El Torneig dels Quatre Bruixots - 26: Tenir la consciència tranquil·la és signe de mala memòria
AvatarEscrit per Agatha Black
Enviat el dia 21/09/2010 a les 18:03:11
Última modificació 21/09/2010 a les 18:26:02
Tots els capítols de El Torneig dels Quatre Bruixots
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


26: Tenir la consciència tranquil·la és signe de mala memòria

ANY NOU, VIDA NOVA

Benvinguts de nou a l'Acadèmia! Ja som tots un any més grans, més madurs, més responsables, no ens preocupem de la vida dels altres, sinó dels estudis del nostre futur, de la nostra carrera, de les ganes que tenim de tornar a reprendre les classes... Hahaha, ni de conya.

Del que tenim ganes és de veure certs retrobaments, com el de la Rossa i MrPlayboy, que va marxar de vacances amb la silueta envermellida d'una mà a la cara. O K i P, que encara no se sap si han tornat o no... Algú té idea de si S i el Motorista Cañón estan junts o què? Com que ella va marxar el dia després del ball...

Els Magatotis, en canvi, es van quedar. Hem pogut veure juntets a J amb E i a Miss Simpatia amb el Ros. Asquerosament adorables. La Rossa, prenent-se les coses amb molta filosofia i fent ioga cada matí o passant moltes estones amb el Motorista Cañón! No m'estranyaria que hi hagués alguna cosa. De fet, segur que sí. MrPlayboy, S, quedarà això així? Qui sap? Qui ho sàpiga, que m'ho digui, que és d'interès general!

Per cert, us he assabentat d'això del quidditch? Tindrem quidditch interescolar! De moment encara no se sap res dels jugadors, però pel que he pogut esbrinar, F serà el capità de l'equip de Hogwarts i, el seu company d'habitació, K, el de l'Acadèmia. No sabem res dels de les altres dues escoles... pel que es veu, ara a banda del Torneig hi haurà un altra rivalitat per tenir en compte. Aquesta setmana es farà la selecció, de manera que estigueu atents a la cartellera!

Sabeu que m'adoreu

Xo xo

Pandora


L'esperat retrobament pels de quart curs va ser a la classe d'esport dels matins, que va començar amb una bona cursa per la sorra de la platja, que per ser primers de gener, ja són ganes.

Davant de tot el grup hi anaven el Frank i la Geena. I, al cap de cinc minuts, també l'Angelos que va fer un sprint per arribar on eren.

—Hola, G —va saludar-la alegrement—. Mmm... bon any nou.

La Geena va passar d'ell mentre seguia corrent.

—G? —va insistir l'Angelos.

—Frank? —va fer la Geena.

—La Geena —va explicar el Frank— està utilitzant un paradigma pueril segons els qual tu estàs, a tots als efectes pràctics, mort.  Ha decidit actuar no parlant-te, fingint ser incapaç de sentir-te quan parles i negant-se a reconèixer la teva existència de qualsevol manera.

—Què? —va fer l'Angelos—. Això és ridícul. I perquè col·labores amb ella?

—No estic col·laborant amb ningú —va contestar el Frank—. Només et poso al corrent de les últimes novetats.

Li va dedicar un somriure i la Geena i ell van alleugerir el pas i van deixar l'Angelos a darrere, amb un pam de nas. Una mica més enrere anaven la Sofia i l'Alice, que s'estaven posant al dia del que havien fet per cap d'any.

—A la Geena no se li va acudir res més que explicar-li al seu germà el que havia passat amb els homes llop —va dir l'Alice baixet, perquè no volia que se n'assabentés tota l'escola—. I ara el Paris porta uns dies d'aquells hiperprotectors perquè se sent culpable del que va passar.

—No... va ser... culpa seva —va dir la Sofia, panteixant per aguantar el ritme de l'Alice. Ja no pesava 200 quilos, cert, però no estava tan entrenada com els magatotis ni de lluny.

—Ja, però com es va fer mal i no em va poder acompanyar, doncs ja veus... —va fer l'Alice, una mica exasperada, mentre es treia el telèfon mòbil de la butxaca—. Em truca cada dia un parell de cops, m'envia missatges cada hora... me l'estimo molt, però és que al final l'engegaré... mira, ja hi torna —va obrir el mòbil i va llegir—: Hola, vida. Tot bé? Ets a classe d'esport? No et separis del grup. T'estimo, P.

—Caram... si que et té... controlada.

—Oh, com que estem tot el dia xerrant...  —va sospirar l'Alice.

—Per cert... és veritat... això que diu... la Pandora... que el teu germà i la G...?

—No —va fer l'Alice—. Mira, començo a dubtar molt de la Pandora. El que no sap, s'ho inventa. L'únic que vol és ficar el dit a la llaga.

