El Torneig dels Quatre Bruixots - 21: Sis són companyia, set són multitud
AvatarEscrit per Agatha Black
Enviat el dia 04/07/2010 a les 19:11:40
Última modificació 04/07/2010 a les 19:12:39
Tots els capítols de El Torneig dels Quatre Bruixots
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


21: Sis són companyia, set són multitud

Bon dia pel matí!

Ja fa dos dies de la Primera Prova, però la gent encara en parla. La veritat és que les actuacions van ser fabuloses i el fet que fins aquest matí no se sabessin les puntuacions fa que encara s'allarguin més les indagacions. No cal posar-se histèrics, que no anem pas malament. No s'ha de cantar victòria fins la Tercera Prova.

Però m'he assabentat d'un parell de cosetes! Sabeu que tothom parlava que era estrany que J tingués una puntuació tan alta quan era qui havia rebut més ferides dels quatre? Doncs resulta que aquest matí els jutges s'han ajuntat per parlar—ne abans d'anunciar els resultats, i el Papi Sòcrates, Madam Jo-No-Sóc-Geganta-Sóc-De-Constitució-Robusta i Lord Dimitri Von Alegria han dit que s'havia de baixar la puntuació de J, ja que fins després de la prova no s'havia sabut que tenia la gran ferida a la cara. Però resulta que McCrits ha saltat en defensa del seu paladí i ha recordat amablement (ejem, ejem) als membres del jurat que si haguessin emès els vots un minut abans, s'haurien quedat tal i com estaven. Que s'havia pres les molèsties de guardar el paper de les puntuacions signat, i que per tant, aquest era oficial i que tal com dictaven les regulacions no-sé-quines del codi vés-a-saber sobre les lleis del Torneig dels Tres Bruxots, les puntuacions eren inapel·lables i no-modificables. "So that's it", ha dit McCrits. Resulta que abans de professora, va ser advocada, i així estem. És increïble com es pot jugar brut seguint les regles fil per randa!

En fi, no ens desanimem, que això no ha estat res! Ja enganxarem Hogwarts per alguna altra banda. Ara concentrem-nos en el proper esdeveniment guai: Festa demà al vespre a l'Olimp, amb permís dels profes i tot! Us hi esperaré en candeletes!

Sabeu que m'adoreu.

Xo xo

Pandora


El James es va despertar amb el sorollet que va fer la Caixa de Pandora en sonar. Tenia la boca molt seca i ni tan sols sabia on era. Va obrir els ulls (l'ull, de fet, ja que l'altre el tenia tapat) lentament i va notar que li feien mal les parpelles. De mica en mica, va notar que li feien mal moltes altres coses, com els braços, la cara, l'esquena, l'estómac, una cama, els dits dels peus i, per sorprenent que semblés, els cabells. Tot era molt blanc... ah, és clar, la infermeria. Va recordar imatges del torneig... l'hidra, la Geena transformada en cavall, el lleó de Nemea en flames, la seva urpa a la cara... el dolor quan va deixar de fer efecte la poció. Es va portar les mans a la cara, i va notar la gasa que encara li recobria la cicatriu... no l'havia vista, encara. Va fer un sospir, desitjant que no se li hagués desfigurat la cara.

Va notar que hi havia algú al seu costat, dormint en una butaca. Tenia el cabell fosc i una silueta prima. Alice?

— Al...?

La noia va obrir els ulls, sobresaltada. Eren blaus.

—... ektra! -va arreglar el James ràpidament.

Casum l'olla. No. No s'assemblaven. És clar que no. El que passava era que duien el mateix cabell, era normal que s'hagués confós! Oi? Oi?

—James! —va exclamar la noia amb un somriure—. Perdona, m'he adormit! És que fem torns amb el Frank, la G i l'Alice per estar aquí amb tu, per quan et despertessis. Com et trobes? Et fa mal res?

—Em fa mal tot —va contestar el James, incorporant-se una mica, no sense cert esforç—. Quan fa de la Primera Prova?

—Va ser abans d'ahir ­—va dir l'Elektra amb un somriure.

Fins i tot quan s'acabava de llevar, amb el cabell esbullat i cara d'adormida, estava preciosa.

—Suposo que tota l'escola ja deu saber que estem junts, oi? -va sospirar el James.

—Nnnno... -va cotestar l'Elektra, posant-se una mica vermella, i va desviar la mirada a terra mentre es recargolava la samarreta—. Jo no he dit res a ningú, i la Pandora no se n'ha assabentat. Tot i que de fet... -es va posar encara més vermella—. Ni tan sols sabia si estàvem junts o no.

El James no va poder evitar somriure quan la va veure tan nerviosa. Li encantava.

—Home, si tu no vols, no, eh? -va diu amb un somriure irònic—. A mi m'és igual...

—A tu t'és igu...? -l'Elektra va aixecar el cap de cop, espantada, i va veure que el James li estava prenent el pèl—. No em facis això...

—Vine aquí —va somriure el James, i la va estirar cap a ell per fer-li un petó—. Ets preciosa.

L'Elektra va somriure obertament.

—Així estem sortint?

—Tu vols sortir amb mi?

—Jo sí... -va fer ella—. Però...

—Però res -va contestar el James i la va fer callar amb un seguit de petons ràpids i dolços, que va interrompre una tos darrere seu.

—D'això... -va fer la veu de la infermera—. Veig que ja s'ha despertat, senyor Potter...

El James, que estava disposat a fer com si sentís ploure fins que la infermera se sentís incòmoda i marxés, va notar que l'Elektra s'apartava d'ell. Segurament era ella la que se sentia incòmoda quan la miraven. Llàstima.

—Li agradarà saber que finalment li he pogut salvar l'ull -el va informar la infermera, que anava per feina—. Li sembla que mirem com ha quedat aquesta cicatriu?

El James va empassar saliva i va assentir. En algun moment o altre ho havia de passar, no? Doncs vinga. Es va aixecar amb ajuda l'Elektra i va coixejar fins davant d'un mirall on va seure.

—Preparat?

El James va assentir, i va veure pel mirall que l'Elektra es posava darrere seu mossegant-se les ungles. Era curiós: fes el que fes l'Elektra, sempre et venien ganes de fer-li una foto i posar-la a la portada d'una revista.

—I aquí ho tenim - va dir la infermera—. Bé, trobo que podria haver estat molt pitjor.

S'havia distret mirant la seva novia i s'havia oblidat per un moment de la seva ca... espera, aquella era seva cara? Va tancar els ulls, va respirar profundament, i els va tornar a obrir. Sí, la cicatriu seguia allà. Se la va quedar mirant. Bé, la veritat era que passada la primera impressió tampoc no n'hi havia per tant. No tenia la cara deformada, l'ull estava com sempre, i ni tan sols feia angúnia. Era un tall net, i només es veia una ratlla entre vermella i negra que li anava des del front a mitja galta en diagonal, passant per l'ull dret. La infermera tenia raó. No n'hi havia per tant. De fet... segons l'angle ni tan sols li desagradava.

