El Torneig dels Quatre Bruixots - 17: Trampes? Qui, jo?
AvatarEscrit per Agatha Black
Enviat el dia 02/01/2010 a les 22:41:00
Última modificació 02/01/2010 a les 22:42:21
Tots els capítols de El Torneig dels Quatre Bruixots
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


17: Trampes? Qui, jo?

COMENCEN LES APOSTES

Ara ja feia força que tot el tema del Torneig havia quedat una mica de banda i ens estàvem centrant amb les xafarderies de sempre. Que si MrPlayboy ara va molt amb la Rossa, que si des que K i P ho van deixar a K no se'l veu amb ningú, que si P està últimament molt contenta sense motiu aparent (perquè ningú no l'ha enxampat amb cap noi nou), que si sembla que J i E no avancen, que si el Motorista Cañón està molt solitari...

Sí, sí, sí, sí, tot això està molt bé, però el Torneig el seguim tenint aquí a la cantonada! De manera que, per què no treure'n profit, eh? Declaro inaugurada la temporada d'apostes! Aquest cop les apostes no seran per quin dels paladins guanyi (perquè ja sabem que tothom apostaria pel de la seva escola, tret d'uns quants de Hogwarts, que curiosament s'han encaparrat a donar l'esquena a J), sinó que farem apostes més interessants! Morirà algú, aquest any? Quina escola quedarà última al rànquing? Ja sabeu que, dintre de tot, a les competicions el més important no és guanyar; ÉS FER QUE ELS ALTRES PERDIN!

Però no, crec que per aquesta vegada farem una aposta de la que puguem conèixer els guanyadors d'aquí a no gaire. La pregunta serà aquesta: En què consistirà la primera prova? Tots sabem que posa a prova el valor i que tindrà lloc el 24 de novembre, però ningú no sap què hauran de fer els paladins, cosa que ho fa molt emocionant (sobretot pels paladins, que s'hi juguen el coll!). De manera que, vinga, teniu una setmana per enviar les vostres teories a la vostra estimada Pandora! Penseu a lo gran: l'última vegada es van haver d'enfrontar a un drac!

M'estic morint de ganes de saber què serà! Vosaltres no? De totes maneres, sembla que només els organitzadors i el Papi Sòcrates saben en què consistirà la primera prova, però no crec que cap d'ells se'n vagi de la boca fàcilment... Nosaltres només podem aspirar a imaginar-nos-ho.

Sabeu que m'adoreu.

Xo xo

Pandora


La primera setmana a l'Academia s'havia fet molt, molt llarga, perquè havien passat moltes coses, però a partir del següent dilluns va semblar que les setmanes passaven com si fossin dies. De cop i volta, els alumnes de les quatre escoles es van veure sobrepassats per la quantitat de deures que els posaven en totes les assignatures. Era per això que, de tant en tant, una guerrilla d'alumnes de Hogwarts, liderats pel Fred Weasley, feien una incursió al despatx de l'Aberforth Dumbledore per robar-li les pastilles d'extracte de granota (l'únic remei descobert al moment contra el seu estrany Alzhèimer), de manera que passaven ben bé un parell de dies fins que la McGonagall no se n'adonava i li proporcionava un altre frasquet, proporcionant-los parells de dies en què les classes d'Encanteris no eren estrictament "classes".

Aquell era un d'aquells dies, i els alumnes de tercer de Beauxbattons, Durmstrang i l'Acadèmia es miraven amb els ulls com plats com el vell professor ballava sobre la taula i cantava a ple pulmó fent sacsejar la vareta:

—Sala kadula mi! Salxi komula tu! Dibidida, dibidida, dibidi dabidi bum!

Els de Hogwarts se'l miraven avorrits, com dient, tranquils, tranquils, és el Dumbledore, ja ho té això.

—Vinga, ara tots! —va cridar el Dumbledore—. Sala kadula, salxi komula...

—... dividi davidi bum! —van cantar els de Hogwarts, que sabien que era millor seguir-li la veta.

—Molt bé! —els va animar el Dumbledore—. Set paraules de màgia que són...

—... dividi davidi bum!

—Fantàstic, sí senyor! —va exclamar el Dumbledore, tot picant de mans alegrement i fen saltironets mentre girava sobre si mateix a la taula—. M'encanta, aquesta cançó, a vosaltres no?

—...

—Molt bé, molt bé! El proper dia cantarem el Supercalifragilístico!

En aquell moment va sonar el timbre de final de classes del dia i tots els alumnes de tercer curs es van anar aixecant per sortir de l'aula.

—Què feu? —van preguntar l'Andrea i el Charlie als seus companys d'Alfa—. Aneu a la biblioteca o a la Sala Comuna, a fer els deures?

—A la biblioteca, no? —va dir la Rose—. Hauríem de buscar informació per aquella redacció sobre mèdiums per Invocació...

—Em sembla bé —va assentir el Lorcan.

—Doncs nois, ens veiem allà —va dir l'Albus—. Vull anar a la mussolerissa a enviar una carta a casa, perquè el James i la Lily passen de tot i els meus pares van dir que escrivíssim cada setmana mentre fóssim aquí. Deuen pensar que som morts o alguna cosa per l'estil.

—No, home —va fer la Rose—. Ja haurien escrits ells.

—Potser els fa por esbrinar que seguim vius —va bromejar l'Albus, tot i que va pensar que la vida sense ells tres havia de ser molt més fàcil—. En fi, ens veiem a la biblioteca, eh?

—Molt bé, fins ara.

L'Albus se'n va anar caminat cap a la mussolerissa i es va asseure en una tauleta de fusta per escriure la carta a casa. El terra estava ple de fulls de diaris i revistes perquè no es taqués amb les cagadetes dels ocellots. Mentre rumiava què explicar als seus pares va veure la portada d'una revista de feia més d'un mes, que ocupava per complet la cara del seu germà, sota un titular de lletres brillants que deien "El fills dels famosos es passegen per l'altra acera" i, a sota, en lletres més petites però igual de brillants "El gran dels Potter surt de l'armari". L'Albus va somriure, en recordar aquell dia. S'havien fet tots un fart de riure... els d'Slytherin no s'havien parlat els uns amb els altres durant un mes per culpa de les declaracions dels James a la Bruixa indiscreta. Pel que feia a les altres declaracions que havia fet pel Periòdic Profètic... no s'havia publicat res de res, segurament perquè la Rita no es volia esquitxar les mans amb acusacions que no podia demostrar, però, tal i com deia el James, allò ja era tota una victòria. Ara la Rita ja sabia amb qui se les veia.

