El Torneig dels Quatre Bruixots - 12: Un moment, un moment! Què vol dir que ens poden separar? Serà un broma, no?
AvatarEscrit per Agatha Black
Enviat el dia 03/11/2009 a les 14:20:44
Última modificació 03/11/2009 a les 14:23:02
Tots els capítols de El Torneig dels Quatre Bruixots
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


12: Un moment, un moment! Què vol dir que ens poden separar? Serà un broma, no?

LES APARENCES ENGANYEN

Vaja, vaja, vaja, qui ho hauria dit. I jo que havia dit que s'havia d'anar amb compte amb els de Hogwarts... que eren anglesos, que eren seriosos, intel·ligents, puntuals, molt preparats... Mare meva, són un autèntic desastre! Han arribat tard, han muntat un espectacle aeri que no han sabut controlar i han estat tan inútils que no han sabut ni fer aterrar el seu transport i ara a sobre els hem de fer d'amfitrions a les nostres habitacions...

De manera que rectifico (diuen que és cosa de savis). Res de preocupar-se pels de Hogwarts. Això està menjat, home. Tan bon punt com K sigui escollit paladí, el Torneig dels Quatre Bruixots serà nostre. Els de Durmstrang sembla que tenen més múscul que cervell i les floretes de Beauxbattons (perquè són tots una colla de floretes, tan ells com elles) crec que es desmaiaran ja en la primera prova.

En fi, que comenci la festa. Ara el banquet de sopar. I vigila, S, no endrapis com fas sempre, que ens agradaria quedar bé davant dels nostres hostes... En fi, bon profit!

Oh, i sobretot, el primer que sàpiga qui són els fills de Harry Potter que me n'enviï els noms i les fotos ipso facto!

Sabeu que m'adoreu.

Xo xo

Pandora


—Aquest és l'edifici més gran i més emblemàtic, el Partenó —va explicar-los l'Elektra, que feia de guia turística als magatotis—. Com veureu, aquí és on fem tots els àpats i també ens serveix de sala d'actes. Hem hagut d'afegir força taules i cadires, ara que serem molts més que de costum...

Van entrar al Partenó, que tots coneixien de les fotografies on es veia l'obra en runes, però mai no l'havien vist en aquell estat de conservació. Era tan... blanc! Les columnes feien de parets, de manera que tenien vistes de la ciutat d'Atenes de nit i corria una agradable brisa marina que no tenia res a veure amb el vent tallant i condenadament fred d'Escòcia. Hi havia un munt de tauletes rodones i blanques parades per sis persones cadascuna.

—No us asseieu per residències? —va preguntar el Frank.

—No, seiem on volem —va fer l'Elektra, dirigint-se a una taula buida, i els va fer seu tots allà. Al seu costat s'hi va asseure de seguida el James, després la Geenai el Frank, i l'Alice no va tenir més remei que asseure's a l'altra costat de l'Elektra, tot i que hi tenia una cadira buida entremig—. Sincerament crec que en el vostre cas  seria millor que us deixessin anar a canviar-vos... què li ha passat al vostre dirigible?

—La meva germana, que... —va sospirar el James—. Saps què? Deixa-ho córrer, no vull recordar la mala estona que hem passat.

El James va donar un cop d'ull al seu voltant mentre el Partenó s'anava omplint. Al darrere de la taula allargada on devien seure els professors hi havia un quadre enorme que governava la sala. Era clar i donava molta llum i sensació de profunditat. Representava un lloc molt concorregut ple d'homes barbuts i vestits amb togues conversant i caminant amunt i avall per una sala semblant a aquella. Però el que més el va sorprendre era que era un quadre muggle, perquè les figures eren estàtiques.

—És l'Escola d'Atenes, de Rafael —li va dir l'Elektra, que va veure que es fixava en el quadre—. És genial, oi?

El James va assentir i va desviar la mirada per mirar al seu voltant. La veritat és que amb l'accident del dirigible i la visió de l'Elektra de nou al seu costat s'havia quedat una mica descol·locat i no estava gaire al cas. El primer que li va cridar l'atenció va ser la multicoloritat d'uniformes. A part dels negres de Hogwarts (que ara més aviat eren marrons), hi havia els blau cel de Beauxbattons, força semblants als seus tot i que potser més adequats per aquell clima càlid, i els de color vermell sang de Durmstrang, que anaven acompanyats d'una capa de pell, que tots ja portaven penjats del braç.

Els uniformes més diferents eren els de l'Acadèmia: eren togues. Tant els nois com les noies portaven aquella mena de xals enormes que els cobrien només una espatlla i que es lligaven amb un fermall a sobre l'espatlla i un cordill que feia les funcions de cinturó i que feia que els caigués per les cames amb unes arrugues molt elegants. Era com tornar a ser a la Grècia clàssica. Tot i així, el James es va fixar que tenien decorats de diferents colors. El de l'Elektra, per exemple, estava ribetejat en blau, igual que el cinturó que duia i la lletra alfa que tenia brodada al pit.

—Els colors de les togues van per residència? —va preguntar-li.

—Sí —va assentir ella amb un dels seus somriures encantadors—. Ens distribuïm per ànimes. Alfa pels intel·ligents, Beta pels bèsties i Gamma pels inútils.

—Jo més aviat diria —va fer una veu masculina darrera seu—. Alfa pel empollons, Beta pels guais i Gamma pels... pels inútils, sí—va afegir amb una rialla.

El James es va girar per mirar el noi que hi havia allà. Va veure que l'Alice i la Geena s'incorporaven de cop amb els ulls com plats. La veritat és que el noi era tan guapo que gairebé li agradava a ell i tot. També duia l'uniforme de l'Acadèmia, però en seu cas, estava ribetejat en color taronja, igual que la lletra beta que duia al pit.

—Us fa res que segui aquí? —va fer el noi amb una veu envellutada.

—Sí, Angelos, ens fa —va saltar l'Elektra, que semblava ser l'única noia que no es deixava endur pels encants del noi—. Per què no vas a seure a un altre lloc?

—Perquè només queda lliure aquest seient i un altre, E —va dir el noi—. Però si vols vaig a seure a l'altre i li dic a l'S que vingui aquí...

—Seu —li va ordenar aleshores l'Elektra, agafant-lo del braç i estirant-lo per fer-lo seure entre ella i l'Alice.

—Hola, Georgina —va saludar el noi a la Geena amb un somriure de dents perfectes—. Esperava veure't —aleshores es va girar cap a l'Alice i se la va mirar de dalt a baix. Va semblar que li agradava el que veia—. I tu qui ets?

—Alice... —va ser tot el que va ser capaç d'articular la noia, a qui se li havia tallat la respiració momentàniament.

—Jo em dic Angelos, per servir-te en tot el que vulguis i més.

—Deixa-ho ja —va fer l'Elektra posant els ulls en blanc.

El James i el Frank van intercanviar mirades: allò no era bo. Per sort, a l'Alice se li va passar la tonteria al cap d'uns segons, quan es va donar que tenia la boca oberta i va sacsejar el cap. La Geena, però, encara semblava mig hipnotitzada, tot i que el Frank provava de donar-li copets al braç perquè tornés en sí.

—Angelos, aquests són el Frank Longbottom i el James Potter.

—Potter? —va fer el noi, que va obrir molt els ulls de sobte, i es va furgar les butxaques buscant alguna cosa desesperadament.

—Ni se t'acudeixi —va dir l'Elektra, empetitint els ulls i amb to sec.

L'Angelos va deixar de buscar el que fos que estava buscant, i va mirar el plat amb el semblant una mica avergonyit. Al James li va semblar que s'estava perdent alguna cosa.

—I què? —va fer animadament, mirant als dos alumnes grecs—. Us presenteu al Torneig?

—Sí —va fer l'Elektra.

—És clar —va assentir també l'Angelos—. De totes maneres, les apostes tiren pel meu germà Kostas... per on van les apostes de Hogwarts?

—Oh, a Hogwarts no hem fet apostes... —va començar a dir el James, però va callar quan va veure que els seus amics desviaven la mirada cap al sostre innocentment—. Oh, és clar —va fer ell, tot sec—. És clar que hi ha apostes. Quan no hi ha hagut apostes? Que idiota sóc. Està bé, ho podeu dir, no em moriré. Qui és el preferit?

—El Dominique, el teu cosí... —va fer la Geena—. Però les apostes no volen dir res, ja ho saps! De totes maneres tu també tens alguns vots...

—Ja, vostres i del club de... de la Claire Waldorf, no? —el James va evitar la paraula fans a temps que ho sentissin l'Elektra i l'Angelos i es burlessin d'ell.

