~Les quatre rondadores~ - Capítol 2: Cap a Hogwarts hi falta gent!
AvatarEscrit per ginny loovegod
Enviat el dia 14/09/2011 a les 16:29:46
Última modificació 14/09/2011 a les 16:49:06
Tots els capítols de ~Les quatre rondadores~
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 2: Cap a Hogwarts hi falta gent!

Hey there!

Avui és l'Erin qui parla des de la introducció, i l'allie us divertirà amb els seus sarcasmes quan acabeu de llegir el capítol (Només llavors, eh impacients?) xD en fi. Com que la fic ja està explicada i podeu veure molt per sobre de què va, no em queda gaire a dir. Avui introduïrem un parell de personatges més i veurem què es porten entre ells, i no serà fins al pròxim capítol que començarà la història de veritat... Llegiu i descobrireu de què parlo!

Apa, moltes gràcies a tots pels comentaris, que ajuden molt. Espero que hagueu tingut un bon principi de curs (millor que el meu, almenys... xD) i que aguanteu amb paciència els nou mesos que queden. Ànims, mentre no aneu al meu institut no us passarà res! xD

Vinga, us deixo llegir. Sigueu feliços! ^^

Erin*

-------- --------------------------------------------------------------------------- ----------------------

CAPÍTOL 2:

CAP A HOGWARTS FALTA GENT!

Un mussol negre com la nit reposava dins una gàbia que es mantenia en equilibri sobre un bagul que, al seu torn, es tambalejava sobre un carro. La noia que l'arrossegava feia ulleres, i semblava cansada... gairebé malaltissa. Es deia Sylvie Connelly, i faria cinquè a Hogwarts. Els seus pares no s'havien pogut quedar a dir-li adéu, i en quant l'havien deixat a King's Cross s'havien esfumat.

La noia de cabell castany llarg i pell morena avançava per l'estació, clavant els seus ulls marrons en tots els detalls d'aquell lloc. Va arribar a aquella columna tan coneguda. 9 i ¾. Va agafar el mànec del carro amb força, i va posar-se a una distància considerable d'aquella columna. Va començar a caminar, després a córrer... I ja no estava a King's Cross, estava a l'andana 9 i ¾, davant un fumejant Hogwarts Express.

Va començar a avançar amb dificultat, corresponent tímidament a tota la gent que la saludava. I és que, tot i ser una noia força tímida i callada, es feia estimar. Era molt calmada i tranquil·la, tot i que quan li entrava la vena pallassa o s'enfadava per alguna cosa era difícil parar-la. La seva pausada personalitat només es veia alterada en dos tipus d'ocasions. Una, quan li era necessari treure el cantó guerrer, i l'altra, les nits de lluna plena. Sí, la Sylvie era una dona llop. L'havien mossegat quan tenia set anys, i des de llavors patia aquelles desastroses transformacions. A casa seva tenien una habitació sense cap moble ni cap finestra i amb porta de seguretat per aquells dies, però a Hogwarts havia d'anar a Ca l'Alfred, una casa als afores de Hogsmeade, i resar per no tirar-la avall.

Va seguir avançant i saludant, fins que es va topar amb una persona amb qui es va quedar la resta de l'estona.

 - Hola Sylvie! - va saludar-la aquella noia.

 - Hola, Helen - va fer la Sylvie, somrient.

La Helen Carter era una de les millors amigues de la Sylvie. Era una tap de bassa, podríem dir. Baixeta, no molt prima, amb el cabell castany fosc tallat curt i uns ulls marrons no gaire grans. Havia de portar ulleres per llegir, i no era gaire... Espavilada. No se li donaven especialment bé els estudis, excepte a l'hivernacle, on es deixava anar, demostrant que les plantes eren la seva passió. La Helen era tímida i introvertida, una mica beneita i infantil. Però tenia bon cor.

 - Com t'ha anat l'estiu, Vie? - va preguntat la Helen.

 - Força bé, no em queixo. He passat tres setmanes d'agost en una caseta rural a Cork amb els meus pares, va estar molt bé - va contestar la Sylvie, somrient -. I tu, què has fet?

 - Oh, jo vaig marxar a Alemanya dues setmanes, i la resta vaig estar per aquí. Mira qui ve per allà! - va exclamar, assenyalant al fons de l'andana.