L'Albus va acabar d'escriure la carta i la va enviar amb l'òliba negra del James, que la tenia allà morta de fàstig. Va estar observant com l'Iris volava horitzó enllà fins que es va convertir en un puntet negre enmig de tanta blavor i va sortir de la mussolerissa en direcció a la biblioteca.

A mig camí, però, quan va girar una cantonada, va veure una cosa que el va fer amagar altre cop rere la paret. No s'atrevia a sortir perquè el veurien descaradament. Realment havia vist el que havia vist o s'hi havia fixat malament? De sobte va tenir una idea. Va rebuscar per la túnica i va trobar la Caixa de Pandora. La va obrir, va fer sortir el petit objectiu per la cantonada i va fotografiar el passadís. Després va observar la fotografia.

No, no ho havia vist malament. Eren el Sòcrates, el director de l'Acadèmia i la P, muntant-s'ho en el passadís desert! El director de l'escola amb una alumna! Es va adonar que tenia la boca oberta i que portava una estona sense parpellejar, i es va apressar a tancar la caixa i guardar-se-la un altre cop. Què feia? Sortia d'allà darrere i els descobria? Feia una mica de soroll perquè els dos s'adonessin que venia algú i se separessin? Es quedava allà amagat fins que marxessin?

Un crit de guerra que sonava molt familiar i el soroll de molta gent corrent van fer que no hagués de pensar-hi gaire.

—Hogwarts, amb mi! —es va sentir que cridava la veu de la Lily, que va aparèixer tot d'una volta per l'altra cantonada del passadís on era l'Albus—. Crec que hem acabat amb els de Beauxbattons, gent! Algú sap alguna cosa dels de l'Acadèmia?

A l'Albus se li va tornar a obrir la boca. La Lily s'havia tret el cinturó taronja de la túnica i se l'havia lligat al cap a l'estil Rambo, i portava dues línies negres a cada galta, com si fos una índia que anés a la guerra. I portava un globus d'aigua a cada mà.

—Vinga, gent, cap aquí! —va seguir dirigint la Lily als alumnes de primer i segon que la seguien, i van recórrer el passadís fins on era l'Albus—. Ei, Al, què estàs fent?

—Et fa res que t'ho pregunti jo, això? —va dir l'Albus.

—Hem fet pocions colorants avui a classe de Pocions —va explicar la Lily, com si amb allò no hagués de quedar cap dubte.

—I...? —la va animar l'Albus.

—Què vols dir, i? —va preguntar la Lily, mirant a banda i banda, com si fos la cosa més evident del món—. Doncs que ens l'hem endut i estem fent una guerra de paintball interescolar.

—És clar —va sospirar l'Albus—. Bé, doncs jo me'n vaig cap a la biblioteca...

—Endavant, soldat —va assentir la Lily mentre repassava les seves tropes—. Tothom segueix viu, de moment? Tothom segueix del color que se suposa que ha de ser? Sí, Parra, ja sabem que tu no, però considerarem el blau com el teu color natural, eh?

L'Albus es va posar a caminar pel passadís on uns minuts abans hi havia estat la Penèlope i el Sòcrates, que ara estava desert. L'Albus es preguntava on es devien haver ficat quan va notar cert xiuxiueig provinent de la cantonada cap a la qual es dirigia. I de la qual en va sortir un altre grup d'alumnes.

—Són allà! —va cridar un altre nen-Rambo—. A l'altra banda! Prepareu les armes!

L'Albus es va girar per mirar en direcció contrària, d'on acabava de sortir la Lily.

—Són els de Durmstrang! —va bramar—. Ataqueu! Foc! Foc!

Abans que l'Albus pogués reaccionar, es va veure atacat per dues bandes per globus de pocions que volaven d'una banda a l'altra del passadís empastifant-ho tot de pintura vermella i negra. I ell, és clar, com sempre, pel algun motiu que escapava del seu coneixement, hi era al mig. No va poder aturar l'atac.

*   *   *

Quan va entrar a l'habitació d'alfa, l'Scorpius va aixecar el cap i se'l va repassar de dalt a baix amb la mirada. Quan l'Albus va veure que torçava els llavis, va saber que estava a punt de deixar anar un dels seus comentaris sarcàstics.

—No ho vull sentir —va dir l'Albus abans que el seu amic pogués obrir la boca—. La meva germana, d'acord?

—L'hauríeu de dur al psiquiatre, Sev —va comentar l'Scorpius, aguantant-se el riure com podia.

—Ja ho diu el meu pare...

L'Albus va anar al lavabo i es va mirar al mirall. Definitivament, semblava que hagués caigut en un pou de petroli i que, en sortir-ne, algú se li hagués dessagnat a sobre. Es va ficar a la dutxa, però va deixar la porta oberta.

—Escolta, Scorp —va dir mentre s'ensabonava—. Si tinguessis la fotografia d'una xafarderia molt, molt forta, l'enviaries a la Pandora?

—Mmm... com de forta? —va fer l'Scopius.

—Molt forta —va contestar l'Albus.

—Alguna cosa il·legal?

L'Albus s'ho va pensar. No n'estava segur.

—Probablement.

—Si afectés a algú que em caigués malament... sí, l'enviaria —va contestar finalment l'Scorpius—. És el que fan aquí, no? Es protegeixen entre els amics i es claven la punyalada entre els enemics.

L'Albus s'ho va tornar a rumiar.

—I si és sobre gent que no et va ni et ve?

L'Scorpius va deixar el que estava llegint i va fer un sospir des del llit.

—Què és el que has vist, Sev?

—No t'ho puc dir —va contestar—. Em sap greu, però no sé si ho hauria de saber ningú. Però... però... hi està ficat un professor.

