El Torneig dels Quatre Bruixots - 6: A cavall regalat... no li obris la porta; ha de ser robat!
AvatarEscrit per Agatha Black
Enviat el dia 24/09/2009 a les 23:45:49
Última modificació 24/09/2009 a les 23:45:49
Tots els capítols de El Torneig dels Quatre Bruixots
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


6: A cavall regalat... no li obris la porta; ha de ser robat!

 

PREPARATS PER LA VICTÒRIA?

Bon dia, gent!

Amunt, amunt, alceu-vos perquè avui és el gran dia! Teniu tots les vostres samarretes blaves preparades? Les entrades a punt? Porteu tres dies fent gàrgares de llimona amb mel per poder cridar ben fort a l'estadi? (Bé, potser això només ho he fet jo...)

Però resulta que avui és el gran dia! Avui és el dia en què patejarem el cul als guiris i ens coronarem Campions del Mundial de Quidditch! Potser hi ha alguns pobres desgraciats que no han aconseguit entrada i que s'hauran de conformar amb llegir el resultat al l'Oracle demà al matí. Quina pena.

Pel que fa als que sí que hi anem... M'han confirmat que P i S hi van, i que per suposadíssim seran a la llotja. K i Mr Playboy es deuen estar estirant dels pèls; si K i P encara sortissin, segur que els haurien aconseguit entrades. Mala sort, nois! De C no en tinc ni idea. I pel que fa a E no cal preguntar... deu estar més preocupada per pagar la factura del gas, no trobeu?

En fi, que me'n vaig a Bulgària. Crec que em passaré la resta del dia provant-me roba i mirant-me al mirall. Que una cosa és que hagi de portar la samarreta de la selecció una altra de molt diferent que no la pugui portar amb estil. El que donaria per saber quines sabates es posa P! Una altra cosa potser no, però s'ha de reconèixer que sempre va divina. Creieu que faran talles de samarreta prou grans com per què hi càpiga S? Oh, sí, ja ho sé, que dolenta sóc, cremaré a l'infern. Quedem allà!

Sabeu que m'adoreu.

Xo xo

Pandora

 


 

Meeeec!

Una bocina va despertar el James de cop, que va obrir els ulls tot espantat per trobar-se la Lily amb la cara pintada amb la bandera anglesa, amb uns pantalons curts vermells i la samarreta blanca i vermella de la selecció.

—T'has pintat la bandera anglesa a la cara? —va preguntar el James fregant-se els ulls.

—Sí! —va exclamar la Lily alçant el puny en senyal de triomf—. Espera que em vegi el papa! M'ha costat lo meu, eh?

—Ja m'ho imagino... —va remugar el James mentre sortia del llit i es posava uns texans i la samarreta de la selecció—. Quines hores, tu... les cinc del matí ni més ni menys... espero que Anglaterra guanyi perquè si no algú ho pagarà...

—Parlant sol de nou? —va dir la veu de l'Albus des de la porta amb la veu molt alta—. Saps que la Lily s'ha pintat la cara amb la bandera?

—Ahà —va fer el James—. A tu també t'ha despertat amb la bocina des de la porta?

—Des de la porta? —va exclamar l'Albus—. Ja m'hagués agradat! Me l'ha entaforat a l'orella! I ara només fa que pitar-me! Piiiiiiiip!

—És per això que crides?

—Estic cridant? —va cridar l'Albus.

El James va fer un sospir i tots dos van agafar les motxilles i van baixar cap a la cuina on ja els esperava la resta de la família.

—Per què li heu deixat a la Lily pintar-se això a la cara? —els va acusar el Harry.

—Què et fa pensar que nosaltres l'hem deixat? —va dir el James.

—Bé, és igual —va fer la Ginny—, és quidditch, segur que no serà l'única.

—No, és clar —va fer el Hhary escèpticament—. Els hoolligans també hi aniran. Ells i la nostra filla. Quan et vingui a casa plena de tatuatges i amb el cap rapat, recorda que t'ho vaig advertir.

—Agafeu els entrepans de l'esmorzar que marxem —va dir la Ginny als nois sense fer cas al Harry—. Ens espera tothom a la Marmita Foradada.

Van desaparetre amb dos espetecs i van anar a petar a Oxford Street. Quan van obrir la porta de la Marmita Foradada ja estaven allà tots els seus amics vestits de blanc i vermell, excepte en el cas de la Geena, el Paris i l'Elektra, que anaven de blau clar.

—Preparats per rebre la pallissa de les vostres vides? —va fer el James quan va entrar.

—Més voldries —va contestar la Geena—. Tornaràs aquí plorant, t'ho adverteixo!

—Mira com tremolo...!

—Au, va prou —va fer el Harry—. Va, colla, tothom cap al pati que hem d'anar a pel portarreu. Ha estat bona idea que en preparessin deu a la Ronda d'Allà per tota la gent que viu pel centre... som un bon grapat!

Van seguir el Harry per la Ronda d'Allà, que estava plena de gent tot i que encara no havien obert les botigues; pel que es veia el Harry tenia raó i hi havia molt bruixots vivint a Londres. El Paris, l'únic muggle del grup, al·lucinava amb els aparadors.

—I això que encara són a les fosques —va comentar l'Alice, que se li va posar al costat, tot notant que el James la seguia amb la vista de reüll, mentre ella anava a xerrar amb la Geena i l'Elektra.

—És increïble —va somriure el Paris, que no podia abastar-ho tot amb la vista.

—Ja estàs de més bon humor? —va fer l'Alice.

—Què vols dir?

—Em refereixo a després d'haver-me fet fora de l'habitació ahir a la nit —va explicar l'Alice, veient que el Paris es posava una mica vermell.

—Perdona per allò —li va dir de seguida el Paris—. No sé per què et vaig fer marxar, de fet estava molt a gust amb tu allà... és que se'm van creuar els cables i... és igual, no m'ho tinguis en compte.

