Els desterrats - Capítol 8: Primera reunió
AvatarEscrit per marta_ginny
Enviat el dia 03/06/2012 a les 12:32:53
Última modificació 03/06/2012 a les 12:32:53
Tots els capítols de Els desterrats
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 8: Primera reunió

 

Capítol 8: Primera reunió

 

Els dies, a Hogwarts, anaven passant. El setembre tirava endavant i l'octubre ja estava a punt d'arribar. Els entrenaments de Quidditch de l'Ala Nord progressaven i les classes també, mentre anaven coneixent tots els professors.

La veritat era que a la Julie li sabia greu no conèixer el professor Llopin. Es veia molt simpàtic i en Harry li havia dit que era boníssim. Tot i així no es podia queixar. La professora de Defensa Contra les Forces del Mal de l'Ala Nord, l'Amy Sumner, era una crack. Sabia com mantenir una classe dinàmica, era aguda, ràpida i sarcàstica. Tenia un sentit de l'humor molt peculiar i no dubtava en deixar algú malament si aquest ho havia fet amb un altre. Tenia els cabells i els ulls negres com el carbó i un cert aspecte salvatge.

Just pensava en ella quan se la va trobar pels passadissos. Però no estava sola. La professora Cast i el professor Llopin eren amb ella, asseguts tots tres a terra, com uns alumnes més. La Julie va pensar que el seu aspecte era el d'uns antics alumnes que havien passat molts moments allà i realment estimaven aquell lloc.

-Ai, bon dia, senyoreta Potter! Crec que ens ha enxampat a mitja conversa dels vells temps.

-Sí, la veritat és que trobàvem a faltar estar junts a Hogwarts.

-Vostès van estudiar junts aquí?

-Evidentment que sí, Julie. Ai, perdona, et puc dir Julie, oi?- va fer la professora Cast.

-Sí, sí, cap problema.

-És que em recordes tant a la Lily que em costa tractar-te de vostè.

-Va conèixer la meva mare?- va dir, emocionada de cop.

-Oi tant. Jo, i aquests dos també. L'Amy i jo érem les millors amigues de la Lily, i en Remus sempre anava amb el grup d'en James.

-De debò? Els van conèixer? I com eren?

-Eren de les millors persones que han trepitjat mai aquesta escola. La teva mare era dolça, intel·ligent i una gran persona. I el teu pare...

-En James era un tabalot. S'ha de dir que a vegades tenia una mica de mala intenció, però era un bon noi. Sempre es posava en problemes.

-Cosa que, segons sembla, heu heretat tu i el teu germà.

-Això diuen- va contestar la Julie, asseient-se amb ells.

-Trobava a faltar Hogwarts. Donem gràcies perquè aquest any ens hi han donat feina. Quan hagi de marxar em sabrà molt de greu.

-I per què haurien de marxar?

-Mai se sap, Julie- va contestar la professora Sumner-. La vida pot donar moltes voltes...

La Julie els va observar. La professora Cast i el professor Llopin, sempre tan tranquils i relaxats. I la professora Sumner en tensió, com el depredador a l'aguait de la presa. Si bé era veritat que era molt simpàtica, també feia una mica de mala espina.

 

 

 

Amb l'arribada imminent de l'octubre també s'anava acostant la primera reunió de l'Elit de l'Ala Nord i no tenien notícia de cap nova incorporació. Van anar descobrint que el tema de l'Elit comportava dissidències entre els professors, dividint-los en dos bàndols: els que hi estaven a favor i els que volien suprimir-la.

El primer bàndol estava format pels professors Alan Saywer (de Magimàtica), Quiney Harker (d'Astrologia) i Taro Mundass (del Cor), i per les professores Amy Sumner (de Defensa), Matilda Wormwood (d'Encanteris) i Alessia Ruella (de Runes). Trobaven una forta oposició en la professora McGonagall, la professora Cast, el professor Stonewell i el professor Woodrive, un home gran i afable que feia les classes de Botànica. En Hagrid i la professora Trelawney s'havien abstingut, i la Jane Doe... bé, la Jane Doe vivia al seu món feliç.

Els tres pichabravas de Hogwarts, que ja començaven a ser coneguts per tothom amb aquest nom, continuaven amb les seves apostes, i tot el sector masculí de Hogwarts començava a jugar-s'hi els diners. I les noies... bé, les noies no sabien res de les seves apostes per evitar perdre víctimes. Més de la meitat de les noies de l'Ala Nord havia caigut als braços d'un (o més) d'ells tres, i si hi sumaves les noies de 1r a 4t de Hogwarts i fins i tot algunes més grans... era increïble la facilitat que hi tenien.

