El Torneig dels Quatre Bruixots - 19: Un parell, mira, passi. Però dotze? Això és una cabronada, home!
AvatarEscrit per Agatha Black
Enviat el dia 15/03/2010 a les 22:25:56
Última modificació 16/03/2010 a les 20:32:20
Tots els capítols de El Torneig dels Quatre Bruixots
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


19: Un parell, mira, passi. Però dotze? Això és una cabronada, home!

Hola!!!

Perdó per trigar tantíssim, però tenia molta feina i no he pogut escriure fins ara, que representa que estic d'axàmens i estic escribint en comptes d'estudiar, però com que al menys no he d'entregar treballs... com que potser aneu una mica perduts, faig un petit repàs:

EN EPISODIOS ANTERIORES...

... la Sofia està fent règim amb lAlice i s'està aprimant un munt. L'Alice està sortint amb el Paris, però sempre que hi queda diu que se'n va amb la Sofia al centre per a no aixecar sospites. L'Angelos li explica al James que no hi ha res entre ell i la Geena, qu al principi sí que ho semblava, però res de res, que ell era una ànima lliure. La Lizzbell von Überwald, la vampiressa, li porta al James notícies de casa: el Harry li diu que s'espabili per descobrir en què consistirà la primera prova. Després la McGonagall li explica que ha descobert que el Sòcretes té una reunió amb els jutges aquella nit i que en parlaran, de manera que decideix anar investigar, però quan arriba veu que no és l'únic que està fent trampes i que l'Elektra, el Gunna i la Linette també són allà per mirar de descobrir què els espera. El James fa ús dels seus poders extra-animàgics per arribar fins a la finestra del despatx on estan reunits els organitzadors i hi fa colar unes orelles extensibles per poder-ho sentir tot des de baix amb els altres...

I ara, seguim! ^^


19- Un parell, mira, passi. Però dotze? Això és una cabronada, home!

Bona nit, academiencs

Ja sé que normalment sóc la causant que us desperteu pel matí, però avui em sento inspirada per la llum de les estrelles (els dies de lluna nova sembla que brillin el doble, oi?), de manera que avui us deixo un missatge de bona nit.

Nits com aquesta fan que un de vegades es deixi de tonteries i es posi a pensar en coses profundes... Fa una estona, per exemple, mentre esperava que arribés algú amb qui havia quedat, he mirat el cel i he pensat en com de petits i insignificants som i com les accions que fem, encara més, tota una vida sencera d'accions no són més que una simple coma en la història de la humanitat. Per no parlar de la història de l'univers, on la humanitat deu ser com a molt una paraula, i una de curteta, potser una preposició si tenim sort. Sí, en moments com aquests realment em pregunto si les coses a les quals donem tanta importància i de les quals parlem són tant importants... al cap i a la fi, tot i que generalment tots ho veiem tot des d'una perspectiva molt diferent, alço la mirada al cel i penso que, en realitat, quan alcem la mirada tots veiem el mateix i des del mateix punt de vista. Potser en realitat tots som iguals. Potser no ens hauríem de preocupar de coses tan supèrflues...

Era bromaaaa! Què, us havia espantat, eh? Apa, i que les donin pel cul, a les estrelles, qua tampoc no ens fan cap favor i ni tan sols tenen vides interessants per xafardejar. A l'infern amb elles! Si parlo de les estrelles és senzillament perquè acabo de veure com les enfosquia una silueta en moto! El nostre Motorista Cañón surcant els cels! D'aquest sí que parlaria hores i hores... També K és fora de la residència aquesta nit... corrent per la platja, no us el perdeu! J tampoc no és a la seva residència, però encara no l'he localitzat. Es pot saber què representa tant noi i tanta noia solters per l'escola? Au, va, amb aquest fred que fa, i lo bé que s'està a sota les mantes (sobretot si et pots arrambar a algú), el que aquesta nit no pilli és perquè no vol!

Sabeu que m'adoreu.

Xo xo

Pandora.


Enmig d'un matoll, quatre figures immòbils es van contemplar les unes a les altres amb neguit, temoroses però interessades del que estaven sentint a través de quatre orelles extensibles...

—... i, sincerament —va dir la veu del Sòcrates—, és una sort que se'ls hagi acuit aquesta idea, Orfeu, com si no estigués ja prou enfeinat amb el seu càrrec, perquè la veritat és que encara no havíem acabat de resoldre en què consistiria aquesta primera prova. Si són tan amables de fer-me'n cinc cèntims...

—És clar —va dir una veu profunda, que devia de ser de l'Orfeu Giannis, el Senador de Grècia, que també era membre del jurat del Torneig—. Senyor Drummont, té vostè el llibre, oi? Lo fa res explicar-ho tot al Sòcrates?

—Oh, i tant, senador —va dir una tercera veu, que devia de ser la del cap del Departament de Control i Regulació de Bèsties i Éssers Màgics —. Crec que li semblarà prou bona idea, i és factible, senyor Damianou.

—Digui'm Sòcrates.

—Sí, senyor Damianou —va insistir el Drummont—. Veurà, se'ns ha acudit que el tema de la Primera Prova podria ser la història d'Heracles. Els dotze treballs d'Hèrcules, com se'ls coneix comunament.

—Interessant —va dir el Sòcrates—. Expliquin-me.

—Veurà, creiem que és una bona idea perquè serà molt variat i molt amè pels espectadors, ja que es tracta de proves força diferents.

—Molt amè però molt llarg. No sé si en tindrem prou en un matí... —va dir el Sòcrates.

—Com que serà un dissabte, hi podríem dedicar tot el dia... —va proposar el Drummont—. Bé, si al senador li va bé perdre tant de temps, és clar...

—Per a mi, cap problema.

—Així que dotze proves diferents... tres per paladí...

—No, senyor —va dir el Drummont—. Seran dues proves per paladí, nou en total perquè n'hi haurà una de conjunta.

—Tenia entès que eren dotze, els treballs d'Hèrcules.

—Bé, sí —va dir el cap de Departament—, però n'hi ha tres que no serien factibles... en primer lloc, en una de les proves, Heracles va perseguir una cérvola durant tot un any per avançar-la en una cursa...

