El Torneig dels Quatre Bruixots - 5: Tota germana s'interessa per un germà. Sobretot si és el germà d'una altra!
AvatarEscrit per Agatha Black
Enviat el dia 22/09/2009 a les 13:30:46
Última modificació 22/09/2009 a les 13:30:46
Tots els capítols de El Torneig dels Quatre Bruixots
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


5: Tota germana s'interessa per un germà. Sobretot si és el germà d'una altra!

CONFIRMAT: AQUÍ EN PASSA ALGUNA

Bon dia, estimats tafaners!

He pensat que, després de tot, entremig de tafaneria i tafaneria també hi podem tenir una mica de cultura. No, tranquils, no em posaré a parlar de física ni de literatura. Però què tal una mica de política internacional barrejada amb un xic de filosofia?

Aquest matí estava prenent un cafè a l'Olimp quan he vist cinc figures que sortien del Senat. Dues eren conegudes: el Senador en cap i el Papi Sòcrates. Però estic segura que les altres no acostumen a rondar pel Senat: Un home alt i fort d'aspecte sorrut extremadament pàl·lid, una senyora de certa edat però de mirada severa i una dona descomunal que mesurava com dues persones d'alt i tres d'ample. Si algun d'ells és grec, jo sóc lesbiana.  Adjunto fotografies.

Tots quatre tres han donat la mà al Senador i al Papi Sòcrates i han marxat junts cap a un carreró on que se m'acabi la bateria del mòbil si m'equivoco han desaparès.

Si el Papi Sòcrates hi està involucrat, nosaltres també. Algú té alguna idea del que pot estar passant? M'imagino que els pares d'alguns de vosaltres treballen al Senat, de manera que ja esteu tardant a treure'ls informació i enviar-me-la ipso facto! Potser si compartim informació aconseguirem treure l'entrellat a tot això.

De manera que, tothom a treballar. No us vull sentir fins que no tingueu informació nova i interessant per donar-me. (És clar que si no té res a veure amb el Senat però té a veure amb qui està sortint K o què recoi està fent E, també m'ho podeu enviar). Una cosa és que dediquem un dia a la cultura i una altra de molt diferent que deixem de banda la premsa rosa. Això mai; abans em faig monja!

Sabeu que m'adoreu!

Xo xo

Pandora

 

 


—Bon dia —va remugar el Harry quan va entrar a la cuina per esmorzar l'endemà—. Com és que esteu de morros? —va afegir mirant els seus tres fills, que esmorzaven amb l'única vigilància del Kreacher, que ja remugava.

—No estem de mooooorros —va dir el  James amb un badall—. Estem cansats.

—Jo estic de morros —va matissar l'Albus.

—Molt bé, doncs —es va corregir el James—. La Lily i jo estem cansats i la Suzanne està de morros.

—Per què estàs de morros, Albus? —es va interessar el Harry, que portava des de la nit anterior mirant d'ignorar tot el possible al James i la Lily.

—Doncs resulta que el James i la Lily... —va començar l'Albus.

—Oh, deixa-ho, no ho vull saber —el va tallar el Harry, que ja n'havia sentit prou sobre el tema "James i Lily".

—Per la teva informació —va saltar el James— t'interessaria molt més preguntar per què la Lily i jo estem tan cansats, perquè el nostre cansament, a diferència dels morros de la Susie, ha tingut uns resultats productius.

—Tu també estaries de morros si en plena nit...! —va començar a cridar l'Albus, enfadat.

—Calla —el va tallar el James amb autosuficiència—, que estan parlant els grans.

A continuació, la Lily va escopir el suc de taronja sobre la taula i el James va haver d'ajupir-se per esquivar un tall de cansalada que li va llançar l'Albus però va anar a terra; comportament que no hauria tingut lloc si la Ginny hagués estat allà. Tot remugant, el Kreacher va anar a recollir el tros de cansalada i li va llançar una mala mirada a l'Albus.

—De debò creus que m'interessa el que hagis pogut estar tramant amb la Lily? —va sospirar el Harry—. En el millor dels casos serà un arma letal per destruir el planeta.

—Molt graciós —va fer el James, agafant un maletí blanc del terra i posant-lo sobre la taula—. Però de debò que el que tinc aquí t'interessa.

—A mi també, ja que hi som —va dir l'Albus—. Ja que m'hi heu presentat voluntari a la força, al menys que sàpiga per a què ha servit.

—En realitat per a res —li va contestar la Lily—. Hem hagut de parar quan t'has posat a plorar i amb el que t'hem tret no en teníem per a res.

—No he plorat! —va exclamar l'Albus.

—No, és clar, devia ser el pol·len... —va fer la Lily posant els ulls en blanc.

—No sé què heu fet, però no m'agrada el que estic sentint —va comentar el Harry, empetitint els ulls, sospitós.

—Oh, en realitat no és gens escabrós —va dir de seguida el James—. Bé, no tant com sembla...

—M'ho penseu explicar o us ho hauré de treure a cops? —va fer el Harry.

—T'ho explicarem quan siguem tots a la Conselleria —li va dir el James—. T'informo que avui t'acompanyem. I, per cert, trobo una mica gratuït per part teva que diguis que el que jo faci no t'interessa quan la meva última Gran Idea va passar a ser un projecte de la unitat d'Aurors.

—James, he tingut més maldecaps des que vas inventar la CFM que en tota la resta de la meva vida! —el Harry s'ho va pensar millor—. Bé, si no contem el Voldemort i això... —es va anar quedant en silenci en veure que els seus fills se'l miraven amb cara "ja, és clar, t'havies oblidat del petit maldecap sense importància que va significar Lord Voldemort, oi?" —. En tot cas —va intentar arreglar—, ara he d'anar cap a la feina.

—Doncs, apa, venim amb tu —va arreglar el James posant-se en peu i agafant el maletí—. Lily agafa un bistec o algun tall de carn que hi hagi a la nevera.

—Puc venir jo també? —va demanar l'Albus.

El James se'l va mirar de dalt a baix com si l'estigués considerant per una feina, i després va dir:

—Si, està bé. Sempre pot ser que aprenguis alguna cosa.

 

*   *   *

 

 Van arribar al Departament d'Aurors que encara era d'hora i no hi havia massa gent. Però allò no durava massa, perquè al cap de mitja hora ja s'omplia de gent disposada a queixar-se de qualsevol cosa.

—Què passa? —va fer el Ron quan els va veure entrar—. És el dia de "porta els teus fills a la Conselleria i jo no me n'he assabentat?

—És que es veu que els meus fills...

—Alguns dels teus fills —va puntualitzar la Lily.

—Alguns dels meus fills han tingut una Gran Idea —va explicar el Harry—. Pel que es veu és per evitar que tinguem més problemes amb la Lizzbell i les CFM.

