El Torneig dels Quatre Bruixots - 8: Ah, però és que havíem de venir en tren?
AvatarEscrit per Agatha Black
Enviat el dia 04/10/2009 a les 17:30:39
Última modificació 04/10/2009 a les 17:30:39
Tots els capítols de El Torneig dels Quatre Bruixots
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


8: Ah, però és que havíem de venir en tren?

SANTORNEM-HI UN ALTRE COP.

Hola, gent.

Us diria bon dia, però no sé a qui estaria enganyant. Suposo que a la majoria us estic despertant jo amb el meu missatge. Amunt, nois, que és de dia i... correcte! És el primer dia d'escola! Deu punts pel senyor de la primera fila!

Aixequeu-vos, va. De veritat, no ho allargueu més. Les vacances s'han acabat, accepteu-ho. Però avui no hi ha classes, tot el que heu de fer és preparar els baguls i venir cap a Atenes els que no visqueu aquí per anar apareixent per l'Acadèmia. De fet, avui és una dia força agradable, sense classes, sense professors, sense feina... només amb els amics i una vista meravellosa. Sembla mentida que sigui jo la que està escrivint això de manera tan agradable, no? Suposo que com que estic en la mateixa situació intento convèncer-me també a mi mateixa, però no ens enganyem: és una putada.

Però ja que hi som, pensem un moment en la gent que ho estarà passant pitjor que nosaltres: K i P es veuran obligats a veure's les cares per primera vegada des que van tallar! I no em penso perdre el moment, de manera que m'espavilaré per ser de les primeres a arribar a l'escola i posar-me a espiar des de darrere les columnes. I, P, no cal que vinguis amb una pamela i ulleres de sol com l'any passat. Et reconeixeria a un milió d'anys llum. Si realment vols que no et reconegui, potser el que hauries de provar és a venir desmaquillada, despentinada i sense cap peça de marca. Però suposo que no tens collons, oi?

Bé, això seria molt més divertit si jo seguís de vacances i pogués fotre-me'n de vosaltres, però com que no és cas, potser que ho deixem aquí. Ens veiem a l'Acròpoli!

Sabeu que m'adoreu.

Xo xo

Pandora

 

 


 

I, per primera vegada en dos mesos, va sonar despertador.

Bon dia! Va exclamar animadament la veu del Sirius dins del cap del James. Va, que ja és de dia! Que no saps quin dia és avui?

El dia que em preguntaré si és normal que em desperti pel matí la meva pròpia consciència? Va pensar el James.

Meeeec! No, xato, no, avui comences Hogwarts! Dame una H! Dame una O! Dame una G!

—Però calla ja! —va exclamar el James, tapant-se les orelles amb el coixí, cosa completament inútil, donat el fet que la veu venia de dins del seu cap.

—Jamesie! —va cridar la veu excitadíssima de la Lily des de la porta—. Saps quin dia és avui?

L'altra. El James es va aixecar del llit i es va mirar la cara d'adormit i els cabells punta (entre altres coses que tenia de punta) al mirall.

Dame una W! Dame una A! Dame una R!

Així que aquell seria un d'aquells dies.

 

*   *   *

 

—No, no, i no! —va murmurar el Frank a l'orella de la Geena, darrere de la porta de l'Alice—. No m'agrada decidir-ho jugant al pedra, paper i tisores.

—Això ho dius perquè sempre perds —li va contestar la Geena.

—Però és injust! —va fer el Frank—. Des que has vingut no l'has despertat tu cap dia! Tu saps amb quina cara es desperta? I quan et mira així com si et volgués matar...!

—De debò? —va fer una veu rere seu—. No saps el greu que em sap.

El Frank i la Geena es van girar garrativats. L'Alice estava desperta, de peu, i recolzada a la porta oberta de la seva habitació, mirant-se'ls.

Sorpresa, sorpresa.

—Així que us jugàveu a pedra paper i tisores qui m'havia de venir a despertar, eh? Molt maco, molt maco... —va somriure malèvolament—. Com que és el primer dia de classe m'he posat despertador. En fi... —va fer el final, de manera que els altres dos van tornar a respirar amb normalitat—. A quina hora ha dit el papa que hem de marxar?

—Doncs quan vinguin els Potter —va contestar el Frank—. Estava una mica estrany. Ha dit que havia de marxar ben de matí i no sé què per alguna cosa que ha passat a Hogwarts i per preparar alguna cosa del barret que tria...

—Mai marxa tan aviat —es va estranyar l'Alice—. Aquí en passa alguna...

—Això hem pensat nosaltres —va assentir la Geena.

—Bé, què hi ha de la moto? —va fer l'Alice.

S'havien d'empescar la manera que la moto anés a Hogwarts amb ells. El Frank li havia estat donant voltes des que li havien donat el carnet feia uns dies. La primera idea era fer-li un sortilegi mimetitzador i pujar-la al tren, però eren menors d'edat, de manera que no podien fer màgia, i de tota manera, al tren hagués anat xocant amb tothom i els haurien acabat descobrint. La capa del James no era ni de bon tros tan gran com per tapar la Harley Davidson sencera. De manera que al Frank només se li havia acudit una idea:

—No agafarem el tren —va dir amb un somriure—. Anirem amb moto.

—Perdó? —va fer la Geena—. Tu vols que ens expulsin.

—No, no! —va fer el Frank—. En realitat no hi ha cap problema. Mireu, em vaig estar mirant el reglament de l'escola, que el pare el té al despatx. Hi diu, igual que a la carta que ens envien de l'escola, que per anar-hi "podem agafar el Hogwarts Express que surt de l'andana 9 i 3/4" . Podem, enteneu? No diu hem de, diu podem.

—No podem anar els quatre en la moto, Frank —li va dir l'Alice—. I simplement, aquesta excusa d' "al paper deia que podíem agafar-lo no que ho haguéssim de fer" la trobo una mica fluixeta.

—A la moto hi anirem dos —va explicar ràpidament el Frank—. I la farem invisible. Un altre anirà al sidecar i l'altre amb escombra i la capa del James a sobre.

—Però hauríem de portar la moto fins a King's Cross sense que ens vegin els pares del James.

