Julie Potter i la recerca de les bessones - Capítol 20: Profecia
AvatarEscrit per marta_ginny
Enviat el dia 18/10/2009 a les 17:16:28
Última modificació 18/10/2009 a les 17:19:12
Tots els capítols de Julie Potter i la recerca de les bessones
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 20: Profecia

 

Capítol 20: Profecia


Sense fer soroll, la Marta 3 va entrar a l'habitació dels nois de tercer. Necessitava veure l'Àlex somiant en aquella profecia. Necessitava saber que li passava el mateix que a...

-Ai!

Va callar a l'instant i es va quedar immòbil, desitjant no haver despertat cap dels nois. Es va mirar la cama, segur que li sortiria un bon blau després del cop que s'havia donat amb un llit.

Quan ja semblava que no s'havia de despertar ningú, va notar un moviment a la seva dreta que provenia del llit amb el qual havia xocat. Una figura es va asseure.

-Àlex?

La Marta 3 es va acostar cap allà a l'instant (no sense donar-se un altre cop a la cama, és clar) i va tapar-li la boca al que havia parlat. Quan es va començar a acostumar a la foscor, es va adonar de que era en Mike. A l'instant li va treure la mà de la cara.

-Marta? Què fas aquí?

-Shhhht! Para més fluix, que encara despertaràs algú!

-Perdona, perdona! Així millor?

La Marta 3 va assentir amb el cap.

-I doncs? No m'has d'explicar què hi fas a l'habitació dels nois de tercer a les dues de la matinada?

Quan anava a obrir la boca, va callar. Per què quan s'enfadava amb algú mai podia recordar que no li parlava? Per què mai no es podia enfadar amb ningú durant més de dos dies? Marta, recorda el que vas veure. La Mirella. Estàs enfadada amb en Mike, recordes? Molt bé, ara ja pots contestar.

-No m'has d'explicar tu una altra cosa bastant més important?

-No m'has d'explicar tu per què estàs enfadada amb mi des de fa no sé quantes setmanes i no em parles?

I llavors, la Marta 3 va donar el punt final.

-No m'has d'explicar què hi feies amb la Mirella el dia que vas marxar a França davant de la infermeria?
La Julie es va despertar sobtadament. Es va incorporar de cop i de seguida va veure que la Marta 3 no hi era. Va mirar al seu voltant i es va adonar que la Marta 2 no havia anat amb ella.

La Hina tampoc estava al seu llit.

Es va aixecar amb molt de compte i se'n va anar cap a la Sala Comuna, on va trobar la Hina adormida a una butaca amb un llibre a la falda. S'hi va acostar i va llegir la pàgina on es trobava:

Les marques de naixement són una cosa molt comuna entre mags. Però algunes tenen una forma definida, i aquestes només poden ser cicatrius que solen ser fruit d'algun encanteri. Un exemple és la famosa cicatriu de Harry Potter, el nen que va sobreviure.

Per això normalment es confonen les marques de naixement amb cicatrius provocades per algun encanteri.

Va parar de llegir i va veure que, al costat del llibre, hi havia un full amb un símbol dibuixat. Una mena d'ones les unes a sobre de les altres tenien una línia a sobre.

Primer volia despertar la Hina, però va agafar el llibre i va continuar llegint. Absorta en la lectura es va asseure en una butaca.
La Marta 3 va poder imaginar perfectament la cara que devia haver fet en Mike a les fosques.

-Si vols, continuo. No m'havies d'explicar què et passava el trimestre passat? No m'has d'explicar per què vas dir que tenies la pressió baixa si no era veritat? Per què hi ha tants indicis que assenyalen que tu vas entrar a la nostra habitació i ens vas robar els papers del Dastamik?

-Això sí que no. Puc estar d'acord en que vaig mentir amb allò de la pressió baixa i amb que et vaig prometre que t'ho explicaria, però això si que ja és una acusació massa forta. No sé d'on treus que els vaig robar jo. Em pensava que confiaves més en mi.

-Ah, i jo em pensava que tu també confiaves en mi, i resulta que et vaig trobar amb la Mirella. Doncs saps què? La meva confiança te la quedes i te la fiques per on t'hi càpiga, perquè jo ja no en tinc en ningú. I menys en tu.

En Mike es va quedar mirant com la Marta 3 marxava donant un cop de porta i despertant a tota l'habitació. No li agradava ser d'aquella manera. Però era la única sortida.