—Efectivament —va assentir el James, posant el maletí sobre la taula, però sense obrir-lo encara—. Però primer... —es va treure un flascó de vidre d'uns vuit centímetres de llarg que contenia un líquid granat de la butxaca i va anar cap al despatx del Harry.

Tothom el va seguir, encuriosit. La Lily va anar davant amb un paquet on hi havia un parell de bistecs. El James va mirar la bossa de cendres que hi havi sobre la taula, la va agafar i li va donar la volta amb molt de compte, per deixar-les totes sobre l'escriptori. Després, va destapar el flascó i va vessar el que semblava sang sobre les cendres.

A l'instant va haver-hi un remolí de pols, i a sobre la taula hi va aparèixer asseguda la Lizzbell von Überwald, amb els cabells vermells escabellats i el seu vestit negre d'encaix tot rebregat. Només va tenir temps de veure com li llançaven un bistec tot sangonós i ella es va posar a xuclar.

—Grrràcies —va dir poc després—. Rrrealment cal ferrr alguna cosa amb aquestes càmerrres del diable.

—Tot controlat —va dir la Lily, que havia anat a buscar la maleta del James—, ja que nosaltres vam ser la que va començar tot això, hem buscat una solució; mira.

El James va obrir el maletí sobre l'escriptori i tothom es va acosta encuriosit. A dins hi havia set flascons més com el que havia portat el James, tots plens de sang, tapats amb un trosset de suro i lligats amb cordills. En va agafar un i li va donar a la Lizzbell, perquè se'l pengés com un collaret.

—Ja sé que com a penjoll no és gaire estètic —va reconèixer—, però està fet de cristall, de manera que tot i que és molt fràgil no en surt l'olor de cap manera i no et produirà angoixa.

—Oh —va assentir la Lizzbell.

—A més a més —va seguir el James—, si disparen la càmera en la teva presència, et convertiràs en cendres, però el flascó caurà, es trencarà a l'acte i en un instant et tornaràs a reviure. Això sí, has de tenir en compte que només en podràs dur un a sobre cada vegada, de manera que res de disparar la càmera dos cops seguit o et estaràs en les mateixes.

—És genial! —va exclamar el Ron, una mica decebut perquè ell portava 24 hores donant-li voltes i no se li havia acudit res.

—Però, escolteu —va fer el Harry—, d'on heu tret la sang?

—És nostra —va explicar la Lily—. Vam estar practicant primer a treure aigua de globus d'aigua, i quan vam veure que ho fèiem bé...

—Us vau treure la sang a vosaltres mateixos? —es va escandalitzar el Harry, igual que la majoria dels aurors, que van posar cara d'angúnia.

—Ja t¡ha explicat la Lily que vam practicar... —va sospirar el James.

—No vam tenir més remei —va explicar la Lily—. Ja que l'Albus es va negar a cooperar... —va afegir mirant-se malament el seu germà.

—Ei! —es va queixar l'Albus—. Ja m'agradaria veure com de cooperatius estaríeu vosaltres si de sobte a les cinc del matí us despertéssiu i veiéssiu a la psicòpata de la vostra germana clavant-vos una agulla de deu centímetres a l'avantbraç!

—Al principi et vas quedar quiet... —li va recordar el James.

—Coi, i què volies que fes? —va cridar l'Albus—. Si m'arribo a moure em perfora el braç!

—Però després es va posar a cridar i a plorar i vam haver de parar a mitja extracció —va informar la Lily amb aire professional—. I vam haver de llençar la mostra, perquè no n'hi havia prou i no sabíem si es podia barrejar la sang.

—Total, que com sempre, l'Albus no va servir per a res —va somriure el James, burlant-se del seu germà, que se'ls mirava amb els braços creuats i un posat altiu.

—Molt bé, ja n'hi ha prou —va dir el Harry, que notava que als aurors se'ls estava a punt d'escapar el riure i no volia que l'Albus es disgustés—. Heu fet una bona feina però no teníeu per què agredir l'Albus.

—Gràcies —va fer l'Albus.

—De totes maneres, pel que servirà... —va sospirar el James amb aire ofès.

—Què vols dir? —va fer el Harry sospitós, que ja es coneixia els numerets del James.

—Que com que ens has castigat a la Lily a mi sense anar a la final del mundial de quidditch...

—Què? —va fer la Lizzbell—. No els castigui per allò de les càmeres! No va ser culpa seva!

—La final del mundial? —va fer la Belacqua—. Comandant, no els faci això...

—És veritat, estan col·laborant molt, i són d'ajuda... —va fer el Rhys.

El James i la Lily es va somriure. Era exactament el que s'esperaven.

—No és per això! —es va defensar el Harry—. No sé perquè us he de donar explicacions a cap de vosaltres, però la Lily va ser molt mal educada provant la CFM amb la Lizzbell i el James va emmetzinar tot el bufet d'advocats!

—Home, jo tampoc diria "emmetzinar" —va fer el James, fent rodar els ulls—. Només era una mica de laxant...

—Va, Harry —va afegir el Ron—. La Lily va cometre el mateix error que vaig cometre jo amb la càmera i el James... bé, ens ha lliurat uns quants dies dels idiotes del Wizengamot! Amb el que va publicar la Rita ja els tindríem a sobre amb unes quantes demandes. Ara al menys no sabran de les demandes fins d'aquí uns dies quan s'hagi calmat tot.

El Harry va fer un sospir.

—Està bé —va accedir—. Podeu anar a Bulgària el cap de setmana...

El James i la Lily van xocar les mans.

—Ah, per cert —va dir el James, traient-se unes claus de la butxaca i fent-les dringuejar amb arrogància—. Això de les demandes es pot arreglar. Aquestes són les claus de l'oficina del Wizengamot, sempre els passen el correu per sota la porta. Però si quan tornen resulta que algú ho ha retirat tot i ho ha llançat, posem, al foc... doncs no hi hauria demandes, no?

 

*   *   *

 

I el divendres al vespre va arribar. El dia abans del partit i també el dia que anaven a buscar els seus invitats grecs.

—Què, James, a punt? —va fer el Harry.

—Sí —va assentir el James.

—Ginny? —la va cridar el Harry—. Pots venir tu també? Haurem de transportar quatre persones, serà més fàcil si tu també vens...

—Oh, sí, és clar —va assentir de seguida la Ginny.

—Agafa't al James que ell és l'únic que sap on anem —va dir el Harry—. James, recordes la sala d'estar?

—Sí, sí —va fer el James—. Cap problema.

—Doncs visualitza-la, eh? Que ens guies tu. Un... dos... i tres!

El James va sentir una estrebada i una mena de tub de plàstic que li comprimia els pulmons i no el deixava respirar, i alguna cosa que li oprimia el cap com si li hagués d'explotar el cervell... i aleshores tot va parar. El James va respirar profundament abans d'obrir els ulls.