—Eh... sí —va fer la Geena.

—La part bona —va interrompre l'Alice—, és que en cas que guanyis tu cobrarem una pasta, perquè el 60% van pel Dominique.

—Gràcies pel ànims —va bufar el James.

En aquell moment la conversa va quedar interrompuda perquè el director de l'Acadèmia, el Sòcrates, es va posar en peu i es va aclarir la veu.

—Benvolguts alumnes, tant natius com estrangers, benvinguts a l'Acadèmia d'Atenes. Com suposo que ja s'esperen, demà dimarts començaran les classes. Però el més interessant no seran les classes... —es va aturar un moment—, o sigui, sí que ho seran, serà interessantíssimes, com sempre, però el que serà igual d'interessant —es va corregir—, serà el sopar, ja que serà el moment en què sabrem qui seran els quatre paladins de cascuna de les escoles que participen al torneig. Les explicacions sobre la manera en què s'escolliran els paladins les faré després de sopar. Però abans... bé, ja que els alumnes de Hogwarts hauran de compartir les nostres habitacions, molt em temo que els haurem de repartir per residències, de manera que si poden anar passant tots per aquí per a què puguem fer una petita Cerimònia de la Tria...

—Una què? —l'Alice va fer un bot—. Com que tria? Com que ens han de repartir...? A veure, que aquí només tenen tres residències, no quatre...!

—Què vols dir, que no equivalen a les de Hogwarts? —es va espantar el James—.  No va per aptituds, això?

—No, de fet va per tipus d'ànima —els va explicar ràpidament l'Angelos—. No té res a veure amb les aptituds...

—Però, però... —va fer el Frank—. Què vols dir? Que ens poden separar?

—Molt probablement —va assentir l'Elektra, que no entenia a què venia aquell esverament—. Quin problema hi ha?

—Com que quin problema hi ha? —va exclamar el James—. Som els magatotis! No ens poden separar!

—Tranquil·litat —va fer la Geena—. No us estresseu. Podem anar a parar a la mateixa. Tot és qüestió de discutir-ho amb el barret i...

—Discutir-ho amb el barret? —va riure l'Angelos—. Quin barret? Són unes fulles de llorer metàl·liques que canvien de color depenent de qui se les posa. No es pot conversar amb elles.

—Ai, mare meva... —va fer la Geena, que va semblar que es desmaiava i el Frank la va agafar.

—No pateixis —la va intentar tranquil·litzar—. Sempre podem tenir sort i acabar tots a la mateixa... o no. Merda, hi ha d'haver alguna manera d'evitar això... James?

Però el James ara s'havia bloquejat. Per totes les taules s'anaven aixecant alumnes de Hogwarts que anaven cap a l'estilòbat dels professors, però tot i que els magatotis eren drets, no aconseguien que les cames els responguessin.

—Però quin problema hi ha que us triïn per residències diferents? —va voler saber l'Elektra.

—Com que quin problema hi ha? —va tallar-la l'Alice de la manera més borde que va trobar—. Tu penses que seríem qui som si quan vam arribar a Hogwarts m'haguessin ficat a mi a Gryffindor, al Frank a Hufflepuff a la Geena a Ravenclaw i al James a Slytherin?

—Jo no vull anar a Slytherin! —va protestar el James.

—James, és una situació hipotètica —li va dir l'Alice, molesta.

—M'és igual, que hi vagi un altre...

—Com no moguin el cul ara mateix—va dir una veu cabrejada al seu costat— els envio de dret a Hogwarts en una patera.

Com sempre, la McGonagall s'havia esquitllat fins al seu costat sense ningú se n'adonés. Va semblar que en aquell moment, les cames dels magatotis van agafar vida pròpia i es van dirigir tots quatre cap a l'estilòbat on els esperaven tots els seus companys. El director de l'Acadèmia va tornar a prendre la paraula.

—Us explicaré una mica com van les residències. Com potser alguns sabeu, aquesta escola la va fundar Plató, un reconegut mag i filòsof de la Grècia antiga. Segons la seva filosofia, els humans ens dividim en tres grans grups segons el nostre tipus d'ànima: l'ànima concupiscible, l'ànima irascible i l'ànima racional. Va decidir repartir els alumnes per residències mitjançant la distribució de la seva ànima. La residència Alfa pels filòsofs, l'ànima racional, Beta pels guerrers, l'ànima irascible i Gamma pels artesans, l'ànima concupiscible.

Aquesta deu ser la versió oficial, va pensar el James, que va notar que allà els inútils no sortien.

—Molt bé —va fer la McGonagall—, vostè mateixa primer, senyoreta Longbottom. Va, a què espera?

L'Alice per un moment va posar cara d'horror i es va mirar als magatotis. No hi van poder fer res, de manera que l'únic que va poder fer la noia va ser fer un pas endavant cap al professor Sòcrates i posar-se la corona de llorer metàl·lica  que li allargava. No va trigar gaire en canviar de color, i tots van veure que es tornava taronja.

—Beta —li va anunciar el director amb un somriure.

L'Alice va dirigir una última mirada de pànic als seus amics i va tornar a la taula amb l'Elektra i l'Angelos.

—Frank Longbottom —va dir la McGonagall.

El Frank va fer un pas endavant i es va posar la corona. El James va tancar els ulls amb força, desitjant que es tornés taronja també, però quan va obrir els ulls va haver de sufocar un crit. Era blau, maleïda i condenadament blau. La Geena i el James es van mirar.

Els magatotis serien separats.

—Alfa —va anunciar el director.

—James Potter.

Abatut, el Frank va tornar a la taula, i va ser el James qui es va ficar les fulles de llorer. No va saber de qui color se li van tornar perquè no se les veia, però el Sòcrates li va fer saber.

—Beta.

El James li va passar la corona a la Geena i va anar cap a la taula. Ni tan sols no es va girar per saber de quin color se li posava a ella, però va sentir com el director deia "Alfa". Bé, al menys estaria amb l'Alice, i el Frank amb la Geena. Hauria pogut ser pitjor. Tot i així, quan la Geena es va unir a ells a la taula semblava que els haguessin condemnat a mort.

—Tampoc no n'hi ha per tant, sabeu? —va fer l'Elektra—. Les classes les fem tots junts, i els àpats també. Si voleu, l'únic que heu de fer a la vostra residència és dormir...

—És veritat... —va fer la Geena—. Potser no n'hi ha per tant...

Es van girar per mirar la resta de la tria. Tot i que hi havia un munt de gent a la qual les fulles de llorer es posaven verdes i era enviada a Gamma, la majoria dels seus coneguts estaven anant a parar a Alfa o a Beta, que, pel que semblava, eren pràcticament les dues cases rivals.

—No és que ens portem malament per norma ni res d'això —va explicar l'Elektra—, és senzillament que com que els Gamma són per aclamació els inútils...

—Perquè ho són, pobrets —va corroborar l'Angelos.

—Generalment ens fem la competència per saber qui són els millors, si Alfes o Betes. Acadèmicament els d'Alfa som els millors de lluny.

—Els de Beta portem com cinquanta anys guanyant la copa de quidditch —va dir l'Angelos ràpidament.

—Ja veus tu... —va fer l'Elektra posant els ulls en blanc—. Et creus genial només perquè captures la maleïda papallona de tant en tant?

—De tant en tant? —va fer ell—. Quan no he capturat jo la papallona, eh? Saps que els jugadors de la selecció grega van anar absolutament tots a Beta?

—Saps que els directors de l'Acadèmia han anat absolutament tots a Alfa?

—Ui, sí, el gran futur com a professors amargats diu molt de vosaltres —es va burlar l'Angelos.

Els magatotis van deixar d'escoltar la bronca i van parar atenció al que passava a l'atri. Amb l'agitació, el James no s'havia adonat de si algú havia murmurat res en sentir el seu nom, però ara que havien cridat l'Albus s'adonava que segurament sí, ja que també estava passant en aquell moment. Les fulles de l'Albus es van posar blaves. Vaja, pel que semblava ni tan sols el fet de ser germans els garantia anar a la mateixa residència.

La Lily sí que va anar a parar a Beta, com el James, així com el Charlie, l'Andrea i el seu germà Kilian. La Rose, com l'Albus, va acabar a Alfa, així com l'Hugo, el Lorcan i, per desgràcia del Lorcan, el Lysander. La Martha i la Sandy van anar a Gamma, així com el Tom Nicholson, pel gran cabreig que va agafar el Fred, que anava a Beta. El Dominique a Gamma, la Juliet Montague a Beta, el Romeo Montague a Gamma, l'Scorpius Malfoy a Alfa.