Com havia pogut ser tan incrèdul de pensar que la Marta 3 li tornaria a parlar? Per què havia hagut de fer el maleït comentari de què hi feia allà? Ja devia tenir els seus motius.

I, sobretot, per què no era capaç de parar de fingir que tot li era igual?
La Marta 3 va veure la Julie i la Hina adormides a les butaques de la Sala Comuna i les va despertar. Sabia que no podria dormir, i per això, quan la Hina i la Julie van haver arribat a l'habitació, es va asseure a una butaca.

Al cap d'uns minuts, va sentir una porta que es tancava a les seves espatlles, però no en va fer cas i va seguir mirant endavant.

-Ei, Marta.

-Àlex!

Molts records van arribar a la ment de la Marta 3. Aish, no havia aconseguit veure l'Àlex dormint!

-Com és que estàs a la Sala Comuna?

-Perquè podia dormir, no et sembla?

-Què tal amb en Mike?

La Marta es va girar. La cara de l'Àlex no donava lloc a dubtes.

-Ho has sentit tot, no?

-Què et pensaves? Jo també em preocupo per tu, eh?

-I ara què em diràs? Que he sigut molt borde, que no ho hauria d'haver dit, i tot això, no? Doncs ja ho sé, sé que he estat molt desagradable, sé que...

-No t'anava a dir això.

-Ah no?

-És que no entenc per què t'hi capfiques tant. Mira-t'ho des de fora. Analitza-ho fredament. En Mike és lliure d'anar i sortir amb qui vulgui. És o no és?

-Potser sí...

-Ara en serio. T'estàs capficant perquè en Mike està sortint amb la Mirella. D'acord que ell és un amic teu i que la Mirella és una mala pècora, però no ets ningú per a dir-li a en Mike amb qui ha de sortir i amb qui no. No pots influir en la seva vida privada.

-Segueixo pensant que ens ho hauria d'haver dit, almenys.

-I que el decapitéssiu? Jo estant en el seu lloc tampoc us ho diria.

-Ja, però primer va ser la Desi, i ara la Mirella... la veritat, en Mike no té gaire bon gust.

-No deixis que t'afecti tant! Va, Marta, deixa-li fer la seva vida! No pot estar sempre lligat a nosaltres...

La Marta 3 va esbufegar. L'Àlex, amb un somriure, va afegir:

-Ara, que també tens raó: els gustos d'en Mike són pèssims.
Per enèsima vegada, la Júlia anava a Hogwarts abans de fer els 11 anys. S'havia promès a si mateixa que no hi tornaria, però el que havia passat era greu i demanava la seva presència immediata.

Quan la Hina la va rebre, ja passaven de les sis de la tarda. Necessitava saber per què aquella tal Fiore tenia la mateixa cicatriu que la seva desapareguda germana, i per això es va afanyar a entrar a l'habitació de primer de Slytherin donant un cop de porta.

-Ei, ei, nena, què vols?- va dir una noia amb posat altiu.

-Lucy, fes el favor de callar- va dir l'altra noia.

La Júlia va avançar cap a les dues noies.

-Necessites alguna cosa?

En aquell moment, la decisió que havia pres la Júlia de clavar-li quatre crits a la tal Fiore i preguntar-li per què coi tenia la mateixa cicatriu que la Lydia es va esfumar i va donar pas a una vergonya sense motiu que va fer que un rubor pugés a les seves pàl·lides galtes.

-E... em dic Júlia, só... sóc la germana d'un noi que fa segon, el Draco Malfoy.

-Sí, sí, sé qui és. Què hi fas aquí? No t'havia vist mai per Hogwarts.

-No, és que encara no faig primer, però uns assumptes m'han portat a Hogwarts.

-I... es pot saber quins són, aquests assumptes? Potser et puc ajudar...

-Estic buscant la Fiore Dragone.

En aquell moment, però, la Júlia ja estava convençuda de que l'havia trobat.

-La Fiore... sóc jo.
La Marta 3 es va estirar al llit després d'un cansat dia de maginatació. La veritat, allò esgotava.

El primer partit dels quarts de final havia anat força bé. Els tres equips de Gryffindor havien guanyat. Però sense saber per què, no s'acabava de sentir bé.

