El Torneig dels Quatre Bruixots - 9: O follem tots, o la puta al riu
AvatarEscrit per Agatha Black
Enviat el dia 15/10/2009 a les 00:42:55
Última modificació 15/10/2009 a les 00:42:55
Tots els capítols de El Torneig dels Quatre Bruixots
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


9: O follem tots, o la puta al riu

9- O follem tots, o la puta al riu

QUINS NERVIS!

Ja hi som tots. Tots al Partenó un cop sopats per escoltar es discurs de començament e curs del papi Sòcrates. I tots sabem que des que hem arribat estàvem esperant això.

Des de fa unes setmanes, quan vam descobrir que en passaria alguna a l'escola, vam començar un projecte que tractava de descobrir què ens esperava aquest curs a l'Acadèmia, què feia el papi Sòcrates cada dos dies al Senat i perquè anava acompanyat tot sovint de tres guiris. No va haver-hi manera. Els qui tenim contactes dins el Senat vam lluitar per aconseguir alguna mena d'informació, però sembla que tots es van tancar per banda, i això que passi el que passi, segur que ens implica a nosaltres.

Això sí, no sembla que sigui res dolent, perquè crec que pràcticament tothom quan s'ha acomiadat avui de la família ha sentit algun "Aquest any serà molt emocionant, ja ho veuràs" o alguna variant acompanyat d'un ample somriure i una picada d'ulls per part d'algú que us han vingut ganes d'escanyar per treure-li informació.  

Expectants. Aquesta és millor paraula per descriure com ens sentim ara. Tots assegudets als nostres bancs amb les túniques penjant elegantment com un mar d'escuma blanca, i mirant nerviosament cap a l'atri. Doncs ja no queda gaire.

Tinc ganes que rebeu el missatge per sentir una cinquantena de bips sonant alhora. Després de dos mesos sense el sobresalt comunitari que té lloc cada vegada que escampo una xafarderia, serà com sentir-se de nou a casa.

Aviat els nostres dubtes seran resolts. Quins nervis!

Sabeu que m'adoreu.

Xo xo

Pandora

 

 


 

Els magatotis, calats de fred però amb un ample somriure a la cara per dissimular-ho, van entrar al Gran Saló i es van tornar a sentir com a casa. Ja era el seu quart any a Hogwarts, però cap dels quatre no podia evitar no sentir-se fascinat pel sostre. Era una nit clara i les estrelles resplendien, sobretot perquè la lluna estava en quart creixent i no n'eliminava el fulgor. 

Es van anar a asseure al fons de tot de la taula de Gryffindor, perquè no volien estar a primera vista dels professors. No tenien cap trapelleria planejada, però ja era per la costum. Ben aviat van arribar els seus cinc amics de tercer, entusiasmats amb la seva entrada triomfal.

—Que guai que hagueu vingut en moto! —va exclamar l'Andrea—. Deveu ser els primers que no venen a Hogwarts en el tren!

—Nah, el meu pare i el meu tiet ja ho van fer —va sospirar el James—. Van venir en cotxe. De fet, no importa com de gran la pugui muntar; segur que el meu pare ja ho ha fet abans.

—Però si sempre et renya un munt per tot... —va rumiar l'Andrea.

—Això mateix penso jo...

—Escolta —els va tallar la Geena—. Que ja no us feu amb la Martha i la Sandy?

—Doncs la veritat és que no gaire —va contestar la Rose—. Des de finals de l'any passat... ara van més amb les del club de fans... suposo que tenen molt de què parlar, tot i que no gaire variat...

El James i el Frank van mirar el sostre.

—No cal que mireu tan al sostre que al tren ja estaven buscant noves adeptes entre les de primer —el va explicar el Lorcan amb un somriure.

—Sí, quan han conegut la Lily... —va fer l'Albus—. L'han volgut subornar perquè els donés fotografies de quan eres petit... amb mi també ho van intentar. La diferència és amb mi no ho van aconseguir —va afegir amb un somriure.

—Què? —va saltar el James—. La Lily els ha donat fotos meves de petit?

—Oh, sí, n'hi ha una que estàs bavejant que estàs especialment encantador —va riure el Charlie—. M'hi jugo el que vulguis que demà la portaran totes impresa a la samarreta.

—Fantàstic —va somriure l'Alice maliciosament—. Jo els en donaré del Frank.

—No si no vols que al teu estimat karding violeta l'atropelli una Harley Davidson de dos-cents quilos —la va amenaçar el Frank.

—I no només això... —va començar a riure el Charlie.

—No només això? —va repetir l'Alice, confosa.

—És que... —el Charlie va mirar els altres que van començar a riure per sota el nas—. És que diguem que han ampliat l'empresa...

—Què vols dia amb això? —va fer la Geena, tement la resposta.

—Que ara ja no és només d'ell de qui parlen —va explicar l'Albus—. Diguem que estan interessades en tots els magatotis.

L'Alice es va posar rígida.

—Nosaltres? —va fer la Geena—. Per què?

Com si haguessin sentit la seva pregunta, de sobre un grup de noies les va envoltar i un flash de càmera les va banyar un instant.

—Mare meva, Alice, d'ona has tret aquesta polsera tan fashion? —li va preguntar una noia que l'Alice no coneixia de res.

—Me la va comprar la meva mare a Harrods... —va respondre, tan confosa que va oblidar-se per un moment de ser borde.

—A Harrods, fantàstic —va dir la noia, que duia l'uniforme de Ravenclaw i era més gran que ells. Es va girar per mirar una noia menuda amb una llibreteta—. Gwen, apunta, encarregar a Harrods cinquanta exemplars d'aquesta polsera. Les vendrem. I oh, Geena, permet-me que et digui que estàs fantàstica amb el cabell llis. Gwen, apunta, aquest any res de rínxols. Alguna cosa més que haguem de saber?

A l'Alice se li va obrir la boca però no en va sortir cap so. La Geena es va mirar la noia amb els ulls com plats.

—Tu ets la Claire Waldorf de sisè, oi? —va preguntar mirant la noia.

—Exacte —la Claire va fer un ampli somriure.

—La que va fundar el club de fans...

—Ahà —va assentir ella, sense perdre el somriure—. Permeteu-me que us digui quan m'ha semblat genial la vostra entrada espectacular, però la propera vegada que no vingueu a Hogwarts en tren aviseu, perquè gairebé m'ha agafat un atac de cor quan no us hi he vist. Per un moment he pensat que havíeu deixat l'escola!

Va fer una rialleta i va marxar, seguida per la multitud de noies.

—O sigui que ara serem els seus models estètics? —va preguntar l'Alice.

—Això sembla —va contestar el James amb una rialla—. Benvingudes al món dels famosos.

