El Torneig dels Quatre Bruixots - 1: La raó per la qual no es pot matar algú sense demanar permís
AvatarEscrit per Agatha Black
Enviat el dia 14/09/2009 a les 10:51:59
Última modificació 18/09/2009 a les 09:50:54
Tots els capítols de El Torneig dels Quatre Bruixots
Pròxim capítol >


1: La raó per la qual no es pot matar algú sense demanar permís

AVÍS: Aquesta és la tercera part de la meva... (redoble de tambors)... trilogia. Si la comenceu des d'aquí no us enterareu de la missa la meitat, de manera que us recomano que, si de debò la voleu llegir, comenceu per "El Clan de Magatotis" i seguiu per "L'Exèrcit de la McGonagall". Ja sé que no sóc qui per dir-ho, però no sóc gaire modesta: valen la pena. I són ràpids de llegir; n'hi ha que s'ho han llegit tot en dos dies. És clar, és cosa vostra, però si no enteneu res, no em digueu que no he avisat. ;)


Hola, hola!

Penjo ara que sé que esteu gairebé tots a classe. Com que sóc conscient que això d'avui ha estat una putada, tinc un regal per vosaltres, espero que us faci il·lusió! El primer capítol d' El Torneig dels Tres Bruixots!

Cosetes:

1- He canviat l'estil dels noms dels capítols. Estava cansada que sonessin tots tan solemnes. Ara seran més... divertits. Seran diferents. I de seguida reconeixereu que són meus. (Mare meva, això que comenteu tant se m'ha pujat al cap XD)

2- Com veureu, al principi i al final de cada capítol hi haurà uns paràgrafs escrits en cursiva que van a part de la història. Al principi no entendreu res de què van. No us preocupeu, és normal. Mica en mica aniran cobrant sentit, ja ho veureu. Un suggeriment: llegiu aquestes parts en veu alta i posant accent súperpijo. El resultat és cinquanta vegades millor. Proveu-ho i ho veureu!

3- La Luna i la seva maleïda família: Vale, a veure. Resulta que la Rowling va acabar els seus llibre i l'Agatha Black va començar la seva fanfiction tot tenint en compte el que havia dit la Rowling. Però llavors la Rowling va començar a explicar coses de la family de la Luna que no es corresponen amb el que jo escric. Segons ella, el mart de la Luna, el Rufus Scamander és nét del que en català coneixem com a Ernest Salamàndric i, per tant, és de família màgica. I tenen dos "gemelos tardíos" que es diuen Lorcan i Lysander que haurien de ser, per tant, molt més petits que la resta de fills i dels quals no especifica el sexe. Si no us fa res, aquí no farem cas del que diu la Rowling, sinó que farem cas del següent: El Rufus Scamander és un científic muggle. Tenen 2 fills que no són bessons, el gran es diu Lorcan i és de l'edat de l'Albus i el petit (EL perquè és un nen, no una nena) que es diu Lysander i és de l'edat de la Lily. Sí? Farem veure que la Rowling no va dir res. I punto en boca, perquè amb tot el que m'he currat que res no la contradigués, cada vegada que penso en el tema em venen ganes de tallar-me les venes. És un desastre, ho sé, de manera que diguem-ho tots un cop i callem per sempre: Repetiu amb mi: LA GEORGINA L'HA CAGAT. Apa, s'ha acabat! XD

4- Aquest sí perquè és el primer capítol i havia d'aclarir quatre coses, però a partir d'ara ja no hi haurà més introduccions meves: les farà la Pandora (ja sabreu qui és). Els comentaris els faré en un post, com tots vosaltres.

5- Capítol dedicat als fans de la Lily i del Frank.

I ja callo. Tinc el plaer de presentar-vos... El Torneig dels Quatre Bruixots!

Al líooooooo!


1- La raó per la qual no es pot matar algú sense demanar permís

JA SÓC AQUÍ!

Ei, gent!

Com van provant les vacances d'estiu? Ja esteu anant molt a la platja a gaudir del meravellós temps Mediterrani? No hi ha res com el nostre país en aquesta època: el sol, la brisa marina, els passeigs per la platja, les festes nocturnes… i és clar, les xafarderies. Estem en horari no escolar, i és difícil assabentar-se de qui està amb qui, qui ha enganyat a qui amb qui i qui es baralla amb qui sense poder disposar dels passadissos i la nostra estupenda biblioteca.

