Els desterrats - Capítol 3: L'Ala Nord
AvatarEscrit per marta_ginny
Enviat el dia 01/04/2012 a les 17:05:23
Última modificació 01/04/2012 a les 17:05:23
Tots els capítols de Els desterrats
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 3: L'Ala Nord

 

Capítol 3: L'Ala Nord

 

-Bona nit, alumnes de Hogwarts, i benvinguts al nou curs. Em dirigeixo a vostès per a comunicar-los unes novetats d'aquest any que alguns ja coneixen.

>> Suposo que es deuen haver adonat que aquest any som més gent que mai. La quantitat d'alumnes matriculats a Hogwarts és la més alta de tota la història de l'escola, i hem considerat que no es poden impartir les classes amb la qualitat necessària. Aquest any, a més, tenim molts alumnes nous a cursos alts, ja que a finals del curs passat es van tancar les escoles de màgia de Il Palloncino i Sneichen.

>> Tot això ens ha portat a habilitar l'Ala Nord del castell, construint-hi habitacions i adaptant noves aules. Tota la zona ja està a punt per a rebre 75 alumnes de tots els cursos, seleccionats a l'atzar d'entre els estudiants de l'escola d'altres anys, i deixant algunes places lliures per a alumnes nous. Els primers ja ho saben, ja que se'ls va enviar una carta a mig estiu. Pel que fa als alumnes nous, aquesta nit dormiran tots a la seva residència fora de l'Ala Nord, i demà al matí, al llevar-se, trobaran una llista dels que s'hauran de traslladar i els que no.

>> El funcionament de l'Ala Nord serà senzill: les matèries comunes i les habitacions seran exclusives per a ells, però les matèries optatives a partir de tercer i els àpats es faran juntament amb la resta d'alumnes de l'escola. També cal dir que tindrà equip de Quidditch propi, amb almenys un alumne de cada residència, que competirà amb els altres.

>> Si tenen algun dubte dirigeixin-se als Prefectes, que tenen tota la informació. Gràcies per la seva atenció i els deixo amb el professor Dumbledore.

Entre aplaudiments, la Julie va mirar els alumnes de primer, que feien cara d'estranyats. Va buscar per la taula i va veure que en Harry encara devia ser a la infermeria. La seva mirada va tornar cap als nous i va veure l'Àlex entre un noi ros i un altre de cabells negres.

Després d'unes paraules del professor Dumbledore, va començar la cerimònia de la Tria, i el professor Flitwick va portar un tamboret i el Barret. Van començar amb els alumnes de primer. Allen, Winter! va anar a Hufflepuff, Arlyn, Victor! va acabar a Slytherin, Bell, Yentl! va anar cap a Ravenclaw, i uns quants alumnes després va ser el torn de Brown, Frank! Tots van veure com la Marta aguantava la respiració i el seu germà pujava i s'asseia al tamboret, que no va dubtar gaire a l'hora de cridar:

-Gryffindor!

La taula va aplaudir i la tria va continuar. Al cap d'una estona i de que el barret enviés una tal Laine Lee a Gryffindor, va cridar un nom conegut.

-Malfoy, Júlia!

-És veritat! M'havia oblidat de les bessones Malfoy! També entren aquest any!

-I aquestes on acabaran? Al capdavall, són Malfoy, i el més probable és que entrin a Slytherin.

-Ja... però tant de bo t'equivoquis.

El barret continuava amb les seves cavil·lacions, i la taula de Slytherin ja estava preparada per al que creia inevitable, quan el barret va cridar:

-Gryffindor!

Durant un moment, el Gran Saló es va quedar descol·locat, però tot just després, la taula de Gryffindor va esclatar en aplaudiments, i tots es van preparar per veure on acabava:

-Malfoy, Lydia!