—Saps què et dic? —va fer l'Alice—. Que em sembla que m'ho passaré molt bé.

Van callar tots de cop i volta quan les portes del gran saló es van obrir i van començar a entrar els alumnes de primer darrere el Neville. El James va aixecar el cap de mirar de veure alguna cosa.

—La Lily va xopa de cap a peus, oi? —va fer el James, i l'Albus es va posar de peu per veure-ho.

—Això sembla... Per què...?

El James i l'Albus es van mirar.

—S'ha tirat al llac —van dir els dos alhora amb un sospir.

Des d'on eren no es veia gaire bé les expressions dels alumnes nous, però ja se suposaven que feien tots la cara d'acollonits de sempre. Tothom va mirar com el Neville treia el Barret que Tria d'una caixa i el deixava tot espellifat damunt del tamboret que hi havia situat a l'atri. Aleshores el barret es va posar a cantar.

—Per feina, eh? —va murmurar l'Alice, emprenyada—. No hi comptava, amb la cerimònia de la tria. M'estic morint de gana, no hem menjat res des d'aquest matí!

Per sort dels magatotits, la cançó del barret va ser més curta que normalment, i ben aviat el Neville va fer un pas endavant amb un pergamí a la mà per començar a cridar els noms dels alumnes.

—Abercrombie, Aaron!

Un noi menut de cabells foscos es va anar a posar el barret, que li va caure sobre els ulls. Poc més de deu segons després, es va sentir:

—Ravenclaw!

La taula de Ravenclaw va aplaudir fort mentre se'ls unia un nou membre.

—Baskers, Henry!

Un noi amb aire autosuficient es va anar a asseure al tamboret.

—Slytherin!

El noi va córrer cap a la taula on l'esperaven tot de gent amb uniformes verds. El James va veure que s'asseia al costat del Montague. Era el primer cop que el veia des de feia un parell de mesos. S'havia fet un tallat de cabell que li quedava horrorós. Va apuntar-s'ho mentalment per rumiar algun insult per dedicar-li a la primera classe.

—Bloom, Gemma!

Una noia de cara alegre va anar a asseure's al tamboret.

—Hufflepuff!

—Brown, Marta!

Una noia de cabells castanys llisos i molt llargs i ulls brillants es va posar el barret. El James va veure que les cames li tremolaven de la il·lusió.

—Gryffindor!

Per fi un a Gryffindor. El James va aplaudir fort amb la resta de companys.

—Dultor, Laura!

—Deltort, es diu Deltort! —va sentir el James que exclamava la noia, i va somriure—. No és tan difícil, perquè tothom insisteix en dir-ho malament?

Aquella havia d'anar a Gryffindor, va pensar el James, divertit, mentre la noia es posava el Barret que Tria.

—Slytherin!

Al igual. El James va veure com la Deltort anava a seure al costat del Malfoy. Aquella noia no li havia semblat tan desagradable com per merèixer-se allò. Millor que no se separés del Malfoy, ja que era el més... el menys insuportable de la colla.

—Ironhouse, Snowzy!

Una noia pàl·lida es va asseure al tamboret.

—Gryffindor!

Aquella, sí.

—Encara no han cridat a ningú conegut... —es va queixar el Frank.

El primer conegut que van cridar va ser el Lysander Scamander, el germà del Lorcan i fill petit de la Luna, però estava tan distret que ni tan sols es va dignar a aparèixer.

—Scamander! —va insistir el Neville—. Lysander Scamander...!

—Aquest nen és tonto... —va murmurar el Lorcan—. Mireu-lo mirant les musaranyes... menys mal que la Lily acaba de clavar-li un bona empenta.

El Lysander es va donar finalment per al·ludit i, tot badant, va anar a seure amb aire somiador. El barret li va caure sobre els ulls. A la taula de Gryffindor, el Lorcan tenia els ulls tancats amb força i els dits creuats.

—Ravenclaw!

—Sí! —va exclamar el Lorcan i es va posar a aplaudir tant o més fort que els de la taula de Ravenclaw—. Gràcies, senyor gràcies! —va afegir mirant al cel amb gratitud.

Van cridar un parell de noms més, una noia a Hufflepuff i un noi a Slytherin, i aleshores van callar per escoltar qui tocava.

—O'Brien, Kilian!

PAM!

L'Andrea s'havia caigut de la cadira directa a terra.

—Què? —va fer i es va aixecar de seguida per mirar cap a l'atri.

La resta també es van aixecar. Allò sí que era inesperat! L'Andrea feia un any que havia trencat tot contacte amb la seva família. No esperava tornar a saber-ne res.

—No pot ser...

A més a més no era normal que en una família muggle els dos fills sortissin mags. El James no creia que passés sovint.

—Flipa... —va fer el Frank al seu costat.

El noi esprimatxat de cabells i ulls mel, que s'assemblava un munt a l'Andrea, va anar cap el tamboret i s'hi va asseure. Només va haver d'esperar uns segons.

—Gryffindor!

—Kilian! —va cridar-lo l'Andrea, per sobre els aplaudiments eixordadors de la taula de Gryffindor—. Kilian, aquí! Vine!

El Kilian va veure la seva germana i va córrer fins on era, i es van abraçar.

—Per què no m'havies dit que venies a Hogwarts?

—Com? —va fer el Kilian—. No sé on vius! Vas marxar sense dir res!

—Però t'he estat escrivint des de llavors gairebé cada setmana! Podries haver pogut fer servir el meu mussol!

—M'has estat escrivint? —va preguntar el noi, sobtat.

—Sí —va fer l'Andrea, amb un posar d'estranyesa—. No les has rebudes? —el Kilian va negar amb el cap—. El pare i la mare —va entendre ella de seguida—. Un dia d'aquests em sentiran...

—Potter, Lily!

El Gran Saló es va quedar en silenci, com sempre que cridaven algú famós —o amb un cognom famós, més aviat. Els murmuris van envair la sala quan la Lily va anar a seure al tamboret xopa de dalt a baix.

—Ens ho hem passat bé? —la va recriminar el Neville amb una mirada recriminadora.

—Molt —va assentir la Lily.

El Neville anava a posar el barret sobre la noia, però tan bon punt li va fregar els cabells vermells i molls, va cridar:

—Gryffindor!

—Com no —va somriure el James, mentre la Lily, quan ja els havia localitzat corria cap a ells deixant un rastre d'aigua per on trepitjava enmig dels aplaudiments i els crits de "Ja tenim el pack!".

—Heu vist qui m'he trobat al tren? —va somriure la nena, passat el braç per l'espatlla al Kilian, a qui havia conegut l'estiu anterior durant el viatge a Dublín—. És cert això que diuen que heu vingut amb moto? James, et mataré, jo també volia anar en moto!