—N'estàs segura? —va preguntar l'Angelos, posant-se al seu costat, que es mirava la Geena davant seu sense treure-li l'ull del damunt.

—Home —va fer ella—, doncs si m'ho preguntes tu potser et dic que sí que estan junts. Deixa en pau la G.

—Li vas donar plantón al ball.

—Jo? —va exclamar l'Angelos—. Ella em va donar plantón a mi!

I no gaire darrere d'ells hi havia el James i l'Elektra.

—Esteu del tot segurs que l'Alice està bé? —va preguntar l'Elektra.

—A què et refereixes, als homes llop? —va fer el James—. Seeee, no li ha donat cap importància. De fet, crec que va ser la que ho va portar millor.

—Mira que com la mosseguessin i encara no se n'hagi adonat... —va dir pensarosa—. La següent lluna plena és el dia vint...

—Caram, sí que ho controles —es va sorprendre el James.

—És que m'agrada Astronomia —va dir l'Elektra ràpidament—. Vigileu-la aquells dies, de totes maneres. Potser no se n'ha adonat i...

—Estic convençut que està perfectament, no pateixis —va dir el James—. Mare meva, no sé què faria si una persona propera a mi fos un licantrop.

L'Elektra es va encongir d'espatlles.

—Segurament allunyar-te'n, com tothom. Al cap i a la fi, són monstres.

El James va sentir com si li clavessin un cop de puny a l'estómac i va parar de córrer.

—Perdona? —va fer, que de cop i volta s'havia empipat—. No sabia que fossis una racista!

—Això no és ser racista, és ser lògic —va contestar l'Elektra.

—Lògic? —va exclamar el James—. Pensava que estaves preocupada de debò per l'Alice! I resulta que estàs preocupada pels del seu voltant!

—Què? És clar que em preocupen als del seu voltant! —es va defensar ella—. Si resulta que l'han mossegada, haureu de...

—Què, deixar-la? —va fer el James que no s'ho podia creure—. Mira, prou del tema perquè ens està mirant tothom i no ho ha de saber ningú —va dir abaixant la veu—. Però si penses així, jo... —no sabia què dir, estava cabrejat de veritat, però no volia dir res del que després s'hagués de penedir.

Senzillament va fer que no amb el cap i va arrencar a córrer darrere del grup, que ja els havia avançat, deixant l'Elektra darrere, a punt de plorar.

*   *   *

L'Angelos va aconseguir atrapar la Geena quan anava sola cap a la seva residència just després de dinar.

—G! —va cridar—. G, per favor, no passis de mi!

La Geena li va adreçar una mirada malhumorada, però no li va contestar, i va segur caminat.

—Molt bé, ja n'hi ha prou, para! —va exclamar el noi, se li va plantar al davant i va fer que s'aturés agafant-la per les espatlles—. Mira, si vols fer veure que estic mort, molt bé, no em parlis, però escolta un moment... la veu del meu esperit, que segueix per aquí, eh?

Li va fer un somriure, però ella no va somriure en absolut.

—Mira, ho sento —va tornar a engegar ell—. Jo... ni he tingut mai nòvia ni he sortit mai amb ningú més d'una vegada, m'entens? No sé gaire bé com van aquestes coses i no hi estic acostumat. Potser el que et vaig fer va estar molt malament, però deixa'm que t'expliqui els motius pels quals me'n vaig anar amb una altra.

La Geena va alçar les celles i es va creuar de braços, com dient "Sorprèn-me".

—En primer lloc, vas marxar. Em vas deixar, i vaig veure que la Sofia estava sola, ergo, que el Frank també havia marxat. Vaig suposar que estaves amb ell... o amb algú altre. Tu et penses que jo m'imaginava que us estaven atacant uns homes llop? No, arribem a una festa, amb un munt de gent, i de cop i volta tu i el teu millor amic desapareixeu. Què hauries pensat, tu?

La Geena va obrir la boca per parlar, però l'Agelos no la va deixar.

—Espera, que no estic. En segon lloc (sí, hi ha un segon lloc), que jo sàpiga, tu i jo no estàvem sortint. Et vaig demanar per anar al ball, cert, però fins a la data, entre tu i jo no ha passat res. Hem estat tontejant, sí, però aquí s'ha acabat tot. No he signat cap document de fidelitat en cap moment... però tot i així, me'n vaig endur un bon càstig —va afegir, assenyalant-se la cara.

La Geena va posar els ulls al cel i va intentar marxar, però l'Angelos encara la va agafar.

—Et vols esperar, que encara no he acabat? Escolta, jo no sóc un noi que té nòvia, no n'he tingut mai, i mai m'ho havia plantejat... fins ara. M'agrades molt, d'acord? Suposo que aquest és el motiu pel qual encara no ha passat res entre els dos, perquè la veritat és que mai he estat flirtejant amb ningú tant de temps sense que passés res, però em feia por que et cansessis de mi de seguida.

