El Torneig dels Quatre Bruixots - 14: Perdona, però és que no et sento per sobre de la multitud que m'aclama...!
AvatarEscrit per Agatha Black
Enviat el dia 17/11/2009 a les 13:58:44
Última modificació 17/11/2009 a les 13:58:44
Tots els capítols de El Torneig dels Quatre Bruixots
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


14: Perdona, però és que no et sento per sobre de la multitud que m'aclama...!

QUI HO HAGUÉS DIT!

Que fort! Ha sortit E! D'acord que la noia és intel·ligent i tal, però tant com per guanyar a la resta de l'escola? Bé això és igual, la pregunta que importa és: tant com per guanyar els altres paladins? Esperem que sí. Sigui com sigui, i encara que molts l'odiem (Parlo sobretot per les noies. Enveja? Nosaltres? Nooooo, què vaaaaa), el que compta és que és la nostra representant o sigui que a partir d'ara ens tocarà animar-la.

Què hi ha dels altres? Hogwarts en té un altre també de quart, J, que ja ens havien dit que li agrada ser el centre d'atenció. No importa com de guapo pugui ser, noies; a l'enemic ni aigua! Durmstrang sembla que és l'escola que té més punts ara per ara: tenen un noi de setè, major d'edat, que en sap un munt i, pel que m'han dit, és bo en tot, tant en els estudis, com en esports (ja se li veu la planta), com a nivell social; sembla que G és força popular. I després tenim a L, la de Beauxbattons. Però a veure, no havien dit que només es podien presentar a partir dels 15 anys? Aquella nena no en té més de 12, ja us ho dic jo! Això és trampa! És clar que, si el que volen és aconseguir que els eliminin a la primera ronda, ho tenen ben fàcil!

Bé doncs, sembla que avui a Alfa estaran de festa. No us puc dir si jo sóc un d'ells o no, però de totes maneres, sigui d'on sigui...

Sabeu que m'adoreu.

Xo xo

Pandora

 

 


 

Eren en una sala contigua del Partenó em la que el James no s'havia fixat mai. Tampoc era que l'estil arquitectònic variés gaire; semblava que a l'acadèmia, tot allò que no fos pedra blanca no estigués considerat com a material de construcció, i havia d'estar tot ple de columnes. I les escultures, els agradaven molt les escultures, i si estaven despullades, millor que millor. En aquella sala n'hi havia una força gran d'un noi ajagut a terra amb cara de patiment. Gàl·lata moribund, deia un inscripció el peu. Certament, no semblava estar-s'ho passant gaire bé.

El James va mirar els altres tres ocupants de la sala. L'Elektra i la tal Linette Perrault xerraven animadament (bé, la Linette xerrava animadament amb la seva expressió infantil, i l'Elektra es limitava a somriure i fer que sí amb el cap, sorpresa per les confiances que li havia agafat la noia). El Gunnar Ivanovitx s'ho mirava sorrut repenjat a una columna; semblava l'únic dels quatre que en realitat podia enfrontar-se a un drac o alguna cosa de l'estil que li havia explicat el Harry al James.

Aleshores van entrar els quatre directors de les escoles acompanyats del sr Giannis, el senador grec i l'altre membre del Senat que també formava part del jurat, Poliou, si no s'equivocava. Al capdavant hi anava el Sòcrates, tan animat com sempre.

—Caram, caram, quina sorpresa que siguin gairebé tots menors d'edat oi?

—Que jo en tinc disset... —va sospirar la Linette.

—Oh, de debò? —va fer el Sòcrates amb un somriure—. Qui ho hauria dit, tan menudeta que sembles...!

La Linette va fer com si es clavés un punyal al pit.

—De totes maneres ha estat una sorpresa que dos dels paladins fossin de quart —va reiterar el Sòcrates.

—Parleu per vós; jo sabia que seria el Potter —va fer la McGonagall.

—Ah sí?

—Sí —va assentir ella—. Sempre és el Potter, passi el que passi, sigui bo sigui dolent, ell sempre hi és ficat. Deu ser cosa de genètica.

Es va anar a posar al costat del James, es va treure un paperet de la túnica, i li va mostrar a la vegada que va afegir, de manera que només ho sentís ell:

—I és una sort que tingui tan bon ull, cobraré un bon grapat de galions.

El James va veure que el que li mostrava era un rebut d'una aposta.

—Vostè també participa a les apostes

—I què es pensava? L'Aberforth ha agafat una bona enrabiada; ell havia apostat pel seu cosí.

—Que els faria res donar-se una mica de pressa? —va demanar el senador mirant el rellotge; es notava que tenia coses a fer.

—Oh, sí, és clar —va dir el Sòcrates ràpidament—. De fet és millor que els nois vagin a descansar... —i va afegir, més fluixet i ràpidament—: encara que no sé si dormiran gaire aquesta nit, els seus companys ja deuen estar preparant les festes, però prefereixo no saber-ho —va fer un somriure despreocupadament alegre—. Però vinga, per feina! Com ja saben, tots quatre han de participar al Torneig dels Tres Bruixots i ara ja no es poden tirar enrere. El Torneig constarà de tres proves, tal i com estipulen les regles. Una posarà a prova el seu coratge, l'altre les seves dots per resoldre misteri i les seves capacitats intel·lectuals i, finalment, una per posar a prova les seves habilitats màgiques i físiques.

»La primera prova serà el 24 de novembre, i com que és la prova del valor, òbviament no se'ls explicarà en què consisteix la prova. S'hauran de presentar al camp únicament amb les seves varetes i sense la menor idea del que hauran de fer.

»Les proves no seran fàcils, però sí perilloses, de manera que espero que no s'hagin apuntat al torneig a la babalà o per simples ganes de fer-se veure, perquè en aquest concurs ha mort gent.

El Sòcrates va callar i la sala es va quedar en silenci. Les seves últimes paraules van quedar flotant en l'aire. El James va empassar saliva i, sense voler-ho, la seva vista es va clavar en l'expressió de dolor del gàl·lata moribund. No ajudava.

—Però bé, no cal posar-se melodramàtic —va seguir el Sòcrates tornant al seu to animat, que en aquell moment va sonar una mica forçat—. Serà molt divertit! Vinga, tots a dormir, ens veiem a classe, nois.