—La moto ja és a King's Cross —va explicar el Frank. M'he llevat a les 6 del matí per dur-la-hi i he tornat en metro.

—Caram —va fer l'Alice—. Sembla que hi has pensat molt, però... i els baguls?

—Els baguls, amigues meves —va somriure el Frank—, els baguls aniran en tren i ens esperaran a Hogwarts. Està tot controlat. Per què no entreu un moment a dins l'habitació i us ho explico?

 

*   *   *

 

L'Albus es va servir una altra hamburguesa mentre es mirava divertit la seva família. Al seu costat, el James no parava de donar-se cops a les orelles, com si sentís algun soroll que no hauria de sentir, mentre murmurava "no callarà, no...". El Harry llegia un informe de la nova secció de narcòtics del Departament d'Aurors. La Ginny intentava sense se èxit llegir el Periòdic Profètic, cosa que li impedia fer la Lily, que anava enumerant en veu alta totes les coses que pensava fer quan arribés a Hogwarts i la Ginny s'estava posat histèrica.

—Lily, com et dic Ginny que no t'acostaràs a deu metres del Pi que Baralla, per la nit no sortiràs de la teva sala comuna, no entraràs a l'equip de quidditch perquè només es pot a partir de segon i que em parteixi un llamp si no obligo a la McGonagall a tenir el Bosc Prohibit vigilat perquè no hi posis els peus.

—Només els faltaria això als pobres homes llop que hi viuen —va ficar-hi cullerada el Harry.

A la Lily se li van il·luminar el ulls.

—Hi ha homes llop al Bosc Prohibit? Com mola!

—No, Lily, no mola! —va cridar la Ginny.

—Per què no penses en altres coses, eh? —va intentar tranquil·litzar l'ambient l'Albus, que per primera vegada veia la seva oportunitat de fer de germà gran responsable ara que la Lily començaria a Hogwarts—. Per exemple, no estàs encuriosida per saber a quina residència aniràs?

—No —va fer la Lily, com si allò que acabés de dir no tingués ni cap ni peus.

—No? —es va sorprendre l'Albus.

—No.

—Gens?

—No —va repetir la Lily—. Ja sé que aniré a Gryffindor.

Irritat, l'Albus va tornar a la seva hamburguesa. Ell i la seva inseguretat havien passat nits senceres sense dormir er culpa d'aquell tema. La Lily no. La seva estúpida germana ja sabia que aniria a Gryffindor. Toca't els ous.

—Llavors aniràs a Gryffindor —va dir el James, que semblava que ja devia haver arreglat el tema del xiulet a l'orella—. El barret nota quan estàs segur d'alguna cosa.

—No patia pas —va dir la Lily—. Per cert, no és per donar presses ni per exigir res, però aprofito per recordar a tots els presents que d'aquí a poc més d'una setmana és l'aniversari d'una.

—I això a què bé? —va fer la Ginny.

—A que no he trobat paquetets innocentment amagats enlloc —va respondre la Lily—. I no és que em preocupi, eh, que ja sé que segur que porteu deu mesos preparant-me el regal, només ho dic per si existís a la possibilitat que no sabéssiu què comprar-me...

—Què vols pel teu aniversari, Lily? —va tallar el Harry, que anava per feina i veia per on anava tot allò.

La Lily va somriure.

—Em compres un llançaflames?

—És clar que no —va contestar el Harry.

—Mmm... —va rumiar la Lily—. I si no el faig servir dins de casa?

Es va fer un silenci a la taula mentre tots es repetien a si mateixos les paraules de la Lily.

—Ginny —va fer el Harry—, recorda'm per què no la portem al psiquiatre.

—Perquè no val la pena —va contestar la Ginny—. El James de petit era igual i després se li va passar.

—Això que se li va passar és força discutible —va fer el Harry.

—Eh! —es va queixar el James—. Estic aquí calladet sense dir res i ja m'ataqueu! Per què totes les converses en aquesta casa s'acaben convertint en insults cap a la meva persona?

—Ho demanes a crits amb la teva simple presència —va col·laborar l'Albus.

—Mira qui parla —va fer el James—. El qui porta "insulta'm" escrit al front.

—Això no és veritat —va l'Albus, convençut que no donava aquesta imatge.

—Sí que ho és —va fer la Lily—. T'ho he escrit jo aquesta nit amb permanent.

 

*   *   *

 

El James tot just acabava de tancar l'Iris a la seva gàbia quan el seu mirallet intercomunicador va sonar. El va treure de la butxaca i va veure els ulls de l'Alice.

—Hola, James —va dir la veu del Frank.

Mec, petit error, els bessons tenien els ulls igual.

Però només veure'ls tu ja has pensat que era l'Alice.

—Calla.

—Què? —va fer el Frank.

—No, no era a tu —va dir el James ràpidament—. Què passa?

—Que t'he d'explicar el pla.

—Ah, que tenim un pla?

—És clar que tenim un pla —va fer el Frank—. Sempre tenim un pla.

El Frank li va explicar el pla al James. El James va accedir de seguida, és clar, com sempre, per alguna cosa eren els magatotis, però les entrades triomfals que havien fet els altres anys no tenies res, res a veure amb la que farien aquest any. No tindrien excusa. I segurament els cauria la bronca i el càstig de les seves vides. De totes maneres, ell mai no sentia que era a Hogwarts fins que no sentia la veu la de la McGonagall esbroncant-lo, castigant-lo,amenaçant-lo i/o maleint-lo.

Total, que quan va pujar al cotxe estava estranyament silenciós i pensatiu. El cotxe era molt més gran de dins que de fora, de manera que hi cabien tots a les seves amples. Li havia tocat asseure's entre l'Albus i la Lily, ja que l'Albus estava vermell com un pebrot de l'ira acumulada. Havia intentat treure's la tinta del retolador amb aigua i sabó, amb una esponja i, finalment amb un fregall, però l'únic que havia aconseguit era un front encetat amb una mica de sang ocasional on s'hi llegia "insulta'm".

—Esteu segurs que ho teniu tot i no us deixeu res? —va fer la Ginny.

Tots van assentir i el Harry va arrencar el motor.

—Papa, em deixes conduir a mi?

—No, Lily —va sospirar el Harry, cansat.