—James! —va sentir que cridava una veu coneguda, i de seguida va veure que la Geena li feia una abraçada.

—T'has allisat els cabells! Que llargs!

—Sí —va assentir la Geena amb un somriure—. Recordes el meu pare i el meu germà Paris?

—I tant —va fer el James i li va donar la mà a l'Hèctor i al Paris, que li va correspondre també amb un somriure.

—Què tal? —va fer el Paris en un anglès molt millor que el de feia dos anys, mentre els seus pares parlaven amb el pare de la Geena—. Tenia ganes de veure-us! Esperava que poguéssiu venir a l'estiu.

—Feina —va respondre el James.

—Ja, ja, jo estic igual —va assentir el Paris.

—Però bé, sembla que ens hem vist igua... —el James es va quedar sense veu quan va veure una tercera persona: alta, guapa a més no poder, d'ulls blaus i somriure perfecte...

—James et presento la meva amiga Elektra —va fer la Geena en veure que se la mirava—. Elektra, el James Potter.

—Encantada —va fer l'Elektra, donant-li la mà educadament.

—Sss...sssí —va ser l'únic que va aconseguir articular el James.

Eren imaginacions seves o de fet tenia una retirada a...?

—Què, som-hi? —va fer el Harry, que anava per feina, interrompent els pensaments del James—. Teniu les coses preparades pel cap de setmana? Us portaré directament a la Marmita Foradada, que és on dormireu aquesta nit.

—Perfecte —va dir la Geena, animada.

Els Thalassinos es van acomiadar del seu pare, i tots sis van desaparetre al cap de pocs minuts per anar a petar a la cantonada d'Oxford Street.

—Va, els nois sigueu cavallerosos i ocupeu-vos de l'equipatge de les noies... —va fer la Ginny.

El James, que estava massa ocupat mirant-se l'Elektra, ni tan sols no la va sentir. Va començar a caminar amb ella cap a la Marmita Foradada.

—Pot ser que em sonis d'alguna cosa? —li va preguntar.

—No crec —va dir l'Elektra amb el seu somriure encantador—. La cara segur que no... a no ser que em reconeguis per la cintura...

—Per què ho dius? —es va interessar el James.

—No, per res —va riure la noia—. És que vaig fer una publicitat per Pepe Jeans, però potser aquí no heu vist la foto.

Pepe Jeans? —va repetir el James—. Espera, la noia que surt a l'anunci de la línia Elektra...?

—Sí, li van posar el meu nom... —va sospirar l'Elektra posant els ulls en blanc—. Així sí que l'has vista, la foto?

—Sí —va assentir el James. Cada dia, quan em desperto, va pensar, perquè tinc el pòster enganxat a la paret de l'habitació... —. Que fort que siguis tu, no?

—A mi també se'm fa molt estrany —va dir ella—. Encara me'n faig creus de com va anar, i de vegades veig la foto en mida gegant pel carrer i em fa una mica de vergonya. És fa estrany.

—No, si és genial! —va exclamar el James, mentre obria la porta del pub.

Des de dins, l'Alice va veure com la porta s'obria i entrava el James... acompanyat d'una noia de cames quilomètriques i ulls blaus que somreia sense parar. Qui era? De què parlaven? Espera, estaven rient? Va notar que darrere seu es parava el Frank per mirar-s'ho també.

—I aquesta tia? —va dir, tot flipat—. Però si és el teu clon!

—Què? —va fer l'Alice, que no estava escoltant.

—Sí, mira-te-la bé —va insistir el Frank—. És com a molt un parell de centímetres més alta que tu, només. Si li poses els ulls marrons...

—Nah —va fer l'Alice—. És perquè portem el mateix tallat de cabell i del mateix to...

—Pot ser... —el Frank va arrugar el front—. Mira la Geena! Oh, s'ha estirat els cabells! Li queda molt bé, no trobes?

—Ahà... —va fer l'Alice distreta, observant que aquells dos encara xerraven animadament i el James ni tan sols s'havia adonat que eren allà. Hola, James, som els teus millors amics, ens recordes? Estem aquí, no som invisibles...

—Alice! Frank!—va sentir que cridava la Geena i li va interrompre el corrent de pensament—. Què tal tot?

—Podria estar millor. Qui és? —va dir ràpidament l'Alice.

—Qui és qui...? —va fer la Geena seguint-li la mirada—. Oh, és la meva amiga Elektra, ja us vaig dir que vindria. És molt simpàtica, estic convençuda que us portareu genial.

—Segur que sí —va comentar l'Alice.

—M'encanta el teu nou look —va dir el Frank amb un somriure a la Geena—. T'està genial. I parlant de genial... vine al pati que t'he d'ensenyar una cosa. No endevinaries mai què és...!

El Frank es va endur la Geena cap al pati i l'Alice es va quedar allà on era. Després es va adonar que havien deixat la porta del pub oberta i va travessar la sala a grans gambades i de mala lluna per anar a tancar-la d'un cop sec.

—Auch! —va fer una veu des de fora.

Horroritzada per haver-li tancat la porta als nassos a algú, va obrir la porta ràpidament.

—Ho sento molt, perdoni, no volia... oh —l'Alice va callar de cop quan va veure a qui li havia tancat la porta als nassos—. Paris. Hola.

—Hola, Alice... —va fer el Paris mentre es tocava el nas amb una mà—. M'han deixat carregant tot l'equipatge i l'estava arrossegant cap aquí...

—Quina barra que tenen —va somriure l'Alice—. Deixa'm que t'ajudi, ja hi estic acostumada...

Per un moment es va oblidar de l'Elektra i les seves cames extra llargues. El Paris era encara més encantador de com el recordava. És clar que l'únic cop que l'havia vist va ser quan es va morir la seva mare, de manera que el noi no estava passant pel seu millor moment. Ara era més gran, més alt, més guapo, sempre lluïa un somriure encantador i desprenia bon rotllo per totes bandes.

—Espera't un moment —va fer el Paris, fent-li deixar les bosses—. Ni tan sols m'has saludat.

—Perdona —va dir l'Alice, i li va anar a fer una abraçada. Va notar que el Paris s'hi estava una estona més de l'estrictament necessària i ella es va posar una mica vermella.

—Tenia ganes de veure't —va comentar el noi amb un somriure.

—Ja... —va fer l'Alice—. Perquè no pugem les bosses entre els dos? T'ensenyaré on són les habitacions.

Quan van travessar la saleta, es van fixar que el James i l'Elektra encara xerraven animadament.

—Sembla que es porten molt bé, oi? —va comentar el Paris—. És simpàtica, l'Elektra, em cau bé.

—Si? —va fer l'Alice mentre pujava les escales.

—És una mica estranya, té les seves dèries —va concedir el Paris—, però és bona tia. Per cert, has vist els anuncis de Pepe Jeans de la temporada d'estiu?