Aviat va acabar la tria i va començar el banquet. En honor als hostes, hi havia una mena de bufet amb menjars dels països de les quatre escoles. El sopar va passar sense incidents, bé, de fet només n'hi va haver un quan l'Angelos va posar la seva mà a la cuixa de l'Alice. L'Alice, que l'havia calat de seguida, li va agafar la mà i li va posar va la seva pròpia cama.

—Com em tornis a posa la mà a sobre te la tallo —li va murmurar—. I la mà també.

No va tornar a haver-hi cap més incident. La veritat és que al James li queia força bé l'Angelos; de fet, li recordava força a al Tom Nicholson, tot i que estava clar que l'Angelos li sortien bé el noranta per cent dels seus intents, ja que el fet que a les noies se'ls tallés la respiració quan el veien era un factor al seu favor.

Però com que a l'Alice no li agrada no hi ha problema, no? Va dir la veu del Sirius des de les profunditats de la ment del James. Calla ja, va pensar ell. Un cop es va acabar el sopar i tots van tenir la panxa plena, el Sòcrates es va alçar de nou per parlar.

—Bé, ara que ja estem tots alimentats... anem pel torneig. Abans de començar m'agradaria presentar-los a tots els membres del jurat. Per començar, hi ha els quatre directors de les escoles: la professora Minerva McGonagall de Hogwarts —uns quants aplaudiments, sobretot per part dels alumnes de Hogwarts—, Madame Maxime, de Beauxbattons —el James, que no havia reparat abans en ella, es va adonar que era una dona una mica més jove que la McGonagall, però de la complexió del Hagrid, bestial. Devia ser mig geganta, també—, Lord Dimitri von Ostrof, de Durmstrang —un home de pell clara i cabell ros molt clar amb una barbeta punxeguda—, i jo mateix, per servir-los —va acabar el Sòcrates.

»Els altres dos membres del jurat venen del Senat. En primer lloc, Panos Poliou, cap del Departament de Relacions Internacionals, i em complau informar-los que, tot i que lamentem que degut a una malaltia el Cap del Dapartament de Jocs i esports Màgics no pugui ser aquí, el seu substitut serà ni més ni menys que Orfeu Giannis, el senador en persona, que ha estat molt amable d'accedir a ocupar aquest humil lloc entre nosaltres.

Aquí va haver-hi un gran aplaudiment per part de tots els acadèmics.

—Senador? —va preguntar el Frank.

—És com el Conseller d'Afers Màgics —va explicar ràpidament la Geena—. Aquí a Grècia tenim el Senat, en comptes de la Conselleria.

—Bé, doncs —va dir el Sòcrates—. Un cop fetes les presentacions, anem al que ens interessa. Com s'escollirà els quatre paladins? Doncs aquí tenim el jutge... Panos, li importaria obrir la capsa de fusta de roure...?

El cap del Departament de Relacions Internacionals es va alçar i es va dirigir cap a una capsa de fusta forca que hi havia en un tamboret al costat de la taula dels professors. La va alçar i la va posar al centre de la taula perquè tothom ho veiés i després en va treure el seu contingut.

—Aquest —va dir el Sòcrates—. És el calze de foc.

El James se'l va mirar. Era una copa de fusta més aviat tosca, normal i corrent, que no hauria cridat gens l'atenció si no hagués estat per les flames blaves i violetes que sortien del seu interior.

—Tots els candidats —va seguir el director— tenen exactament vint-i-quatre hores per posar el seu nom i la seva escola a dins el calze, i demà després de sopar sabrem el nom dels paladins. Deixarem el Calze de Foc al pati central, a la vista de tothom. Queda tot clar?

»Molt bé, doncs, per últim, m'agradaria informar als alumnes estrangers que, donat al fet que a diferència de totes les seves escoles nosaltres estem al bell mig d'una capital, vam trobar que era ridícul prohibir-los moure's de l'Acròpoli. Tenen permís per baixar a la ciutat a les seves hores lliures, sempre que siguin a la seva residència abans de les deu de la nit els dies de cada dia i a les dotze els caps de setmana. Demanin a algun company de l'Acadèmia que els mostri com canviar de dimensió. Oh, i vagin en compte de no cridar l'atenció dels muggles. Quedem entesos?

Tots els alumnes es van posar a xerrar animadament. Mai no havien tingut tanta llibertat de moviments!

—Això sí —els va tallar el Sòcrates—. Els demano que siguin molt prudents, que procurin anar sempre acompanyats i que evitin les zones poc freqüentades. No pugin mai a l'Acròpoli pel bosc; ja sé que és el camí més curt, però no és segur. I vigilin sempre les seves esquenes quan siguin fora d'aquesta dimensió... suposo que hauran sentit a parlar de la quantitat d'éssers perillosos que hi ha en aquestes terres... bé, ja sabem tots que els mitjans sempre exageren una mica, però ens agradaria que les úniques bèsties perilloses de les quals haguem de sentir a parlar siguin les que nosaltres mateixos portarem al Torneig. I ara... bona nit, ja poden anar a descansar a les seves habitacions.

*   *   *

Els alumnes de Hogwarts i de l'Acadèmia van sortir del Partenó i es van encaminar en la direcció contrària de la que havien arribat. Van baixar unes escalinates amples i llarguíssimes i van arribar a un gran plaça, que van suposar que era on hi hauria el Calze de Foc el matí següent. Als altres tres punts cardinals que marcaven la plaça central (és a dir, a part de les escalinates) hi havia algun edifici. Un, el que quedava en front d'ells tenia forma circular i una gran cúpula. A l'entrada, sobre la porta hi havia un símbol tallat en gran: α. A l'edifici de la dreta, que era més semblant al partenó, tot i que a darrere les columnes hi havia parets, és a dir, que no s'hi veia res, hi havia tallat el símbol β. I a l'edifici de l'esquerra, de forma quadrada sobre un estilòbat hi havia una γ. Eren les tres residències de l'Acadèmia.

El Frank i la Geena es van acomiadar del James i l'Alice amb la mà i es van apressar a seguir l'Elektra cap a l'interior de l'edifici de la cúpula. Tenia el mateix estil blanc que tot el que havien anat veient fins el moment. Aquí hi allà hi havia algunes escultures de cos nu, i a la Geena li va semblar que en reconeixia alguna, com Eros i Psique. Hi havia algunes taules i cadires, i un parell de sofàs, que eren la seva versió de sala comuna. Un noi alt i ros es va plantar davant d'ells.

—Em dic Archimides i sóc monitor de la residència Alfa. Bé, per aquells que sou nous, al fons a la dreta hi ha les escales que porten a les habitacions dels nois; a l'esquerra, les de les noies. Heu de pujar fins al pis que us toca depenent del curs que feu, si feu primer al primer pis, si feu segon, al segon, etc. Les habitacions són dobles, per tant, munteu-vos-ho com vulgueu, tant és si us voleu barrejar entre escoles com si no. Ja podeu pujar.

—Tu vens a la meva habitació, no? —li va dir l'Elektra a la Geena de seguida.

—Sí, és clar —va dir la Geena mentre es dirigien cap allà.

Poc després ja s'estava penedint d'haver acceptat. No havia pensat en el desordre maniàtico-compulsiu de la seva amiga. Abans d'entrar, va haver de fer girar el pom de la porta tres cops abans no la va obrir, la va fer descalçar per entrar a l'habitació, també havia d'encendre i apagar la llum tres vegades abans no la deixava encesa o apagada permanentment, i quan eren a dins necessitava que estigués tot tancat.

—G, les cortines ben corregudes, sobretot, que no pugui passar cap escletxa de llum —va dir—. Les sabates les pots posar allà, si poden estar ordenades per gamma cromàtica millor... així, molt bé... aquest quadre està tort, per què està tort? —va exclamar mentre anava a posat bé el quadre—. Molt bé i ara, uix, no! Què és això?

La Geena es va mirar el coixí de color groc que havia posat sobre el seu llit.

—És el meu coixí, m'agrada dormir-hi... —va explicar.

—Però és groc! —va exclamar l'Elektra.

—I?

—És que no m'agrada el groc —va explicar l'Elektra, nerviosament—. Ho sento, però em posa molt nerviosa, no puc evitar-ho.

—Eh... molt bé, si el fico dins el llit perquè no vegis el color t'anirà bé? —va dir mentre entaforava el coixí dins sota els llençols.

—Sempre que quedi simètric... —la va acusar l'Elektra—. No! —la Geena va fer un bot quan estava apunt d'asseure's al sofà—. No pots seure aquí!

—Per què no?