—Estaria bé que una de les proves no durés un any —va riure el Sòcrates.

—Exacte. Aquesta prova queda descartada...

—Quines més?

—Heracles també va netejar els estables d'Àugies, on hi havia el que havien acumulat tres mil vaques durant trenta anys... —els tres homes de l'habitació es van posar a riure—. Home, potser és sorprenent el que va fer, però tampoc no és una prova en què es necessiti molt de valor, no?

—No sé d'on trauríem un estable que no hagués estat netejat en trenta anys —va afegir el senador.

—I, per suposat, no el voldria a l'Acadèmia... —va acabar rient el Sòcrates—. Quina és la tercera prova que tampoc no és factible?

—Hèracles va matar Diòmedes, rei de Tràcia —va dir finalment el Drummont.

—Home, no em sentiria gaire còmode fent que un paladí matés algú —va fer el Sòcrates.

—Nosaltres vam pensar el mateix.

—Molt bé, doncs, tres proves menys, ens en quedem amb nou. I això que heu dit d'una prova comuna?

—Les pomes d'or del jardí de les espèrides —va dir de seguida el cap de Departament—. Les pomes seran la pista per a la segona prova.

—Per cert, doncs —va fer el Sòcrates—. S'hi hauria d'anar pensant, en la segona prova, anem una mica curts de temps... de totes maneres... bé, bé, bé, m'agrada molt la idea. Quedaran vuit proves, ja disposarem de tots els éssers màgics que caldran?

—No hi haurà problema —va dir el Drummont—. D'això se n'ocupa el meu departament. Els tindrà aquí abans del 24 de novembre.

—Molt bé —va assentir el Sòcrates—. Per cert, he estat increïblement mal educat amb vostès dos... Per favor, permetin-me que els serveixi un parell de copes de conyac...

Fora l'edifici, quatre pisos més avall, quatre cares es van mirar horroritzades les unes a les altres.

*   *   *

L'endemà cap a les set de la tarda, el James, el Frank, l'Alice i la Geena s'havien reunit a la platja per parlar de tot allò. El James els n'havia fet cinc cèntims en aquell moment, i els quatre estaven molt tensos. El James duia tot el dia amb un estat de nervis tal que no havia pogut fer res de profit en tot el dia a la biblioteca, a part de fer saltar una marmita pels aires i embruixar l'Aberforth Dumbledore sense voler, que anar anava pel món resplendint com si es tractés d'una bombeta, i no havien aconseguit apagar-lo de cap manera. Per sort, no semblava molestar-lo en excés.

Ara, mentre els seus tres amics estaven asseguts a la sorra amb aire preocupat, el James intentava mantenir-se serè mirant de fer rebotar pedres sobre la superfície de l'aigua.

—Si et serveix de consol, l'Elektra també porta tot el dia tremolosa, tot i que no he entès per què fins ara —va dir la Geena, passant pàgines del llibre que tenia entre les mans—. I encara sort que tenim això.

Aquell llibre encara havia resultat més sorprenent que el descobriment de la prova. Bé, més sorprenent no, és clar, ja que el James sentia que defallia cada vegada que hi pensava, però sí més inesperat. Se l'havia trobat aquell matí a la tauleta de nit, juntament amb una nota del Sòcrates que ara tenia a la butxaca.

Gràcies per no descobrir-me. Li deixo aquest llibre. És l'única còpia que n'hi ha a la biblioteca. Llegeixi'l; jo diria que el trobarà molt instructiu.

El llibre es titulava Els dotze treballs d'Hèrcules i parlava de... bé, tampoc no calia ser un geni per imaginar-s'ho.

—No n'hi havia prou amb un monstre, no? —va dir el James cabrejat, llançant una de les pedres, que va fer dos rebots abans d'enfonsar-se al mar—. Sincerament, hagués preferit un drac. Almenys sabria a què m'enfronto i em podria preparar bé…!

—I no és que aquestes bèsties distin gaire dels dracs… —va comentar la Geena—. Heu sentit a parlar mai de l'hidra de Lerna? Aquesta prova precisament no em fa gens de gràcia…!

—Aquesta? —es va exasperar el Frank—. Geena, totes les proves són extremadament complicades!

—I ara què? —va fer l'Alice—. Ens hem de preparar vuit proves… ni tan sols sé si tenim temps material per a fer-ho.

—N'haurem de tenir —va dir el Frank, negant amb el cap—. M'estant venint al cap unes quantes idees… per exemple, sé que hi ha una mena de poció o crema refredadora de flames, que fa que no et cremis, sinó que sentis només pessigolles…

—Sí —va assentir la Geena—. En feien servir les bruixes a l'Edat Mitjana, quan les volien cremar a la foguera. N'hi havia una, crec que es deia Anna l'Estranya, que va deixar que l'enxampessin més de quaranta vegades, o una bajanada per l'estil…

—Deixant de banda els coneixements d'Història de la Màgia de la Gee —va intervenir l'Alice—, em sembla una bona idea. Segur que hi ha més d'un bitxo que fa foc.

—Segur que hi ha moltes altres coses per l'estil —va dir el Frank—. I estic convençut que si tinc tots els ingredients i un bon llibre d'instruccions puc preparar pràcticament qualsevol substància. Podríem fer que el James sortís allà envernissat de cinquanta proteccions diferents.

—Home, seria un punt, moltes gràcies —va dir el James empassant saliva.

—També podem buscar llibres d'encanteris d'aquests complicats i guais —va proposar l'Alice—, segur que els dominaries ràpidament.

—Amulets, podem comprar amulets —va seguir la Geena, que acabava de d'obrir la motxilla per treure ploma, tinta i pergamí i anar fent una llista—. Però dels bons, no aquelles enganyifes de quatre duros que venen als turistes.

—Felix felicis! —va exclamar el Frank.

—No, aquesta està prohibida —va explicar la Geena—. Ahir em vaig llegir el reglament.

—I? —va fer l'Alice—. Des de quan tenim remordiments per fer trampes?

—En primer lloc —va saltar la Geena a la defensiva—, és una poció molt, molt complicada, i no és per insultar els coneixements del Frank, que ja sé que en sap molt, però dubto que fins i tot molts professors de Pocions la sàpiguen preparar com Déu mana, i només que hi hagi el més petit error pot ser un verí que podria acabar matant el James…

—L'hidra de Lerna també podria —va remugar el James.

