Julie Potter i la recerca de les bessones - Capítol 19: Les sospites
AvatarEscrit per marta_ginny
Enviat el dia 26/09/2009 a les 21:49:47
Última modificació 26/09/2009 a les 21:49:47
Tots els capítols de Julie Potter i la recerca de les bessones
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 19: Les sospites

 

Capítol 19: Les sospites


-Que van estar sortint junts!!??

-Sí, deu fer un any, van durar quatre o cinc mesos.

-I per què ho van deixar?- va fer la Julie, de cop, moolt interessada en la conversa.

-No ho sé. No ho volen explicar a ningú. Al final et canses de preguntar i ho deixes.

-Amms...

Quan van acabar de sopar, la Julie va dir que la disculpessin, que se n'anava al lavabo, i va marxar molt de pressa. Encara que el lloc on volia anar no era el lavabo.

Quan era fora, es va adonar de que no tenia ni idea de on era res d'aquell lloc. Ni d'on podien estar el Damien i l'Elsa. Però... podia fer màgia? No, fora de Hogwarts no.

Va començar a donar voltes, però sempre tornava al lloc de partida. Més o menys, recordava on era l'habitació. Per això va anar cap allà. Clar! Podia agafar l'escombra! No es considerava fer màgia...

Però no va necessitar fer màgia ni agafar l'escombra, perquè se'ls va trobar pel camí. Es va sentir mala persona per espiar-los, però no va poder evitar fer una ganyota quan va veure que en Damien abraçava a l'Elsa per consolar-la. Quan la va deixar i l'Elsa es va eixugar les llàgrimes, es van aixecar disposats a marxar, però primer l'Elsa va dir:

-Escolta, que la Nahia m'ha explicat això de la Julie... i que me n'alegro molt. Sembla molt bona noia.

-Ho és- va afirmar en Damien. Això encara va fer que la Julie se sentís més malament. Se'n va anar cap als dormitoris amb el cap cot.

Quan hi va entrar es va adonar de que els lavabos eren allà.
La Fiore va adormir-se bastant més tard que les altres alumnes de l'habitació. El dolor del tall no li deixava dormir. Quan per fi ho va aconseguir, va veure una noia... no, era una nena. Estava estirada a un llit... inconscient... semblava força petita... estava malalta... molt malalta... la volien allunyar d'ella... però ella no volia... ho veia tot confús... i llavors, li van donar un cop al cap amb algun objecte i tot es va tornar negre.

Es va despertar agitada. Sempre era així, records confusos d'aquella nena. No aconseguia recordar res ni ningú més. Potser aquell cop era l'accident que li havia fet perdre la memòria, del qual el seu pare no li volia parlar. Però llavors... no havia sigut cap accident. Havia perdut la memòria perquè algú, per voluntat pròpia, li havia donat un cop al cap.

No va aconseguir dormir en tota la nit.
L'endemà al matí, les Martes van baixar a la Sala Comuna de Gryffindor, on hi havia l'Àlex, i immediatament es van dirigir cap allà.

-Àlex!

-Ei, Martes! Què voleu?

-Escolta, tu com sabies que havia d'anar al passadís del quart pis a les deu menys deu?

-Perdona? Ara em sembla que m'he perdut...

-Sí... la nota. La nota que em vas enviar, la que em va arribar ahir a l'hora d'esmorzar.

-Jo no t'he enviat cap nota, últimament. Ni cap carta, ni res que s'hi assembli. Per què?

Les Martes es van fer una mirada significativa i van sortir corrent cap a la mussolerissa. Allà hi van buscar el mussol que havia enviat la nota, però va resultar ser un mussol de l'escola.

-I ara què?
La Julie va veure com, bastant lluny, la professora McGonagall i la Michelle Besson es discutien per enèsima vegada i va acostar-s'hi per veure qui guanyava aquest cop, dient-li a en Damien que tornaria de seguida.

Al cap de cinc minuts, va anotar al seu bloc de notes:

Michelle Besson Professora McGonagall

IIIII III IIIII IIIII IIIII IIIII IIIII

IIIII IIIII IIII


Tot seguit es va girar per tornar corrent cap a on hi havia en Damien. Però es va parar de cop i va sentir com, pedra a pedra, el seu món s'ensorrava. La intuïció que havia tingut des del primer dia ja anava agafant força i reclamava a crits una decisió imminent.

En Damien ja no estava sol. Com sempre, estava parlant amb l'Elsa.

És que era tan obvi que encara s'agradaven...!

