El Torneig dels Quatre Bruixots - 34: El diable fa l'obra i ell mateix... la caga, però bé
AvatarEscrit per Agatha Black
Enviat el dia 09/08/2011 a les 01:13:10
Última modificació 09/08/2011 a les 01:13:10
Tots els capítols de El Torneig dels Quatre Bruixots
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


34: El diable fa l'obra i ell mateix... la caga, però bé

EL BALL DE PRIMAVERA

Desperteu tots! Amunt, amunt! És hora de començar a anar a la dutxa, arreglar-se el cabell, perfumar-se, pintar-se, vestir-se… Bé, bé, encara no. Fins aquesta nit no és el Ball de Primavera. Però vaja, sí que aniria bé començar-se a fer proves de pentinat, maquillatge… la manicura… o fins i tot de comprar-se el vestit, que n'hi ha que encara no tenen la roba! S i Miss Simpatia són totes dues passejant per l'àgora, donant voltes per Gucci, D&G, Armani, i tantes altres que només algú com S es pot permetre. Com coi s'ho fa Miss Simpatia per seguir el seu ritme? En fi, tinc moltes ganes de veure els seus dos vestits.

Recordatori de les consignes: els nois d'esmòquing. Les noies, amb vestit llarg i cabell recollit. Per a tots: màscares. Això és el que més il·lusió em fa. A vosaltres no? Jo la meva ja la tinc escollida de fa dies! Què pot haver-hi de més emocionant que no saber amb qui estàs ballant! Espero que tots trobeu la vostra parella, aquesta nit!

Però com que sé que molts encara no en teniu, adjunto llista de tots els penjats pel ball. I no us ho perdeu, que hi ha quatre noms que ens sonen molt! Mr Playboy, La Rossa (Ja no estan junts. Quina pena. Fem un "ohhhh" conjunt, nois? Un, dos tres: OHHHHHHHHH!), Miss Simpatia i, atenció, E! No sé què farà, perquè ha d'obrir el ball aquest vespre, i serà una mica patètic si ha de ballar sola. Com no obrin el ball amb la Macarena...

Aquesta vegada el Motorista Cañón ja està agafat, i per la mateixa persona que pel Ball d'Hivern: l'S (però a veure, aquests dos estan junts, no ho estan... a què coi juguen?). I J hi va amb una noia de Hogwarts, és la caçadora de l'equip de la seva escola i no en sé gaire cosa més. Tot i que pel que m'han dit no sembla que es portin gaire bé... és estrany.

No sé amb qui van els altres dos paladins. És una llàstima, però la gent de les altres dues escoles no tenen cap club de fans que em mantingui informada. Pitjor per ells. Apa, ens veiem aquesta nit!

Sabeu que m'adoreu!

Xo xo

Pandora

 

 


 

L'Alice va fer una volta a l'emprovador i es va mirar al mirall amb ull crític.

—Va, endavant —va dir quan la Sofia va obrir la cortina—. Tira-me'l per terra.

—No, aquest t'està genial —va contestar la seva amiga—. Et queda bé el color bordeus. A més, no el porta gaire gent. Segur que ets l'única que anirà d'aquest color, i crida molt l'atenció. Sobretot pels lluentons daurats.

L'Alice va girar i es va mirar l'esquena que anava tota a l'aire, ja que el vestit es cordava pel coll. Els lluentons daurats anaven des d'una banda del coll i s'estenien per tota la faldilla en una diagonal que s'obria. Com una cascada d'estrelles.

—Haurem de buscar alguna màscara que hi conjunti, per això. Serà complicat.

—Nah —va fer la Sofia—. Alguna cosa daurada trobarem. Oh! —va saltar de sobte—. Alguna màscara amb plomes de color bordeus! Així, com si fossis un paó.

—No m'agraden les plomes. I els paons no m'emocionen, tampoc.

—Ja, tu ets més de gats, no?

L'Alice es va quedar parada amb aquella afirmació de la Sofia. Com ho podia saber? No tenia pas cap gat. Però era cert que tenia inclinació pels felins, més que res perquè ella n'era un. Es va preguntar si la Sofia l'havia vist mai fer un patronus. No, que ella recordés...

—Com ho saps, que m'agraden els gats?

—No ho sé —va dir la Sofia—. Només que... et queda bé. Fa per tu. Crec que és per com et mous. Així amb moviments ràpids i àgils i sobtats. No t'ho sé explicar.

—Ah —va dir l'Alice—. I resulta molt estrany?

—Nnnno —va contestar la Sofia insegura—. No m'ho havia plantejat mai, eh? Ara perquè m'ha vingut així, però de fet... hi ha més gent que també es mou així.

—Ah, sí?

—El James —va assentir la Sofia—. No se li nota tant com a tu, però de vegades fa com un... —va imitar el moviment que l'Alice va reconèixer com el que feia quan s'espantava per alguna cosa—. Saps? Recorda a un gat, també.

—Ah —va somriure l'Alice—. Sí, tens raó, que ho fa. Normalment quan sent la veu de la McGonagall.

—La McGonagall! —va exclamar la Sofia— Ella també!

—Què?

—Que es belluga com un gat! Ara que l'has anomenada...

Curiós, pensar l'Alice. Jo, el James, la McGonagall. Els tres som animàgics, els tres som felins. I pel que es veu, es nota. Pel que semblava, allò de l'animàgia arribava molt més enllà del fet de poder-se transformar en un animal. Hi havia allò de les habilitats heretades, i ara també, els moviments. Es va preguntar si hi havia alguna cosa més que els donés.

—Així doncs, màscara de gat —va treure-la dels seus pensaments la Sofia—. I jo? De què? Quin animal trobes que fa per a mi?

L'Alice se la va mirar amb ull crític.

—Algun animal elegant —va dir al final—. Però no pas altiu. Més aviat simpàtic. D'aquells que agraden, que són... agradables. Com... com una papallona.

—Una papallona! —va exclamar la Sofia amb els ulls oberts—. M'agrada! Una màscara de papallona; pot ser preciosa!

—Tinc un petit problema, per això —va dir l'Alice, mentre es treia el vestit—. El cabell. S'ha de dur recollit, però a mi amb prou feines m'arriba per fer una cua...

