Sergent Krauss - (Capítol 5, "Objectiu: Rescat", 2ª part)
AvatarEscrit per accra
Enviat el dia 12/05/2005 a les 23:11
Última modificació 12/05/2005 a les 23:11
Tots els capítols de Sergent Krauss
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


(Capítol 5, "Objectiu: Rescat", 2ª part)

Sabent que gaudia d'un públic expectant, la Martha, àlies Elvira, va obrir la cartera de pell i va començar a estudiar els documents en silenci. En Vernon tremolava nerviós en la seva cadira i la Petúnia servia el cafè com un autòmat. Després d'uns minuts de silenci on la tensió de la sala no feia més que augmentar, l'Elvira va deixar els documents sobre la taula, va agafar una tassa de cafè i va fer un glop, amb tota la tranquil·litat del món. Finalment, tant lentament com va poder, va deixar la tassa sobre la tauleta i va girar-se cap en Vernon que semblava a punt de desmaiar-se.

-La senyoreta Milles ha estudiat a fons els seus llibres, Vernon, i no puc dir que estigui satisfeta amb la situació actual! L'antic propietari tenia gent inútil en llocs clau i, en canvi, no recompensava els que valien. Jo sóc aquí per posar una mica d'ordre a aquest desgavell que anomenen empresa!

La cara d'en Vernon va agafar un color verdós i la Petúnia va retorçar-se les mans sobre la falda, nerviosa. L'Elvira va fer veure que no se n'adonava de l'impacte que les seves paraules causaven en la parella i va continuar amb to diligent.

-Tinc unes ordres molt clares de la propietària, Vernon. En concret, referint-se a vostè! Deixarà el seu lloc de director de la fàbrica demà mateix!

La Petúnia va dur-se les mans a la boca per ofegar un xiscle d'angúnia i la cara de'n Vernon va tornar-se pàl·lida com un fantasma.

-Em despatxa?,- va preguntar ell, amb veu entretallada.

-Però què es pensa?!,- va exclamar l'Elvira ultratjada. Posant-se dreta, va continuar amb el mateix to d'abans.- És clar que no!!

En Vernon, que també s'havia aixecat, va glaçar-se en el lloc, mentre la seva ment treballava a tota velocitat, intentant digerir el que acabava de sentir. Tremolós, va deixar-se caure sobre la cadira, que va grinyolar perillosament sota el seu enorme pes.

-No el despatxa?,- va repetir la Petúnia automàticament, incrèdula.

-No,- va afirmar l'Elvira categòricament. Tornant a seure, la dona va agafar un paper i va estudiar-lo uns moments, donant temps als Dursley a recuperar-se de l'ensurt.

Quan va estar segura que la parella estava suficient calmada per entendre el que els hi anava a dir, la dona va deixar la fulla i va aixecar la mirada cap a en Vernon, que la mirava expectant.

-El que fa la propietària és promocionar-lo, Vernon.

La cara de l'home va passar d'un blanc lletós a un vermell fort, passant per tota una gama de rosats. Quan el seu lent cervell va acabar de processar la informació, l'home va somriure, exaltat. Mirant la seva dona, que semblava tan exaltada com ell, va repetir:

-Em promociona! Petúnia, ho sents? Em promociona!

L'Elvira va somriure suprimint una expressió de fàstic. Era vomitiu donar-li a aquell home un ascens quan el que es mereixia seria una llarga temporada a la presó per tractar en Harry com ho feia.

-La senyoreta Milles espera que s'adapti a tots els canvis que la seva promoció exigeix, però li he assegurat que així ho farà. Sé veure un home amb visió de futur, emprenedor... Sé que és un triomfador i que, tant vostè com la seva família, estaran a l'altura de les circumstàncies!- va mentir ella descaradament, observant com el pit de l'home s'inflava amb orgull i gairebé desitjant que els botons de la camisa saltessin per la pressió.

La Petúnia, una mica més intel·ligent que el seu home, va mirar l'Elvira amb cautela.

-Quins canvis?,- va preguntar.

L'Elvira va somriure.

-Res que l'hagi de preocupar, estimada,- va afirmar. Girant-se cap en Vernon, que semblava a punt d'explotar de felicitat, va continuar explicant.- La senyoreta Milles l'ha anomenat cap de relacions públiques de tota la seva empresa...

No va poder continuar. En Vernon va tornar a posar-se dret i va cridar:

-Ho sents, Petúnia?! El cap de relacions públiques de tota l'empresa!!!