Va decidir girar cua i, quan agafés en Damien sol (si en algun moment l'agafava), parlar amb ell i donar punt i final a la decisió que, per molt que no tingués del tot clara, sabia que havia pres el primer dia que havia trepitjat aquell orfenat.

Al final, s'havia acabat.
Quan va tornar a Hogwarts, les Martes la van rebre amb els braços oberts. Eren les úniques de Hogwarts que se n'havien assabentat. No era que no confiés en l'Hermione, però a part de que encara estava a la infermeria, no era del tipus de persones que li importaven aquestes coses.

Quan es va reincorporar a les classes, a principis de febrer, i li van parlar del diari, va començar a fer-hi encanteris. També li van haver de parlar de per què hi havia dues alumnes noves a Gryffindor, qui eren i que venien de França.

La Nahia i la Ivet s'estaven adaptant força bé a Hogwarts. El fet d'anar totes dues a Gryffindor les havia ajudat bastant, ja que era on havien estat quan hi havien anat per l'intercanvi.

La Hina estava deixant d'anar amb els Slytherin, però des de Gryffindor encara no sabien si seguia amb el Hagen o no. Però si alguna cosa es podia dir, era que últimament passava molt de temps amb la Marta 3 i, sobretot, amb en Jack, amb qui semblava entendre's molt.

El febrer va donar pas a un alleujament general dels alumnes. Feia ja molts dies que no hi havia hagut cap atac. I, segons van sentir un dia abans d'entrar a classe de transfiguració, el Decors pensava que l'hereu de Slytherin s'havia retirat dels atacs perquè sabia que tard o d'hora l'acabaria descobrint, i deia que tenia el pla perfecte per animar tot Hogwarts.

Van descobrir quin pla era el dia 14 al matí, quan van entrar al Gran Saló pensant en la festa de la tarda per a la Marta 2.

En Harry i la Julie havien tingut entrenament de Quidditch la nit anterior, per tant, van tardar una mica més a llevar-se i van anar corrent cap al Gran Saló, ja que feien tard per esmorzar.

Les parets estaven totalment cobertes amb grans flors d'un color rosa pujat. Però encara era pitjor el confeti en forma de cor que queia del cel blau pàl·lid. El Harry i la Julie se'n van anar cap a la taula de Gryffindor, on hi havia en Ron amb cara d'haver-se posat malalt, amb l'Hermione al costat que, inexplicablement, feia rialletes ximples. La Marta 2, una mica més, enllà, amb cara de "per què vaig haver de néixer el dia de Sant Valentí?" envoltada de gent que l'anava felicitant. Una mica més enllà, la Marta 3, amb cara de posar-se a vomitar. En Mike, volent fer cara d'indiferència, intentava no mirar res del que l'envoltava. Segurament estava pensant en per què la Marta 3 feia un mes que no li parlava. Normalment, quan alguna persona s'enfadava amb una altra, tothom sabia per què menys la persona en qüestió. Per això, ja tot el seu grup de Gryffindor, amb alguns Ravenclaw, ja coneixia la història del Mike i la Mirella.

Tots menys en Mike.

Quan ho havia preguntat a la Marta 3, aquesta només li havia respost: "una vegada, passa. Dues, ja és pecat".

L'Àlex, pel que semblava, encara no havia arribat. Va entrar al va entrar amb unes ulleres de no haver dormit en tota la nit i es va asseure al costat de la Marta 3, com si no s'hagués adonat de l'ambient del Gran Saló. Allò no podia ser bo. La Julie s'hi va acostar i va trobar la Marta 3 preguntant-li què li passava, si no havia dormit.

-Però estàs bé?

-Sí, sí, només tinc una mica de son.

-Ei, Àlex, et passa alguna cosa? Que no has dormit?

-És que... he tingut malsons, els tinc des de fa temps, però no és res, de veritat.

L'Àlex va seguir tenint malsons durant dos dies més. Quan el dia 16 al matí es va despertar amb la mateixa cara, van decidir que ja n'hi havia prou i van tenir una conversa amb ell.

-Què és exactament el que somies?

-No ho sé, és estrany.

-Ens ho pots explicar. Saps que nosaltres guardarem el secret.
La Julie, en Harry, en Ron i l'Hermione sabien que al Hagrid li encantaven les... "mascotes". Però mai s'haguessin imaginat que hagués sigut ell el que havia deixat anar el monstre de la Cambra Secreta. I, per molt que en Harry hagués explicat mil vegades el que va veure al diari del Rodlel, i en Ron i l'Hermione s'ho haguessin acabat creient, a la Julie encara no li entrava al cap. Era impossible que el Hagrid hagués fet una cosa així. Va morir una persona, aquell any. I en Hagrid no era capaç ni de matar una mosca...
La Hina va entrar a la infermeria i va veure l'Annie al costat d'un llit on hi havia la Fiore estirada. Madame Pomfrey anava i venia del seu despatx al llit de la Fiore. Li va embenar el braç, que tenia cremat fins una mica més amunt del colze. La Hina es va acostar a l'Annie, i va veure que la Fiore estava inconscient.