Al girar-se, es va adonar que alguna cosa es va moure sota el coixí. Ho va mirar i es va trobar un petit paquet. El va desembolicar sense trencar el paper (era una mania que tenia) i es va trobar amb un mini peluix d'un gat. Va alçar el cap i es va trobar amb en Mike. Llavors li va tirar el gat i en Mike, amb cara estranyada, el va caçar al vol.

-No l'accepto. No puc.

-Ei, escolta, Marta. Sé que... em... allò de la Mirella... és...- semblava que no trobés les paraules per a descriure-ho-... una mica estrany. Però confia amb mi. Sé què em faig.

-No tinc alternativa, no?

-No- va dir amb posat orgullós.

-En fi, suposo que ja m'ho esperava. Tornem amb els misteris i amb tota la pesca.

-No durarà tota la vida. S'arreglarà ràpid, ja ho veuràs.

Una noia amb els ulls blaus va agitar els seus cabells fastiguejada. El seu pla no havia donat resultat.

Els seus ulls blaus els van mirar amb malícia.
La Júlia i la Fiore van estar una estona caminant pels jardins de Hogwarts. Per més que parlaven i parlaven, no aconseguien treure l'entrellat de res, ni de per què tenien la mateixa cicatriu la Lydia i la Fiore, ni de... en fi, ni de res de res. Semblava que tot el que les preocupava estava lligat d'alguna manera. El problema era de quina manera.

Al cap d'una estona es van topar amb la Mirella.

-Fiore, pots venir un moment? No, tu queda't aquí- li va ordenar a la Júlia quan aquesta va fer senyal de seguir-la.

La Júlia anava a contestar-li una rèplica tallant, però va fer un somriure una mica forçat de nena petita i es va esperar a veure que la Mirella s'hagués allunyat prou amb la Fiore. Llavors es va amagar darrere d'una pedra força gran per sentir què deien.

-Ma no! Devo restare qui! Non farmi questo, Mirella.

-Tu sai che dovresti andartene via perché stai meglio e ricordi qualcosa! Sono sicura che tuo padre vuole saperlo. Lui ti vuole bene, Fiore.

-Mio padre non mi vuole bene. Mio padre é un...

-Non dirlo, Fiore. Non dire niente di questo. Mi dispiace. Tuo padre é una bellissima persona e ti vuole bene. E neanche tu pensi di no, é certo. Questa conversazione é finita. Ma pensa cioè que ti ho detto. Dovresti raccontarlo a tuo padre.

La Mirella va començar a marxar, però la Fiore la va aturar.

-Mirella!

La Mirella es va girar.

-Non raccontarlo a mio padre, ti prego. É meglio si lo sa per me.

-D'accordo. Mi sembra giusto. Arrivederci, Fiore... o forse no?

La Fiore va empassar saliva. La Júlia no havia entès res, però la Fiore semblava confosa, i potser... espantada? Nah, segur que no. Segur que res del que li hagués pogut dir la Mirella l'hagués afectada. Però per un moment, a la Júlia li va semblar reconèixer la mirada de la Fiore. Però... no, de segur que s'ho havia imaginat. Al veure que la Fiore tornava cap al lloc on suposadament l'esperava ella, va córrer per arribar-hi abans.

-Què passa? Què volia la Mirella?

-Ah, res, res.

Van seguir caminant, cada una pensant en les seves coses.

La Júlia estava molt confosa. No era possible que conegués la Fiore de res. Si la seva mirada li sonava d'alguna cosa... s'ho deuria haver imaginat. No era possible el que li havia passat pel cap. Era completament il·lògic. Potser l'havia vist en alguna d'aquelles múltiples trobades (tan avorrides) de famílies de bruixots de sang pura. Com que deien que la família Dragone tenia bastant bona reputació...

Però de totes maneres, hi havia alguna cosa que l'inquietava des de que l'havia vist per primera vegada. Per què al veure-la li havia desaparegut la mala llet de cop? Per què tenia tanta confiança en la Fiore, tot i que no la coneixia de res?


