FF comunitària - 3: Espanya ens espera
AvatarEscrit per harry_james_potter
Enviat el dia 13/02/2012 a les 11:20:37
Última modificació 13/02/2012 a les 17:37:19
Tots els capítols de FF comunitària
< Anterior capítol ||


3: Espanya ens espera

Nou capítol, aquest de l'Hermione Mitchie


3: Espanya ens espera


Aquí teniu el nou capítol, esper que estigui mínimamente presentable. Ho sent si he tardat. Mil perdons, pero el meu punyeter word no m'ho guarda, i si ho guarda, a vegades et borra la mitat. Que vos agradi!
_______________________________________________ ______________________

-Doncs agafeu-vos fort, que us n'he d'explicar una de grossa. Nathan, Emma, Abigail, Michael, pel vostre curriculum heu estat seleccionats per anar a un programa d'intercambi d'alumnes. Anireu a l'escola de magia d'Espanya.

-Però - va començar l'Emma-, tots? Del Michael, vale que es el millor estudiant, vago i tot el temps esta posan nerviosos als profes, pero te una mitjana de nou coma cinc i l'Aby es molt bona estudiant i responsable. Pero jo i el Natha?

- Emma no deixis tambe al Miky - va dir el Nathan-. Si es beneit, gamberro i macarra a mes no poder.

- Escolta, no tots podem ser uns pijos de Slytherin- va respondre el Michael al seu millor amic

- Callau-vos i deixau-vos de tonterías!!!!!- va cridar l' Aby.

- Continuant amb el tema- va dir l'Ariana serena- Heu estat seleccionats per l'escola de magia d' Espanya, Magice. Que esta situada al castell de Bellber, a Mallorca (n/t: no fa falta que digui que soc mallorquina, no?). En arribar a Hogwarts, un grup d' aurors us duran a Espanya i despres a Magice.

- Consellera- va dir tímidamente l' Aby- Perque hem hagut de pujar al tren si total despres ens anirem a Espanya? No hagues estat mes facil que ja ens duguessin directe desde Londres?

- No os ho he dit? Mara meva, quin cap que tenc! A Espanya el curs comença el dia quinze de septembre- el Michael, l' Emma i el Nathan varan posar cara de contents, mentres que l' Aly va deixar escapar un: "Oh no, segur que deuen de deixar-se un munte de coses sense explicar".- .He pensat que ja que comença el quinze, podrieu asistir al banquet de benvinguda de Hogwarts i contar-lis la bona noticia als vostres amics de residencia. Despres us duran fins a Espanya, dormireu a Barcelona, i despres, de dia, anireu a Mallorca. Alla uns membres de la Conselleria d'Afers Magics d'alla us ensenyran a parlar el català i el castellà.

-Wow!- va exclamar l' Aby-. Amb castella i catala, si li sumen l' ingles, l' alemany el frances i l' italia ja sabre sis idiomes!- tothom sabia es que li agradava a l' Aly aprende idiomes.

-Deu galions a que tambe s'apren el portuugues:,- va dir el Michael a l' Emma i va posar una veu aguda- Mai es sap, millor preveni que curar, Espanya esta devora de Portugal.

-No, perque segur que sera aixi. I no l' acaparis de traductora, que et conec- va dir l' Emma.

-Idò ja me'n vaig nois. Que us ho passeu be a Espanya. I si teniu temps, sempre m'ha fet ilusio probar la sobrassada, aixi que em podrieu dur una- i dit aixo, l' Ariana se' n va anar.

-No ho trobeu raro?- va preguntar l' Emma-.Ens fan comprar els llibres i tota la pesca, i despres quan ja esteim al Hogwarts Express ens diuen que ens hem d'añar a Espanya. I tots! Justament nosaltres! I mira que jo tenc suspese Historia de la Magia i Transfiguracio, i el Nathan no es que sigui un genial estudiant! Te suspesa Astronomia!

-Perque et fiques amb jo? No t'en andones que em fas mal, Emma Frank?- va dir el Nathan amb un falç to de tristesa.

-Emma, tu sempre posan problemes! Mirau per el costat bo, ens en n'anam a Espanya! Segur que les noies alla estan bonisimes! I Nathan, un consell d'amic, no et dediquis al teatre.

-Tu tambe, Michael? Es que tots m'odiau?

-Però no ho trobau raro?- va insistir l' Emma.

-Emma, no siguis mal pensada- va dir l'Aby- .A lo millor ho han decidit en el darrer moment (cosa que mostra una manca de planificación absoluta, cosa que no podria pasar a la conselleria), o ho han fet aposta, o jo que se. Disfruta i no et preocupis tant!