Va semblar que la Geena començava a mirar-se'l amb interès.

—La veritat és que m'agradaria intentar-ho. Estar amb tu, vull dir, només amb tu. No em puc creure que jo estigui dient això, però és veritat. I no sé com sortirà, perquè reconec que sóc un balaperduda i que no ho he pogut aconseguir mai, i no hi tinc gaire traça, i segurament ficaré la pota un munt de cops, però si hi ha algú per qui val la pena intentar-ho ets tu i... —es va quedar uns segons sense paraules, però estava convençut que la Geena s'estava estovant per fi—. Mira ets genial, ets simpàtica, intel·ligent, estàs... estàs molt bona, si et puc ser sincer i... m'agradaria sortir amb tu. Si tu vols.

Se la va mirar, nerviós. Ala, ja ho havia deixat anar tot. La Geena se'l va mirar uns segons, segur que li havia costat un munt dir tot allò, i semblava un cadellet desemparat. Un cadellet adorable, molt dolç i molt, molt, guapo, per això. Va somriure i, sense dir res, es va posar de puntetes, li va passar els dos braços pel coll i el va besar. Ell no se'n va apartar precisament, i de seguida la va tenir ben agafada per la cintura.

—Això és un sí?

—Això és un si —va somriure ella.

A dalt de tot de les escalinates, els magatotis, que esperaven la Geena per anar a classe s'ho van mirar des d'uns quants metres de distància, sense obrir la boca.

—Bueeeeeeno —va fer el Frank, al final—. Doncs sembla que han fet les paus.

*   *   *

A l'hora de pocions, l'Elektra va anar a col·locar la seva marmita al costat de la del James.

—Podem parlar?

—Oh, ara em toca a mi —va suspirar el James—. Què?

—James, hem estat la mar de bé durant tot el Nadal. No crec que ara ens haguem d'enfadar per una ximpleria com aquesta.

—Ximpleria? —va repetir el James, alçant les celles—. Tens prejudicis contra els homes llop. I contra els vampirs també? Perquè en conec una i és la mar de maca, perquè ho sàpigues. I què me'n dius dels gegants? Tinc un amic que és mig gegant, saps? Què faig, el deixo de banda?

—No vull dir això... —va començar l'Elektra, però el James la va tallar.

—Espera, potser també tens alguna cosa contra els muggles! —va fer el James sarcàsticament.

—No siguis bestieses, la Sofia és filla de muggles! —es va defensar l'Elektra.

—Oh, és per això que no t'hi parles?

—Què? No! El... el... —va mirar al seu voltant, per trobar un exemple millor—. El pare i el germà de la G són muggles! I no tinc cap problema amb ells! I la G és la meva millor... la meva única amiga!

—Molt bé, m'he passat amb els muggles —va reconèixer el James—. Però hi ha molta gent que té prejudicis contra... contra els híbrid i els clans. I no m'agrada.

—Com vols que la gent no tingui prejudicis amb els clans? —va preguntar l'Elektra—. Aquí a l'est portem segles batallant contra els vlads, els vampirs, els homes llop... Al meu pare el van matar els vlads!

—Amb els vlads no hi tinc res a dir, perquè pel que sé són tots un assassins —va dir el James—. Però els vampirs, ni els homes llop, ni els gegants, ni... ni una bona colla de clans més... no tots són dolents.

—I és clar que no! —va assentir la Geena—. Però tots són perillosos.

—No és cert!

—Sí que ho és, James! —va cridar ella.

La classe sencera es va girar a mirar-los. El Frank i l'Alice, que treballaven davant seu, van contenir el riure. La professora els va dirigir una mala mirada, i la classe va tornar a la normalitat.

—A veure, James, —va dir ella mentre els dos tallaven unes arrels de gingebre per preparar la poció del dia—, aquesta amiga vampiressa que dius que tens... suposo que deu ser de la Cinta Negra, no?

—Ah, saps què és la Cinta Negra? —es va sorprendre el James.

—Aquí estem familiaritzats amb els vampirs, James —va assentir l'Elektra.

—Ah...jo no ho sabia... —va admetre ell—. Bé, sí que ho és, és clar.

—Molt bé —va assentir ella—. I et penses que li resulta fàcil, ser-ho? Et creus que no es mor de ganes de clavar-se a la teva jugular cada vegada que et veu?

El James se la va mirar de fit a fit.

—Doncs diria que no —va fer sarcàsticament de nou.

