L'Autèntica Història d'en Harry Potter. - Capítol 5. L'ENTERRAMENT
AvatarEscrit per ullal
Enviat el dia 23/09/2009 a les 09:47:20
Última modificació 23/09/2009 a les 13:00:55
Tots els capítols de L'Autèntica Història d'en Harry Potter.
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 5. L'ENTERRAMENT

Molt bé ja tenim el capitol 5. aquest m'ha costat moltissim de fer, perquè és bastant trist. el volia fer emotiu però sense que fos dràmatic. no sé si me n'hauré ensortit. espero que si. le potinejat tant i le reescrit tantes vegades, (i tot i aixi no m'acaba de convencer), que puc dir de llarg que és el capitol que li tinc més mania. aixi que si no us agrada i no el comenteu gaire doncs tranquiles que no m'enfado. jo tampoc ho faria. pero bueno la unica opcio que tinc per poder penjar el proxim, que si que m'agrada molt, es penjar aquest. per que aquest també era necessari.

i ja no us rallo més. espero que us agradi més que a mi.

________________________________________________ _________________

CAPÍTOL 5 L'ENTERRAMENT.

Quan van arribar a l'esglèsia del Cau d'en Godric, en Dumbledore ja hi era. Murmurava moltíssims encanteris en veu baixa i se'l veia extremadament concentrat. En Sirius i en Remus van passejar per l'esglèsia i van anar fins a on hi havien dos tauts de fusta blanca. En Remus va agafar en Harry de la maneta mentres li deia:

-El papa i la mama estaven molt cansats i s'han adormit. No podran venir més perquè ara descansen tranquils. El padrí i jo et cuidarem fins que siguis gran.

-Es pot saber quina mariconada li expliques? Diga-li la veritat sisplau!

- Però Sirius és molt petit i no ho entendrà! A més no parlis així que li fas por.

- Això és mentida, mira si està rient!

-Harry rei, el padrí és una desequilibrat però amb el temps deixaràs de tenir-li en compte.

-Això, ara posa'l en contra meu.- va dir dolgut- Harry, carinyo, el papa i la mama és van morir per que van trobar un senyor molt dolent. Ells van ser molt valents perquè volien deixar-te un lloc millor per viure. Ara qui ha de ser valent ets tu, però pensa que mentres tu, algú que els hagi estimat, els recordi ells seguiran vius.

-Que bonic…- va dir en Remus emocionat- llàstima que no tingui 10 anys per poder entendre el que li dius.- va dir amb mala llet.

- El subestimes, és molt més llest del que et penses. És fill de la Lily.- se'l mirà amb dolçor.

Sortosament van arribar l'Andròmeda i en Ted Tonks, anaven amb la Dora la seva filla de 8 anys, que es van apropar per saludar-los i van interrompre la discusió.

-Us acompanyem en el sentiment.- va dir en Ted. Mentre l'Andròmeda agafava en Harry a coll.

-Gracies Harry.- i li va fer un peto al fron, just on tenia la cicatriu.

En Harry es va llençar rient als braços de la Dora, que anava canviant de color els cabells.

-No és una mica imprudent que hagis portat la nena?

-Ai Sirius, tant irresponsable que ets per algunes coses i ara em vens amb aquestes? Ja saps que la Dora és magimòrfica, se sap amagar molt millor que qualsevol de nosaltres. A més hi ha en Dumbledore i ara que Lord Voldemort ha caigut no ens vidrà a visitar cap Cavaller de la Mort; estigues tranquil.

-Potser tens raó. No hi ha motiu per estar nerviós cosineta.- ja havia recuperat el somriure tot i que no es podia treure del cap la por que sentia de perdre alguna altra persona estimada.

Mica en mica, es va anar omplin l'esglèsia de gent i de criatures. Hi havia en Hagrid, una bona representació de professors de Hogwarts, l'Ull-foll, en Mundungos, l'Aberfoth, en fi tots els membres de l'Ordre. També havia arribat la familia Weasley al complert, l'Arthur i la Molly amb els seus 7 fills: en Bill, en Charlie, en Percy, els bessons: Fred i George (cada dia més iguals), en Ron que anava a coll del seu pare I la petita Ginny a coll de la seva mare; i  la senyora Longbottom amb el seu nét. En Remus i en Sirius si van acostar.