El Gunnar, acompanyat de Lord Dimitri von Ostrof, va ser el primer en sortir parlant ràpidament en rus, o suec o islandès o el que fos que parlessin al país on era Durmstrang, que al James mai no li havia quedat clar del tot. Ell i la McGonagall van sortir rere la Linette, que no parava de  queixar-se a Madam Maxime.

—...et je n'ai marre, j'ai seize ans, et cette Pandora dis que je n'ai douze! Tous vont penser que je suis un enfant...!

On verra qu'est-ce-qu'ils diront quand tu gagnes... —va dir Madam Maxime intentant tranquil·litzar-la.

—Pobra noia —va dir el James, que no dominava gaire el francès, però ja s'imaginava de què anava  la conversa, perquè la Linette li estava ensenyant la caixa de Pandora a la seva directora—. La Pandora acaba d'enviar un missatge dient que té dotze anys... oh, sap qui és la Pandora, professora?

—Ni me'n parlis —va fer la McGonagall, traient-se la caixeta de la butxaca—. Així que McCrits, eh? Quan l'enganxi veurà... En fi, bona nit, Potter. I faci'm un favor. Guanyi.

La McGonagall va marxar cap a un edifici blanc, així com per variar, i el James es va quedar uns segons esperant l'Elektra. S'havia fixat que no estava gaire alegre. El James no volia ficar la pota, de manera que van anar callats de camí cap a les residències. Finalment, quan van arribar davant dels tres edificis, va ser l'Elektra qui va dir, amb el cap cot:

—Genial, ara fes bona cara i aguanta la festa, no?

Al James allò el va agafar per sorpresa. No semblava que estigués d'humor per entrar amb els alfes.

—Escolta, vols anar a fer un volt? —li va proposar el James.

Ella se'l va mirar uns instants, com rumiant-se si era una bona idea o no.

—Sí —va dir al final.

Van fer mitja volta i van tornar per on havien vingut. Se sentia el sorollet agradable de la brisa i de les onades, i la llum de la mitja lluna i les estrelles es reflectia molt.

—Per què et vas apuntar al torneig, si no volies ser paladina? —li va preguntar el James al cap d'una estona, encuriosit.

—No és això, és que... —va fer ella mirant a terra, mentre els dos feien una volta pels edificis de l'Acròpoli—. Quan han dit els noms dels altres, tothom ha aplaudit, però quan han dit el meu... ha estat molt tètric... no és que vulgui que m'aplaudeixin ni res però és que m'he sentit com.... com... —va mirar el cel i va fer un sospir—. És igual. I després la Pandora... "encara que tots l'odiem"...

—Au va, no t'ho prenguis així, et tenen enveja...! —va fer el James, ara que entenia per què estava trista—. N'hi ha hagut molts de la teva escola que s'han presentat i s'han quedat amb el moc! Jo també caic malament a molta gent...

—James, no comparis! —va exclamar l'Elektra—. Per favor, tothom t'adora! El teu cosí que també s'havia presentat t'estava aplaudint, els teus tres amics semblaven bojos d'alegria per tu, i els teus germans també... per favor, però si tens un club de fans! I jo, James? L'única persona que ha mostrat una mica de passió ha estat la mala puta de la Sofia, i mira el que ha dit...

—Que la donin pel cul, a la gent! —va dir el James, tot seriós, perquè no esperava que l'Elektra estigués tan dolguda—. Tu a la teva i punt!

L'Elektra va parar de caminar i se'l va quedar mirant.

—És molt fàcil dir-ho quan tens amics... —va murmurar l'Elektra.

—I tu també en tens d'amics!

—Jo? —va fer ella—. A qui tinc jo?

—Ens tens a nosaltres —va insistir el James—. A mi, la Geena, l'Angelos...

—No t'enganyis, James —el va tallar ella—. L'Angelos ve perquè li agrada la Geena, el Frank és molt maco però no som més que coneguts, l'Alice m'odia profundament i no sé perquè, espero que la Sofia no li estigui menjant el coco, perquè la mato...

—La Geena... —va començar el James.

—La Geena m'encanta i es porta molt bé amb mi, però els seus amics de debò sou vosaltres, i l'Alice és la seva millor amiga, i sóc conscient que, si li fa triar entre ella o jo, ja me'n puc acomiadar, de la Geena —va callar uns segons i va tornar a mirar el cel—. Que trist tenir 15 anys i ni un sol amic —quan va dir això gairebé es va posar a plorar—. No tinc ningú.

El James la va agafar pel braç i la va estirar cap a ell. La va abraçar i li va acariciar els cabells, sense saber si ella estava plorant o no.

—Em tens a mi —va dir-li a cau d'orella—. Sempre que vulguis i pel que vulguis.

Va notar que ella també li rodejava l'esquena amb els seus braços fortament i va fer un sanglot. Ara no hi havia dubte que plorava. El James la va apartar només una mica, suaument, li va fer aixecar la barbeta i li va netejar les llàgrimes.

—Ets molt bonica —li va murmurar—, no ho pots destrossar plorant per una tonteria com aquesta.

L'Elektra es va estremir als seus braços. Eren forts i càlids, i s'hi estava bé, molt bé, feia temps que no sentia tan reconfortada. Va mirar els ulls castanys d'ell i s'hi va perdre. Va intentar tornar a la realitat, però en aquell moment no era conscient de res, només dels braços càlids del James que l'embolcallaven i dels seus ulls que reflectien el firmament. El James va acostar la cara a la d'ella lentament, amb els llavis entreoberts, i just quan s'anaven a fregar...

—No —l'Elektra el va apartar agafant-lo per les espatlles, no enfadada, no per por, només el va apartar i va mirar a terra—. No —va repetir.

El James es va quedar de pedra. Què? Què havia fet malament? Era la situació perfecte, el moment ideal... per què, no? Es va quedar sense paraules, amb els ulls com dues taronges, mirant-se-la.

—Però què...?

—No diguis res —va dir l'Elektra, fluixet, però sense aixecar la mirada de terra—. No diguis res.

—Ho sento si he...

—No —va repetir l'Elektra—. No has fet res mal fet, al contrari, jo... gràcies. Gràcies per dir-me que et tinc a tu però...  Bona nit.

Abans que el James pogués reaccionar, l'Elektra el va deixar anar i va marxar corrent a tanta velocitat com va poder, va baixar les escales que duien a la plaça i no va parar fins que va entrar dins de la residència Alfa. A dins havien preparat una festa; va veure el Frank i la Geena, somrients, que se la van mirar amb sorpresa quan la van veure travessar la sala a corre-cuita per anar a la seva habitació.

