Els desterrats - Capítol 1: Julie
AvatarEscrit per marta_ginny
Enviat el dia 04/03/2012 a les 23:48:23
Última modificació 05/03/2012 a les 00:06:21
Tots els capítols de Els desterrats
Pròxim capítol >


Capítol 1: Julie

Capítol 1: Julie-Em faràs el favor de deixar-me fer els deures tranquil·la?

-Va, Julie, deixa'm veure la resposta! No et costa res i serà l'última vegada.

-Això m'ho has dit fa deu segons. Ah, i fa 30 també.

-Curiositats de la vida.

-Sí, ja, curiositats...

La noia de cabells pèl-rojos va continuar fent els deures sense fer cas del seu germà bessó. Encara tenia molta feina per fer i no es podia permetre el luxe d'entretenir-se.

-És que no em deixaràs en pau ni el dia del nostre aniversari?

-Considera-ho un regal. Ja no cal que em dónis res.

-Em sembla molt maco, sobretot si tens en compte que tens el meu regal des de les 12 de la nit i tu no m'has regalat absolutament RES.

Un esgarip va interrompre el que semblava que havia d'acabar en una discussió acalorada. A la finestra, un mussol bru s'esperava. La Julie va anar a obrir-lo mentre el Harry aprofitava per copiar-se la resposta.

La Julie va girar el sobre. No hi havia cap mena de dubte, la carta venia de Hogwarts. I era estrany, perquè la llista de llibres solia arribar més tard.

La va obrir i la va llegir ràpidament. En Harry es va estranyar de tant de silenci i es va anar girant per observar-la.

-Passa alguna cosa?

-Ve de Hogwarts. Escolta:


Benvolguda Julie Potter

Com ja deu saber, durant uns quants cursos el número d'alumnes per curs ha anat augmentant de manera considerable. Em plau comunicar-li que, aquest curs, a l'Escola de Màgia i Bruixeria Hogwarts, hi haurà uns quants canvis. Una setantena d'alumnes d'entre 1r i 4t curs seran traslladats a l'Ala Nord de Hogwarts, on tindran les seves habitacions i les seves aules. L'única activitat conjunta amb la resta d'alumnes de Hogwarts seran les optatives (a partir de 3r curs) i els àpats, que es duran a terme al Gran Saló.

Aprofitant l'avinentesa, l'informo que d'aquí pocs dies rebrà la llista de llibres necessaris per a començar el següent curs.

Salutacions,


Minerva McGonagall

Sub-directora de Hogwarts i responsable de l'Ala Nord


-És veritat!- va dir la Julie- L'Ala Nord sempre ha estat molt desaprofitada, i jo acostumava a anar-hi quan volia estar sola! A finals del curs passat ja vaig veure que hi havia alguns passadissos tallats i alguns canvis...

-L'Ala Nord? La veritat és que crec que no hi he anat mai. I com és que jo no he rebut una carta per a anar-hi?

-No ho sé. Potser no t'ha arribat. Potser... potser a tu no et traslladen.

-M'estranyaria que t'ho haguessin dit a tu i a mi no... al capdavall, som germans, no? Dubto que ens separin així com així...

-Ja...

La Julie es va asseure en silenci, i cadascun va continuar fent els deures per la seva banda sense dir un sol mot.
Es va despertar encara marejada. Maleït Nitrèpid Bus, apareixia fins i tot als seus malsons...

-El teu amic de color lila?

-El mateix. Que malament que ho vaig passar...

La Julie es va llevar per desvetllar-se del tot.

-Suposo que no has rebut la carta avui, no?

-No...

El fet de preguntar dia rere dia si havia arribat la carta de l'Ala Nord al Harry s'havia convertit en una rutina, tot i que tant l'un com l'altre havien perdut tota mena d'esperança. Dir que s'havia pogut extraviar ja no era res més que una excusa. La veritat és que des que havien inflat la tieta Marge i el Sanguinari, tot havia anat malament. I sort que no els havien penalitzat per fer màgia fora de l'escola... Només hi havia una cosa que la feia sentir millor.

I estava trucant a la porta.

-Altre cop?- va dir el Harry-. Que no dorm, aquest?

La Julie va anar a obrir sense fer-li cas. Uns ulls blaus la van rebre.

-Àlex! Bon dia!

-Perdona per venir tan aviat, però he trobat una botiga impressionant a la Ronda d'Alla! Vols venir a veure-la?- va fer amb ulls il·lusionats-. Ai, hola, Harry, tu també pots venir, si vols.