—No t'ho has passat prou bé al llac, ja?

—Sí, però llançar-se des de tant amunt al cel ha de molar encara molt més!

L'Albus va fer rodar els ulls i va fer un sospir.

La tria va seguir mentre parlaven, i ben aviat van quedar només quatre persones.

—Von Llasë, Lyra!

Una noia de cabells tirant a ros i pigues a la cara va asseure's, nerviosa.

—Hufflepuff!

—Weasley, Hugo!

Els magatotis i companyia van callar i van mirar el noi pèl-roig, expectants. La Rose es va aixecar i tot, fent petits saltets dels nervis.

—Gryffindor!

—Sí! —va cridar la Rose i tots es van posar a aplaudir ben fort quan l'Hugo se'ls va unir amb un somriure radiant.

—Williams, Iris!

Una noia molt alta es va asseure al tamboret.

—Ravenclaw!

I finalment, van cridar l'última persona, una noia de cabells foscos i ulls penetrants.

—Zabini, Sally!

—Slytherin —va dir el James a la vegada que ho deia el Barret que Tria.

Hi havia cognoms que no fallaven mai.

La McGonagall es va aixecar de la cadira mentre el Neville Longbottom s'enduia el tamboret i el Barret que Tria i es va dirigir als alumnes, que van tornar a quedar en silenci a l'instant.

—Benvinguts un any més a Hogwarts —va dir la McGonagall amb un somriure amable que acostumava a perdre cap a finals de la primera setmana i no recuperava fins a primers de juliol quan començaven les vacances—. Crec que feia moltíssim que l'1 de setembre no queia en divendres i, per tant, tenen la sort que aquest curs tenen un cap de setmana abans de començar les classes, cosa que els anirà molt bé, sobretot als de primer, que es podran familiaritzar amb l'escola. Bé aquest curs tinc moltíssimes coses que explicar-los i estic convençuda que els semblaran d'allò més interessants, però... no sé vostès però jo tinc gana, de manera que primer menjarem i després ja parlarem, eh?

—Ben dit —va fer l'Alice quan va veure que les plates s'omplien d'un menjar excepcional—. De què creieu que va tot això que diu que ens ha d'explicar moltes coses? El pare s'ha estat comportant d'una manera molt estranya, aquest estiu. No para va venir a Hogwarts a no sé què fer, i no entenc, perquè normalment a l'estiu procura no posar-hi els peus aquí.

—Ara que hi penso... —va dir el James—. Vaig sentir al meu pare comentar alguna cosa a la Lily sobre que tindríem molt que explicar-los a les cartes... sobretot jo, va dir. No entenc per què. És la Lily, la que és nova, no?

La conversa va seguir per aquest matí, tret del Kilian i l'Andrea, que s'estaven posant al dia. L'Andrea encara no es podia creure que tingués el seu germà allà i que els seus pares no els haguessin deixat posar-se en contacte. Era estúpid, i més quan sabien que anaven a la mateixa escola.

Quan van acabar de sopar, la McGonagall es va tornar a posar en peu, i, ja tots amb les panxes plenes i ben tranquils perquè l'endemà es podrien aixecar tard, es van disposar a acollir les notícies aquelles tan interessants amb els braços oberts.

—Començarem per les coses de cada any, que les tindrem enllestides ràpidament —va informar la McGonagall—. Per segon any consecutiu no tenim canvis a la plantilla, tot i que com hauran pogut comprovar el professor Longbottom ha tornat a la feina després d'uns mesos de baixa i, per tant, es restaura l'assignatura de Botànica.

»Hi ha un munt d'objectes prohibits a l'escola, però mai no m'he après la llista de memòria. Si la volen consultar és al despatx del senyor Filch, però perquè se'n facin una idea... no ens agrada res que es vengui o es podria vendre a Bromes dels Bruixots Bessons. No sé si n'hauran sentit a parlar... per les seves rialles suposo que sí.

»Què més... ah, sí. El bosc que és a l'altra banda del camp de quidditch. Maco, maco, maco. Es diu el Bosc Prohibit. Endevinin per què. Sí, exacte —va fer la McGonagall quan la gent va tornar a riure—. Som així d'originals.

»Diumenge a la tarda hi haurà la tria dels Germans Acadèmics dels de primer curs. Ja saben que s'hi poden apuntar a partir de tercer i que els pujarà un punt en totes les matèries. No s'hi poden presentar alumnes que ja ho van ser l'any passat, perquè tenim molt demanda.

»Les proves de quidditch seran la segona setma... Ah, no —es va rectificar—. Aquest any no hi ha quidditch.

Aquí la gent ja no va riure. L'alumnat més aviat s'havia enfurismat i es miraven sense entendre res, alguns fins i tot cridaven (el Fred Weasley el que ho feia més fort) i la Lily, deixant-se endur, es va posar a xiular.

—Li tirem tomàquets? —va proposar.

—Tu tira-li un tomàquet a la McGonagall, i veuràs quin curs que passes —la va advertir l'Albus—. Però a què ve això de prohibir el quidditch?

—La veritat és que aquests últims anys hi ha hagut molts ferits... —va fer la Geena—. No m'estranyaria que els pares s'haguessin queixat i ho fessin per precaució...

—A la McGonagall li encanta el quidditch —la va rebatre el Frank—. Ella no el prohibiria...

—A veure, siusplau! —la McGonagall va cridar al silenci, i mica en mica, els crits de queixa van passar a ser simples murmuris malhumorats—. Si em deixen explicar-los la raó per la qual no hi ha quidditch, estic convençuda que s'alegraran. Anem a veure. Han sentit a parlar mai del Torneig dels Tres Bruixots?

El Gran Saló va quedar en silenci a l'acte. Silenci que es va trencar cinc segons després de cop, quan tothom es va posar a parlar en veu alta i animadament.

—Què diu ara?

—Va en sèrio?

—De debò?

—El Torneig dels Tres Bruixots?

—Però no l'havien prohibit perquè va morir no sé qui?

—Es deia Cedric Diggory i era familiar meu, idiota!

—Silenci, siusplau! —va cridar la McGonagall—. Ja sé que molt de vostès saben què és, però també n'hi ha que no, de manera que permetin-me que faci una petita explicació.

Els magatotis no cabien en si de goig.

—El Torneig dels Tres Bruixots, us ho podeu creure? —va fer la Geena.

—L'últim cop va ser, a veure on toca aquest cop! —va exclamar el James.

—Espero que a Durmstrang no —va murmurar el Frank—. Si ja passo fatal els hiverns aquí a Escòcia... no suportaria ser allà dalt a Rússia o vés a saber on...

—No et facis il·lusions —va dir l'Alice—, perquè com no es faci aquí només hi aniran els candidats a paladins... Perquè no ho podien fer tres anys més tard? No ens hi podrem presentar...!