Mentrestant, la Mei, la Julie i la Marta anaven fent amb els estudis i intentant prescindir d'aquests temes.

Encara que cada aposta signifiqués un cop de puny a l'estómac per la Julie.

Encara que cada resposta freda d'en Mike signifiqués una bufetada per la Marta.

Encara que cada mirada de menyspreu del Malfoy matés una mica per dins la Mei.

La Julie continuava pensant que tot eren cucs. Cucs que et corrien per dins i no et deixaven viure tranquil·la.

El dia 1 d'octubre va arribar i totes tres es van dirigir cap al despatx del professor Sawyer. No veien ningú pels voltants, així que van trucar a la porta.

Les va obrir una cara coneguda.

-Loren! A tu també t'han agafat a l'Elit?

-Ha estat en Hagrid, ha recomanat la meva entrada- va dir amb un somriure.

-Qui més hi ha?

-A part de l'equip de Quidditch, les bessones Malfoy.

-Com no...

-També hi ha un noi de 2n de Hufflepuff, un de 4t de Ravenclaw i un dels tres que va amb vosaltres a Gryffindor a l'Ala Nord de 3r.

Van entrar a dins preguntant-se qui era. Podia ser l'Apol·lo, però era estrany, ja que no es preocupava massa per les notes. També hi havia en Ged, però no la Julie no el veia acceptant un lloc en una elit d'aquell estil. De totes maneres, algú havia de ser.

Però no era ni l'Apol·lo ni en Ged. El noi que van trobar era molt menys espectacular i original que ells dos. Tenia els cabells i els ulls marrons, era de mida mitjana i no tenia res a destacar. Se'l veia un noi discret, a qui agradava passar desaparcebut entre la multitud.

A la Julie li va caure bé des del primer moment.

Estaven tots asseguts al voltant d'una taula. A davant de cada cadira hi havia un paper amb un nom que els indicava on havien de seure. La Julie va buscar el seu lloc, i el va trobar entre la Lydia Malfoy i el noi de Gryffindor, que va descobrir que es deia Liam Baker. Va veure la Mei seure entre el noi de Hufflepuff i la Loren, i la Marta al costat de la Júlia Malfoy i a la punta, al costat dels llocs dels professors, que encara no havien arribat. Quan es van asseure els van veure entrar per una porta del fons.

Eren els sis que havien estat d'acord amb l'Elit, juntament amb els altres tutors: la Susan Cast i el Basil Stonewell. El lloc central el van ocupar l'Alessia i l'Alan Sawyer. Va ser ell el que va començar a parlar.

-Bona tarda i benvinguts a l'Elit de l'Ala Nord! Personalment, em fa molta il·lusió que s'hagi emprès aquest projecte. Ens permetrà donar un al·licient més als alumnes més aventatjats, un repte per als que aprovar no ho és. Vostès són els 13 primers de 25, i esperem que passin uns bons moments dins el nostre grup. Ara donarem pas a la professora Ruella, que els explicarà en què consistirà el primer repte.

-La primera prova a la que seran sotmesos es durà a terme el dia 8 d'octubre, d'aquí una setmana. Per a participar-hi necessiten una parella de la seva mateixa residència. Si són un número imparell, algú haurà de prendre-hi part sol. Serà la primera de 10 proves que es faran al llarg del curs. No tindran més informació fins el moment de la prova. S'hauran d'inscriure en una llista que hi haurà penjada a cada residència de l'Ala Nord abans del dia i se'ls assignarà un número d'equip. El dia 8 a les 6 de la tarda s'hauran de presentar al costat del Llac Negre. Alguna pregunta?

-I si entra algú nou a l'Ala abans d'aquell dia?

-Nosaltres mateixos li assignarem un equip entre els que no en tinguin. Res més? No? Molt bé doncs, la reunió s'ha acabat!

La Julie va ofegar una rialla. Ja estava? Tanta elegància i pompositat per res? I faltava veure com era la prova...

Va mirar la professora Cast, que l'estava observant. Va entendre a la primera el que volia dir la seva mirada. "Deixa l'Elit". Ja sabia el que en pensava. Era un lloc carca, que elevava alguns alumnes i en deixava d'altres fora. Eren... com els alumnes privilegiats, els preferits. I no eren al segle XIX.

Però faltava veure com evolucionava tot. Potser, al capdavall, no estava tan malament. Era una distracció com qualsevol altra.

Els de l'equip de Quidditch van sortir junts per anar a entrenar. Aquell cap de setmana tenien el primer partit del curs, i també primer de l'equip de l'Ala Nord. I era contra Slytherin.

