El reculatemps - 2.TORNADA A HOWARTS
AvatarEscrit per Ariadna_Tonks
Enviat el dia 18/01/2010 a les 22:03:30
Última modificació 18/01/2010 a les 22:03:30
Tots els capítols de El reculatemps
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


2.TORNADA A HOWARTS

2.TORNADA A HOWARTS

Sento el retard però amb els dinars familiars i amb els primers examens no he tingut temps per escriure, doncs aquí el teniu, el segon capítol.

-Doncs, que tots llestos?-va dir l'Hermione molt emocionada.

Tots tres van assentir amb el cap.

-Harry, la capa -Va dir l'Hermione allargant la mà.

-Què? Perquè?

-Doncs perquè si algú ens veu dintre d'uns anys quan naixem es podria tornar boig o alguna cosa rara, més que res perquè són les normes, no ens poden veure.

El Harry va començar a desfer la seva maleta, ja que la capa no sabia on era.

-Aquí -va dir per fi- ja la tinc.

Va tornar a posar tot el que havia tret dins la maleta i es va reunir amb els altres.

-Hermione, aquí no hi cabem els quatre -va dir el Ron mirant-se la capa- com a molt hi caben dos.

-Ja hi he pensat en això ens posarem a quatre grapes i la capa ens cobrirà.

Qui els hagués vist s'hauria pensat que eren bojos, quatre adults a les quatre grapes units per un collar que casi els estrangulava.

L'Hermione va fer les voltes al reculatemps i...

-Ja està, Ron treu el teu peu de sobre el mèu.

Es van quedar quiets i van mirar a l'Hermione.

-Hem d'arrossegar-nos així fins aquella cantonada i us explicaré el que farem.

Van anar fins una  plena cantonada d'arbustos.

Ara, ens hauríem de fer unes disfresses, jo començo, -i l'Hermione va treure la seva vareta i va apuntar al Ron, que li va sortir un bigoti negre, i el cabell se li va tornar negre també- feu-ho vosaltres jo vaig a retocar-lo.

Va començar el Harry, que li va tallar curt i ros el cabell a la Ginny i li va fer la cara més rodona.

La Ginny li va fer al Harry serrell (perquè no se li velles la cicatriu) castany i perilla.

L'Hermione va acabar amb el cabell negre i la cara més allargada, el Ron li volia fer el cabell verd fosforito però l'Hermione va dir que cridaria massa l'atenció.

Quan van acabar de retocar-se van decidir anar a La ronda d'Alla i buscar els cabells dels nens.

Quan hi van ser l'Hermione els hi va dir:

-Quant trobem als nens tinc pensat un pla, a un d'ells, li donem un caramel per trobar-se malament i tenir febre del George, a un altre, li donarem un viatge amb la seva família, i quan ens anem, farem que el primer prengui l'antídot per no tenir febre, i el segon li enviarem un mussol dient-li que si no ve a l'escola, es donarà la seva plaça.

-Hermione, en el teu pla trobo que hi ha uns quants errors -va dir la Ginny molt a poc a poc- per començar, no sabem que farem amb dos dels nens, i lo més important, aquests nens els veurà tothom però ells no hi seran en veritat, no els hi tindrem de donar els nostres records, tan acadèmics com les amistats?

-Lo segon que has dit ja ho tinc pensat, és justament lo que tu has dit els hi donarem els nostres pensaments, però lo primer esperava que s'us acudis a vosaltres a mi no se m'acut res.

Ja  ho tinc- va saltar el Ron- a un d'els nens els hi enviem un mussol dient que em fet reformes i que es començarà el curs a partir d'ara als 16 anys.

-Clar que aquest haurà de tenir pares muggles -va dir el Harry pensatiu- i a l'altre nen li podríem fer el mateix que al primer, li donem el caramel i ja està.

-I segueix aventi un problema -va dir la Ginny- els pares dels nens avisaran al director a través d'un mussol, així que tindrem que agafar-li la carta al mussol, no?

-Exactament, -va dir l'Hermione i va mirar al Harry- has portat la Raigdefoc com et vaig dir?- ell va assentir amb el cap- doncs hauràs d'agafar els mussols i canviar-los els missatges.