Per sort, teniu la vostra estimada Pandora, una servidora, que difon la paraula dels profetes i les desa en les vostres meravelloses Caixes perquè puguin arribar a tot el món. On passa l'estiu Mr Playboy? Quines són les últimes tendències d'estiu que ens porta P?  Segueix sortint amb K o ens el deixarà lliure per la resta? I E i S? Se segueixen tirant els plats pel cap, com sempre?

Estic disposada a investigar-ho i, us prometo que d'aquí a poc en tindreu les respostes. No agonitzeu! Però abans d'acomiadar-me, m'agradaria donar-vos un tastet d'una xafarderia molt melosa:

Ha arribat a les meves fines orelles cert rumor, tot i que encara no està confirmat… Sembla que el Senat preparar alguna cosa pel proper any lectiu a l'escola i, per suposat, ens hi veurem tots involucrats. Encara no he tingut temps de esbrinar què és, però aquí en passa alguna. M'ho ensumo.

Sabeu que m'adoreu.

Xo xo

Pandora.


—Aguanta-ho bé, eh?

—Sí...

—No ho deixis anar, eh?

—Que no, pesat...

—Perquè ja t'ha relliscat tres vegades i després em faig maaaaaaah!

Va haver-hi una fogonada de llum i un altre crit del James, que es va portar el dit a la boca per quarta vegada mirant malament la seva germana. Ja hi tenia quatre talls.

—Ups? —va intentar ella.

—T'he dit que no ho deixessis anar! —la va renyar ell.

—És que tinc son... —es va queixar la Lily—. Portem tota la nit aquí desperts fent això... i ni tan sols saps si funcionarà!

—Sí que funcionarà! —li va assegurar el James, que va tornar a agafar la càmera de fotos muggle i la va observar des de tots els angles.

—Això si pots muntar-ho... —va murmurar la Lily.

—Això si aguantes el negatiu com Déu mana en comptes de deixar-lo anar perquè m'enganxi els dits!

—Doncs és el més divertit que ha passat en tota la nit... —va remugar la Lily.

—Escombra els vidres, siusplau —li va dir el James.

La Lily es va aixecar del terra emmoquetat amb un sospir i va anar a buscar l'escombra i el recollidor que hi havia recolzats a l'armari. Va recollir la boleta de vidre que havia esclatat i havia produït la llum blanca.

Tot allò tenia una explicació:

Feia poc havia sortit als diaris que els vlads s'estaven dedicant a atacar muggles, i això feia la feina molt difícil als aurors que els donaven caça, perquè no podien fer màgia ni res sospitós davant d'aquests. Per això el seu pare i tota la unitat estaven investigant com podien matar els vlads de manera que els muggles no s'alarmessin ni els descobrissin. De manera que la Lily i el James s'havien passat tota la nit a l'habitació del James portant a terme la nova brillant idea del seu germà: una Càmera Fotogràfica Matavlads.

La idea no estava malament: col·locar una boleta de cristall que contenia un encanteri de llum solar (un dels invents de l'Aberforth Dumbledore que havia treballat amb els alumnes de segon, i per tant n'hi havia un munt a casa que havia fet l'Albus) al compartiment de la càmera fotogràfica on hi havia el flash. Aleshores s'havia de preparar un dispositiu que fes que quan es pitgés el botó per disparar la foto, un clau fes un moviment sec per trencar la bola de cristall i que l'encanteri s'alliberés. En teoria el resultat havia de ser que, en ulls d'un muggle, es veuria que algú fa una foto amb flash; i en els ulls d'un vlad, es veuria un auror que t'ha atrapat i que et deixa fregit amb un encanteri de llum solar. A la pràctica l'únic que havia aconseguit el James eren quatre talls al dit índex. Segons deia el James, allò hagués estat la mar de fàcil si hagués pogut fer servir una vareta, però entre que ell no en tenia ni idea de Muggleologia i que ho havia de fer artesanalment, a la Lily li semblava que ja es podien quedar desperts un mes que no acabarien la CFM ni en broma.

—Són les quatre de la matinada —va dir la Lily, cansada—. M'expliques per què tu i jo estem aquí mentre l'Al pot dormir al seu llit?

—Perquè nosaltres dos som guais i l'Al és un avorrit —va contestar el James.