—Cap problema, et compraré extensions extraïbles i et faré un recollit ben xulo —va dir, agafant el seu telèfon mòbil, segurament ja consultant on podia trobar articles de perruqueria a la vora—. I unes sabates daurades a joc amb el teu vestit.

—Tu al final quin et quedes?

—El de les aigües violeta i rosa —va contestar quan va trobar el que buscava—. El verd crec que em va una mica massa estret, encara. Eh, noia! —va dir fent petar els dits en direcció a la noia que les estava atenent—. Ens quedarem aquests dos vestits... i ves buscant sabates a joc del 38.

La noia va assentir amb cara de gosset petaner i va saltironejar a complir els desitjos de la Sofia. L'Alice es va preguntar quanta propina devia deixar la seva amiga perquè sempre les tractessin així a tot arreu.

—I... —va començar la Sofia un segon després—. Ja tens parella pel ball?

—No —va dir l'Alice—. I m'és igual. Hem quedat amb la Gee que hi anirem les dues soles, i a prendre pel cul. Ja n'estic farta de la pressió aquesta de si vas aparellat o desaparellat. A més, jo tinc nòvio, no tinc perquè presentar-me al ball agafadeta del braç d'un altre.

La Sofia va assentir.

—Suposo que no et fa res que vagi amb el Frank...

—A mi? —es va sorprendre l'Alice—. No, si no et fa res a tu després del que et va fer...

—Va ser culpa meva per no escoltar-te.

—Això no t'ho discutiré —va assentir l'Alice.

—És encantador parlar amb tu, de veritat... —va sospirar la Sofia.

 

*   *   *

 

L'Alice i la Sofia van acabar les compres just a temps per l'hora de dinar. L'Alice es va asseure al seu lloc habitual, i la Sofia al seu costat, com des de feia uns dies.

—Tot a punt? —els va preguntar el Frank.

—Sí —va dir la Sofia—. L'Alice té un vestit preciós. I la meva màscara és, amb tots els respectes, immillorable.

—No sé, no sé —va riure la Geena—. La meva també és molt, molt maca, eh?

—Doncs ja compararem.

—He sentit a dir —va dir el Frank, assenyalant l'Alice i la Geena—. Que vosaltres dues anireu de parella?

—Millor amb la Gee que amb algun indesitjable —va dir l'Alice, servint-se macarrons.

—I parlant d'indesitjables... —va començar la Geena, assenyalant a algú que venia.

—G, siusplau —va fer l'Angelos, posant els ulls en blanc—. Podem parlar un moment?

—No —va dir el Geena, entaforant-se menjar a la boca.

—Et convidaríem a seure, però és que estem plens —va deixar anar el Frank, assenyalat les sis cadires ocupades ara que la Sofia seia amb ells.

—Ja ho he notat, gràcies —li va contestar l'Angelos amb una mala mirada i va marxar a buscar un altre lloc per no aguantar més comentaris de l'estil, que era el que passava últimament.

—M'encanta això de desterrar gent de la taula —va comentar el Frank, amb el got de suc a la mà i expressió de sobirà absolut.

—No t'agradava tant quan era l'Elektra la que es quedava fora —va ficar cullerada el James.

—Perquè sabia que per allò de l'Elektra hi havia una explicació raonable —va contestar el Frank sense immutar-se—. A més, estic segur que tots estem molt més contents tenint aquí la Sofia que no pas el xulopiscines aquest.

L'Alice i la Geena van assentir vigorosament, però el James i l'Elektra no van dir res. La Sofia i l'Elektra s'estaven comportant de manera meravellosament cordial durant els àpats compartint taula, tot i que segurament els costava esforços. Al James també li resultava complicat passar de l'Angelos, més que res perquè compartia habitació amb ell, i li queia molt bé, però vaja, tenia clar a qui havia de triar si es tractava d'ell o la Geena.

—Tu —li va dir una veu darrere seu, i es va girar sobtat. No sabia per què, però la Sofia i l'Alice es van posar a riure.

—Ah —va fer—. Hola, Anne.

—No sé si ho sabràs, però el ball és aquesta nit —li va deixar anar ella—. Pensaves dir-me en algun moment on quedar o sempre esperes que et vinguin al darrere?

—M'estalviaré contestar-te a això —va tornar-li ell—. Però si et va bé ens veiem a les 7 a la Sala Comuna.

—Apa, doncs, fins al vespre —va saludar amb un gest a la resta de la taula i va marxar.

—Vols dir que durareu tota la nit? —va preguntar el Frank—. Vius?

—No ho sé —va fer el James—. Mira, serà emocionant.

 

*   *   *

 

Ja només faltaven un parell d'hores pel ball, i la Geena s'estava recollint el cabell quan l'Elektra va entrar d'una revolada a l'habitació.

—Vale, G, m'has de fer un favor enorme —va exclamar tota nerviosa i va tancar la porta d'un cop—. Mira, no et demanaria això si no fos crucial, i et juro que he mirat d'evitar-ho com fos, però és que ara ja és qüestió de vida o mort, perquè he d'obrir el ball, no sé si m'explico i...

—Elektra, respira —va fer la Geena pacientment—. Tranquil·litza't i seu. Què passa? Encara no tens parella pel ball?

—No —va esbufegar ella.

—No és tan difícil, dona —va mirar de tranquil·litzar-la la Geena—. Ves a demanar-li a algú amb qui tinguis confiança i ja està.

—Aquest és el problema —va dir ella—, que no sé si recordes que jo... jo no tinc amics!

La Geena va fer petar la llengua.

—És veritat, només us tinc a vosaltres! Però amb el James no hi puc anar, i el Frank va amb la S!

—Ja ho sé —va dir ella—. Em pregunto si hi ha alguna cosa entre ells dos o no... Bé, sigui com sigui, no sé quin coi de favor em vols demanar. No esperis que surti a buscar-te parella en lloc teu, perquè seria ridícul...

—No no és res d'això.

—Doncs aleshores?

—Només hi ha una persona més amb qui tinc uns mínims de confiança per demanar-l'hi.

La Geena se la va quedar mirant fixament, rumiant a qui es devia poder referir.

—Oh —va fer al final, quan ho va entendre.

L'Elektra es va tapar la cara amb les mans.

—Necessito que em donis permís per anar-hi amb l'Angelos...