Va veure que l'Elektra es posava a riure.

—Què, preparant la sessió fotogràfica?

—Ei, que fa impressió! -es va defensar ell.

—Vaig a buscar tisores per treure—li les benes de la cama i una poció per fer—li calmar el dolor... -va dir la infermera—. No pateixi que no té res a veure amb la que es va prendre vostè; aquesta serà de les segures.

Va marxar i els va deixar als dos sols.

—Ho ha dit amb to de retret —va sospitar el James.

—Ehh... sí —va estar-hi d'acord l'Elektra—. I té raó.

—Ja ho sé, no ho tornaré a fer mai més.

—Més et val —va dir ella amb un somriure—, perquè puc aguantar aquesta cicatriu, però no gaires més, eh?

—Et segueixo agradant? - va preguntar-li ell, quan es va posar dret i es va girar cap a ella.

—Ahà -va fer ella, sense moure's un pèl.

—Tot i la cicatriu? —la va agafar per la cintura.

—Tot i la cicatriu —va repetir l'Elektra, passant-li els braços pel coll i atansant-lo cap a ella.

Es van fer un petó llarg i dolç, va semblar que el tems s'aturava. El James no hagués sabut dir quanta estona van estar-s'hi, per això, quan va obrir els ulls i va trobar-se amb una altra cara a cinc centímetres li va semblar que li donava un atac de cor.

—Canvi de torn —va informar el Frank amb un somriure sorneguer.

—Cal que t'acostis sigil·losament d'aquesta manera?! —li va cridar el James.

—Oh, sí —va fer el Frank—. T'hauries de veure la cara. I no ho dic per l'esquerda que t'hi ha sortit. Et queda bé per cert; et tiraria els trastos, però no ets meu tipus.

—Això, tu burla-te'n —li va retreure el James, mentre l'Elektra semblava que volia batre un rècord de vermellor.

—El que no et mata es fa més fort —va sentenciar el Frank, que semblava estar passant-s'ho bomba—. Pensa que tot el que et digui jo ja no t'afectarà quan t'ho diguin els d'Slytherin. Per tant, com més em fiqui amb tu, més curtit estaràs.

—Gràcies Frank, no sé què faria sense tu.

—Poca cosa —va dir ell—. I és un plaer.

—D'això... que... me'n vaig a esmorzar... i a classe i tal —va dir l'Elektra entretalladament i procurant no aixecar els ulls de terra.

Es va desfer en excuses i va desaparèixer de l'infermeria.

—Gràcies per fer-me companyia i això! —va cridar el James quan va marxar.

—Oh, ara ens agraïm així les coses? —es va burlar el Frank—. Si hagués sabut que m'havies de posar la llengua fins a la gola m'hauria pres un caramelet abans de venir...

—Com no callis et juro que et faré miques —li va deixar anar el James.

El Frank se'l va quedar mirant.

—Home, ara amb aquesta cicatriu m'ho hauré de prendre seriosament —va dir—. T'hauries de fer una nova personalitat, ara que ets un tio dur. Les nenes cauen rendides als teus peus, pel que he vist...

—Si estàs esperant que t'expliqui el que ha passat...

—No, no! —va fer el Frank—. Si està claríssim, el que ha passat! N'he tingut un primer pla molt complert.

—Infermera, m'està alterant! —va cridar el James—. Faci'l fora!

—Sincerament, Potter —va dir la infermera quan va tornar amb un flascó de líquid rosat i unes tisores—. Crec que la senyoreta Elektra l'estava alterant més.

—Zasca! —va exclamar el Frank.

El James va fer rodar els ulls i es va estirar al cadastre amb un sospir, deixant que la infermera li tragués les benes de la cama i el braç. Es va beure el contingut del flascó, que feia olor de roses i es va sentir molt millor.

—En unes horetes podràs marxar —el va informar la infermera.

—Fantàstic, així podràs venir a la festa d'aquesta nit —va dir el Frank, quan la infermera els va deixar.

—Quina festa? —va voler saber el James.

—No has llegit la Caixa de Pandora? —va preguntar el Frank, i li va allargar la caixeta—. Es veu que es fa en un local muggle que es diu Olimp; els de l'Acadèmia diuen que està molt bé.

—Guai —va dir el James—. Ei, què, et penses quedar aquí tot el dia mirant-me amb aquest somriure?

—No, al migdia vindrà l'Alice —va dir el Frank—. Espero que no ens trobi a nosaltres dos com quan he vingut jo a prendre el relleu...

—Frank, calla —va saltar el James—. Estic llegint la Pandora, ara. Ja han repartit els punts i ningú no me n'ha dit res! Com hem quedat? I això que la McGonagall ha hagut de... de ser ella, de què va?

—Han anunciat els punts aquest matí a l'hora d'esmorzar —va explicar el Frank—. A tu i al Gunnar us queda una mitja de set sobre deu. L'Elektra té un sis i mig, i la Linette un sis. Aneu molt empatats, la veritat.

—Són puntuacions molt baixes, no? —va al·lucinar el James. Després de com les havien passades, ell trobava que tots quatre havien fet una feina realment excel·lent.

—Sí, tothom ho pensa —va assentir el Frank—. Però és que es veu que cada ferida restava... i com que vau acabar tots fets un cromo...

—Però si jo vaig ser qui em vaig fer més mal! —va exclamar el James, assenyalant-se la cicatriu.

—Però no es va saber fins més tard —va dir el Frank—. Segurament això t'hauria baixat un punt com a mínim, i per això la McGonagall s'hi ha fotut pel mig per parar-los els peus als altres, que volien arreglar les puntuacions.

—Hauria estat el més just —va haver de reconèixer el James.

—Sí, però aquí venim a  guanyar, no a ser justos, oi? I parlo per les quatre escoles. A més, ja has vist que en realitat el que ha fet la McGonagall és absolutament lícit; es veu que això de no poder canviar les puntuacions consta en el reglament.

—Ja...

—Però no t'ho perdis! —va saltar el Frank—. Pel que he sentit dir a Madam Maxime d'esquitllades, es veu que a l'últim torneig, el de Hogwarts, durant la segona prova es va demanar una revisió de les puntuacions després que s'haguessin signat en favor de, atenció, atenció, el teu pare. I es va fer, i el teu pare va sortir-hi guanyant!

—No fotis —va riure el James—. I què li ha contestat la McGonagall?

—Ah, això ha estat el millor. Li ha deixat anar "és una sort que ara sigui jo la directora de Hogwarts per evitar que es cometin aquestes equivocacions, oi?" —el Frank es va posar a riure—. Madam Maxime s'ha quedat a quadres.