—Sembles cansat —va canviar de tema l'Alice—. Que no has dormit bé?

—La veritat és que no he dormit gens —el Paris li va fer un somriure, i l'Alice es va fixar que quan ho feia se li tancaven molt els ulls i se li marcaven els clotets de les galtes.

Adorable.

—I això? —va voler saber ella.

—Doncs que no podia dormir i m'he passat la nit pintant —li va explicar el noi—. De vegades em passa, em ve una imatge al cap i no me'n puc desfer, i l'únic que puc és pintar-la o dibuixar-la. A tu no et passa?

No.

—Sí, de vegades —va dir la boca de l'Alice pel seu compte, cosa que va ser recompensada amb un altre somriure del Paris.

Deu punts per la boca de l'Alice.

—Molt bé, gent ja hi som —va interrompre el Harry, alçant una escombra del terra, que tenia una etiqueta on posava 06:53—. Aquest és el nostre portarreu. Ja sabeu tots com va, no? Va, que falten dos minuts, tothom a tocar l'escombra.

Tots, blaus i vermells, van agafar l'escombra amb una mà.

El Paris estava una mica nerviós. No volia quedar com un idiota davant dels amics de la seva germana, però què havia volgut dir el pare del James amb allò de si ja sabien com funcionava el tal "portarreu"? Per què estaven tots agafats a una escombra com imbècils? I, sobretot, qui era aquella nena amb la cara pintada que feia por que se'l mirava malament?

Abans que pogués reaccionar va sentir que l'estiraven del melic amb força i que feia molt vent, i que tot començava a donar voltes al seu voltant a una velocitat vertiginosa i que tenia ganes de vomitar i... Va caure a terra de cul. Va mirar al seu voltant. La majoria eren a terra, tret del James, el seu pare, el Frank l'Alice i... bé tècnicament la nena de la cara pintada, que havia aterrat de peu sobre la panxa d'un altre noi que semblava que la volia estrangular.

—Ai, Al, de veritat —va fer la nena—. Tot el dia queixant-te!

L'Alice li va estendre una mà per ajudar-lo a aixecar-se.

—Això és normal? —va exclamar el Paris, mig acollonit.

—El què? —va fer l'Alice, intrigada.

—No res —va contestar el Paris, que va suposar que la resposta devia ser "sí, ho fem cada dia, tu no?".

Feia més bon temps allà que a Londres. No es podia creure que haguessin viatjat a Bulgària en només uns segons! Allò no podia ser bo per l'organisme... Van començar a caminar per una esplanada i aviat van arribar a una zona plena de tendes de totes formes i colors. El paris no es podia creure que allò fossin tendes de veritat. Semblaven mansions! N'hi havia una amb una piscina de vint-i-cinc metres, una altra amb un jardí inflable, i una que tenia una limusina a l'entrada que, oh, levitava a mig metre del terra.

—Són uns fatxendes... —li va dir l'Alice—. Sembla que sigui una competició per veure qui la fa més grossa.

—Per què em mira malament la nena de la cara pintada? —li va murmurar el Paris a l'orella.

—Qui? —va fer l'Alice—. Oh, la Lily, és la germana del James. Segurament només és perquè vas de blau. Abans li ha dit de tot a la Geena, però a tu no et té tanta confiança...

—Em fa por —va riure el Paris.

—És clar que et fa por —li va contestar l'Alice, tota seriosa—. A tots ens fa por. És la Lily!

El Paris es va quedar parat i se la va mirar de reüll. No semblava que li acabés de fer cap broma, però no sabia què havia volgut dir amb allò.

No preguntis.

 

*   *   *

 

Van passar un dia molt entretingut, passejant, encenent un foc, dinant en rotllana com si estiguessin de campaments... A la tarda van posar unes paradetes i tots van anar a comprar-se escarapel·les dels seus equips, banderes, pancartes i bajanades vàries que no servien per a res però que feien gràcia.

Ben aviat va ser el vespre i la gent es va començar a desfilar cap a l'estadi. Es respirava un aire d'emoció que gairebé es podia tocar, mentre tots els espectadors caminaven com en una processó. El James no podia parar de fer petits saltets, en part perquè estava molt emocionat, i en part perquè volia escoltar una mica de la conversa que tenien l'Alice i el Paris davant seu. Semblava que era d'allò més entretinguda.

És clar que no és que ell estigués sol, no?

—Mai no he vist cap partit de quidditch en directe —va dir l'Elektra.

—No? —es va admirar el James—. De debò? Vaja, doncs és una passada. Espero que sigui un partit ben llarg! Tan de bo que em passés la papallona daurada per davant per agafar-la i amagar-la i que no s'acabés mai!

L'Elektra va riure.

—Encara no em puc creure que sigui aquí invitada pel Harry Potter...

—Bé, en realitat t'he invitat jo, eh...? —va fer el James.

—Moltes gràcies, però ja m'entens —va riure l'Elektra. Després va afegir, canviant parcialment de tema—. És dur a Hogwarts això de ser fill del Harry Potter? Com ho porteu?

—La veritat és que força bé —li va explicar el James—. Els primers dies sí que la gent em mirava de reüll i murmurava coses quan em veien però de seguida s'hi van acostumar.

—Però sempre seràs el fill del Harry Potter, no? —va preguntar ella.

—No, què va! —va fer el James, despentinant-se els cabells—. A Hogwarts sóc el James Potter, i tothom sap qui sóc. De fet ens tota l'escola ens coneix força bé als quatre... la directora aviat s'haurà de pagar un psicòleg...

—Ho dius de debò? —es va admirar l'Elektra.

—Oh, sí —va riure el James—. Ens passem més hores castigats que fent classe.

—Però si la Georgina treu molt bones notes!