Van estar discutint una estona fins que la McGonagall va acabar d'explicar el que la majoria ja sabien, i una petita variació en el discurs els va captar l'atenció.

—... tot i que aquest any hi ha hagut uns quants canvies en les normes del joc. Per una banda s'han extremat les mesures de seguretat perquè no torni a haver-hi cap mort. De l'altra però, s'han fet concessions: donat el fet que l'últim torneig el va guanyar un bruixot de quart curs, trobem excessiu limitar l'edat dels paladins a disset. Aquest any i sense precedents, s'han establert les normes que s'hi podran presentar els alumnes que tinguin o facin aquest any els quinze anys; en altres paraules, aquells que hagin nascut l'any 2003 o abans.

Els Longbottom, que havien nascut el gener del 2004 van deixar caure el cap sobre la taula, abatuts. La Geena es va limitar afer un sospir trist.

—Quina pena, no...?

Va callar de cop quan es va adonar del mateix que s'acabaven d'adonar els altres tres. El James tenia els ulls com plats.

—James, tu ets... —va fer la Geena.

—... del deu de desembre... —va seguir el Frank.

—... del 2003 —va acabar l'Alice.

El James va empassar saliva i va assentir. Allò anava de debò?

—James, et presentes —va fer el Frank. No era una pregunta, més aviat sonava a una ordre—. Seràs una representació dels quatre.

—Però només faig quart, segur que els altres... —va començar el James.

—Au, va, James —el va tallar l'Alice—. Saps de sobres que tenim un nivell molt superior al del nostre curs. Podríem estar fent sisè.

Van haver de callar perquè la McGonagall va seguir parlant, i era necessari escoltar.

—La segona diferència respecte als altres anys (n'hi ha tres, aquesta és la segona), és que abans només es deixava viatjar a l'escola estrangera a aquells que tenien intenció de presentar-se com a paladins. Hem decidit que aquesta regla era una autèntica ximpleria, ja que mai està de més viatjar una mica i conèixer altres països i cultures, de manera que els animo a tots a venir.

»Per suposat no és obligatori, i necessitaran el permís dels pares o tutors. S'han creuat amb els mussols venint en tren, de manera que abans de dilluns al matí ja tindrem totes les autoritzacions, que per cert, serà el dia que marxem, de manera que només tenen aquest cap de setmana per decidir-se.

»I això ens porta a la tercera novetat: la seu on se celebrarà el torneig. Tradicionalment, al Torneig dels Tres Bruixots només hi participaven les tres escoles de més renom d'Europa: Hogwarts, Beauxbattons i Durmstrang. Però, és clar, aquestes regles es van fer fa centenars d'anys i les coses canvien. Ens hem adonat que ara hi ha una quarta escola a Europa que ha guanyat molt durant els última anys i que actualment s'ha fet un lloc a l'Ivy Ligue de les escoles de màgia. Per això s'ha canviat el nom del torneig, i ara s'anomenarà el Torneig dels Quatre bruixots, perquè hi competirà una quarta escola que, pel fet que no ho ha estat mai abans, serà la seu. Estic parlant de l'Acadèmia d'Atenes.

La Geena va sufocar un crit i va fer un bot de la cadira.

—Mare meva, no m'ho puc creure! —va xiclar—. Ens n'anem a Atenes!

Les mirades de l'Alice i el James es van encreuar i, per un segon, van saber que tots dos estaven pensant el mateix: per un cantó hi havia el Paris. Per l'altre cantó hi havia l'Elektra. Però justament el cantó que agradava a un desagradava a l'altre, i viceversa.

—Bé, doncs —va fer la McGonagall—. Tot desitjant que ja no vulguin afusellar-me per haver-los deixat sense quidditch, crec que hauríem d'anar acabant perquè tenen tot un cap de setmana per endavant per pensar què volen fer. I és extremadament tard, de manera que no els distrec més. Bona nit! Poden marxar tots menys... bé, menys els quatre elements de sempre, que ja saben qui són.

Els magatotis no es van ni immutar pel comentari i van deixar que tothom marxés mentre ells ajuntaven els caps sobre la taula per seguir parlant.

—James no sé què dubtes! —va exclamar el Frank— T'hi has de presentar! No et pensis que s'hi presentarà tanta gent, és molt arriscat! Hi ah hagut gent que ha mort, saps?

—Aquests són els teus arguments perquè m'hi presenti? —va exclamar el James.

—Ei! —va fer el Frank—. Si m'hi pogués presentar jo, ho faria! Si poguessim ens hi presentaríem tots!

—Ja, però seria diferent, precisament perquè ens hi presentaríem tots... —va murmurar el James.

—I si ens ho presentem tots? —va dir l'Alice, i tots se la van quedar mirant sense entendre res—. O sigui, a veure. Al torneig des tres bruixots és tradició fer-hi trampes, no? Què passa si presentem al James... però som tots quatre els que ens ho currem? Vull dir que, un cop triessin al James com a paladí, cosa que no crec que fos gaire complicada, guanyaríem segur, els quatre junts. Tenim una capa d'invisibiltat, tenim els mirallets intercomunicadors, tenim els rondadors que només podem veure nosaltres.... i som animàgics secrets, per l'amor de Déu! Guanyaríem sí o sí!

—Són mil galions, eh? —va fer la Geena amb un somriure.

—Home vist així... —va fer el James—. Si realment ens ho poséssim els quatre... no veig com podríem no guanyar...

—Exacte —va assentir l'Alice.

—Mare meva, què faria jo, amb mil galions? —va somriure el James.

—Dos-cents cinquanta —va corregir-lo el Frank—. Si juguem tots ens repartim el premi.

—Home... —va fer el James.

—No home ni res —va somriure el Frank, tot i que parlava seriosament—. O follem tots, o la puta al riu.

—Està bé, està bé —va riure el James per l'expressió que havia fet servir el seu amic—. Em sembla just.

—És clar que sí! —va assentir la Geena.

—Els quatre junts a mort, com sempre —va fer l'Alice.

—M'alegra sentir-ho —va fer una veu des de just darrere seu que, per variar, se'ls havia acostat sense que ho notessin—. Perquè ja els he imposat el càstig.

Els magatotis van sospirar.

—Aquest cop serà una mica diferent —va fer la McGonagall—. Ja estic cansada de fer-los treure feina de sobre al Hagrid, al Filch o als elfs domèstics. Aquest com em faran la feina a mi.  

—Vol que anem a donar ordres a tots els professor, que insultem i deixem en ridícul a tots els pares que critiquin la seva forma de portar l'escola, i que anem a cridar-li al Conseller d'Afers Màgics? —va preguntar el James, encuriosit, ja que allò era el que feia normalment la McGonagall.