—No m'estranya...

El matí va passar sense més incidències que les burles ocasionals del Frank, que li feia una gràcia increïble que el James estigués sortint amb una noia, tot i que el James sabia que no n'hi hauria fet gens si la noia hagués estat segons qui...

Segons qui va arribar a l'hora de dinar, a rellevar el Frank, amb un sandvitx i un tros de pastís.

—Ens ha dit l'E que t'havies despertat... —es va quedar parada un moment, quan li va veure la cara. Va fer un somriure—. Veig que ja t'han tret les benes.

—Sí.. —va fer el James, intentant endevinar què en pensava l'Alice de la seva cara, però li va donar la sensació que intentava evitar mirar-lo als ulls.

—Bé, me'n vaig a intentar pescar alguna cosa per dinar —va informar el Frank—. Ens veiem al vespre, J.

L'Alice, sense dir res, es va acostar al llit del James i li va deixar la plata amb el menjar damunt.

—Gràcies per pensar-hi —li va dir el James agraït, clavant queixalada al sandvitx amb ànsia.

—He pensat que tindries gana —va explicar ella—; com que portaves dos dies inconscient sense menjar res... Felicitats pels resultats de la Primera Prova, suposo que ja t'ho han explicat...

Ara sí que se'l mirava, i no sabia si era perquè ell patia sobre el tema, però tenia la impressió que l'Alice li estava observant tota l'estona la cicatriu.

—Sí, el Frank —va assentir el James—. Però això de felicitats va per tots quatre. No hauria fet res sense vosaltres.

L'Alice va somriure tímidament. Era increïble com de bé s'estava portant amb ell. Va pensar en l'últim cop que havia estat tan amable: feia gairebé un any, quan va estar una setmana a Sant Mungo, després de passar Setmana Santa la Vall de Godric i de l'atac dels vlads. El seu pare li havia explicat que l'Alice s'havia passat dia i nit al seu costat, que estava molt preocupada; i quan l'havia tornat a veure, tot havien estat bones paraules. També hauria estat tan preocupada, aquesta vegada? No que li importés ni res...

—I bé? —va fer al final, fart que l'observés—. Què et sembla el meu nou aspecte? Estic igual de guapo o què.

L'Alice va somriure.

—Igual de guapo? —va fer—. No, què dius. Ara encara estàs millor...

Van tenir un d'aquells Moments en què es quedaven aguantant la mirada sense dir res. Estava clar que als dos els veien ganes de...

Bib Bib Biiiib!

El James i l'Alica van fer un bot. Maleïda caixa... Els dos van obrir la seva a la vegada. I als dos se'ls va tallar la respiració.


VIST:

J i E enrotllant-se a Infermeria! J s'acaba de despertar, i no ha perdut el temps! Woooow! I un petó de pel·lícula, adjunto fotografia.


El James va tancar la caixa sense ni ta sols mirar la fotografia. Per l'expressió que fia l'Alice, ella sí que l'estava veient. No va fer cara de res. Ni d'alegre, ni de trista, ni de cabrejada, de res, res, res. Maleït Frank! Com li podia haver fet allò?

—M'enduc la safata —va dir mentre es guardava la caixa, i va agafar els plats buits.

—Espera! —va exclamar el James, agafant-la pel braç—. Espera, on vas?

—Deixa'm anar, James —l'Alice va abaixar la mirada—. Porto tota la setmana patint com una burra i tu...

—Crec que no et dec explicacions de res —va tallar-la ell.

—No, no me les deus —va dir ella—. Però em podries explicar les coses abans que me n'hagués d'assabentar per la Pandora, no? Porto mitja hora aquí i m'has explicat res. És clar que no tens perquè explicar-m'ho, si vols que anem així, doncs molt bé. Adéu.

—Ens veiem al vespre?

—Suposo —va fer l'Alice, encongint-se d'espatlles—. Tot i que potser arribo tard. He quedat.

—Amb qui? —es va sorprendre el James.

—Amb ningú que t'importi.

—Alice...!

L'Alice va sortir amb la safata i es va recolzar a la porta que acabava de tancar. No es podia creure que una simple foto l'afectés tant. De fet, no estava emprenyada amb els James; no hi tenia cap dret. Ella estava sortint amb el Paris i tampoc no n'hi havia dit res. És que ella ho estava fent més aviat pel Frank, era diferent. En realitat, estava emprenyada amb ella mateixa, perquè li hauria de ser igual amb qui estigués el James. Ella sortia amb un noi fantàstic, guapíssim i encantador, i n'havia de tenir prou amb allò. El James també es mereixia estar amb algú altre. El que passava era que l'Elektra no era una bona elecció per a ell. L'E era massa... massa... massa el que fos! I a ella li quedava molt millor aquell cabell!

*    *    *

—Els de l'Acadèmia tenien raó, aquest local està molt bé —va dir la Geena, fent un glop de la seva coca-cola.

—Sí, a mi també m'ho sembla —va assentir el Frank, assegut al seu costat.

—A mi em sobra segons qui... —va remugar el James, davant d'ells dos, quan van passar un parell de noies amb samarretes amb les lletres J&E a sobre de la fotografia que havia enviat la Pandora—. Com s'ho han fet per tenir-les a punt per aquest vespre?

—Secrets de fans —va dir el Frank—. Se'ls van passant de generació en generació...

—Trobo increïble que hagis enviat aquella foto...

—Jo? —va exclamar el Frank—. Jo no us he fet cap foto!

—Doncs aleshores, qui? —va voler saber el James.

—Home, doncs la infermera també tenia una Caixa de Pandora, que ho sàpigues —va apuntar el Frank.

—Oh, merda... ni malalt es pot posar un...

—Us fa res si sec? —va preguntar una veu. Era la Sofia. I tenia... tenia alguna cosa... diferent?

—T'has fet alguna cosa al cabell? —va preguntar el James.

—Eh... no, el porto com sempre... —va dir la noia, asseient-se al seu costat.

—El tens molt maco, per cert —li va dir la Geena.

—I una personalitat encantadora, oi? —va riure la Sofia.

—Et veig diferent —va insistir el James.

—Potser és per la roba muggle —va dir la Sofia.

—És possible —es va encongir d'espatlles el James.

En realitat la Sofia s'havia aprimat moltíssim gràcies a l'Alice, però com que encara duia la seva roba, tres o quatre talles grans, no s'acabava de notar del tot. La música va canviar i en va sonar una de més mogudeta.

—M'encanta aquesta cançó —va comentar la Geena.

—Genial, balles? —li va demanar un noia que s'acabava d'acostar.

Es van girar; era l'Angelos, moreno, guapo, somriure seductor.