 

*   *   *

 

Quan el James va sortir de la seva habitació i va arribar a la sala comuna, va veure que l'Alice era allà xerrant amb la Sofia. Quan el van veure totes dues es van posar a riure.

—Què passa? —va fer ell espantat.

—Estàs genial —va dir l'Alice.

—Et queda que ni pintat —va assentir la Sofia.

Ell també va riure.

—Sabia que seria una bona idea.

El seu esmòquing era d'un to molt fosc, però tirant cap a granatós, amb una màscara a conjunt amb forma de dimoni. Aparteu-vos, que passa el perill de la festa.

—Molt maques totes dues —va tornar-los ell el compliment—. No vull saber quant costen els vestits. Molt adient, el teu, Alice. I Sofia, no tenien papallones més grans?

—Nops! —va fer ella, acariciant la seva enorme màscara rosa i violeta que probablement eclipsaria totes les altres.

—Ja era hora —va dir la veu de l'Anne Boot. Ella anava molt més senzilla però elegant igualment, amb un vestit gris perla i una mascara de fantasia—. No sé si m'acaba d'agradar això de la màscara... és una mica claustrofòbic, no? Creieu que ens faran sopar amb les màscares posades?

—Espero que no —va sospirar la Sofia—. Anem sortint tots o què?

El Frank i la Geena ja els estaven esperant fora.

—Ala, que injust! —va exclamar la Geena quan va veure la màscara de la Sofia—. No puc competir contra això.

—Però t'emportes el segon lloc seguríssim —va dir la Sofia—. És molt bonica.

La màscara de la Geena era blanca de la part dels ulls, però a la part de dalt un ocell daurat obria les ales cap al cel. A més, conjuntava a la perfecció amb el seu vestit blanc fins a terra amb decoracions daurades per tota la part superior. El Frank duia una màscara molt original. Platejada, però en comptes de cobrir la meitat superior de la cara, li cobria tota la meitat dreta.

—Com el fantasma de l'òpera —va dir la Sofia.

—Exactament —va dir ell, oferint-li un braç, que ella va agafar.

Tots van començar a anar cap al Partenó, que s'estava omplint per moments de colors, màscares, plomes i crits entusiasmats. El James va entreveure l'Albus amb una màscara negra rivetejada que ja estava escridassant la Lily (màscara de bufó amb picarols i tot, com no) perquè havia sortit de la residència fent salts mortals i emportant-se pel camí tres o quatre persones que ara s'alçaven de terra marejades amb penes i treballs.

—No t'has recordat d'emmordassar-la aquesta vegada? —li va preguntar al seu germà quan li va passar pel costat.

—Ja m'esperava —li va contestar ell de mala gana—. M'ha emmordassat ella a mi. Mitja hora per desfer-me de les cordes... —i li va ensenyar els canells, que tenia tots plens de marques vermelles.

—Ets un gemegaire —li va dir ella, traient-li importància.

—Mira de no incendiar res, Lils —la va advertir el James amb un somriure—. No ens donis la nit, eh?

—Evidentment que no! —va exclamar ella, ofesa, i va marxar.

El James i l'Albus i se la van quedar mirant.

—Una hora, li dono —va murmurar l'Albus.

—Mitja —va fer el James.

 

*   *   *

 

Al final van passar tres quarts d'hora abans la McGonagall no es va alçar i va lligar el bufó pels turmells i el va deixar penjant del sostre balancejant-se com un pèndol. "Per a distracció dels convidats", va dir. A la Lily no semblava importar-li gaire, per això. Només feia que demanar a la gent que la balancegessin d'una banda a l'altre del Partenó mentre ella deixava anar crits d'entusiasme.

El James ja estava assegut a la taula de la tribuna amb l'Anne, la Linette i el seu acompanyant, mentre esperaven el Gunnar i l'Elektra. L'Alice i la Geena se'ls miraven des d'una taula de baix mentre xafardejaven i criticaven vestits i màscares.

—Al final l'Elektra ha trobat acompanyant? —va preguntar l'Alice, que mig esperava que la Geena li digués que no.

—Sssssí —va fer ella amb una expressió estranya—. Anirà amb l'Angelos.

—En sèrio —va fer l'Alice, alçant una cella—. No et molesta?

—No —va contestar ella—. M'ha demanat permís abans. A més, almenys sé que no s'embolicarà amb ella. Prefereixo veure a l'Angelos amb l'Elektra que amb alguna nena estúpida i que me'ls acabi trobant darrere un matoll, m'entens?

—Ja —va fer l'Alice—. Mira, el Gunnar ja arriba!

Feia grans passes, amb els seus gairebé dos metres d'alçada, vestit amb esmòquing negre. Duia una màscara africana amb plomes negres d'estil tribal.

—Què et sembla la seva indumentària? —va preguntar-li l'Alice.

—Que hauria d'anar tot ell a conjunt amb la màscara —va contestar la Geena.

—Taparrabos? —va inquirir l'Alice.

—Efectivament.

L'Alice i la Geena van xocar de mans sota la taula amb complicitat, i van seguir passant revista a la gent. S'alegraven d'haver decidit anar-hi les dues soles. Menys pressió, més diversió. AL cap d'una estona van veure qua la gentada es girava, i elles també ho van fer perquè allò devia indicar que havia arribat el quart i últim paladí; el de l'Acadèmia.

—Oh —va fer la Geena, posant cara de pòquer—. Vaja.

Vaja!? Va pensar l'Alice. Com que "vaja"?. Això es mereix un "collons" com a mínim, home!

Efectivament, l'Angelos i l'Elektra havien arribat, L'Angelos, com no, guapíssim amb un frac i una màscara veneciana acabada amb bec. L'Elektra, amb ni més ni menys que un vestit de color bordeus i una màscara de gat.

—No pot ser... —va murmurar l'Alice—. Com ho sabia?

—Alice, no ho sabia —va mirar de tranquil·litzar-la la Geena—. Li he deixat un grapat de cinc o sis vestits de la meva mare sobre el llit perquè triés el que li anés més bé, i em va dir que s'havia comprat la màscara fa dies.

Bip, bip, bippppp!