-Hola Agnes, aquest deu ser en Neville.- va fer en Remus cordial.

-I en Frank i l'Alice?- en Remus el va assassinar amb la mirada.

-Com s'ho fa per posar-se sempre de peus a la galleda?

-Mira estan a Sant Mugo, de moment inconcients.- en Sirius es mirava l'Agnes estranyat. Era obvi que no sabia de que parlava.

-Va ser la Bel.latrix no?- en Remus intentava deseperadament arreglar la situació.

- Si noi, volien saber on era el seu Senyor. Es veu que desde que va atacar en Harry no se n'ha tornat a saber res. I es pensaven que els aurors l'havien detingut.

A l'Agnes se li barrejava l'alegria de saber que en Voldemort havia desaparagut amb la tristesa del que l'hi havia pasat al seu fill i a la seva dona. De fet a tothom en aquella esglèsia l'hi pasava una mica el mateix.

En Dumbledore es va acostar als tauts i, sense necessitat de dir res, tota la sala es va sumir en el més absolut silenci. Abans de començar va girar els ulls al sostre, va localitzar un ratpenat i va somriure. Ara ja hi eren tots.

-Bona nit a tothom. Estic molt content de que finalment hagueu pogut venir tots. No em vull extendre massa ja que ni la Lily ni en James eren gaire amics de discursos ni solemnitats. Només volia fer una petita introducció als parlaments d'en Remus i en Sirius. M'agradaria que sapiguessiu per què van morir ells dos. Van morir per al seu fill en Harry. Van morir per deixar-l'hi un món una mica millor del que ells es van trobar. En James i la Lily van morir per amor. Per amor al seu fill. I és aquest amor el que ha fet posible que en Harry s'hagi convertit en el primer supervivent del Malefici de la Mort. Tot i el món en el què vivien, tot i la guerra que durava desde fa anys, ells van viure sempre amb il·lusió. Van viure sempre en el present però mirant de trobar un futur millor per a tothom. Ells representen els autèntics Griffindors. Valents com ningú. Fidels com cap altre.

En Sirius i en Remus escoltaven emocionats. Amb llàgrimes als ulls. Potser era la primera vegada que en Sirius no perdia detall d'un discurs del professor. Inconcientment, sense saber exactament perquè ho feia, va recolzar el cap sobre l'espatlla d'en Remus, ell li va correspondre passant-li el braç per sobre l'esquena i estrenyent-lo fort cap a ell. En Sirius es va sentir extranyament reconfortat per aquest gest i va esbossar un somriure. En Remus també somreia era la primera vegada que en Sirius acceptava una mostra d'afecte en públic, mai l'hi havia permés a ningú, ni tansols en cap de les moltes noies amb qui havia estat. Tant l'un com l'altre van perdre el fil del que deia en Dumbledore, cadascún immers en els seus pensaments. Així quan en Dumbledore va baixar de l'altar i es va dirigir cap a en Remus, que li tocava fer el seu discurs, aquest va tardar uns quants segons més del lo normal en reaccionar.

-Remus, Remus Llopin si us plau.

-A si… perdò professor.- finalment havia reaccionat. Va pujar a l'altar i va acariciar el taut que li quedava més a prop. Es va quedar mirant en direcció a les caixes fúnebres i va començar a parlar:

-Jo havia preparat un discurs molt emotiu, pero no us el llegiré pas. Anava més dirigit a ells que no pas a vosaltres. I la veritat és que jo m'acomiado de vosaltres dos. Els meus millors amics. A tu Lily t'encantaven les coses ben lligades i que tot estigués pensat, no una, sino dues vegades. Però Lily, has de reconèixer que aquest no era el nostre estil. Ni el meu, ni el d'en Sirius, ni el del nostre estimadíssim James. És per això James que estem aquí. Per culpa de la improvització i per culpa de cambiar de plans a l'últim moment. Fins ara sempre ens havia anat bé però amb una sola vegada que no ens han sortit les coses com pensavem l'hem cagat del tot. Us demano perdo de tot cor… us trobo molt a faltar…

En Remus no va poder contiuar. Se l'hi havien negat els ulls i li tremolava la veu. Es va girar lleument i li va fer una mirada d'auxili a en Sirius que el va entendre al moment. Va deixar en Harry a la falda de l'Andròmera i amb un sal es va plantar al costat d'en Remus.