—La de la tia amb shorts? —va preguntar l'Alice—. Déu meu, sí. El Frank sembla que s'ha empaperat l'habitació amb el pòster aquell.

—És l'Elektra —va riure el Paris—. No és genial?

L'Alice es va parar en sec en un esglaó.

—És model? —va repetir—. La tia aquella d'allà que està parlant amb el James és model?

—Bé, sí, suposo... —va fer el Paris arrugant el front—. No ho trobes genial?

—Oh, sí —va fer l'Alice—. De puta mare.

Es van dirigir tots dos carregat les bosses cap a dues habitacions al final d'un passadís. L'Alice va obrir una de les portes i va deixar a l'interior de l'habitació les bosses de la Geena i l'Elektra, i va fer passar al Paris a l'altra habitació.

—T'obriré les cortines —va dir—. Tens vista a la Ronda d'Allà. És bonic durant el dia, perquè està tot ple de gent estrafolària i pots veure els aparadors, que són genials. Especialment si ets muggle —va afegir—. Però a mi m'agrada més de nit. De nit és genial, amb les llumetes de la gelateria, i els restaurants i les casetes dels propietaris. Des d'aquí es pot veure els gats caminant per les teulades i les siluetes dels mussols pel cel... Paris? Què fas?

—Quieta —va dir el Paris des de la cantonada al costat de la finestra, amb una càmera a la mà—. No et moguis.

L'Alice no es va moure i el Paris li va fer la foto recolzada a la finestra amb la Ronda d'Allà de fons.

—Perfecta —va dir un moment després.

—I això? —va fer l'Alice.

—Oh, és que m'encanta la fotografia, i la pintura i el dibuix... —va dir el Paris ràpidament, com si se'n donés vergonya—. Aquest any començaré un curs d'art i espero poder acabar dedicant-m'hi...

—Aquesta carpeta tan gran que portes...? —es va interessar l'Alice.

—Oh, sí, són treballs que he estat fent.

—Els puc veure?

—Doncs... —primer el Paris es va mostrar una mica reticent—. La veritat és que no deixo que els vegi ningú però... va, sí, em dones bones vibracions.

L'Alice va somriure i va anar a obrar la carpeta gran i negra que havia deixat sobre el llit. Amb la primera pintura es va quedar de pasta de moniato.

—Mare meva...! —va exclamar l'Alice—. La Geena! És clavada!

Era un retrat de mida gran de la Geena. Els cabells rossos i ara estirats, l'expressió serena de sempre, els ulls mel brillants... era perfecte. Una llum groga que venia de la dreta donava al quadre un to tornassolat genial.

—No està malament, oi? —va fer el Paris, que també li va donar un cop d'ull amb ull crític—. Encara no està acabat, li estic preparant com a regal de Nadal. És una mica difícil, perquè com que és una sorpresa no li puc demanar que posi...

—Has fet això de memòria? —es va al·lucinar l'Alice.

—Bé, sí —va somriure el Paris—. Però és la meva germana, la tinc molt vista. Suposo que si fos una persona que veig menys sovint no podria fer-ho.

Va seguir passat pàgines de la carpeta. Hi havia una pintura del mar des de casa els Thalassinos, uns quants dibuixos a carbonet del Partenó, que semblava que al Paris li encantava...

—Oh! —es va sobresaltar l'Alice—. Aquests d'aquí...

—La Georgina, el James el Frank i tu —va assentir el Paris—. És d'una foto de la meva germana. Em va agradar i la vaig dibuixar. No està gaire bé, però...

—Què dius! —va saltar l'Alice—. Està perfecte!

Després hi havia unes làmines al carbonet de cossos nus. De fet només eren esbossos, però l'Alice es va fixar bé que tots els femenins s'assemblaven una mica...

—És l'Elektra? —va preguntar.

—No! —va fer el Paris, que li va treure la carpeta de les mans i la va tancar. S'havia posat molt vermell de sobte—. No és l'Elektra... no recordava que aquests dibuixos eren aquí... són de fa molt...—va murmurar—. Mmm... estic una mica cansat, crec que me n'aniré a dormir.

—Oh. És clar —va fer l'Alice aixecant-se del llit, una mica contrariada—. Espero que no t'hagi molestat...

—No, no, no! —va fer el Paris, tot nerviós—. Tu no has fet res, al contrari, em... eh... que no sé què em dic. Gràcies per ajudar-me amb les bosses i... bona nit.

—Bona nit... —va fer l'Alice, que encara no sabia ben bé què havia passat.

Va deixar el Paris a la seva habitació i va sortir al passadís. Allà es va creuar amb la Geena i l'Elektra, que ja pujaven. L'Elektra portava un somriure d'idiota...

—Hola! —va exclamar quan la va veure—. Tu deus ser l'Alice! Encantada! —la va abraçar efusivament, cosa que l'Alice va trobar una mica gratuït—. He sentit a parlar molt de tu!

—Jo també —va fer l'Alice forçant un somriure. Més del que m'hagués agradat, va afegir mentalment—. La vostra habitació és aquella d'allà.

—Molt bé —va assentir la Geena—. Quina passada la moto del Frank!

—Eh... sí —va dir l'Alice—. El James encara és a baix amb els seus pares?

—No, ja ha marxat.

—Ah —va fer l'Alice—. D'això... us despertaré demà ben d'hora que haurem d'anar a pel portarreu.

Sense esperar que li diguessin res més, se'n va anar cap a les escales i les va pujar en direcció a la seva habitació. Anàlisi de la situació. Tenia amb ella a la seva millor amiga, que era el que portava esperant tot l'estiu, però resultava que aquesta havia vingut amb una altra millor amiga, que era alta, prima, guapíssima i que s'havia passat tota l'estona flirtejant amb el James, el qual no s'havia dignat ni a dir-li hola a ella. Per altra banda, ella també havia estat una bona estona amb el Paris, un noi que li agradava des de feia més d'un any i al que semblava que no li molestava la seva companyia... fins el moment que l'havia fet fora de l'habitació, és clar. Amb molta educació, això sí. Què havia fet malament? En fi, no eren hores de pensar. Se n'anava a la final del mundial de quidditch! Ja se n'ocuparia de tot l'endemà.

—Ei, Alice —va dir el Frank darrere d'ella—. Has conegut l'Elektra? Eh que és simpàtica? Sabies que és la model de Pepe Jeans? Crec que al James també li ha caigut força bé. Per cert, i el Paris? No l'he vist.

—He estat jo amb ell tota l'estona —va contestar l'Alice.

—Ah, molt bé —va fer el Frank amb un somriure—. A mi també em cau força bé. Bona nit —va afegir abans de tancar-se a la seva habitació.

L'Alice va entrar a la seva i va fer un sospir. I com sempre, el seu germà no s'adonava mai de res.