—Tots traiem bones notes —va somriure el James—. Què té a veure això amb que siguem uns delinqüents? Nah, a Hogwarts em coneixen molt bé, el meu pare no hi pinta res. Als diaris sí, però, que només sóc el "fill de l'Elegit".

—Als diaris? —va fer ella amb veu estupefacta—. Parlen de tu als diaris?

—Freqüentment —va fer el James posant els ulls en blanc—. La primera vegada crec que va ser quan vam fer volar pels aires una torre del castell... Volia que ens expulsessin, la molt idiota de la reportera... per una torre, tu! Ni que no n'hi haguessin més!

A l'Elektra li va donar un atac de riure que no podia ni respirar i el James se la va mirar, divertit. Era molt fàcil parlar amb ella. Sempre estava de bon humor i era d'aquelles persones amb qui podia tenir converses interessants perquè simplement seguien el mateix corrent de pensament i es passaven les bromes l'un a l'altre. Sempre que parlaven acabaven rient tots dos a cor què vols.

—Al final serà el teu pare el que acabarà sent "el pare de James Potter" —va dir l'Elektra, eixugant-se les llàgrimes de tant riure.

—El nostre pare no ho sé —va comentar l'Albus, que s'havia unit a la conversa ja que veien que tota l'estona estaven rient—. Però a mi sí que tothom em coneix pel "germà petit del James". O pitjor, "el germà petit del Potter", així, com si jo no fos Potter també, saps?

—Vaja, i com és això? —va preguntar l'Elektra educadament.

—No ho sé pas —va fer el James sarcàsticament—. Amb la gràcia que té el meu germà! Que té un carisma que se li desborda...!

L'Elektra va intentar contenir el riure sense massa èxit, i van continuar xerrant animadament fins que van arribar a una cua de gent abans d'entrar a l'estadi.

—Què fem aquí? —va voler saber el Fred.

—Oh, és un sistema de seguretat nou... —va explicar el Harry—. És per comprovar que no es cola ningú amb entrades falses, després es fan uns merders de cal Déu, quan resulta que hi ha cinc persones que volen seure a la mateixa cadira...

Quan els va tocar el torn, el Harry va donar les disset entrades a un home que tenia una màquina a la mà. En va agafar una, la va passar per la màquina i es va encendre un llumet vermell. Tot sospitós, l'home es va mirar el Harry i el grupet que l'acompanyava i va tornar a passar el tiquet per la màquina. La llum vermella es va tornar a encendre. El James de seguida va veure que alguna cosa no anava bé.

—Algun problema? —va voler saber el Harry.

—Ja ho crec que sí que te un problema —va dir l'home—. Acompanyin-me siusplau.

El Harry i la Ginny es van mirar, estranyats, i van fer un senyal amb el cap a tots perquè els seguissin. Van deixar la fila i van seguir aquell home. Al James li va caure l'ànima als peus. Què passava? El mundial! El podrien veure, no?

—Què passa? —es va estranyar l'Elektra.

—Ni idea, però pinta bé —va dir el Frank, que s'acabava d'unir a ells—. No pot ser que el teu pare tingui entrades falses, no?

—No ho crec! —va fer el James, que cada vegada veia més negre el partit. Allò no li podia estar passant a ell. Devia ser com una mena de broma, oi? Oi?

Quan es van apartar una mica de la multitud, l'home que els acompanyava, alt i sec, es va mirar el Harry severament.

—Senyor, molt em temo que les seves entrades són robades.

—Robades? —va exclamar el Harry obrint molt els ulls—. No pot ser!

—Molt em temo que hauré de cridar els aurors perquè els detinguin.

—Què? —es va escandalitzar el Harry—. Escolti, aquestes entrades me les han regalat, jo no he...

—Ja, això diuen tots —va fer l'home amb to irònic.

Al James li va semblar que es desmaiava allà mateix. Què representava allò? El partit! Havien de veure el partit! Ara a sobre els detenien?

—Com mola, no he estat mai a comissaria! —va exclamar la Lily, i l'Albus li va tapar la boca abans que digués cap bajanada més.

—Escolti —va intentar el Harry, desesperat—. Aquí hi ha hagut un error, de veritat...

—Vaja, vaja, vaja —va fer una veu de dona darrere seu, i tothom es va girar per mirar qui havia parlat—. El cap del Departament d'Aurors, Harry Potter en persona, presentant-se al Mundial de Quidditch amb una vintena d'entrades robades... no em vull ni imaginar el que diran els lectors quan ho sàpiguen.

El James no havia vist mai aquella dona, però d'alguna manera va tenir la certesa que sabia qui era. Era esprimatxada i rossa, amb els cabells arrissats recollits en una mena de monyo. Tenia una mandíbula prominent i duia unes ulleres de pasta plenes de brillantets. Al seu costat hi levitava un pergamí i una ploma de color verd poma que escrivia sola.

—Hola, Rita —la va saludar el Harry amargament, confirmant les sospites del James—. Que estrany que sempre estiguis enmig de les situacions més divertides.

—Tinc un do —va somriure la Rita—. Bé, senyor Potter, com és que ha pensat que podria burlar les proves de les entrades? Pensava que serien indulgent amb vostè per ser qui és? Què creu que n'opinaran a la conselleria, d'això que es dediqui a perseguir lladres quan vostè també ho és?

—Ha dit Harry Potter? —va dir aleshores l'home de la màquina—. Esperi un moment, vostè és...?

—El Harry Potter en pertzona, tzí.

Però allò no ho havia dit el Harry. Tots es van girar un altre cop en l'altra direcció, i es van trobar un home corpulent d'aspecte sorrut, d'una sola cella i que caminava cap a ells amb un pas una mica estrany. No arribava a coixejar però... anava mig geperut i al James li va recordar una mica a un ànec per la manera de caminar.

—Senyor Krum! —va exclamar l'home.

—En pertzona, també —va dir ell, acostant-se'ls—. A mi també em tzembla que hi ha hagut un error amb els entrrades del tzenyor Potter. Per què no el deitxem entrrar?