Van passar les següents dues hores aguantant els crits estridents (però necessaris) de la Gregory. La veritat era que no eren el millor equip que s'havia vist mai a Hogwarts, però feien el seu efecte. La Gregory i el Miller es compenetraven perfectament entre ells i amb la Roser, que tenia una punteria pràcticament perfecta i era la millor llançadora de l'equip. El porter, en Charlie, era prou bo, i si entre els encistelladors hi havia compenetració, era poca comparada amb la que tenien la Marta i la Mei als bats. I la Julie... anava fent, i prou bé, val a dir.

L'únic problema era l'escombra.

Com que era en Harry el que tenia la Nimbus 2000, ella havia de fer servir una Sensepols de l'escola, i no es podia dir que fos la millor escombra del món. El que donaria per tenir una Raigdefoc...

Quan es va acabar l'entrenament, van marxar a sopar. La Julie va veure la Marta desviar-se del grup i va mirar, estranyada, on anava. Però quan ho va veure es va limitar a somriure i va marxar.

La Marta va veure en Mike saludar-la des de la graderia. No ho va dubtar ni un moment i es va dirigir cap allà.

-Mike! Què fas per aquí?

-Eh, m'he d'interessar per l'equip de Quidditch de l'Ala Nord. No vull que siguem la riota de l'escola, dissabte.

-Que potser dubtes que som bons?- va dir la Marta, fingint estar ofesa.

-Dona... amb la capitana que teniu, potser us destrossa el talent.

-Nà, la Gregory és bona. És una serpota, però hi entén. Encara que de caràcter no l'aguantem.

-M'alegro que vagi bé, doncs. Anem a sopar?

-Anem.

Mentre anaven xerrant cap al Gran Saló, van creuar-se amb una noia que la Marta no coneixia gaire. Només sabia que era de 4t i de Ravenclaw.

-Mike! A tu et buscava!

-Emily! Digues, necessites res?

-Sí, és una cosa de Criança...

-Marta, pots acabar d'arribar sola? Jo vinc en cinc minuts.

-Sí, és clar...

Era només una de les altres paraules fredes d'en Mike, i ni de lluny la pitjor. I per molt que la Marta intentés que tornés a ser el noi alegre i atent de feia un mes, cada vegada el veia més lluny. I no sabia com arribar-hi.

Va anar cap al Gran Saló pensativa, sense gaire gana. Va asseure's al costat de la Julie i va esperar dos, tres minuts. Mentrestant remenava la sopa, pensant que si en feia una sola cullerada vomitaria. Cinc. Deu. I en Mike no arribava. Dotze. Quinze...

Un esgarip va interrompre els seus pensaments. Va mirar amunt i va veure una òliba negra acostar-se. Semblava que es dirigia a prop seu, i va deixar caure un gran paquet sobre la taula. Un plat va fer de catapulta i va enviar uns quants pèsols a la cara de la Desi, que estava darrere. La Marta va fer un petit somriure per dins.

Semblava que el paquet era per la Julie. El va obrir, poc a poc. No va trigar gaire a veure què era.

-Una escombra!

-Imbècil, això no és una escombra!

-Ah no? I què és, doncs?

-És una Raigdefoc, totxo!

La Julie la va alçar, poc a poc. Efectivament, era una Raigdefoc. Però de qui venia? Va buscar ràpidament un remitent, però no en va trobar cap. Va mirar cap a la taula dels professors, ja que la del Harry venia de part de la McGonagall. Ella no feia cap senyal. En canvi, al seu costat, la professora Cast li va fer un somriure i va alçar la copa com si volgués fer un brindis.

Ella va tornar a mirar l'escombra. No s'ho podia creure! Per fi estaria al nivell de l'equip i podria... potser el dissabte podrien guanyar a Slytherin!

En aquell moment en Mike va arribar al Gran Saló. La Marta es va fixar en que mirava els metres buits del seu costat i els passava de llarg, anant a encabir-se en un espai estret al costat d'en Jack. Va voler oblidar-ho i va prestar atenció a la Julie, que li explicava, emocionada, per què aquella escombra era tan important. Ella es va limitar a somriure.

 

 

Per dir-li al sol que s'amagui rere el mar i no torni a brillar si no ets amb mi.___________________

 

Quina merda de final de capítol xD M'ha costat moltíssim escriure...

