Els desterrats - Capítol 9: Quidditch i claus
AvatarEscrit per marta_ginny
Enviat el dia 01/07/2012 a les 15:13:19
Última modificació 01/07/2012 a les 15:13:19
Tots els capítols de Els desterrats
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 9: Quidditch i claus

 

Capítol 9: Quidditch i claus

 

Quan els primers rajos de sol van entrar per la finestra, les tres Gryffindors de 3r de l'Ala Nord van obrir els ulls i ja no van poder tornar-se a adormir. Era el gran dia.

Aquell dissabte d'octubre, l'equip de Quidditch de l'Ala Nord s'estrenava. I no contra un equip qualsevol. Contra Slytherin.

Encara que la Julie ja havia participat abans a alguns partits de Quidditch amb l'equip de Gryffindor, no podia deixar de sentir-se nerviosa. (NA pels nous lectors, la Julie i el Harry es fusionaven als partits de Quidditch dins el cos del Harry i hi participaven els dos. Mare meva, quina imaginació que tenia... xD). A més, havien de veure la nova equipació per l'Ala Nord.

Quan van baixar al Gran Saló, de seguida van veure l'ambient. Tota l'escola estava entusiasmada amb aquell partit. La taula de Slytherin anava majoritàriament amb l'equip de la seva residència, deixant algunes excepcions. Les taules de Gryffindor, Ravenclaw i Hufflepuff estaven totes vestides de negre.

-Negre? Que trist!

-Ja veus... no hi havia més colors?

Van veure la Gregory que els feia senyals des de la punta de la taula de Slytherin i es van dirigir cap allà.

-Bon dia, noies. Aquí teniu el vostre vestuari.

Quan el van veure es van quedar sense paraules. No era un vestit lleig com havien suposat. Al contrari. Era un uniforme de Quidditch estilitzat, de tela negra elàstica i amb unes línies primes dels colors de les quatre residències verticals al tors. El nom i el número del jugador estava a l'esquena i del color de la seva residència. La Julie va veure que tenia el 7.

-Ara vull que aneu a la vostra taula i esmorzeu bé. Encara que no tingueu gana- va afegir al veure que la Marta volia discutir-. Després ens trobarem tots al camp, ens posarem els uniformes i repassarem algunes jugades tàctiques. Vull que guanyem aquest partit, ho sentiu?

Elles van assentir i van tornar a la taula de Gryffindor, on les van rebre com unes heroïnes.

-Són aquí! Senyors, estem davant de les que donaran la victòria a l'Ala Nord!

Tota la taula les va victorejar, cosa que va fer que a la Julie encara se li regirés més l'estómac. Es van asseure sense dir res, intentant no fer cas de les atencions dels seus companys de curs.

-Quins números teniu?- va preguntar a la Marta i la Mei.

-El 2 i el 3- van dir, orgulloses.

-Com no...

La Julie es va mirar la torrada. Realment se l'havia d'empassar? Només pensar en que pogués fer-ho ja li feia venir ganes de vomitar... Però va, la Stella havia dit que havien de menjar i, si ho deia ella, devia tenir raó. Va ser entremig d'aquella lluita mental amb una torrada quan la Julie va notar uns braços que l'abraçaven pel coll des de darrere.

-Com està la meva caçadora preferida aquest matí?

-Àlex...

-Ja has menjat bé? Suposo que saps que per a tenir un bon rendiment i evitar accidents innecessaris has de...

-Àlex!

-Necessites res? Si vols que et porti qualsevol cosa o t'ajudi només m'ho has de di...

-ÀLEX!

-Digues.

-Para ja que em poses nerviosa!

-Ala, que borde. El que està clar és que no t'has pres les valerianes.

-Àlex!

-Ja marxo, ja marxo- va fer, separant-se d'ella-. Guanya, eh? He apostat per tu i hi puc guanyar molts diners! Ensenya-li al Malfoy què és agafar una papallona!