—És que ja ens havien informat que s'havien robat certes entrades, i ara aquestes entrades ja estan venudes a unes altres persones, senyor Krum! —es va apressar a dir l'home.

—Molt bé —va dir el Krum—. Alestzhores el tzenyor Potter serrà el meu infitat al cabina deltz comentaristes.

—És clar, senyor Krum —va assentir l'home i va marxar per on havia vingut. Quan es van donar la volta, la Rita Skeeter havia "desaparegut misteriosament".

El James va veure que el Harry i el Krum es saludaven i es feien una abraçada.

—Quant de temps, Víktor!

—Tzí! —va fer el Krum—. Us he fist de catzualitat. M'han demanat que fatzi de comentarista... —es va mirar a tota la colla—. Estarrem una mica estrrets, perrò tenim eltz millors llocz!

 

*   *   *

 

I sí, tenien els millors llocs, just a sobre la llotja. El James encara no es podia creure la sort que havien tingut: eren amb un jugador de quidditch retirat mundialment famós a la cabina dels comentaristes! I el joc estava sent espectacular. Allò era quidditch professional, els catorze jugadors tallaven al vent a una velocitat vertiginosa, feien piruetes, placatges, volaven en formació encistellaven d'una banda del camp a l'altra, els batedors semblaven més ràpids que les bales! Al Fred de tant en tan li queien llàgrimes de l'emoció.

De seguida es va veure clar per què aquelles eren les dues seleccions que havien arribat a la final.

—Quin partidàz de quidditch, tzenyorres i tzenyors! —comentava el Krum—. El trrio d'entzistelladors grrecs és incrreïble! Perrò el porrter Williams no en deixa patzar ni una! I eltz gerrmans Johnson fan una feina immillorrable! Arra grrècia té la bomba... Tadious li patza a Theus, que avantza pel camp i li patza a Bibianou, perrò una fala de Mike Johnson li pica el mà i la perd! Smith l'agafa i la passa Cooper, que llança amb fortza i... marca! Vuitanta a vuitanta, senyorres i tzenyorrs!

—Foteu-vos, desgraciats! —va bramar la Lily, que estava com una boja i el Harry i la Ginny se la van mirar tots dos amb unes cares que feien por—. El vostre porter no val res!

—Doncs mira que el vostre encistellador, el Murphy, que no ha tocat bola? —es va picar la Geena.

—Aquesta és l'altra... — es va emmurriar la Lily, i va cridar aixecant el puny—. Murphy, empanat! Accelera, so inútil! Què fots parat enmig del camp!!!???

—Bibianou té la boma en aquestz momentz, però l'ha de patzar a Theus perquè Suart Johnson li tirra dues bales seguides! Theus l'agafa, esquifa a Murphy i a una bala de l'altre Johnson, accelera, patza a Tadious, torna a Theus, Bibianou, Theus de nou... llanza al cèrcol esquerra i... el porter anguilès la parra! D'on ha sorrtit? Aquest Williams éz massa!

El públic de vermell va aplaudir amb ganes al seu porter. El James l'admirava profundament, perquè era el millor jugador del partit, però reconeixia que el trio encistellador de Grècia era molt millor que l'Anglès. Però estaven empatats en punts, la qual cosa volia dir que guanyaria el caçador més ràpid; estava claríssim.

Els caçadors només havien vist la papallona dues vegades en l'hora que portaven de partit. La primer vegada el caçador anglès, Cohen, gairebé la tenia quan el caçador grec li havia interceptat el pas. La segona vegada havia estat Dimitriou qui gairebé la tenia quan un dels Johnson li havia llançat una bala amb tanta força que no li havia trencat l'escombra de miracle.

—Smithe té la bomba, fola fins a mig camp, la patza a Cooper, que la rep i surt disparrat, perrò Bibianou l'intercepta i Theus li prren; accelerra en dirrecció contràrria, patza a Tadious... Atentzió! —va cridar el Krum de sobte—. Eltz caçadors han fist la papallona per tertsera fegada!

Era cert. Primer tot el públic va callar i va agafar aire, i després es van sentir crits eixordadors que venien de tot arreu. Cohen i Dimitriou es llançaven en picat cap a la base del camp, el James es va aixecar i av veure la papallona aletejant a la vora del terra.

—Va, Cohen! Va!!! —va bramar.

Els dos caçadors eren a la ma mateixa distància de la papallona, i els dos duien la mateixa velocitat. S'hi van aproximar... eren a deu metrea, nou metres, vuit, set... el públic es va posar tot de peu, cridant a ple pulmó... sis... cinc... la Lily s'estirava dels cabells, el Fred bramava amb els braços a l'aire... quatre... tres... el Frank i l'Alice estaven a punt de saltar a l'estadi i el Paris semblava boig... dos metres... els dos eren a la mateixa distància de la papallona, van estirar el braç, van obrir la mà i...

... i Grècia va guanyar.

 

 


 

VIST:

Un partit brutal. P i S a la llotja, com ja havíem previst, i C i H amb elles, cridant com tota la resta. Ni rastre de K i Mr Playboy. Però, sorpresa, sorpresa, E amb La Rossa rodejades d'anglesos grillats a la cabina del comentarista en companyia de Víktor Krum! Es pot saber com coi s'ho està fent, aquest any, aquesta noia? Una nena d'uns deu anys amb la bandera anglesa pintada a la cara i amb més vocabulari groller que qualsevol hoolligan.

I oh, sí, vist també: la Victòria. En majúscula.

Selecció grega: Sabeu que us adorem.

Xo xo

Pandora


Llegit 1542 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 25/09/2009 a les 00:01:34
  #20027He escrit 9 fanfics amb un total de 206 capítols

  Bé, doncs aquest és el capíto que menys m'agradade tots els que he fet fins ara en aquesta fanfictins. La foto m'ha fet molta gràcia, he probat si en trobava alguna al google i en veure aquesta m'he partit, i he dit: meva!