—Un professor? —va fer l'Scorpius—. Mmmm... això és delicat, doncs. En pots treure alguna cosa, d'aquest professor?

—No...

—Doncs, aleshores, esborra-la —va recomanar-li el noi—. Si mai es descobrís que l'has feta tu, aquest professoret faria la vida impossible.

—Tens raó... —va fer l'Albus, tot pensant que aquelles coses tan privades no eren assumpte seu i que es podia ficar en un bon merder per tenir aquella fotografia guardada a la Caixa.

Però, aleshores, a l'Albus li va venir a la ment una frase que havia llegit aquell mateix matí a la Caixa de Pandora. Sembla que només els organitzadors i el Papi Sòcrates saben en què consistirà la primera prova, però no crec que cap d'ells se'n vagi de la boca fàcilment...

—I si... —va fer l'Albus—. I si jo no pogués treure res d'aquest professor però algú altre sí que pogués?

L'Scorpius va fer un altre sospir.

—Algú altre que et cau bé?

L'Albus va somriure interiorment.

—Mmm... més o menys... diguem que sí.

—Algú a qui vols ajudar?

—Sí —va dir l'Albus, aquest cop més convençut de la resposta.

—El teu germà? —va deduir ràpidament l'Scorpius, que acostumava a lligar caps de seguida, sobretot pel que feia a l'Albus, que era com un llibre obert.

—Eh... sí —va decidir confessar l'Albus.

—Pel Torneig?

—Sí.

Un altre sospir de l'Scorpius.

—Què ha fet el Sòcrates?

L'Albus es va maleir a sí mateix per ser tan fàcil d'enredar, va sortir de la dutxa, es va embolicar amb la tovallola i li va passar la Caixa a l'Scorpius quan va sortir del bany. A l'Scorpius se li va obrir la boca com a ell tan bon punt va veure la fotografia. Se li va passar al cap d'uns segons, però, i li va tornar la Caixa a l'Albus amb un comentari que no s'hagués esperat mai que pogués venir d'ell.

—Dóna-li al James.

—Perdona? —va al·lucinar l'Albus—. Pensava que els de Slytherin dèieu que no anàveu amb Hogwarts.

—Sí —va assentir el Malfoy amb un somriure—. També diem que no podem veure a ningú de Gryffindor i aquí estic jo compartint habitació amb tu no?

—Vas amb el James? —va riure l'Albus.

L'Scorpius se'l va mrar.

—Que no surti d'aquí...

*   *   *

Quan es va haver tornat a vestir, veient que aquell dia ja no aniria a la biblioteca a fer res de res, va sortir de la seva habitació i va passar per la sala comuna, on va trobar al Frank assegut sol en un sofà amb cara de pocs amics.

—Frank? —va fer l'Albus acostant-se cap allà—. Què hi fas aquí sol? I la Geena?

El Frank no es va molestar en alçar el cap.

—Amb l'Angelos —va contestar—. El simpàtic i guapíssim Angelos. Crec que estan sortint o alguna cosa per l'estil.

—Ah sí? —va fer l'Albus—. És genial, no?

El Frank li va fer una de les Mirades de l'Alice i l'Albus es va petrificar. No sabia que ell també les sabés fer.

—Oh, sí —va fer el Frank—. És meravellós.

—Ja... eh... mmm... i l'Alice? Sempre esteu junts, no?

—De compres amb la S —va contestar el Frank—. Últimament es compra un munt de roba nova que sembla caríssima i no sé d'on deu treure els diners...

—Val, i el James? —va preguntar finalment l'Albus—. De fet, volia parlar amb ell...

—És a Beta, ajudant a preparar una festa per aquest cap de setmana —va explicar el Frank—. Festa a la qual jo no podré participar perquè sóc Alfa... I abans que m'ho preguntis, sí, estic millor aquí sense fer res que a l'habitació amb el meu company.

—Per què? —va fer l'Albus—. Qui és?

—L'home del sac —va contestar el Frank de mala lluna—. És un setciències insofrible.

—Ja veig... —l'Albus es va asseure al seu costat—. No t'ho estàs passant gaire bé, oi, aquí a l'Acadèmia?

—Maleït el dia que van decidir fer el Torneig dels Quatre Bruixots —va contestar el Frank—. Els altres s'ho estan passant bomba, però perquè tenen companys d'habitació que els cauen bé, perquè es porten bé amb els de la seva residència, i perquè estan molt distrets amb... bé, amb temes privats, per dir-ho així.

—Però tu tot això ja ho tens a Hogwarts, no? —amb allò es va guanyar una altra Mirada—. Molt bé, molt bé, no he dit res... Li havia de donar una cosa al James, però ja veig que no puc...

—Què li havies de donar? —es va interessar el Frank—. Dóna-m'ho a mi i ja li faré arribar, si vols.

—Mmm... —s'ho va rumiar l'Albus—. És per una cosa del Torneig, però no sé si ho hauries de saber, perquè el fet que tingui això seria fer... mmm...

—Trampes? —va acabar la frase el Frank, i l'Albus va assentir—. Al, sóc un magatotis, recordes? El que sigui que li puguis donar al James, ho puc veure jo perquè... Collons!

Mentre parlava, l'Albus havia tret la Caixa de Pandora i li havia posat la fotografia davant dels nassos.

—No cridis! —li va murmurar—. No ho sap ningú, que ho he vist, això.

—Però com se'ls acut...?

—Ni que fos la primera vegada que sents la història d'un alumne enrotllat amb un professor... —va fer l'Albus.

—De fet, tens raó... —va assentir el Frank—. Mare meva, amb això podríem treure-li al Sòcrates què és el que han preparat per la primera prova...

—Vols dir que el James podria.

—Bé, sí, això —es va corregir automàticament el Frank—. El que sigui. Ets fantàstic, Al. És genial que hagis pensat en nosaltres...

—En el James.

—... en el James i no en la Pandora... coneixent-los aquí, qualsevol li ho hauria enviat i en cinc minuts ho sabria tothom.

—No et pensis que no m'ho he rumiat —va dir l'Albus—. Segur que a partir de llavors de mi ja no diria mai més res.