 

 


 

VIST

E i Miss Simpatia vestides pràcticament iguals. És clar que mirats amb deteniment, el vestit de E, comparat amb l'Armani de Miss Simpatia, sembla de firetes. Els diners hi són per alguna cosa... Quina marranada, eh? Això d'arribar a una festa vestit igual crec que és el pitjor que pot passar.

 


 

L'Alice va tancar la caixa amb un sospir de resignació, tot i que amb una punteta d'orgull perquè la Pandora reconeixia que el seu vestit era molt millor. Va observar com l'Elektra es girava un moment per mirar-se-la però sota la màscara no va poder veure-li l'expressió, tot i que l'Alice estava segura que era de disculpa. En públic sempre es comportava com un cadellet, aquella.

Ella senzillament es va creuar de cames, altiva, i va remenar la seva copa de còctel, com si tot allò no anés amb ella. O millor, com si tothom sabés que allò havia estat un complot de l'Elektra contra ella i que, evidentment, estava per sobre de la situació, sense donar-li cap mena d'importància. Ja veus tu, ara no ens barallarem per uns drapets. Non pas!

 

*   *   *

 

Entre que l'Elektra li havia donat el sopar per culpa de l'incident amb la indumentària, el comentari de la Pandora, i el fer d'estar assegut a la llotja al costat del seu company d'habitació que feia veure que no el veia, l'Angelos va estar d'allò més content que el sopar s'acabés i toqués obrir el ball. Va dirigir a l'Elektra cap a l'escenari, a i es va col·locar a la banda oposada del James i l'Anne.

—T'aviso que no sé ballar —va dir l'Elektra mentre tots dos es posaven la màscara.

—Tranquil·la, jo sí.

—No sé per què m'ho esperava —va comentar ella.

—Ja, vale. Tu només deixa't portar.

La música va començar a sonar. Era una tonada clàssica però no gaire lenta, per la qual cosa no era necessari que estiguessin massa... enganxats. Era d'agrair, perquè cap de les quatre parelles no eren parelles en realitat i allò hauria causat més d'una incomoditat i més de deu comentaris.

—Gràcies per accedir a acompanyar-me —va dir l'Elektra mentre es deixava portar per ell—, ja sé que no et caic bé.

—No, perdona —va dir ell—. Jo no t'he caigut bé a tu mai.

L'Elektra no li va poder discutir.

—Però de res.

—Trobo molt fort com t'està tractant el James... —va dir ella després, fent una giravolta—. És el teu company d'habitació... de debò que no et dirigeix la paraula?

L'Angelos va alçar les celles.

—Et sorprèn? Després que em "desterressin" de la taula perquè em vaig oblidar d'un aniversari? Després que t'hi desterressin a tu per un malentès?

L'Elektra no va dir res. Al seu voltant, la gent s'anava afegint al ball.

—És que no ho veus? —va saltar l'Angelos—. No hi tenim res a fer, amb ells. Ningú. Són ells quatre, i sempre seran quatre. Oh, sí, poden tenir... coneguts, però no els consideren amics seus. Perquè tan bon punt hi ha qualsevol mena de problema... tanquen files. Sense plantejar-s'ho, sense preguntar-se per què. És igual qui tingui raó. Es protegeixen els uns als altres, ells quatre van per davant de tot, i la resta... la resta ja s'espavilarà.

—A la G li agradaves de veritat —va dir ella.

—Potser sí. Però això és igual, perquè encara que ens haguéssim enfadat per culpa d'ella, s'haurien tancat per banda igual, com et va passar a tu. El James tampoc no em parlaria. Tenen com una mena de... pacte de lleialtat estrany i malaltís. Es tapen entre ells, es protegeixen, no s'enfaden mai. L'Alice, per exemple, que no et pot veure, accepta que la G es porti bé amb tu. Per què? Perquè no s'enfadarà amb la G, oi? Ni se li passaria pel cap. Però, ai las, només cal que el James s'enfadi amb tu perquè la G deixi de parlar-te. No t'hi has fixat?

—Sí... —va sospirar l'Elektra—. Però... no és normal, això entre amics?

—Home, no ho sé —va dir ell arrufant les celles—. Jo tinc molts amics, però no posaria la mà al foc per ningú, sincerament. Qui sap per on et poden sortir?

—Vols dir que això no és falta de confiança?

L'Angelos va parar de ballar. Ara estaven tan envoltats entre la multitud que ja havien perdut de vista els altres paladins. Normalment no semblava pas que hi hagués tanta gent, a l'Acadèmia.

—Veig que tu també et deixes ensarronar pels encants dels magatotis —va dir l'Angelos—. Espero que el James no hagi de triar mai entre tu o un dels seus, perquè ho portes clar, xata. I ara si em disculpes, necessito anar a beure alguna cosa.

I va marxar entre la gentada.

 

*   *   *

 

La Sofia s'ho estava passant pipa ballant amb el Frank. Vale, sí, li agradava una mica, encara. Però ara ja havia assumit que ella a ell no, i que no passaria res, però de tota manera era molt graciós i encantador, i era genial tenir-lo com a amic. Però que t'ho estiguis passant molt bé no implica que una sigui immune al dolor físic.

—Frank, ho sento moltíssim, però crec que he d'anar a seure deu minuts —va dir-li al noi amb un somriure—. Les sabates noves m'estan matant.

—És clar, cap problema.

Es van dirigir a la taula on hi havia l'Alice i la Geena assegudes.

—Ohhh! No em puc creure que ningú no tregui a ballar a dues noies tan guapes! —va exclamar el Frank.

—És l'Alice, que espanta els nois... —va apuntar la Geena, burlant-se d'ella—. Està una miiiica de mala lluna.

—Tu també ho estaries si algú s'hagués presentat aquí vestida com tu...

—Au, va, alegra la cara —va dir el Frank, que després es va girar cap a la Geena—. I tu... va, a ballar una estona, i deixa-li la cadira a la Sofia perquè descansi.

Va estirar la mà de la Geena fins que es va posar dempeus i se la va endur cap a la pista.

—Vaig a buscar beguda, que m'estic deshidratant —va dir-li l'Alice a la Sofia—. Et porto una copa?

—Sí, siusplau —va agrair-li ella mentre es teia una sabata i es feia un massatge al peu amb cara de plaer.

L'Alice es va alçar i se'n va anar cap a la taula on hi havia el ponx, però ja hi havia algú.