-No pararan mai amb això de les apostes?- va dir, de mal humor, quan l'Àlex havia marxat.

-Agafa la papallona i no passarà res.

No són precisament aquestes apostes, les que em preocupen... Tot i això, la Julie es va intentar treure aquest pensament del cap. Estava oblidant l'Àlex, cada vegada li feien menys mal les noies amb les que s'embolicava. Ho estava superant i havia de continuar per aquell camí.

Va obligar-se a si mateixa a somriure, encara que el dia hagués començat de manera desastrosa, i a fer veure que tot anava genial. I per ser més creïble, havia de guanyar la lluita mental contra la torrada.

-Problemes d'estómac?

-Ajà. Com va tot, Mike?

-Nerviós. Teniu un bon equip?

-La veritat és que sí, sobretot des que tinc la Raigdefoc.

-Anirà molt bé.

-No saludes la Marta? Li agradarà que l'animis.

-No, potser més tard...

La Julie es va mirar la Marta, que continuava de cara al plat. Tot i així, per la seva expressió, segur que ho havia sentit tot.

-No et preocupis, Marta. Ja passarà.

-He de trobar la manera d'oblidar-lo. Però no sé com... i creia que ja ho tenia, que ho havia aconseguit. Però sempre queda alguna cosa.

-Deixa-ho tot al camp. I, si pots, envia-li una bala a la graderia.

-Hm... bona idea- va contestar, amb un somriure.

Al cap d'una hora, l'equip de l'Ala Nord al complet sortia al camp i Madame Hooch tocava el xiulet. Començava el partit.

La Julie es va elevar, per a controlar el terreny, mentre veia al Malfoy fer el mateix a l'altra punta del camp. Mentrestant, a baix, els dos equips lluitaven a tota velocitat per a sumar punts. El marcador va ser obert per Slytherin, que va encertar tres vegades seguides davant la impotència d'un Charlie que no sabia què fer. Mentrestant, la Marta i la Mei enviaven lluny les bales, que sempre tornaven. Una, per poc, no va tocar el cap del Mike a la graderia.

Coi amb la Marta... si s'ho ha pres al peu de la lletra i tot! Se la va mirar, i va veure un somriure als seus llavis. Potser ella aconseguiria oblidar en Mike abans que ella l'Àlex.

-BU!

Quan la Julie se'n va adonar, es va trobar en Malfoy al costat de la seva orella fent-li un crit.

-Però de què vas, imbècil!?

-Dóna'm les gràcies. Estaves empanada i, a aquest pas, no hauries vist la papallona ni que s'hagués posat davant dels teus nassos. Posa-m'ho una mica més difícil, això de guanyar.

Quin fàstic que feia. Però tenia raó.

De moment, tot anava malament

Llavors, la Stella i en Heath van fer una de les seves combinacions i van passar la bomba a la Roser. Abans de tirar, tot l'equip de l'Ala Nord sabia que l'encertaria. No fallava mai...

A partir d'aquí, el partit va anar millorant per l'Ala Nord, tot i que la Julie no podia veure la papallona. També estava atenta als moviments del Malfoy, que semblava encara més perdut que ella.

220-210 per Slytherin. El partit semblava interminable. La grada ja s'estava cansant d'animar, i en Lee Jordan treia l'energia d'on no n'hi havia per continuar comentant com al principi. La Stella va mirar la Julie de mala llet. Com si ella tingués alguna cosa a veure amb que la papallona es mantingués oculta...

I llavors, la va veure. Entre els cèrcols que defensava Slytherin, a l'altra punta del camp. La va veure ella i tota la graderia.

I en Malfoy era just a sobre.

I no la veia.

Si es dirigia cap a la papallona, en Malfoy hi miraria i hi arribaria còmodament abans que ella. I si no hi anava, tard o d'hora la veuria i encara li seria més fàcil.

Hi havia d'haver alguna manera...

