El Torneig dels Quatre Bruixots - 23: La importància de ser Frank
AvatarEscrit per Agatha Black
Enviat el dia 12/08/2010 a les 09:15:37
Última modificació 12/08/2010 a les 09:15:37
Tots els capítols de El Torneig dels Quatre Bruixots
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


23: La importància de ser Frank

AMB EL BALL A LA CANTONADA I LA SEGONA PROVA A DOS CARRERS

 Bon dia, alumnes i professors!

Ànims, que avui és l'últim dia per a tots! L'últim dia, de l'any, és clar, que de curs encara en queda un bon tros... en fi, sort que tenim el torneig, perquè si no seria per penjar-se d'una soga... En fi! Que a partir d'ara només ens hem de preocupar pels regals de Nadal, de no agafar massa quilos de més amb els banquets, les postres i les begudes i, i això és important, de tenir parella pel ball.

Un cop més, la Pandora us evitarà fer el ridícul i acabar preguntant a algú que ja estigui agafat. Gentilesa de la casa.

De l'elit està tothom agafat tret de Miss Simpatia (que no acudirà al ball i gràcies a Déu no ens muntarà cap escena), S (qui si troba parella jo... jo dic qui sóc! Ha!) i el Motorista Cañón (que, per increïble que sembli, ha estat rebutjant a totes les noies —i algún noi! — que li han demanat d'anar al ball).

Pel que fa als plebeus, us passo una llista dels pringats disponibles. És clar que si encara no tenen parella... Déu sap les rampoines que deuen ser, no? No us asseguro bona qualitat. Jo, la veritat, preferiria anar sola!

Sabeu que m'adoreu.

Xo xo

Pandora

 

 


 

—I, per tant, és important ser conscients del fet que no es pot realitzar un préstec durant massa estona, perquè al final un s'acostuma al pensament de l'animal i acaba perdent la identitat.

El James escoltava atentament el que deia la professora Calixta, la mestra d'Invocació, una dona gran de cabells blancs que posava els pèls de punta. Es deia que era una de les bruixes més notables dels seus temps. Una Dumbledore grega, que des que havia deixat el seu negoci esotèric, només feia algunes classes setmanals a l'Acadèmia. S'havia de ser brillant per poder fer tot el que els intentava ensenyar.

El James creia que entenia el que acabava d'explicar. Era semblant al que li passava a ell quan es transformava en animàgic. És clar que tot allò dels préstecs era una cosa molt diferent, i semblava la mar de complicat.

—I només es poden fer préstecs en animals? —va preguntar l'Anne Boot—. En persones, per exemple…?

—I ara! —va exclamar la professora d'Invocació—. No! Abans d'introduir-se a la ment d'un ésser viu, la persona que realitza el préstec ha d'aconseguir doblegar la seva ment, ha de traspassar una muralla que no està disposada a deixar passar ningú. Les ments humanes són massa complexes com per accedir-hi. Amb les dels animals de vegades es pot fer.

Al James li estava entrant mal de cap per la complicitat del tema.

—Però, a veure —va començar—. Es tracta d'enviar la teva ànima a dins d'un altre cos per manipular-lo com vulguis, o…?

—No, no, no —va interrompre la professora—. L'hoste no té cap control sobre el cos prestat. Només pot… observar. Pot veure i sentir el que el prestamista veu i sent. Pot saber els seus… pensaments, per dir-ho d'alguna manera.

—Aleshores és com la legeremància, no? —va fer l'Angelos.

—No ben bé. La legeremància es realitza en persones, per començar, no en animals. Amb els préstecs un pot posar realment la seva ànima a dins d'un altre cos. Però no el controla. Com a molt es pot… fer sorgir una idea dins el cervell de l'animal…

—Per tant, una mica sí que pots manipular el cos —va dir l'Elektra.

—Com dius? —va fer la professora.

—Per exemple —va intentar explicar l'Elektra, que semblava que era l'única que es veia autènticament submergida en el tema—, si fes un préstec en un… en un ocell, es podria fer un préstec?

—Sí, són una de les ments més fàcils de penetrar —va assentir la professora.

—Molt bé, doncs si fes un préstec en un ocell, potser no podria manipular exactament quan aixecaria el vol, però podria pensar… "perill" sobtadament, o "compte" (o no en paraules, sinó en conceptes). Segur que això faria que l'ocell aixequés el vol, oi? Perquè seria com si l'avisés la seva pròpia consciència.

—Tens raó —va assentir la professora Calixta, satisfeta—. Molt bé. Sí, de fet part de la gràcia està en poder manipular el pensament de l'ésser. Per això és una sort que no es pugui realitzar en humans. Imagineu el que suposaria que es pogués manipular la ment. Seria com un ímpero però que es podria realitzar a molta distància i sense que ningú no en fos conscient.

—Segur? —va fer l'Elektra, pensarosa—. I si hi hagués algú que tingués unes capacitats màgiques i mentals extraordinàries?

—És que es necessiten unes facultats màgiques i mentals extraordinàries només per ficar-se al cervell d'un ratolí —va riure la professora Calixta—. Fa més de cinquanta anys que ensenyo aquí, i només hi ha hagut dos alumnes que aconseguissin realitzar-ne un de ben fet. Eren dos alumnes brillants, i de tota manera no van poder accedir a cap ment més enllà de la d'un cuc de terra. I cregui'm que les facultats mentals d'un cuc de terra són mínimes. Ja ho veuran quan ho provin vostès...

—Ah, que té la intensió que ho fem? —es va espantar la Sofia.

—Ho intentaran —va somriure la professora Calixta—. A setè. I si tenim sort potser algun de vostès arribarà a no fracassar estrepitosament del tot.

—I vostè pot accedir a qualsevol animal? —es va admirar el Frank—. Si no és una pregunta massa personal...