—Elektra! —va sentir que la cridava la Geena—. Elektra, on vas? Que hem muntat una festa!

L'Elektra no en va fer cas i va entrar a l'habitació, va tancar la porta de cop i si va recolzar d'esquenes. En què estava pensant? Com havia pogut despullar-se d'aquella manera davant del James i deixar que ell l'afectés tant? Com s'ho havia fet el noi per arribar-li tant a dins? Per què ella li ho havia permès? Com se li acudia baixar les defenses d'aquella manera? Va tancar els ulls mentre mirava de recuperar l'alè, però l'únic que va veure van ser els ulls del James que se li havien quedat gravats al cap. Els va tornar a obrir. No, no, no! Fora, aquella imatge, fora! Però havia estat tan bé als seus braços, i era tan agradable, i quan ell hi era ella sempre s'acabava sentint bé...

Però era igual. No podia deixar que passés res. Era impossible. Algú com ella no tenia cap possibilitat amb ningú, i molt menys amb una persona com el James. Havia portat força bé el pla d'ignorar-lo d'ençà que havia arribat el dia abans, però després d'aquella passejada el James l'havia deixat ben destarotada. Ho havia capgirat tot. No. No podia passar res entre ella i ell.

Van picar a la porta darrere seu.

—Elektra? —era la veu de la Geena—. Elektra estàs bé? Què et passa?

I la Geena? Portava tant de temps sola que havia arribat a dependre d'ella, també. Li queia molt bé, era encantadora, però en algun moment hauria d'apartar-la del seu costat, o li acabaria fent mal en un moment o altre. Mira el que havia passat amb la S...

—Ho sento, G —va dir de seguida—. És que m'ha agafat una mica desprevinguda i necessito estar uns minuts sola, si no et fa res.

—Segur que estàs bé? —va insistir la Geena, preocupada.

—Que sí, tranquil·la, tu torna a la festa.

La Geena es va quedar allà uns instants i després l'Elektra va sentir com les seves passes s'allunyaven, i va respirar profundament, deixant-se lliscar per la porta fins asseure's a terra.

—Estic de conya...

 

*   *   *

 

El James encara estava palplantat on l'Elektra l'havia deixat. Es podia saber què redimonis acabava de passar? O sigui, a l'Elektra li agradava, això havia quedat clar des de l'estiu. Es podia saber perquè l'evitava d'aquella manera, ara? Havia fet alguna cosa mal feta...? Ara que hi pensava, potser aquell no havia estat el millor moment per intentar fer-li un petó, perquè potser estava molt trista i li havia sentat més malament que una altra cosa...

Es va posar a caminar lentament ell també cap a la residència Beta.

I què volia dir allò de "gràcies", eh? No, de gràcies res. Una persona no n'aparta una altra que li agrada si no ha fet res mal fet. L'Elektra estava enfadada amb ell des que havia arribat per alguna raó, perquè tenia claríssim que a l'estiu no li hagués dit pas que no. I ara que ho tenien més fàcil... o sigui, estarien junts tot el curs, si la cosa anava bé tindrien molt temps per passar-lo junts... una de dues: o li havia deixat d'interessar o només li interessava com a un rotllet d'estiu però res més. El James sempre havia tingut la sensació que eren els nois els qui tenien por a les relacions estables; les noies en general era el que volien, no?

Com que tenia la libido pels sostres, no va ajudar gens que només entrar a l'edifici Beta l'Alice se li llancés als braços.

—James! —va cridar tirant-se li a sobre—. Visca! Sabia que sortiries tu, ho sabia! —i se li va arrambar i li va fer un petó a la galta que, de l'alegria, no va ser del tot a la galta.

Dutxa, dutxa, dutxa.

De vegades odiava ser un noi.

Per sort, l'Angelos el va salvar i va fer apartar l'Alice.

—Felicitats, tio —li va dir, fent-li uns copets a l'espatlla— Au, entra, que tenim una festassa muntada.

Quan va passar el rebedor i va entrar al saló li va semblar que es quedava sord. Va començar a sonar música a tota hòstia i tota la gent el va aplaudir, els de Hogwarts especialment, que semblaven entusiasmats. El academiencs de Beta havien fet una feina increïble; hi havia menjar, beguda, decorats, la música era genial…

—Però, escolteu —va fer el James, que no podia evitar somriure—, que jo sóc de l'escola rival… per què heu preparat…?

—En realitat estava preparat pel Kostas —va explicar-li l'Angelos—. Tots teníem coll avall que seria ell, i a Beta ens prenem les festes seriosament. No deixarem muntar una festa només perquè els Alfa ens hagin robat el protagonisme, no? Si s'ha de celebrar la victòria d'un de Hogwarts, doncs es celebra i punt. Per celebrar que no quedi!

—A que són guais? —va fer l'Alice.

—Els Alfa també deuen tenir una festa grossa muntada... —va dir el James.

—Ui, sí —va fer l'Angelos posant els ulls en blanc—. Deuen haver muntat una gimcana de lectura espectacular. Una pedazo festa que no vegis...

Tothom va riure.

—Jo sincerament m'estic plantejant de si anar amb tu o amb l'E —va dir el Kostas que s'acabava d'acostar—. Tu ets Beta. Els Beta som guais.

—Però no sóc de l'Acadèmia, ni del país, ni res d'això —va riure el James—. Crec que teniu mes en comú amb ella que amb mi.

—Sí, tens raó —va riure el noi—. En fi, molta sort de totes maneres.

—Gràcies. Veus, Alice? —va fer el James—. Aquí es porten bé entre residències, dintre de tot. No com nosaltres…

—Oh, sí —va assentir el Kostas—, he trobat de molt mal gust que alguns companys teus de Hogwarts no es volguessin quedar a celebrar la teva victòria!

—Pàl·lids, antipàtics, amb cara d'odi? —va fer el James—. Sí, no et preocupis, són els d'Slytherin. Tranquil, no n'espero res més que insults. Hem anat sempre així. Segurament animaran alguna altra escola.

—Doncs jo aniré amb tu, per compensar—va dir una veu femenina, i el James es va girar. Era la noia aquella tan grassa, la que compartia habitació amb l'Alice, que portava un dels plats de ganxets a la mà directament—. Crec que no ens han presentat. Em dic Sofia Elevtheriades.

—Ah, tu ets la S —va fer el James amb un somriure.