—Ja —va seguir la Geena—, però és que segurament us faran proves per saber si us heu dopat amb alguna substància així, i com t'enxampin t'eliminen del torneig.

—Molt bé, doncs ja em moriré! —va cridar el James

—No, home, no —va fer l'Alice ràpidament—. Què t'has de morir! No serà per tant, ja ho veuràs! Segur que ho tenen tot controladíssim. No portarien al torneig res tan perillós... —va afegir, tot i que es notava que no les tenia totes.

—Necessitarem un lloc on treballar... —va rumiar el Frank, que era qui s'ho estava prenent amb més calma—. A Hogwarts teníem ca l'Alfred, però aquí no tenim cap lloc, ni tan sols podem utilitzar les sales comunes perquè no anem a la mateixa residència...

—Creieu que la McGonagall ens deixaria fer servir el seu despatx? —va preguntar la Geena.

—Potser sí, però no sé si seria aconsellable —va contestar el Frank—. No quan estarem fent trampes tant descaradament, no a la vista de tothom.

—Tens raó... —va sospirar la Geena—. Què fem, doncs?

—Estava pensant... —va murmurar l'Alice—. Ahir vaig veure un anunci pel centre de la ciutat quan anava amb... —va callar un moment, va intercanviar una mirada espantada amb la Geena, i es va posar una mica vermella abans de dir—:  ... amb la Sofia, quan anava amb la Sofia vam veure un anunci d'un loft que estava en lloguer. Hi havia un número de telèfon posat, podríem trucar a veure quant ens demanarien, potser no és massa car...

—Espereu, espereu, no us embaleu —va dir el James—, encara que no sigui massa car, valdrà uns diners. D'on els penseu treure?

—Home, ens podríem obrir un compte al banc en nom dels quatre i demanar un crèdit—va suggerir el Frank—. Després quan guanyem els mil galions del torneig, els tornem i ja està.

—Com que ja està clar que guanyarem el torneig, oi? —va ironitzar l'Alice.

—Doncs evidentment —va insistir el Frank, donant-ho per fet—. James, tu ets el que has treballat a l'estiu a al Wizengamot, saps quins requisits es necessiten per obrir un compte, si som menors?

—Algú que ens avali, per començar —va contestar el James—. I permís d'algun dels nostres pares o tutors. I per demanar el lloguer del pis, també, i no sé els vostres pares, però aneu oblidant que els meus ens avalin per a res...

—Home, de fet —va dir el Frank amb un somriure trapella que no augurava mai res de bo—. Per tenir l'aval no ens fa falta el teu pare... només ens cal la seva firma... no?

*   *   *

—El peu pare em mata... és que em farà fora de casa... —anava murmurant el James, mentre anava signant fulls.

—No va ser ell qui et va dir que fessis tot el que calgués per anar preparat al torneig? —va dir l'Alice mentre arraconava els mobles del seu nou loft per preparar un espai decent per a practicar—. Doncs això era necessari. A més, anant amb la signatura del Harry Potter a les mans, ens ho han posat tot la mar de fàcil.

—Apa, ja està... —va fer el James, signant l'útim paper—. El loft és nostre.

I la veritat és que era força maco. Només tenia una habitació a part del bany, però era força espaiós i molt, molt ben il·luminat. De fet, una de les parets l'ocupava gairebé per complet un finestral. Les parets eren blanques i els mobles moderns i de colors vistosos. Fins i tot tenien un barra americana que separava la l'estudi de la cuina.

—Tenim un àtic al centre d'Atenes —es va meravellar el James.

—I un deute també —va dir la Geena entrant per la porta amb un telèfon mòbil a la mà —acabo de parlar amb els del banc. Més ens val guanyar el torneig... I això que tenien pressa per llogar-lo i ens ha sortit bé de preu... Frank, t'has mirat el que necessites per a fer aquestes pocions? Sortiré ara a comprar-ho, hem de tornar a l'escola abans que es faci fosc, és dilluns, saps?

—Sí, sí, sí, té, acabo de fer una llista... —li va dir el Frank passant-li un tros de pergamí.

—Bla, bla, bla... 100 grams de corn d'unicorn en pols...! —va exclamar la Geena—. Bla... bla... 20 mililitres de llàgrimes de fènix...! 10 centilitres de sang de drac! Frank, alguns d'aquests ingredients són molt cars...!

—Doncs tira de targeta —va recomanar-li el noi.

—Sí, és clar, com vosaltres dos, no? —va rondinar la Geena—. Heu hagut de comprar el mòbil més car que hi havia a la botiga. Frank, James, no vam quedar que un telèfon ben bàsic? Perquè tinc un mòbil que sap si està plovent al Japó?

—No ho sé, perquè la dependenta de la botiga era molt mona, què vols que et digui —va somriure el James.

—Oh, fantàstic... —va dir la Geena, anant a ajudar l'Alice amb un sofà—. Busqueu-vos una novia, per favor... —va abaixar la veu quan va ser amb ella i va murmurar—. I parlant de nòvios, tinc la impressió que quan vas veure l'anunci d'aquest pis no anaves amb la Sofia.

L'Alice va fer un sospir.

—No li diguis al Frank que estic amb el Paris.

—No li diré.

—I... —va seguir dient baixet l'Alice mentre empenyia una tauleta—, al James tampoc.

—I això? —va fer la Geena alçant una cella.

—Perquè li diria —va contestar l'Alice.

—Només és per això?

—Sí! —va afirmar ella—. Per què vols que sigui, si no?

La Geena se la va quedar mirant uns moments, com si anés a contestar alguna, però finalment no va dir res.

—Gee —va interrompre el James—, vaig a portar els papers que ha signat "el meu pare" a l'agència, tu també baixes?

—Sí —va dir ella, i va deixar l'Alice per marxar amb ell cap a l'ascensor.

Van pujar a l'escensor i el James va pitjar el botó de la planta baixa.

—Vaig estar parlant amb l'Angelos l'altre dia —va dir, com qui no vol la cosa.

—Ah. Molt bé —va contestar la Geena.