El Frank se'l va mirar, a punt de dir-li que, en realitat, d'ell ja no en deia mai res, però s'ho va aguantar, perquè aquell era de  la mena de comentaris que acostumava a fer l'Alice, i ell, per sort, encara tenia un filtre i no deia qualsevol barbaritat que se li passava pel cap.

—Moltes gràcies, de veritat... d'això... m'envies la fotografia a la meva Caixa i jo li dono al James?

—Molt bé... —va assentir l'Albus—. Quin número és la teva Caixa?

—El... dos-cents deu —va dir el Frank, mirant al revers de la caixeta, on hi havia un numeret individual par a cada una, per enviar-se missatges privats entre ells—. És ben bé com un mòbil, oi?

—Què és un mòbil? —va preguntar l'Albus, mentre li enviava la fotografia.

—Res, és igual —va dir el Frank, que va mirar que havia rebut bé el missatge—. Saps què? Em sembla que me'n vaig una estona a fer una volta amb la moto... et quedes aquí?

—Sí, tinc molts deures —va contestar l'Albus, i va afegir amb to recriminatori—: a diferència d'altres, pel que sembla...

—Oh, a nosaltres ens agrada fer-los en moments determinats —va dir el Frank, somrient—. Els fem junts i així ens ajudem els uns als altres. I tenim també l'ajuda ocasional de certes persones que se'ns afegeixen.

—Amics d'aquí l'Acadèmia? —va preguntar l'Albus.

—Amics, sí —el Frank va somriure interiorment, mentre sortia de l'edifici—. Però no són de l'Acadèmia...

*   *   *

—N'esteu segurs, d'això? —va preguntar el James, tres hores més tard, quan els quatre magatotis s'havien pogut reunir i el Frank els havia explicat tot allò de l'Albus i la fotografia—. Mireu que a mi això de fer xantatge no m'agrada gens.... no ho he fat mai...

Els altres tres se'l van mirar.

—Vull dir que no ho he fet mai a una persona gran...

Se'l van seguir mirant.

—Ningú que no fos de la família...

Més mirades.

—... ni del personal docent de l'escola. Oh, molt bé, molt bé! —va acabar exclamant el James—. Però jo al Sòcrates gairebé no el conec, i a la P, menys i... sí, està mal fet, però penseu que la P és major d'edat, ja sap el que es fa, no?

—Sí, però ni ella ni el Sòcrates no voldran que se sàpiga, perquè a ell el farien fora de l'escola —va dir el Frank, que portava estona pensant-hi.

—Mai no n'havia fet cap de tan grossa... —va dir el James.

—Eh, que són ells els que estan fent una cosa il·legal, eh? —va saltar l'Alice—. I de totes maneres, no t'estem dient que l'enviïs a la Pandora, només que entris en aquest despatx i li facis saber al senyor director que, si volguessis, podries enviar-li.

—Dit així no sona tan malament... —va fer el James—. Però... no sé, una cosa és fer trampes així... que vosaltres m'ajudeu, i l'altra és que estigui fent xantatge al director de l'escola!

—James, o entres tu o entro jo —li va dir l'Alice.

El James va fer un sospir. No és que no volgués fer-ho, però algú havia de fer de nen bo del grup, i no semblava que els altres tinguessin manies de cap mena pel que feia al Torneig. De fet, pel que portava veient en els últims dies, la norma general era: si és per guanyar el Torneig, endavant.

I això és el que va fer el James, un passa endavant. I després va picar tres cops a la porta.

—Endavant.

El James s'ho va prendre com una senyal. Si fins i tot el Sòcrates hi estava d'acord, doncs endavant, endavant, endavant. El James va entrar al despatx. No li va semblar gaire diferent de la resta del sales de l'Acadèmia; el despatx de direcció de Hogwarts era molt millor. Això sí, al fons hi havia un tapís del Jardí de l'Edèn que feia pinta de valer un bon grapat de monedes.

—Tu ets el noi de la Minerva, oi? —va preguntar el Sòcrates amb al seva veu animada.

—Sóc el paladí de Hogwarts, si és això el que es refereix —va contestar el James.

—El J —va assentir el Sòcrates amb un somriure.

—Si ho prefereix —va mig somriure el James—, jo li puc dir Papi.

El director de l'Acadèmia va deixar anar una riallada de bona gana.

—Molt bona, noi! —va exclamar—. Segui, segui. En què el puc ajudar?

—Si em pogués dir en què consistirà la primera prova del Torneig m'ajudaria molt —va dir el James mentre seia.

El Sòcrates va tornar a riure.

—Sap, em cau bé, per molt que digui la Minerva —va dir—. Vostè sempre està de broma?

—No, professor —va contestar el James—. De fet ara mateix no n'estava fent cap de broma.

—Perdó? —va fer el Sòcrates.

—La primera prova —va dir el James—. No feia broma. Vull que em digui en què consistirà.

—Que li digui en què consistirà la primera prova? —va repetir el director.

—A això he vingut —va assentir el James, amb un posat molt tranquil, tot i que estava dels nervis.

—Però... —va fer el Sòcrates, que semblava que havia perdut el fil en un moment—. Però vostè sap que jo això no ho puc fer! Ni tan sols no m'està permès dir-ho a la meva pròpia paladina. Com comprendrà, senyor Potter, no li diré a vostè per molt bé que em caigui. Ni per molt que admiri el seu pare, si està intentant forçar les coses per aquest camí.

—No va per aquí... —va somriure el James, mentre es treia de la túnica la Caixa de Pandora del Frank, l'obria i la posava de cara al director perquè en veiés la imatge—. Ja sé que no té permès dir-m'ho; el que passa és que jo crec que vostè vol explicar-m'ho —li va acostar la imatge i el va mirar significativament—. M'entén el que vull dir?

El Sòcrates es va tornar blanc de cop i volta, com la cera, i el seu rostre, atractiu i alegre, que el feia semblar molt més jove del que era en realitat, es va convertir en una cara demacrada per l'horror.

Estic sent un fill de puta arrogant i manipulador, va pensar el James. I que bé que se'm dóna.