Una noia de cabell negre s'obria pas a cops de colze entre la gentada, intentant arrossegar un carro amb un bagul enorme. En veure-les, va aixecar una mà i va saludar-les enèrgicament. Va intentar accelerar el ritme, provocant que la seva òliba blanca estigués a punt de pegar-se la llet del segle en caure del carro. La va agafar i va tornar a col·locar-la amb moltíssima cura, murmurant un "Ho sento, Moonlight, és que estic emocionada" mentre l'acariciava tendrament.

 - Erin! - va fer la Sylvie, portant-la de nou al món real.

 - Hola noies! - va dir aquesta, en arribar on eren la Sylvie i la Helen -. Com esteu?

 - Bé, i tu? - va dir la Helen.

 - Oh, genial, tenint en compte que acabo d'enviar a ma mare al vàter d'homes...- va respondre l'Erin amb cara d'angelet.

 - Que has fet què? - va dir la Sylvie, obrint els ulls. Per molt bona nena que fos la seva amiga, quan es tractava dels seus pares... el món podia tremolar.

 - La meva mare m'ha preguntat pels lavabos. No ha especificat, així que li he dit on estaven les lavabos d'homes. Calculo que vindrà cap a mi vareta en mà en - va mirar el rellotge - tres... Dos... Un...

 - ERIN DARKWOOD!!! - es va sentir la veu de l'Isabelle Darkwood des de l'altra punta de l'andana.

 - Zero - va acabar la noia -. Apa, anem, no tinc ganes de ser assassinada per la meva pròpia mare, i menys avui.

Les noies van caminar ràpidament cap als primers vagons del tren, xerrant sobre els respectius estius. La Sylvie i la Helen van entrar al primer vagó, però l'Erin es va aturar. Va dirigir la seva vista cap a una noia que estava abraçada a un nen de deu anys amb el cabell pèl roig i l'expressió fastiguejada.

 - Allie! - va cridar-la l'Erin, contenta.

La noia es va girar, i va somriure-li. L'Erin va anar cap a ella, i va saludar a la família Hirsch que era, de fet, com la seva segona família.

 - Hola Michael, hola Annie! Eric, has crescut moltíssim, mare meva! Com aneu?

 - Molt bé, Erin, gràcies. I tu? Com et va tot? - va dir l'Annie, abraçant la noia.

 - Oh, força bé. No em queixo pas gens - "mentida, Annie, mentida" va pensar l'Erin, però va continuar i es va dirigir a l'Eric -. Només un any, eh, terratrèmol.

 - Jo vull anar a Hogwarts avui - es va queixar ell.

 - Va, paciència, que l'Allie i jo t'escriurem sovint - va dir l'Erin, picant-li l'ullet- A més, trobo que seria millor donar a l'escola un any més per preparar-se contra la que li vindrà a sobre, no trobes? No tots els anys ve l'Eric Hirsch a l'escola... Tremoleu, vàters de Hogwarts! No durareu ni el primer cap de setmana!- va bromejar ella, arrencant-li una rialla al noi.

 - De fet, l'Allie m'he promès una foto del primer vàter que volareu aquest curs....

 - Oh! Em sembla bé. Ho farem ^^

L'Allie ja s'havia acomiadat dels seus pares, i va anar cap al seu germà. El va abraçar amb força. Ell també la va abraçar.

 - Et trobaré a faltar, bitxo - va dir l'Allie, fent-li un petó a la galta.

 - Jo no. Em quedaré la teva habitació - va fer ell, rient.

 - Ni ho somiïs! Mama!!!

 - És broma, Allie, es broma...

L'Allie li va pegar un calbot afable i va abraçar al seu pare.

 - Si us plau, Allie, que no ens hagin d'enviar gaires cartes de queixa - va dir en Michael.

 - Em comportaré... - va dir la noia, rient.

 - Això esperem, Allie - va dir l'Annie -. Au, aneu, que el tren està a punt de marxar.

 - Adéu família! - va exclamar l'Allie -. Us escriuré!

 - Adéu - va dir l'Erin, fent un gest de cap i encaminant-se cap al tren, seguida de l'Allie -. La Vie i la Helen han agafat compartiment. Au, anem!