—Per què no? —va dir la Geena, i li va donar la mà i va deixar que la portés fins a la pista.

—Has vist l'Alice, S? —li va demanar el Frank, tot i que mirava uns quants metres per darrere d'ella—. M'ha dit que anava de compres amb tu.

—T'ha dit que...? —va fer la Sofia—. Oh, sí, sí, sí. Hem tornat al castell no fa gaire, i ella ha dit que... que encara no s'havia dutxat i... i que... i que arribaria una mica més tard. Ejem.

El James se la va mirar empetitint els ulls. Amb ella, havia quedat? I per què no li havia dit abans?

Bip! Bip! Biiip!

Els tres es van mirar, i van treure les caixes a la vegada.


VIST!

Miss Simpatia i el Ros, enxampats en plena àgora examinant-se la boca mútuament! Ho, ho, ho! Segona parella enxampada amb les mans a la massa en un sol dia! Si és que faig una feina magnífica. I la veritat és que qui ha fet la foto, l'he feta molt bé; que bonic és l'amor!


—Un moment! —va exclamar el Frank, a qui semblava que se li anaven a sortir els ulls de les òrbites—. Aquest no és el Paris? Aquest és el Paris! Què està fent? Què li està fent a la meva germana?!

—Home, a mi em sembla força evident, el que li fa —va dir el James, a qui li semblava que li acabessin de clavar un revés a la cara—. Però si tu vols, jo t'ho explico.

Quina barra! Li havia tirat la cavalleria per sobre perquè ell no li havia explicat el que havia passat feia unes hores amb l'Elektra i ella... ella estava fent el mateix des de vés a saber quan!

—Jo li trenco les cames! —va dir el Frank, i el James es va descobrir assentint fervorosament sense ser-ne conscient.

En aquell moment va arribar la Geena, amb la cara vermella de felicitat.

—Endevineu què! —va exclamar emocionada, però va callar quan els va veure la cara—. Què us passa?

El Frank li va mostrar la fotografia del Paris i l'Alice.

—Oh... vaja, així ja ho saps... —va fer la Geena.

—Tu ho sabies!? —es van escandalitzar el James i el Frank a la vegada.

—Mmm... més o menys.

—Mira que bé! —es va enfadar el Frank—. I qui més ho sabia?

—Crec que jo i prou... —va dir la Sofia tímidament—. Si ho hagués sabut algú més us n'haguéssiu assabentat de seguida per la Pandora.

—I crec que si us ho ha amagat era perquè precisament tu no et posessis així, Frank —li va recriminar la Geena.

—Doncs ja tindrem una xerradeta quan arribi, ja... —va dir el Frank, malhumorat, mentre feia giravoltar la caixa a sobre la taula com si fos una baldufa—. Canviem de tema, perquè em sulfuro. Ens anaves a donar una bona notícia, Geena.

A la Geena se li va il·luminar la cara amb un somriure i es va posar a fer saltets d'alegria.

— L'Angelos m'acaba de demanar que vagi amb ell al ball!

Va fer una giravolta sobre ella mateixa.

—Frank, no et fa res, oi? —li va dir—. Ja sé que vam dir que anàvem junts però... És l'Angelos!

—Eh... —va fer el Frank, com absort—. No! No, és clar que no em fa res. Només anàvem junts per comoditat. M'alegro que t'ho hagi demanat, és el que volies...!

—Sí! —va exclamar la Geena—. Gràcies, Frank, ets el millor...!

—Ei... com va això? —va fer el l'Angelos que havia tornat amb begudes per a tothom—. Em deixes un lloc, S? Gràcies. Au, va, agafeu-ne, que invito a la ronda.

Tots van agafar un ampolla i es van reomplir els gots. El Frank semblava abatut.

—Au, va, Frank, no t'ho prenguis així, això de l'Alice —va intentar animar-lo la Geena—. Ella simplement sabia que en faries un gra massa, no n'hi ha per tant.

El James tenia la lleu impressió que l'abatiment del Frank no era només per l'Alice, però va preferir no dir res i centrar la ràbia en ella. En el fons sabia que només era un rabieta de gelosia, però estava ofuscat i en aquell moment només podia pensar en com li bullia la sang d'odi. Es va alegrar que el Frank estigués massa ofuscat com per adonar-se'n i que l'Elektra no hi fos... que, per cert, on devia ser?

En aquell moment es va obrir la porta i va entrar una noia amb una cabellera de color cafè amb ulleres de sol. Parlant de l'Elek... No, coi, merda! Quan la noia es va treure les ulleres de sol, van poder comprovar que era l'Alice. La gent la va seguir amb la mirada, murmurant, assenyalant-la amb el dit i fent rialletes.

—Bona nit... —va dir l'Alice estranyada quan va arribar a la seva taula—. Què passa? Sóc jo o la gent m'està mirant?

—Que no has vist la Caixa de Pandora fa uns minuts? —va preguntar la Geena.

—I és clar que no —va respondre el James amb mala folla, mentre l'Alice treia la caixa, alarmada—. Estava molt ocupada fent altres coses...

Quan l'Alice va veure el missatge de la Pandora, va fer un sospir, i es va mirar el Frank.

—Què? —va fer el Frank—. Se't va oblidar comentar-m'ho? A altra gent sí que li vas explicar, pel que tinc entès...

L'Alice va fer una mala mirada a la Geena i la Sofia, va agafar un cadira, i es va asseure entre el Frank i la Geena.

—Perdona'm, Frank, no t'ho prenguis així —el va tranquil·litzar—. És que em preocupava que et posessis borde amb el Paris.

—I és clar que em posaré borde amb el Paris! —va exclamar el Frank—. De què va? Ha intentat fer-te res? Perquè com es passi un pèl el penso...!

—Frank, prou —el va tallar l'Alice—. El Paris és el germà de la Geena, és un noi fantàstic, carinyós, amable i bona persona. El coneixes, i saps perfectament que mai no em faria cap mal.

—Suposo —va dir ell, deixant-se caure a lacadira.

—Doncs ja està —va dir l'Alice.

El James se'n va fer creus. Doncs ja està? Com que ja està? Com s'havia rendit tan fàcilment el Frank? I allò d'anar-li a trencar les cames al Paris, què, eh? Alguna cosa li haurien de fer, no? Fins i tot podia semblar un accident... Para ja de pensar bestieses! Va intervenir ràpidament la veu del Sirius. Que la veu del Sirius li aconsellés ser raonable ja era trist.

El James va notar que l'Alice ara se'l mirava a ell de reüll. Feia cara de nerviosa, li devia estar coent per dins que el James sabés que ella havia estat fent el mateix que li havia tirat en cara a ell.

—Doncs tot resolt —va enllestir l'Angelos, que no pensava deixar que li arruïnessin la vetllada—. Apa, fem un brindis per l'Alice i el... Paris, heu dit, oi? Oh, i pel James i l'E, que també els vagi genial! On és l'E, per cert?