—Doncs permet-me que et corregeixi: sí que se'n mor de ganes. Però es conté, i et respecta a tu i a tots els qui la respecteu a ella. I als que no la respecten també, per qüestions morals... i perquè probablement és una persona com Déu mana. Però en qualsevol moment podria perdre el control, podria haver-hi un accident i... podria atacar algú. N'ets conscient?Mira, no conec cap vampir personalment però, tot i que pel que he sentit la gent de la Cinta Negra ho porta d'una manera admirable, estic convençuda que la seva força de voluntat no és cent per cent fiable.

El James va recordar el petit "incident" a casa seva aquell estiu, quan la Lily s'havia fet un tall a la mà i la Lizzbell havia estat a punt de llançar-se-li al damunt fins que no va tenir un tros de carn per clavar-li queixalada.

—Sí, ja ho sé —va assentir el James—. Però això no vol dir...

—Que l'hagis de deixar de banda? No —va dir l'Elektra—. Però sí que has d'estar alerta i anar amb precaució. No he volgut dir en cap moment que hàgiu de deixar de banda l'Alice, ni molt menys. L'únic que estic dient és que el dia 20 hi haurà lluna plena i ella no pren cap poció per ser dòcil. I si resulta que ha estat mossegada, a no ser que tingui algun poder màgic del qual no en sapigueu res o alguna mena d'extra-força de voluntat que li vingui d'alguna banda, us atacarà a tu, i a tots els qui tingui al seu voltant. I no crec que li faci gràcia despertar-se rodejada de cadàvers als quals no ha pogut evitar matar.

El James se la va mirar, una mica avergonyit. Tenia tota la raó del món.

—Em sap greu haver-te cridat i... haver dit el que t'he dit. No crec que siguis una racista ni res d'això.

—Gràcies, i tranquil, no passa res —va somriure l'Elektra—. Trobo admirable que saltis tan a la defensiva per defensar gent que... bé que en general ningú defensa.

—Suposo que això li ho puc agrair al meu pare —va contestar el James—. Una de les poques coses.

—Una de les poques coses? —va ironitzar l'Elektra—. Crec que ets pastadet al teu pare.

—No el coneixes —va somriure el James—.Bé, gairebé.

—Però he sentit a parlar d'ell... qui no?

—Sí, el coneixes com tothom, però no és com la gent diu que és, ni com es pensen que és, ni com ell mateix diu que és —va sospirar el James—. Jo el conec. I l'Albus, la Lily, els tiets, alguns dels qui treballen per ell també el coneixen. I no m'assemblo tan a ell. M'assemblo més al meu avi.

—Oh, i al teu avi sí que coneixes, no? —va riure l'Elektra.

—Eh... —va fer el James—. Per què no parlem d'una altra cosa?

El James va ficar les arrels de gingebre en un potet i es va mirar el contingut que tenia a la marmita de moment. Ara què se suposava que havia de fer? Va intentar mirar a la taula de davant, a veure què feia el Frank...

—Has de picar els escarabats —li va dir l'Elektra.

—Oh, perdona, no recordava que eres superdotada —va riure el James, tot i que va agafar el morter.

—Molt graciós —va dir l'Elektra—. En la meva defensa, l'Ulysses és pitjor.

—Cert —va assentir el James, donant un cop d'ull al company d'habitació del Frank que era, com sempre, sol en un racó, llançant-li males mirades al Frank perquè sabia que era l'únic que podia competir amb ell pel que feia a pocions.

—I com portes lo de la poma?

—Què? —va fer el James, sortint de l'ensimismement.

—La poma d'or —va insistir l'Elektra.

—Què? —va repetir el Jame,s que de debò no sabia de què parlava.

—James. La poma d'or. La pista de la segona prova. El que vam aconseguir durant la primera prova, el Torneig dels Quatre Bruixots, recordes?

Pam, segon cop a l'estómac en el que anava de dia.

—Oh...! —va fer el James, mentre sentia que els budells se li recargolaven—. Aquella poma d'or! Bé, bé, ho porto béeeeee.

*   *   *

—Com ens hem pogut oblidar de la poma? —va exclamar el James, donant voltes al loft que havien llogat, mentre els altres tres se'l miraven amb cara d'espantats, però escarxofats al sofà.

—Doncs estant per altres coses, com el ball, els homes llop, els gal·lípades... —va fer el Frank.

—Sí, ja se que han passat coses —va assentir el James, exasperat—. Però és que jo aquí m'hi jugo el coll, no sé si m'enteneu...! Ja deia jo que estava massa tranquil, últimament...

—Val, James, t'has oblidat de la poma —va dir l'Alice—. Tranquil, que la prova no és demà!

—No m'he oblidat de la poma! —va exclamar el James—. Tots ens hem oblidat de la poma! Vam dir que estàvem junts en això, no? Que participava jo perquè era l'únic que tenia l'edat, però que era cosa de tots!