La Lily, que va pensar que la resposta honesta a aquella pregunta era «perquè l'Albus és intel·ligent i no es deixa enredar tan fàcilment com tu», va fer un altre sospir i va tronar a asseure's al costat del seu germà, va agafar la punta del negatiu i la va estirar amb força perquè els seu germà pogués posar el clau i el motlle al seu lloc.

—I no et queixis tant —va dir el James—. Que el que ha d'anar a treballar demà al matí sóc jo.

*   *   *

El Frank es va parar a la porta de l'habitació de l'Alice i va respirar profundament. Odiava ser l'encarregat de despertar-la. L'Alice tenia la tendència de no donar-se per al·ludida i el Frank no tenia més remei que cridar-la fins que l'Alice s'aixecava de pures ganes de clavar-li un mastegot perquè callés. 

Toc, toc, toc.

—Alice.

Toc, toc, toc.

—Alice.

Toc, toc, toc.

—Alice.

Un monstre amb els pèls de punta i sabatilles de conillets va obrir la porta.

—QUÈÈÈ???

El Frank va fer un bot enrere i es va apartar de la porta.

—Les sis —va dir.

L'Alice se'l va mirar com si pogués foradar-li els pulmons amb la mirada, i després va tancar la porta un altre cop per anar a vestir-se. El Frank va respirar i va baixar les escales que conduïen al menjador de la Marmita Foradada, que obria la porta al públic al cap de mitja hora, on ja l'esperaven a la taula el seu pare, la cuinera i...

—Hagrid! —va exclamar el Frank, en veure el seu Gran amic (en majúscula).

—Hola, Frank, nano —el va saludar el Hagrid i li va fer lloc al seu costat—. Com va l'estiu?

—Aniria millor si la meva mare no s'hagués refredat i l'Alice i jo no haguéssim de fer jornada completa... —va sospirar el ell.

—Ei, que esteu cobrant, eh? —va dir el seu pare fent un glopet al te—. I Miss Simpatia?

—Vestint-se, ara baixa —va contestar el Frank, mentre se servia un torrada—. Què hi fas aquí, Hagrid?

—El teu pare m'ha estat ajudant tota la nit amb una planta assassina que estava creixent a la vora dels tancats dels hipogrifs. Jo de plantes no en tinc ni idea i tenia por que els fessin mal; ja saps com són els hipogrifs, que s'hi tornen.

—Tot el que tu tens s'hi torna, Hagrid —va sospirar el Frank.

—Ja... —va riure el Hagrid—. En fi, que ara estava intentant convènce'l  que me deixés pagar-li d'alguna manera.

—Que no, Hagrid —va dir el Neville—. Que les coses de Hogwarts són coses de tots...

—Au, va... —va insistir el Hagrid—. Ja ho sé! La moto voladora! Te la regalo! Jo ja estic gran i no la faig servir per a res.

Al Frank li va semblar que si saltaven les llàgrimes de l'emoció.

—No, no —va dir el Neville, i al Frank li va caure l'ànima als peus—. No la vull per a res, la teva moto... no m'aguanto ni sobre una escombra, només em faltaria anar pel món amb un objecte muggle...

—Papa! —va exclamar el Frank amb els ulls com plats—. És una moto voladora!

—No tens una escombra, ja? —va fer el Neville, aixecant una cella.

—Però una moto és... guai! —va intentar fer-li entendre el Frank—. Déu meu, tinc el pare més avorrit del món...

—Per mi, si la vols és tota teva, Frank —va dir el Hagrid—, el que digui el teu pare.

—Papa, siusplau! —li va pregar el Frank.

—Però si no hi saps anar! —es va esverar el Neville, que es pensava que tot allò anava en broma i ara començava a veure que no.

—Com que no? —va fer el Frank—. Però si la vam portar fins a Grècia i sense carnet!

—Et penses que ho estàs arreglant? —va fer el Neville.

—Que no, papa, mira —va intentar tranquil·litzar-lo el Frank—. Han obert una autoescola a la Ronda d'Allà pels bruixots que volen aprendre a conduir. Cal tenir divuit anys per conduir un cotxe, però amb catorze pots anar en moto. Mira, jo em pago el carnet, amb els diners que guanyo aquí amb la jornada completa, i us prometo que fins que no el tingui no l'agafo!