—Ha, sí, sembla que el nom que em va posar la Pandora és més important que el de veritat… total, qui és la meva mare en comparació amb la Pandora, oi?

El James va riure. Era divertida, aquella noia, no entenia com era l'Elektra sempre en deia fàstics. No tenia el físic que tenia ella, però tenia una personalitat encantadora, tal i com havia dit l'Angelos.

—James, James, James! —van cridar unes quantes noies que el van encerclar descaradament—. James ens podem fer fotos amb tu?

—I a mi, i a mi?

—Me la firmaràs, després?

—I una dedicatòria?

—A mi em pots signar la samarreta, per favor?

—I a mi els sostenidors?

 

*   *   *

 

—Jameshy, Jameshy! —va cridar la Lily, mentre s'acostava cap al James fent tombs amb una ampolla de batut de bescuit a la mà—. He penshat que podem fer un... hip... negoshi molt guapo —va alçar les mans com si tingués un cartell sobre el seu cap—.Llensholsh amb la cara del... hip... paladí de Hogwartsh. Ashí totesh les tiesh she't podran emportar al llit! Mira, esh vendran com shurrush, per què...uuups! —va fer mitja giravolta i va caure a terra.

El James es va aixecar d'una revolada i li va prendre l'ampolla de batut de la mà, i la va olorar, tot i que ja estava segur del que oloraria.

—Es pot saber qui ha omplert d'alcohol el batut de la meva germana? —va cridar cabrejadíssim.

—La teva germana? —va fer la Lily des del terra, mirant a banda i banda—. A on?

—Ha agafat el batut d'on no tocava! —li va anar a dir el Kostas—. N'havíem canviat el contingut d'uns quants però pels de setè!

—Doncs no és per res, però el Barrufet i alguns més dels petits estan en el mateix estat... —va murmurar l'Aneglos.

El James i l'Alice es van dinar la volta per mirar el racó on ara es dirigia la Lily. L'Àlex Parra s'havia quedat en calçotets i s'havia pujat a sobre una taula, tot blau i fent el King Kong, mentre els de primer, animats per la Lily, l'envoltaven en una rotllana a terra i l'adoraven mentre cridaven a l'hora:

—Shalam Alecuuuuum!

Per terra la taula i el terra hi havia tot d'ampolles de batut el contingut de les quals no era batut mig bolcades i tots els de primer eren en un gran bassal. Aquell va ser el meravellós moment que la Lily va triar per treure una capsa de llimuns de la butxaca...

—Ei, ei, ei, quina idea! —va exclamar feliç—. Fem una fogueeeera ben grosha!

—No, Lily, no! —va cridar el James i hi va anar corrent, com sempre, massa tard. La Lily ja havia encès el llumí i l'havia llençat alegrement pers aires. El James, l'Alice, el Fred, l'Anegelos i el Kostas s'ho van mirar com si fos a càmera lenta. El llumí encès va pujar... es va aturar... i va tornar a caure... a sobre de la taula.

Tota ella es va incendiar en dos segons.

—Merda, Àlex! —sense pensar-s'ho dos cops, el James es va llançar a la taula, va arreplegar com va poder l'Àlex Parra i es va llançar a terra, però en rebolcar-s'hi, es va omplir d'alcohol que li va encendre la roba.

—Quiet, J! —va cridar una veu, i el James només va arribar a veure el Kostas amb un extintor abans no quedés tot ple d'escuma— Tothom fora! Va!

El James va veure que l'Angelos i el Fred també agafaven extintors. Va arreplegar tants alumnes de primer com va poder i se'ls va endur cap a la sortida, esbufegant i tossint pel fum, l'Alice, l'Andrea i el Charlia hi anaven darrere amb més alumnes.

 

*    *   *

 

La festa a la residència Alfa era molt més tranquil·leta. Les ampolles de batut tenien batut, tota la gent portava la roba, ningú no adorava ningú i no hi havia foc enlloc.

—Quina merda de festa representa que és aquesta? —va remugar el Frank—. No sé qui l'ha preparat, però s'ha acabat. La següent la munto jo.

—Voto a favor —va dir la Geena.

—No, en sèrio, qui l'ha muntat, l'Ulysses? —el Frank estava d'un humor de gossos. Una festa sense el Fred i el James no era una festa. L'Elektra ni tahn sols s'havia dignat encara a sortir de l'habitació.

—Creus que està bé? —va preguntar la Geena, que acabava de pensar el mateix que ell.

—No ho sé —va contestar el Frank, sec. Portava dos dies molt molest—. Et puc preguntar una cosa? Tu i l'Angelos aquest...?

Biiiip!

 

 


VIST!

Ja sabeu com són els Beta; que K no hagi guanyat no és motiu suficient per avortar una festa, de manera que celebren la victòria de J. Total, una festa és una festa. Però sembla que se'l ha anat de les mans! Sortiu, sortiu tots! La residència Beta està en flames!

 

 


Quan tots els alfes van haver-ho llegit van passar dues coses. Primer  es van quedar tots quiets, en silenci, mirant-se entre ells. I dos segons després es van alçar tots i van arrencar a córrer cap ales finestres, a veure-ho. Era veritat! Un segon després van començar a sonar les alarmes d'incendi.

—Tothom fora! —va cridar algú—. Va! Tots!

 

*    *   *

 

Deu minuts després havien pujat tots al turonet on s'alçava el partenó, i es miraven com el fum del foc que ja havia estat apagat feia estona s'alçava cap al cel. En realitat no havia passat res greu, el foc només havia acabat amb unes cortines i poc més, perquè de seguida hi havia anat amb els extintors, però tota la sala comuna dels Beta estava plena d'escuma. Així com la major part dels Beta en sí.

—Ha estat divertit —va comentar la Lily, alegre i plena d'escuma—. Fem-ho cada nit!

—Han estat vostès, oi? — el bram de la McGonagall va arribar abans que ella, que caminava cap al James en camisa de dormir i traient foc pels ulls, i el James es va anar a amagar rere el Kostas—. Quina vergonya! Els alumnes de Hogwarts incendiant l'Acadèmia!

—La culpa no ha estat de Hogwarts —va dir el James—. Tècnicament. O sigui, no tota, només una part. I no he estat jo!

Els ulls de la McGonagall es van anar a posar en el Fred.

—Meva tampoc! —va exclamar ell

—A mi no em miri així! —va exclamar l'Alice.