*     *     *

A l'altra punta del tren, dos nois acabaven d'apropiar-se d'un compartiment. Un d'ells mirava com l'altre, mig d'amagat, encara es posava espuma "Para cabello con tendencia al encrespamiento" de Pantene Pro-V per abaixar-se uns cabells del clatell que no semblaven voler deixar-se domar.

 - Sírius, estàs bé. No deixaran de mirar-te només perquè tinguis un cabell fora de lloc. A més, les ties ens miren per davant.

 - Això serà a tu. Adoren el meu cul, James.

 - Tu ves somiant. Sembla que una vaca t'hagi llepat el cap, amb tanta espuma, tio!

 - Ja, ja, ja, m'encanta el teu sentit de l'humor, James - va dir, sarcàstic.

 - Ens encanta a tots, Sírius - va dir en Remus, entrant per la porta -. Hola, gent!

 - Enllunat! - va exclamar en James -. Cuapelada! - va afegir, en veure en Ben entrant darrere en Remus.

 - Hola, hola, hola, nois - va fer en Ben, somrient.

 - Veig que no us ha costat trobar-nos - va dir en James.

 - Bah, sabíem que us posaríeu en una punta, i com que hem vist a la mare de la Darkwood córrer cap a la de davant amb la vareta a la mà, doncs hem suposat que no seríeu allà.

Es van asseure al compartiment, i van començar a xerrar. Que si les ties que s'havia trobat en James a França, que si la piva amb qui s'havia embolicat en Sírius a Canadà, que si la amigueta del Remus a Brazil, que si la tortuga del Ben que estava malalta...

 - Gent, tinc gana - va comentar en Remus -. Sempre em passa quan s'acosta el dia. Sembla que tingui un budell foradat.

 - Quin dia? - va preguntar en Ben. En rebre tres mirades fulminants va dir, aixecant les mans -. Què? A vegades parleu i no se us entén, nois.

 - Sembla mentida que tinguessis l'intel·lectual necessari per fer-te animàgic, Ben, de veritat. A vegades sembla que visquis en un món paral·lel... - va dir en Sírius, alçant els ulls al cel amb desesperació -. Provant, provant, se'm sent bé? Hola, Ben, què és el nostre amic?

 - Va, Sírius, no et passis - va fer en Remus, amb una mirada recriminatòria cap al seu amic. Es va girar cap al Ben, i va dir -. En menys d'una setmana és lluna plena, Ben.

 - Ah, és clar, lluna plena, llop - va anar enumerant en Ben, assimilant.

Van trucar a la porta, i una dona de cabells grisosos va somriure als nois quan la van obrir, i els va mostrar el carro.

 - Alguna cosa del carret, nois?

 - Sí! - va exclamar en Remus, afamat.

 - Doni'ns granotes de xocolata, per favor - va dir en James.

 - I caramels de tots els gustos!

 - I xocolatines!

 - I entrepans!

 - I galetes!

 - Una mica de tot!

Els nois parlaven alhora, demanant de tot. La dona del carret va anar traient tot el que els nois li demanaven. Al final, amb el carro amb la meitat de pes, va allargar la mà cap als nois.

 - Seran deu galeons amb cinc knuts.

 - Val, qui convida? - va dir en James, somrient als seus amics.

 - Jo no - va dir en Ben -. Tinc els diners sota els mitjons a dins el bagul.

 - Jo no puc. He demanat a la meva mare que me'ls enviï a Hogwarts via mussol, ara mateix estic pelat - va explicar en Remus.

 - Doncs va, Sírius, estira't una mica i convida, que a casa teva esteu forrats! - va exclamar en James.

 - És clar, i et penses que em paguen una setmanada, els meus pares? - va dir en Sírius, sorrut.

 - D'acord, doncs... Convido jo - va dir en James, allargant els diners a la dona -. De veritat, nois - va afegir quan la dona havia marxat -, us estireu menys que el porter d'un futbolí.

 - Bah - va fer en Sírius, apropiant-se dels caramels de tots els gustos -. Et sobren, James. No passa res perquè ens convidis a un saníssim esmorzar.

 - Habló... El que la casa honró - va dir en James, alçant les celles -. Et recordo que la teva és una família de les mes riques del país, Sírius?