L'Elvira va esperar que l'home es calmés. Quan va estar segura que la tornava a escoltar, la dona va continuar:

-La senyoreta Milles li ofereix un augment de sou substanciós, però, a més a més, com ara serà un dels seus homes de més confiança, hi ha tot un seguit d'instruccions que ha de seguir. Per descomptat, totes les obligacions que el seu nou càrrec comportarà seran àmpliament recompensades.

Agafant la tassa de cafè, l'Elvira va beure un glop, immune a l'expectació que estava generant.

-A veure,- l'Elvira va agafar un paper i el va estudiar uns segons abans de dir res.- Com a home de confiança haurà de viatjar molt. Se li assignarà un xofer i un secretari de tota confiança. Tindrà la seva pròpia cartera de clients a qui haurà de satisfer. Això comportarà, entre altres coses, ser membre d'un club de golf important, assistir a congressos i a festes d'Alta Societat. Tot pagat per l'empresa, és clar.

-Alta Societat?,- va tornar a preguntar la Petúnia, nerviosa. En Vernon no deixava de somriure estúpidament.

L'Elvira va captar el nerviosisme de la dona i va somriure:

-Tranquil·litzi's, Petúnia, ningú espera que sàpiga moure's en l'Alta Societat sense formació. Per això, si accepten el càrrec, hauran d'assistir a cursos de protocol entre altres. Tot, pagat per l'empresa, evidentment... I parlant de protocol.- L'Elvira va mirar la Petúnia amb ulls crítics. Després va buscar en la seva cartera i va treure una targeta.- Hauran de renovar-se el vestuari, i el del seu fill també! El càrrec del seu marit exigirà també un esforç per part seva...

Va donar-li la targeta a la Petúnia que s'havia posat vermella per la vergonya i va afegir:

-Presenti la factura a l'empresa i no dubti a comprar-se un vestuari complet! En Jean-Marcos l'assessorarà.

******************************************************************* ****************

Bé, un altre tros. Sorry pel retard, però no he coincidit amb la meva super-beta Calis! Aquest tros no està corretgit, així que hi poden haver errors!!

Jomast, que creus tu que la Sofia pot fer amb varetes?! Es igual, millor no em responguis a això... Sobre la peli, sip, bona manera de passar una tarda!!

Gràcies, Solysg, pel comentari!! Espero que t'agradi.

Gràcies, Illuminati, i el teu comentari no m'aburreix pas!! M'agrada que m'ho comenteu!!

Si, Aina, passa temps. La Sofia no es llençarà de cap sense estudiar-ho i estudiar el mon màgic comporta temps! Sobre lo de l'armari... Millor pregunta-m'ho pel MSN....

Gràcies, Sempre_cat! Suposo que es una mica com Missió Imposible en aquest aspecte. He intentat fer-ho el mes realista posible! Espero haver-me sortit!!


Llegit 1596 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • AvatarSolysgEnviat el 12/05/2005 a les 23:28
  #905

  mmm. aixo fa pensar ... que pasara ara

  No ens deixis a mitges dona Per favor

  i com sempre COntinua Acrra!! • AvatarAinaEnviat el 13/05/2005 a les 00:17
  #907He escrit 3 fanfics amb un total de 32 capítols

  Mmmmm aixi q promocionen al Vernon, vaja no em puc imaginar per a que ho vol la Sofi. Aish!
  Que be que ho fa la Martha no? jeejejje
  Uooo espero impacient el següent!
  Com no acostumes a tardar se't perdona!^^ • AvatarJomast (Moderador/a FF)Enviat el 13/05/2005 a les 10:45
  #909He escrit 1 fanfics amb un total de 2 capítols

  Ja era hora que és reconegués la feina de aquest pobre home!!!
  Preneu exmeple meu enviau les factures a Accra computer corporation Inc. ;-))
  Em sembla que hja és hora d epromocionar-là a ella també! • illuminati desconectada AnònimEnviat el 13/05/2005 a les 20:00
  #916Encara no he m'he registrat!

  ei Accra!! akest tros d la Martha ( wno, Elvira ) m'esta agradant mlt! ^^ És mlt bona actriu, xq si aconsegueix aguantar-se les expressions d fàstic amb els Dursley!! Wno, i ara ............. d compres!!! ( qualsevol li deixa les targetes d crèdit a la Petúnia) • sempre_cat AnònimEnviat el 13/05/2005 a les 23:39
  #919Encara no he m'he registrat!

  uouo...jo tmb speru impacient a vere k passara...cada cop es mes estrany...xk apujen el vernon?? bff...."la duda me corroe"....