—No ho sé... —va fer el Neville—. Les motos no semblen gaire segures.

—Sííííí! —va exclamar el Frank, que sabia que el seu pare no en tenia ni idea de Muggleologia—. Són fins i tot més segures que els avions!

—Qualsevol cosa és més segura que un avió! —es va exclamar el Neville—. Mira que coses tan grans flotant per l'aire sense màgia...! Estan com un llum, els muggles!

—Les motos són molt segures papa —va dir el Frank amb els dits creuats sota la taula.

—De debò?

—És clar! —va assentir el Frank—. A més, és la moto del Hagrid i a ell no li ha passat mai res, i al Sirius que la va tenir abans tampoc...

—El Rubeus Hagrid i el Sirius Black —va riure el Neville—. M'has anat a dir els noms de les dues persones més sensates del món...

—Va, papa, siusplau —el Frank es va posar de genolls a terra—. No et costarà res, ni la moto ni el carnet i amb només un sí ja considero que em dónes els regals de Nadal i del meu aniversari. Sí? Sí? Sí?

—Està bé, està bé! —va accedir al final el Neville—. Si tens l'edat i el carnet i és un transport segur... i et fa tanta il·lusió... molt bé, suposo que la pots tenir.

—Sí! —va cridar el Frank i es va posar a botar per tot el menjador.

—Au té —li va dir el Hagrid, donant-li les claus amb un somriure—. La tens aparcada a Oxford Street.

—Visca, visca, visca! —va exclamar el Frank—. Espera que ho sàpiga el James! Espera a veure la cara que se li queda a l'Alice. Eh, Alice! —va cridar pujant les escales com una exhalació i entrant a l'habitació de la seva germana—. Endevina què m'ha regalat el Hagrid!

—Un encreuament entre un uixec cul de tro i  un vampir? —va provar sort l'Alice mentre es recollia els cabells davant del mirall.

—Gairebé —va somriure el Frank, i es va recolzar al marc de la porta amb un posat interessant, fent dringar les claus—. La moto del Sirius.

L'Alice es va quedar amb la boca oberta.

—Quan ho sàpiga el papa...

—Ja ho sap! —va exclamar el Frank—. I em deixa treure'm el carnet!

—El papa? —va exclamar l'Alice—. Espera un moment. Quin papa, a veure? El nostre papa? El mateix papa que considera que ballar és un esport de risc?

—Ahà —va fer el Frank amb posat pijo—. Flipa, eh?

—Realment... —va assentir l'Alice—. Com t'ho has fet?

—Abusant una mica dels seus pocs coneixements de Muggleologia, en realitat.

—És clar —va assentir l'Alice amb un somriure amarg—. Bé, de totes maneres no la podràs portar fins que no et treguis el carnet.

—Això, estimada germana —va dir el Frank tot seriós—, és un petit detall sense importància. La feia important l'anirem a fer al descans per dinar tu i jo.

—Quina feina important?

—T'ho diré en tres paraules —va dir el Frank amb un somriure radiant—: Roba. De. Cuir.

*   *   *

Es va sentir un tímid clic.

—Ja està! —va dir solemnement el James, alçant la càmera com si es tractés de l'anell de poder—. Ho hem aconseguit.

—I només són les vuit del matí —va dir la Lily irònicament marcant unes  ulleres que li arribaven a les orelles—, weee! I ara, què?

—Ara hauríem de provar si fa efecte... —va murmurar el James—. I si el funcionament és el correcte, és clar. Però no tenim cap vlad a mà en contra de qui disparar i tampoc no vull malgastar més boles de vidre. Ens n'hem carregat com set o vuit. De totes maneres li podem anar a ensenyar al papa igualment, a veure què li sembla.

—M'estàs dient que després de tot el que hem passat no podem provar-la? —va preguntar la Lily, morta de son.

—Efectivament —va assentir el James—. Au, baixem que segur que el Kreacher ja ha fet les torrades de l'esmorzar. I fa olor a bacó!

Van baixar per l'escala, el James animadíssim i la Lily arrossegant els peus com una mòmia. Van passar per davant de la saleta, que estava curiosament a les fosques, amb les persianes baixades. Però van parar de cop quan van veure que el sofà estava ocupat per una persona immòbil. I no era de la família. No podia estar dormint, perquè no respirava, no movia el pit ni res d'això i a més la seva pell blanca com la cera no li donava pas la pinta d'una persona... viva. El James i al Lily, que en aquells moments estaven morts de son i no racionalitzaven bé, se la van quedar mirant.

