltres. No oblidem que han estat tres mesos i mig! A més, l'11 de febrer és una data MOLT simbòlica :P  Aix, que duraran temps, els temes Mike-Marta i Julie-Àlex... un menys que l'altre :P

  A veure, això de la Stella i el Liam era lo de la Marta i l'Àlex, crec que no ho he deixat prou explicat... xD (de fet no ho he explicat, ho he donat per entès xD) Ho posaré al pròxim per si algú no ho ha llegit als comentaris! I sisi, el teu moment m'encanta xD Ara, no he dit amb qui et quedaves a dormir... :P això també ho ha sobreentès, veus? xD

  Nosaltres també ens vam posar davant! Ens van rebregar tant com van voler xD Després de Quan tot s'enlaira vam decidir sortir i vam trigar 2 cançons a arribar a fora xD Crec que ens mataven a tots independentment de l'alçada... Al igual vas conèixer el Guifré? Que fort! Entre tota aquella gent no vaig trobar ningú conegut i vas tu i el trobes a ell... enfi, me n'alegro! buh, les clons són terribles. Ni cas, llavors xD Ell s'ho perd...

  Ale doncs, fins que et posin l'internet!
 • xudit_95Enviat el 07/02/2013 a les 18:13:13
  #23752

  mmmm... penso que l'Àlex es una mica capullitu ee... es comportamalament, amb la Marta, en Mike i la Julie... pero per un altre canto, m'agrada, xkla Julie i en Mike tenen via  lliure..,

  per una altra banda, crec que la julie te bastanta mala sort.... es posa malalta, queda de les ñultime en la prova.... xD