—No, no puc —va contestar la dona—. Hi ha animals amb facultats mentals i psicològiques impressionants. El dofins, per exemple. Impossibles. Les tortugues; tenen una paret mental que sembla d'acer forjat. Per no parlar de les abelles, que ni tan sols tenen identitat i es necessitaria entrar al cervell de tot l'eixam per a aconseguir alguna cosa. Hi ha ments complicades. Però cap d'aquestes és comparable a la complexitat d'un cervell humà. De manera que no pateixin —va afegir rient—, que no podré accedir als seus somnis mentre dormen.

Va sonar la campana i els alumnes van marxar a dinar. L'Elektra es va acostar al James i li va agafar la mà mentre la resta de la classe ens avançava. El James es va girar i va somriure.

—Quin maldecap d'assignatura... menys mal que només la faig aquest any.

—Invocació? Però si és molt interessant!

—No et dic que no —va fer el James—, però, la veritat, estudiar una cosa tan complicada perquè després ningú de la classe no sigui capaç de fer-ho... és una pèrdua de temps, no?

—Però almenys tens la teoria, saps que aquestes disciplines existeixen, en quins casos serveixen i com funcionen. Si tens aquests coneixements i un dia et trobes en una situació que podries resoldre posant-te a la pell d'un animal, doncs sabràs que es pot solucionar fent un préstec, i hauràs de buscar una persona que en sàpiga fer.

El James es va encongir d'espatlles. Ho seguia trobant una exageració.

—És l'últim dia de classes abans de Nadal —li va recordar l'Elektra—. Fem alguna cosa aquesta tarda?

—Tenia pensada una sortida amb els magatotis. Només amb els magatotis —va afegir en veure que l'Elektra s'hi anava a apuntar. Després va pesnar que potser el que acabava de dir era una mica ofensiu—. Eh... vull dir que... fa molt que no estem els quatre sols i... bé, tu ets la meva parella, la Geena està mig-sortint amb l'Angelos... No és que ens molesteu, però de tant en tant va bé sortir només amb amics, ja m'entens.

Després va pensar que no el devia entendre, perquè l'Elektra no semblava tenir més amics a part d'ells. Tot i així, no va perdre el somriure.

—És clar, cap problema. Quedem demà, doncs?

—Demà perfecte —va somriure el James.

Es van asseure a taula per dinar. El James es va fixar que des que l'Alice s'havia tallat el cabell —d'això en devia fer un parell de setmanes o una mica més— una quantitat considerable de noies duien de cop i volta el mateix pentinat. Ho havien començat les del club de fans, i la moda s'havia estès fins a les altres tres escoles. Al principi l'Alice havia posat mala cara, però el James sabia que en realitat se sentia satisfeta de marcar tendències. Des de llavors que no li parlava, i això que s'asseien a la mateixa taula. Feia com si ell i l'Elektra no existissin i es limitava a menjar i fer-la petar amb el Frank i la Geena. El James estava sorprès de com de bé ho portava la Geena. Era la millor amiga de l'Alice i de l'Elektra, que es tiraven els plats pel cap, però vés a saber perquè, tenia una mena d'immunitat per part de totes dues.

—Com t'ho fas? —li va preguntar mentre es dirigien cap a l'última classe de l'any—. Per portar-te bé amb totes dues, vull dir.

—Perquè sóc Suïssa —li va contestar la Geena—. Amb l'Alice no parlem mai de l'Elektra i amb l'Elektra no parlem mai de l'Alice. Ni de tu. És molt important no treure el tema.

—Però...

—I amb una mica de serenor i autocontrol, també —li va retreure—. Perds els estreps molt fàcilment, James, i t'encanta fer saltar l'Alice i a ella també li agrada picar-se amb tu. I sempre acabeu igual, xinxant-vos fins que un dels dos perd els estreps i acaba ferint a l'altre. I t'aviso que no he pogut evitar observar que últimament el que perd els estreps sempre ets tu.

El James va fer un sospir.

—Sí, tens raó. Però és que em posa com una moto i...!

—Ja ho sé, però hauries de controlar una mica aquest temperament —li va recomanar ella, quan van entrar a classe d'Encanteris, i el James es va asseure al seu costat—. Et penses que l'Alice no intenta encendre'm, de vegades? Ja saps com es posa quan creu que té raó. Què he de fer? Li he de replicar? No, m'espero a que es tranquil·litzi o a que se li acabi la veu, després li dic que sí, que té raó, i li demano disculpes.

—Disculpes per què?

—Oh, això és igual, sempre està ofesa per alguna cosa; ja fa un any que no em preocupo pel que és.

—Caram —va fer el James.

—I hauries de veure com és l'Elektra a l'habitació. Em fa ordenar les sabates per ordre cromàtic, m'ha fet tancar en el bagul tot el que tingui de color groc i no em deixa ni posar un dit a sobre de les seves coses. Hi ha una butaca en la que no puc seure, perquè és la seva butaca, i només puc menjar galetes salades els dimarts, perquè els dimarts és el dia de les galetes salades —va acabar l'última frase amb una mirada desquiciada. —Quan tinc ganes d'escanyar-la, respiro i conto fins a deu, m'aixeco de la seva butaca o deso el paquet de galetes i ja està.

—Ho trobo admirable això que fas, Gee, però jo no tinc tanta paciència. No penso aguantar tots els comentaris maliciosos de l'Alice com si res.

—Comentaris maliciosos de l'Alice? —va riure la Geena—. Què hi ha del "Vés al ball amb el teu nòvio... ah, no, que és muggle" o el "Bé, ja que no puc anar al ball amb l'Elektra, he pensat que potser tu series una bona substituta..."?

—No ho vaig dir amb aquestes paraules —va saltar el James a la defensiva.

—Però va ser exactament el que va passar, no?

—No li penso de manar perdó per res del que hagi dit. Almenys sóc sincer. No li he dit mai res que no sigui veritat.

—Mira, James, t'estimo molt però... quan vols fer mal a algú... en fas molt.