—No, aquest és la part que m'agrada fer a mi, de fet —va respondre ella amb un somriure malèvol—. No vull que facin de.... de secretaris per dir-ho d'alguna manera. Serà un cap de setmana agitat. Hauran de mirar quines autoritzacions arriben dels pares per anar a Grècia, de tots aquests vull que em facin una llista dels que finalment hi aniran i els que no, vull que portin vostès la reunió de diumenge dels germans acadèmics i... oh, sí, ja que hi són, podrien mirar de fer-me quadrar els horaris dels que es queden a Hogwarts...? —va afegir posant-los sobre la taula uns quants fulls plens de taules i d'assignatures—. Porto com tres dies mirant de fer-los quadrar però no hi ha manera. Els faria res, arreglar-me'ls per dilluns a primera hora?

El James se la va mirar.

—És una pregunta trampa, oi?

 

 


 

VIST:

Tota l'escola amb un pam de nas i la boca oberta escoltats el Papi Sòcrates. K i Mr Playboy anunciant a tothom que li interessés que pensen apuntar-se al torneig sí o sí. P i C parlant animadament dels guiris guapíssims que coneixeran aquest curs. S'accepten apostes per veure quina de les dues lliga més. S tancant-se a la seva habitació de Beta amb un sospir: aquestes coses no estan fetes per ella. E fent exactament el mateix a Alfa però tancant també les finestres i les cortines, com sempre. És que té por que algú l'espiï i li faci fotos i les vengui, ara que és famosa perquè apareix en un anunci de texans? En fi, que tots ens morim de ganes que sigui dilluns per veure arribar els nostres hostes!

Sabeu que m'adoreu.

Xo xo

Pandora


Llegit 1472 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 15/10/2009 a les 00:50:18
  #20418He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Ok, a veure:

  1- Perdó pel ratràs. Ja vaig explicar que he estat de metges i d'hospitals, ho sento molt, però no he pogut fer mes. Estic bé, gràcies per preocupar-vos. Espero no trigar tant amb el següent.

  2- Espero de tot cor que no m'esborrin el capítol pel títol, perquè no tinc cap intenció de canviar-lo. No és que me l'hagi tret de la màniga, és una frase feta típicament catalana que am va dir fa dos cies una amiga meva que és catalana de la cepa, de poble, i em va encantar. Trobaria una mica fora de lloc que no me la deixessin fer servir presisament en aquesta web que promou l'ús del català. Que sapigueu que és una frase feta, i com a tal, no s'hauria de perdre. A més a més, és genial i no la utilitzo com a insult ni crec que sigui groller i pugui ferir els sentiments de ningú. Gràcies.

  3- M'he de posar al dia de tooootes les fanfic, i també contestar els missatges del capítol anterior. Com comprendre, si no he tingut temps per escriure, tampoc no n'he tingut per llegir. Mica en mica, ok?

  4- Comenteu moltíssim, ok? La majoria ja us esperàveu moltes de les coses que es diuen, però bé, com comprendre caldria. Què me'n dieu del Kilian O'Brien? Algú se l'esperava, aquesta? XD

  I bé, res més, que comenteu molt i que espero que us agradi!. Ens veiem a la propera, que es dirà...

  10: LES NENES BONES VAN AL CEL... I LES DOLENTES, A TOT ARREU.

  Apa, xo xo

  Agatha Black
 • myre_ginnyEnviat el 15/10/2009 a les 10:20:50
  #20419

  holaaa!!

  ei, ma encantaat, malegro q ja et trobis millor.

  el Kilian a hogwarts! es genial, kina rabia els pares d l'Andrea, a mi em separen dl meu germa i els mato!!

  ja tin ganes d veure'ls a tots a Grècia, son un perill public! sobretot la Lily, q comença el curs a la seva manera.

  petons! seguex aviaaaat!!

  per cert, q soc primera!! jeje  axo no mavia psat mai :)
 • Laiia Von LlasëEnviat el 15/10/2009 a les 14:58:13
  #20420He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  1- Estas perdonada del tot pel retràs. No et pensis que no me estressat sense capitol pero esqe m'ha agradat tant que ho compensa. 2-El títol del capi es perfecte, realment seria molt injust si el borressin. 4-Aviam, m'esperava lo del torneig i que seria a grècia però no que hi podrien anar tots, diguem-ne que no m'avia parat a pensar en aixó de les edats: encara que hi anès poca gent els magatotis hi anirien i punt! Tampoc m'esperava aixó d'en Kilian però la veritat, nosé com podria haver-m'ho pensat. No els facis pensar gaire durant el cap de setmana que  no estaràn en plena forma pel torneig.I et voldria felicitar perquè tens telepatia o una intuició flipant: soc tal com m'has descrit, pigues i cabell clar, i el nom de Lyra també m'encanta. Gràcies per fer-me sortir:)! I ara vaic a Grècia: no he entès què li pot passar a l'Electra perquè s'hagi de tencar a l'habitació. I respecte al que em vas dir de que el Paris sortiria bastant a partir d'ara vaig pensar: serà el paladí de Grècia però desprès vaig pensar que no anava pas a l'escola màgica i desesperada perquè vull qe surti molt he arrivat a la conclusió de que putser ajudarà als del Torneig o que serà jutge o que simplement l'Alice i la Geena l'aniràn a veure xd. Continua aviat que ja volem anar a Grècia. Petons. • AvatarullalEnviat el 15/10/2009 a les 15:01:34
  #20421He escrit 1 fanfics amb un total de 10 capítols

  hola!!!

  jo també he estat bastant desapareguda... no ho sabia que havies estat fotuda pero m'alegro de que ja estiguis bé.

  el capi com sempre genial. me l'he impres i l'he llegit a l'autobus de cami cap a casa i em partia... tothom em mirava...

  claire waldorf de que em sona el cognom? a si...

  bé sapigues que ja m'he posat al dia amb gossip, al final qui em tortura és el meu germà, en contes de fer-ho jo a ell.

  i certament a la segona temporada i el que portem de la tercera me reconciliat amb la blair i en Chuck... i si en chuck i la blair son els teus james i alice aixo vol dir... que... en Rufus és en Harry, m'encanta... jajajjajja, no explico més que no vull spoliejar ningú.

  al final haurem d'obrir un tema de gossip girl al forum.

  bueno m'estic desviant molt.

  i no, no m'esperava que aparagues en kilian per hogwarts, com tampoc entec perquè els seus pares no els deixen parlar, és totalment il·lògic.

  la mcgonagall s'ha passat una mica no amb el castic? de totes maneres no crec que tinguin problemes en fer cuadrar els horaris, és molt més facil que els magatotis diguin que tothom vol anar a grècia i que tothom té permis, s'estalviaran moltissima feina i els alumnes estaran eternament agraits. o sigui que al final no serà tant bona idea la de la minerva.