*Quizás amaste a quien no debiste amar

Tomaste una decisión fatal

Te lastimaron y eso te hizo malYo lo tuve que pagarQuizás el te engañó y no te amó de verdadFue una aventura un juego y nada másNunca te dieron la oportunidadYo lo tuve que pagar* UEEEEEEE! Capi acabat!! Per fii! Puff, cada dia em costa més acabar-los. Em faig gran XDXD A veure, jo us explico, després em dieu què en penseu. Cada vegada em costa més per què quan em rellegeixo els primers capis, penso que són una merda, que a lo millor hi ha hagut gent que ha intentat començar a llegir i al veure aquells no han volgut continuar. Sé que el que escric ara tampoc és una meravella, però és que allò... és horrible! Estic per tornar a reescriure-ho tot. Què en penseu? COMENTARIS! Sé que no ho sembla, però aquest capítol té molta importància i és clau per a la ff. I sé que sembla que el títol no hi tingui res a veure, però hi té a veure. I molt. Crec que ja us he donat suficients pistes sobre el/la de Sneichen i de Il Palloncino, que us he donat masses pistes sobre la noia dels ulls blaus, i que us he donat també moltes pistes sobre la Fiore i sobre la Lydia. Recordeu que TOT, fins el més mínim detall, està relacionat. I ara, a fer teories! Ah, sí. Recordeu que aprofitaré un personatge MOLT secundari que no endevinarà ningú =D El capi li dedico a la Cris, que va ser el seu cumple, a l'Adry i a la Ivet. També a l'Erick, la Berta i el Gerard pels moments al bus ^^ Ala, a comentar. Si en algun capi arribeu als 15 comentaris, al següent ja podeu suposar que tindreu algun de la profecia. Mentrestant... Dono les gràcies a la nathalilupin, perquè últimament està fent uns comentaris de concurs, i a l'hpkarina, perquè no sé com s'ho fa, però ho endevina tot. Intentaré, a partir de la setmana següent no l'altra, penjar capi cada dimarts/ dimecres. Continuo aviat! XDXDXDXDXDXD 1 pto Marta 3Llegit 2335 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 18/10/2009 a les 18:01:42
  #20468He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Ho sento, però no puc arreglar el paràgraf del final. No van bé els punts a part... no ho entenc.

  En fi, suposo que no passa res. Si no enteneu algo m'ho dieu XD

  Per cert, que si algú parla italià o fa servir el corrector del google... el meu italià és d'estafa. Vull dir, que de faltes gramaticals i de vocabulari segur que n'hi ha alguna. Sorry!

  1 pto

  Marta 3

 • AvatarSirius PotterEnviat el 18/10/2009 a les 20:54:44
  #20470

  M'agrada molt, i penso que la teva manera d'escriure està molt i molt bé, però de vegades penso que hi ha masses perdonatges i em lio una mica. Però m'agrada molt com escrius, eh? :)

  un petó!

  Maria • AvatarPorcupintí-naEnviat el 18/10/2009 a les 20:57:59
  #20471He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  AIII MARTAA el síriu potter sóc jooo que el meu germà s'havia deixat el comte obert! ho sento :SS • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 18/10/2009 a les 23:17:12
  #20476He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  No passa ree XDXD no sabia que tinguessis un germà.

  Ja, estic intentant deixar alguns personatges de costat, els que són més secundaris. Si t'hi fixes, últimament no surten ni les de Ravenclaw, ni el Jack i la Hina, ni els Sly (a part de la Fiore), ni el TOby i les Bertes... en fi, que en deixo uns quants. Però és que cada vegada que ho explico a algun amic em diu que vol sortir, i com que no sé dir que no... m'acabo liant jo i tot.

  En fi, gràcies per la sinceritat ^^

  1 pto

  Marta 3
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 18/10/2009 a les 23:35:48
  #20478He escrit 8 fanfics amb un total de 196 capítols

  Hola! Me l'he llegit i m'agrada molt, pe`ro no et comento res ara perquè estic acabant capítol del meu, el penjaré d'aquí res.

  Ja et faré un comentaria com deu mana quan tingui temps, ok?

  Muaks! I veure si no trigues tant en penjar!
 • AvatarnathalilupinEnviat el 19/10/2009 a les 13:09:57
  #20483He escrit 3 fanfics amb un total de 27 capítols


  Hola!!!!

  Realment no penso que hagis de tornar a editar tots els capitols que ja havies escrit anteriorment a mi ja m'agraden tal com estan però penso que la última desició la tens tu jeje. Tot i que si que t'haig de dir que a vegades costa una mica de seguir per la quantitat de personatges però que tampoc n'hi ha per tant jeje ( no t'enfadis xDxD).

  Tema teories: Avui no tinc gaire inspiració així que nuxe que sortirà xDxD.

  Penso que la Lydia i la Fiore o son la mateixa persona o son familia tot i que no ho saben (o potser si i no ho diuen xDxD). Així que ja em diràs el que.