—Aquí! —va cridar, ara sí, l'Elektra, que va arribar corrent—. Perdó, és que estava fent neteja de l'habitació, des que el James va estar a infermeria estava una mica desendreçada i tenia la roba interior dels dijous al costat de la dels dilluns, us ho podeu creu...?

Va haver de callar, perquè el James s'acabava d'aixecar de la taula, l'havia agafat per la cintura i li estava fent un petó de pel·lícula davant de tot el bar. La gent es va posar a aplaudir i tot. L'Alice es va donar per al·ludida i es va aixecar de la taula.

—Jo marxo —va dir secament—. Els set no hi cabem, a la taula, i de tota manera, se m'han passat les ganes de festa.

—No, A, no cal que te'n vagis —va dir de seguida l'Angelos, que estava veient que se li anava tot en orris—. Ens ajuntem una mica i ja està. I si no, l'E pot seure amb el James, hi ha lloc per a tots.

L'Alice es va veure obligada a tornar a seure i aguantar com davant seu l'Elektra seia a les cames del James, mentre ell li feia carantoines. El James la va mirar directament mentre envoltava amb els braços la cintura de l'Elektra, i va veure que l'Alice es sulfurava per moments. Genial. Li tenia tanta ràbia en aquells moments...! Sabia que no estava sent just, però li era igual, tenia tot el dret a agafar una rebequeria si li donava la gana.

—Ja us ha dit la G que anem junts al ball? —va informar l'Angelos.

L'Alice es va girar cap el Frank de cop.

—Sí, ja ens ho ha dit —va fer el Frank amb un somriure forçat.

—I ja teniu tots parella? —va seguir l'Angelos.

La Sofia va riure.

—No, jo no en tinc —va dir "alegrement" el Frank.

L'Alice va somriure. El James sabia perfectament el que anava a fer.

—El James i jo anem junts —va deixar anar l'Alice com qui no vol la cosa.

L'Elektra es va girar per mirar-se'l. Estava tan cabrejat amb l'Alice que va dir el primer que li va passar pel cap. El que més volia en aquells moments era fer-la quedar malament; potser d'aquella manera se li passaria el mal de panxa que li havia agafat quan havia vist la foto d'ella amb el Paris...

—Perdona? —va saltar, rient—. Què et fa pensar que tu i jo anem junts? No sé si ho hauràs notat, però estic sortint amb l'Elektra.

L'Alice es va quedar blanca.

—Però em vas dir...

—Quan t'ho vaig dir no tenia nòvia, oi? Ni tu tampoc. És evident que en aquestes celebracions s'hi ha d'anar amb la teva parella, si en tens. En tenim tots dos. Jo hi aniré amb l'Elektra i tu hi aniràs amb... Ai, és clar, perdona...! —va exclamar lànguidament, fent comèdia—. Que el teu nòvio no pot entrar a l'Acadèmia! —se la va quedar mirant sardònicament—. Quina llàstima.

—Ha! —a fer l'Alice—. Ha! No m'ho puc creure. Gràcies per la beguda, Angelos, però de veritat que penso que la taula és massa petita per a set. No estic segura que sigui jo la que sobra... —va dir clavant els ulls a l'Elektra i, de retruc, al James—. Però algú ha de marxar.

—T'acompanyo —va dir de seguida la Sofia, que era evident que no es quedaria més de dos minuts en el mateix espai que l'Elektra.

Les dues es van aixecar i van marxar del local. Els de la taula es van quedar callats. El James sabia que havia estat molt cruel, i que havia ferit l'Alice, però li era ben igual. Li estava ben merescut.

—James, em sembla fatal això que has fet —li va retreure la Geena—. Angelos, anem a ballar, siusplau.

—I tant —va assentir l'Angelos, que preferia fugir per cames de les baralles.

Els dos van marxar a ballar, i el James es va aixecar al cap d'un moment.

—Necessito anar a prendre la fresca.

El Frank i l'Elektra es van quedar sols.

—Què li passa a la teva germana? —va dir l'Elektra al final—. Per què li caic tan malament?

—No en tinc ni idea —va contestar el Frank, fent un glop del got—. De vegades tinc la sensació que em perdo alguna cosa...


Llegit 1476 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • Avatarginny loovegodEnviat el 04/07/2010 a les 19:12:03
  #21583He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  PRIMERAAAAA!

  vai a llegir d'una vegada! • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 04/07/2010 a les 19:16:50
  #21584He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Osti, nena, abans que jo i tot? Caaaal?

  Tadàaaaa!

  Wenu, a veure, capítol dedicat a les fans del Frank, que fa molt que em dèieu que el trobàveu a faltar, i teníeu raó. Al proper intentaré que aparegui la Lily, sí? ^^

  Doncs ja estan les cartes sobre la taula, i ja se n'ha assabentat tothom dels rotllos que es porten.

  Wenu, i com haureu vist ja he tornat! XD M'he tret bé el curs, no m'ha qedat res i ara tornarem a publicar aproximadament cada tres dies i abans que comenci el curs mirarem de tenir-ho finiquitat, eh? Marxaré deu dies de vacances aquest mes; no m'ho tingueu en compte! però intentaré pensar com a mínim un capítol més abans de marxar, ok?

  Muaks a tothom!

  Agatha Black
 • AvatarJuliet BellEnviat el 04/07/2010 a les 20:29:13
  #21585

  VISCAAA!!! Quines ganes q tenia q seguissis! Osti vaia pollo has muntat aveure com s'arregla eh? Apa segueix així q et queda genial!!! • myre_ginnyEnviat el 04/07/2010 a les 20:33:14
  #21586

  eeiii!!

  geniaaaal el capitol, pero pobre Frank, d'entrada que no s'entera de res. i a sobre lo d la Geena, lo mes fort es que sembla que no s'adoni de perque li fa mal que la G vagi amb l'angelos al ball. en fi pobret que desperti ja!

  El James sa passat amb l'Alice, no calia que li fes mal, no? pero s'ha deixat portar pels gelos, suposo que es comprensible.

  malegro que hagis acabat el curs i que ja estiguis de vacances! jo porto 3 dies de vacances!!

  un petooo!
 • AvatarPorcupintí-naEnviat el 04/07/2010 a les 20:41:56
  #21587He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  IUUUUPI! umsiumsiums,.............Ginaaaa t'has passat de crueeeeel!!!!!!!

  aixaixaix...

  (esperoquel'aliceielfra nknohagin-d'anarjuntsalball)(seràunballdesastrós?)