La Lydia, amb els cabells rossos més llargs que mai, es va asseure al tamboret mentre la Júlia anava a asseure's amb en Mike a la taula de Gryffindor. El barret va estar-se gairebé la mateixa estona meditant i discutint amb la Lydia. Quan el Gran Saló ja s'estava dormint, van sentir un crit.

-Sytherin!

En aquell moment sí que la taula d'Slytherin va començar a cridar i aplaudir, mentre la Julie i la Júlia feien una mirada trista observant com la Lydia s'asseia al costat d'una altra alumna nova i mirava cap a la taula de Gryffindor

-Vaja...

-Ostres, Júlia, em sap greu.

-Ja, i a mi. Ella volia venir a Gryffindor, sabeu? Ara sóc l'única ovella negra de la família.

-Va, tranquil·la. Ja us veureu per aquí. I si teniu sort i aneu a l'Ala Nord, també fareu juntes totes les classes.

-Ei, escolteu, han anat avançant i ja li toca al germà de la Mei.

-Com? Mei, tens un germà?

-Espera un moment, ara parlem.

-Snicket, Parker!

El germà de la Mei, que ja era un dels últims de primer que quedaven, va pujar a la tarima i es va asseure al tamboret. La Julie va mirar a la fila de darrere, entre els alumnes nous de cursos superiors, i va veure l'Àlex que s'anava posant nerviós. Mentrestant, el Barret que Tria cridava:

-Gryffindor!

Tota la taula de Gryffindor va aplaudir, i la Julie es va quedar pensativa. I si l'Àlex no anava a Gryffindor? I si no el posaven a l'Ala Nord?

La tria dels de primer es va acabar i van col·locar uns 15 alumnes nous de 2n. De tercer els va semblar conèixer alguns nois que devien ser de les escoles que havien tancat, però no en van fer gaire cas. A Gryffindor només hi van anar a parar tres nois, dels quals la Julie en va reconèixer un.

-Harry! És l'artista frustrat! El de la Marmita Foradada!

-Ostres, és veritat! Calleu, que ve a seure cap aquí.

Tots van observar aquell noi pèl-roig amb boina i ulleres de pasta, i no es van fixar en els altres (cosa que ja havia fet la meitat de la població femenina de Hogwarts), ja que havia començat la tria dels alumnes de 4t i era el torn de l'Àlex.

Va repetir el procediment dels altres i es va asseure. La informació vessava del cap de la Julie, i les seves idees anaven passant a tota velocitat mentre es mossegava les ungles. L'espera, que només era d'uns segons, s'estava fent interminable i insuportable. Semblava que haguessin passat hores quan el barret, finalment, va cridar:

-Gryffindor!

Tota la musculatura de la Julie es va relaxar i una llàgrima que ningú va veure va sortir del seu ull, mentre l'Àlex s'acostava amb un somriure a la taula de la seva nova residència. La cerimònia de la tria es va acabar i, després d'un discurs del director, en el qual els va recordar la presència dels demèntors a Hogwarts i la cautela que havien de tenir, van començar a sopar.

-Els alumnes nous de Gryffindor! Sisplau, seguiu-me, sóc el Delegat!

-Alumnes de l'Ala Nord, per aquí!- es va sentir la veu de la professora McGonagall-. Va, ràpid, que no tenim tot el dia!

La Julie i els altres van seguir-la, juntament amb uns 30 alumnes més de 2n fins a 4t, i van travessar passadissos i més passadissos fins que van arribar a davant d'una porta discreta de fusta que no tenia pom.

-Molt bé, ens aturem aquí. Vull que observin bé aquesta porta. Com ja hauran notat, no té pom, i vostès han de ser els únics que sàpiguen com fer-lo aparèixer. Per a aconseguir-ho, només cal que agafin la seva vareta i dibuixin una creu a la porta, al lloc on hauria de ser el pom. Fixin-s'hi bé, perquè no ho penso repetir.

La professora McGonagall ho va fer i els va conduir a una sala rodona, amb quatre portes. A sobre de cada porta hi havia l'escut d'una de les quatre residències.