—Jo és que... —no sabia ben bé com preguntar-ho perquè no semblés que es ficava on no li demanaven—. Jo és que tenia entès que estàveu sortint o alguna cosa per l'estil.

—No —va contestar la Geena secament.

—Caram, si t'ofen que te'n parli només m'ho has de dir...

—No, no és que m'ofengui... —va dir la Geena—. És que no sé si vull parlar-ne. És que sóc ximple, ja està, l'Elektra ja m'havia avisat i jo hi vaig caure de quatre potes. L'Angelos no volia res amb mi, al principi em va semblar que sí, però no, i jo ara estic penjada d'un tio a qui no li interesso una merda.

—Home, jo no diria tant... —va intentar calmar-la el James—, el que passa és que l'Angelos és... és el Mr Playboy, ja ho saps, vull dir que li agrada estar lliure per anar amb qui vulgui i passar-s'ho bé... però tampoc no és que li importis una merda.

—Bé, pel que em serveix, tant me fa —va sospirar la Geena.

—Però tu estàs bé?

—Psss... pots contar... —va fer tristona—. És que m'agrada molt, James, moltíssim, m'he penjat d'ell i.... ai, sóc ximple, oi? —va dir enretirant-se els cabells de la cara, enfadada—. Sóc idiota.

—No, no ets idiota —va dir-li el James—. Jo també em pensava que a l'Elektra li agradava i res de res, tu.

—Oi que està molt estranya? —va dir de sobte la Geena—. Està com... no ho sé, molt tancada, em pensava que era perquè és paladina i està nerviosa, com tu, però estic convençuda, convençudíssima, que tu a ella li agrades molt!

—Doncs no ho sembla...

—Ja, és molt estrany!

Van arribar a la planta baixa i es van separar per anar a fer el que havien de fer. Com que l'agència immobiliària quedava força lluny i va haver-hi d'anar en autobús (que per cert, portava publicitat de l'Elektra a darrere, com si li haguessin de restregar per la cara al James), els dos es van tornar a trobar en pujar cap al cinquè pis.

—M'han costat un ull de la cara, tots aquests ingredients... espero que tot surti bé i poguem tornar tots els diners, perquè si no...

—Si no —va dir el James amb un somriure forçat—, els trauran al meu pare, i ens mata, m'entens, ens mata. Als quatre. És el meu únic consol; que no moriré sol...

Quan s'acostaven a la porta del loft van sentir que els Longbottom s'estaven discutint.

—Au, va, per què no? —deia la veu del Frank.

—Perquè no, per què no és una bona idea —va dir l'Alice—. Ja buscarem algú altre, no cal que els forcem a...

—A què, no ens heu de forçar? —va interrompre el James obrint la porta.

L'Alice de cop i volta va estar molt ocupada mirant d'instal·lar una làmpada muggle a sobre una tauleta que hi havia en un racó al costat del sofà vermell. El Frank va fer que no amb el cap, com traient-li importància.

—Res, que estàvem parlant del Ball de Nadal —va explicar-los—. Ja sabeu que és una tradició del Torneig dels Tres... dels Quatre Bruixots —es va corregir—. I bé, s'hi ha d'anar en parelles, i jo és que us anava a proposar que hi anéssim els quatre junts, o sigui jo amb la Geena i tu, James, amb l'Alice, perquè estiguéssim còmodes i tal, però l'Alice no creu que sigui una bona idea. Diu que potser ja hi voleu anar amb algú altre.

—No, no —va dir de seguida la Geena—. Per mi cap problema. Millor, de fet, així ja no hi he de pensar. Deixo els ingredients en aquest armari, eh?

—I tu, James, què en penses? —va fer el Frank.

El James es va quedar parat on era i es va mirar l'Alice, que li va clavar la mirada uns instants i després va tornar al que estava fent sense dir ni piu.

—Hi ha algun problema? —es va estranyar el Frank.

—Mmm... no —va dir el James amb un somriure—. Què va. Cap problema.

—Doncs vinga —els va tallar ràpidament l'Alice—. He fet un pòster amb les vuit proves que hem de preparar —va afegir assenyalant un pòster violeta que hi havia a la paret. El James se'l va llegir:

1-     Lleó de Nemea, a qui no pot ferir cap arma (només màgia).

2-    Hidra de Lerna: cada vegada que se li talla un cap, n'hi surten dos de nous (alguns d'ells treuen foc).

3-    Senglar d'Erimantea: tamany XXL.

4-    Aus d'Estimfàlia: bécs, urpes i ales de bronze.

5-    Bou de Creta: brutal, molt fort. Treu foc.

6-    Amazona: guerrera salvatge (compte amb les fletxes emmezinades).

7-     Geró: gegant de tres caps (també li encanta el foc).

8-    Cerber: gos enorme de tres caps (amb música s'adorm).

—Quan comencem? —va preguntar el James amb resiganció.

—Haurà de ser a partir de demà —va dir la Geena—. Hem de tornar a l'escola ja, i se'ns ha passat l'hora de sopar. Tranquil, James, que a partir de demà comencem.

El James es va mirar un cop més el pòster.

—Seran com unes vacances...

*   *   *

A partir de l'endemà, els quatre magatotis van estar fent viatges al loft gairebé cada tarda i tot i que havien anat tenint molt bones idees i l'ajuda incondicional dels rondadors, encara els quedava molt per fer i només faltava una setmana fins la primera prova. Estaven dels nervis, tot i que alguns més que d'altres.

—Es pot saber per què estàs tan feliç? —va dir l'Alice quan va tornar en si al sofà després que el James l'estabornís per tercera vegada aquella tarda.

—Per res —va contestar el Frank que, com que preparava les pocions era immune a ser la víctima dels encantaments del James—. És senzillament que m'agrada el ritme d'aquests últims dies, els quatre junts... és com quan érem a Hogwarts. Des del setembre que ho trobava molt a faltar.

—Com va la crema refredadora de flames? —es va interessar la Geena, que en aquell moment estava asseguda a la taula llegint coses sobre les aus d'Estinfàlia, que els estaven portant problemes.

—Estarà llesta d'aquí a cinc dies —va informar el Frank.

—T'ha quedat molt bé —el va felicitar la Lily, l'àvia del james.