—És el meu lloc —va dir l'Elektra—. Perdona, Geena, perdona de veritat, ja sé que dec ser una autèntica perapunyetes, però és que si no, no visc.

—Molt bé, molt bé, no passa res —va fer la Geena, tot pensant que era una sort que fos ella la companya de l'Elektra i no l'Alice. Compartint habitació amb l'Alice un aprenia què era realment el desordre en el seu estat pur.

Va anar al bany per deixar les seves coses. Estava immaculadament endreçat i net, i li feia por destarotar l'ordre mil·limètric de l'Elektra. Li va sobtar que hi hagués ni més ni menys que set tovalloles penjades a la paret l'una al costat de l'altra.

—Elektra, què són totes aquestes tovalloles?

L'Elektra se la va mirar com si fos tonta i les va assenyalar.

—Les meves. La del dilluns, la del dimarts, la del dimecres...

*   *   *

El Frank no s'ho estava passant gaire bé. De quart curs de Hogwarts hi era ell i dos més de Hufflepuff que eren molt amics i havien decidit compartir habitació. A ell li havia tocat compartir-ne una amb un noi de l'Acadèmia. Quan havia entrat a l'habitació l'havia trobat assegut al llit llegint els llibres de text per aquell curs. La comunicació no havia resultat fàcil.

—Hola, em dic Frank —el va saludar amb un somriure.

—Ets de Hogwarts, no? —el va tallar el noi, que amb prou fines va abaixar el llibre per mirar-se'l—. Ja s'ha acabat el banquet?

—Que no hi has anat? —va fer el Frank, sorprès.

—I és clar que no —va contestar el noi—. Tinc millors coses a fer que estar passant l'estona amb un munt de gent inculta i superficial que només sap fer que parlar de les bestieses que han fet aquest estiu i criticar els de la taula del costat. Prefereixo quedar-me aquí estudiant, gràcies.

El Frank se'l va quedar mirant. Allò anava en sèrio?

—No t'agraden les festes?

—No —va contestar el noi.

—Mmm... —va fer el Frank, que no sabia com començar una conversa amb una persona que ni tan sols s'havia dignat a dir-li el seu nom—. Vas anar a la final de quidditch? Realment la selecció grega és molt bona eh...?

—No m'agrada el quidditch —li va deixar anar el noi—. És un esport idiota que l'únic que aconsegueix és moure diners i fer que el 84'56 per cent de la població pugui estar hores seguides de la seva vida perdent el temps mirant amb els ulls com plats un colla d'arreplegats juguant a pilota. I a més a més treu l'animal de les persones, és denigrant i degenerant. On hi ha quidditch no hi ha humanitat i per la mena de bèsties grolleres en què es converteix la gent, més li hagués valgut a la humanitat no sortir mai del bassal del qual provenim.

El Frank es va quedar a quadres.

—De noies ja ni en parlem, no?

El noi va abaixar el llibre per mirar-se'l i assegurar-se de si s'estava burlant d'ell o no. El Frank va notar que era extremadament pàl·lid i tenia un aspecte escanyolit i malaltís, que hauria millorat de seguida amb una mica d'aire fresc i una estoneta al sol, però dubtava que aquell noi hagués sortit mai de la seva habitació per voluntat pròpia i hagués deixat els llibres allà per anar a passejar.

—No espero que em comprenguis —va seguir dient el noi desconegut—. Els genis som uns incompresos per norma. La part dolenta de ser tan intel·ligent és que et sents constantment rodejat per mediocres. Hi ha dies que penso que, pel que em pot aportar el món, no val la pena sortir del llit.

Dit això, es va ficar el llit i va apagar el llum, deixant el Frank de peu, vestit i a les fosques en mig de l'habitació.

No portava ni vint minuts separat d'ell i ja trobava a faltar el James.

*   *   *

La residència Beta era del mateix estil i decorats que la d'Alfa, també era en un edifici molt més gran del que semblava per fora i també estava ple d'obres d'art per tot arreu. En només entrar-hi ja s'havia trobat un noi pastat a l'Angelos, més alt, una mica més corpulent, però bàsicament igual d'atractiu, que semblava ser el qui portava els pantalons allà.

—Vinga, gent, que ja hi som tots! —va dir animadament—. Donem la benvinguda als nostres nous companys de Hogwarts! Hola, com esteu? Bé, de fet, només mirant-vos ja es veu que no gaire bé, de manera que jo de vosaltres primer em faria una dutxeta ràpida abans d'anar a dormir; et deixa nou. Les habitacions són al fons, veureu que hi ha dues escales i que està perfectament senyalat quina condueix a les habitacions de les noies i quina a les dels nois, de manera que no vull sentir sentir cap excusa de l'estil "ostres no m'havia adonat que estava enmig d'una vintena de noies despullades, és que sóc molt despistat". Sí, Angelos, va per tu. Bé, doncs, si us sembla us acompanyaré a les noies primer per ajudar-vos a distribuir-vos per les habitacions...

—Aquest noi s'assembla molt a tu, no? —va fer el James a l'Angelos, mentre feia adéu amb la mà a l'Alice, que marxava amb ell i amb la resta de noies.

—És el meu germà Kostas —va assentir l'Angelos.

—El preferiti? —va riure el James, que va pensar seriosament que no tenia res a fer al torneig contra algú com el Kostas.

—Sí —va assentir l'Angelos—, és monitor de Beta. Escolta, tinc ganes d'enganxar el llit, què et sembla si t'acobles directament a la meva habitació i ens evitem haver d'esperar al meu germà que torni d'organitzar les noies?

—Per mi perfecte —va assentir el James, que també tenia una son que no s'aguantava dret. A més a més l'Angelos semblava un company d'habitació amb qui seria força fàcil conviure.

El James el va seguir per l'escala que duia a les habitacions dels nois fins que van entrar en una habitació que no era la culminació del poder de l'ordre però tampoc no estava massa desendreçada tenint en compte que era d'un noi.

—Tens alguna norma de convivència? —va preguntar educadament el James.

—Eh... —va rumiar l'Angleos—, pots venir a la l'hora que vulguis, pots menjar i veure-hi, pots muntar festes i pots portar tantes noies com et vingui de gust, les noies sempre són benvingudes. Però recorda de penjar una corbata a la porta quan no vulguis que et molestin.

—Eh... —va fer el James, descol·locat, que no sabia si allò últim ho havia dit seriosament o no—. D'acord.

—I per la resta... aquest és el teu llit, aquí el sofà, allà el bany, allà l'armari i sota el meu matalàs les revistes.

—Revistes? —va fer el James—. Quines revistes?

Tan bon punt ho va dir, li va donar la sensació que sabia de quina mena de revistes es tractava. Eureka, va pensar, quan l'Angelos en va treure una de sota el matalàs per ensenyar-la-hi.

*   *   *

L'Alice va seguir el Kostas i les altres alumnes de Hogwarts per les escales. Tenia molt mal pressentiment. L'única noia que hi havia allà de Hogwarts era la Juliet Montague, i com hagués de compartir habitació amb ella es penjaria d'una soga. Esperava que pogués compartir amb algú de l'Acadèmia... no acostumava a portar-se bé a la primera amb la gent, però qualsevol persona era preferible a la Montague.

Quan van arribar al passadís de quart el Kostas va dir:

—Bé, ja que de Hogwarts sou dues podeu compartir habitació.

—No! —van exclamar les dues a la vegada.

El noi se les va mirar, intrigat.

—Per què?

—Perquè és idiota! —van tornar a dir les dues, assenyalant-se l'una a l'altra.

—Ja veig... —va fer ell—. Bé, suposo que una es podria quedar aquesta habitació i l'altra podria compartir amb la Sofia...

—Ja comparteixo jo mateixa! —va cridar l'Alice, que volia desempallegar-se de l'Slytherin com fos.

El Kostas va assentir i va picar a la porta que quedava a la seva dreta.

Algú va obrir la porta cap enfora, per la qual cosa l'Alice no va veure qui hi havia darrere.

—Hola, K —va dir una veu de noia—. Què vols?

—Que voldries compartir habitació amb una noia de Hogwarts?

—Sí, cap problema.

—Molt bé, senyoreta —li va dir el Kostas a l'Alice—. Pots estar amb la Sofia. Té una personalitat encantadora, ja ho veuràs. Tu ets pots quedar a l'altra habitació.

L'Alice i la Montague no es van donar ni la bona nit i de seguida que el Kostas va marxar van entrar a les seves habitacions corresponents.