Van haver de callar perquè l'Aberforth va entrar a classe. Va entrar caminant com una persona normal, i amb totes les peces de roba al lloc que tocava, cosa que volia dir que s'havia pres les pastilles d'extracte de granota i que hi era tot. Però aleshores es va asseure i es va treure una bossa de llaminadures de la bossa.

—Ja hi tornem a ser —va dir el Frank mentre s'aixecava de la cadira i es dirigia cap a ell—. Au, vinga, Abby, anem a fer una passejadeta fins al despatx de la McCrits i si et portes bé deixaré que et quedis les llaminadures, d'acord?

Va semblar que el temps s'aturava quan l'Aberforth va treure les llaminadures de l'abast del Frank, li va clavar la mirada i li va deixar anar:

—Senyor Longbottom... es pot saber què fa?

El Frank es va quedar parat on era amb cara de pòquer.

—Què...? Les... les... llaminadures...?

—Les farem servir pels encanteris d'avui, si li plau a vostè, és clar.

El Frank es va posar blanc.

—Mmmm... ah... sí... és clar... jo... d'això... millor callo i m'assec, senyor professor, senyor —i es va asseure al pupitre davant del James, que s'estava pixant de riure.

—Cobrint-nos de glòria, Frank?

—I jo què sabia! —va murmurar el Frank.

El Dumbledore va obrir la bossa de llaminadures, i amb un toc de vareta va fer que el seu contingut multicolor es dispersés levitant per la classe.

—Com que és l'últim dia no els vull atabalar amb teoria nova de l'assignatura, perquè quan tornin de vacances no recordaran res —va dir—. De manera que farem una classe de repàs. Vull que cadascú trobi alguna manera de fer baixar llaminadures del sostre. Res de repetir encanteris. I es poden quedar els caramels —es va girar cap al Frank—. Què us sembla, excel·lència, és del vostre gust?

—Sísenyor —va dir el Frank, fluixet i vermell.

—Ens donaríeu el gust de començar...?

Accio caramels —va dir el Frank apuntant amb la vareta al sostre, i un parell de caramels van anar fins a ell.

—És un honor observar la vostra habilitat en acció, sir Frank —es va burlar l'Aberforth, mentre la classe s'aguantava el riure—. El següent... Thalassinos?

Wingardium Leviosa! —va murmurar la Geena.

—Perfecte. Senyoreta Stronova?

Finite incantatem —va fer la noia de Durmstrang.

—Correcte. Vinga seguim... Angelos.

Mobiliarbus!

—Sí senyor... Potter

El James va aixecar la vareta i tres granotes de xocolata van anar a la seva taula.

—Oh, vaja —va assentir el Dumbledore—. Tenim categoria. Era un Appropinquet no verbal?

—Sí, senyor —va somriure el James.

—Cinc punts per Beta. I continuem...

Mica en mica, tots van anar empescant-se'n alguna, però cada vegada era més difícil, perquè no es podia repetir, i al final alguns es van veure obligats a fer coses maldestres. Quan van haver acabat tots, el Dumbledore va assenyalar un parell caramels de tots els gustos de Bertie Boot que quedaven en un racó.

—Ho han fet tots força bé. Però m'agradaria ensenyar-los una última manera d'aconseguir-ho. Una manera molt senzilla en la qual no ha pensat ningú.

I es va arromangar la túnica, va pujar sobre la cadira, després sobre la taula i va allargar la mà per agafar les llaminadures. Va baixar al terra, i tots van somriure per no haver-hi caigut.

—Els he dit que havien de baixar-los, no que haguessin de fer servir màgia —el Dumbledore també va somriure—. Saben, ja sé que fer màgia ens fa la vida molt més fàcil, però trobo que de tant hauríem de fer algunes coses a la manera muggle. Per recordar-nos que en realitat sense màgia també es pot aconseguir qualsevol cosa que ens proposem i... bé, per saber valorar la sort que tenim de poder fer-la servir.

La classe es va quedar en silenci, reflexionant. El James va veure que el Montague i el McNair se'n burlaven, però la gent no els va fer cas. Idiotes.

—I ara... —va fer l'Aberforth—. Els desitjo que tinguin unes bones vacances i ens veiem al gener si Déu vol... i Longbottom ho aprova.

 

*   *   *

 

—Nois —va dir el Frank quan va entrar a l'apartament que tenien llogat amb una carta a la mà—. Algú m'explica per què la factura del mes de novembre del mòbil puja a cent cinquanta-tres euros?

La Geena i l'Alice van intercanviar una mirada de pànic.

—Qui té el mòbil? —va voler saber el Frank—. Jo ni tan sols l'he fet servir!

—A mi no em miris —va dir el James i es van girar cap a les noies.

—En la nostra defensa —va dir la Geena—, no ens havíeu de pillar. Però algú —va afegir mirant a l'Alice— s'havia d'encarregar d'anar a agafar el correu.

—Vam comprar el mòbil per les coses del pis! —va exclamar el Frank.

—Ja, però ja que el tenim... —va fer la Geena— jo de vegades aprofito per trucar a casa.

—Sí, hi ha un número fix que surt tres o quatre vegades... però i aquest mòbil? 87634...

—És del meu germà.

—I li truques tres vegades al dia...? —va començar el Frank—. Oh, deixa'm endevinar, a aquest número hi truques tu, oi? —va afegir mirant l'Alice.

—Em sap greu que a diferència de la resta de presents, el meu nòvio no vagi a l'Acadèmia i hagi de recórrer a altres maneres de parlar amb ell.

—Doncs et podries buscar maneres més barates —va fer el Frank deixant la factura sobre la taula—. Tot això ho estem pagant amb la targeta de crèdit, i al final ens quedarem sense fons, nois! Hem de vigilar.

—A mi no m'ho diguis —va dir el James.

—Ah, no? —va fer el Frank, agafant un altre paper—. Tinc la factura del mes de la targeta de crèdit. En què t'has gastat tu cent setanta euros?

—Com saps que he estat jo, eh?