-Home, doncs ara que ho dius...

-No, home, Harry, no havies d'acabar els deures? Si tens algun dubte pots consultar els meus, eh?

-Eh... d'això... no ho entenc...

-Doncs limita't a aprofitar-ho. Ens veiem a l'hora de dinar!

La Julie va sortir ràpidament i va tancar la porta de la seva habitació, sentint de fons algú cridant:

-Julie! Recorda que hem quedat amb en Ron i l'Hermione a les 11!

Quan havien arribat a la Marmita Foradada un parell de setmanes abans, s'havien trobat amb l'Àlex. Ell els havia explicat que aquell any havia decidit matricular-se definitivament a Hogwarts i deixar Pirinë.

La Julie mai s'havia tractat gaire amb ell. La veritat és que si no fos perquè era un dels millors amics de la Marta 3 no s'hauria fixat mai en aquell noi de cabells negres i ulls blaus que semblava un llibre obert.

-Escolta, Àlex, he de passar un moment per la botiga de l'Ollivander, que necessito que faci una revisió a la meva vareta, i després...- va treure la carta amb la llista de material- he de comprar una marmita nova. M'acompanyes?

-Vaa, perquè ets tu, eh?

-Per cert... saps això de l'Ala Nord?- Sisplau, sisplau, que també l'hagin destinat a l'Ala Nord...

-Quina Ala Nord?- Merda.

-Aquest any traslladen uns quants alumnes de cada residència a l'Ala Nord de Hogwarts, perquè tinguin les seves pròpies aules i dormitoris. Massa gent, diuen. Sobrem.

-Dona, la veritat és que encara no saben a quina residència aniré, jo...

-Com? No estàs a Gryffindor?- Doble merda.

-No vaig fer la prova, recordes? Vaig venir com a estudiant d'intercanvi, només estava al dormitori de Gryffindor perquè ho vaig demanar.

-Vaja...

-Pel que he sentit aquest any som moltíssims alumnes nous. Com que han tancat Il Palloncino i Sneichen, s'han repartit entre diferents escoles. La majoria han acabat a Beauxbattons, i Durmstrang, però alguns fan cap a Hogwarts.

-Suposo que quan us tinguin per residències us acabaran de repartir entre els de Hogwarts i els de l'Ala Nord...

-He d'entendre que tu vas a l'Ala Nord?

-Sí, però encara no sé de ningú que hi vagi...

-En aquest cas, suposo que hauré de subornar el Dumbledore perquè m'hi posi.

-No en seràs capaç.

-Que no? Et recordo que el vell Dumbledore em té mimat.

-Dubto que tant com al Mike.

L'Àlex va callar, i la Julie es va adonar de per què. No recordava que l'Àlex i el Mike es tenien un odi profund, i es va maleir per parlar-li d'una persona que odiava. Però ser allà, amb ell, li recordava tots aquells que havia deixat enrere a finals del curs anterior i que trobava a faltar. Tan de bo arribés ja l'1 de setembre...

-Envia'ls cartes- va dir l'Àlex, com si li llegís el pensament-. No se t'ha acudit preguntar als teus amics si també els hi han enviat?

-La veritat és que no, però suposo que ells ja ho haurien dit.

-O no. Potser pensen el mateix de tu.

-Podria ser. Tot i així, em puc esperar una setmana abans d'arribar a l'Escola.

-Cert, només una setmana...

-En tinc ganes. Trobo a faltar Hogwarts!

-No t'hauries de parar aquí?

-És veritat, l'Ollivander! Ja no hi pensava... un segon, ara surto.

-T'espero.

La Julie va entrar a la botiga de varetes amb un somriure. No sabia què tenia aquell noi, però sempre aconseguia animar-la. No volia ni tan sols plantejar-se la possibilitat de que no anés a Gryffindor i l'Ala Nord. Tot i així, s'hauria d'anar fent la idea de que era possible que no passés. Fins llavors, només li quedava gaudir dels pocs dies que tenia per estar al seu costat.

I, després, tornar a Hogwarts.

Al cap d'unes hores va tornar a l'habitació, i va trobar el Harry fent deures (és a dir, copiant-se els seus). Al veure-la, ell va aixecar la vista.

-Suposo que t'ho has passat bé, no?

-Eh... sí, clar que sí.

-I el fet de que havies quedat amb nosaltres a les 11 suposo que ni t'ha passat pel cap, no?