Primer, demanar-vos disculpes per la baixa qualitat d'aquest capítol. Quan no hi ha inspiració... no s'hi pot fer res. Segon, demanar-vos disculpes per estar oblidant una mica la Julie. Penseu que el que està tenint més importància ara portarà a una cosa que li passarà a la Julie, encara que de moment no es vegi. Ja us ho trobareu :P

Després... què en penseu de l'Elit? Quina serà, la prova? Com anirà el partit de Quidditch? Què se'n farà, de la Julie i l'Àlex? I què li passa a en Mike? Què tal els tres profes amics de la Lily i en James? He introduït algunes amigues de la Lily, així que... què us semblen la Susan i l'Amy?

Iiii... la pregunta del dia! Avui toca el personatge odiat :P

Pel que fa al meu preferit no costa molt saber-ho, és en Mike. Sóc de l'opinió que hauria d'existir a la meva vida algú com ell xD La Julie també m'agrada molt, per això, i estic molt orgullosa de la Gregory :P Ale doncs, ja ho sabeu :)

Dedico el capítol a la Marta, la Roser, l'Hermione Mitchie i l'anna_lovegood ^^

El pròxim, el 17! :) (si el tinc abans potser el penjo... estigueu atentes que ja avisaré :))

Llegiu molt! :D

 

Marta


Llegit 747 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • AvatarhpkarinaEnviat el 03/06/2012 a les 13:52:02
  #23328He escrit 4 fanfics amb un total de 43 capítols

  Eiiiiiii!!! A veure, és veritat que no és tan bo com la resta, però mola igualment! :D hi ha quidditch, hi ha records, hi ha l'èlit, hi són els pixabraves, ho té tot! :D

  Hmmmmm.... el persoantge més odiat, no seria capaç de dir-t'ho ara mateixa XD tampoc han fet massa cosa per ara aixina que m'abstinc. Pel que fa a l'èlit, no m'agrada massa, però és que en general no m'agraden les èlits XD és clar, que aquesta pot ser d'allò més divertida! ;) 

  La prova potser siga anar a buscar alguna cosa al fons del llac, no sé... Alex i Julian? Ja en sé massa coses d'ells, millor no dic res :P

  Oiii, els amics de Lily i James  m'encanteeeeeeeeeeen!!! M'encantaven els moments als llibres quan recordaven aquells temps tan bons quan eren a Hogwarts, aixina que m'encanta quan apareixen moments d'aquests a les ff :D

  I bé, crec que ja està... Per cert, aquesta setmana he anat de cul, aixina que no hi ha capítol, ho sent, ja intentaré penjar-ne un prompte Ho promet! ;)

  un petó!!
 • Avatarlluna_de_plataEnviat el 03/06/2012 a les 14:58:43
  #23329

  Ueeee!!! Segona!!!

  A veure, està molt be per ser un capítol sense inspiració, la veritat es que ens deixes amb cada moment de tensio que ja et val XPXPXPXPXPP (pocs paciència, poca paciència... XP)

  Personatge mes odiat... Sincerament ningun fins el moment, tots son bastant grisos, potser per aixo es tan interessant la historia :D

  Bueno... Jo espero, com a bona desterrada que guanyi l'Ala nord XP Però a veure que pasa...

  Per cert, ja es official, la Elit em fa mala espina... Potser perquè la Cast li està dient a la Julie que surti... A veure que estan traman...

   

  Bueno, que està molt be :D

  Una forta abraçada.

  Mei A. Snicket
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 03/06/2012 a les 15:06:26
  #23330He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Roser: Bueno, s'agraeix :) Veig que no us mulleu ningú eeh? xD L'elit no ens agrada, a mi tampoc, per això hi ha discussions entre els profes i així podem veure una mica com són tots! Julian? xDDD ja et confons eeh? xD Doncs ja veus que ara n'hi hem afegit dues :) Ale doncs, diumenge que ve sí eeh? :)

  Marta: oix, me n'alegro doncs :) jjjjji, la tensió m'agrada xD A la Cast no li agrada l'Elit, com no li agrada a la McGonagall ni a altres. Ja es veurà :)
 • AvatarhpkarinaEnviat el 03/06/2012 a les 16:34:44
  #23331He escrit 4 fanfics amb un total de 43 capítols

  hostia, ni m'havia adonat que havia escrit Julian, convençuda que ahvia dit Julie XD massa noms passen pel meu cap XD és que dels personatges d'aquest any encara no odie a ningú, què vols que hi faça? ni tan sols puc  odiar a Malfoy... u.u
 • AvatarMarta Potter WeasleyEnviat el 03/06/2012 a les 19:25:44
  #23332He escrit 3 fanfics amb un total de 23 capítols