 - I com que els agrada tant invertir en el seu fill... - va contestar, fastiguejat.

 - I si deixeu de barallar-vos sobre qui té més pasta i us dediqueu a menjar? Sembleu Slytherins, així, nois... - va dir en Remus, interposant-se.

 - Ho trobo assenyat - va dir en Ben, arronsant-se d'espatlles, i agafant un paquet de regalèssia on posava "Fàcil d'obrir aquí -->" en un cantó.

(NA: Mal presagi... En res, Ben vs. Paquet de regalèssia!)

 - Val, ho sento... - va murmurar en Sírius, i en James el va imitar.

 - Crec que això de barallar-nos entre nosaltres no ens anirà gaire bé, nois. De veritat, si portem tant temps sense poder eliminar del nostre món a les quatre indesitjables que tenim com a companyes de residència és, principalment, perquè tendim massa a crear piques innecessaris entre nosaltres i el que necessitem és unir-nos, gent!

En James, en Sírius, en Remus i en Ben odiaven a mort a aquelles quatre noies de la seva residència anomenades Allie Hirsch, Erin Darkwood, Sylvie Connelly i Helen Carter. Mai havien arribat a preguntar-se per què les odiaven realment, era un fet assumit. Les odiaven perquè eren massa semblants a ells quatre, amb les incessants ganes de muntar merder i de cridar l'atenció. Diferents accions al llarg d'aquells quatre anys, que anaven des de ridiculitzar-se els uns als altres en una classe fins a muntar vertaderes batalles campals en diferents llocs de Hogwarts havien portat el desastre entre els vuit companys de residència. De fet, hi havia pocs llocs en aquell castell on encara no s'havien barallat. I cada petita acció molesta, cada moc, cada mala mirada, anava fent créixer les ganes d'ambdós grups d'acudir a una vella coneguda... La Venjança.

 - Remus, fem una cosa, si? Tu deixes de banda el teu costat filosòfic i així podem dedicar-nos a planejar alguna cosa per putejar les nostres amigues quan arribem a Hogwarts, val? - va dir en James, amb un to sarcàstic.

 - Doncs no estaria malament, Forcat - va contestar en Remus.

 - D'acord, doncs el passatemps pel viatge està decidit! - va exclamar en Sírius.

 - Què? - va fer en Ben, vencent per fi la batalla aferrissada que havia estat duent a terme contra el paquet de regalèssia i traient-ne un tros -. Què ha passat?

En Remus va riure, mentre en Sírius feia rodar els ulls i en James explicava, intentant-se controlar per no pegar-li un clatellot al Ben:

 - Estem dient, Ben, que hem de començar a pensar un primer pla de puteig per a les nostres estimadíssimes amigues.

 - Quines amigues?

En Remus i en Sírius van esclatar a riure, i en James va explicar, pacient.

 - Era sarcasme, Ben. Per déu, hauré de treure un cartellet on posi "SARCASM" cada cop que algú faci un comentari irònic perquè ho entenguis? Les nostres amigues, sarcàsticament parlant, són la Hirsch, la Darkwood, la Connelly i la Carter.

(NAE: Sí. Ho havíem de fer, era obligatori. El cartellet robat del Leonard havia de sortir a la fic xDD)

 - Jo em pensava que eren les nostres enemigues... No entenc res!

 - Joder, Ben, són les nostres enemigues, és clar que ho són! En James estava sent sarcàstic.

En Sírius va afegir, mirant al James:

 - Potser ens haurem de plantejar seriosament això del cartellet, perquè sembla que al Ben li costa, James.

 - Va, deixem-ho. Alguna idea per a les nostres... Per a les noies? - va dir en Remus, sortint a posar pau.

 - Sure - va dir en James, somrient de manera entremaliada -. Tinc una cosa pensada. Tremoleu.

------- --------------------------------------------------------------------------- ---------------

Mooolt bé, fins aquí el segon capítol!

Doncs ja tenim als vuit personatges principals presentats! Que s'entengui que dic vuit per quedar bé, però jo excloïa a la rata ara mateix... ^^'

Molt bé, doncs esperem que hagueu gaudit d'aquest capítol (que es fa molt curt, en som conscients). No hi ha faltat l'adorable Eric, així que consideraré que us ha agradat, encara que sigui només per això ^^

Al pròxim capítol ja arriben tots a Hogwarts i apareix... EL DAN! UN DELS ÉSSERS MÉS ADORABLES DE LA FIC! (Ho sentim, amors, però per al John, l'Alex Pettyfer 2, haureu d'esperar al cinquè capi!)