La Julie es va quedar amb la boca oberta. La veritat era que ni tan sols hi havia pensat ni un segon. Havia estat tan bé amb l'Àlex...

-Sigui com sigui, espero que sàpigues què fas.

-Què vols dir?

-L'Àlex. Suposo que ja saps que, des que va arribar a la Marmita Foradada fa un mes, s'ha embolicat amb cinc noies diferents.

Sí, ho recordava. I recordava també la punyalada a l'estómac que havia suposat cada una d'elles, i la posterior explicació de l'Àlex. Evidentment, confiava en ella. Massa.

Al veure que no responia, el Harry va afegir:

-I tu no és que siguis precisament una noia d'aquest estil.

-Ja ho sé, no cal que m'ho diguis. No... no vull res amb l'Àlex- va titubejar la Julie, encara que ho va dir d'una manera molt brusca-. I no tinc ganes de parlar d'aquest tema, la veritat. Crec que ja està tot dit.

I, dient això, va anar cap a la maleta a treure el llibre de Pocions. No es va adonar de que un cuc s'arrossegava per la maleta fins que li va pujar al dit i li va fer fer un crit.

-Què passa?- va fer en Harry, alarmat.

-Res, res, un cuc- va contestar la Julie, sense treure'l del dit i observant-lo.

-Mira, el teu animal preferit. De quin tipus és, aquest?

-No ho sé, però segur que és subnormal. Com tots els cucs.

Va llançar el cuc a terra i es va aixecar, per anar a donar un tomb.

La Julie tenia una teoria segons la qual tots els sentiments dolents i desagradables estaven provocats per cucs. Els nervis eren una mena de cucs que menjaven estómacs. Els remordiments s'alimentaven del cervell. La tristesa la provocaven uns que no buscaven aliment, sinó que cercaven un lloc per viure, i el trobaven a la gola, provocant aquella mena de nus que no et deixava respi...

-Ei, Julie!

La Julie es va girar i va veure que qui la cridava era l'Àlex, saludant-la amb la mà, en una escena que ja s'havia convertit en una rutina: al seu costat hi havia una noia rossa amb excés de maquillatge que la mirava amb desaprovació, pensant-se que ella tindria alguna cosa a fer contra la seva perfecció.

I ja era la sisena.

Li va tornar la salutació amb un cop de cap i va continuar caminant. No tenia ganes d'aguantar aquella imatge més estona.

Al capdavall, l'amor no era res més que un altre dels sentiments desagradables, amb l'única diferència que els cucs havien evolucionat i s'havien convertit en papallones que no deixaven la teva panxa per molt que ho desitgessis.
1 de setembre. Després d'un mes de somni a la Marmita Foradada, la Julie se sentia contenta de tornar a Hogwarts. Encara que no sabés si aniria sola a l'Ala Nord, el sol fet de pensar en el castell ja la feia estar feliç.

Va treure l'uniforme de l'armari i el va posar en una motxilla a part. Va acabar de regirar els calaixos per tenir el bagul completament a punt. El llibre d'Encanteris, que era l'últim que li quedava per endreçar, va quedar a sobre de la resta de l'equipatge, i la vareta, que ja tenia ganes de tornar a fer servir, va acabar a la motxilla de l'uniforme. Semblava que no tenia res més a fer, així que va baixar a esmorzar amb el Harry, el Ron, l'Hermione i l'Àlex. Com sempre, un noi estrany, de més o menys la seva edat, pèl-roig amb uns ulls verds i marcats que li donaven l'aspecte d'un gat, els va estar observant, però ja no en van fer cas. Per la boina, devia ser un jove artista incomprès.

Pobre noi.

Unes quantes torrades i rialles més tard, van pujar a l'habitació a buscar l'equipatge per agafar el metro d'anada a King's Cross, a trobar-se amb tota la resta. El matí va anar passant i es van trobar a dins de la ja coneguda estació, com sempre, plena de gent a l'hora punta del dia. Van passar entre tots ells amb els baguls i es van aturar davant de la columna entre les andanes 9 i 10. La Julie va observar com el Harry, el Ron i l'Hermione la travessaven i va mirar enrere, cap a l'Àlex, que feia cara d'espantat.

-És clar! No ho havies vist mai, això, oi?

-Dona, la veritat és que no... i no és una cosa normal de veure.

-Va, que no xocaràs. Vols que passi amb tu?

-Doncs, mira, ara que ho dius, t'ho agrairia...