-Vale, que ens posem a treballar?

Ja portaven una hora a la La ronda d'Alla i l'Hermione i el Ron estaven escrivint en un pergamí, lo del viatge i lo de les reformes per enviar-ho, mentrestant el Harry i la Ginny seguien buscant per trobar un dels nens, quant de sobte la Ginny en va veure un, el Harry li va treure uns cabells amb un conjur invocador, i la Ginny li va anar a dir que feia mala cara i que es prengués el caramel el noi va acceptar, i com l'efecte tardava mitja hora, van anar a comunicar-li al Ron i l'Hermione.

Molt bé d'aquí eren aquests pèls?- va dir la noia mentre treia quatre pots.

-D'en Paul Gwel.

Que guay és el meu- va dir el Ron somrient.

L'Hermione va posar els pèls dins el pot amb l'etiqueta del Paul Gwel i se la va tornar a guardar.

Durant dos dies van acabar d'enviar les cartes i van agafar-les cabells dels nens, ja ho tenien tot preparat, havien portat quatre escombres per vigilar les cases, però ninguna era tant potent com la Raigdefoc, així que li van dir al Harry que vigiles en Paul, així si l'enviava abans podria anar a ocupar el lloc de l'Hermione que no era una gran voladora.

Era la nit abans del dia que el Harry veuria als seus pares, ja ho tenien tot preparat, la poció, els pèls, els mussols, només quedava dormir i això era una cosa que el Harry aquella nit no podia fer, pensava en els seus pares, en el Sirius, el Remus, també se li va passar pel cap l'Snape, i encara que no li feia gaire il·lusió trobar-se amb ell, perquè s'havia que el pobre home faria molt per ell, però ell mai li havia pogut tenir gaire respecte.

També va pensar amb lo molt que li agradaria formar par dels Rondadors, però que això no ho podia fer, ja que sinó canviaria el futur, finalment es va adormir.

-Harry, Harry desperta que no vols veure els teus pares donat presa.

-Què? Però que dius Ginny si no fa ni una hora que m'he dormit com pot ser que ja sigui de dia?

-No sé, potser, perquè ha sortit els sol i ens hem de preparar?

El Harry es va donar conte que la seva dona tenia raó encara que tenia molta son va aixecar-se, i va prendre la primera poció multijugos, es va convertir en un nen d'onze anys, va vestir-se amb la túnica de quant l'Albus anava a primer i va mirar a la Ginny que s'havia convertit en una nena amb cuetes i li va dir.

-Anem a buscar els altres.

Van trobar-se amb el Ron i l'Hermione convertits en nens, i com ja s'esperaven tots l'Hermione va dir.

-D'acord a les maletes teniu tots els llibres que vaig comprar, tenim poció per dos mesos, per si de cas, si ens quedem més ja la farem, i si ens quedem menys la farem servir per un altre viatge, a i una altre cosa ja ens hauríem de començar a dir per els nostres noms, és a dir els dels cossos.

Tots van assentir.

Del camí al tren el Ron, l'Hermione i la Ginny, van estar convencent al Harry de que al tren no podria estar assegut amb els seus pares ja que quan tenia disset any l'Snape li havia donat un pensament en el que dins del tren només hi estaven ell, la Lily, el Sirius i el James, al final el Harry va accedir a no anar al mateix camarot que els seus pares.

-Margot, tinc una pregunta- va dir el Ron- creus que el barret seleccionador ens reconeixerà d'aquí uns anys?

No,  ja que poden haver-hi moltes ments iguals, i com tenim els cossos d'aquests nens també ens classificarà així, vaja que no que no té res a veure.- va dir al final fent-se un embolic- per cert quan fem classe heu de fer com si no ho sabes fer sinó podrien sospitar.

Van estar parlant tot el viatge i se'ls hi va fer molt curt, van sortir del tren i van veure un home gran que era igual que el Hagrid però més jove, era el Hagrid, com sempre cridava els de primer curs per anar amb barca fis al castell.

Tots quatre van pujar a la mateixa barca i el Harry no parava de mirar els seus pares, el seu pare era igual que ell i estava amb el Sirius conversant, mentre que la seva mare pèl-roja i amb els ulls igual que ell conversava amb l'Snape, també va veure al Remus que se'l veia molt nerviós parlant amb altres nois.