  Marta, no et disculpis, si està molt bé! I vas més ràpid a escriure que altres que conec (ehem anna.. o jo mateixa xd) El personatge més odiat.. doncs, ja que ho dius, la Gregory! hahah no, que és conya.. aammmm doncs.. no sé, la veritat.... bueno, si de cas m'ho penso i ja ho posaré al següent capítol xddd és que ara he d'estudiar, estem en mig d'exàmens! respecte a què passarà doncs no sé, era perquè poséssim idees o ja ho tens pensat? Després, la Julie i l'Alex, evidentment, acabaran junts (i si no et pengem i llestos). Lo de l'elit per mi és un poc nazi, no creus?? A més amb aquest nom queda dissimilat i tal..! Jo no sé si m'hi posaria, potser per curiositat, però no em sembla gaire maco.. 
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 03/06/2012 a les 21:44:42
  #23333He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Roser: haha, és el costum xD i no paaaassa res, ja odiareu gent més endavant, ja... (ho deixo així :P)

  Marta Potter Weasley: em poso una data i aquell dia penjo el que tinc, estigui com estigui (i hi ha dies que no està tan bé xD) La Gregory ho podria entendre, jo la trobo odiosament genial xD  És una serpota que ho sap fer tot i sap tot el que passa per Hogwarts, ojo amb ella... ja, a mi m'arriben en una setmana... i és molt merda, la veritat, però és el que toca. hmmm... vale, m'has pillat, encara no ho tenia i podria aprofitar alguna cosa que poséssiu xD però ja ho pensaré, no passa res, se m'acudirà alguna cosa guai :) (o això espero) Doncs sembla que la Julie ja va oblidant l'Àlex... el que és clar és que el tema va per llarg :P L'Elit és com el Club dels Llagoters i ens fa veure com són els profes, només cal veure la seva opinió (la de la Cast seria la meva xD) Però em donarà molt de joc, ja ho anireu veient :)
 • Avataranna_lovegoodEnviat el 04/06/2012 a les 23:05:42
  #23338He escrit 3 fanfics amb un total de 26 capítols

  Ja sóc aquí! (I a mi m'ha agradat el capíiiiitol!)

  Iehe, pichabravas! (Aquesta paraula em recorda a l'Aaron... Aaaaaaaaron, Caaaaass, Saaaaaam, Seeeeeth TT Sí, sóc la reina del drama)

  Mmmm, l'élit... la veritat és que a mi no m'agradaria, però segur que porta sorpreses...! (o, almenys, escenes divertides, eh que sí?^^)

  I el personatge més odiat... Doncs no sé, de moment tots tenen coses bones i coses dolentes, i aixó és el que mola, que els fa reals :)

  Apa, ens veiem al pròxim capítol! :)
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 04/06/2012 a les 23:34:27
  #23339He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  bueeenu, me n'alegro doncs ^^ Lo de pichabravas t'ho vaig robar a tu, que em va encantar la paraula i sense adonar-me'n la vaig fer servir xD espero que no em denunciïs per drets d'autor ni res... val, veig que al pròxim hauré de fer un comentari general sobre l'Elit per a totes xD si m'enganxa la inspiració, n'hi haurà :P m'alegro que t'agradin els personatges ^^ els cuido molt, no es poden queixar xD fins al pròxim! ^^
 • Avatarhermione potterEnviat el 09/06/2012 a les 09:51:38
  #23346He escrit 9 fanfics amb un total de 70 capítols

  mola molt m'encanta m'he quedat amb unes ganes
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 09/06/2012 a les 16:28:40
  #23348He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  ueeeee, ja has arribat al final! :D M'alegro que t'agradi, a veure si et continuen agradant els següents! ^^
 • Avatarlluna_de_plataEnviat el 28/06/2012 a les 21:43:32
  #23404

  Oeee!!! Quan tindrem capítol nou??? • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 28/06/2012 a les 22:39:23
  #23409He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Diumengeeee! Estoy en ello! :)
 • Avatarlluna_de_plataEnviat el 29/06/2012 a les 21:18:30
  #23414

  Uoooo!!! Intentaré estar connectada desde Nüremberg!!! :D
 • xudit_95Enviat el 12/07/2012 a les 23:08:00
  #23439

  la Lily tenia amiguees!!, xD, es que a harry potter, mai en mencionen, i jo volia que en Harry coneixés a alguna amiga de la seva mare! xD, això, ha sigut un "puntazo!", 

   

  i baixa qualitaaat!!!?!?!?!  estas fatal noia!! jaja
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 12/07/2012 a les 23:21:18
  #23440He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  jjjjji, clar què sí! :D i a més dues de cop! a mi m'encanten totes dues ^^ I acabes de conèixer el Liam! oi que és mono? :3 a mi m'encanta, s'està convertint en un dels meus personatges preferits! però ja ho veuràs quan continuïs llegint! ^^