  Bé, doncs, ja sabeu què toca, comentar molt. Per donar-vos ànims... mireu, cada vegada que arribi a 30 comentaris, us diré el títol del següent capítol. I a l'últim capítol hi vaig tenir 30 comments, de manera que...

  el capíto, 7 es dirà: MAI NO OBLIDO UNA CARA, PERÒ AMB TU FARÉ UNA EXCEPCIÓ.

  Vale, els que vau fer la quiniela per Grècia, apunteu el nom i cognom que voleu tenir a la fanfic!

  Apa, doncs, a comentar-ho tot! Espero que l'Elektra us comenci a agradar mica en mica... U.U'. I si no us foteu, sincerament XD

  Crec que la descripció del partit ha estat molt fluixa, però és que no m'agrada gens escriure quidditch, ja ho sabeu. I moot menys amb l'accent del Krum, qui em va mana a mi idear que fos el comentarista...! Aix.

  I el Mundungus, què? Que aixequi la mà qui el vulgui pegar!

  Apa gent, a comentar!!
 • AvatarLaura*MalfoyEnviat el 25/09/2009 a les 00:33:19
  #20029He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  Primeraa!!!

  vaig a llegir el capi!!
 • AvatarlunalovegoodEnviat el 25/09/2009 a les 00:45:13
  #20030He escrit 2 fanfics amb un total de 45 capítols

  Primera!
  No et comento gaire perquè és tard i vol ploure, però vull dir-te que m'has decepcionat i estic molt i molt emprenyada. Per què havia de guanyar grècia?!?!?! (buenu, deixant el resultat a banda, el capítol sí que m'ha agradat, però continuo enfadada). Així que he perdut la quiniela (no tenia masses esperances, en realitat, però sap greu igual, snif! Buàaaaaa! no et faig pena?)

  Per cert, m'encanta la foto, és taaaaan Lily!

  Uo! el títol del pròxim capítol promet... sona tan borde que només me l'imagino sortint de la boca de la Pandora! (o, ara que hi penso, de l'Alice... o de la Lily si algú es fica amb la selecció anglesa, XD)
  Apa, adéu i bona nit! • AvatarlunalovegoodEnviat el 25/09/2009 a les 00:47:52
  #20031He escrit 2 fanfics amb un total de 45 capítols

  vale, sóc com una mica lenta llegint i comentant, no? XD
  I ja saps com em dic, per si de cas... et falta algun nom i... ja saps... XD
  apa, penja el pròxim aviat! :)
  adéu!
  PD: jo també vull pegar en Mundungus (farem un grup al facebook, XD) • AvatarLaura*MalfoyEnviat el 25/09/2009 a les 01:02:30
  #20032He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  holaa!
  Uf! per primer cop primera tu! quina ilusioo! ^^
  A veure... Jo aixeco la mà!!! Anem a matar-lo! XD quina rabia, m'has fet passar un mal moment eeh... pensava que no tindriem partit! jeje
  La Lily és massa! quina gràcia, encara acabara amb tatuatges i rapada... XD En James, com sempre :P i l'Elektra a mi em cau bé, és bona tia, però em fa rabia que es vulgui lligar en James!

  Jo vaig apostar per Gècia!! He guanyaat!! Campeooones, Campooones! XD A veure, jo vull tenir el meu nom de veritat, em dic: Laura Deltort el cognom és francès, ho dic perquè a la gent no se què li passa que mai me'l diu bé a la primera... ¬¬' mira que és fàcil!

  Bé, que m'ha fet molta ilu el capitol, espero que pengis aviaat! :)

  un petoo molt fort!
 • AvatarullalEnviat el 25/09/2009 a les 06:53:39
  #20033He escrit 1 fanfics amb un total de 10 capítols

  boooooooonn dia!

  entrades robades!!! pero com no ho havia pensat en Harry... bé de fet eren per la revenda no? bueno es igual sort que el final hi ha hagut partit perquè sino no en hagués fet falta matar en mundungus que ja se n'hauria encarregat la lily. i tampoc ha sigut tant terrible per en harry i la ginny. de fet s'han portat tots molt bé aixo bol dir qeu en el pròxim hi haurà follon? segur! amb lo emprenyada que ha destar la lily... Lily power! m'encanta i cada dia més!!!!

  ha! i dir que tot i que he guanyat perquè vaig votar grècia m'ha fet molta pena que anglaterra perdés...

  el meu nom real no el possis que a Hogwarts cantaria molt. posa jo que ser... t'agrada Snowzy Ironhouse? si podria ser una bona traducció. bueno si no t'agrada et fots. jajajajaja
 • AvatarullalEnviat el 25/09/2009 a les 07:02:01
  #20034He escrit 1 fanfics amb un total de 10 capítols

  ha i una altre cosa que me'n descuidava. no es que no m'agradi el personatge de l'elektra, és que crec que si la conegués em costaria de que em caigués bé. és massa arrggg! per tenir-li simpatia. per això no m'agrada que en james i ella... en canvi en paris... en paris és de més bona pasta i l'alice es massa per a ell. no se la mareix. és que l'alice és genial, tant borde, pero no borde, borde sino més aviat seca. no se penso que en james és un totxo per deixar-se menjar el tarro per la geena. per que ho hem de recordar, si l'alice i en James no estan junts és per culpa seva. que n'està enamorada potser? segur! tothom s'enamora d'en James...

  i canviant de tema radicalment. he trobat a faltan en Lorcan i en Lysander, la rose no que és una mica pesadeta i també l'hugo que no hi eren ells al mundial? siiiiiiii!!!!!! doncs perquè no han sortit???