—Perquè hi ha un rebut d'una joieria signada amb J. Potter. Et diu alguna cosa, això?

—Sí—va fer el James, acostant-se cap a ell per mirar el rebut—. Que he d'aprendre a falsificar la teva signatura, també. Oh, és del rellotge. És que se'm va espatllar i me'n vaig comprar un de nou.

—I què passa, la corretja és d'urani explosiu o què? —es va escandalitzar el Frank.

—Nah, passa que ja que me'n comprava un... el botiguer em va recomanar aquest. Et pot dir l'hora de trenta-sis països diferents i es pot submergir a molta profunditat.

—Oh, és clar —va ironitzar el Frank—. És per aquells moments en què ets a dos-cents metres de profunditat i necessites saber amb urgència quina hora és a Madagascar, no? Nois, us esteu comportant molt irresponsablement...!

—Perdona? —va fer el James alçant una altra factura—. Dos-cents euros, de Motors Atenes!

—Se'm va caure la llanta de la moto i, ja de pas, li vaig fer una revisió...! —va saltar el Frank a l'acte, vermell com un pebrot—. Era una causa justificada!

—Oh, sí, és clar —es va burlar el James—. El món no podria sobreviure sense la teva moto!

—Sigui com sigui —es va apressar a dir el Frank—. Hem de rebaixar despeses. Jo també m'he passat, però això s'ha d'acabar. Ens hem de portar bé. Tots. Ho he calculat i de moment portem un equivalent de cent galions gastats.

—Cent? —van cridar els altres tres.

—Gairebé. Més ens val guanyar el torneig si no volem haver d'explicar-ho a casa... i ens hem de mentalitzar en no gastar més, d'acord?

Els tres van assentir.

—Bé, doncs ara que això està solucionat —va saltar la Geena al cap d'un moment—. Necessito un cafè. No aguantaré tota la nit treballant sense cafè, us ho dic de debò.

—Jo també... —va dir l'Alice.

—No, Alice, et quedes aquí que avui et toca a tu fer el sopar. I al James li toca preparar el llibres i la informació per treballar aquesta nit. Ja us en portarem, si voleu. Frank, anem?

—A fer un cafè amb tu? —va fer el Frank—. Sols?

—Eh... sí.. —va assentir la Geena.

—Sí, és clar. Agafo l'abric i anem...

Els dos van sortir del pis i van agafar l'ascensor.

—Ha sonat molt forçat? —va preguntar la Geena—. S'ha notat molt?

—El què?

—Que els volia deixar sols, coi! A veure si ho arreglen d'una vegada...

—Ah! —va fer el Frank—. No! Vull dir, sí, la veritat és que és el primer que he pensat...

—No hi ha qui us enganyi, excel·lència —va riure la Geena.

 

*   *   *

 

A dins, l'Alice es va aixecar de seguida de la cadira on estava asseguda i se'n va anar cap a la cuina. El James es va quedar on era, rumiant. Al cap d'una estona, va seguir l'Alice fins a la cuina.

—Com li agrada a la Gee ficar-hi cullerada en tot, eh? —va riure el James, intentant començar una conversa per les bones.

—Sí —va preguntar l'Alice donant-se la volta—. Què vols?

—En primer lloc que deixis el ganivet de trinxar sobre la taula lentament —va dir el James—. Gràcies. En segon lloc, i ja que la Geena no pararà fins que ho fem, m'agradaria que parléssim.

L'Alice se'l va mirar.

—Digues.

—Jo et volia demanar perdó.

—Perdó? Perdó per què?

—Pel que et vaig dir l'altre dia —va dir el James—. I l'anterior. I el d'abans d'aquest i l'altre i l'altre i l'altre. Per tot el que hagi dit ofensiu o que et fes mal. No era la meva intenció.

—Sí que ho era —va contestar l'Alice—. Era exactament la teva intenció.

El James va fer un sospir.

—Doncs m'ho hauria de callar i aguantar-ho. No et mereixes que et facin sentir malament.

—Caram, gràcies —va dir l'Alice, acostant-se cap a ell i agafant una cadira per seure. Ell també ho va fer—. Però saps què? No t'ho callis. Els amics són er explicar-se les coses i per dir-se les veritats a la cara. Si no et pots refiar dels teus amics, de qui et pots refiar?

—Però de vegades t'ofenc.

—Sí, i jo també ofenc a molta gent. Per això no tinc gaire dret a enfadar-me, encara que em facis mal. A partir d'ara no vull que em demanis perdó per res que no lamentis de debò. Vull que siguis més franc.

—Vols que vagi en moto, em posi a fer pocions i et controli les despeses?

—No —va riure l'Alice—. Franc, amb c, no amb k.

—Ah! —va fer el James—. D'acord. Però tu també ho has de ser. M'has estat amagant moltes coses. No em vas dir que et van castigar sense assistir a la segona prova.

—Ja —va sospirar l'Alice—. Em sap greu.

—I tampoc no em vas dir que estaves sortint amb el Paris. I no em diguis que ho vas fer perquè no se n'assabentés el Frank —va afegir ràpidament.

—Tenia por que et posessis gelós.

—Per què hauria de posar-m'hi?

—Perquè a mi em va posar gelosa l'Elektra —va reconèixer l'Alice—. Per què et vas molestar tant, doncs? Perquè no t'ho vaig explicar?

—No ben bé... no tens perquè explicar a ningú la teva vida privada si no vols, però... és que no m'agrada el Paris.

—No diguis bajanades —va dir l'Alice, mirant-se'l amb suficiència—. A tu t'encanta el Paris. Sempre t'ha caigut bé.

—Val, tens raó —va somriure el James—. Sí, suposo que a mi també em  va sentar malament. Però és una tonteria, no?

—Sí, ja som grandets —va assentir l'Alice, tirant-se enrere el serrell—. I vam decidir ser amics, o sigui que ja està.