—Gràcies. I us agradarà saber que acabo d'enllestir una poció que fa a qui la pren immune a qualsevol verí durant tres hores, què us sembla?

—Que anirà genial perquè les amazones no acabin amb mi amb el verí —va contestar el James—, però que no impedeix que em matin a fletxades. 

—Caram —va fer el Frank contrariat—, jo m'esperava un "moltes gràcies, Frank, no sé què feria sense tu"...

—Si això és el que vols sentir —va dir el James mentre practicava l'impediment jynx amb un mosquit—, fes-me un elixir de la vida o alguna cosa per l'estil. Impedimenta!

—Oh, que bé, amb una setmana en tinc de sobres per fer la pedra filosofal... —va dir el Frank mirant-se'l malament, i els rondadors es van posar a riure—. Un centenar d'alquimistes ho van estar provant durant segles sense èxits, però tranquil, que ho tindrà a sobre la taula en una setmana...

—Doncs per l'elixir potser no —va dir la Geena—, però ens aniria de fàbula poder convertir qualsevol cosa en or, així no estaríem endeutats fins el coll...

—Em sap greu, però no crec que tingui la capacitat de convertir qualsevol cosa en or —va dir el Frank—. Com a molt, tot el que podria aconseguir seria convertir or en menys or. Però si us interessa... hi ha una poció que el Frank podria tenir preparada en tres o quatre dies que fa que no sentis dolor... tot i que no sé si és gaire recomanable...

—Per què no? —va fer el Sirius—. Si la saps preparar, seria genial!

—I tant! —va assentir el James.

—Sirius, el dolor existeix per alguna raó —va explicar el Remus—, el cos ens avisa quan alguna cosa va malament. El James es podria fer algun esquinç al turmell, per exemple, no adonar-se'n, seguir corrent i que se li acabés trencant un peu o una cama, i encara seguiria lluitant contra un monstre fins que algú no se n'adonés i l'anés a rescatar per parar-lo, te n'adones?

—Vaja, no ho havia pensat... —va reconèixer el Sirius.

—Però és decisió seva —va seguir el Frank—, si ens promet que anirà amb compte i que no es farà l'heroi...

—Tu de moment prepara-la per si de cas —va suggerir el James—. Ja m'ho rumiaré, si prendre-me-la o no.

—Molt bé... —va dir el Frank, i va anar a netejar la marmita on havia preparat l'antídot per preparar la nova poció.

—Com portes els conjurs d'aigua, James? —va fer el Forcat.

—Però si portaré la crema refredaflames...

—Ja, però si se t'incendia la roba tindràs la cosa una mica complicada... va, practica'n una mica.

—I espurnes daurades —va dir l'Alice, fullejant un llibre—. És el que expulsa la vareta quan crea il·lusions, segons això.

—Però les il·lusions són de nivell MAG, no? —va dir el James—. Sóc bo, però gent, sense exagerar...

—No estic dient que creïs il·lusions de veritat —va fer l'Alice posant els ulls en blanc—. Però per si de cas les coses se n'anessin de mare... sempre podries fer aparèixer espurnes daurades, i una de nosaltres tres apareixeria en escena...

— ... i la gent es pensaria que només és una il·lusió —va acabar el James—. Bona idea!

—Anem a veure com ho tenim... —va repassar la llista la Geena— si et toca el Cerber només hauràs de cridar amb l'Accio algun instrument i córrer mentre no s'adormi perquè no t'enxampi... Pel que fa al gegant de tres caps hauràs de fer que perdi l'equilibri i s'estavelli, de manera que deixa't estar d'encanteris estabornidors, que no els fan cap efecte, i concentra't en cegar-lo com sigui... Amb l'amazona, bé, la part bona és que no et podrà emmetzinar, però hauràs de fer servir la teva agilitat de lleó per esquivar les fletxes, i a partir d'aquí te l'hauràs de treure de sobre amb encanteris desarmadors, estabornidors, impediments, etcètera... El bou de creta i el Senglar hauràs d'aconseguir asseure-te'ls al llom, de manera que el millor serà que cridis la teva Raigdefoc i els ataquis des de dalt, que a les males al menys no et podran agafar... Pel que fa a les aus d'Estimfàlia et podria ajudar el Frank des del cel convertit el falcó i ja buscaré la manera de matar-les... i l'hidra i el lleó de Nerma... bé, encara queden cinc dies, ja prepararem alguna cosa, tu no pateixis.

—Tranquil, que això serà bufar i fer ampolles, home! —el va animar el Sirius.

—Ui, sí —va contestar el James malhumorat—, en té tota la pinta...

—Au va, tranquil —va fer el Forcat—. És dissabte, encara queda, ja veuràs com no serà per tant...

—No, és clar —va remugar el James—. Serà un dia normal...


VIST:

J, E, G i L més nerviosos que normalment... deu ser que només queda una setmana per la Primera Prova? Qui serà el primer en morir? El Profesor Chiflado corrent amunt i avall per l'escola com una torxa sense poder treure's de sobre l'encanteri luminiscent, i la Petita Psicòpata queixant-se de no poder fer ella el mateix. MrPlayboy torna a ser el nostre noi! Tres embolics en el que va de mes! I atenció: K i P es tornen a portar amb naturalitat. Creieu que tornaran junts? Tornem a les apostes!

Sabeu que m'adoreu.

Xo xo

Pandora


Llegit 1721 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 15/03/2010 a les 22:31:10
  #21277He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Vale, per fi! ^^

  Apa, ja podeu comentar molt, que necessito que se m'animi a escriure... buf! I ara me'n vaig a estudiar...

  a veure a veure quines dues proves li tocarà passar al pobre James... i als altres! I a veure què passarà amb aquest crèdit que han demanat i falsificat amb la firma del Harry, que no li dóna per disgustos...

  I a veure si el James sobreviu el proper capítol i no en surt a dins d'una caixa de mistos!

  Què us sembla la idea per la primera prova? Molts ja ho havíeu encertat però, i els que no? Com ho veieu? Guai o què?

  Petonets!

  Agatha Black
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 15/03/2010 a les 22:32:14
  #21278He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  uououo primeraaaaa

  vaig a llegir:)
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 15/03/2010 a les 22:43:52
  #21279He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  vaig a veure el crackòvia:)

  després em curraré un súper-comment!