-Què ha passat? Està bé?

-L'he trobat a prop de l'aula de Pocions inconscient a terra- semblava que anava a afegir alguna altra cosa, però va callar i la Hina no se'n va adonar.

-Segurament es deu haver cremat amb algun líquid de la classe i deu haver intentat sortir per demanar ajuda, però s'ha desmaiat abans de poder fer res. Ara, que, d'altra banda... no sé què hi podia fer, tota sola, a l'aula de Pocions.

-I què et fa pensar que estava sola?

-Que si hagués estat amb algú més, aquest algú l'hauria ajudat o hauria buscat ajuda, no?

-A no ser que sigui una persona que li vulgui fer mal...

-Ei, un moment... estàs insinuant que ha sigut...?

-Sí, exacte. L'he vist que rondava tot sol pels passadissos de prop de l'aula de Pocions.

Madame Pomfrey es va acostar i va fer que callessin i es posessin a meditar sobre el que acabaven de suposar. Llavors, la Hina va veure que, a l'espatlla, la Fiore hi tenia una mena de marca de naixement amb una forma molt estranya i particular. Va alçar la vista i va veure que Madame Pomfrey també la mirava. I, així, com si res, va deixar anar:

-No havia vist una marca de naixement amb una forma tan definida des de finals del curs passat. A més, és la mateixa forma...

Llavors, a la Hina se li va acudir preguntar:

-Si no és una falta de respecte... li puc preguntar en qui la va veure?

-Sí, oi tant, la vaig veure en la senyoreta Lydia Malfoy. Pobreta, si sabéssim on és...

Llavors, la Hina va marxar corrents d'allà per anar als dormitoris. Necessitava comprovar una cosa.
-Veureu... crec que ja és hora de que sapigueu qui sóc exactament.

Les Martes i la Julie no van dir res i es van preparar per escoltar la història de l'Àlex.

-Tot va començar l'any passat, quan vaig conèixer la Desi a l'intercanvi de Hogwarts. Llavors, suposo que us en recordareu, em va posseir per ordre d'aquell qui no hem d'anomenar. En aquell moment, vaig adquirir un poder. El poder de saber el que sentien els altres. Tots els seus sentiments. I va ser així com et vaig conèixer, Marta- va fer dirigint-se a la Marta 3-. En aquell moment estaves confosa perquè en Mike acabava de començar a sortir amb la Desi. I vaig decidir fer-me amic teu per ajudar-te. No m'agrada veure com les persones s'ho passen malament. Perquè llavors és com si també m'hi sentís jo, com si hagués d'aguantar tot el que sent la gent del meu voltant. I la veritat és que és realment angoixant- va dir esbossant un somriure-. Bé, anem al gra. El cas és que quan vaig deixar d'estar posseït, vaig seguir tenint aquest poder.

>>I ara, anem al tema del malson. Des de principis d'octubre que em passa el mateix. És molt estrany, hi ha una noia que no puc saber què sent. No en tinc ni idea. La miro i... res. De cop, ve una ràfega de vent que li despentina els cabells pèl-rojos. Després, obre els molt ulls marrons i, com si s'hagués tornat boja...

Va empassar saliva.

-Comença a recitar una profecia.


*Cause I can breathe again, dream again

I'll be on the road again

Like it used to be the other day

Now I feel free again, so innocent

Cause someone makes me whole again for sure

I'll find another you*


Què? Sorpreses? Segur que ja us imaginàveu això de l'Àlex. De fet, dues ja ho havien endevinat.

Jo crec que més aviat estareu sorpreses perquè hagi penjat capítol. Però tinc excusa (a part dels deures i de que no tinc permís per agafar l'ordinador i escriure, encara que ho faig). Us estic preparant una sorpresa. Però ja us dic que va per llarg.

Comentaris!

Quina relació poden tenir la Lydia i la Fiore? I, suposo que ho veureu més clar, ara... per què l'Àlex està a Hogwarts? Qui li va enviar la nota a la Marta 3? Qui és la noia amb qui somia la Fiore? Quin personatge moolt secundari rescataré per a la profecia? (Apostes! Però ja us dic que no l'endevinareu) I ja ho sabeu, els que queden de la profecia (repasseu els capis núm. 6 i 10). La Lydia. I ja ho sabeu, podeu fer teories de tot el que se us acudeixi.