—Ja està —el James va somriure—. I mira que bé que estem ara. Per què no podria ser sempre així?

—Perquè seria avorrit —va contestar l'Alice.

—I no sabem ser avorrits.

—A partir d'ara, serem sincers i ens direm tot el que pensem? —va proposar l'Alice.

—Amb una condició —va restringir el James—: res de sentir-se ofès. Si vols que et digui tot el que pensi quan em demanes opinió, no et pots enfadar després. Ni jo tampoc, és clar.

—Em sembla just. Ha de ser... com si fossin bromes.

—Exacte.

—Amics?

—Amics.

I va ser allà, mentre es feien una abraçada, quan van començar a pensar que allò de veritat podria funcionar.

 

*   *   *

 

—Bé, doncs comencem —va dir la Geena quan tots van acabar de sopar—. Quina és la feina més urgent?

—Invocació —va dir el James—.Potser ens podeu ajudar, rondadors. Ja sé que vosaltres no fèieu aquesta assignatura, però potser en sabeu alguna coseta. Hem de preparar una redacció sobre el següent tema que farem.

—Que és? —va preguntar el Remus.

—La invocació d'éssers del Pandemònium —va dir l'Alice.

—Pandequè? —va fer el Sirius.

—Pandemònium —va repetir l'Alice—. Inframón. Infern.

—D'allà és d'on véns tu, no? —va dir-li el James a l'Alice.

—Sí, em van enviar per destruir-te a tu, enviat celestial designat pels àngels i els sants —li va tornar l'Alice.

Per sorpresa del Frank i la Geena, el James només va riure.

—Jo no en tinc ni idea —va dir el Sirius, i els altres van negar també amb el cap.

—Doncs haurem de fer-ho amb els mètodes pre-rondadors —va dir el Frank.

—Lletra gran i marges amples? —va fer l'Alice.

—Sí —va assentir ell—. Jo he llegit que invocant un dimoni pots saber la veritat sobre qualsevol cosa. És com si parlessis amb un mort, però sense restriccions, perquè no han estat mai vius... ni morts.

—Sí —va assentir la Geena—, però em sembla que només es podien fer dues o tres preguntes i s'han de fer formulades de tal manera que es pugui contestar Sí i No.

—Home, amb això en tenim per cinc línies... —va calcular l'Alice—. La lletra haurà de ser molt gran.

—I haurem de consultar bibliografia, apunts, companys... —va fer el Frank.

—Oh, no! —va exclamar el James, deixant-se caure sobre la taula.

—Què passa, J —va riure l'Alice—, tens una vida tan apassionant que no et pots rebaixar a fer els deures com la resta de mortals?

—Tu no portes massa hores sense parlar per telèfon? —es va burlar el James i li va llançar el mòbil—. Perquè no te'n vas a un racó a polir-te'ns cinquanta euros de la targeta en una trucada?

—Per què no te'n vas tu a donar pel cul a una altra banda?

El Frank i la Geena es van tornar a mirar.

—Diga'm que a tu també et sembla que t'has perdut alguna cosa.

—Ahà —va fer ella.

—Menys mal. Últimament em pensava que només em passava a mi.

 

 


 

VIST:

Vaja, vaja. Qui ha dit que no anava a la festa d'aquesta nit perquè tenien una reunió d'amics? Doncs no és el que sembla en aquesta foto de La Rossa i el Motorista Cañón juntets fent un cafè... Ja ho sabies, Mr Playboy? No? Bé, doncs ara ja ho saps. De res.

Sabeu que m'adoreu.

Xo xo

Pandora


Llegit 1469 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 12/08/2010 a les 09:29:07
  #21768He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Hola!

  Perdó mil vegades per haver trigat tant. Tinc excusa! Es va casar el meu cosí de València i vaig marxar una setmaneta cap allà i no vaig pensar en avisar-vos, em sap greu ^^

  Cosetes del capítol:

  És el títol que més m'agrada dels que he posat mai; no sabia quin posar, i no se'n va acudir fins al final, de pura casualitat i vaig pensar "Alaaaaaa, com em ve tan rodaaaat?" Pels que no ho sapigueu, "La importància de ser Frank" és una novel·la d'Oscar Wilde. L'original en anglès es deia "The Importance of Being Earnest". Earnest vol dir "honest" en català, i la gràcia estava que el protagonista es deia Ernest, que es pronuncia igual, i es feia un joc de paraules. En català ho van traduir "earnest" per "franc", que està pràcticament perfecte, i el protagonista va passar automàticament a dir-se Frank. No sé qui va ser el traductor, però va ser una idea brillant. Com a curiositat, us diré que en castellà no van tenir més ous que traduir-ho per "La importancia de llamarse Ernesto", perquè tot i que el joc de paraules s'hauria pogut conservar, hauria estat un xoc trobar un llibre a la llibreria que es digués "La importancia de ser Franco, por Oscar Wilde". Hauria causat furor! XD

  Bé ara cosetes sobre el capítol en sí. Ja sé que vaig dir que aquest capítol seria del ball... però al final no. Veureu, és que vaig notar que feia segles que no feia sortir una sola classe; que abans ho feia molt, però no sé per què des que són a l'Acadèmia em va com malament. A més, encara no havia posat gairebé res de l'assignatura nova, Invocació, de manera que és una bona manera d'introduir algunes coses. Això de la Invocació d'éssers del Pandemònium sortirà d'aquí a poc. Els préstecs... sortiran molt més endavant, perquè seran importants amb un personatge que encara no existeix i que sabrà fer-ne i ho aprofitarem molt; queda molt, però almenys ja tinc el tema introduït.

  I res, crec que ja està. En aquest capítol, menys baralles i més bon rotllo, per variar una mica, que ja tocava. Espero que us hagi agradat i... ara sí, al proper capítol... Nadal. Encara no sé el títol.

  Petons!