—Val, sí, és cosa de tots, tots ens n'hem oblidat —va dir la Geena—. Fes el favor de calmar-te.

—Molt bé, encara tenim un mes i mig per pensar-hi, no ens esverem —va fer el Frank, calmant l'ambient—. A veure, on tens la poma?

Els tres se'l van quedar mirant. El James va mirar al seu voltant.

—Eh...

—James, digue'm que saps on tens la poma—va dir el Frank.

—Sí, sí, sí —va fer el James—. Sé on la tinc, és només que l'he... extraviat momentàniament.

—Oh, no! —van exclamar els altres tres, tapant-se la cara amb les mans.

—James, has perdut la poma? —va fer la Geena—. Has perdut la poma! Com has pogut perdre la poma!?

—Juraria que era per aquí... —va fer el James, que va començar a aixecar coixins i les coses que hi havia sobre la taula.

—No m'ho puc creure —va remugar l'Alice, aixecant-se, com tots, per buscar—. Això no ens pot estar passant...

—Estàs segur que és al pis? —va preguntar el Frank, mentre obria armaris.

—Estic bastant segur que la vaig dur aquí quan...

—Bastant? —va repetir el Frank—. Estàs bastant segur que està en aquest punt del planeta?

—Sí, perquè no ens fa res escorcollar tot el món per trobar-la —va ficar-hi cullerada l'Alice—. Total, tenim tot un mes i mig!

—Si no és aquí, ha de ser a la residència Beta! —va dir el James—. I no em foteu més nerviós!

—James, estem tots nerviosos! —va xisclar la Geena.

—Vaig a mirar a la cuina —va dir el James.

—Vinc —va fer l'Alice.

Mentre el James mirava pels armaris, l'Alice es va enfilar en una cadira per mirar els prestatges de més amunt. Van estar una bona estona en silenci, concentrats.

—D'això, Alice... —va fer el James en un moment donat—. Ja sé que t'hem estat donant tots la tabarra amb tema, però... estàs completament segura que cap dels homes llop no et va mossegar aquella nit?

—Altra vegada? —va saltar l'Alice—. Estic bé, James!

—Ja sé que estàs bé, sempre ho dius —va dir el James—. El que vull dir és... et vas fer moltes ferides, aquella nit, i els gal·lípades et van curar, però... estàs segura que aquelles ferides només eren esgarrapades? Com de... segura estàs que no et van mossegar...?

L'Alice va parar quieta.

—Bastant segura.

—Bastant segura? —va preguntar el James, ajupit amb el cap dins d'un armari—. Com bastant segur estic jo que no hem perdut la poma? Alice?

Va treure el cap de dins l'armari i va veure que l'Alice s'havia assegut a la cadira i s'havia tapat la cara amb les dues mans. Estava sanglotant.

—Alice!

—No sé si em van mossegar, James! —va somiquejar encara amb la cara tapada—. Vaig fer el possible per evitar-ho, però va arribar un moment que ja no sabia ni per on m'atacaven i... no ho sé!

El James es va apressar a anar a tancar la porta perquè el Frank i la Geena no ho sentissin.

—Vine aquí —va dir, i va fer aixecar l'Alice i la va abraçar fort—. Estic convençut que no et van mossegar, d'acord?

Va notar que l'Alice assentia.

—Però ens n'haurem d'assegurar —va seguir—. No voldràs fer mal a ningú, oi?

—És clar que no! —va cridar l'Alice—. Vindràs aquella nit a la meva habitació? Per vigilar-me? Siusplau?

—El que tu vulguis —va dir el James—. Passi el que passi, Alice, tingues present que et seguirem estimant, i que seguirem estant amb tu, em sents?

L'Alice va respirar profundament sense apartar-se d'ell.

—No vull ser una dona llop, James. No vull.

—Ja ho sé... —va dir el James—. Ja ho sé...


VIST!

J i E cridant-se enmig de classe de pocions.  J i Miss Simpatia deixant potes enlaire la residència Beta. Al cap de poc, els dos passejant-se per tota l'Acadèmia amb una mena de brúixola daurada. Alguna idea de què pot ser? La Rossa i MrPlayboy petonejant-se a la plaça de les residències. Val, MrPlayboy, com t'ho has fet? Què coi li has dit? S'ho ha tragat? I què passa amb el Motorista Cañón? No estarà amb S! Sí, deu ser això! El Motorista Cañón i S estan junts!