  Vale, ara els comentaris normals--clar que segur que no superaran els de l'Erin uhm...--bé:

  -Que borde el James!
  -Quina reacció, la del Frank, i pobre, que no s'adona del que li passa amb la Geena o què¿?? que es posi les piles, que l'Angelos estic convençuda que no val tant!
  -Se m'ha fet curt el capítol i t'assenyalo a tu com a principal culpable, Gina, fins que no es declari el contrari o fins que no paguis el que deus amb un major i millor capítol (podràs, eh que sí???? et recomano dedicar-li a l'Erin, la teva millor fan)
  -Frank, t'estimo, però de vegades ets massa possesiu grrr; hauries de refrenar els teus impulsos. A més, què coi: millor el Paris que el James, no? O penses deixar que l'Alice es podreixi fins que no trobis una noia?
  -Vaia infermera. moltbé. xD
  -Mola la part graciosa del Frank, em cau molt bé i mola, també, que li donis més protagonisme.
  -Capi curt, repito.i...
  -...no estic en condicions de fer teories sobre la Pandora que ens negaràs, oi? hahahahah  Ostres! Feia temps que no et deixava un comentari! (Erin, a veure si em superes)(Segur que sí)

  vinga, nynynyny, espero llegir-ne méees :):)

  ciao

  x o x o

  Maria • AvatarLaura*MalfoyEnviat el 04/07/2010 a les 21:04:06
  #21588He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  Oeee oeoeoeoeee! por fiin! Ultimament ja pensava que no tornaries a escriure! No ens ho tornis a fer, vale? :P Però m'alegro que el curs t'hagi anat be :) Respecte el capitol, molt be, com sempre! M'encanta la cicacriu! És bruutaal! ^^ sisi, dono el meu vist i plau! jeje! Ah! i per fi surt tot a la llum! ja era hora, encara que perd una mica la gracia :P Bé, en Frank hauria d'espavilar en aquest tema! jaja! Bé, ja està, l'escena de la infarmeria genial i la McGonagall tan simpatica com sempre pel qe veig ^^
  un peto i esperant amb candaletes el següent! • Avatarginny loovegodEnviat el 04/07/2010 a les 23:08:04
  #21589He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  una coseta, no sé què passa que no em deixa enviar el comment, amb lo maco que era u.u' a veure si te'l puc enviar, però no et prometo res! • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 04/07/2010 a les 23:13:16
  #21590He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Juliet Bell: Hola, incroporació recent! ^^ Benvinguda! Sí, mencanta muntar pollos, és genial! Moltes gràcies, que bé que t'agradi ^^.

  myre_ginny: A veure. EL Frank no és tonto. Sap perfectament el que li passa amb la Gee, però no vol dir-ho en veu alta, no ho vol reconèixer perquè veu que ella no sent el mateix que ell, i clar, pobre, què ha de fer? Doncs deixar que se'n vagi amb l'Angelos... U.U' I sí, el James s'ha passat, però ja és això. De vegades fa coses sense pensar, però les fa tal i com ell les sent, i l'adoro per això ^^ És molt humà.

  Porcupintí-na: vale, t'avanço dues coses (només a tu, els altres no llegiu! XDXD): 1- L'Alice i el Frank no aniran junts al ball. Ni de conya ^^. 2- Sí, serà un ball desastrós, ja hi pots pujar de peus! ^^. El James s'ha passat i ha estat cruel, però ho sentia així i punt. El Frank sí que sap què li passa, senzillament ha decidit fer com si no passés res. Ja sortirà més endavant; la història del Frank i la Geena serà molt més lenta de covar (seran com el Ron i l'Hermione, que fins al final, res de res). El Frank diu que ell també t'estima molt, però que la cosa que s'estima més del món és la seva germana i no vol que li facin cap mal. Que no és que sigui possessiu, és que és protector. No he entès això que se t'ha fet curt i que és culpa meva. Que sàpigues que és més llarg que la majoria (la mitjana és de 8-9 pàgs de word, i aquest n'ocupa 10). Merci per comentaaar :P

  Laura*Malfoy: ni se t'acudeixi pensar que us deixo tirats! Però el primer és la Uni, i de tant en tant he de fer un sprint final (sobretot cap a finals de curs) i he de deixar d'escriure. Una que parla de la cicatriu! Síii, està bé. A la infermeria m'ho he passat molt bé ^^

  Per cert, veig que ningú ha comentat un detall que fa temps que tenia pensat. Quan el james li pregunta a l'Elektra per la cicatriu, ella li diu que "li agrada TOT I LA cicatriu". L'Alice, en canvi, li contesta que "encara està millor". Ho trobo força significatius, no sé vosaltres ^^

  Res, seguiu comentaaaant! ^^
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 04/07/2010 a les 23:14:35
  #21591He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  ginny loovegod: enviame'l per MP! ^^ • Avatarginny loovegodEnviat el 04/07/2010 a les 23:20:26
  #21592He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  u.u'ok, sembla que ho hauré de fer pk no hi ha manera xD ja diràs si he superat a la maria o no!! xD • Avatarivi_potterEnviat el 05/07/2010 a les 00:56:14
  #21593He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  HOLAAAAAAAAAA!

  quines ganes tenia dels magatotis! Ha estat absolutament genial! :)

  segueix tan aviat com puguis!
 • Wiki-WikiEnviat el 05/07/2010 a les 15:10:45
  #21595

  Capítol genial! (Com sempre). Com tu dius, fes sortir més la Lily, que al començament "prometia" molt amb el seu caràcter i ha anat desapareixent... D'altra banda, sembla que en Frank comença a trobar el seu lloc... A veure què passa.

  Me'n alegro que no t'hagi quedat res pendent; ara a acabar la fic! • Avataranna_lovegoodEnviat el 05/07/2010 a les 15:36:07
  #21596He escrit 3 fanfics amb un total de 26 capítols

  Aaaaah! Aaaaaaaah! Aaaah! fddbhfSL;ADFKjskauF(M'ha agafat un atac de nervis xDD)

  Va, intento calmar-me... A veure:

  -La Lily? I la Lily? Se la troba a faltar quan no hi es, però esperaré al pròxim capítol ^^

  -Fraaaaaank! :Q_

  -Mataré a l'Elektra, en serio, acostat dos centimetres més a en James i t'arrancaré el cap, noia ¬¬ (Si, l'odio xdd)

  -—Secrets de fans —va dir el Frank—. Se'ls van passant de generació en generació... Com pot ser tan mono? *-*

  -Al final m'han donat ganes de clavar-li una bufetada a en James... A qui se li ocorre deixar l'Alice per la Elektra?

  -Geena! No veus que tens en Frank? Perquè et fa falta l'Angelos?!