  A.Black
 • Avatarginny loovegodEnviat el 12/08/2010 a les 10:29:10
  #21769He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  ooooh, quina ilu! el dia del meu cumple!!!

  vai a llegir! • myre_ginnyEnviat el 12/08/2010 a les 11:57:52
  #21770

  eeeiiii!!

  esta mol mol beee, tenia ganes d tornar a veure els magatotis axi, com sempre, wenu, nuse com dir-ho. la Gee i el Frank fen un cafe junts i pillats x la pandora, sk aksta tia (o tiu) sta a tot arreuu???? venen ganes d matarlaa!! a veure com anira el ball, axo si q sera un petit desastree.

  un petooo!
 • Avatarginny loovegodEnviat el 12/08/2010 a les 12:12:15
  #21771He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  Myre_Ginny, la pandora és tio, ja vam quedar que era l'ullysses xDxDxD (ho sento, és que havia de fer la brometa)

  Bueno, comento demà que ara estic celebrant el cumple (acabo de fer una escapadeta xD), només dirte que m'ha encantat el capi ^^ • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 12/08/2010 a les 17:39:19
  #21774He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  uoooo! En serio que ara el James i l'Alice tindran bon rotllo? En serio? Perquè sent tu, sembla impossible xd vaa, que ara la S anirà amb el Frank al ball i la Pandora l'haurà cagat amb el seu comentari, seria molt bo xd L'Alice... si no va al ball (cosa que encara no descarto) ja li buscaràs algun lio per posar-se durant aquella estona xD això del títol sí, ho havia pillat, està molt i molt bé, jo també crec que el traductor s'ho va currar un munt! Ah, i que la classe d'invocació m'encanta!! Continua aviaaat! (Ah, per cert, que fa massa temps que no surt l'Agatha, pel meu gust xd) • Avataranna_lovegoodEnviat el 12/08/2010 a les 20:52:30
  #21775He escrit 3 fanfics amb un total de 26 capítols

  Uooo! Vale, el títol es bonissim xDD

  Ala, en James i l'Alice de bon rotllo? Nosaltres no volem bon rotllo... Volem que es liin ja ^^" Però de moment em conformo xdd

  I la S i el seu debut? O siguit, de moment tothom es pensa que continua igual... Apareixerà prima d'un dia per l'altre?

  Bé, espero el pròxim capítol ^^ (I vaya merda de coment el meu, ho sento ^^")
 • MrsBlack AnònimEnviat el 13/08/2010 a les 12:02:50
  #21777

  El proper capitol Nadal o per Nadal? xddd. a mi m'ha agradat molt aquest capitol la veritat, pero esque odio l'Alice, no puc amb ella prrggsgsggskkjhjGUbjhu! pobre frank, el fas sortir molt poc i quan surt mai li dones importància ni res, del James ho sabem tot de l'Alice També la Geena bueno, almenys més que el frank surt, pro esque del pobre frank no se'n sap res! ni el que sent ni el que pensa ni el que fa... i això que es el meu preferit! muà. • MrsBlack AnònimEnviat el 13/08/2010 a les 12:08:48
  #21778

  el James té o no té paciencia? perque amb l'Elektra i les seves manies se n'ha de tenir molta, jo ja l'hauria engegada, però amb l'Alice salta rapidissim! serà que no s'aguanta les ganes de menjarli la boca.. ñññññññeñeñeñeñeñ-. • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 13/08/2010 a les 20:31:33
  #21780He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  ginny_lovegood: FELICITAAAATS! Si me n'arribo a adonar t'hagués dedicat el capítol. Bé, et dedicaré el següent, queda pendent, ok? ^^ Bé, quan comentis ja et contestaré! Mua!

  myre_ginny: Sí, a mi també m'agrada fer escenes que surten els quatre; mola, però últimament no tinc gaires oportunitats, per això m'he tret aquest capítol intermedi de la màniga, per això i per les classes (s'hauria acabat l'any que només haurien fet una classe d'esport i prou... U.U'). I sí, com molt bé augures, el dia de Nadal serà desastrós! ^^ Per què amagar-ho, si ja em coneixeu! ;)

  marta_ginny: doncs, sí, durant un temps tindran bon rotllo. Trobava una mica a faltar el Magatotis Team que teníem a la primera i segona part, i vull que tornin. L'S i el Frank no aniran sols a la festa. Ja els tinc aparellats ^^. I l'Alice  no anira al ball, perquè
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 13/08/2010 a les 20:50:28
  #21781He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  (se m'ha tallat i s'ha enviat sol... ¬¬)

  marta_ginny: (...) perquè, tal i com li va recomanar el James, estarà aquella nit amb la seva pròpia parella (ja tenia ganes de tornar a fer sortir el Paris). A mi també m'encanta invocació, però estic amb el James que és massa complicat per a ells... el que passa és que ho necessito perquè ho facin ALTRES personatges que sí que poden i així ja sabreu de què va. I molt em temo que l'Agatha no tornarà a sortir fins al final de la fanfic, quan tornin a Hogwarts, que serà bàsicament un capítol o dos. Li donarem un respir, ok? ^^

  anna_lovegood: gràcies pel títol ^^ Ja sé voleu que l'A i el J es liin, però bueno, us foteu XD. I i la presentació en societat de l'S, sí, serà al proper capítol perquè s'haurà comprat un vestit despampanant de la seva talla, per fi. ^^ Merci per comentar!