—Per què tenim un cadàver al sofà? —va preguntar la Lily.

—Mmm... —va fer el James mirant de buscar una resposta mínimament coherent per la pregunta.

Aleshores es va fixar bé en la dona que jeia al seu sofà. Era pèl-roja i els cabells li tapaven les faccions i anava tota vestida de negre, d'encaix. Al canell hi tenia una cinta negra.

—Oh —va fer el James en reconèixer-la—. No és un cadàver. És un vampir.

—Ah... —va fer la Lily, encara clavada on era—. Representa que això m'ha de fer sentir millor, o...?

—Sí, sí —va riure el James—. És auror, treballa pel papa.

—Ah, val —va assentir la Lily—. Però està viva?

—Home tan com viva... —va fer el James—. Diguem que no està morta.

Van deixar la vampiressa allà on era i van travessar el menjador per entrar a la cuina on ja hi havia el Harry, la Ginny i l'Albus, menjant torrades amb ous i bacó.

—No obriu les persianes de la saleta; hi ha la Lizzbell —els va informar el Harry—. Estava fent una ronda nocturna i se li ha fet de dia abans del previst, de manera que només li ha donat temps de refugiar-se aquí.

—Ja, ja l'hem vista —va assentir el James—. Com és que no respira, quan dorm?

—Perquè no respira, en general —va contestar el Harry, tot agafant el Periòdic Profètic que hi havia sobre la taula.

—Com, mai? —va fer la Lily.

—Mai —va assentir el Harry—. La seva època respiradora va passar fa molts anys.

—Què és això que portes, James? —va preguntar l'Albus de sobte.

—Ah, t'hi has fixat, eh? —va fer el James, alçant la càmera perquè tots poguessin admirar-la—. Això, família, és el meu gran invent que revolucionarà les tècniques d'atrapar vlads!

—Sempre i quan disposis d'unes deu hores i una germana idiota per carregar-lo... —va murmurar la Lily agafant un plat i seient a taula.

—Bé, hem de millorar aquesta part —va concedir el James—. Però de debò, papa, que és genial. Mira t'ho explico.

I li va explicar el funcionament. Al principi, el Harry ni se l'escoltava, però mica en mica va anar agafant interès per l'assumpte.

—Doncs, saps que no és mala idea del tot? —li va dir al final, tot sorprès.

—Aquest és el meu pare, sempre creient en mi —va dir el James irònicament—. Que sàpigues que quan el patenti no mencionaré als agraïments.

—Però estàs segur que funciona? —va preguntar el Harry.

—Home, no, encara no l'hem provada, no tenim ningú amb qui...

—És clar que sí! —va exclamar la Lily de cop i volta i, encara amb el ganivet d'empastar melmelada a la mà, li va treure la càmera al James de les mans i va córrer cap a la saleta.

—Però què...? —va fer el James—. Oh no! —va exclamar quan va entendre el que volia fer la Lily; ja estat acostumat al seu tren de pensaments ocasionalment psicòpata—. Lily, no! La Lizzbell no!

El Harry i ell es van aixecar d'una revolada i van córrer cap allà, però semblava que la Lily no els havia sentit.

—Lily! —va cridar el Harry—. Lily, ni se t'acudeixi...!

Massa tard. La Lizzbell s'acabava de despertar amb els crits i l'únic que li va donar temps de veure va ser una nena pèl-roja davant seu amb una càmera.

—Què...?

Va ser l'únic que li va donar temps de dir abans que se sentís un FLASH! i es convertís en cendres a l'instant.

El Harry i el James es van quedar amb la boca oberta mirant el que acabava de passar. Per què acabava de passar, no? La Lily va abaixar la càmera.

—Funciona —va dir.

—Què ha passat? —va fer la Ginny apareixent corrent amb l'Albus—. Oh, Déu meu! Lily! Però què has...?

—No passa res! —va exclamar la Lily—. A diferència dels vlads, els vampirs poden tornar a la vida, no? Només cal una mica de...

—Sang! —va sospirar el James, alleugit—. Ai, quin espant, no hi pensava, ara, en això... Lily, no, ara què fas, què... no aniràs a...?