Van arribar al castell la professora McGonagall els hi va explicar quatre coses, i van començar a entrar al Gran Saló, tothom els mirava, el Harry ja havia passat per aquella experiència, i no parava de gaudir l'alegria de tornar a Howarts.

Es van posar davant del barret, i la McGonagall els hi va dir que es posessin el barret al cap quan cridés el seu nom,

-Sirius Black- ell va anar  fins allà i...

-Grifindor!!

Van cridar a molta gent però ell només si va fixar am els seus pares i amics quan van cridar el seu nom la Ginny li va tenir que donar un cop de colze, va anar fins el tamboret es va posar el barret que li va dir:

-Així que Charly Winter no sé, no sé...

Al Harry se li va glaçar la sang, l'havia descobert, li va semblar que el barret murmurava algú com"tranquil no diré res" però mai va saber si era veritat o s'ho havia imaginat ells sol.

-Grifindor!!- va dir el barret per fi.

El Harry va anar fins la taula va donar la mà als seus companys i el James ( que havia estat ell quart )li va dir:

-Benvingut, has tingut sort de no ser de Slitzerin ja que aquest any ho passaran molt malament, si se t'acudeix alguna idea digues-ho.

Aquelles paraules al Harry li van omplir el cor, el seu pare li havia ofert fer entremaliadures amb ell era lo millor que li havia passat mai, si ara tingués un dementor davant, segur que el seu patronus el destrossaria amb un moment.

En pocs minuts a la taula hi van ser tots, el director va fer un discurs i la taula es va omplir de menjar tots es van posar fins les botes, però el Harry mirava a la seva mare, que semblava preocupada, estava mirant a la taula d'Slitzerin, segurament a l'Snape, tota l'estona.

-Que et passa res?- va saltar el Harry sense donar-se compte.

-No,..bueno si, és que coneix-ho un noi de la taula d'Slitzerin que m'hagués agradat que anéssim junts, som amics i em cau bé.

-Tranqui-la encara que anem a cases diferents podràs parlar amb gent d'altres cases,-va dir el Remus,- vols xocolata? T'ajudarà a animar-te, el meu pare sempre diu que si estàs trist mengis xocolata.

I li va donar una granota de xocolata a la Lily.

-Per cert em dic Remus, Remus Llopin.

-Jo Lily.

-Jo Charly, encantat.

El Harry estava molt content ja havia parlat amb el seu pare la seva mare i el Llopin.

Després van anar a les habitacions , tenia a un costat el Ron i a l'altre el Llopin, tots els nois van estar parlant tota la nit, de com serien les classes, i el James de les coses que els hi volia fer als d'Slitzerin.

-Sirius, em pensava que maquinaries amb mi tot això- va saltar al veure que el Sirius no intervenia a la conversa.

-Es que estic pensant amb lo que dirà la meva família, porten anys sent tots d'Slitzerin i jo..., no és que no m'agradi se de Grifindor, sincerament ho prefereixo, però quan la meva mare s'enfada...

-Tranquil Sirius, jo faré que se te'n vagi la tristor- va dir el James- he pensat que per ser la primera nit els hi podríem donar la benvinguda a les noies, no les atacarem gaire sovint, però per ser el primer dia i de broma, no passarà res, mireu!!

I els hi va ensenyar una capsa plena de formigues que tenien les potes il·luminades i que feien un soroll molt agut, tots es van tapar les orelles.

-Anirem tots menys els que no vulguin no obligo a ningú.

Tots van encaminar-se fins les habitacions de les noies, van obrir una mica la porta i van deixar la capsa oberta i girada, perquè les formigues s'escapessin, van tornar a l'habitació, i van esperar fins que...

-Aaaahhhhh!!!Formilloses, quin fàstic aaaaaaahhhh!!!

Es van riure tota la nit.

-No ha estat gaire treballada- va dir el James rient quan una noia feia crits- però per ser el primer cop està bé.

I aquí s'acaba espero que us hagi agradat i intentaré no tarda tant el pròxim cop, comenteu sisplau!!:)

Petons de:

Ariadna_Tonks


Llegit 906 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)