  Mrs Black: El proper capítol Nadal, i com a molt tard la setmana que ve XD. UQE NO T'AGRADA L'ALICE? EI, GENT, A LA MRS.BLACK NO LI AGRADA L'ALICE!! (prepara't pel linxament general... XD). I el Frank... sé que surt poc. És que el protagonista és el James, i l'Alice i la Geena simplement surten perquè ara tenen moltes escenes amb l'S i la E, que si no sortirien igual que ell. De totes maneres intentaré que surti més endavant. De totes maneres, no acostumo a mostrar gaire els seus sentiments o pensament perquè, a diferència dels altres, el Frank és més reservat. El James, o l'Alice, encara que no em fiqués a dins els seus cap, sabries exactament el que pensen només per com es comporten. El Frank és diferent. Només deixo veure una part d'ell, perquè és el mateix que ell mostra de cara als altres. No sé si m'he explicat gaire... Però accepto el suggeriment i intentaré que estigui més present, sí? ^^ I el James no té paciència, no. El que passa és que l'Elektra no el pica cada cinc minuts i a l'ALice li agrada anar posant el dit a la llaga i remenar XD. I amb l'Elektra no és difícil passar estona: és difícil conviure-hi, però això només ho viu la Geena.
 • Avatarginny loovegodEnviat el 13/08/2010 a les 21:34:40
  #21782He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  Vale, no sé què passa que no em deixa enviar el comment (un altre cop uu' xD) te l'envio per MP. • AvatarLaura*MalfoyEnviat el 14/08/2010 a les 00:08:13
  #21783He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  No saps l'alegria que m'has donat! No tenia res a fer i dic, passa't per la web a veure que hi ha de nou i... txan! Nou capitol! M'ha agradat molt, ja tinc ganes de veure com serà el ball ;)

  petons • MrsBlack AnònimEnviat el 14/08/2010 a les 11:27:31
  #21784

  :) • AvatarlunalovegoodEnviat el 14/08/2010 a les 13:04:23
  #21785He escrit 2 fanfics amb un total de 45 capítols

  hola!
  acabo de tornar de Turquia i no hi ha res millor que trobar-se uns capítols de la fanfic per sentir-se altre cop a casa! aquest capítol en especial m'ha agradat molt, perquè em recorda les primeres èpoques dels magatotis (sense mal rotllos, com ja heu dit i amb les classes). El títol fabulós, fa anys vaig veure la pel·lícula basada en el llibre i em va encantar i encara me'n recordo, sobretot perquè em va fer molta gràcia el títol. :)

  estic frisant per saber com anirà el ball!!! :D i sí, seria bo que la Sofia i el Frank anéssin junts al ball, però a ell el veig tan enamorat de la Geena, pobre!

  ja tinc ganes de conèixer aquest personatge nou que promets!!!

  apa, un petó a tothom!
  i bon estiu (el que en queda)
  adéu! • Avatarrodlel14Enviat el 14/08/2010 a les 14:34:13
  #21786He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  Ieep!

  Bé, comencem. El capítol m'ha agradat bastant, la veritat, tot i que hi falta contingut. La única cosa d'interés que hi ha és la reconciliació entre el James i l'Alice, i penso que hauria estat millor que es reconciliessin al ball. Amb una discussió amb l'Elektra pel mig hauria estat magnífic.

  Hi he pensat, en la novel·la, quan he vist el títol. No la he llegit, però em sonava d'haver-la comentat a classe...

  I ja que hem començat, ens hi posarem a fons... Muahahahahahaha!
  Primer, el torneig: no sé si ho faràs, però si jo fos l'escriptor tindria certa gràcia... Tens la més mínima intenció de desqualificar algun dels paladins?

  També hi ha el tema Elektra: em recorda, últimament, a Medusa. Aquesta ira continguda és mortal, i quan parla d'allò de la mirada aquella que fa... :S Potser és una paranoia, però tindria el seu sentit si pensem que som a Grècia i Medusa és un mite grec, oi?

  La última cosa que vull dir és que, pel meu gust, s'està allunyant una mica de l'argument original... Vull dir, hi trobo a faltar els zúrichs, els vlads, l'Agatha... Se suposa que els vlads són més presents a Grècia que al Regne Unit, no?

  Bé, jo me'n vaig!

  Rodlel14
  Muahahahahahaha! • AvatarPorcupintí-naEnviat el 14/08/2010 a les 16:57:01
  #21787He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  Fantàstic! M'ha encantat! I perdona que no et comentés l'anterior i que et comenti aquest tan tard. Tot aquest culebrón de l'elit de les escoles és lo màxim i fa la cosa molt interessant. Buaaah tinc unes ganes del ball! Ai m'encantaria que el Frank trobés algú genial per ell (i com ell), al ball. Algú que fes que mig-oblidés la Geena. Ai, déu, la Pandora és genial, no saps com l'he trobat a faltar. Ja sé que el meu comentari no porta massa cosa, però és que estic de vacances, així que em dedicaré a llegir els teus fantàstics capítols sense treure'n masses conclusions, que la cosa no la porto bé XD.

  Bé, Gigi (no sé si m'és permès anomenar-te així XD), espero el proper capítol amb moltíssimes ganes!

  MUÀ!

  Maria
 • Avatarginny loovegodEnviat el 14/08/2010 a les 19:02:59
  #21788He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  hahaha, no m'enrecordava de lo de Gigi xD m'he rigut una bona estona ;) • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 14/08/2010 a les 20:11:55
  #21789He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Hahaha, sí, em podeu dir Gigi, ara ja m'agrada i tot!

  Laura*Malfoy: Vale, merci per comentar. QUe fàcil que és fer-te felic, nois...! XD

  lunalovegood: Turquia, que guaaai! Jo vull anar-hi també! Pel ball no us haureu d'esperar gaire però pel nou personatge aquest que fa els préstecs... sí, molt. Els préstecs tornaran a sortir en aquesta fanfic, però el personatge de qui estic parlant, no. Wenu, doncs gràcies per llegir i comentar! Mua!