—Això és xantatge! —el va acusar el Sòcrates, que acabava de canviar la màscara d'horror per una de fúria, tant inusual o més que l'anterior—. Com...?

—És igual el com —va contestar el James—. El que compta aquí és que a mi vostè em cau molt bé, sap? Per aquest motiu li faré un favor, i això quedarà entre vostè i jo. Això no és cap xantatge, és només un pacte entre amics. Vostè sap que això que està fent és il·legal, oi? Sap que està mal fet. Però els amics s'ajuden entre ells. I jo el considero amic meu. La pregunta és, em consideres amic teu, Sòcrates?

Durant uns segons es van mirar als ulls, en silenci. El Sòcrates semblava que estava analitzant la situació ràpidament i pensant a marxes forçades. Al cap d'uns segons, es va recolzar a la cadira i va agafar una caixeta que tenia en un racó de l'escriptori. Era una Caixa de Pandora, la seva.

—Tothom parla molt de vostè, senyor Potter —va dir el Sòcrates amb el semblant ja serè un altre cop, però pensatiu, com si estigués mesurant molt delicadament el que deia—. La Pandora en parla, i si la Pandora en parla és senyal que està en boca de tothom. La Minerva McGonagall també me n'ha parlat molt. Fins i tot la premsa, en parla —va afegir, assenyalant la Bruixa Indiscreta que tenia en un prestatge, la portada de la qual era un primer pla del James—. I només per tot el que se sent, jo diria que ja el conec una mica. I sap què? No li penso dir en què consistirà la primera prova. Li doblo l'edat senyor Potter...

—Jo diria que en té uns quants més —va dir el James, tot i que una mica espantat perquè no s'esperava aquella resposta per part del director, cosa que el va sobresaltar. De debò no acceptava el xantatge?

—Bé, sí —va somriure el Sòcrates—, té tota la raó: gairebé la hi triplico. Però el que vull dir amb això és que jo també he tingut quinze anys i m'he cregut que estava per sobre de les normes i que era més intel·ligent que molts dels adults. I molts cops tenia raó. Però hi ha vegades, senyor Potter, que un ha d'acceptar les conseqüències dels seus actes. Vol jugar a jocs d'adults? Molt bé, juguem-hi. Jo no li diré res del que vol saber. Jo he pres la meva decisió. A partir d'aquí el que haurà de decidir és vostè. Pot enviar la fotografia o pot no enviar-la. Acaba de dir que vostè és el meu amic i em preguntava si jo el considerava un amic a vostè. Aquí té la meva resposta: sí, l'hi considero. És per això que confio en vostè i li demano que esborri aquesta fotografia. I, de pas, li recordo que, tot i que sé que la senyoreta Elevtheriades és una alumna, és major d'edat. A partir d'aquí, faci el que vulgui, senyor Potter. Allà vostè i la seva consciència.

El Sòcrates va callar i el James va donar la reunió per acabada. Es va aixecar de la cadira i es va disposar a marxar tal i com havia entrat, però amb el cap cot. I ell s'havia pensat que era un manipulador? El Sòcrates sí que ho era! La mare que el va parir! Li donava cinquanta voltes!

—Jo m'estic fent responsable dels meus actes —va dir el director de l'Acadèmia—. Serà capaç de fer-ho vostè, J?

Sense dir res, el James va tancar la porta i es va quedar mirant els seus amics, que també l'observaven expectants.

—I bé?

—Resulta que el senyor Sòcrates té més moral i valia de la que ens pensàvem... —va dir el James.

—No em diguis que no ha caigut! —va exclamar la Geena tapant-se la boca.

—Tal i com ho sents.

—Caram —va fer el Frank—. Això sí que no m'ho esperava...

—I ara què penses fer? —va preguntar l'Alice.

—L'única manera de demostrar-li que anava de debò és enviar-li a la Pandora —va dir el James, mentre tornava a obrir la Caixa i es mirava la fotografia—. De manera que no tinc opció.

I, davant dels seus amics, va prémer "esborrar".


VIST

La Petita Psicòpata i esbirros de totes les escoles fent una guerra de Paintball. Ergo: redecoració de l'Acadèmia; abans era tota blanca i ara és pràcticament per complet dels colors del parxís. MrPlayboy i la Rossa passejant pel passeig marítim molt acaramel·lats. Si ell no està sortint amb altres ties, jo em faig monja! G i L prenent un gelat per l'àgora... sembla que es porten molt bé; encara acabaran junts, aquests dos! S i Miss Simpatia de nou de compres pel centre... aquestes targetes aviat trauran fum! E no ha sortit de la seva habitació en tot el dia: torna a tenir la regla, segur; és tan fàcil portar-li el compte...! La part bona? Que de seguida que li facin un bombo ho sabrem! El Motorista Cañón cavalcant els cels tot sol amb la seva flamat Harley Davidson. És que no té ningú per fer-li companyia? Perquè jo em presento voluntària!

Sabeu que m'adoreu.

Xo xo

Pandora


Llegit 1412 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 02/01/2010 a les 22:58:04
  #21027He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Wola! Acabo de tornar a casa de vacances! Primer de tot... FELIÇ 2010! Espero que hagueu tingut un cap d'any fantàstic!

  Bé, ara anem pel capi. Com em vau demanar i com vaig prometre: Albus, Frank i Lily. I James al final, perquè havia de sortir... ^^

  Què us ha semblat tota la situació del xantatge? Se'm va acudir no fa gaire i vaig pesar que seria molt original però a la vegada molt tòpic pel que fa a situacions d'institut (lo del profe embolicat amb l'alumne, vull dir). Què us ha semblat, m'he passat o què? L'únic que em falla és que crec que anteriorment havia dit que el Sòcrates era un senyor gran... ho retiro, no vull que sigui un senyor gran, ja ho arreglaré a la versió anterior... pot tenir els cabells blancs i barba i seguir sent atractiu. Li posarem uns 45 anys, ok?