Llegit 1311 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • Avatarharry_james_potterEnviat el 21/09/2010 a les 18:08:21
  #21949He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  1r! • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 21/09/2010 a les 18:09:36
  #21950He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Ale, ja vaig dir que publicaria abans de tornar a començar la Uni, i començo demà, o sigui que complert! ^^

  La resposta del Frank de quan l'Angelos li pregunta perquè la Geena no li arla és del Sheldon Cooper de TBBT. És que la vaig trobar boníssima i l'he posat tal qual. Crec que si ho dic, que no és meu, no compta com delicte de plagi ^^

  Mmm... què més. No és molt llarg ni molt espectacular, però wenu, solucionem alguns temes (Geena) i surten problemes nous (Alice). Crec que parlo per tots quan dic que esperem que no tingui res i que, tot i que així fos, la seguirem estimant igual! ^^

  Ala, ja se m'en va la olla. Comenteu molt, okissss?

  Love ya all!

  Agatha Black 
 • Avatarharry_james_potterEnviat el 21/09/2010 a les 18:28:27
  #21951He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  Molt bé el capítol. Llàstima de dues coses, ja m'havia fet il·lusions:

  1a: Que la Genna i l'Angelos tornin a estar junts.

  2a: El mateix amb la James i l'Elektra.

  PS: L'Agatha McGonagall és zúrich (o una cosa més rara i sorprenent que l'Agatha Black encara no s'ha inventat).

  Segueix així!
 • AvatarJuliet BellEnviat el 21/09/2010 a les 18:42:47
  #21952

  PERFECTE! A veure jo ja m'havia fet ilusions d q la Geena acabés amb el Frank i q per fi el James deixés a l'Elektra pero... no es pot tenir tot... xdd A banda d'això m'ha encantat el capítol sobretot la discussió J-E i el final del James i l'Alice...són taaaaaaaaaaan monuuuuuus!!! ;) Bé i per acabar només demanar-te que.... no triguis tant a penjar l'altre sisplau sisplau sisplau!!! Petons! ;) • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 21/09/2010 a les 18:51:34
  #21953He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  Au, va, no l'haviem liat prou, ara fotem-hi la Geena i d'aquí poc, el Frank amb la S ¬¬ però de moment, no et mataré perquè puguis arreglar-ho :) (de moment, clar xd) pel que fa a teories, no dona per gaire, només saber si l'Alice és dona llop, i això no ho sé, però si ho és, l'estimaré igual, perquè seguirà sent la millor :D alee continua aviaat! • JoanaPotterEnviat el 21/09/2010 a les 18:59:38
  #21954

  fantastika kontinua aviat!!! vaa • Avataranna_lovegoodEnviat el 21/09/2010 a les 19:33:25
  #21955He escrit 3 fanfics amb un total de 26 capítols

  Ua! M'havia emcionat amb la baralla James/Elektra... Però al final re de re...! I crec que Elektra es la Thauma, que, buscant un lloc on posar l'ànima va acabar, vés tu a saber com, dintre l?Elektra, i se li van esborrar els pensament o alguna cosa així... Si no, no en tinc ni idea xDD

  Bé, i ho sento molt però ho deixo aquí, que estic estudiant TT

  Fins al proxim capítol!
 • AvatarClara_WeasleyEnviat el 21/09/2010 a les 19:48:22
  #21956

  A veure, Pandora, jo fins ara em refiava de tu i creia tot el que em deies. Però crec que hauré de deixar de fer-ho, eh? Com vols que el frank i la S estiguien junts? El Frank i la G, la G i el Frank xDD

  Jo m'havia fet il·lusion de que: El A i la G han tallat! Han tallat! I m'havies deixat ben feliç, l'úñtim capítol. I ara tornen. Caca (xDDDD). Jo no vull això! Tornaran a deixar solet al meu pobre Frank?

  I, sí, segueixo pensant que l'E és mig galípada o, gràcies a la iluminació del Fortin, és Thauma (Que, la veritat, és un opció que queda millor. Si no, per què els hi haurien explicat lo de Thauma? xDD)

  El que no m'ha quedat del tot clar ha sigut per què l'Elektra sabia lo de lluna plena? Era alguna cosa de les gal·lípades? M'hauré de mirar l'altre capítol altre cop xDD

  Bé, ens veiem!

  P.D: La frase del Sheldon és boníssima! xD
 • AvatarLaura*MalfoyEnviat el 21/09/2010 a les 20:15:01
  #21957He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  Ostres tu, quin capitol mes estressant xD
  Que sàpigues que m'ha encantat la resposta d'en Frank a l'Angelos (si, la plagiada jeje). Què més... No m'agrada que la Geena estigui amb l'Angelos, el Motorista Cañon es mes del meu gust :P
  Tema Alice, que consti que jo ja hi havia pensat en la mossegada, però clar, esperava que no fos aixi! Encara que, per soposat, la seguirem estimant passi el que passi. És l'Alice! =)
  Una altre cosa, la Pandora que deixi d'inventar-se que el Motorista està amb S! Jo no vull i no es veritat!
  Queda tot dit crec.