El primer que va veure l'Alice quan va ser entrar va ser la seva nova companya d'habitació. No perquè l'estigués esperant just davant, sinó perquè ocupava molt d'espai. I no exagerava, era una noia molt, molt, grassa. És clar que l'uniforme blanc de l'Acadèmia tampoc no ajudava.

—Hola, tu ets la Sofia? —va dir, forçant un somriure per mirar de ser simpàtica, com sempre li recomanava el Frank.

—Sí—va sospirar la noia—. Però aquí tothom em diu S.

—Ah... —va fer l'Alice—. Doncs, hola, "essa", jo em dic Alice.

La Sofia es va acostar a donar-li la mà, i l'Alice va veure que si no hagués estat per tot aquell munt de quilos de més (perquè en tenia un munt) hagués estat una noia molt bonica. Era de l'estil de l'Angelos i el Kostas, és a dir, de pell fosca i ulla brillants i tenia uns cabells llisos, llargs i negres pels quals l'Alice ho hagués donat tot a canvi.

—M'encanten els teus cabells —li va dir sincerament, perquè va pensar que a la gent li acostumava a caure bé la gent que deia coses agradables en comptes de llançar mocs com acostumava a fer.

—Gràcies —va dir la Sofia posant els ulls en blanc—. Estalvia't de dir-me que també tinc una personalitat encantadora, siusplau.

—Això és el que ha dit el vostre monitor —va dir l'Alice, que no entenia per on anava tot allò—. Mmm... —no estava segura de com es preguntaven aquelles coses educadament—, et fa res que et pregunti com és que et molesta que et diguin que ets encantadora?

La Sofia va somriure i la va ajudar a entrar el bagul.

—Ha! —va fer mentre l¡obria i en començava a treure roba per posar-la a l'armari—. Perquè vaig néixer amb la maledicció d'una personalitat encantadora. Així de fàcil. Oh, i un cabell molt bonic.

—Perdona?

—La personalitat no és exactament el problema —va dir la noia, mentre li col·locava les coses en un armari servicialment—, sinó el "però" que tothom hi afegeix quan en parla. Però té una personalitat encantadora, diuen. El que em dol és que no vaig tenir elecció. Ningú no em va preguntar quan vaig néixer si volia tenir una personalitat encantadora o si preferia, per exemple, una personalitat detestable però un cos que cabés en una talla 34. En canvi, la gent s'esforça en dir-me que l'autèntica bellesa és a l'interior, com si mai un tio s'hagués enamorat d'un atractiu parell de ronyons.

L'Alice es va haver d'aguantar el riure. No per la noia, que realment era divertida i encantadora, sinó per la manera que s'expressava.

—A qui coi li importa la personalitat? —es va seguir queixant la Sofia—. Ningú no s'acosta a les vaques per molt alegres que puguin ser. No, tothom preferirà la típica model de shorts texans encara que sigui estúpida.

—Et refereixes a l'Elektra? —es va sobtar l'Alice, mentre es deixava caure sobre un llit.

—La coneixes? —la Sofia també es va deixar caure sobre el seu, tot i que en el seu cas el somier es va queixar amb i el matalàs va quedar ben comprimit sota el seu pes—. És amiga teva?

—No —va ser un no rotund—. És amiga d'una amiga, però no em cau bé.

—És estúpida —va fer la Sofia mirant el sostre.

L'Alice es va alegrar d'haver trobat algú per fi que compartia el seu punt de vista sobre l'Elektra i no li insistia que era molt simpàtica i que era ella la que li tenia mania.

—Ara que m'hi fixo... —va dir la Sofia, que se l'estava mirant—. Saps que hi tens una retirada...?

—És pel cabell —va contestar automàticament l'Alice.

—Possiblement —va assentir la Sofia—. Però clar, com que és tan guapa i té aquest cos de model, doncs tothom li va al darrere. Ja veus tu. Quina culpa hi tinc jo, d'estar grassa? No hi puc fer res! Què és el que hauria de fer?

—No ho sé —va mentir l'Alice de seguida.

Era la primera vegada que li queia bé a la primera a una persona, i no volia esguerrar-ho amb la seva tendència a la sinceritat cruel. Segurament aquell no era el millor moment per mencionar les quatre capses de Donkin Donuts que tenia la Sofia a la tauleta de nit.


VIST:

Els fills de Harry Potter, per fi! Provant-se la corona de llorer tots tres, J, A i


Llegit 1607 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 03/11/2009 a les 14:27:33
  #20600He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Uala! és tan llarg que no hi cap el que diu la pandora! Ho poso aquí!

  VIST:

  Els fills de Harry Potter, per fi! Provant-se la corona de llorer tots tres, J, A i L. J assegut a la mateixa taula que E, la Rossa, Mr Perfecte i el Motorista Cañón. I una altra noia que deu ser germana del Motorista Cañón perquè s'assemblen molt. Deuen ser tots amics? Pel que m'han dit, J i Mr Perfecte comparteixen habitació (amb quin dels dos us quedeu? Jo crec que J és pràcticament igual de guapo que Mr Perfecte, no trobeu?).  E comparteix amb la Rossa. S, amb la germana abans mencionada. P i C s'han ajuntat a la mateix habitació per deixar lloc a dues de Hogwarts. K comparteix també, amb un noi pèl-roig de Hogwarts que sembla força guai. Si algú comparteix habitació amb els altres Potter o amb el Motorista Cañón, que avisi!

  Sabeu que m'adoreu.

  Xo xo

  Pandora
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 03/11/2009 a les 14:32:26
  #20601He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Vale, el capítol més llarg de la historia de la trilogia! Wooooow!

  A veure gent, no tinc gaire temps per comentar xk he de marxar a dinar, però us he de demanar un favor. Necessito que cadasun em digueu quin és el vostre quadre o pintura o escultura preferits! Vull decorar bé l'Acadèmia i vull que sigui al gust de tots. El meu és l' Escola d'Atenes, com podeu comprovar! (Juntament amb l'Home de Vitruvi, que ja té el seu lloc a la història).

  A part d'això... comenteu molt! QUè us semblen tots els personatges nous? Ara ja comencem a conèixer la gent! Al proper capítol hi haurà més. Va, vull sentir teories i apostes de qui seran els paladins i tot, i que comenteu les noves normes de l'acadèmia, què us sembla com he muntat l'escola... tot, tot, tot! Va, que anima molt. Si alguna cosa no us agrada o creieu que no té massa sentit, també ho podeu dir, eh? Com sempre ;)

  Un petonet i perdó per no contestar els missatges, però és que no tinc molt de temps, i o els contesto o segueixo escrivint, no hi ha més.

  Petoneeeets!

  Agatha Black
 • Avatarivi_potterEnviat el 03/11/2009 a les 15:50:06
  #20603He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  HOLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D

  No saps l'alegria que m'ha donat veure el teu capítol, i llegir-lo ja ni et dic xdddd!

  Guay, molt guay! M'ha agradat com has fet la distribució de les residències, ah i em sap greu, l'Elektra i jo no ens portariem massa bé, sóc més estil Alice! Es que la noia, a part de ser una mega maníaca de tot, és una mica... no sé que no m'agrada xdd! M'ha sorprés molt la Sofia, no me l'hauria imaginat mai així! I mica en mica es van descobrint els noms de K,P, etc.! Teories? Mmm, el James ha de sortir de paladí, sinó la història no tindria massa sentit no? Però per altra banda ets capaç de canviar-ho tot i que ens quedem a quadres! Pel que fa a l'Acadèmia crec que sortirà en Kostas, em sembla que amb això no hi hauràn sorpreses! Una mica de Lily al proper si us plau? jajaj!

  molts petons :) 
 • AvatarLaura*MalfoyEnviat el 03/11/2009 a les 17:09:54
  #20604He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  ieeep!!

  ooh, no em puc creure que hi hagi capi noou! i a sobre es super llarg (encara que se ma fet curt XD)

  Està super be! m'he encantaat, en serio. Els nous peronatges... la Sofia sembla molt maca^^, el pobre "motorista cañón" sa trobat am sert individu sense vida social que sera divertit jaja! i en JAmes taampoc s'ho passara malament :P
  Escultures o pintures que magradin... nidea... jo mu penso i ja tu dire ^^
  No se si em deixo res...que l'acadèmia es molt guai i tot axo... Ah! si, els paladins, de l'acadèmia en Kostas, de Hogwarts en James (o axo espero sino em kdaria una mica pillada) i de la resta nidea...

  Ho sabrem al proxim capi noo??? ja en tinc ganes!!

  un petoo!
  (t'havia comentat mai que m'encanta com escrius? :P)
 • AvatarTooruEnviat el 03/11/2009 a les 18:09:33
  #20606

  Hola!!