-Vinga, doncs, posa't al meu costat, que crec que dos hi cabrem, anb els baguls i tot. I no facis aquesta cara, home, que sembla que hagis vist un fantasma. Va, respira fons. Som-hi, d'acord? Quan digui tres. Un, dos...

A little fall of rain can hardly hurt me now.      &nb sp;                         &nb sp;                         &nb sp;                         &nb sp;                I ja ho tenim! Aaaaaix, de veritat que us prometo que m'emociona moltíssim la idea de tornar a estar viva com a escriptora per aquí x) Sé que aquest capítol no és gran cosa, però els dos o tres primers seran per presentar la situació i els personatges, que sé que molts no els coneixeu (i els que els coneixeu, no crec que els recordeu, i ni que els recordéssiu, estan completament canviats xD).

Tot i així, ja es nota una mica el meu canvi d'estil. Què us sembla? I els personatges, us agrada com els estic enfocant?

Vist que ja és tard i hauria d'anar passant, ho deixo aquí, però no m'oblido de dedicar-ho a aquelles que sé que ho han seguit sempre i espero que ho continuin seguint durant molt temps més!

Marta, tu tranquil·la que al pròxim ja apareixem per liar-la parda (encara que a mi no em reconeixeràs a través de la Marta xD), que tremoli Hogwarts! :)

Hpkarina, no puc negar que el fet de veure que havies penjat ff i que t'havies animat m'ha ajudat a acabar aquest capítol, gràcies per seguir sempre! :)


Ho deixo aquí, doncs! I fixo data de dues setmanes pel pròxim! (m'havia fixat el 22 de desembre per aquest, però ja heu vist com acaben les coses xD)

Al següent, més i millor! :)

Petons,


Marta


Llegit 952 vegades


Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • Avatarlluna_de_plataEnviat el 05/03/2012 a les 00:02:05
  #23052

  HALELUYAAAAAAA!!! WEEEEE!!! (fent una mini festa de celebració) XPXP mola molt, està molt be!! I ja estic esperant el següent amb candeletes :D • Avatarlluna_de_plataEnviat el 05/03/2012 a les 00:04:45
  #23053

  L'Alex es tot un plaer no? molt interessant donat que anteriorment no es deia molt que ho fos.... Intrigada... També l'Ala Nord es un nou misteri... Jo... Ara tindré que esperar!!! XP • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 05/03/2012 a les 00:12:02
  #23055He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Maaaaarta! Et juro que gairebé em poso a plorar, de veritat xD l'Àlex? No et recorda a ningú? xd Sí, la veritat és que m'he passat una mica, però mira, és per anar preparant penúries i tal xD I tranquil·la que el Heath serà deu mil vegades pitjor, en aquest sentit. L'Ala Nord mola x) Et juro que lo de les 2 setmanes ho intentaré, no sé si ho aconseguiré però la intenció hi és :) Llàstima que dimecres no vingui, però la setmana que ve ja tenim tema per rato x) Vagi bé! :)
 • AvatarLUN@Enviat el 05/03/2012 a les 08:06:23
  #23056He escrit 2 fanfics amb un total de 13 capítols

  Ostres! M'ha agradat un munt! ^^ No conec d'abans els personatges però de moment m'encanten!! A veure que serà això de l'Ala Nord, espero que pengis aviat i pugui seguir llegint jajajaja • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 05/03/2012 a les 17:54:29
  #23057He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Uee, una lectora nova! :D M'alegro que t'hagi agradat, ja veuràs com els aniràs coneixent mica a mica :) Si puc, en dues setmanes penjo el segon :) Moltíssimes gràcies per llegir! • Avataranna_lovegoodEnviat el 05/03/2012 a les 18:49:12
  #23059He escrit 3 fanfics amb un total de 26 capítols

  Ja sóc aquí! Bien, fic nova! La veritat és que no m'he llegit les altres, però aquesta comença molt bé!

  Tinc moltes ganes de veure que passa amb l'Ala Nord i amb la Julie i l'Àlex, així que espero que pengis aviat! ^^

  Apa, ens veiem al pròxim capítol! ^^ • AvatarhpkarinaEnviat el 05/03/2012 a les 19:54:29
  #23061He escrit 4 fanfics amb un total de 43 capítols

  Uoooo!! Has pujat el capi! Ara no tinc temps però de seguida que puga et promet que m'el llig! ^^ • AvatarhpkarinaEnviat el 05/03/2012 a les 22:02:07
  #23062He escrit 4 fanfics amb un total de 43 capítols