  -Penjar capitol cada tres dies a partir d'ara? T'estimo, casa't amb mi ^^"

  Bueno... Deixo aquí el comentari perquè ja començava a omplir-se de tonteries xD

  Apa, fins al proxim capitol ^^
 • AvatarClara_WeasleyEnviat el 05/07/2010 a les 15:49:00
  #21597

  T'estimo, Agatha, t'estimo! ^^

  Jamesi, Jamesi... Per què merdes surts amb l'Elektra si tens a l'Alice al teu costat!? Es que no la veus o què et passa?

  I el mateix li podria dir a la Geena: I el Frank!? I el Frank!? Tan mono que no diu res, encara que l'hagis deixat plantat, pobre noi... No veus lo mono que és? Si es adorable, achuchable!

  Per cert, James, ets un borde! Ara t'estimo infinit menys un! (?)

  Per cert, la Pandora és l'Elektra perquè... Ho dic jo!
 • Avatarhermi_evansEnviat el 05/07/2010 a les 15:54:58
  #21598He escrit 1 fanfics amb un total de 5 capítols

  aaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh!

  PCR ( parada cardiorespiratoria) XD

  Oh! deu meu, com  ho pots deixar així, i el pobre Frankie?

  M'agrada la parella James-Elektra, però la pobra Alice necessita al Jamsie, que percert es un cabron amb els ous molt ben posats, cal dir. xD

  Espero amb ansies el proxim Geena i Angelos... bé, que que l'Angelos quedaria una mica millor amb l'elektra.

  Fins al proxim capitol!
 • AvatarPorcupintí-naEnviat el 05/07/2010 a les 21:08:11
  #21599He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  Uhh no, la culpa continua sent teva, per fer-lo tant entretingut. Reconec que he confós la curtesa amb la qualitat. • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 05/07/2010 a les 21:49:27
  #21600He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  En cada moment se m'acudien mil maneres d'acabar-ho bé, tot i que sabia que no en posaries cap xD T'agrada fer-nos patir! (i de retruc a ells, clar, però nosaltres ho passem pitjor xD De totes maneres, que no em sorprengui no vol dir que no ho vagi a dir. JAMES, BORDE. A part d'això... UOOOH! UOOOH! FLIPAA! Capítol nou!! M'alegro de que torni el Frank :) però em fa l'efecte que aquesta vegada torna per patir molt i molt. Que no ho entén, la Geena, que se n'ha d'anar amb el Frank i deixar l'Angelos, que és per mi? Ahà, ara ja se n'ha assabentat tothom. Per bé o per mal, ja ho saben. I això només farà que t'ho passis millor ¬¬ M'alegro de que no t'hagi quedat res :) i de veritat que m'alegro MOLT MOLT que pengis més sovint. Sense els magatotis això no és el mateix! Per últim, faig una crida al club de fans anti-Elektra (n'hi havia un, no? perquè sinó el creo pel morro i sospito que no seré la única integrant)(si ho sóc, això vol dr que esteu a favor de separar l'Alice i el James)(no és una amenaça)(xD). Per què no creem un grup al face? xdd' Va, em deixo de paranoies, que avui no estic inspirada vv' (continua aviat)(tampoc és una amenaça) Byeeee PD Felicito l'anna-lovegood pel seu comentari: "Penjar capitol cada tres dies a partir d'ara? T'estimo, casa't amb mi ^^", m'ha agradat xDD • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 06/07/2010 a les 01:12:13
  #21601He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  ivi_potter: jaja, meeerci! Es faràel que es pugui per penjar aviat! Petonets!

  Wiki-wiki: una altra nova incorporació! Intentaré encabir la Lily en algun lloc! I el Frank és un persontage una mica trist, últimament, però intento que sigui ben guai en altres sentits. Merci per comentar ^^

  anna_lovegood: no crec que calgui arribar al punt de casar-nos, però gràcies ^^. Veig que tu també ets hiperfan del Frank i l'Alice i Odio-a-muerte a Elektra. XD Per què totes li teniu tata mania a ella i al Paris no?? XD

  Clara Weasley:gràcies, gràcies, jo també t'estimo a tu. Vale, no sé perquè tinc a sensació que és com si vulguéssiu que el James i l'ALice acabessin junts i el Frak i la geena també... hm... estrany, estrany XD

  hermi_evans: Ni et moris, respira! O.O Hahaha, veig que tu ets de les meves, t'encanta el James, xk és guai, t'agrada l'Elektra però opines que la que està feta pel James és l'Alice i t'agrada l'Angelos, tot i que amb la Geena... mec! XD Aquest és l'esperit! Merci per comentaaaar!

  marta_ginny: Ja sabeu com m'agrada fer-los patir! Sense patiment això no tindria gràcia, home. A veure si montes aquest grup al Face, va! XDXD I la Geena... no no ho entén, perquè a ella no li agrada el Frank. I això suposarà un problema pel Frank durant mooolt de temps. Gràcies per comentar! ;)
 • AvatarTooruEnviat el 06/07/2010 a les 09:17:01
  #21602

  Hola!

  Veus, he complit, tard, però he complit. xD

  El capitol com sempre fantàstic. Encara que no isca adore a la McGonagall, sino fora per ella...

  Geena amb l'Angelos?! No, te que anar amb el Frank. parlant del ball, jo crec que va acabar fatal, em veig més d'una discusio, (James-Alice) no? xD

  Crec que se m'oblida alguna cosa, però ara no ho recorde. Be..

  Adeu!
 • Avataranna_lovegoodEnviat el 06/07/2010 a les 15:36:24
  #21604He escrit 3 fanfics amb un total de 26 capítols

  No creguis que el Paris em cau bé... Més aviat també l'odio, però com en aquest capitol no ha sortit no tinc de que queixar--me d'ell xDD

  Elektra/Angelos està bé...(Sí, és una indirecta ^^")
 • AvatarlunalovegoodEnviat el 07/07/2010 a les 23:37:32
  #21625He escrit 2 fanfics amb un total de 45 capítols

  oh! no m'havia adonat de com enyorava la fanfic fins que m'he acabat el capítol... torno a tenir mono! XD

  Visca el Frank, és el millor de tots, tan empanadet, aix! És taaaaaaaaan Ron! :) m'encanta!

  realment, has muntat un bon embolic... no sé pas com ho arreglaràs això (tot i que segur que ja ho tens tot ben pensat), i tinc moltes ganes de saber-ho! ;)

  La pandora cada vegada em té més intrigada, a més, estic segura que és la persona que menys ens esperem que sigui, per tant fer teories no serveix de res... però tinc unes ganes boges de descobrir ja qui és!!!

  bé, no dic res més, que he perdut la pràctica de fer comentaris XD

  continua aviat! ;)
  un petó! • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 08/07/2010 a les 15:19:37
  #21630He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Eis, ho sento, ja sé que vaig dir que penjaria capi nou abans de marxar, però és que marxo demà al mati, he tingut problemes amb els vols i els tres reservats, he hagut de muntar excursions noves... i no he pogut escriure... encara he de fer les maletes i surto demà al matí; com comprendreu, no puc escriure. Torno el dia 21. Ho sento, ho sento ho sento. No tinc temps ni de contestar els comentaris.