Al cap d'un segon, la graderia, que havia tornat a cridar, va emmudir. La Julie s'estava dirigint a tota velocitat a sota seu, darrere els cèrcols de l'Ala Nord. En Malfoy, alarmat, també es va allunyar de la papallona, creient que la Julie l'havia vist a l'altra banda. La Julie va alentir una mica el pas fins que en Malfoy la va atrapar, i llavors va començar a caure en picat cap al terra. En Malfoy va endevinar la maniobra i es va frenar a l'aire. I, llavors, quan gairebé havia arribat al terra, la Julie va tornar amunt i es va dirigir a tota velocitat cap a la papallona. En Malfoy, que s'havia frenat a l'aire, la va veure. Però ja era tard.

La Julie va atrapar la papallona pocs segons després. L'Ala Nord havia guanyat.

Els dies posteriors, la bogeria va ser generalitzada. Tota l'Ala Nord estava de celebració, i cada Sala Comuna havia tingut la seva festa particular (de les quals encara en quedaven alguns ressacosos). I, sense adonar-se'n, la setmana següent va començar i va arribar la primera prova de l'Ala Nord.

La Julie s'hi havia apuntat amb en Liam, que li havia proposat el dia de la reunió perquè no coneixia ningú més de Gryffindor dels que eren a l'Ala. Després es va adonar que la Júlia s'havia quedat sola i li va saber greu, però segur que se les podia arreglar sola fos quina fos la prova. A més, si entrava algú nou de Gryffindor durant aquella setmana ja aniria amb ella.

Van arribar i es van trobar amb les parelles ja fetes. Algunes, fins i tot, portaven uniformes a joc. Era el cas del Heath i la Stella, de verd brillant; i de la Roser i la Winter (una noia de primer), les úniques representants de Hufflepuff, que anaven negres i grogues. La Mei i la Marta també anaven vestides iguals, amb roba d'esport, igual que dos´nois de 4t de Ravenclaw (un devia haver entrat a l'Ala durant aquella setmana). Les bessones Malfoy, que semblava que anaven soles, s'havien posat les seves millors túniques de batalla.

-Ei, Julie!

-Loren! Que participes sola?

-Havia de participar amb en Charlie, però quan en John va entrar a l'Ala Nord em va deixar sola. I després van entrar dues persones més de Ravenclaw a l'Ala Nord, i els professors em van assignar una parella. L'Airina, una noia de 2n, va sola.

-Millor per tu, no? Serà més fàcil anar en parella.

-No, creu-me...

-Per què? Amb qui vas?

-Hola, Potter- va dir una veu estrident amb menyspreu darrere seu.

-Desi? La Senyoreta Tibada ha entrat a l'Elit? Es pot saber qui t'ha recomanat?

-El professor Stonewell- va contestar, amb orgull.

-I el cas és que vaig amb ella. Em considero últim equip abans de començar.

-Eh! Com que últim equip? Que vas amb mi!

La Loren va fer cara de fastiguejada i va marxar, amb la Desi darrere fent-li comentaris, ofesa.

Just llavors va arribar el professor Sawyer, i algunes noies es van quedar embadalides.

-Bona tarda, components de l'Elit!

Que malament que sonava.

-M'han encomanat la feina d'informar-vos en què consistirà la primera prova de l'Elit. Però abans de res, confirmem que hi siguin tots els equips. Dos, quatre, sis, vuit... sou nou. Falta un equip...

-Perdoni, però som els que erem a la reunió i tres nous de Ravenclaw. Ha entrat algú més?

-Sí, tenim dos nous de Gryffindor. Els vam ajuntar en un equip nosaltres, però no van semblar gaire contents quan els ho vam dir. Ah, sembla que arriben.

Tots es van girar cap al castell, i van veure dos nois que venien pel camí. La sospita de la Julie es va confirmar.