  i el titol del capitol següent és molt revelador, només pot indicar una cosa PROBLEMES.

  crec que ja no tinc res més per comentar.

  kisses, N.
 • Avatarivi_potterEnviat el 15/10/2009 a les 15:23:40
  #20422He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  Holaaaaaa :)

  Mare meva, m'a encantat! Per cert no tenia ni idea que estaves de metges i hospitals, ja en som dos! Espero que no hagi estat res greu ;)

  Anem a pel capítol, puta Lily, en serio cada vegada m'agrada més la tia xdd! Lo del torneig m'imaginava que aniria així més o menys, encara que odio las trampes i això però en fi farem la vista una mica grossa... Crec que l'has clavat amb el Lysander, és tan Luna! I els germans O'brien mai m'hauria imaginat que anirien junts! Una pregunta, bé un dubte, a l'Acadèmia d'Atenes també és un col·legi internat no? Perquè llavors l'Alice no tindria perquè veure al Paris, ja que no és mag no? (muahaha) ENcara que sé que te les enginyaras com sigui...

  Un dubte, a quin any representa que passa el fanfic? No sé si ho havies dit abans però llavors no m'havia enterat...

  Bé, molts petons i segueix aviat! :)
 • AvatarLaura*MalfoyEnviat el 15/10/2009 a les 17:04:46
  #20423He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  Hoolaa!! Esta perdonada de qualsevol retras porrible, el capitol es una passada i se ma fet super cuurt!

  estic veient que aki la gent fa unes parrafades impresionants, el problema es que jo no tinc temps, pero voldria comentaar que l'escena en que surt el meu personatge m'encanta! És exactament el que hagués contestat jo, de fet ho faig quan els profes em canvien el cognom XD.

  Un petoo! :)
 • Avataranna_lovegoodEnviat el 15/10/2009 a les 18:57:01
  #20425He escrit 3 fanfics amb un total de 26 capítols

  o.O el Kilian?que fort!

  -Es deia Cedric Diggory i era familiar meu, idiota!-aixó m'ha matat xd

  i la Lily tirant-se al llac?fantastic.

  el retràs totalment perdonat gracies al fantastic capitol que has penjat :)
 • Avatarrodlel14Enviat el 15/10/2009 a les 19:02:52
  #20426He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  Hola!!! Bé, que m'agrada molt el capi!! I per fi hi surt en Henry!

  Bé, no crec que hi hagi res a dir... Perfecte! I lo del títol, a casa es diu molt, sobretot entre els cosins!

  Rodlel14 (Enric)
  Muahahahahahaha!

  PS: Tardaré una miqueta a publicar el meu capi... És que tinc feina!
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 15/10/2009 a les 20:01:45
  #20429He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  Cinc a Gry i jo la primera. Ueeee!

  Re, que em farà molta ilu dormir a la mateixa habitació que la Lily (i que la ullal també, of course, però és que la Lily és tant... Lily).

  Perdó pel retràs? No, no et perdono. Com que jo no em retrasso mai... estic pensant que posaré data per obligar-me sí o sí a penjar.

  Però que sàpigues que portava tres tardes amb el hpcat allà i anant mirant si penjaves per comentar-te la primera. I vas i penges just la tarda que no estic a casa. És que sóc gafe.

  Del Kilian... això sí que m'ha agafat completament desprevinguda. No m'ho esperava, ves.

  Aish, doncs ara no se m'acudeix res més. No estic inspirada.

  Coneinua aviat!

  1 pto

  Marta 3

  PD tu saps on m'he ficat? Tu saps què és tenir l'encarnació de l'Snape de profe de Català? Depriment. Senzillament depriment.

  PD2: això va de bon rotllo, eh? I sé que pensaràs que una enana de 14 anys no t'ho ha de dir, però ho sento, no m'ho puc callar. No vull tornar a veure que li desitgis a ningú bullyng. Ni a l'Snape, ni a la rata ni al Hitler. Potser es mereixen altres coses, però el Bullyng no. És un despertar-se cada dia amb la sensació que tothom t'odia. I a més, que és culpa teva.  Et penses que ets imbècil perquè no caus bé. I sense entrar en detalls, et dic que si jo no l'hagués superat, ara mateix no estaria fent aquest comentari. OK? Així que ja ho saps. Però de bon rotllo, eh? :)
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 15/10/2009 a les 20:02:56
  #20430He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  Ah, sí, que veig que encara tens el dibuix XD

  Si em flipo molt te'n faig un de la Geena.
 • AvatarPorcupintí-naEnviat el 15/10/2009 a les 20:37:43
  #20431He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  hahahah!

  Així que Claire Waldorf, eh? xD Em sona el nom...

  M'encanta tant però tant! I m'agrada que ara tractis l'Albus com a persona! Sí, senyor! Formen un bon trio de germans, aquests dos!

  I el Kilian..! Que guai!

  La Lily és la miiiilloooor!

  Espero que els deixi passejar per Atenes! (Paris...aaai...)xD

  un petó!, Geeeeeee!!

  Maria • AvatarPorcupintí-naEnviat el 15/10/2009 a les 20:38:56
  #20432He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  Ahhh! Síi..I ara que he llegit el comentari de la marta_ginny.. et dic que jo també hi tinc coses en comú!
  ;) • Avatarrodlel14Enviat el 15/10/2009 a les 21:16:11
  #20433He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  Estic d'acord amb la marta_ginny : el bullying provoca coses horribles. Et sents buit, com si els altres tinguessin raó i tu no fossis res...

  Un cop ho superes et dius "Com és possible que m'hagi deixat embaucar per una bestiesa així?!" Però quan ho estas passant, encara que només siguin un parell o tres d'idiotes covards que et tenen enveja i no et cauen bé... diguem que no t'ho passes gaire bé.

  Rodlel14 (Enric)
  Muaha...

  PS: Perdó per el comentari, però quan vaig començar l'ESO vaig passar per una situació semblant durant un temps. No per arribar a l'extrem del bullying, però...
 • MrsBlack AnònimEnviat el 15/10/2009 a les 21:19:48
  #20434

  ooooooooooooooooooooh(L)
  m'encanta!
  Sally oh, Sally que bé! el meu personatge!
   quina ilu ^^!
  siusplau no me la facis GOTICA ni EMO ni res raro.. xd

  molttts petoooooooooooons! • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 15/10/2009 a les 21:38:33
  #20435He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  Ueee club anti-bullyng! Ja en són 4!

  Dos o tres idiotes? Imagina tota una classe. El que s'ha de passar per treure bones notes...

  Per cert, que no m'havia fixat en això de la Claire Waldorf. Però mola!