  Genial! M'encanta el titol del capitoil, pobres tindran que estar separats.  Jo crec que el paladi  d' Atenes sera Angelos i de Hogwarts James o Fred, tot i que aposte per James.

  De quadres o pintures, en tinc alguns quants que m'agraden, el sostre de la capilla Sixtina(ja, se que es molt gran) i La ultima cena. Eixos son els unics que me han vingut ara a la ment.

  Quan Sòcrates diu que no han de creuar el bosc per pujar a l'Acropolis, ja me imaginat el bosc a l'estil Hogwarts, tot misterios i fosc. M'encanta com has fet l'academia.  

  Fins aviat!
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 03/11/2009 a les 19:12:24
  #20609He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  Primer de tot, abans d'escalfar-te el cap amb teories, vull dir-te que el capi està genial, genial, genial!

  I que el quadre no en tinc ni idea, sóc una inculta en aquest sentit, però ja m'ho miraré.

  Això de les residències m'ho veia a venir. I que sàpigues que em sembla molt malament. A quina ment cruel se li pot acudir de separar-los? (aish, no sé per què pregunto, a la teva, està clar)

  Els paladins? El/la fill/a de la Gabrielle (és a dir, la cosina del Dominique) i el de Durmstrang de l'inventaràs (o al revés, un descendent del Viktor Krum i un d'inventat de Beauxbatons, tot i que em decanto més per la primera opció), de Grècia és el que veig més clar... l'Elektra, el K o l'Angelos. De Hogwarts el James. No és una pregunta. No és una teoria. És una afirmació (o una ordre, com t'ho vulguis mirar).

  Les normes i l'escola genials, sense res a objectar. Però m'agraden més els uniformes de Hogwarts.

  Amb això de que si no ens agrada alguna cosa t'ho diguem estàs de guasa no? Perquè si t'ho diem ens mates (després de... en fi, deixem-ho amb que ens mates). Però posats a sincerarnos... no m'agrada l'Elektra, no m'agrada que l'Alice s'hi assembli, no m'agrada que la Pandora es vulgui quedar amb el Frank, no m'agrada que el meu personatge no estigui a Gràcia (tot i que això és normal), no m'agrada que hagis separat els magatotis i, rotundament, no, no i NO m'agrada el que els hi estàs fent a l'Alice i al James (no ho havia mencionat, oi?).

  De la resta no tinc cap objecció.

  I, finalment, anem pels personatges.

  Els germans (sobretot l'Angelos) són la canya. L'Angelos és clavadet, clavadet, clavadet a un de la meva classe. L'únic que el de la meva classe és més divertit i més majo XD (pobre Angelos... u.u). L'Elektra ja la coneixíem, sin comentarios. La S... mira, però em comença a caure bé (principalment perquè no li cau bé l'Elektra XD) però estic segura que s'acabarà tirant els plats pel cap amb l'Alice. Quan he llegit que era grassa, abans de que diguessis res, hauries d'haver vist la cara de : noo...! que se m'ha quedat. El del Frank... sin comentarios. Que malament que em cau!

  I ara, com que no tinc deures i em fa il·lusió, contesto el comentari de la Pandora. Per cert, com es dirà l'Alice si A és l'Albus? Segur que te les maquinaràs per fer-li alguna mala passada a l'Albus i canviar-li el nom...

  Deuen ser tots amics? No em diguis... Jo... amms... em puc quedar amb els dos? Va, no, l'Angelos, que (i mira bé això que et dic) EL JAMES ÉS PER L'ALICE I NOMÉS PER L'ALICE. He dit XD. El noi pèl-roig és el Fred ^^. Ei, jo vull veure amb qui comparteix habitació la Lily! L'Albus fijo que amb l'Scorpius. El que comparteix habitació amb el FRANK no t'avisarà ni en broma.

  Ja li enviaràs un missatge a la Pandora amb els catxarrets aquells.

  Continua aviat!

  1 pto

  Marta 3

  PD wala. avui no hi ha PD del profe.
 • Avataranna_lovegoodEnviat el 03/11/2009 a les 19:36:10
  #20611He escrit 3 fanfics amb un total de 26 capítols

  m'ha encantat com has organitzat l'Escola, es genial!

  L'Elektra cada cop em cau pitjor...ho sento, pero no aguanto les seves manies, vale que jo en tinc alguna de molt rara,pero es que no l'aguanto!

  M'encanta que es vagin descobrin les persones que corresponen a les lletres, em fa una ilusió! xd

  Pobre, la S em cau be...i ademes no li cau be l'Elektra :D Jo crec que l'Elektra acaba o amb l'Angelos o el Paris,m'encantaria que acabes amb l'Angelos, no se, em fa gracia xd

  bueno crec que ja he acabat...

  P.D.tinc mono de Lily u.u que raro que la Pandora no hagi casi ni anomenat la Lily...
 • AvatarClara_WeasleyEnviat el 03/11/2009 a les 19:52:46
  #20612

  Motorista Cañon. Quin nom més... ¿adecuat? Si, adecuat, pel Frank si xd

  Em cau bé la S., per aixó, tot i que la Pandora sempre la posa a parir. Que estrany que no hagi sortit la Pandora a la história.Jo vull que surti ja, a veure que li diu l'Alice xdd
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 03/11/2009 a les 22:27:40
  #20617He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Fem una cosa, com que m'agrada contestar-vos pero no tinc temps d'anar un per un faré un comentari general ok?

  Sabeu què? se m'ha acudit una idea bestial avui per aquest fanfictions. Era molt, molt bona, però crec que al final la desestimaré perquè tot i que és una idea collonuda i m'encantaria utilitzar-la no seria just per cert personatges i de fet, no crec que aquest personatge acceptés de veritat. I mira que hagués estat... la polla, en sèrio. Sé que ara us deixo amb les ganes, però us ho explucaré en el proper capítol, promès.

  Veig que a la majoria us cau malament l'Elektra (com si em vingués de nou) i la Sofia us cau bé, com ja m'esperava (per si algú no ho recorda, la  i la P, la seva germana, surten al capítol 3). L'Angelos és divertit, tot i que tinc la impressió que també li agafareu mani aviat ^^.

  A la Lily intentaré anar fent-la sortir, però ja sabeu que els protagonistes són els magatotis, no la Lily, i que més o menys el seu rol vindrà a ser com el de l'Albus o el Fred, que són personatges que apareixen sovint però segueixen sent secundaris.

  El company d'habitació del Frank m'encanta. O sigui, l'odio, és clar, però el trobo molt guai com a personatge.

  Veig que més a menys a tots us agrada força l'Acadèmia, la veritat és que em feia petir una mica, perquè tots tenim Hogwarts síperpresent i de vegades això de descriure llocs nous fa por i, bé, serà el nostre escenari principal en aquesta fanfic! ^^

  I pel que fa a la Pandora, no sé si és que encara no ha quedat clar, però al proper ja quedarà clar: no sortirà mai físicament a la història. Simplement serà un narrador omniscient que putejarà a tothom al màxim. de fet, el següent capítol, que no ho he dit, es dirà LA PANDORA, LA SEVA CAIXA I LA MARE QUE LES VA PARIR,  o alguna cosa semblant. ^^

  Marta, xata, per no voler dir res del que no t'agrada, t'hi has quedat a gust, eh? Però, ok, ja és normal que això no t'agradai, és una mica el que pretenc! ^^ Mentre t'agradi la fanfiction ja en tinc prou! I què vols dir amb això que no podeu dir el que no us agrada? Joooooo, jo em considero molt oberta a suggeriments! No he acabat d'entendre això que que quan has llegit que la Sofia era grassa has dit "noooo". Què passa? esk no ho he pillat... i jajaja, tens raó, el company del Frank va a ser que no l'avisarà. El company del K, sí, és el Fred. L'ALbus compartirà habitació amb el Malfoy, correcte, i la companya de la Lily... bé, potser en faig sortir el nom però no tindrà gaire importància.
 • myre_ginnyEnviat el 04/11/2009 a les 01:21:41
  #20619

  genial, genial, geniaaal!!  :)

  el capi es mool boo, m agradat mol l'cademia i tt axoo. l'Elektra em posa nerviosaa am les seves manieess! pro wnu, si es amiga d la geena...  farem un esforç.

  la sofia macaigut mol be, sta be k i agi bones persones, no? ^^ pobre Frank, el k aura d aguantar am aket company. i el jams i el Angelos juns em fan poor, son un perill public!

  dons lu dls paladins, evidenmen el James sera palad d hogwarts i d l'academia suposu que sera k, no? i d ls atres escoles nu a sortit ningu axi k, ni idea.

  x cert, x casualitat vas a la UAB?

  seguex aviat, petooons!! 
 • AvatarPorcupintí-naEnviat el 04/11/2009 a les 13:33:51
  #20620He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  M'encanta, noia! I m'encanta l'Acadèmia, preferiria anar allà que a Hogwarts xDD I que bé que els deixin sortir! Així l'Alice podrà veure en Paris!