—Perdona, em permets...? —aleshores va veure que era l'Angelos—. Ah, ets tu.

—No, per favor, no dissimulis que t'ofèn la meva presència. —va dir ell sardònicament.

—No pateixis —va contestar ella—. Normalment m'ofèn la presència de tothom.

—Ja ho havia notat...

 

*   *   *

 

Estava bé ser allà amb l'Anne Boot, va pensar el James. No era com anar amb l'Elektra, però era molt millor que l'últim cop amb la... Sarah? Sally? Bah, com fos. Almenys tenia conversa, i tenien coses en comú, perquè eren de la mateixa escola, del mateix curs, als dos els encantava al quidditch, i la veritat és que l'Anne era una noia força simpàtica si s'obviava la seva mania de dir les coses pel seu nom.

—Anem a jugar a les preguntes incòmodes —va dir l'Anne quan es van asseure en una tauleta, cansats—. Començo jo. La teva germana es droga, no?

—No —va contestar el James, rient—. A veure, de petita li va agafar afició a la cola d'enganxar, però no crec que això compti...

Vale, s'havien passat una mica amb el ponx de benvinguda. I s'havien assegut perquè estaven més marejats que cansats. Però seguien caminant en línia recta i no acabarien muntant cap espectacle.

—Tot i que estic content la McGonagall l'hagi lligada —va seguir explicant el James—. Perquè té certa tendència a beure tot el que és al seu abast, i no m'agradaria saber què fa borratxa...

—T'entenc —va assenti l'Anne—. Ara a tu, et toca.

—Guai —va dir el James—. A veure, què coi fa una nena avorrida de Ravenclaw a la residència Beta? Però si tooooots els Ravenclaw han anat sens falta a Alfa! Beta és pels guais! Com vas enganyar les fulles de llorer?

—Perquè això que a Ravenclaw som unes rates de biblioteca avorrides és un clixé passat de moda! —va exclamar l'Anne—. Has de conèixer la gent abans de jutjar-la, James!

—I això ho diu la que m'ha preguntat si la meva germana es droga?

—Nooo, no, no —va saltar l'Anne—. Ara em toca preguntar a mi! Hi ha algun nom per referir-se al complex d'Èdip però cap a una amiga en comptes de cap a la mare?

—Aquesta és la pregunta? —es va estranyar el James.

—No, home —va dir l'Anne—. Em refereixo al complex d'Èdip que tens amb la Longbottom. Per què surts amb la seva còpia barata?

El James es va quedar amb la boca oberta.

—Perdona?

—Bé, potser m'he passat amb lo de "barata" —va concedir l'Anne—. Segur que la E té les seves qualitats, però... no pots negar que és com la Longbottom però sense lo de borde...

—Vale, per contestar això... —va rumiar el James—, necessito dues copes més i el comodí del públic.

—Comodí del públic? —va fer l'Anne.

—Ja ho veuràs... Tu! Noi! —un noi alt de Durmstrang es va girar—. Mira quina noia més guapa! —va dir fent alçar l'Anne i oferint-li—. Segur que no et fa res distreure-la una estona... —aquí es va girar cap a l'Anne i li va murmurar—: I de res, que sé que fa estona que te l'estaves mirant, eh?

A l'Anne se li va escapar el riure, i ell la va deixar allà per anar a buscar l'Elektra. No tenia perquè estar perdent el temps amb les teories de l'Anne Boot quan podia estar amb la seva preciosa nòvia. On era? Aquell que era a la taula del ponx no era l'Angelos? Sí que ho era. Devia ser allà amb ell, l'Elektra...

 

*   *   *

 

—Et noto una mica tens, eh? —va dir-li l'Alice a l'Angelos.

—Ja saben el teu germà i la teva amiga que estàs parlant amb l'enemic? —va ironitzar l'Angelos de mala baba.

—Oh, els encanta que jo la faci petar amb l'enemic —va contestar-li ella col·locant-se bé la màscara, que amb la suor li començava a relliscar.

—Puc veure per què.

—Quanta rancúnia en només uns dies de desterrament, no? —va deixar anar ella, omplint-se la copa—. Això és el que passa si la cagues. Que et toca estar amb els plebeus. A la cort no hi ha lloc per a tots.

L'Angelos se la va quedar mirant, atònit.

—Realment us ho creieu, oi? —va exclamar admirat—. Que sou els putos reis de l'univers!

—Deixem-ho en que som l'Upper East Side de Hogwarts —en veure la cara que posava ell, va afegir ràpidament—:És que tenim l'habitació a dalt de tot de la torre est del castell. És una broma interna.

En aquell moment algú la va agafar del braç. L'Alice es va firar per trobar-se cara a cara amb el dimoni.

—Te la robo una estona, Angelos —va dir el James, i pràcticament va arrossegar l'Alice cap a fora del Partenó—. Vine un moment, que t'he d'explicar una cosa.

L'Alice el va seguir sense dir res, encara sorpresa per com s'havia pres la conversa l'Angelos. Semblava molt cabrejat amb... tots els magatotis, no? Tampoc no n'hi havia per tant. S'havia portat malament amb una amiga, i quan algú fa una putada a un amic, deixa de ser amic teu, també. Devia estar escrit en alguna mena de codi d'amistat o alguna cosa així, segur...

Estava tan capficada en això, que no es va ni fixar d'on l'estava portant el James, només el seguia vigilant de no vessar la copa. I no es va adonar del que estava passant fins que al cap d'uns segons la va recolzar contra la paret d'un dels edificis del costat del Partenó.

—Tenia ganes d'estar amb tu —va xiuxiuejar el James.

I abans que l'Alice pogués reaccionar, el James es va atansar cap a ella, agafant-la per la cintura, i li va fer un petó llarg i dolç. Al principi l'Alice es va quedar garrativada, però al cap d'un segon ja no pensava en res. Va deixar anar la copa a terra i li va passar les mans pel clatell, seguint el seu petó, sense ni tan sols adonar-se del que estava fent. No sabia quanta estona havia passat, però una veu la va fer tornar a picar de peus a terra.

—James?

L'Alice i el James es van girar a l'instant cap a la veu. I allà estava: l'Elektra amb el seu vestit bordeus, la màscara a la mà i llàgrimes als ulls.