 

 


 

VIST:

Mr Playboy arrastrant literalment a K fora de casa. K deixant-se arrastrar passivament cap a un cafè amb cara d'estar més mort que viu. Ara és el moment d'atacar, noies! P fent baixar les tensions amb la seva amiga C cremant les seves targetes de crèdit a les botigues de Dior, Channel, Prada i Louis Vuitton. No és que els tingui enveja, però crec que si es quedessin en números vermells jo seria una mica més feliç. És clar que, al pas que van, potser els meus somnis es fan realitat. E entrant a casa La Rossa, però no sortint-ne i això que m'he estat fins passada mitja nit entre els arbustos espiant la casa.

Espero veure-us a tots aquest cap de setmana a Bulgària! Si és que heu trobat tiquets, és clar. Jo, per suposat, sí que en tinc!

Sabeu que m'adoreu.

Xo xo

Pandora


Llegit 1271 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 22/09/2009 a les 13:42:23
  #19913He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Vale, crec que aquest és el meu capítol preferit... no és el més graciós, però m'agrada.

  El que sí que té de més graciós él el títol, que ja sé que queda arrogant per part meva, però m'encanta.

  La foto, com suposo que haureu endevinat és el retrat de la Geena que ha pintat el Paris (sí, vale, pels que mireu GG és la Serena. És increïble, però quan vaig començar a mirar la sèrie em vaig quedar flipant en plan... "oh, mira, el James! Mira, la Geena! Mira, l'Alice!". Encara no he trobat cap Frank a l'altura, per això. Els que mireu GG suposo que ja sabreu qui és la meva Alice XD. Només una persona pot aconseguir les expressions facials de l'Alice) XD.

  Bé, doncs, ara ja sabeu què era la idea del James per la Lizzbell von Überwald (sabeu que me'n recordava del cognom i el vaig haver de buscar? XD). Eh que és ben senzill, tot i que efectiu?

  Bé, doncs ja els tenim tots junts. Això serà una bomba explosiva. Al proper capítol la Final del Mundial de Quidditch.

  Proposo joc! Quiniela! Qui guanyarà, Anglaterra o Grècia? Us prometo que ja està decidit. Els que encertin tindran premi: el seu nom sortirà a la fanfic. No us puc prometre que tindreu un persontage que surti i tal, però sí que estareu a la llista dels nous de primer pel Barret que Tria. Al menys se us anomenarà. De manera que a la vegada que jugueu la quiniela, deixeu-me el nom i cognom que voleu que surti anomenat, ok?

  Petoooons! I comenteu molt, eh?

  Agatha Black
 • AvatarullalEnviat el 22/09/2009 a les 14:04:24
  #19914He escrit 1 fanfics amb un total de 10 capítols

  primera és el que necessitava just a l'arribar a casa!!! bé jo en la meva linea. primer comento i despres llegeixo.jajjajajaj
 • AvatarullalEnviat el 22/09/2009 a les 14:29:27
  #19915He escrit 1 fanfics amb un total de 10 capítols

  en james és un soca! és mil vegades millor l'alice que l'elektra. espero que els gelos els serveixin per veure que volen estar junts. pq volen no?

  que més? a si la solucio de la sang és genial! molt millor que la meva. pero esclar la historia és teva...

  en harry cada dia m'agrada més i la lily i en james fan un tandem genial.vaya santatgistes. jo hauria fet el mateix. cada dia son millors. que tremoli hogwarts quan la lily comenci...

  quinieles crec que guanyarà grecia. que ho fes anglaterra seria massa previsible.

  en Frank em sembla una mica neville. es tan aturadet per algunes coses...

  ja ta res mes. només que m'encanta....i que com sempre me trencat...
 • AvatarlunalovegoodEnviat el 22/09/2009 a les 16:39:15
  #19917He escrit 2 fanfics amb un total de 45 capítols

  Hola!
  Crec que entenc perquè és el teu capítol preferit, m'ha encantat! :) però segur que el pròxim m'agrada més!!!
  Ostres, no se m'havia acudit lo del potet de vidre... molt intel·ligent! Pobret Albus... és l'ovella negra de la família XD
  Pel que fa al Quidditch... jo diria que guanyarà Anglaterra, puix que el resultat serà una metàfora de la lluita sentimental entre l'Elektra i l'Alice (sona molt professional, no? XD) en realitat no en tinc ni idea, i he dit això per dur la contrària a l'Ullal... ;) així hi ha més varietat d'opinions.
  No sé a qui et refereixes quan dius l'Alice de GG... la Blair? si és ella, jo no me l'imagino pas així... és massa nina de porcellana XD
  Marro, marro! Penja el pròxim capítol JA!
  Apa, molts petons!
  Adéu! • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 22/09/2009 a les 16:51:37
  #19918He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  ullal: oh, no li diguis soca el James! XD És clar que l'Alice és genial, però van quedar que eren amics, així que ja fan bé de buscar-se distraccions mentre aclaren les coses. El James i la Lily junts són molt perillosos, però la Lily va força a la seva bola, la veritat. I el Frank... a veure no és exactament que sigui aturadet sinó que està per altres coses... la seva moto, per exemple, crec que ara per ara és a seva enamorada... bé... més o menys... XD Un vot per grècia, me l'apunto.

  lunalovegood: com que la Blair no t'agrada com a Alice? Mare meva, la primera vegada que la vaig veure en el seu paper de zorra manipuladora vaig pensar, "vale, ja la tinc". Era la que tenia més clar... amb la mala hòstia que té i la mala baba... i a més a més si és que tenen el mateix aspecte físic! És tal qual me l'imagino! Vale, GG a part... XD També t'ha encantat? jajaja, sí, com molt bé diu l'Albus al capítol anterior... "ell només viu allà". I aquí un vot per Anglaterra.

  Segueixin amb les apostes, senyors!
 • Avatarrodlel14Enviat el 22/09/2009 a les 18:33:56
  #19921He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

   No!!! Assassina criminal! Pero com se t'acudeix!

  Pobra de tu que el James li toqui un sol pèl a l'Elektra! Perquè entro a la història i li fico la CFM, el collar de sang, la vareta i el mirall multiplicador pel cul!

  Ha quedat clar? Doncs si no... no passa res perquè estic de molt bon rotllo! Deixem-ho que el curs 09/10 pinta la mar de bé, tant en els estudis, com en l'esport, com en... xDxD deixem-ho en suspense, que crec que es sobreentén! xDxD

  Pel que fa a la ff... també pinta genial! Però jo crec que el/la participant del torneig per part de l'Acadèmia Grega, seràn o l'Angelos (Mr Playboy) o la mateixa.. PANDORA!! Sí, jo penso això! Si la pandora ha d'anar al torneig i diu que ells també estan ficats de ple a lo del torneig perquè hi ha els tios aquells amb la MgGonagall, Madame Maxime i el Karkaroff.