—Tècnicament —la Lily, borratxa com una cuba, posant-se davant—, podríem dir que la culpa ésh delsh de shetè de l'Acadèmia que han buidat lesh ampollesh de batut per omplir-lesh d'al...mmmmmm!

El Kostas li va tapar la boca.

—Calla, bonica, que no saps què dius, eh? —es va apressar a dir—. No ha estat culpa de ningú, ha estat un accident. Una de les torxes ha caigut sobre les cortines i quan ens n'hem adonat només hem pogut ruixar el foc amb els extintors.

La McGonagall va empetitir els ulls, dubtosa.

El Sòcrates va aparèixer darrere seu, tot jovial.

—Què? Esteu tots bé? Doncs vinga, aquí no ha passat res, eh? Mira't la part bona, Minerva, ara no cal que fem el simulacre d'evacuació!

—Oh, no! —va cridar la Lily—. Amb la il·lushió que em feia a mi inshendiar l'eshcola!

—Lily, has incendiat l'escola —va murmurar-li el James, enfadat.

—Ja —va fer la Lily—, però ha estat shenshe voler, i això no compta!

 

 


 

VIST!

La residència Beta en flames. K, J, Mr Perfecte, Miss Simpatia i alguns altres coberts d'escuma dels extintors arrastrant els alumnes petits cap a fora. El Barrufet en calçotets corrent com un esperitat pel Partenó. L i adeptes, borratxos perduts, corrent i cantant al voltant del Partenó intentant fer que plogui tot i que el foc ja s'ha apagat. El Motorista Cañón comentant-li a la Rossa que menys mal que Beta s'ha incendiat, perquè s'hauria mort d'avorriment. Al menys la festa de Beta ha estat divertida, perquè la d'Alfa ha estat un fiasco. E no ha sortit de la seva habitació!

Sabeu que m'adoreu

Xo xo

Pandora


Llegit 1517 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • Avatarrodlel14Enviat el 17/11/2009 a les 14:26:14
  #20750He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  HOLAAA! Molt bo, el capítol!!! M'ha agradat molt, de veritat! Sobretot quan la Lily ha tret la capseta de llumins! Ai, encara em fa mal el pit de tan riure!!!

  Bé, a part d'això, trec aquesta conclusió. Me la trec de la màniga, aviam què et sembla!
  La conclusió és que Pandora és un noi d'Alfa. M'explico: ha de ser un noi, perquè cap noia seria prou simple ni prou estúpida (això no ho sembla, però és un piropo dirigit a totes les noies xDxD) per no canviar-se de gènere. Però la majoria de nois som massa simples per fer-ho, o sigui que... O bé és un noi d'Alfa, molt intel·ligent (això és el que crec, ara us ho explicaré), o bé és una noia massa simple i una miqueta tonta (n'hi ha molt poques, però un exemple n'és la S).
  Com que crec que és un "macho Alfa" (això sona a lo dels lleons xDxD), ho argumentaré. Ja he dit el perquè del gènere, però vull deixar clar el perquè de la residència. Un alfa normal és suficientment intel·ligent per despistar el 95% de les persones que llegeixen els seus missatges (pensaran automàticament que és una noia). I a més, sent grecs, coneixeran el mite de Pandora : déu va crear a Pandora, la primera dona, per a castigar els homes. Aquesta es va casar amb Epimeteu, germà de Prometeu (que tenia una caixa que li havia donat déu, que se suposava que contenia tresors). Epimeteu en guardava la clau, perquè Prometeu no es refiava de Zeus. Però Pandora va robar la clau i va obrir la caixa, d'on en van sortir tots els mals : la única cosa que quedà dins la caixa va ser la esperança.
  Només un/a alfa hauria pogut veure el sentit metafòric de la llegenda i aplicar-la per a deixar córrer els "mals" que provoquen els rumors per a l'Acadèmia.

  A part d'això... A Elektra li passa alguna cosa. Pobra noia, després de tot el que li ha passat, després que li agafés mania temporalment i després la volgués tornar a tenir a prop... I ara li agafa la depre!! Si voleu, jo m'ofereixo voluntari per anar a la seva habitació a "consolar-la"!!! Bé, deixem de fer broma i tornem al perquè de la depressió : oi que no té pare? Jo crec que és la filla d'algú... I, havent-ho descobert fa poc, el xoc ha estat massa fort. Això no t'ho puc argumentar, perquè no tinc arguments...

  Bé, això és tot!!!

  Rodlel14 (Enric)
  Muahahahahahaha!!!

  PS: Tenies raó, ho sento! Si no veia els misteris és perquè no volia!!! :'(
 • Avatarrodlel14Enviat el 17/11/2009 a les 14:27:32
  #20751He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  OSTRES!! He estat el 1r!! I pedazo comment, no??!

  Rodlel14 (Enric)
  Muahahahahahaha!
 • Avatarivi_potterEnviat el 17/11/2009 a les 15:49:46
  #20752He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  HOLAAAAAAAAAAAA!

  Bé, primer que m'ha encantat! No faré un comentari tant llarg com el del Rodlel14, simplement no tinc temps xdd!

  Així que va, quatre cosetes ràpides... L'Elelktra està cada cop més estranya, qui es resisiteix a en James Potter? Per altra banda me n'alegro és clar xd! Tinc moltíssima curiositat per saber que li passa de veritat! Podria ser que la Pandora fos un noi i crec que algú ja havia comentat que podia ser l'Ulysses i no ho descarto...

  Puta Lily, la millor! xdd ALguna coseta de James-Alice si us plau!

  Petons :)
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 17/11/2009 a les 18:50:09
  #20753He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  HOme, el que li passa a l?Elektra està clar, i estàs fent que em comenci a caure bé, perquè també m'ha passat a mi...

  Tots els amics que ha tingut després li han clavat una punyalada per l'esquena. No es pot confiar en ningú, perquè després... pam. Quan menys t'ho esperes i de qui menys t'ho esperes.

  Aish, la Llily... pobreta, s'ha quedat sense simulacre :( quan ens van passar un paper de que en fariem un vaig pensar en ella... XD)

  El James... aish, com l'odio. Bé, de fet t'odio a tu en realitat per fer-li fer això. Arribo a casa que porto tot el dia a l'insty amb febre (i mai ho dic perquè després si torno a casa em fa mandra fer tot el que han fet a classe...) arribo amb un mal de cap al·lucinant i veig el teu capi i penso: mira, encara m'alegrarà el dia. Doncs no. Ara la Marta a fotre's.