-Aquí se separen les diferents residències. Avui encara no ho hem arreglat, però demà cada alumne de l'Ala Nord tindrà una mena de pin identificador, que només li permetrà entrar a la seva residència. Jo ara els obriré les portes, però no podrà entrar ningú més en tota la nit, així que els recomano que no en surtin o es trobaran amb el nostre encantador Senyor Filch. De segur que és una visió molt entranyable a les tantes de la nit, oi?

 

 

 

La Julie es va estirar al llit. Ja havien donat un tomb per la Sala Comuna, molt semblant a la que havien tingut durant els dos cursos anteriors. Havien vist els alumnes traslladats, dels quals en coneixien la majoria.

-M'encanta això de tenir una habitació per a nosaltres tres soles.

-Sí, està força bé. Creieu que tindrem alguna ocupa nova?

-No ha entrat cap noia, de 3r, a Gryffindor, així que podem dir oficialment que aquesta habitació és tota nostra.

-I de moment l'habitació dels nois està buida...

-Segur que en fan venir algun dels tres nous. Com es deien?

-Ni idea. Un era un artista frustrat que vam veure a la Marmita Foradada. Feia llàstima i tot.

-També falta veure qui entra de primer.

-Seria divertit tenir la Júlia voltant per aquí. I ajuntar-la amb els vostres germans pot ser...

-Divertit. Deixem-ho en divertit.

-I què fem, ara? Són les 11.

-Tan tard?

-Tard? Ai, Julie, ets massa britànica.

-Doncs senyoretes mediterrànies, aneu-vos-hi acostumant, que demà a les set hem d'estar llevades.

-Buah, quina mandra.

-Jo en tinc prou amb mitja hora per arreglar-me i esmorzar.

-Va, no us queixeu. Demà ens han de donar els horaris, i a primera hora sabrem qui entra a l'Ala Nord. A més, tots ens preguntaran què és, exactament. I ho oblidava, demà arriben els nostres professors nous. Hem de conèixer el tutor del nostre curs de l'Ala.

-Hmm... segur que és un vell carca que ensenya Història de la Màgia.

-Resem perquè no ho sigui. Ens tocarà conèixer un professor nou per a cada matèria, així que ja podem anar oblidant-nos dels antics.

-Vaaaja, quina llàstima, els trobaré a faltar i tot- va dir la Mei amb un somriure burleta.

-No diguis rucades. No eren mals professors.

-No he dit això, dona. Va, millor que anem a dormir, que tenim molts dies per liar-la parda.

-M'esteu dient que no em deixareu dormir?- va dir la Julie.

-Com si no ens coneguessis.

-Som uns angelets caiguts del cel.

-Ni t'adonaràs que som aquí.

-Déu méu, què he fet jo per merèixer això...

-Segur que vas ser molt dolenta en alguna vida passada!

Les tres van treure el pijama de la maleta, sense molestar-se a desfer-la (Per què fer-ho? No necessitaven res més i hi havia son).

La Julie va estar uns minuts mirant el sostre. Tant la Mei com la Marta, per molt que diguessin, ja estaven dormint com un soc.

La Julie no podia dormir. No es podia treure la imatge de l'Àlex del cap. Ja era a Gryffindor, però si no anava a l'Ala Nord era com si estigués a una altra residència completament diferent.

Va sospirar. S'havia acostumat tant a tenir-lo a prop durant aquells dies que se li feia estrany pensar que podia ser que deixés de veure'l cada dia.

-Sospir? Ai, Julie, que anem malament...

-Marta! Estàs desperta?

-Eh, sembla que ja no ho recordis. És la Mei la que sempre s'adorm a l'instant.

-Cert, no ho recordava.

-I doncs? T'has enamorat?

-Jo? No!

-Segur que no? Doncs, francament- va dir com qui no vol la cosa-, t'he vist molt contenta quan han enviat l'Àlex a Gryffindor. No ho neguis, no pots.