  M • AvatarnathalilupinEnviat el 19/10/2009 a les 13:10:59
  #20484He escrit 3 fanfics amb un total de 27 capítols

  ai!!!

  Se m'ha enviat i no havia acabat xDxD.

  El capi està molt bé, el que jo em pregunto és si es veritat que t'agrada obrir els regals sense trencar el paper xDxD-

  Continua aviat.

  nathalilupin • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 19/10/2009 a les 22:14:58
  #20499He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Agatha Black: ja, ja em comprometo a escriure 1 capi per setmana, OK? Faré el que pugui! I no passa res si és curt (només et perdono si en fas un altre) XD.

  nathalilupin: a veure, això de la Fiore ho penso descobrir d'aquí poc, així que et quedes amb la intriga. Lo de la quantitat de personatges... sí, en sóc conscient. Et dic el mateix que a la Porcupintí-na, si t'hi fixes, n'estic deixant molts de banda... i sí, és veritat. Odio trencar el paper dels regals. COm que et poses més nerviosa perquè tardes més temps fa més il·lusió XDXD

  1 pto

  Marta 3

  PD: més comentaris! Més!
 • Avatarlluna_de_plataEnviat el 20/10/2009 a les 20:40:58
  #20510

  Com que les coses per adivinar no les puc dir dire... GENIAL EL CAPIIIIII. Jo espero que recordis el que vaix dir a musica. Bueno, genial, perfecte i aquesta clausula de silenci fa que els meus cometaris siguin curts i superficials...

  Marta 2
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 21/10/2009 a les 15:02:29
  #20512He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  A música? què em vas dir a música? wenu avui ens veiem i mu tornes a dir XD fins d'aquí... (espera q m'ho miro) 3h i 1/2!

  1 pto

  Marta 3
 • AvatarhpkarinaEnviat el 23/10/2009 a les 15:42:16
  #20534He escrit 4 fanfics amb un total de 43 capítols

  Ja et vaig dir jo que tinc les dots detestivesques del Conan Edogawa i no tu no em vas fer cas,, que jo les coses no les dic per dir jajajaj

  no en serio,, m'he qudat molt sorpresa de saber que ho he endevinat tot XDD

  Capi geniaaaal!! M'encantaa!!

  No tornes a escriure els capítols de principi,, jo crec que estan bé com estan,, i jo crec que bastant gent s'ha aficionat a la teva ff des del principi,, així que no deuen ser tan roins com tu dius no? ( al meu pareixer tots els capis són genials,, des del primer fins a l'últim ^^)

  Continua promptee!!! • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 24/10/2009 a les 13:25:49
  #20548He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  wenu, veig que deies la veritat =) u sentu per no ferte cas! XDXD tot noo. queden un munt de coses que ni t'imagines. wenu va, intenta aquella del personatge moolt secundari que tornarà a sortir per la profecia! ja et dic que aquesta no l'endevines.

  Wenu, ja ho veurem. Merci eeh? :)

  1 pto

  Marta 3

  PD vaa a veure si arribeu als 15!
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 28/10/2009 a les 22:18:16
  #20563He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Veig que no arribeu als 15 en una setmana, per tant, us quedeu sense l'altre de la profecia.

  I no escric aquest comentari per a dir això, només. Sé que havia de penjar avui, i tot i que crec que a ningú li importarà massa ni llegirà això, demà tinc tres exàmens, i sigueu compassius, no puc escriure. Divendres o com a molt dissabte. OK?

  Merci per esperar!

  1 pto

  Marta 3

  PD Agatha Black, et passa algo? Espero que no tornis a estar d'hospitals... si és així, recupera't!
 • AvatarHermione-GinnyEnviat el 28/10/2009 a les 23:11:57
  #20565He escrit 2 fanfics amb un total de 4 capítols

  Ooh, jo volia el de la profecia...

  Una cosa: Pots fer un resumet de la cosa? És que jo em lio una mica...

  Thanks (Per anticipat)!!!

  Hermy
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 28/10/2009 a les 23:25:01
  #20566He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Aish, ara sí que són 15 comentaris i estan tots dins de la setmana... ja m'ho pensaré, potser al final el poso!

  Sí, sí, faré un resum, ho necessito jo i tot. També us passaré una llista sobre els únics personatges dels quals us heu de recordar per ara. Serà més fàcil per tots!

  1 pto

  Marta 3