  No em mateu.
 • Avatarginny loovegodEnviat el 08/07/2010 a les 15:32:51
  #21632He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  AAAAAAHH!!!!! NEM A MATARLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  XD tranquil·la, ja ens esperarem(crec que puc parlar per tots). Passa-t'ho bé i pensa molts capis nous!^^ xD • Avataranna_lovegoodEnviat el 08/07/2010 a les 20:19:19
  #21638He escrit 3 fanfics amb un total de 26 capítols

  No et mato... Però em divorcio xDD

  Espero que quan tornis hi hagin un munt de capítols pensats, eh? ^^

  Passat'ho bé, de vacances! :D
 • Avatarginny loovegodEnviat el 12/07/2010 a les 13:16:12
  #21644He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  eis, m'acabo d'adonar que no et podré comentar el peròxim capítol! és que el 18 marxo i no torno fins al 25.

  bueno, espero que ho estiguis passant molt bé!

  tingues en compte que no hi seré, no vull que em renysis quan arribi per no haver comentat! xD

  bueno, dew!!

  *laurie*
 • Avatarginny loovegodEnviat el 13/07/2010 a les 14:07:47
  #21655He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  per cert, una coseta que he vist que m'agradaria que es deixés clar(ara és quan totes em mateu per defensar l'ElektraxD):

  Jo no trobo que sigui gaire significatiu això de la cicatriu (una mica sí, vale, però no tant). tot és questió de gustos, ja que en aquell moment estan parlant de físic, no de personalitat. A mi tampoc m'agraden les cicatrius, però si el frank es fes una cicatriu jo el continuaria estimant. Jo crec que això és el que vol dir l'elektra, no pas que per tenir una cicatriu a la cara l'estimés menys. Si a l'alice li agraden les cicatrus és normal que digui que li queda millor.

  Vull dir que és veritat que et pots aferrar més a una persona quan has estat a punt de perdre-la, però no té gaire a veure amb el fet que continuïs estimant-la o no.

  No sé si m'he explicat gaire bé. Si no ja miraré d'explicar-me millor, només volia dixar-ho clar.

  dew!!

  *laurie*
 • AvatarPorcupintí-naEnviat el 14/07/2010 a les 16:16:07
  #21660He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  Però, Erin, no és que a l'Alice li agradin les cicatrius. És que li agrada més en James i es fixa més en ell, en resum: és més llesta que l'Elektra per la resposta que dóna.

 • AvatarAriadna_TonksEnviat el 14/07/2010 a les 20:55:01
  #21665He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  NOOOOOOOOOOOOO   TT

  No pot ser perque perque perque buahahaha l'Alice i el James tenen que estar junts i no amb els altres cabrons i escarosos E i Paris(les ultimes tres paraules escupides)

  OOOOOOO i pobret Frank amb lo que jo l'estimo però estimo més al James, crec...

  Bueno a part de que casi em moro m'ha agradat.

  Espero que la continuació no em mati...xdxd

  Petons de:

  Ariadna_Tonks
 • Avatarginny loovegodEnviat el 15/07/2010 a les 16:38:52
  #21672He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  Aviam, primer de tot: mi em lluiuraré del meu nom? xD des que us he dit el meu nom verdader que sembla que no m'en lliuro encara que vulgui xDxDxD

  i segon: hombre, ja ho sé que a l'alice li agradamés el James que no pas a l'elektra. Això està ben clar. Però jo em referia només al tema cicatriu. ja ho he dit: si el Frank em preguntés el mateix jo també diria TOT i la cicatriu. perquè? primer, perquè m'ha preguntat si em continua agradant tot i la cicatriu, i segon, perquè una cicatriu no canvia els sentiments d'una persona. ja ho he dit, el fet que hagis estat a punt de perdre una persona sí que normalment fa que t'aferris més a ella, però a part de la gent materialista que hi ha al món no et fa canviar els sentiments cap a ella.

  a veure si m'he explicat bé!!! xdxd


  *laurie* • Avatarhermi_evansEnviat el 21/07/2010 a les 00:04:11
  #21686He escrit 1 fanfics amb un total de 5 capítols

  Jo també aviso que marxo 10 dies a partir de demà aixi que ja em posare al dia quan torni.

  PD; espero que hagi anat bé per londres!
 • Wiki-WikiEnviat el 22/07/2010 a les 18:15:33
  #21696

  Jo d'aki dos dies també marxo. Espero que quan arribi hi hagi uns quants capítols per llegir :P

  PD: Espero que hagi anat molt bé el viatge! • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 22/07/2010 a les 21:09:58
  #21697He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Estic escrivint! Vale? Calma i tranquil·litat! XDXD

  Pel que fa a això que deia que era significativa la reacció de l'Alice i l'Elektra a la cicatriu del James... em sembla que m'heu malentès. A veure, això de la cicatriu és com una mena de metàfora pels "defectes" del James. Una cicatriu és una "tara" física al físic d'algú, però la manera com tenen d'enfrontar la personalitat del James és la mateixa.

  M'explico. El James és un personatge ab molts defectes. És arrogant, imprudent, orgullós, fa les coses sense pensar en les conseqüències, té molt de temperament, és tossut, irascible, blah, blah, blha. La gent amb aquestes característiqes acostuma a cicatrius, unes quantes, perquè aquests temperament solen anar acompanyats de baralles, i les baralles de cicatrius.

  Molt bé, doncs el que trobo interessant és que a l'Elektra el James li agrada TOT I els seus defectes. A l'Alice els defectes del James LI AGRADEN, fan que el James encara li agradi més. On la majoria de gent hi veuria defectes, l'ALice hi veu virtuts, i no és que el fet que li agradi faci que li perdoni els defectes, no. És el fet que el James sigui com és, el que fa que a l'Alice li agradi.

  Personalment, trobo que l'amor de debò és aquest: no aprendre a perdonar els defectes, si no trobar atractius fins i tot els defectes d'aquella persona. Aquí està el QUID, que a l'Elektra, que és molt diferent d'ell, el James li agrada TOT I ser com és (haureu notat que no lliguen gaire). A l'Alice li agrada perquè ÉS com és. I la cicatriu és una part de la personalitat del James. El James és una cicatriu en si mateix.
 • MrsBlack AnònimEnviat el 24/07/2010 a les 00:12:06
  #21702

  estic farta de escriure un comentari llarg, de pitjar algo i que sem borri toooooot. TT. em rendeixo. "Uno aprende a amar, no cuando encuentre a la persona perfecta, sino cuando aprenda a creer en la perfección de una persona imperfecta"