-Marta, t'estàs tornant paranoica. Per favor, si gairebé no el conec!

-I què? No necessites conèixer-lo!

-Doncs jo crec que sí, la veritat. He estat uns dies amb ell a la Marmita Foradada i he descobert que tinc un bon amic, i punt. És... estrany, perquè li he agafat molta confiança. A més, ja saps com és, i ni que m'enamorés d'ell, ell no s'enamora. Així que de bon principi deixo el tema de banda.

-Segur?

-Segur.

-Doncs no sospiris, dona, i somriu, que ets a casa.

Era veritat. Finalment era a Hogwarts, a casa, i li semblava mentida com havia pogut passar-ho tant per alt. Entre l'Àlex i tot, gairebé havia oblidat la importància que tenia per a ella aquell lloc. Va fer cas a la Marta i va somriure. Entre aquelles parets se sentia segura, i el tacte càlid dels llençols daurats li portava records de tants i tants moments passats allà.

-Gràcies, Marta. Bona nit.

-Bona nit, Julie.

La Julie es va girar de costat i va notar com li anava arribant el son. Va tancar els ulls i es va relaxar, mentre es lliurava tranquil·lament a la foscor de la nit i començava a volar lluny, ben lluny, on cap de les seves preocupacions la podia atrapar.

 

 

 

'Cause tonight I'm feeling like an astronaut.________________________________

 

Hoooola gent!

Aquí em teniu, amb una sorpreseta per vosaltres, perquè el quart el penjaré... EN UNA SETMANA! El dia de Pasqua tindreu per aquí un capítol on presento uns dels meus personatges preferits i que espero que us encantin tant com a mi x)

Dit això, què us ha semblat el capítol? Acaben d'arribar les bessones Malfoy, agafeu-vos amb elles... Us deixo una llista dels personatges importants, alguns encara no han sortit però perquè us els aneu apuntant :) Ja n'anireu coneixent més...

Els que estan en negreta són els més importants! :)

 

1r GRYFFINDOR

Júlia Malfoy (baixeta, rossa i ulls blaus. Germana petita del Draco Malfoy, bessona de la Lydia), Parker Snicket (germà Mei), Frank Brown (germà Marta)

1r SLYTHERIN

Lydia Malfoy (igual que la Júlia però amb els cabells molt llargs, mentre que la Júlia els té per les espatlles)

2n GRYFFINDOR

Berta Pullmann (germana Mike, cabells negres i ulls marrons)

3r GRYFFINDOR

Julie Potter (cabells pèl-rojos, ulls marrons), Marta Brown (morena, ulls marrons), Mei Snicket (morena, ulls marrons, a vegades ulleres).

3r RAVENCLAW

Casey Parker i Loren Harris (amigues de la Marta i la Mei).

3r SLYTHERIN

Stella Gregory (castanya, ulls verds, llesta, retorçada, guapíssima, sempre ho sap tot) Sé que no ha sortit, però aneu-hi parant atenció. Sortirà i no poc.

4t GRYFFINDOR

Àlex Ferrer (cabells negres, ulls blaus), Mike Pullmann (cabells clars, ulls mel), Jack Redfield (ros, ulls verds)

4t RAVENCLAW

Desirée Cook (rossa, ulls negres, pava, ex del Mike), Bridget Tubb (va amb la Casey i la Loren)

4t HUFFLEPUFF

Roser Foster (bueno, és l'hpkarina, ja anirà apareixent per allà :P)

 

Au doncs, això ja està. Us deixo aquí :)

Ens veiem diumenge que ve! Disfruteu les vacances! :)

 

Marta


Llegit 814 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • AvatarhpkarinaEnviat el 01/04/2012 a les 17:24:17
  #23168He escrit 4 fanfics amb un total de 43 capítols

  Buaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! !! és tan tan tan tan tan tan tan

  GENIAAAAAAAAAAAAAAAAL!!