I, ja que em ve de pas, al següent capítol us desvetllo un altre de la profecia si feu moltes teories i tinc 15 comentaris XD és que fa temps que no hi arribo. I com que em sento benèvola... si em feu posar de bon humor amb algun comentari... us avançaré el títol del pròxim! (que, per cert, és molt curt, però resumeix tot el capi).

Dedico el capi a totes les que heu fet teories (a les altres no, haver-ne fet XD), sobretot a la Nathalilupin i a l'Hermione-Ginny, per haver encertat!

Tampoc m'oblidaré de la Crismaas, la Proo i la Gemme...

I, per últim, comentar-vos que si algú toca un instrument i està interessat en anar a una trobada el cap de setmana que ve, que m'enviï un MP. I si algú em vol venir a veure... (val, sé que m'estimeu, però no tant XD), el concert serà a l'Aula Magna de l'escola de Música de Sant Cugat del Vallès. Ja sabeu, si us interessa sentir l'OSJC...

Continuo aviat! (XD no m'ho crec ni jo)

1 pto

Marta 3


Llegit 1009 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • AvatarnathalilupinEnviat el 27/09/2009 a les 12:17:44
  #20100He escrit 3 fanfics amb un total de 27 capítols

  Hola!!!

  Bé sí... l'àlex l'havia dit i ara ja entenc perquè està a Hogwarts jeje.
  La nota a la Marta 3 li ha enviat la Mireia, perquè Marta i en Mike s'enfandin, pobrets ( és que m'agraden molt... es nota xDxD)
  Jo penso que la noia amb qui somia la Fiore és una de les de la profecia que tot i que ella no hi té res a veure en realitat ajudarà (pot ser).
  Tema profecia (tinc inspiració xDxD). Hoqwarts serà la Mònica (noia que es va assentar amb la ginny a la classe de pocions del capítol 6) xDxD. Aquí s'acaba la meva inspiració, perdona però és que no tinc idees, però com que arribaras als 15 comentaris segur que al pròxim capítol ens diràs qui és un altre de la profecia xDxD.

  Continua molt aviat perquè està molt bé i em tens molt intrigada amb la profecia ^^

  petons.

  nathalilupin • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 27/09/2009 a les 12:33:24
  #20101He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Eh que és lògic quan ho saps?

  La Mirella... podria ser, però el més insòlit de la qüestió no és qui l'ha enviat. És una altra cosa. Encara que us haureu d'esperar una mica. Jaja tu m'has de conèixer a la realitat. Encara estic pitjor XD Una nena petita, relacionada amb la profecia? No, però si amb una altra cosa. I ja s'ha mencionat en quina. Emms... no, la Mònica és la lizzzy. I com que ja no comenta ja no sortirà més. Però no t'allunyes del tot. I que aquest personatge secundari estigui relacionat amb la profecia no vol dir que sigui un dels quatre. Ja ho veureu, és un veritable lio. No m'hi entenc ni jo.

  M'encanta, perquè últimament fas comentaris dignes de concurs. Segueix així i en 4 capis ja tindreu tota la profecia (és mentida, no la resoldré tota fins al final).

  1 pto

  Marta 3
 • AvatarHermione-GinnyEnviat el 27/09/2009 a les 17:28:15
  #20111He escrit 2 fanfics amb un total de 4 capítols

  Gràxies!!! Ara em miraré els capis 6 i 10 per intentar saber allò de la profecia.
  Hermy • AvatarHermione-GinnyEnviat el 27/09/2009 a les 17:51:02
  #20114He escrit 2 fanfics amb un total de 4 capítols

  Jopeee!!! No ho endevino per mes teories i hipòquetesis (Hipòtesis, XD) que faci. Sé que la que li dóna el cop al cap a la Fiore és la dels ulls blaus, i que és la mateixa que torna inconscient a la Lydia (Cap. 6),  però ni idea de tot lo demés.

  Weno continua aviat que sacaremos raíces!!!

  Hermy

  PD: Ja he penjat el primer capi de la FF comunitària, i espero que deixin comentaris!!! (Només perque tenteris)

  PPD: Toco la flauta travessera, ¿i tu? • Avatarginny loovegodEnviat el 27/09/2009 a les 18:32:30
  #20115He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  woo woo!
  wenu, ja saps que vai lenta amb la fic però que de tant en tant em vai llegint capis nous. El cas és que m'agradaria anar a veure't, però no em conec Sant cugat (tot i que hi viuré), de manera que em podries dir la direcció exacta del lloc on es farà el concert, siusplau?