  I respecte a la gent que diu que no li cau bé l'Elektra, a mi sí que m'hi cau. És bona persona, encara que, clar, a l'Alice no li caigui bé.

  Quina llàstima que la companya de la Lily no surti gaire (perquè en teoria és el meu personatge, no? ni idea..)hahahah. Bé, teories, teories tampoc dic res perquè suposo que ja s'anirà veient i bueno..
  xd

  I parlant de l'obra d'art..A mi m'encanta la Venus de Botticelli (s'escriu així?xDD) i el David de Rafael(estàtua)

  un petó! i perdó pel coment curtet!

  Maria • AvatarullalEnviat el 04/11/2009 a les 15:28:09
  #20624He escrit 1 fanfics amb un total de 10 capítols

  bueno primer de tot dir que ja el vaig llegir ahir pero no tenia temps de fer un comentari gaire decent i com que a l'anterior capitol van ser dues ratlles mal escrites, ara que tinc temps els comentaré una mica tots dos.

  del capitol anterior primer de tot dir que m'alegro de que els magatotis tinguessin tan poca claravidencia com jo. jo vaig tenir un dialeg intern semblan al seu i no vaig arribar a cap conclusio. el que si va assemblar més va ser un globus pero no tenia habitacions:)

  no em va fer gaire gràcia que la lily em timés al pocker a veure si ara li pillaré mania. és broma és imposible tenir-li mania a la lily! si li muntes un club de fans reservam la plaça de fundadora!les pocions del frank genials no vegis com reia! i bueno que tot el capi va ser un fart de riure. en dumby la mcg. l'entrada triumfal...

  i d'aquest, a veure si els separaven estava cantat que seria aixi. J i AL a B i G i F a A. els cervells i les execucions. la elektra, que malament ho pasara la pobre Genna! i en Frank vaya friki que li ha tocat. en cambi l' alice sembla que ha tingut més sort i en James també. tot i que no m'acabo de fiar de S. sembla massa bona noia i si E li te mania serà per algu. tot i que a mi no em cau massa bé. al final ens hauràs de muntar un esquema amb on han anat a parar els de Hogwarts per que jo ja me perdut. se que la lily és a beta pero ja no en recordo cap més.

  que més a si crec que hi ha una frase important: -si voleu, l'unic que heu de fer a la vostre residencia és dormir...

  crec que els punts suspencius son importants, que ja sabem com son els magatotis no? bé pel que fa els capitols aixo és tot de moment no se m'acudeix res mes.

  i pel que fa als cuadres de quin corrent els vols? a mi ni ha moltissims que m'agraden... pero suposo que els vols classics o renaxantistes no? no crec que un van gogh o un vermeer hi encaixin gaire... pero si vols de van gogh ni poses cualsevol tots m'agraden, es el meu pintor preferit. i de vermeer, la lletera, la noia de la perla o obrin carta al costat de la finestra son molt macus.  o el peto de Klimt .de l'egipte antic m'encanta l'arbre de la vida. potser aquest ja hi queda millor. tampoc estaria de més que hi posesis el tapis de la creacio de girona.(fem ciutat:)) o les tres gracies de Rubens. ve ja veus que si te'n falten te'n puc donar una llista molt, molt, molt llarga. pensa que la primera vegada que vaig estar a paris amb els meus pares de mutu acord amb els meus germans vam preferir estar dos dies al Louvre que anar a eurodisney. (jo tenia 13 i els meus germans 10 i 8) ja veus q a ksa som una mica frikis en aquest tema.

  kisses N.

  P.D.no bé gens a cuento pero no puc estar de dir-vos-ho perque estic super happy! estic embarassada de casi tres mesos i avui m'han fet la primera eco! al maig espero que neixi un altre friki d'en HP. podeu suggerir-me noms si voleu que estiguin relacionats amb el mon de HP pero que no siguin molt obvis siusplau!
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 04/11/2009 a les 16:06:24
  #20626He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  Volia dir que abans que diguessis que era la S ja m'ho he imaginat i he pensat: per favor, ara no li facis això a l'Alice... no pot ser!

  Que consti que a mi súper bé no em cau. Només m'agrada perquè no li cau bé l'Elektra.

  Ei, t'hagués fet una llista del que m'agrada però m'hagués quedat un comentari més llarg que el que he fet (i mira que m'hi he lluït, eh? XD).

  I no t'ho prenguis malament això de que ens mates. No t'en recodes que em vas dir que era mala i al final vam quedar que ho erem les 2?

  Fes sortir més l'Angelor, plis! És que em fa la impressió que surt aquell de la meva classe a la ff i fa molta ilu!

  Aquest no me'l penso currar tant... així que així es queda!

  1 pto

  Marta 3
 • MrsBlack AnònimEnviat el 04/11/2009 a les 16:57:10
  #20628

  ohhh que maha la Sofia!
  em caau super bé! :) xd

  oh el Motorista cañón que seexy xd'

  qui es aquesta pandora ?
  ja m'està tocant els ous..

  pt0nns • Avatarrodlel14Enviat el 04/11/2009 a les 17:20:55
  #20629He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  HOLA I PERDÓ PER COMENTAR TAN TARD!

  Primer, que avui em motivo i m'hi passo una estona. Aviam si mates l'Elektra.

  O sigui que comencem : 
  1. L'Acadèmia m'encanta!! Jo segur que aniria a Alfa... Tot i que si tots han de ser com l'idiota amb el que està el Frank, ni jo no m'hi portaria bé (val, potser si els agradés la biologia...). M'ha caigut molt malament, la veritat. En canvi, la Sofia aquesta és... interessant. És una puta foca "encantadora" que li té jurada a l'Elektra... Igual que l'Alice, per això es portaran bé! I pel que fa a la Gee i l'Elektra... aviam si mates aquesta última.

  2. El Torneig dels Quatre Bruixots : per a Grècia, al racó taronja... el monitor de Beta, el tio-alt-i-guapo-que-es-flipa-molt... Kostas!!! I al racó taronja de l'altra banda, per a Hogwarts... amb el seu club de Fans i els seus instints felins, unes grans qualitats per als encanteris i unes ganes bojes d'Alice... el James Potter!!! Uaaaah! Bieeeen! Bravoooo!
  Fin del cuento : ja sabem qui participarà al torneig... O pots fer-hi participar l'Elektra, aviam si la mates (així, accidentalment).

  3. El meu quadre preferit. De fet en tinc dos : "El crit" i "Persistència de la memòria", però si em fas triar, em quedo amb el famós quadre de Dalí... I com que segur que a l'Elektra no li agrada... aviam si la mates.

  4. Aviam si mates l'Elektra. Ja em sap greu, però si haguessis dit que era una endreçada compulsiva i que la ràbia corre per les seves venes provocant el caos entre els companys quan s'enfada per una confusió estúpida que acaba portant a la desgràcia a aquells que l'aprecien...

  5. Trobo a faltar un misteri. I si ens deixes només amb una acció ininterrompuda i sense fi, i no ens dones misteri... No podré trencar-m'hi el cap. Necessito pensar-hi, però pensa-hi tu també! I com que en els misteris sempre hi ha morts... Fes-ne un, aviam si mates l'Elektra.

  Rodlel14 (Enric)
  Muahahahahahaha! Aviam si mates l'Elektra... MUAHAHAHAHAHAHA!!!