  bé ara si que crec que ja està... i a mi si que m'ha agradat!!!
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 25/09/2009 a les 11:12:42
  #20035He escrit 9 fanfics amb un total de 206 capítols

  lunalovegood: em sap molt greu! Hi ha una raó per la qual ha guanyat Grècia, i és x una cosa que passarà cap al final. A més a més, si sempre ho guanyen tot els magatotis no té emoció! Però tranquila que si em calen noms ja posaré el teu, va... XD Sí t'ha agradat? Vaja, doncs a mi no gaire... I la que dirà la frase serà l'Alice, i crec que stà molt clar a qui anirà dirigida... XD

  Laura*Malfoy: La Lily està loca perdida XD. Molt bé senyoreta Deltort, em complau informar-la que ha estat admesa a l'escola Hogwarts de Màgia i Bruixeria. ^^. Merci per comentar!

  ullal: sí, entrades robades. Menys mal que s'han trobat amb el Krum! Sí, s'han portat tots molt bé... amb l'excepció d'una personeta, que com que el seu equip ha perdut s'ha cabrejat una miqueeeeeeeta, però no sortirà fins el següent capítol.XD Snowzy Ironhouse, em complau informar-la que ha estat admesa a l'escola Hogwarts de Màgia i Bruixeria.I tens tota la raó del món, el Lorcan, el Lysander la Rose, l'Hugo, l'Andrea i el Charlie eren allà, i no han sortit. Saps què passa, que només ho volia fer en un capítol i si em posava a fer que tothom tingués la seva escena no hauria acabat mai.
 • AvatarullalEnviat el 25/09/2009 a les 13:03:20
  #20036He escrit 1 fanfics amb un total de 10 capítols

  també tens rao!! la frase li dira l'alice a l'elektra. mi aposto 100 galions. (no se a quan va el canvi pero ha de ser una fortuna!!!) • AvatarTooruEnviat el 25/09/2009 a les 15:47:29
  #20043

  Hola!!!

  Esta genial! M'agradat molt, la Lily deuria de donar molta por, sobretot despres del partit.

  Grecia!! Em pots anomenar si vols com el nom que tinc en la fanfic compartida.

  No faig moltes teories, perque no hi han, pero ja tornare.

  Fins aviat!
 • Avatarginny loovegodEnviat el 25/09/2009 a les 16:20:54
  #20045He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  jo... jo tota il·lusionada de que quan tornés de l'insti votaria i em trobo amb això! xD k hi farem.

  pos wenu, aquí Laura en una altra missió, la missó TPJPEHVUACQEDMDPMT (Trobar Pis Ja Perquè Ens Han Vingut Uns Altres Compradors Que Ens Donen Més Diners Però Menys Temps)

  xDxDxDxDxDxDxDxDxDxD

  pos wenu, a veure... Sí. primer de tot, dir que el capi m'ha agradat molt, potser no el que més però m'ha agradat molt. Ah, i el següent capi pinta bé, molt bé. La foto m'encanta, però no acabo d'entendre el títol...
  què més. Pobre paris, està perdudet, el pobre, i no em refereixo només a la màgia^^. Trobo que el Harry ja s'hauria d'haver imaginat lo de les entrades. Déu méu, si no hagués sigut pel Krum, ara els que havien dit que les entrades eren robades estarien sense ulls xD. LILY POWER! per cert, que em vai oblidar de dir-ho: jo també m'uneixo al... CFLP, es deia? xD

  wenu, crec que ja sta. si se m'acudeix algo t'ho dic!


  *laurie* • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 25/09/2009 a les 16:49:48
  #20047He escrit 12 fanfics amb un total de 171 capítols

  Ueeee! Campioons! Campioons!

  Wenu com que no m'agrada el meu cognom posa'm Marta Brown!! (ja sé que només se m'anomenarà i res més, però fa ilu. Com dius tu... si no parlen de tu no ets ningú! XD almenys si es diu el nom és algo).

  A part d'això... potser em plantejo unir-me al club de fans de la Lily. Encara no ho sé. De moment estic a la PPAP (crec que era així) i a la OE.

  Pobre Albus. Sé què és passar per què et piti l'orella. És horrible. D'altra banda, el partit m'ha encantat (per molt que diguis que a tu no) i se m'ha fet curtíssim tot el capi.

  Jo aixeco la mà! Jo vull pegar al Mundungus!

  H? encara no haia sortit, no?

  Per cert, si la ginny llovegood llegeix això va per ella: el meu profe freaky també és de català! casualitat? Crec que sí XD (vaja a no ser que vagis al meu insty i no me n'hagi enterat XD)

  vingaa vaa continua aviaat!

  1 pto

  Marta 3
 • Avatarrodlel14Enviat el 25/09/2009 a les 19:59:18
  #20050He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  VISCA GRÈCIA!!! JA M'HO PENSAVA, JO!!

  Molt bo, el capítol! Encara que a tu no t'agradi...

  No m'agrada el rotllo James - Elektra... Bàsicament perquè a l'Elektra no vull ni que se li acostin! (això té una explicació)

  Si puc, d'aquí a 3 dies penjaré el 1r capítol de la meva nova fanfiction, titulada... Qüestió de família!!

  Enric

  Demà començo a currar!!! No és gran cosa, però per fer de taula als partits de bàsquet em donen 8€ x partit...
 • Avatarrodlel14Enviat el 25/09/2009 a les 20:01:06
  #20051He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  Per cert, que m'he oblidat de dir el perquè de lo de l'Elektra... Diguem que em recorda a certa persona... i m'agradaria que l'Elektra acabés sortint amb en Paris.

  Enric
 • Avatarginny loovegodEnviat el 25/09/2009 a les 21:22:59
  #20053He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  per cert, 2 coses + (i a l'espera de que se me n'acudeixin més encara!)

  - pos si, 10 punts per la boca de l'alice!!! xD

  - jo no vull pegar al Dung. Sense ell no haguéssin pogut anar al partit, encara que les entrades fossin robades.

  dew!!

