Dracflyers - 2. El primer partit de lliga
AvatarEscrit per Eric
Enviat el dia 06/05/2005 a les 20:57
┌ltima modificaciˇ 06/05/2005 a les 20:57
Tots els capÝtols de Dracflyers
< Anterior capÝtol ||


2. El primer partit de lliga

Els entrenaments d'aquella setmana van ser forts el seu entrenador en Jordi Serra, que tothom anomenava Serra, els va fer entrenar molt dur fent diferents moviments tÓctics i una jugada especial que practicarien al partit. Sabien que el partit es jugaria al camp dels Puddlemere United, un camp esferaidor i cabien unes 150.000 persones, per˛ ells sabien de bon tros que no s'ompliria per veure aquell partit que tots els aficionats creien que ja era del Puddlemere, per˛ tot i aixÝ jugar amb aquell camp era espectacular. Minuts avanš de comenšar el partit tots estaven bastant nerviosos fins que va apareixer en Serra i els va dir:
- Ja se que es un partit difÝcil no tan sols pel fet de que son bons sinˇ perquŔ a mes tenen millors escombres - va dir en Serra
- Vols dir que aix˛ influeix gaire?- pregunta l'Axel a l'entrenador
- Si u sabessis, ja tu trobarÓs al camp, i ara a guanyar!!- respon en Serra
- Si!!!! guanyarem- van cridar la resta de l'equip.
Llavors van sentir el xiulet de que havien de sortir al camp. Surten els equips, per els Dracflyers l'Axel a la porteria, els cašdors Roger, Jaume i Ester, els golpejadors Cire i Llopis i la buscadora Cristina, mentre que els Puddlemere juguen amb Jane a la porteria, els cašadors Bernat, Aitor i Denis, els golpejadors David i Lobatinova i el buscador Anfrei.
Feia un dia assolellat i no molt calorˇs i sense vent es a dir en perfectes condicions per jugar al quidditch, els Puddlemere anaven vestits de color blau marÝ amb el seu emblema, dues espasses daurades en forma de creu, es van posar tots amb un cercle i el capita va cridar:
- Colpegeu les bales, nois i passem-se la bomba i aixÝ guanyarem.
Mentre que els Dracflyers vestien una samarreta verda amb uns pantalons blancs.
L'Órbitre pita el comenšament del partit pilota dalt i es per l'Ester que la passa, no la perd i pilota per en Denis que fa una combinaciˇ amb en Bernat, intenta tallar Roger per˛ no pot, Bernat es queda davant de l'Axel iiii fallÓ l'Axel a tapat molt bÚ el llanšament grÓcies a que a endevinat en quina direcciˇ anava la bomba. Saca i li passa han Roger que baixa uns metres, encara a un defensor li fa un finta s'intenta anar per velocitat per˛ la seva escombra no es gaire bona i no s'en pot anar per˛ la passa darrere cap han Jaume quan un dels glopejadors contraris pica la bludger per˛ Cire estÓ a temps de desviar-la, en Jaume tira endavant combina amb Ester que li torna, la passa per sobre del defensor. La cull en Roger per˛ s'anticipa el defensa, i li roba aquest la passa a han Denis que esquiva l'entrada de l'Ester, li surt al davant en Jaume passa a gran velocitat per sobre en Jaume que l'intenta perseguir per˛ no pot, surt a tallar en Roger per˛ en Denis la passa al seu company Aitor que tira i encistella 10a0 i s'estÓ veient clarament que tenir una escombra millor influeix molt en el partit. Segueix el partit saca l'Axel per l'Ester que accelera uns 20 metros la juga per en Jaume que esquiva per els pels l'entrada d'en Bernat, la tira amb forša endavant per en Roger que estÓ sol a uns metros d'on es ell, per˛ no s'esperava que l'Aitor la pugues tallar. L'Aitor la passa en Denis l'estrella dels Puddlemere aquests accelera, s'en va per velocitat quan surt en Llopis i tira una bludger el que fa que en Denis es desequilibri perdi la bomba i la recuperi en Roger que surt amb velocitat esquiva una entrada i marca 10a10. Saca