-L'Àlex i en Mike junts en un equip?- va dir la Marta, que s'havia acostat a la Julie un moment.

-Això pot ser explosiu...

Per les cares que feien, no semblaven estar d'acord amb la decisió d'estar junts en un equip. I això que estaven en treva. Unes setmanes abans encara hauria estat pitjor...

-Molt bé, ja hi som tots, doncs! Ja podem començar! A cada equip o participant li serà entregada una clau. Aquesta clau pot ser platejada o daurada, i n'hi haurà cinc de cada. Entrareu a una zona delimitada del bosc prohibit on no hi haurà cap bèstia perillosa. Per a guanyar aquesta prova, heu d'aconseguir una clau de l'altre color. Suposo que no cal dir que el que heu de fer és prendre-la als altres equips. Quan ho aconseguiu, heu de buscar un dels cinc cercles daurats que hi ha a terra, repartits per tota l'àrea. Quan hi entreu us conduiran al punt on som. També hi podeu entrar si decidiu rendir-vos. Guanyarà aquell equip o participant que arribi primer, i es determinarà l'ordre de primers a últims depenent de l'equip que hagi arribat abans o després amb les dues claus. Aquests seran els únics que puntuaran, 20 punts pel primer (en cas de ser una parella, a repartir), 18 pel segon i així successivament. També farem un ordre dels que no aconsegueixin les claus, que serà determinat pels que hagin perdut abans o després la clau. En cas de rendició, quedareu últims automàticament. Es considerarà rendició tot el que entri al cercle sense les dues claus, així que vigileu on poseu els peus. Algun dubte?

-Com sabem quan no queden claus?

-Per cada equip que arribi, sonarà un coet que podreu sentir tots. Si n'han sonat tres, afanyeu-vos. Si en són quatre, ja no us feu massa il·lusions. Ha quedat clar?

Tots van assentir.

-Molt bé, doncs. A cada equip se li ha assignat un professor, que els donarà algun consell abans d'entrar i els entregarà la clau. Si l'amagueu bé, ningú sabrà de quin color la porteu. I si n'agafeu una del mateix color que la que ja teniu, guardeu-la. Us pot ser útil. Busqueu el vostre professor i... sort!

La Julie i en Liam es van mirar. Darrere seu, hi havia 10 dels professors de l'Ala Nord. Van veure la Marta i la Mei anar cap a l'Amy Sumner, i al seu costat, la Susan Cast, que els feia senyals.

-Bé, nois, seguiu-me.

La professora Cast els va portar cap a un lloc bastant discret, al costat del bosc.

-Tenim dos minuts, així que no m'allargaré. Teniu una clau daurada. Amagueu-la bé. Feu-li encanteris protectors, que no us la puguin prendre amb un simple Appropinquet. Si voleu aturar-vos, us anirà bé l'encanteri de Silentio perquè no us sentin. No us mantingueu a la vista i vigileu els arbres, que estaran plens de gent. Aprofiteu la gent que s'ha vestit molt cridaner, es veuran. Si aconseguiu dues claus, repartiu-les i que en porti una cadascú. No us oblideu els encanteris. No tingueu pietat perquè trobeu un equip d'algú que vagi sol o sigui molt petit. No subestimeu ningú. I, si podeu, llanceu els que no tinguin clau a dins d'un cercle, així teniu menys competència.

Es va sentir un xiulet.

-M'he quedat sense temps. Doneu uns quants punts a Gryffindor!

La Julie i en Liam van mirar dins el bosc. En Liam es va amagar la clau a dins la sabata i li va fer alguns encanteris protectors. Un segon xiulet i van endinsar-se al bosc, buscant refugi en algun arbust prou gran.

Només havien passat dos segons quan van sentir un crit darrere seu:

-Petrificus totalus!