                  &nb sp;                         &nb sp;                   *~laurie~* • Gemma EvansEnviat el 25/09/2009 a les 23:57:49
  #20055

  oh! mencanta la lily! es la meva idul! :DD jahajaha
  pro el mundungus a d pagar pl mal ratu qe ma fet passa! jahajah robadas! i qe mes es pudia espara d'ell?? xDxD wenu sort dl krum pq sino el dacapitu! jahaja
  no tagrada el capitul? io trobu qe sta b! i x la part d quiddich no patexis tmpc magrada llagir quan no cunec els jugados! jahjahaja
  la elektra am cau b pro iio vulia k el james am lalice! :S
  mmm magrada el patit canvi d firma d la pandora! xdd
  i cm k avia apustat x grecia pos d nom si no canta mol: Gemma Bloom.

  ptns

  ~~Gemma~~ • AvatarPorcupintí-naEnviat el 26/09/2009 a les 10:18:13
  #20058He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  Molt bé! Hahaaha sabia que guanyaria Grècia! Si es que jo sóc una crack! Hahahaha

  Puc ser de l'Acadèmia? Em vull dir Acacia Soulis, si pot ser :)

  A mi ja em va bé, la veritat, que l'Alice estigui amb el Paris i el James amb l'Elektra, és més, m'ensumo que aquest curs hi haurà brega, però pel James, ja que el Paris no va a l'Acadèmia, no?

  No tinc ni idea de qui són P i S i H i C i K, però el Mr Playboy és l'Angelos, no?

  I vull rerererematar el Mundungus després de que ho feu vosaltres!

  un petó

  Maria • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 26/09/2009 a les 11:10:56
  #20061He escrit 9 fanfics amb un total de 206 capítols

  Tooru: lo de Lily sortirà al proper capítol. XD Vale, doncs ja miraré el teu nom de la fanfic compartida perquè ara mateix no el recordo XD. Wenu, gràcies per comentar!

  ginny_loovegod: vaja, o siguis que ara us heu de donar pressa amb el pis, no? Espero que en trobeu ràpidament... en fi. T'ha agradat el capítol, a mi gen, però gens. Espero que el proper surti millor... com que no entens el títol? És lo de... "a caballo regalado no le mires el dentado" , però en plan... no et fiis de les coses que et regalen, que no són legals, fijo XD Parla de les entrades que li va regalar el Mundungus. El Paris és molt mono, però va una mica perdut, el pobre... i vale, tens raó amb això del Dung, si no els les hagués donat, no hauroen anat al partit. Per altra banda, jo no hagués fet un capítol tan dolent. XD

  marta_ginny: Tu crec que t'apuntes a tots els clubs que surten XD. Que raro que aquest de la Lily no t'acabi de convèncer... pensava que t'encantava, com a pràcticament, tothom...! Bé, és igual. A tu també t'acostumen a pitar les orelles? XD Oh, i el capítol és horrible; se t'ha fet curt per la senzilla raó que és més curt que la resta XD. Jo ja sé el que em dic; quan són dolents, són dolents.

  rodlel14: ah, o sigui que l'Elektra et recorda a la reva nòvia i el Paris et recorda a tu, i per això vols que acabin junts, no? XD (això aniria acompanyat d'ullets malèvols icopets amb el colze a les cotelles XD). Tinc moltes ganes que pengis la teva fanfic, la llegiré sí o sí! I que et vagi molt bé la feina!!
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 26/09/2009 a les 11:29:58
  #20063He escrit 9 fanfics amb un total de 206 capítols

  Gemma Evans: el que passi amb el Mundungus es veurà al proper capítol: I ningú no s'ho espera. Però gens, gens! XD. Mola, oi, el canvi de firma? jeje ;) Gemma, Bloom, em complau informar-la que ha estat admesa a l'escola Hogwarts de Màgia i Bruixeria! XD

  Porcupintí-na: Va, que t'ho explico a lo ràpid perquè a hores d'ara pensava que més o emnys tots ja ho tindríeu clar: Me Playboy és l'Angelos, sí, i el K és el seu germà, que sortia amb P, que és la gran de les germanes Elevtheriades (les que es van trobar a la galeria d'art, que són súperiques). La germana petita i grassa és la S (la Pandora sempre se'n riu, houràs notat). C és la millor amiga de P, que encara no ha sortit, i H és el seu germà petit, em sembla que ho vaig dir al capítol 2 o por ahí. Vale, doncs ja està... havia anat deixant anar pistes, però potser no les heu vistes... Bé, el Paris, no, no va a l'Acadèmia, és muggle, però seguirà sortint. I sí, suposo que pots anar a l'Acadèmia, el que passa que en comptes de sortir pel barret que tria, seràs... bueno, crec que seràs la companya d'habitació de... la Lily, per exemple, perquè els altres companys d'habitació ja estan molt en escollits. Merci per comentar!
 • AvatarPorcupintí-naEnviat el 26/09/2009 a les 11:33:03
  #20064He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  Vale, merci haha, ara ho entenc!

  un petó!

  Maria • Avatarginny loovegodEnviat el 26/09/2009 a les 11:51:58
  #20065He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  osti vale acabo de pillar el títol xD • Gemma EvansEnviat el 26/09/2009 a les 12:51:44
  #20067

  sagur k ningu su espera? som molt gen aqi pansan! xD hjahajha dons avera am qe ens sorprens! jhajha • myre_ginnyEnviat el 26/09/2009 a les 13:29:50
  #20069

  holaaa!!

  el capitol sta bee! me ancantat la lily en plan hooligan, es genial aksta nena! a l'escola sera un perill public.

  puc se d l'academia francesa?¿? si pot se, em fa ilu se una gabatxa pija! si pot se, i d nom, Mireille Denioud. sino, dons a hogwarts, am Mireia i el cognom q vulguis.

  seguex aviaat! vull veure la reaccio d la lily xD. x cert, em faig dl seu club d fans!

  un petoo!!  i q vagi b la reentrada a la uni!
 • Avatarrodlel14Enviat el 26/09/2009 a les 14:41:18
  #20076He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  Ejem, ejem... Jo no he dit res... T'ho has fet tu tota sola... xDxD

  Sí, jo també tinc ganes de publicar-la, ja... És una idea que sempre havia tingut... i ara podré publicar-la!