-Ja ni ha prou. -I d'una empemta el va tirar a baix, en Remus va fer un somriure forçat.- a veure, a la Lily ja l'hi hauria agradat aquest discurset sentimentalista però coneixen en James…. No definitivament a en James no. Ell hauria preferit que fessim alguna festa de celebració perquè el seu fill continua viu gràcies al seu sacrifici i al de la Lily. O que fos una festa per celebrar que en Voldemort ha desaperegut per sempre. O perquè el seu fill, amb només 15 mesos, ja és el bruixot més gran dels temps moderns, amb permís teu professor Dumbledore.-en Dumbledore va somriure- De fet ell sempre trobava un bon motiu per organitzar festes. Això ho ha patit de primera mà la professora McGonagall, veritat Minerva? -va fer una petita pausa buscant la seva antiga professora- D'acord, no l'hi dono pas la culpa a en James, sempre tenia darrera una comisió de festes molt ben organitzada. O sigui que si em permeteu això ja s'ha acabat. No vull parlar més dels meus amics que s'han mort, perquè per desgràcia ja hem tingut moltes baixes aquest últims mesos. - va baixar el to de veu, i ara sonava molt més greu.-Prefereixo parlar dels que encara em queden vius.- dit aixo va ser un somriure sinistre i va vaixar de l'altar.

En Dumbledore va fer un gest amb la vareta i els tauts van dirigir-se, levitant, cap a una portella lateral de l'esglèsia que donava al cementiri. Tota la gent va seguir la comitiva encapçalada per les caixes, en Dumbledore, en Remus i en Sirius; i en Harry que anava permenenment a coll d'aquest últim.

Van enterrar els dos tauts al terra, un al costat de l'altre. Ho van cobrir de terra i a sobre ho van coronar amb una làpida de marbre blanc. Semblava que brillés a les fosques. Amb un últim gest de vareta, en Dumbledore hi va fer la següent inscripció:

James Potter, nascut el 27 de març de 1960, mort el 31 d'octubre de 1981.

Lily Potter, nascuda el 30 de gener del 1960, morta el 31 d'octubre de 1981.

Es va girar i li va preguntar a en Sirius si hi volia afegir alguna cosa. Per tota resposta es va moure la vareta d'en Remus. Sobre el marbre unes lletres entrellaçades s'anaven gravant. Finalment es va poder llegir:

L'últim enemic a batre és la mort.

-No és més propi d'un Cavaller de la Mort? - va comentar en Sirius amb cara d'estupefecció.

En Dumbledore va somriure.

-No es refereix a  vencer la mort tal i com ho veuen els Cavallers de la Mort. Es refereix a viure més enllà de la mort, a viure després de la mort. Ho trobo molt encertat Remus.

En Remus va somriure timidament. Mai n'havien parlat d'epitafis però era obvi que aquell era dels millors. Si més no el millor per la Lily i en James.

Finalment tothom marxava un cop, això sí, havia conjurat un ram de flors sobre la tomba. Ja només quedaven ells al peu de la tomba arreglant l'última corona de lliris blancs. I acomiadant-se dels seus amics, i dels seus papes, per sempre. No hi havia res més a dir, només contemplaven la làpida en silenci. Fins i tot en Harry semblava compendre aquell moment de dol i plorava sense so. Simplement imitava els seus nous pares.

 En Dumbledore i la familia Weasley, la familia Tonks i els Longbottom discutien una mica apartats.

-D'això.- va fer en Dumbledore, sabia que les coses no estaven com per donar ordres i aquell era l'assumpte més delicat de tots.- Andròmera tu et podries quedar amb…

-Em sap greu professor, no és que no vulgui, però.- l'Andròmera ja sabia per on anaven els trets- és que en Ted ni tansols es màg. Jo i la Dora…

-No, no passa res.- en Dumbledore la va tallar abans que acabés de donar una excusa.