Doncs res, no sigueu impacients, que l'onze d'octubre tindreu el tercer, l'onze de novembre el quart i el TRES de desembre (ocasió especial en què penjarem abans)... El cinquè! Doncs apa, comenteu molt, gaudiu molt, i adoreu als personatges de la nostra fic!

Un petó!

~Allie~


Llegit 816 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • Avataranna_lovegoodEnviat el 14/09/2011 a les 16:43:43
  #22833He escrit 3 fanfics amb un total de 26 capítols

  Que si les ties que s'havia trobat en James a França, que si la piva amb qui s'havia embolicat en Sírius a Canadà, que si la amigueta del Remus a Brazil, que si la tortuga del Ben que estava malalta...
  Em moro amb lo de la tortuga xDDD

  Ohhhh! L'Eric és molt mono! I la espuma de Pantene Pro-V sortirà a cada capítol? xDD

  S'assemblen molt els personatges... Tinc la lleugera sensació de que l'Erin hi afegirà el toc cursi! xDDD

  Bé, espero el pròxim capítol. Ens veiem!

  Prometo que el pròxim comentari serà més llarg, que avui estic poc inspirada xDD • Avatarginny_weasley_potterEnviat el 14/09/2011 a les 16:56:46
  #22834

  M'encantaaa! • AvatarClara_WeasleyEnviat el 14/09/2011 a les 17:40:38
  #22835

  Val. L'Erin casi em tira de les escales del xat (?) per no comentar el primer capítol, així que aquí vinc.

  Ooooh! L'Allie és la Kaya Scodelario! ^^ Me giushta. xDD

  Què més... L'espuma Pantene Pro-V. xDD Flipo amb les vostres anades d'olla, entre això i la tortuga del Ben...

  Uuui, la Sylvye aquesta em recorda molt al Remus, eh?

  Béeee, espero el Dan (Un dels éssers més adorables de la fic xDD) amb ànzies i me'n vaig a comentar el primer capítol abans que Mama Erin em pegui ^^
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 14/09/2011 a les 17:49:05
  #22836He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Uooooh! M'encanta! :) Estic amb l'Anna, lo de la tortuga m'ha matat xD i les noies... no em recorden ningú, que va xD L'Eric gairebé no ha sortit però ja li tinc un carinyo... no sé per què exactament, però en fi xD Pel que fa al capítol... genial :) Però ja us vaig dir que la liessiu parda aviat eeh? VOLEM QUE MONTEU UN POLLO! xDD Res, no em feu cas, que se me'n va l'olla. Hmmm... em sembla que m'agradarà el personatge nou del següent capítol... sí, crec que sí xD Així doncs continueu aviaat :) • AvatarLuna WeasleyEnviat el 14/09/2011 a les 18:54:21
  #22837He escrit 2 fanfics amb un total de 13 capítols

  Moltes gracies anna_lovegood, ginny_weasley_potter, Clara_Weasley i marta_weasley!

  anna_lovegood, a nosaltres també ens agrada la tortuga ^^. De fet, l'Erin diu que va ser el màxim moment d'inspiració de la meva vida.

  ginny_weasley_potter, moltes gracies per llegir!

  Clara_Weasley, no. En els pròxims tres capítols no hi ha més espuma de Pantene Pro-V para cabello con tendencia al encrespamiento. Al sisè... ja ho veurem ;) En quant a nosaltres... Sí, se'ns en va l'olla, però... No som adorables? xD

  marta_ginny, et veig ansiosa de merder... Doncs en un parell de capis comença el merder de veritat... I a partir d'allà és un no parar, així que no et preocupis xD
 • JoanaPotterEnviat el 14/09/2011 a les 19:28:21
  #22838

  Ei, avui he pensat ''Eha, que és dimecres.. quan me'l penjaran xD!" ara llegeixo i despres comento :) • JoanaPotterEnviat el 14/09/2011 a les 19:41:06
  #22839

  Ondia! Els Rondadors en femení, eh. I la Sylvie no es troba al Llopin, a Ca l'Alfred?(Si és home llop, es clar xD). Pel que soposo, la Lily no és una Rondadora, no? I llavors, perquè ells esmenten 4 noies... ?? Quina muntaràn??? I per quins set sous ens hem d'esperar tant amb una fanfic tant maca?¿? • AvatarLuna WeasleyEnviat el 14/09/2011 a les 20:07:12
  #22840He escrit 2 fanfics amb un total de 13 capítols

  La Lily no és rondadora ni de conya. (Noti's que a les protagonistes no els cau gaire bé).