  Més cosetes! Sí, aquest capítol havia de ser molt més llarg, però no sé què em passa últimament que s'expandeixen un munt; ara hauré de fer un altre capítol amb la segona part... i em molesta molt, perquè de vegades ja no sé què posar als comentaris de la Pandora, tu, sobretot als del principi, perquè al final només cal que faci un resum del capítol i ja està, però de vegades el del principi se'm fa molt complicat, però vull mantenir l'esquema en tots els capítols.

  Bé, sis tot va bé i no se m'allarga altre cop el capítol; el següent capítol no l'altre (o sigui, el que en teoria havia de ser el següent després d'aquest) ja serà la primera prova, al capítol 19 (que ja tocava, no vegis com s'ha allargat tot, no? A "El Clan de Magatotis" al capítol 8 ja era Nadal.... XD Que ben muntat que ho tenia tot per aquell llavors...! XD). En fi, que vosaltres també podeu fer juguesques de en què consistirà. No crec que ningú l'acerti... vamos, és que si algú l'acerta, no només li faig personatge sinó que a més a més sortirà tot sovint! Promès (però és molt difícil...

  De manera que proposo un joc una mica més fàcil: Objectius pel 2010! Jo començo que en tinc 2!

  1- Fer com la S, i deixar de menjar guarrades cada 5 minuts! A veure si tanco la boca, hòstia! XD

  2- Portar la feina de la Uni al dia. A DIOS PONGO POR TESTIGO QUE JAMÁS VOLVERÉ A PASAR UNA SEMANA DE EXÁMENES COMO ESTA! xd

  Apa, gent, ja sabeu, a comentar moltíssim, eh! Petons!

  Agatha Black
 • AvatarClara_WeasleyEnviat el 02/01/2010 a les 23:49:36
  #21030

  Em fa una penita el Frank. Cony, G, que no veus que está buenorro i totalment enamorat de tu?

  La Lily la ama, com sempre. Lo de la batalla de paintball interescolar m'ha matat. xD I lo de: Parra ja sabem que ets de color blau, ho considererem el teu color natural ¿val?

  Com es que ningu li ha tret el color blau al pobre noi? XD Bueno, millor per mi, que em fa riure moltisim XD

  Ens veiem ;)
 • Avataranna_lovegoodEnviat el 02/01/2010 a les 23:52:56
  #21031He escrit 3 fanfics amb un total de 26 capítols

  bien, bien,bien,bien!!

  No vegis la il·lusió que fa entrar i veure que hi ha capitol nou :D

  La cançó que canta en Dumbledore és la de la Cenicienta? xD m'encanta!!

  Has fet sortir a la Lily!!la guerra de Paintball entre escoles m'ha encantat

  Sí, Parra, ja sabem que tu no, però considerarem el blau com el teu color natural, eh?

  Cada cop que surt la Lily em moro de riure, com se't poden ocorrer tantes coses? ets increible!

  No m'agrada el James de xantatgista,tenia pinta de mafiós, i no és el seu estil( em sembla a mi), a mi m'agrada el James bromista i simpatic que fa tonteries(si, m'encanta el James) però si es pel Torneig: endavant xD

  M'ofereixo voluntaria per fer companyia el Frank, la Geena és tonteta, tenint el Motorista Cañon prefereix l'Angelos? no, no,no...

  Espero el proxim capitol ;)

  P.D. me rellegit el comentari i acabo de veure que tot son tonteries de les gran, bé, da igual xD

  Ah, i prposits d'any nou...

  -Estudiar cada dia? bueno, és el que és diu sempre i mai és compleix ¬¬''
 • Avataranna_lovegoodEnviat el 02/01/2010 a les 23:54:25
  #21032He escrit 3 fanfics amb un total de 26 capítols

  Clara, hem posat la mateixa frase, tenim telepatia?¬¬ • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 03/01/2010 a les 00:11:14
  #21035He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Ei! Gràcies, que ràpides les dues!

  La Lily, la veritat és que cada vegada em costa més trobar coses de desequilibrada per fer-li fer... però faig el que puc. I pel que fa a l'Alex Parra, l'intento fer sortir sempre que puc, perquè això que sigui blau em fa molta, molta gràcia a mi mateixa, ja XD

  Ahhhh! Una cosa que m'havia oblidat de comentar! No sé qui em va demanar fa molt el mòbil del Frak! (va ser la marta_ginny? Pot ser?) No sé si ho haureu pillat o no, però he fet aquella escena en honor a allò. El seu número de mòbil és e 210! XD És possible que ho torni a fer sortir més endavant! XD

  I teniu raó que al James no li pega el xantatge... o sigui, li pega amb el seu pare i a amb lka McGonagall, però no amb desconeguts; per això he fet que l'esborri, perquè era un farol i, si colava, colava, però el Sòcrates l'ha enganxat de seguida i el James, com sempre, perquè és el meu nene i és així de guai, ha acabat fent el que jo considero que havia de fer. ^^

  Ala, que m'enrollo molt!.

  Seguiu comentant, plis! XD
 • MrsBlack AnònimEnviat el 03/01/2010 a les 01:13:51
  #21036

  -t'has passat una mica pel meu gust...'
  madre de diooos una noia rica de 17 anys amb un, no de 30, sinó de 45 anys! i que a sobre es el director de l'escola! això és un CULEBRON..
  oish el Frank m'encanta aquest noi!


  BON ANY NOU 2010!
  PD: jo només tinc un propòsit d'any nou: gaudir més de la vida!

 • AvatarLaura*MalfoyEnviat el 03/01/2010 a les 01:51:27
  #21037He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  Capitol nouuu!! :):)

  Quina ilusio! M'ha agradat moltissim pero sa ma fet molt curt, com sempre.
  La Lily es genial, sempre que surt em ric molt jaja! I en Frank... pobret, tot sol! La G pobre no s'entera... Aixx...
  A veure, en James.... vaya zasca que li ha fet el dire no? I vaya culebron sa muntat! XD Si ho arriba a saber la Pandora vamos! I el Dumby es un crak!