  La Pandora... podria ser tothom. No m'espero que sigui ningú, per tant, si em dius que és qui menys m'espero, et diria la tira de gent. Però em decanto a pensar que és una noia. No sé, per lo de GG i tal...

  Em vaig aprendre un gelocatil, que tinc un mal de cap que no em deixa fer el comentari més llarg, OK?

  Continua aviaat!

  1 pto

  Marta
 • Avataranna_lovegoodEnviat el 17/11/2009 a les 18:56:17
  #20754He escrit 3 fanfics amb un total de 26 capítols

  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRGH!!

  com m'as pogut fer aixó, Agatha? jo confiava en tu, s'arriben a donar un petó i et juro que em suicido de veritat! o al menys m'arrenco els cabells!

  Per sort m'has compensat amb la Lily xd Lily i adeptes adorem tots junts al nen blau amb calçotets fen de King-Kong!

  i...El petó Alice-James a la galta(ejem, galta...) si que ha molat.

  Avera tinc una teoria: La S es la Pandora i la Elektra ho sap, i clar abans eren amigues peró es van enfadar perque la S va començar amb lo de la caixa?

  Es una teoria estupida, pero es la unica que se m'ocurreix, jo.

  La Mccrits fen apostes, i qui deia que era una persona que sabia mantenir controlades totes les situacions?

  Bueno, et deixo aqui i es pero el proxim amb moltes ganes!
 • AvatarullalEnviat el 17/11/2009 a les 19:55:34
  #20755He escrit 1 fanfics amb un total de 10 capítols

  bueno com que no has desmentit cap de les teories elevorades en el capitol anterior les donarem per bones. ja no recordo ni que deien espera un moment.... asi, que la S i E eren amigues ja ha quedat confirmat i que li agradaria ser amiga de missimpatia, o almenys ser com ella, també. queda només per confirmar la teoria de la retirada a temps amb J.

  ara se m'acudeix una xurrada monumental. en realitat té una malaltia contagiosa o és un especimen hibrid i en el moment que agafa prou confiança amb algu per explicar-li doncs ho escampen a tot arreu i li fan el buit...

  era lluna plana?crec q no ho dius... podria ser una donallop, o mig vlad... vampir no pq li toca la llum del sol i no li passa res...i mig geganta tampoc...pero alguna d'aquestes podria ser...

  menjant-me l'olla, N.
 • AvatarClara_WeasleyEnviat el 17/11/2009 a les 19:56:15
  #20756

  Lilly, t'adoro!!! Amb la il·lusió que li feia incendiar l'escola xD és l'ama.

  A vera... Jo crec que el Gunnar, molt parlar i molt parlar i al final no será res...

  Sobre la Pandora. La Pandora es una tia. Segons les meves sospites és... L'Elektra! No ho veieu? T'he tota la pinta de tranquileta, normal però en realitat es una mala put*. I quan es tanca a la habitació pot haver escrit el missatge tranquilament mirant per la finestra. Bueno, i sobre el que li passa que no pot acostar-se a la gent perqué els i fará mal, no se... ¿Es una donallop? xD

  Ara en serio, adoro la teva McGonagall, es la ama (Després de la Lilly, per suposat)
 • AvatarullalEnviat el 17/11/2009 a les 19:57:52
  #20757He escrit 1 fanfics amb un total de 10 capítols

  p.d: sembla q la teoria de q la pandora és l'Ulisses va guanyan adeptes, sobretot en rodlel q ha fet unes explicacions fantastiques q ni m'hauria imaginat.... • Avatarrodlel14Enviat el 17/11/2009 a les 20:37:20
  #20758He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  Hola de nou!!! Veuras, ara diràs que què hi faig aquí, tornant a comentar, si ja ho he fet abans... Doncs bé : m'he deixat unes quantes coses.

  Primera cosa (que m'he deixat) : el torneig. La primera prova tindrà alguna cosa a veure amb un monstre marí, potser? Ho dic perquè se m'ha acudit que potser faries aparèixer una Hidra... Però només és una suposició, no un argument.

  Segona cosa (que no he acabat) : L'Elektra està passant-ho molt malament perquè se li està acumulant tot. Se li fa una muntanya perquè no ho treu. Hauria de treure-ho, que va molt millor, i ho dic per experiència. I si tant la odien..., no se li ha acudit que serà per alguna raó : està molt bona, és molt intel·ligent i és una maniàtica. Les dues primeres causen enveja; la última, ràbia. Com que tothom se li posarà en contra, es refugiarà en el seu cos increible, la seva ment i les seves manies... És un cicle que s'autoalimenta.

  Tercera cosa (que se m'acaba d'acudir i que no té relació amb la ff) : el capítol de la meva ff es retardarà una mica (més), perquè estic plantejant la història, encara. Tinc la intenció de fer 3 fanfictions de ~ 40 capítols, però encara ho he d'arreglar. Per això m'estic retardant tant...

  Rodlel14 (Enric)
  Muahahahahahaha!
 • AvatarLaura*MalfoyEnviat el 17/11/2009 a les 21:03:39
  #20759He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  HOlaaa!! :) El capitol geniaal!! mare meva! no em puc creure que E li digués que no!! això és com impossible xD Està molt depree la E... em fa peneta, no m'agrada veure la gent així! A més, diu que acaba fent mal a la gent com S... això vol dir que abans S i E eren molt amigues i va passar alguna cosa! Txan, pista al canto! :P Està bé, la festa l'he de comentar... vaya festassa noo?¿ Deu n'hi do, la Lily es la puta ama! és que encara ric ara! Borratxa! que fort! M'ha fet moltissima gracia lu de: "—Es pot saber qui ha omplert d'alcohol el batut de la meva germana? - La teva germana, a on?" mira, es una gran parida, però axo a sigut mortal en aquell moment! jajaj!