Abans que ningú més tingués temps de reaccionar la Lily es va fet un tall al palmell de la mà amb el ganivet que duia i va deixar que unes gotetes caiguessin sobre el munt de cendra que hi havia sobre el sofà.

—Però mira que és bruta! —va exclamar el James, horroritzat.

—Només és un tallet... —va dir la Lily sense donar-li més importància, mentre tots els altres seguien de pedra.

El munt de cendres es va convertir en un remolí polsegós que al cap de pocs instants es va convertir de nou en la Lizzbell, rebregada i feta un drap brut.

—Perrrò es pot saberrr què...? —va començar a xisclar i es va callar de cop quan els va veure a tots. Es va mirar a la Lily, que estava just sobre seu. Li va mirar la cara. I després li va mirar la mà, que sagnava sense parar, i va fer—: Oh, oh...

—Lily! —va cridar el Harry, enfadadíssim, que per fi havia reaccionat—. No pots anar pel món matant gent que no t'ha fet res, encara que després els puguis reviure!

—Per què...? —va fer la Lily.

—Perquè... perquè... perquè és de mala educació!

Però el James es va fixar que la Lizzbell no podia apartar la mirada del tall que s'havia fet la Lily a la mà, i que començava a tenir una mena d'espasmes...

—No! —va cridar la Lizzbell.

D'una revolada, la Lizzbell va empènyer la Lily amb una força sobrehumana i ella es va llançar a terra de cop, agafant amb la mà dreta la seva cinta negra, mentre tots s'ho miraven sense entendre. De sobte, el James i el Harry ho van veure clar: a la Lily li havia estat sagnant la mà a cinc centímetres de la cara de la Lizzbell, i no és la cosa més sensata del món deixar-li olorar una bona copa de vi a un alcohòlic per moltes sessions d'Alcohòlics Anònims a les que hagi assistit.

—Aparteu-vos tots! —va cridar el Harry—. Ginny, emporta't la Lily i embena-li el tall, ja! Lizzbell? —va dir suaument a la figura que tremolava a terra—. Estàs bé?

—La meva voluntat és la meva forrrça... —va murmurar la Lizzbell amb els ulls tancats amb força—, la cinta negrrra em dóna forrrces per ignorrrarrr la temptació... no puc, no puc!

—Pensa en una altra cosa! —la va urgir el Harry.

La Lizzbell es va posar a tararejar una cançó, amb ulls de boja.

—James! —va exclamar l'Albus, que s'havia escapat a la cuina uns segons—. Ho he trobat a la nevera!

I li va posar a les mans un filet de bou tot sangonós.

—Bona idea! —va exclamar el James—. Lizzbell, agafa-ho!

Li va llançar el filet des d'una distància prudencial i ella el va agafar i li va clavar queixalada. Segons després els seus ulls van tornar a ser normals i va deixar de tremolar.

—Grrrashiesh —va dir mentre xuclava el tros de carn—. Ho shento molt, comandant... em shap molt, molt grrreu...

—I ara, Lizzbell, si no és culpa teva —va fer el Harry tot enfadat, i després va cridar—: Lily, quan estiguis, vine aquí!

Un parell de minuts després la Lily va tornar a aparèixer amb la mà esquerra embenada i la Ginny darrere amb cara de pomes agres.

—Què? —va bramar el Harry.

—Ho sento molt, senyoreta Lizzbell —va dir la Lily tímidament—. No he pensat que... la sang... Em sap greu. No la tornaré a matar mai més.

—Grrrashiesh —va fer la Lizzbell, mentre anava deixat sec el tall de carn—. No pasha rrresh, però la prrroperrra vegada avisha... ésh una mica incòmode quan et morrrsh... i així, quan acabesh de deshperrrtarrr...

—Em sap molt greu, Lizzbell —es va disculpar el Harry també—. Et vens a refugiar aquí perquè no t'enxampi la llum del sol, i va et mata la meva filla...

—No pasha rrresh, no pasha rrresh —va repetir la Lizzbell.

—I tu, senyoreta —va dir el Harry, tombant-se cap a la seva filla, que ja tremolava de por—, estàs castigada. No sortiràs de casa en tot l'estiu. Res d'anar a fer el pinxo amb el James i l'Albus, et quedaràs aquí i ajudaràs el Kreacher a no ser que la teva mare o jo diguem el contrari. Estem?