—Pe... però... —va balbucejar el James, amb els ulls com plats, que es mirava ara l'Elektra ara l'Alice tremolós—. Què? Com?

L'Alice s'havia quedat tant de pedra i sentia tal vergonya que ni tan sols es podia moure. Va ser el James qui li va arrencar la màscara d'una estrebada.

—Joder. Joder —va repetir ell—. Elektra, jo no... m'he pensat que tu...

Però l'Elektra ja havia marxat corrent. I tot el Partenó havia tret el cap per observar l'escena. L'Alice va sentir com li pujava tota la sang al cap de cop. Tothom ho havia vist, tothom els estava mirant. Quan el James es va girar, a l'Alice li va fer por l'expressió de la seva cara.

—Has deixat que jo... —va començar, però ni tan sols li sortien les paraules de la ràbia.

Li va llançar la màscara de gat als peus.

—D'aquesta te'n recordaràs.

I va arrencar a córrer darrere l'Elektra, deixant a l'Alice enrere, que va relliscar amb les mans al cap fins que va quedar asseguda a terra.

—Merda, merda, merda...

 

 


 

VIST:

El diable equivocant-se de gateta. OMG, l'escena d'avui era més del que podíem demanar. Miss Simpatia marxant apartant la gent a crits, empentes i, si calia, mossegades. Mr Playboy aguantant-se el riure i cridant: "Això sí! Això sí que és cagar-la, però bé!".


Llegit 1361 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 09/08/2011 a les 01:23:23
  #22719He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Uf. Vale. Capítol nou, llarguíssim i bastant intens, diria jo. Tenia ganes de fer un ball amb més condicions que l'últim. Bé, bones i males notícies de nou: podré escriure més sovint perquè ja no tinc feima. XD No és cap drama, la vaig deixar jo per conflicte d'interessos.

  Ale, tots a comentar. Së que encara no he contestat comentaris del capítol anterior, però m'hi posaré en un altre moment;més que res perquè són dos quarts de dues de la matinada, eh?

  Apa, reis, a prendre molt el sol i a comentar força! Muaks!

  A. Black • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 09/08/2011 a les 01:37:52
  #22720He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  Aaaaaaala, que fort! Ets una mala persona, ho saps, oi? xd com se t'acudeix? Pobra Alice... en fi, sigui com sigui, m'alegro que hagis penjat i en una hora que sóc l'única freaky que està connectada (ara ve quan et comenta algú abans i te'n rius de mi xd) fa moltíssim temps que no sóc la primera, eh? Total, que el capítol m'ha agradat. Excepte el final. Al pròxim o així sabrem algo de l'Elektra, no? Bé, bé :) total, que me'n vaig a dormir, que és tard xd Continua aviaaat! :) (i respon ams comentaris dels anteriors capítols, que els dos últims no tenen resposta! xd) • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 09/08/2011 a les 09:54:52
  #22722He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  marta_ginny: síiiii, després de molt temps... la primera! XD I com que no t'ha agradat el final, si és el súmmum? XD En els... tres propers capítols es traurà tot l'entrellat de pràcticament tot. després ja vindrà la tercera prova... i després tornem cap a caseta. Ja he contestat els comentaris del capítol anterior, per cert! ^^ • JoanaPotterEnviat el 09/08/2011 a les 12:19:05
  #22723

  Hola, Agatha!
  Et comento el capitol 33 i 34:
  33: Molt divertida, la classe de Transfiguració! Que fort aixó de la baralla entre el gall d'en James i el d'en Montague... llàstima que no els serveixin els diners per pagar la monumental factura de l'Alice al telefon xD.
  I la classe de Invocació, fent la posició de la flor de Lotus jajaja! I els xacres... Frank, no te n'amputis cap, per l'amor de Déu! Jajaja. A la tarda m'ha agradat molt que en Frank i la Sofia fessin les paus... sortiràn, oi, pel Ball?
  Pel que fa al Ball jo dic que les parelles seran: Frank i Sofia, James i Anne, Angelos i Geena (fan les paus...oi?) i l'Alice... amb el Paris? Divertidissim aixó de que... STOP, Angelos! No pots entrar perquè no els tens ordenats, els xacres.... ''Em sap greu. Politica de l'empresa..." xD.
  Que et vaigi bé, la feina!
  34: El comentari de la Pandora m'ha encantat! L'Alice i la S no tenen roba encara?? Jo tampoc sé a que jugen el Motorista Cañón i la S... Ara sí, ara no... i lo de que ''És una llàstima, però la gent de les altres dues escoles no tenen cap club de fans que em mantingui informada. Pitjor per ells."
  Perdó, la S sap que Miss Simpatia és animagica? Que sigui pels moviments, per favor! ''hi ha més gent que també es mou així"... En James! No els descobrirà, oi? I la McGo... Sofia, sigues curteta per una vegada i no vagis més enllà. Miss Simpatia de gat i S de papallona... tinc el problema de que no em sé imaginar fissicament la S i per tant no puc opinar com li quedarà. Però pel que fa a la Miss Simpatia... perquè no ho proba?
  G i Miss Simpatia soles al ball? Abans vull estar morta! Per sobre del meu cadaver.... No! Unes magatotis no poden anar Soles!
  Angelos! Ets un indesitjable... a mi mai em va caure bé. I al Frank li agrada desterrar gent de la taula...¬¬ no fa per al Meu Frank xD
  L'Anne i en James no acabaran vius del Ball, pensi com en Frank! Jo sí que ho trobo emocionant.. qui morirà primer? xD
  Gee, no li donis permís a la E per anar amb l'Angelos al Ball... de fet, a mi l'Angelos no m'ha caigut mai bé - ja ho he dit - per tant... fes el que vulguis, G!
  En James de Dimoni? Quina por... i l'Anne d'angel, quasibé. Eeh, ara ho acabo de pensar... el titol és pel fet de que en J va de dimoni, oi? La pifia, amb l'Anne la pifia.. ho diu el titol xD
  Frank, fas competencia al fantasma de l'Opera xD
  Collons, l'Al renyan a la Lily? Lils, estimada, el que has fet no es pot fer! La mascara de Lily trobo que és molt adient a com és ella... però li queda bé?. I perquè has lligat al James, L? ¬¬ Mira que apostar a veure quan tarda a fer un incendi... que és l'unic que sap fer??
  McGo, estàs tocada de l'ALA! La Lily penjada pel sostre? I a sobre li agrada! Jo estaria morta de vergonya... de fet, jo no faria ni les bestiesses que fa!
  E! Copiona! Aixó de ''s'havia comprat la màscara fa dies'' ho trobo sospitós.. no serà la Pandora, que al principi ha dit el mateix
  Ostres, ja no tens feina? Quina llàstima.
  Pel que has dit, queda poc per acabar la fanfic, oI? A la seguent sortirà més Al i més Lily, oi? Una cosa, em pots dir els cursos que fan en aquesta fanfic els tres germans... es que estic una mica liada.
  Fins al següent capitol...
  JoanaPotter
  PSD: Com potser pots veure, t'he anat escribint al comentari mentres llegia la fanfic... per aixó és tant llarg... • JoanaPotterEnviat el 09/08/2011 a les 12:19:35
  #22724