  PS: Aviam si mates l'Elektra!
 • Gemma EvansEnviat el 04/11/2009 a les 22:12:57
  #20633

  Genial! es llarguissim!:D
  aveura hi han moltes coses a cumenta.
  1.per qe els as saparat? pubrets a sigut mol trist.
  2. la Gee u te mol b am l'E pro no se cm aguantara tantas manias! xD io no pudria!:DD
  3. Pobra Frank! cm li pots fe axo :( vaia tiu mes raru k li a tucat! ets cruel! ajhajaja
  4. El James u te bastan b no? a no se k as baralli am el Angelos i speru k no la vritat! :)
  4. Wenu l'Alice sembla k si entandra no am S? am sap greu k no li caigui b l'E.
  5. Mancanta la decoracio i cm stas fen l'escola! sta b axo da no seure per residencies! :DD
  6. Separars x el tipus d'anima? :( mentras no es facin ribalitats entre ells! ahjahjah
  7. Mancanta k puguin baixa a Atenas quan vulguin! aixi pudrem veura el Paris! =DDD
  8. S es simpatica no? nu se ma caigut bastan b axi d'entrada!:D la k deu se mes tonta es P oi??
  9. Paladins... speru k el James parfavor es el millor am tot es perfecte ia k u sarian els 4. dals grecs speru k no sigui E ni Angelos, ia k as crearien massa ribalitats, am Angelos a l'haitacio i am E...pobra Gee! ahjahaa

  apa am sembla k ia u e dit tot!

  ptns

  ~~Gemma~~ • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 06/11/2009 a les 16:52:49
  #20662He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Primer de tot: felicitats a la Neus (ullal) pel seu embaràs! proposar noms, no sé si m'atreveixo, perquè el fet que siguin de Harry Potter comporta que siguin molt obvis (ja que a part del Harry, i els Weasley els noms se las traen però molt. Jo m'estic plantejant seriosament si seria molt cruel dir-li Sirius al meu fill, però si te n'hagués de suggerir algun seria aquest. Crec que és l'únic que que veig factible. Si no hauries d'anar a buscar coses com... Brian (quart nom del Dumbledore) o Minerva o te n'has d'anar a personatges molt molt secundaris, k llavors potser ja no té tanta gràcia. és qüestió de tirar-se a la piscina o deixar-ho córrer. Per cert, és nen o nena?

  Segon, donar els condols al rodlel14, que sembla que ha tallat amb la nòvia... o algo per l'estil, perquè aquest odi que li té quan abans li agradava tant... és sospitós.

  Sembla que estic baixant en picat dels comentaris, no? Segurament és culpa meva per no contestar, però vaja, és el que hi ha ^^
 • Avatarrodlel14Enviat el 06/11/2009 a les 23:46:54
  #20668He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  Be, la veritat es que sí que hi han hagut una mica de mals rotllos amb certa persona...

  Però... puc rectificar? No és agradable que es mori algú tan jove... :'(
  Això ve a que una companya de l'institut va tenir un accident de moto i avui sa... sa...

  Rodlel14 (Enric)
  Buahahahahahaha...
 • Avatarivi_potterEnviat el 07/11/2009 a les 00:30:00
  #20669He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  Ostrees!

  Primer de tot, moltes felicitats Ullal! Jo de noms nidea, osigui maal maal, i els de Harry Potter que no siguin molt evidents nosé si és nena a mi Jane m'agra molt però és claar!

  I Rodlel14, doncs ànims si no has tingut gaire bons dies últimament, hi han moment que no saps ni on ficar-te però has de seguir endavant amb la teva vida, com sigui... Jo també vaig tenir males experiènces però no saps com tu tires endavant i no sé que més dir-te... només que espero haver servit d'alguna cosa!

  Petons per tots! :)
 • AvatarlunalovegoodEnviat el 09/11/2009 a les 16:20:12
  #20683He escrit 2 fanfics amb un total de 45 capítols

  Hola!
  Abans de començar em vull disculpar per no haver comentat abans, però he tingut una setmaneta força estressadeta.
  El capitol m'ha agradat, encara que només sigui per posar-nos al dia de l'Acadèmia i els nous personatges. realment, l'escola grega està molt bé, amb lo que m'agrada el partenó!
  Com que veig que ara està de moda fer llistes numerades, allà voy:
  1. Realment la Sofia sembla molt simpàtica; potser, com han dit alguns, massa i tot. Bé, sembla força normal que ella, com a noia grassa i de Beta tingui tírria a una noia prima i guapa d'alfa. La veritat és que l'Elektra és força perfecta als ulls de la gent (exceptuant les seves dèries que no deus notar fins que no la coneixes molt) i faria ràbia a qualsevol (com s'ha pogut comprovar entre les lectores de la ff). Per cert, la Sofia té algun parentesc amb en Kostas i l'Angelos? (potser ho dius, però ja fa dies que em vaig llegir el capítol i no me'n recordo)
  2. En James ha trobat un igual a ell i, tot i que ara li fa gràcia, crec que al final portarà problemes (sobretot si continua intentant fotre-li mà a l'Alice). Crec que tenim Angelos per estona. I si, per casualitats de la vida, és ell elegit com a paladí en comptes del seu germà?
  3. No havia caigut que poder sortir permetrà a l'Alice veure en Paris. Però continuo pensant que l'Angelos s'hi ficarà pel mig, no crec que es doni per vençut tan ràpidament (cosa que no només comportarà mal rotllos amb en James sinó també amb la Geena).
  4. Ja t'ho he dit, però l'Acadèmia mola molt. Acabo d'estudiar grècia a història de l'art (i hi aniré aquest hivern, iupi!) i em fa molta gràcia veure (bé, més aviat imaginar-me) que tot passa allà. M'ha agradat la manera de repartir-los, trobo molt bona idea lo de la corona de llorer!
  5. Bé, em sembla que no tinc res més a dir. He pensat lo de les pintures i escultures i a mi m'encanta l'espinari o el nen de l'espina, i també el gàlata moribund. Aquestes són les bàsiques, ja me'n pensaré algunes altres. De pintures, a part de Vermeer (que com ha dit la ullal no crec que hi encaixi massa) no n'hi ha cap que m'agradi especialment, però si trobo algo ja t'ho diré.
  Vinga, continua aviat!
  Petons!

  PD: i ah! felicitats, ullal!:) A HP hi ha molts noms raros i xulos que estan bé, encara que siguin de personatges secundàris. La majoria són d'origen grec i romà i tenen molt caràcter! Encara que també n'hi ha que poden ser una mica traumants...

  Adéu! • AvatarlunalovegoodEnviat el 09/11/2009 a les 16:21:39
  #20684He escrit 2 fanfics amb un total de 45 capítols

  (em sap greu haver-me descuidat posar els espais (per enèsima vegada)... el meu comentari és quasi il·legible :S) • AvatarClara_WeasleyEnviat el 09/11/2009 a les 20:22:31
  #20686

  Ui, torno a comentar per felicitar a l'ullal. Encara que no et coneixi gaire (casi de res, en veritatxd) Moltes felicitats. A vera, noms. Si es nena, Eileen, m'encanta aquest nom, es la mare de lSnape. Rebuscat, eh?

  Si es nen, per mi sería James, però no sé, no trobo que sigui adequat perquè el James, es bastant conegut, no?

  I Frank? No es conegut, i esperem que el teu fill sigui tan guai com el Frank, no?

  Bueno, ara sobre el fic xd Que m'enrollo.

  Vull saber aquesta idea tan interesant que has tingut. Ens has deixat amb la mel als llavis, home!

  Sobre els paladins, el de Hogwarts el James, per suposat (Ara es quan el Albus fa com el seu pare i es fa paladi sense l'edat xd) Paladí de Grècia la Elektra, ho tinc clarissim! Es l'Elektra segur, llavors i haurán mal rollos perquè clar, la Gee voldrà que guanyi el James. Després, seguint la meva teoria, la S. i l'Alice es farán molt amigues, i les dos animaran el James perquè a la S. no li cau bé l'Elektra. Mmmm... Llavors segur que en el següent capitol la Pandora posará a parir els magatotis i aquests farán algo, però encara no se què...

  Potser m'ho estic inventant, pero necesito pensar en algo mentres espero la meva dosis de magatotis xdd
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 09/11/2009 a les 22:02:36
  #20687He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  ullal, com li posis a la teva nena el nom de la mera de l'Snape em tallo les venes. Ho dic de veritat, me les tallo! XD( sense pressió, eh?)

  lunalovegood, gràcies per les escultures, les inclouré. Vermeer ja ho veuríem, a veure si trobo algun lloc més adequat. La S no té cap relacio amb el K i l'Angelos. I l'Angelos sap molt bé quan una tia diu que no. Per l'Alice no cal patir. Cal patir per d'altres, ejem ejem. XD

  Clara, veig que ho tens tot molt clar. Saps que gairebé has encertat la meva sueridea que tenia que al final no servirà per a res? Tranquila, que al proper capítol l'explicaré ja veureu que hauria estat genial, però vaja ^^.

  Res, que estic escribint, aviat penjaré, (per aviat vull dir demà o demà passat, no us estresseu que avui segur que no! XD) I a mi James i Frank també m'agraden. Però Eileen no, per favor. Abans Lilian o Minerva, i Sybill, jo tinc uan companya que es diu Sybill! XD O Irma, com la bibliotecaria. Però la mare del nasdemocs no, siusplau! XD