La Lily només va callar dos segons.

—I ara?

 

*   *   *

 

Van anar a recollir els Longbottom i la Geena a la Marmita Foradada i es van posar en camí cap a King's Cross.

—Rellotges cronometrats —va murmurar el Frank amb posat professional, perquè els Potter no els sentissin, tot i que estaven força distrets amb la Lily allà davant—. Són les deu hores vint-i-sis minuts i deu segons exactament. Tenim tots la mateixa hora?

—Sí —van fer la Geena i el James, cansats.

—Alice? —va fer el Frank—. Alice, que t'estàs adormint? Alice, al cas! Quina hora tens?

—Com dos quarts o així —va fer l'Alice mig adormida.

—No —va negar el Frank—. Vull l'hora exacta!

—Són exactament com dos quarts o així —va dir-li l'Alice amb veu desafiant, com dient-li "i corregeix-me si t'atreveixes".

—Molt bé, molt bé —va empassar saliva el Frank—. Ara són com dos quarts o així. A menys vint... o així... —va afegir mirant la seva germana— arribarem a King's Cross. I ens haurem de donar pressa, perquè a les onze menys un minut o així alçarem el volt. Sabeu tots el que heu de fer.

—Sí...

—Esteu segurs?

—No, Frank, no estem segurs —va fer la Geena—. Perquè ens poden sortir moltes coses malament, que els pares del James ens enxampin, o que algú ens distregui pel tren...

—No siguis tan pessimista —li va dir el Frank—. És complicat, ho sé, però ho tinc tot controlat, d'acord?

Com havia previst el Frank, van aparcar a King's Cross a menys vint (o així) i tots van sortir del cotxe empenyent els seus carrets. Van entrar a l'estació, que al Frank sempre li havia semblat una meravella arquitectònica i es van desviar cap a l'esquerra on hi havia les andanes de la 9 a la 12.

Van anar travessant la barrera entre les andanes 9 i 10 per parelles cada vegada que veien que els muggles no estaven per ells i aviat van ser tots davant el magnífic tren Express que els hauria hagut de dur a l'escola.

—Per què no anem al vagó del final, que sempre hi ha compartiment buit? —va proposar el James tal i com havien acordat.

Tots es van dirigir cap allà. Es van trobar el Ron i l'Hermione pel camí que havien arribat poc abans amb la Rose, l'Andrea i l'Hugo. Quan van arribar a l'últim vagó van anar pujant els baguls d'un en un però més ràpid del que ho acostumaven a fer. La Rose, l'Andrea i l'Albus van anar a un compartiment on ja hi havia el Charlie, que els va saludar amb la mà, i la Lily i l'Hugo es van posar en un altre compartiment encara buit i els magatotis va ficar els seus baguls allà. Després van sortir al passadís perquè els dos nens no els sentissin.

—Molt bé noies —va fer el Frank—. Ja sabeu el que heu de fer. Creueu tot el tren per dins, sortiu per l'altra punta perquè els grans no us vegin i aneu al pàrquing de darrere. Busqueu la moto i espereu-nos allà.

Les noies van assentir i van marxar cap a l'altre vagó. El James i el Frank van tornar a entrar al compartiment.

—Va, aneu a acomiadar-vos dels pares, no? —va dir el James a la Lily i l'Hugo. Per primera vegada en molts anys estaran completament sols i avorrits i a casa. Segur que us trobaran a faltar. Aquest any us venen a acomiadar a vosaltres, home, que comenceu!

La Lily i l'Hugo van sortir del compartiment i el Frank i el James es van quedar sols.

—Vinga, que són exactament com menys deu o així! —el va apressar el Frank.

Van obrir el bagul del James i en van treure la capa d'invisibilitat, la Raigdefoc, que era l'escombra més ràpida dels quatre i la brúixola que li havia regalat l'Oracle, per arribar fins a Hogwarts.

El James va fer passar la capa per sobre seu i del Frank i tots dos van baixar a l'andana amb compte que no se'ls veiés cap peu. Van passar per davant dels Weasley i de la família del James i van anar tirant andana enllà amb compte de no xocar amb ningú. El Frank va treure el seu mirallet intercomunicador.

—Falcó daurat cridant a pantera negra —va dir amb to professional—. Em reps, pantera negra, em reps?

—Ets pitjor que l'Albus a les reunions de l'EM, Frankie —va contestar la veu de l'Alice.

—Sou al pàrquing?

—Sí, les dues assegudes a la moto. No hi ha ningú conegut de manera que no hi ha perill.

—Ja hem passat per davant les àligues —el Frank va seguir a la seva bola de súperespia—, s'estan acomiadant dels pollets. Les marmotes no han sortit del cau. Serem a la pista d'operacions per fer volar la libèl·lula en quatre minuts. O així —va afegir.

—Ja sabia jo que avui seria un d'aquells dies... —va murmurar el James.

Quatre minuts després (o així) van arribar a la Harley Davidson. El James es va cordar bé la capa i es va pujar a la Raigdefoc. El Frank es va posar el casc.

—Molt bé, Alice, tu seu al sidecar, i Gee, tinc aquí un casc per tu...

—Jo no vull anar al sidecar! —va protestar l'Alice—. Jo aniré amb tu a la moto —va afegir, agafant el casc que el Frank li aguantava a la Geena.

—Però... però... —va fer el Frank. Ara allò ja no era com ell ho havia previst.

—A mi no em fa res —es va encongir d'espatlles la Geena—. U, va, que ja són menys dos minuts!

—O així —va corregir l'Alice.

—O així —va fer la Geena.

Tots es van col·locar al seu lloc, el Frank un mica emmurriat no se sabia per què i e motor va arrencar. Aleshores el Frank va pitjar un botó i la moto, el sidecar i els seus ocupants es van tornar tan invisibles com el James.

—Amunt!

 

*   *   *

 

El Harry i la Ginny es van acomiadar de l'Albus i la Lily.

—Demà al matí ens escrius una carta i ens dius a quina residència ets, eh? —va dir-li el Harry des de l'andana, mentre ella treia el cap per la finestra del compartiment.

La Lily va fer rodar els ulls i va agafar ploma i pergamí, va escriure i li va donar el pergamí al seu pare. Hi posava "Papa, sóc a Gryffindor".