Jane que la passa han Bernat per˛ l'Ester li roba, fa una combinaciˇ amb en Roger que li torna, per˛ esta marcada per l'Aitor sel vol driblar, tira cap avall no!! tira cap adalt i deixa impressionats a tots els espectadors, i l'Aitor anan cap avall, quina maravella que acaba de fer per˛ la jugada encara no sa acabat Ester la dona han Jaume que esquiva l'entrada d'en Bernat tira i la falla la Jane a endevinat les seves intencions. Saca per en Denis que la passa han Bernat que surt disparat esquivant tots els cašadors dels Dracflyers va per tirar i li surt l'Axel per˛ l'Aitor l'envesteix i en Bernat la fica 20a10 i els Dracflyers es quiexen de la falta per˛ l'arbitre els diu:
- Joc net no hi ha hagut falta i no protestin mes.
Per˛ el partit segueix el seu transcurs sense cap incident passen els minuts i havent passat 10 minuts quan el marcador estava 50a20 ( amb gols d'en Denis pels Puddlemere i d'en Jaume pels Dracflyers) el buscador dels Puddlemere Afrei accelera i Cristina els segueix quan Labatinova la golpejadora dels Puddlemere li tira una bludger que fa desviar a Cristina per˛(punt marcat pels Dracflyers per l'Ester) quan Afrei estÓ apunt de casar la snitch en Llopis baixa es posa a l'altura del buscador accelera contra ell, Llopis aixeca el bat el picara? noooo nomes u a simulat i amb aix˛ a fet suficient perquŔ el buscador perdÚs de vista la snitch. Quina sort han tingut els Dracflyers que si no hagues sigut per el seu golpejador Llopis, per˛ el partit segeix, anem 50a30 i guanya l'equip dels Pluddmere ara mateix la te en Denis que s'acosta a la zona d'anotaciˇ s'enlaira per tira tiraaaaa no la deixa caure per l'Aitor que es abaix, aquests si que tira per˛ Axel a estat atent i apugut desviarla a temps amb lasva ma dreta. Saca la passa han Jaume al seu costa i ha l'Ester surt en Bernat a tallar i Jaume li passa a l'Ester que accelera va per llenšar per˛ li surt en Denis al pas per˛ el golpeig que acaba de efectuar en Cire fa que en David vagi a tapar-la i aixo o aprofita per desmercar-se nomes li queda la Jane tira iii marca si senyor quin punt ara van 50a40. Quan Jane saca per en Denis li surt en jaume no gracies a la bludger que a tirat la Lobatinova pot seguir la passa han Bernat que esquiva l'entrada la passa ha l'Aitor que accelera es queda sol llanša ii marca 60a40. Saca lAxe la passa han Jaume per˛ en Denis estÓ atent i li roba llanša iiii marca 70a40 i sembla que es posa malament pels Dracflyers quan la Cristina veu que al costat de la perxa mes alta dels cercles dels Puddlemere hi ha la snitch surt disparada per˛ a mig camÝ es troba amb l'Afrei que al tenir una Raig de foc ja l'ha atrapat fan una curva a la dreta, de moment Cristina va al davant per˛ no per gaire temps ja que l'acaba de adelentar l'Afrei que baixa uns metres seguint la snich ( punt dels Pluddlemere es a dir 80a40) quan definitivament Afrei caša la snitch tot els esforšos de la Cristina, es a dir guanyen els Puddlemere 230a40. Els jugadors s'envan als vestidors i allÓ a dins parlar del partit.

Plis m'agradaria que deixesius els vostres comentaris, m'agradaria saber que en penseu, espero que us hagi agradat.


Llegit 1148 vegades


< Anterior capÝtol ||

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't Ús gratu´t ;-)


 • AvatarSolysgEnviat el 07/05/2005 a les 12:29
  #889

  Crec que tendries que mirar la anterior pagina per veure -ho ,

  PD tan complicat t'es fer mes de dos paragrafs • XiPi AnònimEnviat el 15/05/2005 a les 00:06
  #922Encara no he m'he registrat!

  Cire = Polo
  tu has currat molt jo n+s tink la primera part JA ME LA PASSARAS!!!!!!!!!ííííí