  Què pensem que podria ser la primera prova... uff, que dificil... hauran de lluitar amb alguna cosa suposu... ara, am no se que, xd si se m'acut alguna cosa ja tu dire :P

  Proposit any nou: estudiar molt...

  un petoo i continua aviaat pliss!
 • Avataranna_lovegoodEnviat el 03/01/2010 a les 12:11:58
  #21040He escrit 3 fanfics amb un total de 26 capítols

  Si, soc molt rapida ^^ i com soc bona persona he avisat a la meva germana(Clara_Weasley) de que havies penjat xD

  Si quan he llegit lo d'esborrar ha sigut un: oooh :)

  Vale, no se deixar de dir tonteries u.u
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 03/01/2010 a les 13:01:36
  #21041He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Yeee, gent, sí, ja sé que m'he passat una mica amb això del xantatge, però ja s'ha vist al final que no anava en sèrio i que en realitat era un farol. De tota manera és veritat que el que està fent el Sòcrates és il·legal i el Jasmes no tindria per què callar-s'ho, però de totes maneres, en una situació com aquesta, jo crec que hauria fet el mateix. Si cola, cola, tu.

  I a mi també m'encanta el Frank *.*
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 03/01/2010 a les 13:15:26
  #21042He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  M'encantaaaaaa!

  El xantatge? No és propi del James, em sembla bé que li hagis fet esborrar la foto.

  NO diguis mai que és impossible que ho endevinem, eh? Que jo ja em penso posar a investigar com faig sempre :)

  Propòsits? Prioritzar els deures abans que llegir la teva ff XD

  és broma ^^

  wenu re, ja tornaré a comentar i et diré algo de lo que he descobert. Començo amb una cosa flipant que no hi té res a veure però m'ha fet molta, molta gràcia:

  Cataluña
  España, Europa

  • Comunidad autónoma española, hábitat en los primeros borradores del Bola de Fuego Catalán, una raza de dragón (JKR).

  XD

  Gràcies pel mòbil del Frank

  1 pto

  Marta
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 03/01/2010 a les 13:50:06
  #21043He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  marta_ginny: no és que sigui impossible que ho endevineu, però és que no he donat pistes per enlloc i seria en plan que se us acudís la mateixa idea que a mi perquè sí, i és poc probable.

  M'ha fet molta gràcia això del Bola de Foc Català! Que guai! Així que havia de ser català, no xinès, quin llàstima que ho canviés, s'hauria quedat amb molta penya! XD
 • Laiia Von LlasëEnviat el 03/01/2010 a les 17:58:57
  #21049He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  perfecte:) Aviam la prova si serà molt difìcil, no me'ls facis patir gaire. Jo proposo alguna cosa relacionada amb l'Oracle qua al James li sigui fàcil, perque guanyarà el James, no? No tinc cap altra idea xd. La Lily bunissima, i l'Al 'per algun motiu que escapava del seu coneixement, hi era al mig.' Aqui sí que m'he mort de riure. Tema Motorista Cañón; sabem que no ha fet gaires amistats pero no cal que sigui tan desgraciat, eh que no? Casi que estic per fer-li el salt al Paris i anar-lo a consolar xd. Continua aviat:D • AvatarPorcupintí-naEnviat el 03/01/2010 a les 23:34:30
  #21055He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  Uau nenaa és genial haha. Primer, bon 2010! hahah.
  I ara, a per la primera prova . A veure, dracs al dels tres bruixots i mmmm, nosé ara què hauria d'haver-hi...Pot ser que la primera prova consisteixi en escalar el Mont Olimp i passar per zones difícils, amb animals fantàstics? nono! Aquesta serà l'equivalent al laberint del quart llibre de hp... mmmm nosé nosé.. Algo relacionat amb el mar, en una illa?...

  Hahah ja diràs..

  I propòsits, no? Fer molt d'esport, estudiar molt clarinet i piano. hahha

  :)

  Maria • AvatarLaura*MalfoyEnviat el 04/01/2010 a les 17:10:17
  #21062He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  Primera prova, enfrontar-se a un Boggart? No ho sé... però com que han de demostrar valentia i els Boggrts mostren el que et fa mes por no? segur que no, seria massa fàcil... però és que un altre cop un drac no crec! Ohh! la Medusa, aquella monstre que tornava de pedra els qui la miraven als ulls... no ho sé, jo dono idees!

  un petoo! :)
 • Avatarrodlel14Enviat el 05/01/2010 a les 12:10:49
  #21064He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  EIIIIIIII! Em sap greu no haver comentat abans, però és que estava fora!

  Bé, comencem amb les hipòtesis :
  1. El James perdrà la primera prova. Tothom començarà a dubtar de les seves capacitats, i ell haurà de demostrar la seva vàlua en la segona prova. Jo ho hauria escrit així!

  2. En el Ball d'Hivern (n'hi ha d'haver, és tradició), els dos paladins aniran junts, provocant polèmica i fent que es parli de conspiració. L'Alice hi portarà, d'amagat, a en Paris, que rebrà algun malefici o algun cop de puny d'en James.
  Conclusió : l'Alice i en James tindran una conversa d'aquelles cursis, estil : "Encara t'agrado?" "No hi puc fer res, ets massa perfecta per oblidar-te" que acabarà amb els dos magatotis en una situació incòmoda, amb el Paris sorprès, i amb l'Elektra tancada a la seva habitació, plorant perquè se sent marginada. De l'Elektra, però, en parlarem més tard.

  3. La prova. Som a Grècia, oi? Doncs crec que els faràs passar una estona amb la Hidra de Lerna. O potser amb el lleó de Nemea. Les harpies, potser? O el Minotaure? Jo voto per la hidra!!!

  4. L'ELEKTRA : és Medusa. Aviam, no estic dient que sigui un monstre amb serps per cabells que converteix en pedra a aquell que els mira als ulls, però sí que té el mateix caràcter i la mateixa manera de ser. És viperina, verinosa, mortal. I això... m'encanta. Ara, és perillós, i quan dic que és Medusa, vull dir que és especial. Té alguna cosa que em fa mala espina, i això... m'encanta! O sigui que fes-la sortir més!!!

  Ja he dit tot el que havia de dir. Veureu que tot és a llarg plaç, no dic gran cosa sobre el següent capítol. Bé, bon any 2010, i aviam si us porten moltes coses els reis!