—Ja em puc estalviar la carta de demà?

—No —va riure el Harry—. Ens l'envies i igualment i ens expliques com ha anat tot. Tindràs… tindràs coses per explicar-nos… i tu, Al, també. I sospito que el James encara en tindrà més… per cert, on és el James.

—Doncs era aquí abans… —va fer la Lily—. Que estrany… oh, mira, aquí hi ha una nota… —va agafar un altre pergamí que hi havia a la butaca i va llegir—: No patiu per nosaltres, no agafarem el tren. Anem en moto. Ens veiem a Hogwarts.

La Lily es va mirar el seu pare, divertida.

—Tan patir per mi i t'has oblidat del teu altre fill terrorista, eh?

—La mare que el va perir! —va bramar el Harry i tot la gent de l'andana se'l va quedar mirant.

—Crec que aquesta sóc jo… —va fer la Ginny—. Harry, falten menys de tres minuts perquè surti el tren, vés a buscar-los ja!

El Harry es va posar a córrer a cames ajudeu-me, va travessar la barrera, i va córrer per les andanes muggles. Com s'ho havien fet? Com que amb moto? Si havien vingut amb cotxe! Com era que no els havia vist passar! Punyeta! Els veurien, la liarien molt, farien la seva entrada espectacular, els expulsarien de Hogwarts i els portarien a Wizengamot. I amb una mica de sort, encara li tocaria a ell anar aarrestar-los. Va sortir de King's Cross i va córrer pel pàrquing, buscant, però no es veia res.

Amb un calfred, va sentir unes veus que flutaven molt per sobre seu que cridaven entusiasmades.

—¡Camarero!

—¿Qué?

—¡Camarerooooooo!

—¿Quéeeeee?

—¡¡CAMAREROOOOO!!

—¿¡QUÉEEEE!?

—¡Una de champiñoneeeeees!

El Harry es va deixar caure al pedrís. Va mirar al cel, va fer un sospir i es va començar a mirar el cabell. Segur que ja tenia canes…

 

*   *   *

 

Les hores van anar passant, i mentre els amics dels magatotis reien i pensaven com de bé s'ho devien estar passant i quina entrada més triomfal farien, els magatotis ja s'estaven mig penedint de la gran idea del Falcó Daurat.

—No recordava com d'incòmode s'està aquí… —va dir la Geena quan ja era migdia.

—I hauríem hagut de pensar que a aquesta velocitat fa fred, encara que sigui estiu… —va contestar l'Alice, que anava amb una samarreta de tirants i tenia la pell de gallina.

—A mi el que de veritat m'hagués agradat —va seguir el Frank— és que algú hagués pensat en portar alguna cosa per dinar. M'estic morint de gana…

—Doncs no és posar-me negatiu ni res, eh? —va dir el James—. Però algú ha pensat en com ens posarem l'uniforme…?

 

*   *   *

 

La part més problemàtica va ser quan es va fer fosc. Anar per una carretera és fàcil, perquè està il·luminada i tal. Però anar en moto per Escòcia, que només hi ha turons, aiguamolls i vaques,  mentre es vola pel cel en una nit de lluna nova pot ser força empipador. Es guiaven simplement per la brúixola del James, perquè la poca llum que tenien, que era la de la moto, a sobre els enlluernava. Estaven tots pelats de fred.

—Mireu, crec que veig alguna cosa… —va fer el Frank—. Pot ser que aquella ombra sigui el castell?

—Jo no veig res —van dir els altres.

El Frank va forçar la vista. Si no ho veia malament… potser només era un turó o un castell en runes qualsevol… tan de bo hagués pogut deixar la moto i transformar-se en falcó… quan era un falcó ho veia tot amb una nitidesa vertiginosa. Va forçar la vista una mica més. Quan era falcó només havia de fixar la vista així, i aleshores tot…

I aleshores va notar com si els ulls se li separessin i li sortissin de les òrbites. Va fer un petit sotrac amb la moto de la impressió, de cop ho veia tot molt bé tenint en compte que estava a les fosques. Per un moment li va semblar que s'havia transfigurat sense voler, però va notar que seguia pensant coherentment i que a més a més seguia tenint les seves mans i les seves cames i tot… eren senzillament els ulls… o potser ni això, potser només era la seva percepció de la visió…

—James, tinc els ulls normals?

—Què? —va fer el James.

—Els ulls, mira-me'ls —va insistir, intentant conservar la calma—. Els tinc normals?

—Sí —va assentir el James estranyat—. A què ve, això?

—Després us explico una cosa que acabo de descobrir… —va dir a poc a poc—. No sabia que es pogués fer… Per cert, sí que som a Hogwarts, l'Exprés ens ha avançat, però només una mica. La gent està pujant als carruatges, uns pocs ja han arribat.

—Com ho pots veure, tot això? —es va impressionar la Geena.

—Després us ho explico… —va fer el Frank, que es va concentrar en tornar a tenir una mirada normal, i després de tres o quatre parpellejos la seva mirada d'au havia desaparegut.

—Aparca a les escalinates que pugen al castell! —va fer el James—. Així tothom ens podrà veure. Ara podeu bona cara i que no sembli que us esteu morint de fam i de fred eh? Somriureu, com si res…

El James es va treure la capa i el Frank va prémer el botó de la moto i va fer que es tornés visible un altre cop. Es van anar a acostant al castell, i a mesura que ho feien van començar a veure que la gent cridava i els apuntava amb la mà des de terra, admiradíssims.

—Aparteu del mig! —va cridar el Frank—. Els magatotis són aquí, deixeu pas, siusplau!

Els cavalls vesprals, que es veien la Harley Davidson a sobre, es van apressar a sortir del seu camí. Els magatotis van aterrar netament als jardins de l'escola i van seguir amb la moto per la gespa fins al peu de les escalinates que guiaven al vestíbul. Quan van baixar de la moto, la gent els va vitorjar.

—Quina moto!

—Com mola!

—Es podia venir volant!

—Mira que guapos! I la Geena! S'ha allisat el cabell, li queda diví!