  (M'ha encantat :) )
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 15/03/2010 a les 23:44:33
  #21280He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  Holaaa:)

  Ja tocava penjar eeh?

  La veritat, no tinc ni idea de quines proves li poden tocar al James. Crec que el Cèrber no. Seria massa fàcil :)

  La idea de les dotze proves, molt bona.

  Pel tardar... saps que fa uns 6 mesos que no penjo? xD És el que té començar a tenir vida social.- Tu tranquil·la, no haguessis pogut penjar en millor dia. Estic a punt d'escriure una redacció que va cap a concurs, i com tu dius, necessito que se m'animi a escriure.

  Au doncs, molta sort amb els exàmens :)

  Un petó!

  Martaa

  PD el profe havia estat de baixa uns 3 mesos i ha tornat just avui :) Que ho sabies o què? xD
 • Avatarrodlel14Enviat el 16/03/2010 a les 18:29:29
  #21281He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  PER FII!! :)  Va, comencem amb el comentari. Primer parlarem del repartiment de proves: corresponen 2 proves per paladí, correcte? Doncs el més lògic seria que, de les vuit, se'n formessin dos grups de quatre. M'ho he mirat, i hi ha una característica notable: tres dels monstres tenen relació amb el foc, i un utilitza fletxes enverinades. En canvi, els altres quatre tenen, única i exclusivament, força física (bé, excepte el Lleó de Nemea, que és immune a la pròpia força física). Per tant, suposo que al James li tocaran la hidra de Lerna i les aus d'Estinfàlia. La hidra de Lerna la veig bastant clara, igual que el lleó de Nemea crec que correspondrà a l'Elektra.  Una altra cosa: correccions. Ho sento, però m'ha estranyat veure grafies com "cerver" o "espèrides", quan sempre he tingut claríssim que s'escrivien Cèrber i Hespèrides. Ho sento, però se m'ha fet estrany.  I per acabar, voldria dir que estic escrivint una novel·la. Després d'una profunda crisi d'identitat, he començat a escriure una història. Per més informació (si voleu llegir els dos primers capítols i donar una opinió, o preguntar alguna cosa), envieu-me un MP o un e-mail a kikfofo@hotmail.com.
  Gràcies! :D  Rodlel14 (Enric)
  Muahahahahahaha!


  PD: Perdó per el comentari tan escuet i amb tan poca informació, però tinc una mica de pressa. :S • AvatarPorcupintí-naEnviat el 16/03/2010 a les 18:56:26
  #21282He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  He vist al migdia que havies penjat i m'he promès que ho llegiria i et comentaria ara. Quina sorpresa quan he vist que algú penjava algun capítol. És veritat, marta_ginny que la majoria no fem res des de fa bastants mesos! Però és el que té l'hivern, oi? No, no haha.

  Ostres, Gina, el capítol, genial. Lo d'Heracles més o menys ja ho sabia des que el rodlel14 ho va endivinar, però no els sabia bé tots els treballs. No sabia que el Pelut venia del gos aquest de tres caps... (sóc penosa, ho sé, hauria de millorar els meus coneixements amb la mitologia clàssica). Bé, m'ha encantat. Per fer una porra, doncs aposto que al James li tocaran l'Hidra i les aus d'Estinfàlia, però ho faig a boleo,  sense basar-me en cap teoria.

  Ah, sí! I jo no hauria firmat falsificadament el crèdit amb la firma del Harry, si és que.. quan surten de problemes es fiquen en altres!

  Bueno, això és tot, que jo hauria d'estar estudiant, hahaha.

  Petons!

  Maria • AvatarPorcupintí-naEnviat el 16/03/2010 a les 18:58:39
  #21283He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  No pot ser! Jo a boleo i el rodlel14 pensant-ho, hem posat les mateixes proves! • AvatarClara_WeasleyEnviat el 16/03/2010 a les 19:56:13
  #21284

  Quina felicitat! No saps la ilusió que m'ha fet veure el capítol!

  I que bé que
 • Avataranna_lovegoodEnviat el 16/03/2010 a les 19:59:11
  #21285He escrit 3 fanfics amb un total de 26 capítols

  Bienbienbienbienbien!!Siii! T'estime'm! o, aquest capitol m'ha semblat genial i molt curt(potser es que tenia mono de Magatotis xDD)

  Professor Chiflado com una bombeta,fantastic!

  Jo...lin, 12 proves en 1, ja ho diu el titol del capitol xdd.

  Bé, aquest comentari no té gaire sentit, però m'he emocionat al veure que havies penjat xdd

  Au revoir! penja aviat ;)

  P.D. Soc jo la que t'ha agregat al facebook :D
 • AvatarClara_WeasleyEnviat el 16/03/2010 a les 19:59:26
  #21286

  Vale, se m'ha tallat el comentari. Ho sento ^^'

  Bé, continuo:

  Que bé que tornin a estar els 4 juntets un altre cop, i el Frank i la G van junts al ball. Va, es que aquests dos tenen que acabar junts però ya! xDD

  Les proves... Li tocarà una de les dos de foc segur, perquè per algo el Frank s'ha currat la crema, no? xDD

  I, crec, que el Lleó de Nemea, perquè, bé, el James com animàgic és un lleó xDDD Ja veus, quins arguments més currats té donat xDDD

  Bueno, espero veuret aviar per aquí. lalalalalala (8)
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 16/03/2010 a les 20:12:10
  #21287He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Walaaa! Ja m'ho semblava a mi... gràcies rodlel... és que he buscat les proves ne un diccionari mitològic que tinc en castellà i, clar, jo innocent de mi, m'he pensat que era força fiable, i resulta que han escrit "Cervero" i "Aves de Estinfalia", i he pensat que en català s'escriuria aigual, però resulta que són els del diccionari que s'haurien d'informar bé... ¬¬. Moltes gràcies per dir-m'ho, quina vergonya, ara ho canvio... XD

  marta_ginny: que guai que t'agradi la idea de les prives. Encara estic acabant de pensar la segona prova, i és súperrebuscada, però segur que molarà molt, xk la idea és guai ^^. Espero que anés bé l'escrit!

  rodlel14: ja t'ho he dit, però merci per avisar-me de les pràctiques. La veritat és que les proves no es repartiran 4 i 4, es faran les 8 per sorteig en miniatures, com a HP4 amb els dracs, de manera que tots n'hauran d'escollir dos, i el que toqui t'ha tocat. XD M'agradaria llegir la teva novel·la, tot iq ue hauràs de tenir paciència amb mi, xk últimament no tinc gaire temps i potser trigo molt a llegir-la(si és que voldries que et fessim comentaris i tal).