Despres de que l' Aby digues allo, tot es van fotrer a riure.

-Que coi pasa? Perque reis tant?

-Perque mai haguessim pensan que l'Alice Zeena diria aixo! La bona estudiant! La Hufflepuff perfecte! Dema segur que tot els periodics en parlen! Gran notica: L'Abigail Charlotte Zeena ha declarat a la seva amiga l'Emma Frank que hauria de disfrutar i no preocupar-se tant!

-Molt bo, Nathaniel. Al Periodic Profetic t'agafen segur!- va exclamar l' Aby amb ironia.

-Cambiant de tema- va dir el Michael-. Creis que la Sarah voldra sortir amb jo aquest any?

Tots van riure un altre cop. La Sarah era una noia del mateix curs que els quatre nois. Era la tipica noia rossa de melena infinita, d'ulls blaus, de pell moreneta, que sempre anava amb tirants i minifalda, cos d'infart i somriure de dentrífic de dents amb la que el Michael intentava sorit desde el primer dia… i desde el primer dia la Sarah li havia donat planton i se n'avia anat amb el capita de Quidditch de Gryffindor tres cursos mes gran, tres vegades mes forts, tres pams me alt i que tenia tres vegades mes exit entre les noies que el Michael.

-Et seguira sense donar la hora- va dir l' Aby.

-No es veritat. L'any passat Hi va haver progressos! Voleu que us ho expliqui?

-Ja ho sabem. Aquella mitica vegada en que se't va caure la ploma i et va preguntar si la ploma era teva!

-Aixo demostra que tenia interes pel meu material escolar! I hi va haver mes coses.

-I com oblidar aquella conversa: Sarah, que toca ara? Toca Pocions, Michael. Gracies, Sarah. De res.

-Aixo vol dir sabia el meu nom! I quan va dir de res, ho va dir amb una veu dolça i un somriure coquet.

-Que si, que no vareu acabar petonetjant-vos enmig de la clase per miracle! I que el profe us poses junts per fer un encateri no vol dir res!

-Jo la vaig veure parlar amb el profe abans de començar la clase! Segur que li preguntava si ens podia posar junts! Digue el que volgeu! Aquest any acabam junts per força! Ja ho tenc tot planificat! Li dire: Hola Sarah! i ella…

-I ella em dira: "Michael t'he trobat un munte a faltar! He d'estar amb tu! Sisplau, t'ho prec, ser el meu novio!"- va començar el Nathan ja aborrir d'aquella historia.

-Jo li dire:"clar que si, Sarah. He estat esprant sempre aquest moment!" I no ens separarem desde aquell moment, serem la parella mes feliç!- va continuar l' Aby.

-I en acabar Hogwarts, estudiarem el mateix. Ens casarem en una gran ceremonia i tindrem dos fills bessons: la Michaela i el Saraho!- va acabar l' Emma.

-Com sabieu que diria aixo?- va preguntar el Michael.

-Des del primer dia descola que sentim aquesta cançoneta dos pics per dia! Acompanyada per: el que ha berenat la Sarah, la Sarah es tan guapa, amb qui ha parlat la Sarah, la Sarah es peciosa, el que ha dit a clase la Sarah, la Sarah es taaaaaaaaaaaaaaan prefecte i com duia fermats els cabells la Sarah, per cert, he dit que la Sarah es guapa?- va dir el Nathan posant la veu del Michael-. Aceptau, Miki, ets un pesat.

-Sí, que si sumesim el minuts que has parlat amb la Sarah i els minutus que has parlat de ella segur que guanyaria el temps que dones la pallisa!

-I ademes, ets tant covard que nomes tens el valor per demanar-li a la Sarah quina asignatura toca ara!- va exclamar l' Aby- Que no es que no sigui tema interesant…

-Atura, Aby!- varen dir tots el nois a la vegda.

-Es que s'ha de tenir tot planificat! Has de saber que toca en cada moment!

-Que vols que et diguis- va dir el Nathan posan-se dret demunt el seient-. A mi m'agrada mes viuere el maxin, no saber mai el que et pot pasar, ser com un explorador que cercar ciutats perdudes, ser… -pero el Nathan es va caure i es va donar de nassos al terra.

-Un tio que cau sense paracaigudes incorporat!- va exclamar l' Emma.

-No he catgut! Nomes he aterrat amb estil!

Tots varen riure. Era molt especial l'amistat que el unia, sent nois i noies, de cada una cases i diferents estatus de sang.