Les noies del club de fans es van posar a xisclar com unes beneites i van començar a fer fotos amb les seves càmeres (muggles, la majoria). Tot hauria sortit la mar de bé si no hagués estat per…

—Però si són els meus alumnes preferits…!—va dir una veu perillosament suau darrere ser. Sabien de qui era, i aquell to els va fer posar a tots els pèls de punta.

—Espero que el viatget els hagi sentat bé als senyors marquesos —va dir la McGonagall amb un, i atenció que això és important, somriure d'orella a orella.

—Abans que digui res, professora McGonagall —va arrencar el Frank, que s'havia preparat el discurs de memòria—, permeti'm que li digui que en realitat no hem trencat cap norma. Veurà, tinc carnet de conduir i no hem fet gens de màgic per venir fins aquí de manera que no hem trencat la norma dels Menors d'Edat a la Màgia. No hem creuat cap país estranger i a més a més hem estat invisibles durant tot el trajecte, o sigui que no hem violat la Llei de secretisme. Per últim, però no menys important, vaig estar revisant la regulació de Hogwarts i vaig trobar que els alumnes podíem, atenció, podíem agafar el Hogwarts Express, no que ho haguéssim de fer.

—Senyor Longbottom —va dir la directora—, bon intent, però sap perfectament que es tracta de llenguatge judicial i que la norma de venir a l'escola en tren hi és per alguna raó. Havien de venir en tren, i tots quatre ho saben.

—Ja, professora —va fer el Frank—, però sap perfectament que, amb el que diu la carta i el reglament, nosaltres no tindríem per què haver-ho interpretat així —es va girar cap als seus amics—. Vosaltres sabíeu que era obligatori venir en tren.

—No.

—Què va.

—Ni idea.

—Doncs jo tampoc, professora —va fer el Frank amb un somriure d'angelet—. Li asseguro que si ho haguéssim sabut no ho hauríem fet. És una pena, eh, però sembla que no ens podrà castigar per aquesta…

I, tot cofois, van començar a tirar escales amunt cap el vestíbul.

—Potser no puc castigar-los per això —va dir la veu de la McGonagall per darrere d'ells, i quan es van girar van veure que tornava a somriure—. Però sí per no portar posat l'uniforme. Això sí que és obligatori i… oh, sí, m'han desgraciat mig jardí amb la seva estúpida moto, i molt em temo que hauré de tornar a posar gespa a l'entrada. De fet, em sembla que aprofitaré per posar gespa a tot el jardí. Els faré arribar la factura als seus pares, i ja els podran explicar a ells tot això que no van trencar cap norma… busquin-me demà al matí perquè els expliqui en què consistirà el seu càstig per no dur l'uniforme…

Els quatre es van quedar amb la boca oberta mentre la McGonagall els passava de llarg.

—Ara sí —va dir el James—. Ara som a Hogwarts.

 

 


 

VIST:

Com ja m'imaginava, P amb ulleres de sol i una pamela que amb prou feines passava per la porta. S una mica per darrere d'ella, intentant passar desapercebuda (com si les vaques a l'Acròpoli passessin desapercebudes, no?). K també ha vingut, però una mica més tard i no s'ha trobat amb P. Es deuen haver amagat els dos a la seva habitació per no creuar-se. K segueix tan guapo com sempre, però ara va vestit de qualsevol manera i sense pentinar. Siusplau que algú faci alguna cosa! MrPlayboy sense perdre el temps, ja el primer dia petonejant-se amb una nena nova de primer darrere d'una columna. Pobreta, són tan joves i innocents…! No us deixeu enganyar d'aquesta manera! C amb el petit H, que s'ho mirava tot amb una barreja d'emoció i por. Recordeu el vostre primer dia? E amb uns shorts sospitosament semblant als que porta a seva fotografia de Pepe Jeans, firmant pòsters a uns quants nois. Segueix igual de guapa i de prima, la molt… la molt… la molt… En fi. S'accepten propostes.

Ens veiem al banquet d'aquesta nit!

Xo xo

Pandora


Llegit 1457 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 04/10/2009 a les 17:38:51
  #20289He escrit 9 fanfics amb un total de 206 capítols

  Hola!

  Perdó pel retràs de tants dies, però va a ser que a partir d'ara anirà així, segurament publicaré els diumenges, ok? Em sap greu, pero no puc fer més!

  A veure, pirmera cosa, la imatge! L'ha feta la marta_ginny, és l'Alice i mola molt, molt, molt! De manera que l'he posada per aquest capítol.

  Què més. Bé, com ja heu vist al final la frase del capítol exacta no l'ha pronunciat ningú, però és simplement una idea general del text, que ve a ser aquesta. Ara és divertit perquè es va veien a la vegada el que passa a Atenes (per la Pandora) i el que passa a Hogwarts, que van tots a una.

  Què més. Ah, sí, si a algú li sona algund els acudits de la Lily, n'he tret un parell de Calvin i Hobbes, que el Calvin cada vegada que me'l miro, veig la Lily. Venen a ser pastats.

  Sé que a l'altre capítol em hi tinc 35 comentaris, però és que encara no sé com es dirà el capítol, de manera que no us el puc adelantar. Però sí que us adelanto que hi haurà la selecció del barret (els que no hagiu posat el nom i hagueu de sortir, poseu-lo, siusplau), una explicació molt interessant de la McGonagall sobre el que passarà aquest curs, les noves normes del Torneig dels Tres Bruixots i una sorpresa que he reservat que serà molt, molt guai (bé, espero) ^^

  I ara toca comentar! La que s'han muntat els magatptis, l'Albus amb l'"insulta'm" pintat a la cara (XD), la venjança de la McGonagall, les canes del Harry, la Lily en general, això que ha descobert el Frank.. qupe us sembla que passa? Etc, etc, etc!

  Va, comenteu molt, ok???

  Petonets!

  Agatha Black
 • Avataranna_lovegoodEnviat el 04/10/2009 a les 18:14:56
  #20290He escrit 3 fanfics amb un total de 26 capítols

  La Lily es genial, l'estimo xd

  jolines, el Frank i la Geena tenien que anar juntets u.u

  lo dels ulls mola un munt :D es tot genial!
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 04/10/2009 a les 18:51:16
  #20291He escrit 12 fanfics amb un total de 171 capítols

  Alerta! Alerta! Missatge per a totes les components de la PPAP! Els germans tornen a atacar!