 

 

 

Long ago, in someone else's story, someone with my name who looked a lot like me...______________

 

Sento la tardançaaaa! TT Però és que entre exàmens, viatge de fi de curs i que vaig tornar i em vaig trobar el meu pare lesionat i se'm va tirar molta feina a sobre... no m'hi havia pogut posar fins ara. Però tinc una bona notícia :) He estat treballant en totes les proves que vull que facin al llarg del curs, i tot i que encara me'n falten, tinc ja bastant clar com aniran la majoria. I amb això crec que podré penjar un capítol cada setmana ^^ Així que cada diumenge em tindreu aquí donant-vos feina :D Però us volia demanar un favor... :P Tenint en compte que seran 9 proves (encara que no totes sortiran així ben explicades), no les tinc totes xD Així que si se us acudeix alguna idea, sisplaaau, ajudeu-me, que ja no sé com fer-m'ho... Han de ser proves una mica de tot, perquè a l'Elit volen trobar l'alumne més complet. A més, després també tindran molta importància :P Però això ja ho veureu més endavant i no ho vull avançar ^^

Dit això, què us ha semblat el capítol? No m'agrada escriure Quidditch, cada vegada ho veig més clar xD I araa... les preguntes! Qui està atacant la Julie i el Liam tan ràpid? Qui guanyarà la prova? Com s'ho manegaran l'Àlex i en Mike per treballar junts? Què coi li passa a en Mike?

No hi ha gaire cosa més, de moment. Próximamente... robatoris de claus i Halloween! ^^

Fins diumenge que ve! :D

Un petó,

 

Marta


Llegit 712 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • AvatarhpkarinaEnviat el 01/07/2012 a les 15:36:45
  #23417He escrit 4 fanfics amb un total de 43 capítols

  hello!!! :D eii, almenys tu puges capítol, perquè jo... estic falta d'inspiració... hahahaha ara em posaré altra vegada, a veure si tinc més èxit que ahir...

  Que bona que sóc al Quidditch, tu... hahahahaha m'encanta :P

  uououo la primera prova ja estací! qui guanyarà?? (alguna cosa em vas dir, però gràcies a la meua memòria de peix, no ho recorde bé, aixina que més intriga XD)

  Hmmm.... qui els atacat? Jo vaotaria per la Desi XD però ja veurem! ^^

  que bé! un capítol per setmana!! ueeee :D

  Proves... hmmm... ara mateixa no tinc la ment molt desperta i només em ve al cap el típic, alguna cosa al llac, alguna cosa amb quidditch, un concurs de preguntes, torneig de duels, o torneig d'escacs màgics... no sé XD

  vinga, va, ja me'n vaig a escriure el meu capítol! Un petó!
 • Avatarlluna_de_plataEnviat el 01/07/2012 a les 23:58:04
  #23420

  Guten Nacht von Nürnberg!!!

  Esta molt be i la veritat es que era un capitol que s'esperaba amb candeletes, tu ja saps que estic a la distancia d'una trucada ara i sempre XP O d'un misatge intern XPXP Aixi que cualsevol ajuda, aqui em tens...

  A veure...

  L'Alex i en Mike.... TENEN MASSA POTENCIAL!!! (jo aposto per ells en la prova, per cert XP)

  El partit de Quiddich be, encara que es nota que no es exactament el que t'agrda escriure, pero esta molt be :)

  Jo personalment crec que en Mike s'esta comportant com tots els nois es comporten quan s'en adonen que els hi agrada una noia i tenen 13 anys... Maniobra d'evasio basica XP Aixi que el pobre no sap com portar els seus sentiments per la Marta XP (QUE ES CASIN D'UNA VEGADA!!! XPXP)

  Bueno... molt be :D Espero el seguent amb mes ansies encara XPXP 
 • Avataranna_lovegoodEnviat el 02/07/2012 a les 12:47:37
  #23421He escrit 3 fanfics amb un total de 26 capítols

  Hooooola!