  Segueix aixi! :) • impedimentaEnviat el 21/09/2010 a les 21:20:04
  #21959He escrit 1 fanfics amb un total de 23 capítols

  Estic enamorada den James (de fet estic enamorada de tots els tios de les fanfik, almenys de la majoria). En la meva defensa només diré que en James es extrmadament violable i no hi puc fer-hi res! puta, puta, puta Elektra, ja se que és lleig però a mi em cau molt malament i jo l'expulso a l'inframón vulgui o no.

  Alice, no et deseperis maca, que la vida no s'acava per això.

  Bé Agata segueix escrivint rapidament i no facis com jo que havegades trigo "mig any" per un capitol (me pierdo en los mundos de internet). Penja aviat, m'encanta.
 • Avatarharry_james_potterEnviat el 21/09/2010 a les 22:29:33
  #21960He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  Frase Sheldon Cooper 100%! The Big Bang Theory per sempre!

  Si, en James és com en James avi (Forcat). Mira que "perdre" la poma d'or!

  La meva teoria de la de l'Agatha Black és perquè en "El Clan de Magatotis" la Minerva li diu coses i l'Agatha mai diu el que sap. I hi ha una ff (en sembla que és "L'Exèrcit de la McGonagall" que l'Agatha es queixa de no poder veure a en James. Ja sé que m'explico com el cul i que tot són paranoies, però fa dies que hi estic donant voltes i crec que un zúrich és, de moment, la "cosa" més pausible (ara l'Agatha Black ens sortirà amb una cosa més rebuscada i que quadri més i quedaré fatal...).

  SEGUEIX AIXÍ SI US PLAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • AvatarArwen Black (Moderador/a FF)Enviat el 22/09/2010 a les 01:30:23
  #21961

  Capítol!!! Visca!!! :D

  A veure, coses:
  - M'ha agradat molt la frase del Frank (és a dir del Sheldon Cooper). ^^

  - És clar que seguiré estimant l'Alice igual que abans encara que s'hagi tornat una dona llop! Encara que espero que no s'hi hagi tornat... Normal que estigui preocupada, tot i que feia veure que no ho estava davant dels altres...

  - Estic segura de que l'Elektra és una dona llop! Primer, perquè el dia que la Sofia es va enfadar amb ella va ser quan estava al carrer amb els homes llop i va avisar l'E pel mirallet, però és clar l'E li diu que la gent té altres problemes a part dels seus... L'Elektra no podia sortir aquella nit perquè era lluna plena...
  Segon, l'Elektra és l'home llop (digues-li home llop, digues-li dona llop) que va intentar ajudar l'Alice. Els gal·lípades diuen, en aquell mateix capítol, que hi ha homes llop que no són dolents i que intenten ajudar als humans que són atacats pels realment dolents (els qui, a part, ensenyen a ser dolents a homes llop recient mossegats, com aquell que era més petitó que els altres).
  Tercer, en aquell capítol mateix es diu que l'home-llop bo té els ulls blaus, i després es diu "casualment" que l'Elektra té els ulls blaus. A més l'Elektra es troba malament durant els dies que hi ha lluna plena, que com que n'hi ha cada mes (sí, no?), pot fer passar que és a causa del "període" (vamos, la regla xd)
  Quart, penso que en aquest capítol l'E li diu al James que l'Alice podria ser perillosa perquè sap de què parla, i l'E pensa que si digués que és una dona llop molta gent s'apartaria d'ella (cosa que és molt probable). A més, l'E tenia molt controlat els dies de lluna plena!
  Segur que el James es torna superespecial per ella per defensar i dir el que ha dit sobre el racisme de clans i demés.
   
  Bé aquesta és la meva teoría! I la defensaré fins que es demostri el contrari o moriré en l'intent! XD

  - Sóc tan feliç de que hi hagi un altre capítol!! Siusplau siusplau siusplau no tardis molt en penjar l'altre...

  - La Pandora em cau fatal! Sempre s'està ficant en la vida dels demés i critica als que no són populars! Per això penso que la Pandora ha de ser algú mínimament popular... No ho sé... :P

  - La Sofia em cau molt bé. Em cauen genial TOTS els Magatotis.

  - L'Elektra també em cau molt bé, tot i que entenc que la gent vulgui que el James estigui amb Miss Simpatia (em va fer molta gràcia el nom de Miss Simpatia xd). Penso que és comprensible que l'E no caigui bé a molta gent: molt intel·ligent, molt guapa, valenta (això segur ja que participa al torneig!), etc. La gent aprofita que té lo de les manies per criticar-la... Però l'E és bona persona.

  - L'Angelos, mirate'l... Sembla que li agrada de veritat la Geena :) A veure quan durarà...
  El Frank deu estar celós encara que no se'n doni compte, o no ho vulgui dir en veu alta perquè seria com afirmar-ho...