—Estem... —va assentir la Lily, abatuda.

—Perrrdó perrr interrromprrre —va fer la Lizzbell, deixant el tros de carn blanca—. Que podrrrien frrregarrr el terrra? La nena ha anat rrregalimant...


Vist:

K i Mr Playboyprenent el sol a la platja envoltats de noies, més guapos i morenos que mai; no perdeu el cap, gatetes! P a la nova botiga de Channel que acaben d'inaugurar, mirant ulleres de sol; més bé faria de comprar-se uns prismàtics per assegurar-se qui té K al voltant. C de vacances a Roma, visitant el coliseu amb la seva mare, el seu padrastre (què és ja, el tercer? El quart?) i el seu germanet petit, que aquest any comença a l'escola (encara no he esbrinat el nom, però en quant el tingui us l'envio ipso facto). S prenent-se un batut de vainilla pel passeig marítim; compte, S, un més i no cabràs a la cadira de classe al setembre. I E, fresca i guapa com sempre, repartint currículums per les botigues del centre. Anem escuradetes, eh, E? Estaré atenta a les novetats, o sigui que no em perdeu de vista!

Sabeu que m'adoreu.

Xo xo

Pandora


Llegit 1479 vegades


Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 14/09/2009 a les 11:30:40
  #19713He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Wenu, jo diria que pinta bé.

  Au, va! Comentaris, comentaris!
 • AvatarullalEnviat el 14/09/2009 a les 11:36:04
  #19714He escrit 1 fanfics amb un total de 10 capítols

  primera de comentar que el teu no val. encara no l'he llegit pero només faltaria que algu em passes al davant.... • AvatarullalEnviat el 14/09/2009 a les 11:53:26
  #19715He escrit 1 fanfics amb un total de 10 capítols

  o és bonissim ja tenia mono d'aquests nanos. rectifico el meu personatge favorit ja no és en james. LILY FOREVER aquesta nena és la canya!!!!.

  he i llegeix el meu que l'acabo de penjar!!!!
 • Avatar_llunàticaEnviat el 14/09/2009 a les 14:51:35
  #19719He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  Em llegiré les altres dues quan pugui, per poder llegir aquesta després!
  La foto és del Perfum!:D • lurdeesEnviat el 14/09/2009 a les 18:39:13
  #19724

  xoxo? gossip girl

  m'encanta aquesta serie jajja

  crec que soc una fan d'aquesta triologia!

  continua aviaat!
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 14/09/2009 a les 18:56:24
  #19725He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Ullal: sí, la primera ets tu que jo no compto ^^. M'alegro que t'agradi, però el meu personatge preferit és i serà sempre el James. La Lily és mona, però... bueno, no és el mateix XD Em molen les seves tendències psicòpates, per això XD Merci x comentar ;)

  loudees: valee! Esperava que algú descobrís. Com has pogut veure, la Pandora ve a ser la Gossip Girl. Se'm va acudir mentre veia la serie en pla... vale, quina idea!! Vale, moltes gràcies per ser fan! ^^
 • AvatarPorcupintí-naEnviat el 14/09/2009 a les 18:59:40
  #19726He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  uff! m'ha agradat molt!
  La Pandora aquesta de qui conyu (amb perdó) parla??
  xdxd
  no m'entero

  bueno, un petó gina!


  Maria • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 14/09/2009 a les 19:32:26
  #19728He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

  Tu saps que m'has alegrat un trist dia de patiment on el profe nou de socials ens ha posat un examen sorpresa?

  Sí, sí, tens raó, no he entès RES de lo del principi i el final. Sí, d'acord, és una periodista pija que es dedica a espiar... famosos? els protas? la E podria ser l'Andrea... XD de fet, el que ha fet és deprimir-me parlant de les vacances JUST avui.

  Pel que fa a la família de la Luna... ets la ff més fidel que hi ha a hpcat. Jo m'he inventat una filla, he dit que el Lysander és una noia i que no és bessó del Lorcan... vaaaya, sí que l'he fet grossa, no? ara encara ho sembla més.

  En fi, acabaré el comentari més tard que tinc pressa.