  I això del Remus i la Sylvie ja s'explicarà, JoanaPotter. T'esperem al pròxim capi!
 • AvatarArwen Black (Moderador/a FF)Enviat el 15/09/2011 a les 16:07:59
  #22841

  Hola! Si voleu que sigui sincera... aquest capítol està ben escrit i això, però no se m'ha fet tan curt com l'anterior. No us vull fer una crítica constructiva ni no constructiva, perquè simplement plantegeu els personatges d'aquesta manera i ja està, i ho entenc si continueu amb la mateixa línea. El que passa és que no soporto els rondadors vists des d'aquest punt de vista. Em deixareu que els critiqui durant la fic? ^^(és que hi han parts de la fic que segueixen sent molt bones xD) Vale, de tota la vida es sap que són arrogants i això, però jo ho veia com una arrogància sana, no que es passin la vida rient-se del Ben, que és de la mateixa residència; no crec que fossin així. Suposo que a l'escriure s'ha traspassat lo mal que us cau el Ben major d'edat (jo tampoc li tinc gaire apreci, que diguem) al Ben massa innocent del tren de Hogwarts. Total, el cas és que no aguanto gaire aquests rondadors quan es posen en plan "som millors que la resta del tren incluït el Ben". (I no és només per aquesta fic, eh, ja no els soportava quan al pensiu anaven a per l'Snape perquè sí, perquè s'avorrien, perquè els venia de gust. I amb això no dic que l'Snape fos perfecte.) Sembla que la Lily i jo pensem més de la mateixa manera.. Però vec que per aquí a molts personatges no els cau bé la Lily... Així que no m'odieu sisplau! :'' xD Potser m'he enrotllat molt ^^' (definitivament m'he enrotllat moooolt, és que quan els rondadors em treuen de polleguera no hi ha qui em pari, tot i que segueixo trobant-los.. simpàtics), espero que no us ho prengueu malament, perquè em sembla molt bé si escriviu la fic, només volia donar el meu punt de vista(: A veure què tal el següent capítol! Ah, sento una necessitat imperiosa de dir que l'Eric és suuuper moníssim, super.. aix, no sé com més dir-ho ^^ I m'ha encantat lo de l'espuma Pantene Pro-V para cabello con tendencia al enrespamiento xDDDDDDD • AvatarArwen Black (Moderador/a FF)Enviat el 15/09/2011 a les 16:09:09
  #22842

  És un rotllo que surti tot escrit tant junt.. jupe (sí, m'he passat de llarg ^^') • AvatarTooruEnviat el 15/09/2011 a les 17:02:42
  #22843

  holaaaa! (no comente perque erin me estigui obligant bat en mà eh... xDD) M'encanta i apareix l'adorable Remusin... *-* Bé, en veritat són tot adorables ^^ Que dir? Està genial, els Rondadors són genials( Ben no entra, vale?) i les Rondadores no es queden enrere. I lo curtet que és Ben.. dios, em mata, lo de Sarcasm és bonissim, ja em pareixia estrany que Al no el posara per alguna banda xD I l'Eric, bé que dir...simplement genial. Fins el següent! • AvatarTooruEnviat el 15/09/2011 a les 17:03:37
  #22844

  PD: Continue sense entendre perque ix tot tan junt u.u si jo ho separe! • Avatarginny loovegodEnviat el 15/09/2011 a les 17:25:16
  #22845He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  Arwen, tranquil·la que ja som conscients que estem plantejant a tothom d'una manera que no és. Lo del Ben, bé, a això li donaré la culpa a l'Al, que és la atacona de l'equip (xD amb carinyo, allie, que saps que t'estimo molt ^^) i bueno, lo del SARCASM és que ho havíem de posar, i era l'únic moment on encaixava una mica bé xD . Tens raó, per això, intentarem no ser tan cruels amb la pobra criatura xD.