  Enric

  PS : Recorda, James... Acosta't una mica més a l'Elektra i sabràs qui és en rodlel14!
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 22/09/2009 a les 19:11:46
  #19923He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  Ja sé qui són els del 1r fragment de la Pandora! És referent al títol de la ff, oi? És que no vull que m'esborris el comentari i no dic res més.

  Nooooo! Ja saps que em sembla fatal, això de l'Elektra i el Paris, oi? Perquè ho repeteixo i vull que et quedi ben clar!

  I la Pandora a Quidditch? Mare meva, com la liarem... aiix no sé si el vull llegir, el següent capi...

  Emm... la Quiniela... va, jo voto per Grècia, encara que no en tinc ni idea. I si guanya Grècia, encara m'ho passaré pitjor, perquè segur que l'Alice i l'Elektra estaran súper picades i guanyarà la partida l'Elektra. Aiix quina ràbia...

  Ara sóc jo la que li diu soca al James. Per no dir res pitjor. És que no et pots ni imaginar la ràbia que em fa.

  Ara, encara que en Frank s'emporti el colmo de no adonar-se de res... l'Alice també déu n'hi do.

  També, diga'm tonta (o que acabo de sortir d'anglès i encara no m'he despertat), però encara no he entès el títol XD

  També, que em sembla que aniré a mirar Gossip Girl. Ara m'has intrigat.

  Continua aviat!

  1 pto

  Marta 3

  PD: el profe afirma que viu a Hogwarts. Quan hagi passat la redacció aquella te l'envio!
 • AvatarLaura*MalfoyEnviat el 22/09/2009 a les 19:55:11
  #19924He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  holaa!

  val, he començat llegint aquest capitol i dic, axo no cuadra amb l'ultim que vaig llegir... i resulta que no em vaig enterar quan vas penjar l'anterior!! ufff, quin fallo més gran... No passa res, es recupera!

  A veure, a mi l'Elektra em cau be quan està a Grècia XD És que no m'agrada la parella que fa amb en JAmes, molt millor l'Alice, però bé, mentre ho descobreixen, poden na fent :P
  A mi, què vols que et digui, l'Albus em fa una mica de pena XD està com margi el pobre jejej!

  Què més? Ai si! lo de la sang! que ingeniós! molt be molt be! m'ha agradat! sort que poden anar al partit, que sino no hagues sigut el mateix :P I parlant de Quidditch, jo aposto per... Grècia! Perquè m'agrada més que anglaterra i pk anglaterra seria molt previsible.

  Ultima cosa: La Lily m'encantaa! :)

  un petooo!!!
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 22/09/2009 a les 20:21:30
  #19928He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Hmmm és curiós, tothom es fica amb la relació james-Elektra i ningú no ha dit encara absolutament res del Paris i l'Alice. Perquè recordo que el James no és l'únic que està flirtejant, aquí, eh? Que l'Alice també se las trae... Dit això...

  rodlel14: crce que tu també tindries el pòster de l'Elektra a l'habitació... mare meva, i pensar que vas estar un any intentant-me convèncer que l'Elektra era dolenta i estava amb els vlads... aix! Me n'alegro que tot et vagi tan bé aquest curs ^^. Per cert, el Karkaroff és mort, el director de Durmstrang és una altre home. I la Pandora decididament no es presentarà al torneig, ja veuràs per què! Avisaré el James per part teva. ^^

  marta_ginny: sí, aj esperava que sospitéssiu qui són els del primer fragment. Sí, té a veure amb el títol, o sigui que suposo que les dues dones saps qui són. No t'agraden l'Elektra i el Paris. Molt bé, m'ho apunto per tenir-ho en compte XD. T'agunates, ho saps, no?? XDXD. No, ara en sèrio, no els coneixeu gaire, no us cauen bé perquè tots voleu que el James i l'Alice acaben junts, però de devò, doneu-los una oportunitat! El Frank no s'entera de res, no. Ell amb la seva moto i a lo suyo. XD I com que no has entès el títitol? "Tota germana es preocupa per un germà. Sobretot si és el germà d'una altra!". Estic parlant de l'Alice i el Paris, òbviament. Ella és germana i s'interessa per un germà... però no el seu, sinó el de la Geena! En sèrio no s'entén? Amb lo orgullosa que estava jo del títol! Quin desastre... Així que el profe viu a Hogwarts. Guai. Pregunta-li si allà és profe, alumne o conserje. XD I espero la redacció! ^^ I t'apunto per grècia!

  Laura*Malfoy: una altra adepta de grècia, de moment aneu 3 a 1. Gràcies per deixar-me fer el que vulgui amb el james i l'Elektra. Ens alegra que ho aprovis. XD L'Albus et fa pena? nah, si l'Albus és com sempre. De fet tots tres són diferent, el James és molt arrogant i trapella però no és gens psicòpata com la Lily. T'ha agaradat lo de la sang? Fantàstic. I tu també ets fan de la Lily, captat ;)
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 22/09/2009 a les 20:21:33
  #19929He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  Dish! Ja he pillat el títol.

  I, per cert, estic quasi al final del 1r chap de GG. Jaja alguns comentaris d'una anònima del mig em recorden algo...

  1 pto

  MArta 3
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 22/09/2009 a les 20:23:47
  #19930He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  marta_ginny: Vale, i jo aquí explicant com una tonta... i ho comentes just després que et contesti! Vale, veig que has conegut la Pandora! Has trobat ja l'Alice? Visca les zorres manipuladores! • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 22/09/2009 a les 20:31:18
  #19932He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  Amb diferència de 3 segons el meu comentari estava més tard. Però és igual, ara ja l'he entès. Merci! :) (encara que em pensava que et referies tan a l'Alice com a la Geena)

  Per cert, això de l'Elektra i el Paris... no és que no m'agradin ells, el que no m'agrada és el que els hi vols fer! I jo he parlat dels dos, que consti. Però ja vaig dir que el Paris se salvava per ser el germà de la Geena.

  Vaig a veure si el capi es carrega i el puc acabar de veure!

  1 pto

  Marta 3
 • Gemma EvansEnviat el 22/09/2009 a les 22:02:31
  #19941

  ola! alice vs. elektra¿ jhajha speru k guanyi l'alice! avera l elektra tmb am cau b pro... no es l'alice simplament! xD i el james suposu k no i pot fe res, es guapa i sasembla a l'alice! :D
  i putse sam en va mol la bola pro pot se k si el james acaba am l'elektra l'alice vaigui am el paris numes x gelos¿¿ (sisplau digam k no)
  pel qe fa al inven james-lily...b sta ben trubat i la lily es mol idul! es el james am nena! jahaj
  la pandora al mundial?? axo no pot se bo...pro si divertit!jahjah
  i els tres del principi no tinc ni idea d qi son!

  ptns

  ~~Gemma~~

  PD: crec k guanyara Grecia pro tot i aixi vai a favor d Anglaterra! xDxD
 • Laiia Von LlasëEnviat el 22/09/2009 a les 22:05:41
  #19942He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  dir-te que el titol del capitol m'encanta! vaic a llegir avera si el capi es igual de perfecte:) • Laiia Von LlasëEnviat el 22/09/2009 a les 22:35:06
  #19945He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  OOOh! Evidentment el capitol està genial! sí, gelos assegurats:) se m'ha fet curt de veritat i estic segura de que adoro el Paris(m'encanta:$).