  M'he passat de llarg... • JoanaPotterEnviat el 09/08/2011 a les 12:29:22
  #22725

  Perdó! He trobat el capitol llarg i al comentari del mig m'he pensat que s'acabava el capi allà... en un altre moment et comento la resta, vale? • JoanaPotterEnviat el 09/08/2011 a les 12:38:16
  #22726

  M'ha encantat el final de capitol! Petó de Alice i James... en J qui es pensa que és, l'E? James, collons!! Com t'has passat! Que no et passi més lo de confondre les noies, que al final totes et deixaràn a l'estacada! Mr Playboy, com et passes amb lo de "Això sí! Això sí que és cagar-la, però bé!". Perdona per tants comentaris, JoanaPotter • Ursula BlackEnviat el 09/08/2011 a les 12:47:55
  #22728He escrit 1 fanfics amb un total de 4 capítols

  Wiiiii! Aquesta és la meva Gee! Així m'agrada, que compleixis amb els teus deures! Huhuhu! I primer comentari meu cap a les teves fanfics! ^^ estaras contenta... Respecte al capitol. Genial, simplement, perfecte! :D M'encanta el moment J i Alice. Digali llesta que no ha obert la boca, la tia. Anda que no! I diga-li a en James, que faci el favor de deixar la tonta aquella, siusplau. A mes a mes de portar el mateix vestit i la mateixa mascara que l'Alice, a mes a mes es tonta per deixar sol al seu novio. Vaia una petarda. Eeen fi. Que diumenge que ve en vull un altre. I no em serveix l'excusa de ''a la platja no em ve de gust escriure... -.-' xD '' Petons, cuca! ^^ • AvatarClara_WeasleyEnviat el 09/08/2011 a les 14:51:47
  #22730

  Val. Lo del vestit ha sigut cruel xDD I a sobre amb la mateixa màscara. Pot haver sigut obra de la Pandora o m'estic imaginant coses? xD

  Em fa una miqueta de pena l'Angelos, bé que te una mica de raó, si hi penses, el pobre s'ha quedat sol (El Frank ha sigut cruel desterrant-lo de la taula... Però m'encanta! xDD)

  Ah! I l'Anne Bott és genial! La teva germana és droga? Una aparició estelar de la Lily, fent salts mortals, intentant cremar el saló i penjada del sostre. Genial! ^^ (I l'Albus. M'encanta l'Albus. És tan mono ^^)

  Val. L'Upper East Side de Hogwarts. Déu meu, què boooo xDD Una petita broma interna... xDD

  I el James... Sí, l'ha cagat. Però com l'Elektra no em cau bé, per mi millor (Sí, ho sé, una mica egoista, això xDD) I el James com li pot donar les culpes a l'Alice? Qui, amb bona salut mental, li diria al James, quan t'agafa i et comença a morrejar que pari? Va, hombre ya xDD

  P.D: De què era la feina? (Sí, ho sé, sóc una cotilla xDD)
 • Avataranna_lovegoodEnviat el 09/08/2011 a les 20:57:34
  #22731He escrit 3 fanfics amb un total de 26 capítols

  —M'encanta això de desterrar gent de la taula —va comentar el Frank, amb el got de suc a la mà i expressió de sobirà absolut.
  El Frank em mata, en serio. Marry me!

  En aquest capítol l'Elektra ja no em cau tan malament. I mira que tothom està emprenyat amb lo del vestit, pobra dona, ni que ho hagués fet a propòsit, no?

  Per fi surten la Lily i l'Albus! Els trobava a faltar ^^ Per cert, m'encanta l'Anne, que maja, no?

  I lo del final: El James... d'acord que s'assemblen molt i porten al mateix vestit i això... però confondre a la teva novia, collons! Crec que per això m'ha començat a caure bé , pobre Elektra, a sobre que el seu novio es lia amb una altre si li ha de donar una excusa serà que l'ha confós...Una mica trist i tal.
  I a l'Alice ja l'hi val, almenys el podria haver parat a la meitat del petò... (Clar que la Clara ho ha dit bé, difícil ha de ser xDD)

  Apa, ens veiem al pròxim capítol :D, i em sap molt greu per lo de la feina..! P.D. Després de rellegir el meu comentari només puc dir que avui he vingut criticona xDDD • AvatarTooruEnviat el 09/08/2011 a les 21:06:59
  #22732

  Hola! M'encanta i la Lily és mortal, esta com una cabra i m'encanta. Lo de la Pandora, és un noi si o si. Esta clar. El bes de James a Alice.. uff, si et dic la veritat m'agrada més la James-Alice que amb E, no dic que em caiga malament però aquesta tia te algo, és meitat vlad o algo per l'estil. Anne Bott m'encanta, al principi no se perque pensava que era sly, però quan vaig llegir que anaven junts al ball ja em vaig donar compte que era impossible, el James mai aniria amb un sly. I no se si se m'oblida alguna cosa. Bon estiu :D • AvatarLily_BellEnviat el 10/08/2011 a les 22:03:24
  #22734He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  O.O

  D'acord, anem per parts...