  Rodlel14 (Enric)
  Muahahahahahaha!
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 05/01/2010 a les 15:03:07
  #21067He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  No se m'han acudit gaires coses... no estic inspirada.

  Seguiré la mateixa estructura que les proves de HP4, per tant, ara toca la d'enfrontar-se a un monstre.

  He pensat en impostorus, gossos de tres caps, quimeres, vlads i demèntors. Els centaures els he deixat per a la segona prova. I els basiliscs no m'acaben de convèncer.

  No tinc idees. Sóc un fracàs :(

  També he pensat que el James perdrà les dues proves, i guanyarà la última perquè els faran trobar l'oracle de Delfos XD

  Si se m'acudeix algo més, aquí em tindràs.

  1 pto

  Martaa
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 05/01/2010 a les 23:01:15
  #21069He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Wow! Pel que fa a la prmera prova, el rodlel14 ja gairebé ho té. Ve a ser això, però més complert! Com tu has dit, som a Grècia! ^^ Sobe l'Elektra no et diré res, i sobre com ho passarà el James a la prova tampoc, però la primera prova no es guanya ni es perd, senzillament s'ha de passar com sigui per aconseguir la pista per a la segona prova (com l'ou, que havien d epassar tots el drac sí o sí, de manera que el James no tindrà més remei que passar la primera prova). Pel que fa al ball d'hivern... no, no anirà així, però serà una nit molt, molt agitada i gens agradable. Però prometo que el James i l'Elektra NO ANIRAN JUNTS. Està tot pensat.

  La marta_ginny ha dit que l'Oracle de Delfos l'ajudarà amb la tercera prova. L'ajudarà amb una de les proves, però no amb la tercera.

  I pel que fa atotes les teories sobre la primera prova, ja ho he dit: ESTEM A GRÈCIA. Penseu em bèsties gregues; n'hi ha per donar i per vendre!

  Vaaa, una pista més: En l'antiga grècia, a les persones que eren molt, molt valentes i ho demostraven, com se les anomenava? I quin va ser el més famós de tots ells? I per què és famós? (La resposta a questes tres preguntes és la primera prova en sí) ^^ Ara ja està fàcil.

  Petons a tothom!

  G
 • Avatarrodlel14Enviat el 06/01/2010 a les 12:50:45
  #21072He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  HERACLES!!! Les dotze proves!!! Com no se m'havia acudit! Per això m'hi acostava tant... El lleó de Nemea, la Hidra de Lerna, el ca Cèrber...
  Podria ser, oi? És ben possible. De tota manera, pel que fa a herois, també podria tenir relació amb Teseu i el minotaure, amb Aquil·les a la guerra de Troia, Perseu i la gòrgona Medusa... De tota manera, l'heroi grec per excel·lència no podia ser altre que el famós semidéu Heracles (conegut com a Hèrcules gràcies als de Disney).

  He dit.
  Rodlel14 (Enric)
  Muahahahahahaha!
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 06/01/2010 a les 13:47:53
  #21073He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  jejejejeje ;) • Avatarrodlel14Enviat el 06/01/2010 a les 15:59:24
  #21074He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  Què vol dir aquest jejejeje? (ho sento molt, però sóc un noi, i si no m'ho expliques... XD)

  Rodlel14 (Enric)
  Muahahahahahaha?
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 06/01/2010 a les 16:15:36
  #21075He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Per si no ho has vist, també t'he picat l'ullet, cosa que vol dir "Molt bé, molt bé, tu i jo tenim aquest secret que els altres no saben!" XDXD) • Avatarrodlel14Enviat el 06/01/2010 a les 16:23:28
  #21076He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  Però també saben llegir, no? Vull dir, o eliminem els comments o el secret se'n va a prendre pel sac... Jajajaja com em complico de vegades!

  Rodlel14 (Enric)
  Muahahahahahaha!
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 06/01/2010 a les 19:45:37
  #21077He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Jajaja, no passa res, no em fa res que sàpiguen això, no és tan important, a més es descobrirà al següent capi. • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 06/01/2010 a les 22:30:21
  #21078He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  Joooo :( jo volia que el meu personatge sortís :(  :(

  però no et creguis que no em vaig informar, eh? El que passa és que em vaig informar de les bèsties gregues de HP. I les quimeres em van semblar perfectes.

  M'anava a informar de les llegendes de fora d'HP, però el rodlel14 se m'ha avançat. Què hi farem. Has triat mal any per fer-los anar a Grècia. Grec i llatí ho començo l'any que ve i l'optativa és pel segon quadrimestre. Però estic segura que si estudiem algo que hagis comentat em farà molta gràcia :)

  Algú ha vist la peli dels Freedom Writers i m'ajuda a fer un treball? XD

  1 pto

  Marta 3
 • AvatarTooruEnviat el 07/01/2010 a les 18:10:39
  #21080

  Hola!

  Genial, com sempre. Ja tirava de menys la petita psicopata, com sempre armant-la! I Albus per el mig!

  Lo de la prova, Rodlel14 l'idea, aixi que res.

  Fins aviat!
 • AvatarTooruEnviat el 07/01/2010 a les 18:15:30
  #21081

  PD: Acabe de donar-me compte del que escrit: Lo de la prova, Rodlel14 l'idea, aixi que res.

  Si, ara parle indi. xD

  Em referia a que Rodlel14 ja m'ha llevat una part de l'idea i no feia falta que ho posara.
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 21/01/2010 a les 22:22:33
  #21128He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Hola, gent.

  Pedó, perdó, perdó! No és me n'hagi oblidat, suposo que sabeu que m'estimo moltíssim aquesta fanfic. La cosa és que aquest any m'he proposat portar la feina de la Uni al dia, i de moment ho estic complint molt bé, però és clar, la fanfic se'n ressenteix. La part bons és que aquest cap de setmana marxo amb els meus pares, i com dissabte a la tarda i a la nit no sortiré amb els amics i no em passaré tot el diumenge al matí dormint, doncs tindré una mica de temps per escriure, i suposo que tindré el capítol nou per diumenge a la nit o dilluns.

  Apa això és tots. Marci a tots els que seguiu al James&Co!