  Porcupintí-na: sí, has ensat el mateix que el rodlel14, tot i que no us puc si l'heu encertat o no... I sí, això de ficar-se en problemes és lo seu XD. Al Harry li sortiran canes XD.
 • AvatarPorcupintí-naEnviat el 16/03/2010 a les 20:18:33
  #21288He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  Sí, canes és la paraula XD • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 16/03/2010 a les 20:24:07
  #21289He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  rodlel! Que ho acabo de consultar i al final no estava tan malament, home! Estimfàlia va sense "h", pel que estic veient i "Cerber" El Diccionari de l'Institut d'Estudis Catalans només l'accepta sense accent, tot i que sí que va amb B. D'acord que no estava bé del tot, pero no m'enredis, joo! XD

  anna_lovegood: hahaha, merci, meci, merci ^^. Que motivada et veig! ^^ Ja t'he acceptat al facebook! I a mi això del l'Aberforth també em va fer molta gràcia!

  Clara Weasley: M'ho ha semblat, que se t'havia tallat, xk quan he entrat només hi havia el primer missatge! Merci, me n'alegro que t'agradi! I dius que els teus arguments no són currats... anda que quan us expliqui els arguments pels quals he decidit finalment les proves que he decidit... XD Són de l'estil, ehh?? XDXD
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 16/03/2010 a les 21:36:22
  #21291He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  Jaja l'escrit no em va sortir gaire bé (falta de pràctica recent) però gràcies de totes maneres :)

  No faig un comentari per dir només això. Llegeix això que parla sobre l'Oracle de Delfos:

  "La pitonissa respirava pneuma, que manava de forma natural d'una escletxa de la roca. Els investigadors actuals han esbrinat que el pneuma conté diferents gasos com ara el diòxid de carboni. Els gasos produïen efectes al·lucinògens en la pitonissa".

  Total, que l'Oracle de Delfos es drogava. Segurament ja ho sabies però m'ha fet molta gràcia XD.

  Ara he començat a estudiar Cultura Clàssica :) i començo a situar els llocs i les coses que vas anomenant. La veritat és que vaig ser la única persona a recomanar com a destinació turística Delfos. No me'n vaig poder estar xD.

  I per altra banda, t'he buscat al Facebook, però hi ha moltes persones que es diuen com tu xD. Em pots especificar quina ets? xD
 • Avatarrodlel14Enviat el 16/03/2010 a les 21:41:53
  #21292He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  Vaja, així que va sense accent, Cerber? Doncs sempre havia estat equivocat. Però la H crec que va a Hespèrides, no a Estimfàlia. Una altra curiositat, el meu professor d'història de l'any passat escrivia Erimantea, però el d'aquest any escriu ERIMANT. :S Coses d'aquestes són les que em confonen.

  D'acord, si vols el capítol, te'l passo. :) El problema és que no sé com. Estic content per els comentaris que m'ha fet el crític literari de la meva idea, m'ha felicitat i m'ha dit que poques vegades s'havia trobat gent tan jove i emprenedora :$

  Rodlel14 (Enric)
  Muahahahahahaha! • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 16/03/2010 a les 22:04:14
  #21293He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  marta_ginny: sí, ja ho sabia això de les oracles... de fet, crec recordar que no eren elles, sinó els qui cobraven pels seus serveis els qui les obligaven a prendre al·lucinògens perquè semblés que estaven connectades amb les deitats... npo sé si hauràs vist la pel·li 300, però hi ha una escena molt gràfica d'això. I del facebook, doncs he de ser una noia que et faci pinta de tenir 20 anys, rossa, amb els cabells per les espatlles, i a la foto que tinc ara duc un vestit negre ^^. No sabia que hi havia tanta gent que es digués com jo, tampoc no és un nom massa comú. Potser hi has escrit malament... Georgina Val, assegura-te'n.

  rodlel14: sí, la veritat és que segons on mires questes coses, s'escriuren d'una manera o d'una altra... crec que el problema és que com que ve del grec, que s'escriu amb unes grafies diferents, a l'hora d'adaptar-ho al nostre alfabet al final els experts tots ho acaben transcrivint seguint pautes diferents, deu ser per això que està escrit de diverses maneres... Ec Cerber/Cèrber/Cerver l'estic trobant de diferents maneres segons el lloc on mir-ho, i suposo que el problema ve pel fet que en grec només hi ha un so [b], la beta, de manera que crec que cadascú s'ho ha muntat com li ha vingut bé ^^. I pel que fa la novel·la... doncs me la pots copiar en un missatge privat, o sivols el meu correu, m'ho pots enviar a blackpride_gryffindor[ARROBA]hotmail.com, ok?
 • AvatarlunalovegoodEnviat el 17/03/2010 a les 12:47:08
  #21297He escrit 2 fanfics amb un total de 45 capítols

  Hola!
  Quina il·lusió veure que havies penjat! i mira que últimament ja quasi ni passava, però he tingut una il·Luminació divina XD

  El capítol m'ha agradat molt. L'he trobat molt llarg i complet, així que et perdono per haver trigat tant :)
  Lo de les proves... no m'ho esperava gens! Ho, jo que havia pensat incloure alguna cosa relacionada amb les 12 proves d'Hèracles en la meva ff... m'has pres la idea! XD

  no tinc ni idea de quines seran les proves que li toquin al James, però té raons per estar preocupat. Trobo bona la teoria del rodlel14 de les bèsties que treuen foc o poden enverinar. No crec que li toqui l'amazona ni el ca cerber. L'opció de les aus de la llacuna estimfàlia m'agrada més, perquè així en Frank podria intervenir, que últimament el pobre no surt massa. Pel que fa a la resta... potser l'hidra és la més difícil, i el senglar em sembla massa poc complicat. Jo havia llegit, no sé on, que a Gerió (gegant fill de Gea) la força li provenia de la seva mare, és a dir, la terra, i que si el separaven d'ella perdia tot el seu poder. Però no ho puc assegurar.