  PD deprimeixes, nena. Ja tens 15 comentaris i encara no n'has respost.
 • Avatarrodlel14Enviat el 15/10/2009 a les 22:09:44
  #20436He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  Sí, a mi em venia de lo mateix, marta_ginny. Ara resulta que treure bones notes és una cosa negativa! I a primer, que no coneixia a gaire gent... Diguem que no va ser massa constructiu.

  Ara, que no els ha servit de res! Aquí, fent quart d'ESO, i segueixo amb excel·lents, eh! Que no es pensin que podran, amb mi!!

  Ara ja està... Sempre hi ha algun subnormal que segueix... Aquells 3 o 4 idiotes que deia, que segueixen fent-me la vida impossible. Però tinc una bona manera de lluitar contra això... Ignorar-ho. "Tot el que tu pensis de mi és problema teu"

  Rodlel14 (Enric) Muaha...

  "Lupus est homo homini, non homo, quom qualis sit nom novis."
 • Gemma EvansEnviat el 15/10/2009 a les 22:42:49
  #20438

  ia et trobas b?? wenu si no axo speru!
   k majo el mini o'brien!! jahajh! la lily mancanta cm sempra... qe sa suposa k vulia pasca el calamar gegan??jahaja! mmm... el lysander es mes enpanat k la luna?? ajhajha es dificil pro crec k si! avera... wenu la McGo no ma dasabut am al castig!! jahjah! i e rigut mol am la Gwen! ajhajah io vull un braçalet! jahajha! qe mes... el james ia es pot coinciderar paladi oi? wenu simes nno axo speru! ajhajah!
  wenu res k ma fet molt ilusio ana a hufflepuff!
  apa ptns

  ~~Gemma~~
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 16/10/2009 a les 10:08:50
  #20439He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Uo, uo, quants comentaris! Bueno, ara he d'anar a classe i no em dóna temps de contestar-los tots, però sí que m'agradaria aclarir una cosa perquè m'ha sabut molt greu que penséssiu això de mi i que m'hagueu malentès d'una manera que no pretenia. De vegades dic les coses de manera que crec que no queden molt ben expressades, o que poden donar lloc a males interpreteacions.

  Per suposat que no estic a favor de bullying. Mai de la vida. Això que es doni l'esquena a algú perquè és tímid o perquè és intel·ligent, o responsable, o perquè no té ningú que li faci costat o perquè sigui depressiu, o pel simple fet que saps que no es defensarà ho trobo denigrant i vil. No m'estava referint a això i em sap molt greu que ho hagueu vist així.

  Només perlo del fet que hi ha persones a les crec que se'ls hauria de fer al buit. I no quan són petites i no saben el que es fan, però hi ha persones (i en conec algunes, per desgràcia) a les que no se'ls ha de seguir la veta perquè tenen unes conviccions realment malèvoles. I són normalment aquestes persones persones les que després fan aquesta mena de bullying a la gent que no espot defensar. Per això crec que no se'ls ha de donar ocasió que facin mal a ningú, perquè crec que tenen verí en comptes de sang. A aquesta mena de gent se li hauria de donar l'esquena i evitar com fos que algú els admirés o els idolatrés, perquè si aquesta gent està sola no pot fer res, però quan hi ha algú que els comença a seguir poden arribar a ser molt perillosos.

  He viscut un parell de casos de bullying a la meva classe. No he estat mai l'agressora ni tampoc l'atacada, però un cop ho vaig veure, no em vaig quedar de braços creuats. La primera vegada vaig pegar directament a la noia que s'havia ficat amb una altra perquè com deia ella "era una friki i no l'aguantava". No em van expulsar de miracle, perquè la meva tutora em tenia molt mimada i va donar la cara per mi i em va defensar. La segona vegada el bullying no va arribar ni a començar perquè la víctima anava a ser una de les meves millors amigues, i aquell cop em vaig estar de pegar ningú, però vaig deixar la noia en ridícul davant de tota la universitat d'una manera molt... flagrant.

  Crec que la millor manera d'evitar que els imbècils puguin arribar a tenir una mica de poder per sobre de les altres persones és deixar-los enridícul i procurar que, si ells no canvien, almenys ningú no els faci costat. Perquè una persona sola no pot fer res, però si molts el recolzen... en fi.

  Espero que no m-hagueu jutjat tots tan malament, potser no em vaig explicar clarament al fòrum, però el qui pensi que no m'hauria hagut de ficar amb la gent amb qui em vaig ficar, crec que està equivocat, perquè tot i la bronca que vaig tenir, em sento orgullosa del que vaig fer u ho tornaria a fer. De vegades els professors fan la vista grossa, i trobo que està é que cert tipus de gent sàpiga que hi ha altra gent que està allà que li pot fer la vida impossible (això va pels magatotis i l'Snape).
 • AvatarPorcupintí-naEnviat el 16/10/2009 a les 15:53:44
  #20443He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  D'acord Agatha.
  I Rodlel14 i marta_ginny, també he tret bones notes sempre xD
  I l'any passat no l'altre vaig estar aprenent a ignorar la gent idiota aquesta. Potser continuen i no paren, però mentre els ignoris... Pe`ro clar, seria diferent si peguessin que això no es pot ignorar, no?

 • AvatarTooruEnviat el 16/10/2009 a les 16:19:36
  #20445

  Holaaa!!

  Genial, com sempre! Espere que estigues ja millor.

  Que guay sere companya de Lysander, m'encanta!

  Fins aviat!
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 16/10/2009 a les 19:07:29
  #20448He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  Ja ho sé, que no ho deies en aquest sentit i que no volies dir que estiguessis a favor del bullyng. Però vaig veure el comentari i vaig pensar que ho havia de dir. Però ja t'ho he posat, de bon rotllo, eh?

  Marta 3

  PD En James del 2003? Vaya, és un any més petit que la meva germana petita i resulta que té la meva edat XDXDXD
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 17/10/2009 a les 16:58:05
  #20456He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Dios, se m'ha esborrat tot el primer comentari quan ja el tenia acabat! XDXD Torne-m'hi.

  myre_ginny: sí, ets la primera ^^ Els peres de l'Andrea estan una mica imbècils sí, però és que té ser de la reialesa... sempre hi ha problemes amb aquestes famílies, es perocupen més de la imatge que de la família... tot té els seus inconvenients. I sí, els magatotis són un perill públic, sobretot ara que hi ha la Lily! XD

  Laiia Von Llasë: No fotis, ets igual que com t'he descrit? jajaja, de fet us he descrit a tots pel que m'ha suggerit el nom del vostre personatge, de vegades em passa que relaciono un nom amb un aspecte determinat! ^^ De moment sembla que el títol no ha ofès gaire els moderadors... la veritat és que ja fa molt que no m'esborren cap capítol. El finde... wenu, tindran molta feina, però ho superaran. Això que l'Elektra es tanca ja sortirà, però és pel seu desordre maniàtico-compulsiu... ja saps, aquestes coses rares d'ella. XD I el Paris, no, no va a l'Acadèmia, però les normes d'allà no seran exactament com a Hogwarts.