  L'Ala Nord! ^^ La veritat, a mi em faria llàstima canviar de profes :P

  No sé per què tinc l'impressió que Àlex anirà a l'Ala Nord XD però pobra Julie, enamorar-se d'aquest tipus de nois no és gens bo....

  I ara, FELICITAT X2!! 

 • Has posat un tros de la cançó que et vaig passar que és TAN bonica! :') (ja et diré la frikada que tinc pensada xD)
 • Estic a la llista de personatges! Sóc de Hufflepuff! Ueeeeeeee!!! :D
 • Un petó! ^^
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 01/04/2012 a les 17:57:46
  #23172He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Uuuui, quan coneguis els profes nous ja veuràs com no et fa pena deixar els antics :P La majoria són originaris de la Mei, així que doneu-li les gràcies a ella, jo només els he adaptat i canviat una mica :)

  Ja, pobra Julie, et recordo en què està inspirada la història? Doncs sí, a partir d'avui li allargarem el patiment mentre se'm vagi allargant a mi xD

  Hombree! Astronaut m'encanta :P I sí, estàs per allà, ja et vaig dir que et tenia un lloc guardat que segur que no t'esperes :)

  Fins diumenge que ve! :)
 • AvatarLUN@Enviat el 01/04/2012 a les 20:20:22
  #23174He escrit 2 fanfics amb un total de 13 capítols

  Jajajaja m'ha agradat molt :D

  Ostres, això han sigut dos regals molt grans: la promesa d'un capi en 7 dies i la llista de personatges!! Que guay ^^

  Doncs res, espero amb ganes el pròxim capi, a veure com comencen les classes a l'ala nord!! 

  Un petóóó

  Charlotte
 • Avatarlluna_de_plataEnviat el 02/04/2012 a les 10:59:18
  #23178

  :D

  (no hi han paraules que descriguin la meva felicitat aquest mati dessolat de dilluns XP) YUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!! (si, aquesta era la paraula)

  Mola molt, esta molt be :D:D:D:D

  Comensem a veure personatges interesants... d'altres que ja eren interesants, i de gent que promet ser molt interessant.

  (s'ha entes? No? Dons jo tampoc XP)

  Bueno, esta molt be :) Molt bon capìtol i estic SUPERCONTENTA (massa temps a l'escola pija... massa temps XP) que tinguem nou capitol per el dilluns que be :) A veure si ens veiem per les dates necessaries :D

  Una abraçada,

  Mei Antoniette Snicket
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 02/04/2012 a les 13:55:01
  #23179He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  LUN@: és que ja està escrit, i l'hpkarina em pressiona molt, doneu-li les gràcies a ella :P Els personatges venen a ser aquests, sumant els professors i 4 més que encara no han aparegut, però d'aquests només un és important, espero que us hagueu aclarit una mica més :) Comencen divertides, deixem-ho així xD

  Marta: Arriba un punt que t'entenc més que tu mateixa xD però tinc tantes ganes de penjar el pròxim... *-* Per dilluns no serà, serà per diumenge! :) Un petó!
 • AvatarMarta Potter WeasleyEnviat el 03/04/2012 a les 18:36:05
  #23185He escrit 3 fanfics amb un total de 23 capítols

  GENIAL!! Molt ben escrit i original, ple de bessons xd. Rollo Tirant lo Blanc (suposo que també l'has estudiat al cole): agafes la història i la fas a la teva manera, clar que sí! O sigui com la majoria de les fics, però com que totes fan coses que no han estat escrites (del pal futur o passat) i tu fas el llibre tercer però amb variacions i personatges que no existeixen. Mola^^

  Segueix avisant pel facebook quan pengis, ok? que jo ja no entro gaire per aquí però vull seguir-te la fic. M'agrada molt, en serio, segueix així i penja ben aviat! Espero que sigui veritat lo de que penjaràs el dia de pàsqua! Que jo ja em conec les promeses dels escriptors de fics xd són en plan les promeses del Rajoy.. espero que tu siguis diferent, però recordo que vaig començar a llegir una fic teva que penjaves com dos cops per any o algo així xd