  La veritat és que, tot i les reflexions, continuo sense tenir ni idea de què ens tens preparat... millor, així és una sorpresa!

  Bé, només falta donar-te ànims per continuar escrivint, que ho necessitem! em sembla que tots teníem una mica de mono dels Magatotis!
  Continua aviat! :)

  Un petó! • AvatarLaura*MalfoyEnviat el 17/03/2010 a les 16:58:35
  #21299He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  ostres ostres ostres!
  mira qe fa dies que no passo per aqui eeh! I entro per veure que hi ha de nou i em trobo amb axoo!! :O
  m'ha agradat moltissim!! Jo tambe hauria de penjaar pero ara mateix no puc, vaig estar malalta, despres examens i ara d'intercanvi amb frança XD
  bno, que m'ha agradat mooolt! La lies cada vegada més, ara falsifiquen firmes i tot ja! I lo de les proves no m'ho imaginava per res del mon... pero es molt bona ideaa!
  no puc comentar més que tinc pressa! :)
  un petoo! ^^ • MrsBlack AnònimEnviat el 18/03/2010 a les 00:14:31
  #21300

  MAGNIFIQUIE. • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 18/03/2010 a les 16:54:53
  #21301He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  lunalovegood: moltes gràcies! Miraré això de Gerió; no ho sabia. Va diré que un dels 3 magatotis l'ajudarà amb la primera prova! I si vols fer servir això de les 12 proves a la teva ffic, endavant, eh? ;)

  Laura*Malfoy: Merci! Que vagi molt bé l'intercanvi i que t'ho passis molt bé! Jo aniré a Paris aquesta Setmana Santa també! ^^

  MrsBlack: poques paraules però molt emotiu, eh? XD Merci ^^
 • AvatarTooruEnviat el 18/03/2010 a les 18:44:42
  #21302

  Hola!!!

  Esta molt be! Jo pense que a James li tocara: Lleó de Nemea i la Amazona.

  La factura espere que la puguen pagar. Tot i que segur que els pillen, al final.

  Fins aviat!
 • Gemma EvansEnviat el 18/03/2010 a les 22:46:30
  #21305

  Holaa(: x fi as penjaat:D
  Mancanta...un capitol dels 4magatotis:P u necessitavaaa, an James i l'Alice junts al ball?axo pot ser mool perillos:D
  mmm....es una prova MOL dificil, speru k no li toqi la hidra...pro de fet totes son mol dificils:S asperu k no surti cm una caixa de mistus i k l'Elektra tmpc, em cau b:)
  pos res k escriguis aviaat

  ptns

  ~~Gemma~~ • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 19/03/2010 a les 17:38:58
  #21306He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Tooru: molt bé, doncs apuntada la teva aposta! ^^ I pel que fa al préstec... bé, alguna cosa hauran de fer, no? XD

  Gemma Evans: sí, ja tocava penjar, ehh? Hahaha, vale, va, prometo no treure ningú en una caixa de mistos de la primera prova... serveix? XD I el James i l'Alice... bé, ja veurem què passarà, ja ho veurem... XD
 • Avatarrodlel14Enviat el 19/03/2010 a les 17:55:06
  #21307He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  Agatha, has rebut l'e-mail?
  Ho dic perquè últimament el hotmail em fa coses d'allò més estranyes, i potser s'ha menjat el correu pel camí... :S

  Bé, tu diràs.

  Rodlel14 (Enric)
  Muahahahahahaha! • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 19/03/2010 a les 17:57:23
  #21308He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Rodlel, t'acabo d'enviar un mp... no puc obrir el document! Torna-me'l a enviar en format de word (.doc) o copia-me'l al mail, plis! Mercii! • Avatarivi_potterEnviat el 24/03/2010 a les 23:08:10
  #21320He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  Genial el capítol! • AvatarAriadna_TonksEnviat el 29/03/2010 a les 21:23:08
  #21327He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  Genial, m'encanta, ja hus e enxempat jiji xd ( es k vaig començar fa poc a llegir el clan de magatotis xdxd)

  M'encanta, però et demano de genolls que siusplau, siusplau,siusplau, que fagis que la Alice i el Paris tallin, i que el James li deixi de molar l'Elektra, k es deixin de tonteries i que es liin i surtin junts i tinguint molts fillets xdxd!!!

  Bueno, ja se que em poso molt... boja... xdxd

  Petons de:

  Ariadna_Tonks(T.T)
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 04/04/2010 a les 18:17:54
  #21348He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Ariadna_Tonks: Ei, que bé que t'hagis posat al dia! ^^ Me n'alegro molt que t'agradi, sempre és un plaer escriure quan la gent et dóna tants ànims! Bé, doncs, ara suposo que ens anirem llegint amb regularitat! Petonets! • MrsBlack AnònimEnviat el 09/04/2010 a les 00:43:52
  #21366

  escolta, i aquella novel·la que estaves escrivint de l'infern que cada vegada hi cap menys "gent" i el dimoni aquell que està cansat d'estar allà.. estava molt bé, m'encanta. la seguiràs? pettons. • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 10/04/2010 a les 21:01:26
  #21372He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Sís, sí, i tan que la seguiré! Passa que amb prou feines tinc temps de seguir aquesta fanfic i aquella encara està molt poc embastada, i prefereixo primer enllestir amb els magatotis abans de posar-m'hi a fons xk és que si no no acabaré mai ni una cosa ni l'altra... quen tingui una miquta de temps ho faré !! Les 2 coses. ^^ Promès. • MrsBlack AnònimEnviat el 11/04/2010 a les 23:20:01
  #21375

  oh, com t'admiro eh de veritat! • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 18/04/2010 a les 15:45:38
  #21384He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Ostres gent, ja fa un mes, no m'ho puc creure, que ho tingu tan abandonat! Acabo de posar-me a escriure el capítol nou, suposo que penjaré aquesta setmana. Ho sento molt!!