  La imatge... sí, ja ho sé XD. És que em vaig flipar molt.

  Els magatotis... només podien ser ells. Sinó, Hogwarts no seria el mateix. Aiix, que mono el Frank! No els hi facis el mateix que al James i l'Alice, eh? I si me'n torno a enterar d'algo així abans que els altres ja m'encarregaré de matar-te online abans que ho puguis fer. Quedes avisada. Què més vols?

  Ualaaa que surto al pròxim, que surto al pròxim!!!!!!!!!!!!!!

  Continua aviat!

  1 pto

  Marta 3

  PD: avui he conegut la ginny lovegood^^

  PD2: El profe ens va preguntar si no haviem fet mai classe amb la Trelawney. Estava per respondre-li que s'esperés a que escrigués la 3a part i me l'agafava d'optativa.
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 04/10/2009 a les 19:06:26
  #20293He escrit 9 fanfics amb un total de 206 capítols

  anna_lovegood: moltes gràcies! Al Frank i a la Geena també els voleu junts...? joo, jo que em pensava que era només el James i l'Alice... XD. I sí, lo dels ulls mola un munt, però podran fer més coses!

  marta_ginny: com que has conegut la ginny_loovegod? On? Com? Heu quedat, o què? Jo, que guai, m'encantaria conèixer-vos a totes! Hauriem de fer una trobada amb la gent de les fanfictions un dia! XD. El Frank, sí, és molt guai, ja tenia ganes de centrar algun capi en ell... i pel que fa ell i la Geena... mm... no sé de què em parles... XD. Seguiré la setmana que ve, i sí, sortiu al proper! ^^
 • AvatarPorcupintí-naEnviat el 04/10/2009 a les 19:22:39
  #20294He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  Hahaha crec que el nostre Frankie comença a sentir alguna cosa diferent per la Geena qeu amistat,..m'equivoco?

  m'encanta el capítol i la imatge, i em sembla bé si els penges els diumenges.

  El meu nom és Acacia Soulis però crec que no surto a la tria, oi? xd

  un petó gee


  Maria

  pd:estic viciadíssima a GGirl.
  Tot per culpa teva! ;)

  hahah • myre_ginnyEnviat el 04/10/2009 a les 19:59:30
  #20295

  holaaa!

  ells alla congelanse pro kuan arriben son els reis d la feta! sk son genials!! al frank pottenir vista d falco?? kom mola.

  tin ganes d saber kom funcinara el tornaig dels 4 bruixots i d veure la lily en accio a hogwarts.

  don fins diumnge k ve! un petoooo!!

  mire
 • AvatarTooruEnviat el 04/10/2009 a les 20:05:21
  #20296

  Holaa!

  Esta genial, m'encanta l'entrada que han fet.  El Frank es convertia en aguila, tambe pot convertir solament una part del cos?

  La imatge esta genial!

  Fins aviat!
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 04/10/2009 a les 20:25:35
  #20297He escrit 9 fanfics amb un total de 206 capítols

  Porcupintí-na: Pel que fa al Frank i la Geena... no, no sent res diferent. Sent el mateix de sempre. A mi també m'encata la imatge, i a, si em quedo curta de noms posaré els vostres, de veritat. Ho sento molt per lo del Gossip Girl. Quan l'acabis m'ho dius que te'n recomanaré algunes més XD.

  myre_ginny: sí, sí, ja ho poden estar passant fatal, que quan es tracta de donar la cara... a quedar bé! Genio y figura hasta la sepultura! XD Diumenge que ve es desvelaran molt misteris (bé, notants, no XD, per ells si, però vosaltres ja sabeu moltes coses ^^)

  Tooru: gràcies! La veritat és que no, no poden transformar una part del cos, simplement poden... mmm... aprofitar algunes de les característiques dels animals. No se li transformen els ulls, només la percepció de visió... potser ara no s'enté gaire, però ja s'anirà veient. Eh que sí, que l'imatge és genial? ^^
 • Avataranna_lovegoodEnviat el 04/10/2009 a les 20:35:29
  #20298He escrit 3 fanfics amb un total de 26 capítols

  jajaja sento el de les parelles...a vegades quan llegeixo fics em surt la vena cursilona u.u • Laiia Von LlasëEnviat el 04/10/2009 a les 20:37:03
  #20299He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  Lily, la millor! És indescriptible, és insuperable:D! L'insulta'm jhajahjah, esque me l'imagino i em peto el cul.  I, sí, el Harry canoso del tot xd. Lo del Frank... suposu que tots tindràn habilitats dels seus animals però no estic inspirada com per buscar quines. Ja es trobava a faltar Hogwarts i la McGo. Espero que la cosa nova del torneig dels tres bruixots que els hi han de dir perquè jo ja trobo a faltar al Paris (necessito que tingui un clon català :P). No deixis mai d'escriure. Petons. • AvatarullalEnviat el 04/10/2009 a les 20:49:08
  #20300He escrit 1 fanfics amb un total de 10 capítols

  woouu!

  aixo promet, transformacions parcials i potenciar les propies capacitats, rollo matrix que guay...

  en james quina mala pasada que li fa el subconcient no?

  i la lily cadadia és millor ara tenir una filla com ella t'ha de portar a un suicidi tard o d'hora. sort que descansarant 3 mesos abans de tornar-la a veure... pobre Harry però sobretot pobre ginny...

   ahh i jo m'apunto a la quedada si es que es fa....
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 04/10/2009 a les 21:12:47
  #20301He escrit 9 fanfics amb un total de 206 capítols

  annalovegood: tranquila, ja tindre ocasió de posar-nos cursis. Aquesta tercera part serà altament cursi, de fet XD.