  Lo del vestit, es veia venir que algú el portaria igual que l'Alice... però l'Elektra o.o em fan pena les dues, sempre els hi passa alguna, així qualsevol s'odia xDDDD i la conversa de l'Angelos i l'Elektra fa molt mal rotllo, parla dels magatotis com si fossin una secta d'aquestes estranyes, però en part te una mica de raó, es clar que també l'han "desterrat" i està trist, i per això pensa... massa?, sento haver estat tan dolenta amb l'Angelos u.u no s'ho mereixia, només s'havia oblidat de l'aniversari...

  La conversa de l'Anne i el James em fa gràcia, i més quan diu que surt amb la copia de l'Alice, i quan es va el James es veu de lluny que passarà, i el que passa... encara que es vegi de lluny deixa de pedra o.o … Això si que es cagarla, com diu l'Angelos. Però la culpa no es de l'Alice, sino del James per haver begut tant e.e que també soc fan de l'Alice... xD

  Estic contentísima de que hagin sortit l'Albus i la Lily... adooooro la Lily, s'assembla moltíssim a la meva germana xDDDDD. No em maltractis l'Alice, pobreta, que ella no te la culpa de res. Tinc moltes ganes de llegir el següent capítol!!! Seguiré comentant, petons!

  Lils n.n • AvatarArwen Black (Moderador/a FF)Enviat el 15/08/2011 a les 19:52:02
  #22741

  El capítol m'ha agradat molt!! Com la JoanaPotter, mentre llegia també he trobat sospitós això que tant la Pandora com l'Elecktra tinguessin la màscara a punt desde feia dies... (això que escrius són missatges subliminals o informació perquè ens liem? ¬¬), o això diu l'Elecktra, perquè Quina Casualitat! Vale, les casualitats passen, però A SOBRE entre l'Alice i l'Elecktra?? I aleshores l'Elecktra, va i es passa el sopar sentint-se culpable, i aleshores va un altre cop i es troba amb el James i l'Alice...! Qué fort. Pobra Alice... És el James qui no l'ha reconegut! James, sé que en realitat saps que tens tres quarts de la culpa. Mmm bueno deixem-ho en empat. I tema Angelos, en realitat entenc com es sent, vale, només es va oblidar d'un cumpleanys en realitat...(ho dic, i això que em cau malament, que consti), però a la Geena li va saber greu, i si a ella l'Angelos li ha fet mal, què espera que facin els seus amics? Obvi! No costa gaire d'entendre, i això que parlem de l'Angelos. (perdó Angelos, però ho dic perquè la G portava un mes o dos avisant-te!) Però clar, quan diu "són ells, sempre seran ells" sona tant... tant melodramàtic...!! També té raó..! Però és normal, els amics sempre han d'anar primer. Aix, com és la vida als llibres i fanfics! (i sort que és així) (: Agatha, sento lo de la feina..! Conflicte d'interessos? (coi és que ho dius així tot tant misteriós... u.u) No cal que em responguis, només ho deia perquè a continuació et pugui dir fins a quin punt el nom "Agatha" com la McGonagall et va bé xD Per últim, només dir: Lily Power!! :D PD: Els vestits i les màscares estaven ben trobats per com són els personatges! xD • Avatarivi_potterEnviat el 15/08/2011 a les 21:03:11
  #22742He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  HOLA! Vale, això és molt fort. Ara l'Alice quedarà com una meuca i una mala p*** quan certament el que li passa és que està irrevocablement enamorada del James, i ell d'ella perquè negar-ho... Ha estat molt fort que fessis que les confongués, però brillant! Crec que amb tot el que diu l'Angelos els magatotis es replantejaran algunes coses, o no? Per què, de fet, no és cert que l'amistat consisteix una mica en tot això? Defensar-se a mort un dels altres? En fi, tinc ganes de saber com t'ho faràs per solucionar tot aquest merder, la veritat xdd Molts petons! • Avatarharry_james_potterEnviat el 20/08/2011 a les 13:35:53
  #22752He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  Súper capítol! I un títol molt ben trobat! A veure si aquest malentés serveix per posar les coses a lloc! (si us plau). • joni_huguetEnviat el 22/08/2011 a les 01:01:50
  #22759He escrit 1 fanfics amb un total de 2 capítols

  Ueeeee la Lily ha sortit!! Un capitol molt bo, aixxò de l'Angelos em fot pena el pobre noi, ara que semblabava que deixava d'anar de flor en flor, pero clar, la G i en Frank han d'acabar junts, però realment el pobre Angelos només s'ha oblidat d'un aniversari no ho veig que sigui tant important... I lo de equivocar-se de gateta xD ho trobo molt divertit • AvatarJacquesPotterEnviat el 25/08/2011 a les 16:22:31
  #22771

  Hola! Sí, sóc un nou fan lector! Per cert, aquest final molt GG, eeh! Però m'està agradant molt aquesta ff, és molt bo tot el q està passant! M'he quedat molt impressionat avui, quan he llegit les proves: són molt, molt enginyoses. Felicitats per la inventiva! Per cert, sóc un amic de la Marta (marta_ginny) i corroboro la seva veneració al professor Snape. Són molt divertides les seves classes! Apa, espero que escriguis aviat, pq aquests dies que he estat llegint tooooot el que has escrit tenia capítols per parar un tren, però ara no sé què faré si no n'hi ha més! Un petó! Jacques • JoanaPotterEnviat el 12/09/2011 a les 22:01:02
  #22825

  MOOLT MACO, EL DIBUIX. QUASIBÉ ELS HE ENDEVINAT A TOTS xD • Avatarharry_james_potterEnviat el 25/09/2011 a les 20:22:00
  #22874He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  Ja he descobert qui és la persona que envia els missatges: L'Agatha McGonagall.

  És tan fàcil com llegir-se aques fragment de "El Clan de Magatotis":

  I recordar que a "L'Exèrcit de la McGonagall" els Magatoptis van a la Sala Comuna d'Slytherin mercès a la poció de la motació.
 • AvatarArwen Black (Moderador/a FF)Enviat el 09/10/2011 a les 20:43:36
  #22892

  Per quan un altre capítol? =) • AvatarJuliet BellEnviat el 12/10/2011 a les 20:52:09
  #22899

  Mooooolt perfecte!! Penso que lo del petó tampoc ha estat culpa de l'Alice, és a dir... la pobra no hi ha pogut fer res! xd Ah! I m'encanta la Lilly!!! De fet, l'adoro! Per quan el següent? Ens tens aquí a tots esperant impacients!!!