  - Trobo a faltar alguna bogeria de la Lily per fer-nos riure durant una setmana en pensar-hi...! És clar que entenc que no és un personatge principal i no la pots fer sortir a tot arreu... :)

  - Mmm... Segurament em deixo més coses que se m'havien acudit... Però ara tinc massa son per enrecordar-me...

  - Aquest comentari tan llarg val per a tres capítols més... (és broma, sas que no em podré estar de comentar-te'ls tots ^^ i mirar cada dia que pugui si has penjat... xdd)

  - James, no! La poma no! Com has pogut? S'assembla tant a mi en això! M'ha recordat l'altre dia quan de cop no sabia del cert si m'havia endut el bolso o no al sortir de casa... No sé on tenia el cap! Igual que ell XD Menys mal que ell té la brúixola! És tan pràctica...! Jo en vull una per Nadal! :D

  - Ostres quina biografia que t'estic escrivint... Igual m'estic passant de llarg ^^" Ho sentoo...

  - Que et vagi molt bé la Universitat!!!!!!!!!!!!! Molts ànims!!!! • AvatarArwen Black (Moderador/a FF)Enviat el 22/09/2010 a les 01:36:20
  #21962

  Ostres sí que m'he passat ^^" No t'aborreixis llegint el comentari... Si vols no el llegeixis! En serio, eh! =S • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 22/09/2010 a les 23:00:25
  #21963He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  - Vale, comentari general. Pel que veig, us ha impactat en general molt més el que li passa a l'Alice (que no sabem si li passa o no) i les converses amb l'angelos i l'Elektra que el que de veritat passa d'important al capítol: EL JAMES HA PERDUT LA POMA!

  Pel que fa a l'elektra i les vostres diferents teories:

  a) L'ELEKTRA ÉS UNA GAL·LÍPADA: L'Elektra no és com els gal·lípades: ni té el ulls liles, ni vola, ni llegeir la ment, ni té els cabells blancs, NI TÉ CUA.

  b)L'ELEKTRA ÉS MIG-GAL·LÍPADA: Bé, això tindria més sentit, però seria estrany que l'únic hagués heretat dels gal·lípades fos no trepitjar les línies del terra... no?

  c) L'ELEKTRA ÉS LA THAUMA: A veure, la Thauma tenia el seu propi cos, que ja va morir fa temps, i que hem vist.

  d) LA THAUMA POSSEEIX L'ELEKTRA: Les possessions són màgia negra, els gal·lípades no fan màgia negra (els bons, no). I si penseu en els préstecs... wenu, per començar es fan en animals, i en els més estúpids, perquè com més complex és un cervell més impossible és entrar-hi. En segon lloc, encara que hagués entrat... per què no en va sortir?

  e) L'ELEKTRA ÉS UN HOME LLOP: Recordeu que l'Elektra comparteix habitació amb la Geena. La Geena no ha vist mai cap llop allà, ni amb les nits de lluna plena. La poció que els fa dòcils, ELS FA DÒCILS, però no impedeix que es transformin. L'elektra no s'ha transformat mai, que jo sàpiga...

  Ale, no dic res més. ^^ Aneu pensant, si voleu... ^^
 • AvatarJuliet BellEnviat el 23/09/2010 a les 19:48:56
  #21964

  mé més més capítols!! xd esq tinc el mono...xdd • JoanaPotterEnviat el 24/09/2010 a les 16:00:39
  #21965

  capiiiitul! bo, molt bo! • AvatarTooruEnviat el 24/09/2010 a les 17:27:59
  #21966

  Hola!

  Perdo per el retras...U.U l'havia llegit però m'havia oblidat totalment.

  Doncs que dir, que m'agradat com sempre, espere que amb la bruixola James trobe al poma, per que sino... Encara que també pot demanar-li-la a Elektra, no? No estan junts? Lo de les Gal·lipades, pot ser Elektra les coneix o simplement no. xD

  Crec que Alice, no ha sigut mossegada, perque sino notaria alguna cosa, no? es a dir els sorolls, els olors, el menjar...

  No estic molt inspirada, aixi que perdo si és molt cutre.

  Adeu! 
 • Avatarivi_potterEnviat el 25/09/2010 a les 00:43:03
  #21973He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  HOLAAAAAAA!
  Buf, m'ha encantat el capítol! :) De veritat noia, es que escrius tant bé!
  Pobre Alice, espero que no l'hagin mossegada de veritat! I m'ha encantat el moment-retrobament Angelos-Geena, de veritat :)
  Un petoneet! • MrsBlack AnònimEnviat el 25/09/2010 a les 13:55:15
  #21974

  jajajaja. jo que t'anava a dir que he trobrat boniiiiisssiimaa la resposta del Frank! m'ha agradat molt el capitol. muà!