  Laiia Von Llasë: la Lily comença a cansar-me una mica, ja. Però em cau bé, és clar, és guai. Lo del Frank... sí, ve a ser això, i jo també em moria de ganes de fer sortir la McGonagall. De fet, no me'n vaig poder estar i ja la vaig fer sortir al capítol 4 amb l'Alice. I tranquila que el Paris tornarà a sortir. Força, en realitat.

  uulal: ehm... sí, suposo que es podria comparar una mica amb matrix... però només tindran una habilitat cada un, bé ja sortirà. I la consciència-Sirius m'encanta, em cau superbé.Com que la consciència ve a ser en Sirius, està contenta perquè marxa d'aquella casa i torna a Hogwarts, que és el que volia el Sirius. Jo tampoc sé si aguantaria la Lily... suposo que fins a cert punt sí, però tot això de ser una hooligan i tal... XD
 • AvatarlunalovegoodEnviat el 04/10/2009 a les 22:10:30
  #20302He escrit 2 fanfics amb un total de 45 capítols

  que bé! ja són a Hogwarts!

  m'he petat de riure amb l'insulta'm, semblava imbècil rient sola davant de l'ordinador XD.

  ja és hora que en James tingui mala consciència pel cas que li ha fet a l'Elektra i no a l'Alice... no, pobret, ara no sabrà què fer, em fa patir i tot, entre aquelles dues! però serà divertit llegir les conversacions amb la consciència-Sírius! i els piques! :)
  Lo del Frank... ja li agradava la Geena des del començament, no? quan van anar a Grècia per l'enterrament de la mare... o almenys llavors m'ho va semblar...

  La Lily a Hgwarts pot ser brutal! Pobre Hugo... i pobra McGonagall! no sé si aguantarà a la seva edat... sort que la Lily és massa petita per a viatjar a Atenes, no? Buenu, tractant-se d'ella, això no vol dir res, XD

  Apa, fins el diumenge que ve, doncs!
  M'agrada el dibuix!
  Jo també voto a favor de la trobada! jeje
  vinga, petons! • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 04/10/2009 a les 22:43:32
  #20304He escrit 12 fanfics amb un total de 171 capítols

  Si te'n recordes vaig dir a la meva ff que si algú em volia venir a veure tocava amb la OSJC a Sant Cugat, i ella, com a bona persona que és, m'ha vingut a veure. Ja hem quedat que també vindria a la pròxima :)

  Veus com això de la trobada que vaig somiar no és tan freaky tampoc? (vale, reconec que ho és, i molt), però estaria bé. Jo voto a favor per triplicat!

  No saps de qè et parlo? Vaaaaayaaaa... XD pregunta-li a aquella escriptora que diuen que es diu Agatha Black. Segur que ella t'ho aclareix.

  1 pto

  Marta 3
 • MrsBlack AnònimEnviat el 05/10/2009 a les 15:17:15
  #20305

  Arrrrrrrgg! que aguafiestas l'Alice!
  Bpff! quina ràbiiia!

  La Minerva ja no sap que inventar-se per castigar-los X)

  en fi, al que anava.
  com  que no estic segura de que haguis vist el meu comentari amb el nom, faré servir el meravellós (copiar i pegar)

    
  MrsBlack27/09/2009 a les 11:24:3328 comentarisEncara no he escrit cap fanfiction • MrsBlack AnònimEnviat el 05/10/2009 a les 15:18:15
  #20306

  No m'ha sortit, quina ràbia xd
  enfí suposo que ja l'hauràs vist..
   BÒ EL CAPÍTOL • AvatarLaura*MalfoyEnviat el 05/10/2009 a les 17:19:26
  #20308He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  eepaa!! aixo a molat moolt!!!
  No saps el que he rigut! És que no ho saps! XD amb tot allo de la hora (o axí) jajja! o amb la paranoia espia d'en Frank! jajja! quin fart de riure per favor!

  Lu del Harry i les canes no ho he acabat de pillar... o simplement és que es fa gran?

  La McGonagall sempre ha de trobar alguna cosa! ajaja! la cara que se'ls hi ha cadat als magatotis XD

  Ja tinc ganes de que pengis el següent capitol!! Ke sortire!! jajaj! (bno, no ser si surtire, pero jo vaig posar el nom :P)

  Fins diumenge dooncs!!

  un petoo! :)
 • Avataranna_lovegoodEnviat el 05/10/2009 a les 18:31:15
  #20309He escrit 3 fanfics amb un total de 26 capítols

  aniria be posar un cartell:

  Perill no us acosteu, aquest fic es altament ensucrable xd
 • Avatarrodlel14Enviat el 05/10/2009 a les 18:38:22
  #20310He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  Hola. Avui no comento gaire, que estic emprenyat! M'han eliminat el capítol! Casum l'ou!

  Bé, de totes maneres el capítol està molt bé, m'ha agradat molt... Insulta'm! JAJAJAJAJAJAJA! He rigut poc, amb això!

  Bé, ja diré algo mes si se m'acudeix!

  Rodlel14 (Enric)
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 05/10/2009 a les 20:20:44
  #20311He escrit 9 fanfics amb un total de 206 capítols

  lunalovegood: has rigut molt? jaja, la veritat és que en aquest capi hi ha uns quants gags. Pel que fa al Frank... no penso obrir la boqueta. Que tothom penso el que vulgui. XD. I la McGonagall està a acostumada a tractar amb tota mena d'alumnes, la Lily serà simplement un altre gra al cul per ella, però igual que amb els magatotis, sabrà com domesticar-la. ^^

  marta_ginny: ah, és veritat que ho vaig veure, que et va dir que ho aniria. Espero que anés molt bé! ^^

  MrsBlack: L'Alice és molt suya. De fet, és millor no obligar-la a nar en el sidecar si no vol... XD I la McGonagall... la McGonagall és una màquina de càstigs igual que els magatotis ho són d'entremaliadures. Ja miraré el nom, tranqui ^^

  Laura*Malfoy: jajaja, la veritat és que aquest capítol és força graciós. Lo de les canes del Harry és perquè diuen que a part de per envellir, les canes surten de l'estrès. I el Harry passa molt d'estrès. Tinc una amiga que tñe el cabell moreno que en àpoca d'exàmens té la part del clatell plena de canes XD (és que s'agobia molt, la pobra). Seguiré diumenge, merci x comentar!