  *laurie*

  PD: per cert, que m'agradaria anar a la trobada. Ah, i vai fer 4 anys de piano, però ho vai haver de deixar, de manera que ara aprenc per mi mateixa (amb una mica d'ajuda del meu pare xD) a tocar la guitarra(tant l'elèctrica com l'acústica), el baix, el piano, alguns intruments de percussió i programes d'ordinador per pogramar música, a més d'estar apuntada en una coral(si aquestes últimes compten xD). Tu tocaves el violí, oi? • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 27/09/2009 a les 18:58:46
  #20117He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  hpkarina: qué amaa! Una altra vegada l'has tornat a encertar! Com t'ho fas? (no parlo de lo de la carta del DUmbledore, perquè no, no ha sigut ell, parlo de lo de la Fiore).

  Hermione-Ginny: no, no és la noia dels ulls blaus, però d'alguna manera hi està relacionat. Vas pel camí... només et falta trobar-ho. T'hi acostes molt però que molt! El violí :)

  ginny lovegood: quan he vist el comentari em pensava que ja m'havies pillat :( si vols anar a la trobada o a veure-ho, m'envies un correu a minguellarafecas@hot mail.com an aviat com puguis. T'enviaré tota la informació. La web és www.orquestra.org però crec que no hi pots anar amb cap dels instruments que m'has dit. De totes maneres, no ho sé segur, així que jo t'ho enviaré igualment.

  Meerci a totes per comentar!

  1 pto

  Marta 3
 • Avatarlluna_de_plataEnviat el 27/09/2009 a les 21:20:47
  #20121

  Hola...

  Genial i com sempre m'he de posar una mordassa o s'em escapen les respostes... NO ES JUST!!! No puc dir qui es la de Hogwarts... encara que penso que no pega ni con cola... Tampoc puc mencionar res el tema Fiore-Lydia.... K MAL!!! El capi Genial, enganxa molt.

  Bueno... em despedeixo ja.

  Marta 2 la que tots a l'escola la començen a titllar d'Emo o Gotica... • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 28/09/2009 a les 12:30:45
  #20133He escrit 8 fanfics amb un total de 196 capítols

  a veure, que tinc el cap com un acacau. La persona que li va fer allò a la Lydia ha de ser la mateixa que li ha fet això a la Fiore, i quan les ataca els deixa la marca aquesta, no?

  La de la carta jo diria que ha estat la Mireia per fer que la Marta 3 s'enfadi amb el Mike...

  De la resta, ni idea. La Julie pobreta... me fa peneta!

  En fi, que espero que no t'enfadis perquè et comenti tan tard! No he tingut temps, mde veritat. I a veure si arribes als 15 comments!
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 28/09/2009 a les 22:55:56
  #20164He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Marta: re, que ja hem parlat. Tinc ganes de veure com et maten dimecres XD seré allà abans per tenir un primer plano

  Agatha Black: No, no és això... però no vas desencaminada del tot. Pensa a lo paranoic i ho endevinaràs. L'hpkarina ja sap qui és la dels ulls blaus i la relació de la Fiore i la Lydia... és anar escrivint paranoies. Al final alguna ho és!

  Veig que la majoria penseu que ha estat la Mirella... bé, ja us avanço que sí. El que passa és que la qüestió té encara un punt més insòlit... a q si? Però és una Gryffindor. I els Gryffindor són pros. Per tant, ho superarà. Jaja no passa re.

  MErcii! :)

  1 pto

  Marta 3
 • Avatarlluna_de_plataEnviat el 02/10/2009 a les 21:45:59
  #20263

  Em sembla que m'estic fent del club de fans d'Slytherin!!!!! • AvatarPorcupintí-naEnviat el 07/10/2009 a les 15:32:37
  #20340He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  Perdó per no haver comentat abans :S no vaig tenir temps quan ho vaig llegir.

  Pobra Julie! :(( em sap greu per lo del Damien...

  i la noia pèl-roja és la Ginny! (no?) xd

  hahha un petó, Marta!

  Maria • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 07/10/2009 a les 21:20:12
  #20361He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Marta: per?

  Porcupintí-na: no passa re! iaa pobreta XD no, no és la Ginny. Paranoia total, no? Jo crec que seria més obvi pensar que és una altra (encara que no ho sigui).

  La veritat, si voleu fer de veritat bones teories... s'ha mencionat tot, i (crec) que no hi ha res que no hi estigui relacionat.

  Ala reseu perquè em vingui la inspiració. (està de vacances a la Toscana)

  1 pto

  Marta 3