Va fer una mirada suplicant a l'Agnes però aquesta va respondre abans que pugués dir res.

- El meu fill i la seva dona encara estan a Sant Mugo….

-Me'n faig càrrec, disculpa per haver-ho insinuat…- es girà directament cap als Weasley- d'això Molly, que et podries quedar amb en Harry un parell de dies?

-Home Albus…- va intervenir l'Arthur rapidament- a casa…

-Oh, calla vols! I tant que sí professor només faltaria. Un parell de dies o els que facin falta. Arthur hauries de tenir una mica més de vista. No veus que en Sirius i en Remus tenen coses a fer, i el nen, que vols que se'l quedin a Hogwarts? Per favor! Seràs totxo!

Per sort dels presents, en Sirius, en Remus i en Harry estaven força allunyats del grupet que es debatia amb en Dumbledore. La Molly s'hi acostà per dir-los que en Harry passaria la nit al Cau i en Dumbledore els manà la presa per anar a casa del tiet d'en Sirius.

-Fes bondat Harry.- va dir en Remus

-Passat-ho bé Harry i fes bondat només si és necessari.- això ho  va dir tant fluixet que no ho va sentir ningú.

La familia Weasley es van agafar al portarreu i van desapareixer amb en Harry.

En Dumbledore va trencar el silenci.

-Primer hauriem de fer l'encanteri de la sang i després podreu anar a Londres a buscar en Ben Babbaw. Intenteu entregar-lo viu.- va afegir mirant en Sirius.

-No professor.- en Dumbledore es va mirar extrenyat a en Remus.- primer hauríem de trobar en Ben Babbaw i després fer l'encanteri. Pensi que potser no tornem vius.

-Però si és una rata fastigosa que mai ha sabut fer res sense nosaltres.

- Sirius, no sabem si tindrà l'ajut d'algú. I ens ha trait ell solet, sense necessitat de que nosaltres li diguessim res.- va afegir amb sorna.

-No és tan perillós, tu només em vols liquidar per quedar-te amb la meva herència i amb en Harry.- va dir en Sirius burleta.

-Ja havia pensat en aquest detall.- en Dumbledore contenstava a la seva bola. Mai feia cas dels comentaris que es creuaven ells dos.- Però un parell de dies poden ser fatals. A més si li pasés alguna cosa a en Sirius, també seria per protegir en Harry per tant la sang de l'Andròmera passaria a ser la seva protecció.  Així doncs crec que hauriem d'anar passant.


Llegit 769 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • AvatarullalEnviat el 23/09/2009 a les 09:51:25
  #19952He escrit 1 fanfics amb un total de 10 capítols

  bueno un cop penjat i llegit sense intentar canviar res, com si no fos meu, tampoc el trobo tant terrible.

  hi ha un calc directe dels llibres originals a veure qui és el primer a trobar-lo.

  i torna a sortir el ratpenat. algú sap qui és. suposo que si. es força evident...
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 23/09/2009 a les 11:02:55
  #19954He escrit 8 fanfics amb un total de 196 capítols

  A veure, primer de tot, m'ha agradat molt, és emotiu però no dramàtic, com tu volies, de manera que felicitats.

  El rat-penat és l'Snape, que deu ser animàgic també. És curiós però jo sempre he imaginat que el seu patronus (a banda del de la Lily, em refereixo al seu propi) era un rat-penat. Li queda al pelo. A més a més als llibres hi fan algunes referències... Clar que també podria ser que no fos animàgic, sinó un vampir. No em sorprendia gens, com diu el Ron.

  I el calc... no sé, potser en el tros de la inscri`ció a la tambla, no? El Sirius fa el mateix comentari que el Harry i el Dumbledore li contesta el mateix que l'Hermione, no? (És un mica friki que ho sàpiga, no? Ara que me n'adono...)

  Doncs, res que tan de bo hi hagi un petit contratemps i matin a la rata traidora "accidentalment a propòsit", com diria el Sirius XD.

  Segueix aviat!