  rodlel14: Merci^^. Sabia que t'agradaria lo de l'Albus amb la pintada al front, a l'igual que a mi, t'encanta quan li fan bromes! XD I com que t'han esborrat el capítol? Potser ha estat per insults... es veu que ara s'han posat molt tontos amb això que hi hagi insults i tal... pregunta-ho abans de trnar-lo a penjar!
 • AvatarLaura*MalfoyEnviat el 05/10/2009 a les 21:16:13
  #20312He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  Aah val! jaja! llavors no m'extranya que tingui canes XD jo ja seria calba i tot jajaj!

  adeeuu! :)
 • Avatarivi_potterEnviat el 05/10/2009 a les 23:19:52
  #20314He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  Eii! :)

  No tinc gens de temps per comentar perquè m'en vaig a estudiar volant volant! En fi, puta Lily és la ama, bua lo del insulta'm ha estat buuuf....

  ajjaja! Jo no haig de posar el nom però si et faltes algú... (xdd vaya morro tinc no?) Bueno que si faltés algú podries posar Ivette i el cognom inventat

  apa ja està, fins al pròxim :)
 • Gemma EvansEnviat el 07/10/2009 a les 15:33:31
  #20341

  ola!! jhjaha es una pasada! adoru la lily! jhajahja pobra albus io no se cm pot sovraviura si sa d llavar suvin am un insultam al fron! ajahjaha! ui tinc ganas d veura la lily a hogwarts! jahajahjah! mmmm... tmb magrada mol el frank! no es el james pro es mol guai!!! (L)
  jahaja! pubrets pq els i fas pasa fred i gana? snif! avera k els i fa la McGo! jhaja vaia una per anarse a pusa! jahajajhaj!
  mmmm una surpres guai?? pos avera qe pasa... en el turneig si pudran prasanta els magatotis,oi?? et diria k la lily pro la pobra ncara es patita! jahaajaja! i suposu k a Grecia i aura una explikacio samblan del torneig oi??
  cla tmb i pudria aver un elektra-alice al turneig pro saria una p***** per la Gee! xDD
  wenu u dexu pq encara no se ni les normas! jahaja!

  ptns!

  ~~Gemma~~ • Avatarginny loovegodEnviat el 07/10/2009 a les 16:17:29
  #20349He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  WOOOLAAA! JA TORNO A SER AQUI!!!

  osti noia, ho sento moltissim per no comentar, pero he estat bastant liada. tot i aixi despres de comentar aquet capi comentare l'altre, si puc^^ estic perdonada???

  pos wenu, primer de tot dir que el capi m'ha encantat. la lily es la reostia i l'insulta'm ha estat brutal xD. m'he partit de riure, tot i que la proxima vegada pernla amb algu altre, siusplau! PPAP al poder! xD Com algunes de per aqui semblava idiota rient sola davant l'ordinador, i quan abans m'he llegit l'anterior capi a la biblioteca de l'insti molts m'han mirat amb cara rara =S. xDxD

  Que +, que avui tinc temps...(ma mare esta de viatge... que dolenta soc xDxD)

  ...

  Ah si! l'operacio, que ja se m'oblidava! pos... ara no se m'acudeix cap, deixa'm pensar.... vale, ja ho tinc.

  tan-ta-ra-raaaan!! (redoble)

  Wola!

  Aqui Laurie en l'operacio DQC(AP)EADCIH, es a dir l'operacio Descobrir Que Cony (Amb Perdo)Es Aixo De Calvin I Hoobes!!!! Espera un segundet....

  Ah, ja esta!! ho he buscat al google i ja se k es!!! xDxDxD (com podras comprovar avui no estic inspirada)

  a veure, tercer... la trobada. Voto per quatriplicat de fer-ne una. a veure si es pot fer i es el nostre dia freakey! xDxD

  a veure.. si. El Frank. T'hai de dir que m'acabes de crear un dilema i estic enfadada amb tu per aixo. T'explico: Saps que estic enamorada del Frank a mes no poder. Fins ara havia estat tranquil·la pk no hi havien indicis clarissims de que al frank li agrades la geena, pero ara.....

  xDxDxD

  Nah, ara en serio; concideixo amb algu (Ara no se qui) que diu que al MEU Frankie (que, per cert, encara no m'ha trucat xD) li agradava la Gee des de sempre. Ara, afegeixo que encara no se n'ha adonat. tot i aixi ja ens has donat alguns indicis, i, si vols que et sigui sincera, em vai adonar que al frankli agradava la gee molt abans d'adonar-me que al James li agradava l'Alice.

  Aixi que sera la fic + cursilona de totes? wai, wai. A la vida real no soc tan extremadament romantica, pero quan llegeixo m'entra una vena cursilona que fa fastic i tot xD. Tot i aixi el que m'agradaria que sortis son escenetes compromeses i converses ideades amb mala baba hehe... xD

  pos wenu, que crec que ja esta. Si se m'acudeix algo + ho poso!!

  dew!!

  *laurie*

  PD: per cert, que hauras notat que no hi han eccents, es que em va malament el teclat. perdo!!!
 • Avatarginny loovegodEnviat el 07/10/2009 a les 16:22:13
  #20352He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  dish ara se m'acaben d'acudir 2 coses:

  1. Visca els "eccents"! xD vaya falta... si es k ja es veu que no puc escriure rapid sense fer faltes d'aquest tipus xD

  2. m'encanta la imatge de la marta! es just com m'imaginava a l'alice. A veure si algun dia fai un dibuix jo tambe!!
 • MrsBlack AnònimEnviat el 10/10/2009 a les 20:09:31
  #20375

  Deemà toca capítol! :)
  Mare meva la Ginny Loovegod t'ha escrit la bíblia nneen!


 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 11/10/2009 a les 22:56:14
  #20382He escrit 9 fanfics amb un total de 206 capítols

  Nenes (i rodlel) ho sento molt però porto tota la setmana malalta, de metges i hospitals i no he pogut escriure. Ara ja estic bé, però no tenim capítol. Amb una mica de sort, demà o dimarts! Tmb contestaré els missatges. Sorry!!! • Avatarginny loovegodEnviat el 12/10/2009 a les 12:10:09
  #20384He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  vale, espero que ja estiguis millor!! • Avataranna_lovegoodEnviat el 12/10/2009 a les 21:16:20
  #20401He escrit 3 fanfics amb un total de 26 capítols

  recupera't ;D