  M'ha encantat el capítol! I no et preocupis, que escriure sobre Quidditch se't dona bé, encara que no t'agradi ^^

  Mmmm... sobre les proves, no se m'ocorre cap, la veritat... Però jo crec que aquesta la guanyaran el Mike i l'Alex, tot i portar-se malament. Ha de ser graciós, veure com s'ho fan xDD

  Bé, sento el comentari curtet. Ens veiem al pròxim capítol! :)
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 02/07/2012 a les 14:41:40
  #23423He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Roser: ara vaig a llegir-looo! Et vaig dir on quedaves tu, no qui guanyaria xD Així que la Desi, eh? Diumenge ho veuràs :P Ho tinc ja bastant arreglat fins la 6a, la 8 i la 9 també, em falta la 7 que ha d'estar relacionada amb potència... tinc una idea, però és bastant cutre xD Tinc totes les classificacions de les 6 primeres proves passades a la quadrícula ^^

  Marta: saps que estic estudiant alemany araaaa? xD L'Àlex i en Mike? Ja es veurà! Jaaaa, però l'està cagant, perquè la Marta marxarà i després es cagarà en tot xD Llegeix lo que li he posat a la Roser de com porto les proves ^^ Quan tornis, et porto l'agenda :P Fliparàs xD

  anna_lovegood: em falten encara 3 partits i se m'està acabant la inspiració en el Quidditch xD I el Gry-Ala Nord me l'hauré de currar... Així que tu també apostes pel Mike i l'Àlex? xD aaaaix, aposteu sobre poc segur eeh? xD bueno, ja ho veureu :P fins diumenge que ve! ^^
 • Avatarhermione potterEnviat el 02/07/2012 a les 14:56:18
  #23425He escrit 9 fanfics amb un total de 70 capítols

  ha estat molty xulo, genial, i com que feia dies que no en llegia encara millor eeeeeee, super, i jo no se quina prova dir-te , no s'em acudeix res ho sentu
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 02/07/2012 a les 14:58:04
  #23426He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  M'alegro que t'hagi agradat! :D Doncs al següent ve la prova eeh? A veure si t'agrada tant com aquest ^^ Tranquil·la, ho tinc bastant controlat! Ja se'm van acudint coses! :) Fins diumenge que ve! :D
 • AvatarMarta Potter WeasleyEnviat el 04/07/2012 a les 12:28:04
  #23430He escrit 3 fanfics amb un total de 23 capítols

  Eii! Molt guai, marta! No triguis a penjar, eh? (no tant, almenys!)
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 05/07/2012 a les 16:34:00
  #23431He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Gràcieees! Diumenge, el següent! ^^
 • xudit_95Enviat el 30/07/2012 a les 14:39:14
  #23492

  Marta!! es flipant, això!! em sembla que ha sigut el capítol que més m'ha agradat de tots, sobretot per que aquesta prova s'assembla moolt a una que jo em se i em va agradar mooolt... jaja i crec que ha sigut una bona menció a aquella de les tres proves xP, i lo del final, que algú els ataca... mmmm, no se qui podria ser, pero no se per què, penso en l'Àlex i en Maike ooo... en l'altre noia que no es portaven massa be, eara no se qui seran, o encara tambe podries ser les bessones Malfoy!! jaja, be, ja veus que em tens intrigadíssima jaja

   
 • xudit_95Enviat el 30/07/2012 a les 14:40:00
  #23493

  Marta!! es flipant, això!! em sembla que ha sigut el capítol que més m'ha agradat de tots, sobretot per que aquesta prova s'assembla moolt a una que jo em se i em va agradar mooolt... jaja i crec que ha sigut una bona menció a aquella de les tres proves xP, i lo del final, que algú els ataca... mmmm, no se qui podria ser, pero no se per què, penso en l'Àlex i en Maike ooo... en l'altre noia que no es portaven massa be, eara no se qui seran, o encara tambe podries ser les bessones Malfoy!! jaja, be, ja veus que em tens intrigadíssima jaja