  G.
 • AvatarullalEnviat el 23/09/2009 a les 11:11:31
  #19955He escrit 1 fanfics amb un total de 10 capítols

  Agatha: no home, si fos un vampir taria mort que no li pot tocar la llum. no se jo sempre havia pensat que l'snape era animagic pero pensava que eren paranoies meves. pero quan ho vaig llegir la teoria del cronista de salem vaig pensar. ostres si aquest és més friki que jo i pensa, no dec estar tan malament. i no vaig poder ressitir la tentació de colar-ho a la fanfic. i tu dius que ets friki perquè te'n recordes! pues imaginat escriure-ho sense ser-ne conscient que quan ho vaig llegir em vaig quedar ostres aixo em sona... va miro el llibre i la converça era practicament paraula per paraula. pero potser és normal ja que és un dels meus trossos preferits del 7è
 • AvatarullalEnviat el 23/09/2009 a les 12:19:58
  #19956He escrit 1 fanfics amb un total de 10 capítols

  bueno al final he trobat una imatge que m'ha convençut minimament.

  ja ser que és un nen molt més petit del que hauria de ser en Harry. pero està molt bé a més la foto és de Anne geddes i és diu la ultima esperança. pos aixo. que us sembla?
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 23/09/2009 a les 12:37:20
  #19959He escrit 8 fanfics amb un total de 196 capítols

  em sembla que no la veig.

  vols dir que ho has penjat amb el format correcte? és que només veig un espai i una creuata... és clar que potser és el meu ordinador...
 • AvatarullalEnviat el 23/09/2009 a les 13:00:17
  #19960He escrit 1 fanfics amb un total de 10 capítols

  pos vaya merda durant una estona s'ha vist perque com no estava molt segura de com anava le penjat, i he tancat la ff per tornar-la a obrir i es veia bé. pero ara que he vist el teu comentari i he tornat a entrar no es veu una merda! bueno pos l'esborro i a veure que passa. • AvatarullalEnviat el 23/09/2009 a les 13:21:50
  #19961He escrit 1 fanfics amb un total de 10 capítols

  bueno, aquesta no m'agrada tant pero haviam si almenys no crea problemes. crec que l'altre era massa gran. m'ha sortit una nota dient que s'haiva editat correctament. pero l'altre vegada també o sigui que no ser que pot haver passat. espero que es vegi. • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 23/09/2009 a les 13:29:15
  #19962He escrit 8 fanfics amb un total de 196 capítols

  sí, aquesta sí que es veu... per`escolta, que si t'agrada més l'altra, fes-la més peke i penja-la igualment... però has de guardar-la en jpg o en png i en teoria t'ha de deixar... • AvatarullalEnviat el 23/09/2009 a les 13:50:52
  #19965He escrit 1 fanfics amb un total de 10 capítols

  ok. ja està l'he reduit una mica, no gaire que sino no guarda les proporcions i en principi no m'ha posat cap problema. aquesta m'agrada més que l'altre perquè les mans també són d'home. ostres és que totes són de dona. visca la igualtat (sarcasme). pues el que exolicava que són unes mans d'home més joves que les altres. aixi que imagino que són les d'en Sirius. • Avatar_llunàticaEnviat el 23/09/2009 a les 14:08:37
  #19966He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  Doncs a mi sí que m'ha agradat!
  M'ha passat molt ràpid;)
  Que guai, la Molly! Hahah tan mama com sempre!
  I en Sírius que secsi, i ell i en Llopin molen molt! :3
  Un petó, i continua aviat! • AvatarPorcupintí-naEnviat el 23/09/2009 a les 16:17:45
  #19968He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  Perdona per no haver comentat el capítol anterior! I merci per dedicar-me'l! Si no pots llegir ara la meva fanfic, no cal que ho facis. Tinc paciència... xdxd

  La inscripció de la tomba és el calc exacte, no?

  I en excusivaaa (ja que no vaig poder comentar a l'anterior) el Sírius i el Remus! Sempre ho havia imaginat així. En serio!

  Doncs res, que m'encanta la història i que continuis!


  Maria • AvatarTooruEnviat el 23/09/2009 a les 16:19:45
  #19969

  Hola!

  Esta molt be, inclus m'he emocionat. M'agradat la part en que Remus posa l'inscripcio en la tumba.