  Ullal: mera meva, amb lo llarg que m'havia quedat la teva contestació, ia ra l'he de repetir... anda, va. ^^ Això que rigueu tant amb la fanfic és molt guai, però us consello que no ho feu al transport púbil, perquè a mi em passa que estic llegint alguna cosa molt graciosa i em poso a partir-me de riure i la gent s'partade mi i em mira raro... XD. La Claire Waldorf va sortir ja fa molt, però com encara ningú veia GG, doncs ni tan sols us vau adonar que sortia XD. M'alegro que ja et caiguin bé el Chuck i la Blair... ella és alice total. I el Chuck i el James no s'assemblen molt, però tots dos son els meus personatges preferits del seu àmbit! ^^ Pel que fa els pares de l'Andrea.... a veure, sortirà, però representa que creuen que ha deshonrat la família i no volen que el Kilian hi tingui gaire relació perquè pensesn que serà una mala influència... de fet, no l'haurien deixat anar a Hogwarts si ell no hagués jugat bé les seves cartes... I, no els magatotis no poden fer veure que tothom té permís, perquè la McGonagall es mosquejaria una miqueeeeeeta quan comencés a rebre denúncies dels pares per segrestar els seus fills. XD. I el títiol.... no vol dir problemes, en relaitat, només un lema d'una tonteria que se m'ha acudit...!

  Ivi_potter: estic, bé, estic bé, però gràcies per la preocupació! ^^ Però espera perquè em sembla que tenim un problema: Odies les trampes? En sèrio? Doncs em sembla que no cal que llegeixis la fanfic, perquè fàcilment es podria titolar "Totes les Trampes que es poden fer en un concurs" XD. Com diu el Hagrid, "al Torneig sempre s'hi han fet trampes i sempre se'n faran". I de fet, aquest és el subtítol de la fanfic, sortirà quan surti la imatge definitiva... cap allà el capítol 12 o 13. L'Acadèmia, sí, també és interna, però les nromes són uan mica més laxes respecta això per simple fet que està al bell mig d'una capital. Hogwarts té jardins i l'Acadèmia té una ciutat. de manera que poden sortir per la ciutat en les seves hores lliures. Ja ho veureu. Ah, i pel que fa a l'any, som al 2018... de fet és l'any que seria tenint en compte que el Harry va néixer el 1980 i k l'epíleg diu 19 anys més tard i ell ja en té 17... en fi, que està tot contat! ^^

  I envio ja no sigui que se'm torni a esborrar, i segueixi en un altre!
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 17/10/2009 a les 17:12:47
  #20457He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Laura*Malfoy: jajaja, m¡he imaginat això del cognom quan em vas explicar que ningú el deia bé i he aprofitat per posar-ho. No sé perquè m'he suposat que t'agradaria anar a Slytherin, per això! ^^ Merci per comentar!

  anna_lovegood: crec que ningú s'esperava el Kilian! I el comentari del cedric bé del caádor de Hufflepuff, que també es siu Diggory (aquell que es va pegar amb el James quan el partit el curs passat), però no m'ha semblat rellevant especificar-ho. I la Lily.. sí, s'havia de tirar al llac! XD

  rodlel14: sí, el dius molt aquest títiol? I és clar que surt el Henry, lo prometido es deuda, no? XD. Pel que fa atot això del bullying espero haver-me expressat prou clarament, ara. No estic enfadada però m'han fotut molt les acusacions.

  marta_ginny: wenu, et dic el mateix que al rodlel de lo del bullying, suposo que ara ja està clar. Bon rottlo, sempre ;) . A veure, por supuesto que vas a Gry, algú hi havia d'anar, i ja que m'ho vas demanar, doncs no em costava res. Ja veig que tu també et retrasses molt amb els capis, ehhh? XD I em faria molt ilu un dibuix de la Geena! Pel que fa al teu profe... sembla que no ha sortit com esperava... ara tu tmb voldires que el Sirius se l'hagués carregat quan eren petits, ehhhhh??? XDXDXD
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 17/10/2009 a les 17:32:07
  #20459He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  MrsBlack: Jajajaja! Tranqui, que el fet que tingui els cabells foscos no vol dir que sigui gòtica! jajajaja. Merci per comentar! Petons!

  Gemma Evans: sí, sí, sí, ja estic bé! El Kilian és molt guai, i la LIly.... sí, més o menys, ha vist el calamar gegant i no se n'ha pogut estar XD. E Lysander és Luna total i al Gwen és una secretaria, pobreta... XD La McGonagall t'ha decebut amb el càstig? Per què? Ara s'aporfita i ja XD. M'alegro que t'agradi Hufflepuff, tenia por que us en tiréssiu a sobre en plan... "Com que vaig a Ravenclaw, ehhh?" XDXD

  Tooru: Merci ^^. Sí, seràs companya del Lysander, jajaja! merci per comentar! Muaks!
 • MrsBlack AnònimEnviat el 17/10/2009 a les 19:43:39
  #20461

  Si siusplau.. xd'
  Odio les pintes aquestes tètriques i poc socials i bueno ja mentens! xddd  ppeetons! • lurdeesEnviat el 18/10/2009 a les 16:16:46
  #20466

  ei!

  primer de tot, vull dir que no sé de que va el tema aquest del bullyng, pero mentre llegia els comentars per dalt ho he vist i estic totalment d'acord amb lo que han escrit marta_ginny i rodlel14 (per cert m'he sorprés perquè jo també faig 4t d'eso, i mai no he sapigut fer els raonaments que fa ell, així que sincerament m'he sentit una mica tonta ja ue m'esperava que fos més gran; ara estic segura ue penserás que posa 14, es perquè te 14 anys però com que no sé quan es va fer usuari, pot ser que ara ja no tingui 14 xd). de fet, m'he adonat, llegint tots els comentaris que hi ha molt més bullyng del que em pensava. a mi em va passar una cosa semblant i pensava que era la única, pero conforme he anat creixent veig que hi han molts ímbecils que els hi agrada demostrar que ho són d'aquesta manera.

  segon, el fet que t'hagis retraçat tant, queda compensat amb lo divertit que és el capítul així que reitero el que molts altres ja han dit: estás perdonada.

  tercer, espero que no et retracis tant en el próxim perquè jo ja m'estic menjant les ungles i al ritme que vaig no em quedaran més ungles per menjar xd

  continua així guapa:)