  Per altra banda, si plantegem els rondadors així és per un motiu, i el motiu es veu clarament al títol de la fic. Per molt que surtin els rondadors, les protagonistes de la història són les noies, i està tot narrat donant a entendre que és el seu punt de vista. I elles els veuen com les criatures més despreciables del món, sense entendre que són pràcticament iguals; Allà està la gràcia. De totes maneres, a partir del... Què, sisè, setè capítol? la cosa comeeeença a canviar, i els actes també. Com als llibres de la Rowling, els nostres personatges aprenen amb els anys. De fet, és exactament el que va fer ella: sense arribar més lluny, el james i la Lily, que es van estar tirant mocs durant tot Hogwarts, i que ella odiava tant la personalitat tan arrogant d'ell... Oi que a ell el van fer cap de monitors i van acabar enamorant-se? Doncs és una mica el que pretenem fer aquí: Que aquests vuit (perquè sí, les noies són tan asquerosament arrogants com ells)
   madurin i arribin a convertir-se en millors persones :)

  Apa, espero que aquest rotllo seveixi una mica per explicar-nos, perquè sé perfectament que sóm culpables del que sen's acusa xD Però ja veuràs que, com el vent, les persones canvien ;)

  Bueeno, ara només em queda disculpar-me perquè és l'allie qui respon als comentaris i m'hi he avançat de mala manera xDD Ho he fet perquè pensava que era una cosa que s'havia d'aclarar (si no potser perdíem un lector! xDD). Moltes gràcies pel que has dit, de veritat que ajuda molt a millorar :)

  Laura

  PS: Per cert, sobre la Lily, a mi em cau genial! xD és l'allie que li té una mania de cavall. Encara no hem decidit què farem a la fic, però... Ja veurem ;) • AvatarArwen Black (Moderador/a FF)Enviat el 15/09/2011 a les 18:12:13
  #22846

  Ah, d'acord! Gràcies per l'aclaració, ginny lovegood. (Si em contesta l' Allie, a qui no li cau bé la Lily, potser no en surto tant ben parada no? jejeje és broma Luna Weasley :). Bé doncs, així he de dir que m'encantarà veure què pot ser prou fort com per fer-los canviar. Un altre dilema, això, les persones canvien? Jo sempre he dit que sí, però no en tinc proves reals. De moment, però, crec que em donaré la llibertat d'acusar els rondadors/ores alguna que altra vegada més en els pròxims 6 o 7 capítols si es passen massa amb algú ^^ (*Arwen interpretant la veu de la justícia*) I, després de la teva gran aclaració, segur que no em perdreu com a lectora! segur que la Luna Weasley et perdona per haver-te avançat (oi? ^^ :) Fins d'aquí un mes!! • AvatarLily_BellEnviat el 16/09/2011 a les 18:47:37
  #22849He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  Ja soc aquiiiiiiii!

  Primer de tot: Ho sento, ho sento, ho sento moltíssim no haver pogut llegir el capitol abans. He començat l'escola i... puff ja tinc molta feina.

  Bé, segon: M'encanta m'encanta m'encanta aquest capitol!!! Sobretot la xerrada dels rondadors. Pobre Ben, fa peneta i tot xDDDD Seguiu així, noies, ja tinc ganes de llegir el següent capitol!^^

  Lily! • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 20/09/2011 a les 11:23:52
  #22856He escrit 8 fanfics amb un total de 197 capítols

  Ohhh, que guai. Perdoneu per comentar tard, he estat una mica enfeinada... fa una setmana que he començat el meu capi i encara no l'he pogut acabar, tampoc.

  Puta rata! Oh, com odio aquests anialons del dimoni. Però el James i el Sirius són molt guais*.*

  Creia que la Lily també formaria part de l'elenco de les noies. Sortirà, no, suposo?

  I una pregunteta... si la Silvie és dona llop... durant la lluna plena comparteix Ca l'Alfred amb al llopin? Es coneixen? I tot així s'odient? Els rondadors ho saben?

  Apa, gent, que vagi molt bé, i a seguir penjant! ^^ Muaks!

  A. Black