  Enric
 • AvatarTooruEnviat el 26/09/2009 a les 19:09:53
  #20086

  Hola!

  Una cosa que se me havia oblidat, per favor no em poses a Slytherin ni Rawenclaw que em deprimire. Em dona igual si es a Gryffindor o Hufflepuf, pero les altres dos...  No es que odie Rawenclaw simplement es que no me veig i en Slytherin mai, abans morta.

  fins aviat!
 • AvatarullalEnviat el 26/09/2009 a les 19:26:10
  #20089He escrit 1 fanfics amb un total de 10 capítols

  ostia!!! i jo m'enjant-me l'olla pensant que eren personatjes de hogwarts, és clar que no en pillava ni un!!! vale ara ja ho he entés!

  bueno suposo que necessitaràs voluntaries per anar a sly! que sapigués que a mi no m'importa en absolut anar-hi soc fanatica de griffindor pero en aquesta vida i ha d'haver gent per a tot. i una cosa són les persones i l'altre els persontages... aixi que tenim venjança d'en Harry amb en Mundungus. diga'm que la idea serà den harry si us plau no pot ser que una altre vegada li solucionin la papareta els seus fill preferits (almenys per mi)
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 26/09/2009 a les 19:56:20
  #20092He escrit 12 fanfics amb un total de 171 capítols

  Per ceert, que a mi m'agradaria anar a Gryffindor. Si ho veus molt impossible perquè ja tens els del curs de la Lily i l'Hugo pensats... em poses a Ravenclaw :) però ja saps la meva 1a opció.

  1 pto

  Marta 3
 • Avatarrodlel14Enviat el 26/09/2009 a les 22:14:20
  #20094He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  Ei, ei! Hi he pensat molt... i crec que vull que em diguis Henry Baskers, i vull ser una serp!

  Enric
 • MrsBlack AnònimEnviat el 26/09/2009 a les 22:15:37
  #20095

  verge santíssima quina foto xdd'
  molttt bòo el capítol!
  ara a complir la promesa eh?
  el personatge i eso.. xd

  appa, petoonns!
  PD: si pogués ficaria la Rita a un escorxador (crec que es diu així..) X) • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 26/09/2009 a les 23:01:37
  #20096He escrit 9 fanfics amb un total de 206 capítols

  Tots: ok, tindré en compte les vostres requests per les residències. Faré el que pugui ^^

  Ullal: et pensaves que eren de Hogwarts? Però parlaven de l'Elektra i l'Angelos...! Vaja, em pensava que tothom tenia clar que eren de l'Acadèmia...

  MrsBlack: necessito que em donis el teu nom de fanfic! XD. La foto la vaig trobar divertidíssima. I sí, es diu escorxador en català (el "matadero", no?). En fi, merci per comentar! ^^
 • myre_ginnyEnviat el 27/09/2009 a les 17:00:30
  #20105

  hola!!

  macabo d llegir un atre cop tta la part d la pandora, i ara tot te sentit, bona mnera d presentar els personatges d lacademia!  xD

  x cert, q vaig escriure el cognom q vull q em posis malamen, jeje, es Mireille Deniaud.

  axo s tot, k vagi b dema la uni!! un peto!
 • AvatarullalEnviat el 27/09/2009 a les 17:04:23
  #20106He escrit 1 fanfics amb un total de 10 capítols

  hei agatha que és tenies molt ben acustumades!!! no tocava capi ahir!!!!!!!!!!!!! fins quant ens faràs esperar????????? • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 27/09/2009 a les 20:37:36
  #20120He escrit 9 fanfics amb un total de 206 capítols

  Aix, és cert, tocava capi ahir, però vaig ser fora... i encara l'estic escrivint! Espero poder penjar-lo abans d'anar a dormir! • Laiia Von LlasëEnviat el 27/09/2009 a les 22:00:33
  #20122He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  Vaic tard comentant pero he tingut un cap de setmana  enfeinat.

  La foto és genial, pero esque clar, la Lily s'ho val que es la millor. Ja es oficial que em faig fan seva. Tens raó(com sempre), aixó d'escriure quidditch deu ser una putada, fa pinta de ser molt difícil i no gaire satisfactori, pero bueno...ha guanyat Grècia!! Si, estic agafant carinyo a aquest país xd. Ja et vaig dir el nom a l'altre capi (Von Llaë), que io anava perduda com sempre i em vaig donar per guanyadora d'entrada jajajjaj.

  M'encanta el proxim títol, és tan, tan...Alice! Ja l'espero.

  Laia

  pd: M'oposo completament a picar en Mundungus. L'adoro, simplement és el meu idol des de sempre. Perque digue-me: no han segut en un millor lloc gràcies a ell??
 • Avatarivi_potterEnviat el 27/09/2009 a les 23:22:32
  #20124He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  NOOOOOOOOOOOOOO! Vaig dir que guanyava Anglaterra però tot lo altre era exactament igual... partit ajustat de cop la veien... buuf! xddddd

  Per tot lo altre, el capítol molt bé, encara que diguis que no sí que saps escriure Quidditch! I la Lily és massa buuf... xddddd!

  Petons i segueix aviat, per cert, com acabarà la història James-Elektra-Paris-Alice? Mare meva segueix aviat!
 • lurdeesEnviat el 28/09/2009 a les 19:09:23
  #20149

  m'has decebut! totalment! com se't acudeix que guanyi grecia??

  uff, no soporto l'elektra esa...

  continua aviat!