  A veure, teories de la Pandora. Jo crec que és un dels personatges que coneixem, i voto per l'Ulysses i S, encara qe la Pandora deixa molt malament a S i m'extranyaria que fos ella. És igual, les meves teories son molt cutres... simplement perquè no arriben a teories, son simples sospites XD

  això és tot per avui!! :) Segueix així de bé!

  un petto! :)

  PD: No se si tu ho saps, però Shantal ja no se segueix, ho pots mirar a l'ultim capitol que he penjat... ara tinc un altre fanfic!
 • myre_ginnyEnviat el 17/11/2009 a les 21:36:41
  #20760

  eeii!!  genial, com sempre!

  jo crec q pandora no poden ser ni E ni S, xk les dexa a les dos fatal, i dempre es posa amb elles mes q am ningu, es mes, crec  la pandora podria ser la causa q dexssin d ser amigues. la depre q porta la E a sobre em sap greu, pobreta, a d ser orrible creure q ningu dls q tenvolten et poden suportar. tamb crec k es normalk el james no u ntengui xk no a viscut una situacio semblant.

  en fi, axo es tot. un petooo!!  i seguex aviaaaaaat!
 • AvatarPorcupintí-naEnviat el 17/11/2009 a les 21:49:18
  #20761He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  No tinc temps, m'ho acabaré de llegir en un altre moment :S! • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 17/11/2009 a les 21:54:40
  #20762He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Eis, ho sento però abans no he tingut temps de fer el meu comentari, i tampoc de canviar la foto. Aquesta serà la definitiva, veureu que és de l'estil de les altres i, com comprendreu, no la podia posar fins ara. Si no us agrada em sap greu, és el que hi ha. M'encanta com m'ha quedat el Gunnar.

  Bé, més coses, veig que a molts no us ha agradat l'escena del James i l'Elektra però a mi m'encanta, la trobo molt mona. Per primera vegada ens hem posat dins la ment de l'Elektra i ara que m'ho miro bé crec que no ho hauria hagut de fer perquè potser ho descobrireu tot abans d'hora, de moment no, però... començava a estar desesperada perquè us caiés bé.

  A la gen que no li cau bé S... no sé perquè no us cau bé, exactament, però és una noia genial, molt divertida i molt guai. I no és dolenta, ja us ho dic.

  Pel que fa a la Pandora, no ho sabreu fins al final de capítol, però podeu anar elucubrant, perquè m'encanta llegir les teories. Com ha dit el rodlel14, podria ser un noi perfectament, però no descarteu que sigui una noia, tampoc. La Pandora no vol que la descobreixin, cert, però el fet de ser noi o noia no és el que és important. Tant si és un noi com una noia, es faria passar per una noia perquè, la "reina cotilla" ha de ser una noia. per ser cotilla s'ha de tenir molts "dejes" femenins, com ara estar molt pendent de la roba, l'estil, els comportament, els amoríos i, per sobre de tot, criticar qualsevol cosa que faci la gent. I, siguem justos, això ho fan molt més les noies que els nois, és més prototípic i, va, au, sé quan llegir els trossos de la pandora, els llegiu imaginant-vos una veu de noia. Ha de ser una noia. El personatge de la Pandora és clar, no vol dir que l'usuari ho sigui però... tant si és un noi com una noia, la Pandora ha de ser femení. M'agrada moltíssim la teoria que és l'Ulysses. Em fa molta gràcia. Podria ser-ho, enrealitat, oi? XD

  Què més què més... al proper capítol hi apareixerà el Paris (per fi, tenia ganes de fer-lo sortir abans, però no sé què passa amb aquesta fanfiction que se m'allarguen els capítols sense que me nadoni. En tenia programats uns 40, però aquest ritme arribaran als 60, déu meu! Us heu fixat que en 4 capítols només han passat 2 o 3 dies? És molt fort... ni tan sols no m'ha donat tempos a explicar com és la vida a l'Acadèmia!

  Buf, crec que ja no poso res més perquè tinc un munt de feina per fer. Us deixo, seguiu comentant molt, ok?

  Petonets

  Agatha Black
 • AvatarullalEnviat el 18/11/2009 a les 12:45:37
  #20763He escrit 1 fanfics amb un total de 10 capítols

  el dibuix genial, pero podries haver vestit en james amb la roba de l'academia no? hagues sigut un puntas. jajjajajjajajjajaja • Laiia Von LlasëEnviat el 18/11/2009 a les 14:13:10
  #20764He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  Hola!!!Avui m'he llegit els comentaris avns d'escriure el meu i m'heu donat moltes idees del que pot ser la Pandora: la teoria del rodlel14 em sembla encertada qe sigui un noi d'Alfa. Havent-hi un incendi, qui es molestaria a enviar-li de què parlaven en Frank i la Geena? Evidentment voto per l'Ulysses, em fa tan riure el pobre noi xdd!! També podria ser que no fos ni noi ni alfa, llavors voto que es una que coneix molt bé a E i S, podria ser que fossin les tres molt amigues, que comencessin lo de la caixa juntes, que la suposada pandora s'ho apropiés i que es barallessin. Podria ser un motiu per les manies de l'Elektra, que com que sempre posaven coses d'ella s'obsessionava amb que li remenaven les coses i per aixó ara cada cosa seva té el seu lloc milimétricament. Ara anem al capitol que ja toca: L'escena E i J, realment molt maca pero suposo que si fos l'Alice seria 10 vegades millor, m'ha fet molta gràcia allò del peto que no era del tot a la galta. La Lily la millo com sempre l'adoro amb totes les meves foreces. Encara ric amb l'escena que s'han muntat els de primer. Quina pena que no hi haguès festa a Alfa, espero que sigui veritat que la pròxima la monta el Frank. Què més...el dibuix m'agrada molt:D. Aaaah, que me n'oblidava: la pregunta que el Frank no acaba de fer té alguna mena de segona intenció o es que el noi és curios i prou? Finalment sóc felis de veritat, ja tornem a tenir el Paris aqui, siusplau no em facis esperar gairee. Petons. Laiia • MrsBlack AnònimEnviat el 18/11/2009 a les 15:33:19
  #20765

  Odio l'Alice, l'Elektra i la Lily.
  Odio l'Alice perquè és massa molt impulsiva, descarada i perquè es ràbia molt fàcilment, i potser perquè em recorda a mi...
  Odio la Lily perquè està (sense remei) boja. i penso que el telèfon d'un bon psiquiatre no li aniria malament...
  I finalment odio l'E. perquè es passa sempre de llesta i té més manies que vés a saber què!

  uuuuuuuuuuugh.

  La S, m'encanta, però m'encanta de veritat, és autèntica i divertidissima! Això sí, crec que per pujar-li la moral li aniria molt bé un novio.
  que més...
  ah, sí: Jo també crec que la Pandora és l'Ulysses. No és per cap raó especial, sinó perquè és l'únic personatge que has esmentat de l'acadèmia tret dels que critica la Pandora.
  Però és clar vés a saber que passa! Ets una caixa de sorpreses! :)
  per altra banda, no sé si ningú se'n recorderà del secret aquell de la McGonagall... però a mi em té intrigadíssima!