  El dia a la conselleria m'ha agradat molt! I aviam, metizo: el Harry no es tonto i en el teu fic encara menys pero el que pasa esque sempra li he tingut una mania rara i sense explicació. El trobo atontat xd.

  La quiniela: voto pr que guanya Grècia, no sé per què però tenint la Pendora per allà...jajaja. No, simplement no en tinc ni idea i n'he de triar un. I si guanyo posa el nom que vulguis però el cognom: Von Llasë!

  Ja espero el pròxim, petons
 • Avatarivi_potterEnviat el 22/09/2009 a les 23:13:06
  #19946He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  Holaaaaa! Buf tenia tantes coses per fer que no podia ni llegir ni comentar ni res... Només que m'ha encantat, com a bona amant de la parella Alice-James i a més amb la semblança de caràcter que tinc jo amb ella no puc evitar que l'Elektra em faci ràbia! La Lily, buf, és la meva ídol! jajaja molts petons i segueix aviat!

  Això de la Quiniela... Sé que no faràs com la Rowling així que aposto per un partit ajustat pel que fa a punts i que guanya Anglaterra perquè el caçador atrapa al costat del cap de l'altre...! x)
 • myre_ginnyEnviat el 23/09/2009 a les 00:16:20
  #19950

  holaa!!  definitivamen el Frank esta a la lluna, no sentera d rees! pro mencanta. x cert, a mi la relacio alice-paris mencanta, avera, no com a definitiva xk l'alice i el james stan fets lun x laltre, pro nuse, trobo k fan bona parella. en canvi l'elektra-james no! al meu james k no el toki ningu, numes l'alice.   nuse si te gaire logica.

  la quiniela: guanya grecia, nose xk, pro es l k em sembla.

  seguex aviaaat!!  kla k ara ve la merce i aket finde (encara k sigui llarg) no crec k em conecti.

  petooooonsss!!
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 23/09/2009 a les 10:42:30
  #19953He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Gemma Evans: Oh, menys mal, algú que m'entén amb el James ^^. Oh, i si l'Alice va amb el Paris no és només per gelos, a l'Alice li agrada, i està clar que el paris és supermaco. A més, van quedar que només amics, de manera que poden fer el que vulguin! I tranquils que pel que fa a la Pandora... no passarà res al partit relacionat amb ella. Hi ha una coseta de la Pandora que encara no sabeu, i no es descobrirà fins més endavant. No se la trobaran. I amb el partit què fem doncs, 'tapunto a Grècia o a Anglaterra? Has de triar!

  Laiia von Llasë:Gràcies^^ Oh, menys mal, una persona que li agrada el Paris, síiiii! A mi també m'encanta. Pel que fa al harry, a mi a l'Exercit de la McGonagall em quea fatal, però aquí m'està encantant! Suposo que és pel fet que vaig decidir que sortissin una mica més els aurors, perquè m'agraden molt els personatges que em vaig inventar, i com que han d'estar a la Conselleria... una cosa és que no m'agradi el harru, però com la resta de la conselleria encara m'agrada menys m'agrada que el Harry els insulti de bona manera ^^. T'apunto a Grècia.

  ivi_potter: una altra que no li agrada l'Elektra. Vale, ho entenc, però què passa amb el Paris? Si a l'ALice també li agrada el paris, no té dret el James a nara amb qui vulgui? I l'Elektra no és mala noia, en sèrio. ^^ A tu t'apunto  per Anglaterra, doncs. Ok. Merci per comentar! Crec que a part de PPAP podríem muntar el CFLP (club de fans de la Lily Potter) ^^. Tindrà encara més socis, crec jo!

  myre_ginny: el Frank no és que estigui a la lluna, ésk no és gens cotilla i va molt a la seva. Li interessa el que li interessa i punt. I en aquests moment el que més li interessa és la moto XD. Trobo una mica injust que t'encantin el Paris i l'Alice, però en canvi no vegis bé que el james estigui amb l'elektra. Què ha de fer el James, mirar-s'ho i plorar? No, dona no! XD. Una altra apuntada per Grècia.

  Seguiu comentant!!
 • AvatarTooruEnviat el 23/09/2009 a les 16:33:16
  #19971

  Hola!!

  Ahir  ja el vaig llegir, pero no vaig poder comentar-te.

  Esta molt be! La solucio de James era mes facil del que pensava.

  Jo pense que James s'enamorara de Elektra, pero despres es donara compte que li agrada Alice i... Sera millor que pare per que me emocione xD

  Em dona una pena al Albus, espere que no les pase molt verdes en Hogwarts per culpa de Lily.

   Jo crec que guanyara Grecia.

  Fins aviat!
 • AvatarPorcupintí-naEnviat el 23/09/2009 a les 16:46:56
  #19973He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  Sense llegir-me els comentaris comentaré! hoho perquè sàpigues que ho he descobert jo soleta!

  -La Pandora és bruixa fijo

  -El Senador i el Papi Sòcrates són un director de l'Acadèmia d'Atenes i el conseller de Grècia (o subdirector, no ho tinc clar)

  -L'home d'expressió sorruda és el Víctor Krum, que és el dire de Durmstrang, la professora McGonagall és la severa, i Madame Olympe és la grossa.

  -Tots estan preparant el Torneig dels Quatre Bruixots, que aquest any es farà a l'Acadèmia de Màgia, per això són 4.

  -Els dibuixos que té en Paris semblen de l'Elektra però són l'Alice, ja que s'assemblen molt, i ell n'està enamorat, i per això té els dibuixos!

  oléee

  i ara, la quiniela:

  -Guanyarà Grècia.

  Em vull dir Ligeia i em poses el cognom que vulguis xdxd

  !

  Un petó, GEEEEE!!!!!


  Maria

   

  - • MrsBlack AnònimEnviat el 23/09/2009 a les 17:06:32
  #19978

  Hoostii tu!
  que guai això! L'Elektra
  Voto per Grècia! (tinc bones vibracións^^, encara que tot s'ha de dir: la meva intuició femenina falla constantment.. xd)

  El títol és la polla '
  apa doncs, que pinta moltbé!
  anims^^! • MrsBlack AnònimEnviat el 23/09/2009 a les 17:07:45
  #19979

  merda, se m'ha esborrat el tros de després de l'Elektra..
  només volia dir que em fa ràbia!  xd


  ppetonns! • lurdeesEnviat el 23/09/2009 a les 17:16:35
  #19980

  ei!