  Fins aviat!

  Pd: Jo no veig l'imatge, sols veig un petit quadre amb una X.
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 23/09/2009 a les 16:59:30
  #19975He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  M'encanta!

  L'Snape... no sé, encara que no hagisortit gaire, estàs fent que em caigui bé i tot. Animàgic, és guai. :)

  Continua aviat!

  1 pto

  Marta
 • AvatarullalEnviat el 23/09/2009 a les 18:06:11
  #19981He escrit 1 fanfics amb un total de 10 capítols

  hi ha algú que vegi la imatge? si us plau digueu-me que si per que jo la veig tan si em conecto com si entro com a visitant... no se que pot estar passant... • AvatarlunalovegoodEnviat el 23/09/2009 a les 18:22:51
  #19982He escrit 2 fanfics amb un total de 45 capítols

  guai! m'ha agradat molt i, per molt que diguis, no està pas malament!!! així que esperem el següent amb impaciència ;-).
  Jo tampoc veig la imatge, no em surt un quadre amb una X però em surt el símbol d'un document (un full de paper amb una cantonada doblegada) estripat per la meitat. faig servir el navegador firefox, no sé si hi té res a veure.
  Ah! I és impressionant lo de la tomba. de veritat que ho has escrit sense voler? doncs em trec el barret, ets una vertadera fan-friki de HP! XD jo només em sé un tros d'una de les pel·lícules... :)
  I no m'he adonat del ratpenat! me l'hauré de tornar a llegir amb més calma... però sí, com diuen les altres, jo també penso que és l'snape, tan negre i sinistre (i poca-cosa) com un rat-penat.
  vinga, espero que te'n surtis amb la foto!
  fins aviat!
  petons! • Gemma EvansEnviat el 23/09/2009 a les 22:14:19
  #19994

  ola! el capi sta mol b! xD no es pas dolen com u pintas al principi! :DD
  pos re k es mol emotiu l'enterrament i k speru k penjis aviat!

  ptns

  ~~Gemma~~ • Avatarivi_potterEnviat el 23/09/2009 a les 23:08:40
  #19996He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  Holaa! M'he llegit els dos últims capítols i m'han encantat! Se m'ha posat la pell de gallina i tot, és una història totalment diferent i que ningú s'hauria esperat mai...

  continua aviaat!
 • AvatarMarta Potter WeasleyEnviat el 24/09/2009 a les 00:54:20
  #19998He escrit 3 fanfics amb un total de 23 capítols

  ohhh! molt emotiu! m'ha agradat moltíssim. M'has fet emocionar, amb la música que tenia posada (que per casualitat era trista) i l'enterrament i en Llopin i en Sirius , xD (les històries d'amor m'encanten, i aquesta, a més, és molt original! visca el remus i el sirius!) ha estat un capítol genial!

  Per cert jo no veig cap foto, eh? Ni mans d'home ni de dona ni res, xD veig com un full estripat per la meitat, no sé si sóc jo però al meu ordinador no es veu.

  M'agrada molt la teva ff, continua així!

  Petons de:
  Marta Potter Weasley • AvatarTooruEnviat el 24/09/2009 a les 16:19:47
  #20002

  Ullal, ja veig la foto, es la de unes mans amb un nen petit? • AvatarullalEnviat el 24/09/2009 a les 21:01:15
  #20021He escrit 1 fanfics amb un total de 10 capítols

  tooru: siii!!!!! que t'agrada? a mi m'encanta, bé totes les fotos anne geddes m'encanten pero és que aquesta el titol tb es molt xulo es la ultima esperança • AvatarLaura*MalfoyEnviat el 24/09/2009 a les 22:15:02
  #20025He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  Hoolaaa!!

  Sento molt no haver comentat als capitols anteriors! Però mels he llegit eeh! :)
  Aquesta FF m'encantaa! Mola molt el rollo Sírius-Lupin! No ho havia pensat mai, i m'agrada que no vagi a viure a casa els tiets ¬¬. I el ratpanat és l'Snape! :P
  I bno, lu del calc directe, la inscripcio no? jeje!

  un petoo i continuaa aviaat!