  Val! He tret temps d'on ha fet falta (a fer punyetes el llibre de francès, açò és molt millor!) i m'he llegit el capitíol, allà anem! En primer lloc, GENIAL! m'encanta, de debò! m'ha agradat molt, m'ha semblat entretingut, ben escrit i no se m'ha fet gens pesat! :) pel que fa als personatges, alguns els recordava, tot i que l'Àlex, no em sonava de res XD parlant de l'Àlex, ai pobra Julie... l'amor... i parlant de personatges, també recorde que a l'altra ff jo vaig sortir! :P que no tornaria a sortir i em buscaries parella? hahahah tranquil·la, és broma (tot i que un Draco adolescent i amb sentiments no està gens malaments XD), i per últim, dir-te que m'he emocionat molt al llegir la dedicatòria que m'has fet! :D em sent realment orgullosa ^^ i m'ha fet recordar quan ens motivavem mútuament quan pujaven una o l'altra un capítol per a escriure el següent i de la vegada que vaig encertar una de les preguntes que feies al final dels capis i vas dir que borraves el meu comentari perquè ningú el veiera i després jo no recordava que havia dit XD bé, em sembla que ja m'he explaiat suficient, en definitiva, que ànims i a seguir! :D • AvatarMarta Potter WeasleyEnviat el 05/03/2012 a les 22:07:20
  #23063He escrit 3 fanfics amb un total de 23 capítols

  Eii marta! Super bé el capítol! No tinc temps de currar-me un comentari, que m'estan cridant per sopar des de la meitat del capítol xdd però aniré seguint la fic! Només una petita cosa: quants anys tenen?! És que no sé com imaginar-me'ls (: .Marta • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 05/03/2012 a les 22:38:25
  #23065He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  anna_lovegood: gràcies per llegir, arribar i veure tota aquesta gent que segueix i li agrada anima moltíssim x) ens veiem al pròxim, a veure si et faig sortir la vena cursilona en algun moment i t'ho torno :P

  hpkarina: aix, de veritat que ara tu també m'has fet emocionar :') parlant del dicho comentari, crec que era un on descobries algu dels de la profecia, i entre ells hi havia l'Àlex (sí dona, el millor amic de la Marta 3, que era el de l'intercanvi de Pirinë amb el Jack, que s'odiava amb el Mike i era posseït junt amb la Desi pel Voldemort xDD (vale, no te'n recordes xD)). Però l'Àlex encara ens farà patir bastant de temps, això només comença xD. De veritat que m'alegro moltíssim que t'agradi i que ho segueixis, no seria el mateix sense els teus comentaris per aquí! (i per cert, recordo el teu personatge, estava a Hufflepuff i tenia un any més que ells, i és una dels 75 seleccionats x) el Malfoy ja està agafat, ho sento xD) doncs això, que espero veure't encara durant molt temps per aquí :)

  Marta Potter Weasley: wiii! de veritat que per mi és genial veure que esteu tots per aquí i us agrada, espero continuar veient-nos per aquí i que no et decebi la continuació x)

  MOLTES MOLTES GRÀCIES A TOTES! :D
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 05/03/2012 a les 22:39:24
  #23066He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Per cert, Marta, si t'hi fixes estan a la Ronda d'Alla després d'inflar la tieta Marge, per tant és 3r :) • AvatarhpkarinaEnviat el 05/03/2012 a les 22:42:13
  #23067He escrit 4 fanfics amb un total de 43 capítols

  eeii!! ara sí que he caigut en qui era Àlex!!!! (de debó! :D) Oooh!! estic seleccionada?!?! Ueeeeeeeeeeee!!! *fent ball de celebració ridícul mentre la companya de pis em mira com si estiguera boja* xD una llàstima que el Draco estiga agafat... i en Fred?? :P (en George també em va bé hahahaha) • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 05/03/2012 a les 23:02:11
  #23069He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  bah, segur que tampoc s'allunys gaire de la realitat, la companya :P els bessons no estan a l'Ala Nord... :/ encara no puc avançar res, però quan hagi sortit la llista de l'Ala Nord en parlem, d'acord? xD algú trobarem, ja veuràs que tinc uns personatges nous que són la canya i són moníssims ^^ (aaix, tinc ganes que conegueu el trio aquell de bojos i no, no puc dir res més xd) Els comentaris acabaran sent una conversa entre nosaltres dues, eh? xD • AvatarhpkarinaEnviat el 06/03/2012 a les 08:35:18
  #23070He escrit 4 fanfics amb un total de 43 capítols