  Vinga noia.
  MOLTS ÀNIMS!
  un petonàs. • Avataranna_lovegoodEnviat el 18/11/2009 a les 16:11:04
  #20766He escrit 3 fanfics amb un total de 26 capítols

  m'encanta el dibuix :)

  es genial i continua odiant l'Elektra a mort! a qui se li ocurreix tocar el james? grr!
 • AvatarPorcupintí-naEnviat el 18/11/2009 a les 18:44:26
  #20767He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  A cada capítol canvio d'opnió, sóc una indecisa... Pobra Elektra! Aiixxx...
  La Lily em fa molt riure hahahah, i la Pandora, que li diu Barrufet a l'Àlex Parra, és lo màxim haha.

  Sé que al Frank li mola la Gee, i t'ho vaig dir fa mil anys, no sé si te'n recordes(segurament no hahah), però jo ja ho sabia.. xDD

  I el dibuix tope de guai, eh? Però em pensava que l'Elektra era morena, no sé perquè. I ara al James li mola més l'E que l'Alice?...nooooooooooooooo! jopeetas...

  Però torno a rectificar i dic un altre cop que l'Elektra em fa pena, ara, i no pas ràbia com abans.

  Bé, un petó!

  Maria • Gemma EvansEnviat el 19/11/2009 a les 21:05:52
  #20768

  ohhh! k majos el Jams i E! wenu en realitat prefereixu l'Alice pro...millo mi acustumu no? :D
  qe li passa a E? pq no vol re am el James?? aixx k rareta k es...
  la lily cm sempre es la millo! osigui cm set acut pusa la loca de la lily borratxa?? es qe qines idees! hajah!
  qe mes...avera si el Frank i la Gee comencen a muntar les festes pq si no...
  l¡i qi es PAndora??

  ptns

  ~~Gemma~~ • AvatarlunalovegoodEnviat el 25/11/2009 a les 14:06:01
  #20797He escrit 2 fanfics amb un total de 45 capítols

  moltes felicitats!!!
  em sap greu no poder-te comentar el capítol, però és que no tinc temps. Et prometo que me'l rellegiré i te'l comentaré amb més calma així que acabi els trimestrals!
  Adéu! • Avataranna_lovegoodEnviat el 25/11/2009 a les 15:37:45
  #20798He escrit 3 fanfics amb un total de 26 capítols

  MOLTES FELICITATS!

  que en facis molts mes :)
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 25/11/2009 a les 15:43:57
  #20799He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  UOOO FELICITAAAAATS!

  A veure si continues aviat eeh?

  1 pto

  Martaa

  PD1: ves al video. Minut 26. Fent publicitat!http://www.t v3.cat/videos/1647249/Buscant-La-Trinca---Cap-1

  PD2: no puc més. algun dia d'aquests em carrego el profe. M'ha comparat amb l'Hermione! M'ha estat a punt de dir una frase que li diu l'Snape: És una definició globalment correcta però extremadament acadèmica. Aquí sí que he estat a punt de carregar-me'l. I mira que em cau bé l'home...
 • AvatarClara_WeasleyEnviat el 25/11/2009 a les 21:44:14
  #20800

  Moltissimes felicitats!!

  I que en facis molts més ;)
 • myre_ginnyEnviat el 25/11/2009 a les 23:13:14
  #20801

  felicitaaatss!!

  passa un dia geniaaal!!  pro puja capitol aviat :)

  pd: saps k tamb es el cumple dl meu germa? jjej

  petoons!
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 28/11/2009 a les 13:02:51
  #20811He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Ei, gent, perdó per haver estat tan out aquests dies, però entre que va ser el meu aniversari i que havia d'entregar un munt de coses, no he pogut escriure el capítol. Miraré de fer-lo el cap de setmana, ok? Un petonet, i gràcies a tots els que em vau felicitar! • AvatarTooruEnviat el 29/11/2009 a les 10:02:34
  #20814

  Holaa!

  M'encanta! Lily borratxa? Aixo seria per a grabar-ho.

  Sent el retras, no he pogut comentar abans, per els examens. 

  Fins aviat!
 • Avataranna_lovegoodEnviat el 29/11/2009 a les 12:33:36
  #20815He escrit 3 fanfics amb un total de 26 capítols

  Esperem el capitol amb impaciencia :)( per lo menys jo xd)
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 01/12/2009 a les 14:04:12
  #20823He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Sorry, sorry, sorry. Enacara no tinc el capítol.

  He passat un cap de setmana desastrós, crec que algú em va tirar alguna merda a la meva copa a la discoteca i... no vull ni tornar a pensar en el que em va agafar. NO PERDEU MAI DE VISTA LES COSTRES COPES.

  No tinc el capítol. Ho sento. Vaig de cul. El faré, però paciència. La setmana que ve començo exàmens de manera que no estic per prometres res, però es farà el que es pugui. Mil perdons.
 • MrsBlack AnònimEnviat el 09/12/2009 a les 14:03:51
  #20853

  a mi també em va passar, concretament al BORABORA-
  espero que no triguis a publicar el proper capítol. • Avatarivi_potterEnviat el 10/12/2009 a les 00:36:46
  #20859He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  No et preocupis, que el primer és el primer i ja el faràs quan puguis. Ostres que fort lo de que potser algú et va posar alguna cosa a la copa no? Quin mal rotllo...

  petons :)
 • Avataranna_lovegoodEnviat el 10/12/2009 a les 20:16:51
  #20864He escrit 3 fanfics amb un total de 26 capítols

  Escriulo quan puguis nosatres esperem :)

  Recupera't, si encara stàs malament!
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 20/12/2009 a les 22:24:04
  #20885He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Hola, gent, lamento molt la tardança, però aquestes dues últimes setmanes he estat d'exàmens i no he pogut escriure res de res. Mmmm... aviam, he començat el capítol nou, porto 3 pàgines, i normalment en tenen 8 o 9, de maners que suposo que demà ja el podré penjar... en algun moment. Suposo. Espero. Desitjo ferventment.

  I a més a més del capítol de TQB, també tinc un altra cosa que... bé, és igual, millor us ho exlico demà, però necessitaré gent amb aire crític i amb moltes ganes de llegir. Ja us ho explico quan pengi el capi nou. Espero que no us hagueu oblidat de res.  XD