  Que havia desaparegut pero ja torno a ser aqui!:) (pot ser n'hi tas adonat TT)
  no m'agrada l'elektra (oi que soc original?) i encara m'agrada menys la reaccio d'en James! Ell ha d'estar totalment penjat de l'Alice; com se li passa pel cap tontejar amb aquella?
  Respecte a la "relacio" Paris-Alice, mmmmmm no? Es veritat que en Paris es maco i tal, pero l'alice va neixer per en James i al reves.

  També crec que els dibuixos d'en Paris son de l'Alice, ja que com ha dit en Frank son clavades. Pero aqui ve el meu dubte:
  Si l'alice s'assebla a la Blair (GG) i la elektra (perdona que no escrigui el seu nom amb l'inicial majuscula, pero es que li tinc mania xd) es igual que ella amb ulls blaus i una mica més alta?
  Em sembla que començo a entendre qui son les persones de qui parla Pandora, pero no vull dir res, perque amb la mala sort que tinc ultimament segur que dic tots els noms al reves xd
  Continua així!
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 23/09/2009 a les 18:42:52
  #19983He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Tooru: ok, veig que tens molt bon ull amb les coses. No ,l'Albus no ho passarà malament... bé, no gaire ;) és que és divertit veure'l patir XD. Una altra per Grècia.... sembla que els grecs tenen una de punts... buf!

  Porcupintí-na: una altra apuntada per grècia, molt bé! sou majoria, de moment. 10 punts per adonar-te de lo dels dibuixos del Paris. Pel que fa als directors, suposo que més o menys se n'ha adonat tothom. Oh, per cert, el Krum no és el director de Durmstrang, però justament ara estava escribint sobre ell al proper capítol, que fort! ^^ Merci x llegir i comentar!

  MrsBlack: el títol és la polla, ho sé! XD Tu també grècia... i tu també odies l'Elektra... crec que muntaré el cub OE (odiem l'Elektra) també.

  lourdees: Sí que havia notat que faltaves, sí! De fet encara me'n falten alguns... hmmm XD Vale, tinc assumit que voleu que el James acabi amb l'ALice XD. Em sembla bé. ^^ I, a veure, sí, la Blair és tal qual m'imagino jo a l'Alice. I pel que fa a l'E... á veure, l'Alice té raó que el cabell hi fa moltíssim, però sí que tenen una retirada. Les principals diferències són que l'Elektra és més alta i té els ulls blaus, sip. Però això no té el més gran interès que fet de per què el James s'ha fixat en ella, tan ràpidament, i és perquè a primera vista li ha recordat a l'Alice amb la diferència que l'Elektra no és la seva amiga ni té el seu germà com a millor amic. És clar que això no vol dir que l'E no sigui una bellíssima persona i que el james no se'n pugui enamorar`, perquè pot. Perfectament. Gràcies per llegir i comentar!
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 23/09/2009 a les 19:32:19
  #19985He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  OE? OE? Jo! Jo m'hi apunto!

  A la de la Lily... emms, de moment no. I tinc els meus motius.

  Després d'haver vist els 2 primers capis de GG entenc molt millor de què va la Pandora. Ara almenys sé que és un sobrenom (vaja, suposo XD).

  1 pto

  Marta 3

  PD el profe precisa. PEr carnaval es va disfressar de Snape, però afirma que no és veritat, sinó que va disfressat cada dia de professor Monteagudo. També diu que viu als soterranis de Hogwarts (o sigui, a les masmorres). Tenim un cas de profe que es pensa que és l'Snape? Hogwarts existeix de veritat i ell és l'Snape? Opineu! (XD sé que se me'n va l'olla)
 • AvatarullalEnviat el 23/09/2009 a les 19:58:33
  #19987He escrit 1 fanfics amb un total de 10 capítols

  ostres i despres diuen que jo estic fatal total perque em se un trocet de res de llibre de memoria. pero el profe de marta_ginny es mereix que li obrin un tema al forum només per a ell. i també una fanfic.... ja se que no és el lloc agatha pero no me n'he pogut estar.... • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 23/09/2009 a les 20:09:59
  #19988He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  marta_ginny: l'Snape? El teu profe és l'Snape?? Llavors oblida't del que et vaig dir del mòbil. Mata'l!!! Però ja! És síperurgent que energúmens com aquest despareguin de la faç de la terra. No, ara en sèrio. Digues-li de part meva (i del Sirius) que es busqui un personatge millor per interepretar. De fet, al meu parer QUALSEVOL personatge és millor que un escarbat pudent traidor i de cabells bruts.

  He dit  XD
 • Gemma EvansEnviat el 23/09/2009 a les 22:16:38
  #19995

  apuntam per grecia! xDD
  i pl qe fa al Paris am cau mol b i es eu k a l'alice li agrada prono sabia si lu suficien! :DD

  ptns

  ~~Gemma~~ • Avatarginny loovegodEnviat el 24/09/2009 a les 18:15:43
  #20010He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  heya!

  aquí la Laura en una altra operació, l'OCAQLMTDC, l'Operació comentar abans que la mare torni de comprar! xD

  a veure, que hai d'anar per feina. primer, dir ue el capi també m'ha agradat moltíssim, és potser el meu preferit.
  Segon, que a mi també m'agrada l'Elektra, i tot i que vull que el james i l'alice surtin,  ells poden fer el que vulguin, bé han quedat que només serien amics no?
  tercer, que seguríssim que la pandora no anirà al torneig ni al mundial, perquè segur que no és bruixa. tot això del mòbil i tal m'ho fa pensar.
  cinquè, no tinc ni idea de qui guanyarà al mundial; es pot votar pels dos?^^

  i per últim, i tot i que ja sé que no és el lloc, el profe de la marta. Que em caigui un raig a sobre si la marta no ha fet una descripcció del meu profe de català. Ell no és jove però tampoc gran, no és guapo ni molt menys, no sé si té novia(tot i que aquest matí una repetidora ha fet un comentari molt sospitós sobre una tal Núria) és a l'escola des de sempre, és possible que tingui mòbil i tot i que no li he vist l'estoig té pinta d'agradar-li Harry Potter. Wow.

  wenu, crec que això és tot. Dew!

  *laurie* • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 24/09/2009 a les 19:20:47
  #20014He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  ginny_loovegod: m'agraden les teves operacions perquè tenen noms senzills XD. Crec que ets de les úniques que m'entens pel que fa a l'ALice i el James. Gràcies! XD. Em sap greu comnicar-te que la Pandora és bruixa, si no, com sabria que hi ha un mundial de quidditch? I no, no es pot votar pels dos equips! XD On s'és vist? Tu també tens profe guai? Jo, i jo xk no??? XDXD. Merxi x comentar, ara tinc 30 comentaris al capi contant aquest!