  Rodlel14: Eis! Ja trobava a fañtar parlar amb tu! XD No, l'ALice i el Jame sno es poden reconciliar al ball, perquè necessitaré a l'Alice fora de l'Acadèmia, i no només per estar amb el Paris; el Paris només serà una excusa. Em sap greu decepcionar-te, però no, no tinc la intenció de desqualificar cap dels paladins. La veritat és que em cauen tots força bé, i tampoc no li penso posar fàcil al James. I això de Medusa... waw, és molt bona idea, la veritat. Però no, no és el que li passa. A veure donaré alguna pista... són dues coses. A l'Elektra li passen dues coses xungues a la vegada. El problema és que ella es pensa que només és una. I hasta aquí puedo leer. I pel que fa a vampirs/vlads/homesllop... va, xk no quedi dit... sortiran al proper capítol... no us he dit que seria un ball desastrós? XD Un petonet, Enric1

  Porcupintí-na: com que t'agrada la Pandora? La Pandora és odiosaaa! XD El Frank... molt em temo que no, no trobarà ningú. Almenys ningú que li agradi de veritat, perquè ja he dit que anirà acompanyat. I tranquil·la que Gigi sí que em pots dir! ^^
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 14/08/2010 a les 20:43:14
  #21790He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  Vaa ara l'Alice s'escaparà del ball per anar a veure l'Oracle de Delfos! (sí, em recordo que vas dir que tornarien en menys de dos anys, que els ajudaria en una prova i que no seria la tercera). A partir d'aquí sí que són coses sense cap base. El MrPlayboy s'enfadarà pel comentari de la Pandora i plantarà la Geena, que es trobarà al ball sense parella i el Frank passarà pel costat i entraran juntets ^^ (val, sé que això és el que m'agradaria, però deixa'm somiar!). L'Alice descobrirà algo de l'Elektra, de l'estil que és una zúrich i per això té tanta força, i de pas, serà la descendent de Slytherin (el real) i una de les fundadores zúrichs (vale, ara m'estic motivant massa, ja paro, ja paro xd). Suposo que per demà no tindràs capítol, no? És que és el meu aniversari i hagués sigut un bon regal :) però espero que almenys em responguis una pregunta: investigant en puc treure alguna cosa d'això de l'Elektra o amb el que ens has dit aquesta ff en tinc prou per deduir-ho? Alee un petó! • AvatarTooruEnviat el 16/08/2010 a les 16:47:14
  #21792

  Hola!!

  Gràcies per el capítol!!  Tirava de menys els Rondadors. Pobrets ultimàment estaven molt marginats.

  El capitol com sempre genial, pobre Frank, a vore si es dona compte ja de lo que sent per Geena. Aleshores apareixeran els vlads en el proxim capítol?! Per fi! Ja era hora  que aparegueren, segur que es carreguen tot el salo de ball.

  Continuare pensant amb lo de la Elektra i.... ahir em vaig recordar de una cosa, te'n recordes de la carta, ( xD si encara li pegue voltes, fins que no ho haverigue no parare xD) la carta que rep el James i lo de la finestra oberta, podria ser un elf, la finestra sols seria per a liar i com es un elf doncs podria desparatre? Tenia una altra teoria-parida, però no recorde ara mateixa que era.

  Adeu!
 • impedimentaEnviat el 16/08/2010 a les 17:55:15
  #21796He escrit 1 fanfics amb un total de 23 capítols

  AAAAAAAAA no, aixo no si val, en J i l'A sa'n de liar però ja, que vol dir aiixò de només amics? i una me i la G k deixi el pleyboy i k es lii amb en F, i tots felisos. Aquet capitol s'ha ma fet més curt nose pk. dw
 • MrsBlack AnònimEnviat el 19/08/2010 a les 00:55:49
  #21812

  No,no de cap manera, en una historia, conte, serie (el que sigui) les coses no poden anar be sempre, sino no hi ha emoció, han de passar coses sino la intriga desapareix, amés l'Alice i el James s'han de casar i tenir fills amb el càracter de l'Alice i l'autoestima elevada del James, i com que shan de casar (per que si, perque ho dic jo)han de viure la vida i estar amb altres persones i tenir aventures encara que en el fons es facin mal. que pasaria si les families de romeu i julieta s'avinguessin i els volguessin casar? Ja no hi hauria història ni emoció ni intriga ni res! aixi que això esta com ha d'estar i punt. ññññññññe! • MrsBlack AnònimEnviat el 19/08/2010 a les 00:56:15
  #21813

  ¡¿VALE?! • AvatarPorcupintí-naEnviat el 19/08/2010 a les 17:34:50
  #21817He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  Ostres! Frank i Sofia junts??? pot ser? • AvatarJuliet BellEnviat el 21/08/2010 a les 21:35:16
  #21824

  Eieieieieiei fantàstic!!!! Ostres vull el segÜent JA!!!!!!!!!! Xdxdxdxd de veritat lescena del ball promet moltissim!!!!! ;) • Avatarivi_potterEnviat el 23/08/2010 a les 16:18:10
  #21827He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  HOLAA!
  M'ha encantat. Tot i que això que l'Alice i el James ara siguin amics i tan bé tot no em fa bona espina. Durarà menys que una bossa de caramels en un pati d'escola!
  Bé, que m'encanten els Magatotis i la historia ja ho saps!
  Petons :) • AvatarLily_BellEnviat el 24/08/2010 a les 19:23:03
  #21828He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  Ueeee!
  Hola a tothom! Soc nova en aquest forum, encara que en realitat posto un mes llegint les aventures dels magatotis. Des del primer capitol de El Clan de Magatotis que em va passar una amiga, em vaig enganxar. Com pots escriure així de bé, Agatha? Ets genial! El meu personatge preferit es la Lily. (La claves com a Petita Psicòpata)
  El capitol, genial, com sempre. m'ha encantat el titol!!!!! espero amb ansia el seguent capitol!!!
  Petons.

  Lily Bell • AvatarLuna13Enviat el 31/08/2010 a les 09:52:18
  #21839

  No triguis massa en posar-ne un de nou! El James i l'Alice...en pau? Si que es estrany. Bé, que és genial, aquest ff. • Avatarharry_james_potterEnviat el 02/09/2010 a les 15:41:48
  #21843He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  La Pandora és una Put@ (tipo Skeeter).

  L'Alice i el James continuem fen el tonto i la Geena encara no veu que el Frank li cau la bava quan li parla.

  És absolutament genial!!!