  Aaaaaaaaaaah!! Eres molt dolenta! Com ens deixes amb aquesa intriga?! Jo vull llegir JA el següent capítooool!!!! Una llàstima que els bessons no hi siguen, eren molt divertits :P clar, que recordant tots els personatges de les anteriors ff segur que trobes algú que els substitueixi com a bromistes a la perfecció! XP sí, sí, acabarà sent una conversació entre nosaltres XD un petó! :) • JoanaPotterEnviat el 06/03/2012 a les 15:03:32
  #23071

  M'ha encantat! Pobra Julie, és la unica que va a l'Ala Nord uiui, a mi em faria molt de iuiu xD a veure com continua! • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 06/03/2012 a les 20:12:53
  #23075He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  hpkarina: bah, si et dic que dels que agafaré com a protagonistes 5 ja els coneixes, havent-me llegit i veient les meves debilitats, ja hauries de saber qui són xd els nous evidentment no, però són molt monos, ja veuràs que t'encantaran ^^

  JoanaPotter: nà, tampoc anirà sola... al pròxim es veurà els altres destinats a l'Ala Nord, que alguns ja els coneix :) Gràcies per llegir!
 • AvatarhpkarinaEnviat el 06/03/2012 a les 20:15:33
  #23076He escrit 4 fanfics amb un total de 43 capítols

  oioioioi! Quina il·lusió! No dubte que les martes apareixeran i... podria ser que en Mike també? Ja tinc ganes de veure als nous!! (si dius que són tan monos, fes-me el favor de fer una descripció ben detallada :P) PD: crec que internet m'odia, tota la vesprada sense res a fer allargant el moment per a continuar amb el meu llibre de francès i quan per fi el tinc a la mà veig que m'has contestat el privat i que per tant era possible que hagueres comentat a la ff... T_T per què em passa açò a mi?! T_T • Avatarlluna_de_plataEnviat el 11/03/2012 a les 14:52:07
  #23084

  Estimada senyoreta Marta, Li vull informar de que despres de una setmana de retras sera capaç de veure el trailer creat per aquesta fanfiction. Estara en el facebook aquesta tarda/nit i el dimecres li sera entregat un USB amb el trailer perque el pugui ensenyar als seus fans. Atentament, Mei A. Snicket (el meu super nou pseudònim per quan aprengui a cambiar el nom de "lluna_de_plata" XP) • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 11/03/2012 a les 17:50:17
  #23085He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  hpkarina: ja t'ho vaig dir, però bueno, Martes i Mike confirmats (i ja he escrit quan apareixen :P) Ja els veuràs ja... molen moltíssim :)

  Marta: ueeee! :D que sàpigues que ja hem aparegut al segon capítol :P i també el Parker i el Frank (altrament anomenats com Pau i Francesc xD), i el Mike i tal. La gent es liarà una mica però ja s'hi anirà acostumant xD
 • Avatarivi_potterEnviat el 15/03/2012 a les 16:19:53
  #23087He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  Eiii! M'ha agradat molt el capítol, segueix aviat!:) molts petons! • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 15/03/2012 a les 19:50:32
  #23089He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  ivi_potter: uaaaaaau! tu per aquí! :D ja no comptava que tornessis a llegir-me x) i fa moltíssima il·lusió, la veritat :D m'alegro que t'hagi agradat, a veure si continua així x) • AvatarGinny_WeasleyEnviat el 18/03/2012 a les 15:15:42
  #23110

  m'encantaa *-*!!! :)
 • xudit_95Enviat el 04/05/2012 a les 15:55:00
  #23253

  Felicitaaats Marta!!! 

  M'ha agradat molt, crec que t'ho has currat molt, i espero que continuis penjant mes, que, encara que no m'hagi llegit l'antiga Julie Potter, crec que aquest està curradíssim!! de veritat, m'ha encantat, i poc a poc aniré llegint-lo 

  ;)
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 04/05/2012 a les 22:33:39
  #23254He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Ueeeee! Ara sí! :D Lo dicho, que m'alegro que t'hagi agradat, a veure si et poses al dia aviat i ja els pots seguir quan els pengi! :) Moltíssimes gràcies! :)
 • Avatarhermione potterEnviat el 05/06/2012 a les 17:43:43
  #23340He escrit 9 fanfics amb un total de 70 capítols

  marta mola molt es molt divertit i com que em vas dir que em pases per aqui aqui estic i per ara ja m'he llegit nomes el primer capitol i es mol xulo