El Michael era el noi mes inteligente del seu curs, cosa que li havia servit per estar a Ravenclaw, la seva mituana era de nou coma cinc, pero molt vago, i es que casi mai feia els deures, pero sempre se les ingeniava perque el profes no ho sabesin (pero ara, quan havia d'etregar el quadern era un merder). Li agradava molestar als profes i lligar amb les noies (per posar gelosa a la Sarah i aixi ella es fixara amb mi). Era un noi maco, amb els cabells del color de la tinta molt llargs, ulls blaus, que amagava rere unes ulleres cuadrades, pero li donaven un aire intelectual que a les noies els agradava.

Pel contrari, l' Aby no era tant inteligente com el Michael, pero tenia una lletra preciosa, una presentacio implecable, sempre feia els deures, es pasava hores estudiant per treure bones notes, mai molestava a clase i sempre es presentava a delegada del curs i guanyava. A ella li encantava ajudar a la gent, mai trairia a ningu i era molt treballadora, o el que era el mateix, una Hufflepuff perfecte. Era una bruixa de pare bruixot i mare filla se muggles i sabia un munte de coses sobre el mon dels bruixots, pero gracies a la seva mare, tambe del mon del muggles. L' Aby lluia uns cabells negres curts que sempre duia impecables, uns ulls verds preciosos que pareixien dues margades, la cara plena de pigues i unes ulleres de pasta bastant groses.

El Nathan era un noi sang pura, Slytherin obviamente, que les seves uniques preucupacions eren els seus amics i fer-se el gracios tot els temps (sobretot a clase), tot i que normalmente feia els deures, i per juny, pasar-se hores estudiant amb l' Aby, i sobretot, la música. Ès pasava hores escoltan música, i de gran volia formar un grup de rock. Era un noi de cabells castanys curts (pero ell volia dur cresta), i els ulls del color de la mel.

L' Emma, la darrera integrant del grup, era la que mes li costava aprobar tot i necesitava sempre ajuda dels seus amics, pero sort que sempre hi havia la nota de quadern per millor, ja que era casi tant neta com l' Aby. Li agradaven enterar-se dels xafardejos i un poc criticona, pero de molt bon cor, gran valor i capaç de fer cualsevol cosa per les tres persones que estaven amb ella, cosa per la cual estava a Gryffndor. Tenia els cabells rossos i llargs, pero sempre els duixa despentinants i uns ulls castanys sense gaire interes, pero sort que a ella l'aspecte no l'importava.

Sent tant diferents, tot i aixi tenint una amistat tant forta era una cosa que molts pocs havien aconseguit i es sentia molt orgullosos d'allo, clar que de vegades es barallaven, estaven con a mitja hora de morros i tornaven a ser els millos amics de sempre, i ara que estaven a punt de començar el seu tercer curs a Hogwarts, els deien que avien d' anar a l' escola de magia d' Espanya, Magice.

En aquell moment, va sonar la locomotora del Hogwarts Express anuncian-los que el viatge s' havia acabat i ja podien baixar del tren.

Els quatre nois varen baixar i immediatament el Michael es va posar a cercar a la Sarah per dir-li hola (tot i que al darrer moment tornaria enrere, era massa timid) i l'Emma, l'Estela, la seva enemiga desde el primer dia, una Slytherin pija, que per culpa seva, (segons l' Emma) ella havia estat tot un mes sense cama.

-Emma, no voldras tenir problemas el primer dia, no?- va dir l' Aby alçant la cella, ella sempre tan pacifica, agafan-li el braç a la seva amiga per que no mogués.

-Deixa'm Abigail, li he de dir cuatre coses a aquella pija creguda, i de pas li romp la cara.

-No tens remei- va dir l'Aby rient-. Com t'estim, Emmy.

-No em diguis aixi, vols?

-No es per res- va dir el Nathan-. Pero he trobat un carruaje fantastic que si no correm ens el llevaran.

-Si així millor, salud a la Sarah quan ja estiguem a Hogwarts, fent-me el difícil!- va exclamar el Michael mentre tiraben cap al carruatge.

Tots els nois varen pujar al carruatge i varen mirar el castell on la seva amistat s'havia fet mes forta, que visitarien aquella nit, pero que just despres els allunyarien d'ell, com ficar-lis el caramel dins la boca i despres llevar-li.

___ __________________________________________________________________

Es per que us hagui agradat. He dedicat aquest capitol a coneixer un poc mes els personajes per el cejen. Esper que us hagui agradat la grosa que he triat i no hagui decebut gaire
Aixi que Arwen Black fes el capitol quatre, que segur que sera millor que aquest i a veure com estan els nostres protagonistes a Espanya.


Llegit 587 vegades


< Anterior capítol ||

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)