  Bueno, deixo d'enrollar-me,

  .Marta
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 03/04/2012 a les 21:03:05
  #23186He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  eeeei! Ja em pensava que t'havies oblidat de mi xD És que com que vaig veure que ni tu ni l'Anna havíeu comentat vaig dir: a veure, últim intent, posem-ho al facebook. I m'alegro de veure que ha funcionat :P

  Bueeno, només tenim els Potter i les Malfoy eeh? xD però sí, m'agraden els bessons :P i responent a la pregunta de l'anterior capítol no, la Julie no té una cicatriu al front, els Potter la van amagar i l'Snape la va segrestar quan va anar a veure el cos de la Lily. El Harry no sabia de la seva existència fins que es van trobar a Hogwarts.

  Eh, que el capítol ja està escrit, així que per Pasqua SEGUR que hi és xD Ja estic amb el principi del 5 :) Ja avisaré pel facebook :P

  Gràcies per comentar! Un petó!
 • Avataranna_lovegoodEnviat el 05/04/2012 a les 18:42:06
  #23187He escrit 3 fanfics amb un total de 26 capítols

  Yuju, capítol nou! No l'havia vist fins ara perquè estava incomunicada al poble u.u

  Pobre Julie, de quin tio ha anat a enamorar-se... Però la historia acabarà bé, oi? OI? xD

  Bé, sento fer un comentari tan curt però no tic més temps. Et prometo un comentari més llarg al pròxim capítol, ho juro solemnement!

  Ens veiem al pròxim! ^^
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 05/04/2012 a les 21:59:18
  #23188He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Ueeee! Em pensava que m'havies abandonat... snif :'( pero ja veig que no :P la Marta ja m'ho va demanar, així que aniré avisant pel facebook :)

  Hmm... la veritat és que no depèn molt de mi que acabi bé... (bueno, sí, però no és l'únic factor, ojalá acabi bé). Però ja tindràs històries cursilones per aquí :P

  Gràcies per comentar!
 • AvatarHermione MitchieEnviat el 06/05/2012 a les 15:08:33
  #23259He escrit 3 fanfics amb un total de 13 capítols

  Ho sent, ho sent, ho sent i ho sent per haver tardat tant en llegir el cap, pero entre pottermore, potterfics i els jocs de la fam, casi ni entr en la web.

  Be, m'encanten la Marta i la Mei, sobretot les seves converses amb la Julie, i les bessones Malfoy pareixen molt interesant (m'encanten els Malfoys). A veure com s'ho passen a l'ala Nord, i esper que l'Alex vagui a l'Ala Nord, m'encanta la seva historia amb la Julie.

  Be, m'en vagi a estudir 35 verbs irregulars per ingles, despres ja torn per seguir comentant.

  Petons, Mercè
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 06/05/2012 a les 17:26:08
  #23260He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Ueeeeee! :D Perdona per ser tan pesada, després de dir-te que passessis m'he sentit malament xd Però moltes gràcies per passar! M'alegro que t'agradin la Marta i la Mei, a veure si continua així que quan continuïs llegint trobaràs altres personatges molt interessants :P Que vagi bé anglès! :)
 • xudit_95Enviat el 25/05/2012 a les 22:21:32
  #23316

  uala!!, aixi que les germanes Malfoy son bones no... m'ha sorpres que posin a una a Gryffindor i l'altre a Slitherin, pero, suposo que s i no, hi hauria massa gent a Gryffindor...

  espero llegir el quart en poc temps, pero que sàpigues que aquest capitol, també m'ha agradat molt, i ja no es veuen tants fets del llibre de Harry Potter, per això ots imaginarte mes be les coses :)

  espero que el pr`xim capitol m'agradi tant com aquest ;)

   
 •