  1 pto

  Marta 3
 • Avatarginny loovegodEnviat el 14/09/2009 a les 19:34:20
  #19729He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  Wola!

  wenu, m'ha encantat, tot i que no trobo gaire per comentar. De manera que fai un comen ràpid per un dia, ok?

  Enu pos, només dir que 1- el capi està genial, 2- no m'he enterat de res del que diu la pandora, 3- m'encanten les tendències psicòpates de la lily i 4- no tinc ni idea de a què vé la foto, però suposo que ja es veurà.

  Vale, sento que sigui tan exessivament curt, però ara tinc pressa i al ser primer capi no hi ha massa per comentar.

  wenu, dew!

  *laurie*

  PD: per cert, com que ara comença el curs, no podré agafar l'ordinador de  dilluns a dijous. quedes avisada. • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 14/09/2009 a les 19:48:07
  #19730He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Porcupintí-na: la pandora... ja ho veureu de qui parla, ja us n'anireu adonant mica en mica. Gràcies per comentar, un petonet!

  marta_ginny: sento que la Pandora t'hagi esguerrat el primer dia, pe`ro és una mala puta, ho porta a la sang. D'altra banda m'alegro d'alegrear-te el dia amb la fanfic. I he dit que prou comentaris de la Luna. QUE LI TALLIN EL CAP! xd Mrci per comentar, guapa! Un petonet!

  ginny loovegod: Tia, jo, la foto representa que és la Lizzbell dormint... aixi tan pàlida i pèlroja... pensava que es veuria molt clar. de fet tinc intenció d'anar canviant la foto a cada capítol, al menys fins que pugui penjar la que tinc preparada, però ara no es pot fer (ja sé que jo dic que va de negre en comptes de blanc, però és el millor que he trobat... XD). La pandora és normal que no sàpigues de què va, i la Lily és fenomenal. Tindré en compte lo de dillons a dijous. Apa, un petonet!
 • AvatarLaura*MalfoyEnviat el 14/09/2009 a les 20:09:56
  #19731He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  Ostres! No saps com m'has alegrat el diaa després d'un matí a l'institut!
  A veure això pinta, diguessim... MOLT BÉ! GENIAL! INTERERRANT! i altres.
  La pandora aquesta, una periodista una "miqueta xafardera" XD fa molta gràcia! q a qui espia? als personatges? nose...
  La LIly es la canyaa!! quina gracia de nena! pobree... tot l'estiu sense surtir XD vaja, que m'he rigut multissim :P
  molt bé, molt bé! avui tenia el pressentiment de que havia de passar per aquí... i sort que ho he fet!! Continuaa aviaat!! encara que ara que comença el curs no podre esta tan a l'urdi... :(

  un petoo molt graan!
 • AvatarLaura*MalfoyEnviat el 14/09/2009 a les 20:10:46
  #19732He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  a! per cert!
  La foto del perfum a què ve?

  adeeu! :)
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 14/09/2009 a les 20:41:18
  #19733He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Laura*Malfoy: hey, m'agrada que t'hagi agradat! Ara falta d'Anne Danièle. En fi, sí, molt guai lo la Lily, i per Déu, xk ningú no entén la foto? És el més semblant que he trobat de la Lizbell aformida al sofà... la pell blanca, els cabell vermells... no pot ser que sigui l'única que ho relacioni!! Quan pengi el segon capítol posaré el James. SÍ, HE TROBAT EL MEU JAMES!  Jajaja! Sí, seguiré aviat, mooolt aviat! • MrsBlack AnònimEnviat el 14/09/2009 a les 22:17:06
  #19740

  Ostres! arribo de classe i què em trobo?
  -El primer capítol del TORNEIG DELS 4 BRUIXOTS! Ni més ni menys que amb una imatge d'el perfum(molt bon llibre per cert xd)
  mol bé tot això, comencem forts amb això de matar un vampir i reviure'l VV'
  en fi gent, que està molt bé que hagi començat ja.
  Doncs, molts ànims i tot això!

  PD: t'has deixat de posar els petons booonnnniiiissssiiiimms que posaves sempre TT'

   
 • AvatarTooruEnviat el 15/09/2009 a les 09:34:47
  #19742

  Hola!!

  WoW! Genial! Que Lily, es pitjor que James! 

  Fins aviat!
 • Laiia Von LlasëEnviat el 15/09/2009 a les 14:43:33
  #19744He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  I una vegada més tens raó: pinta genial!! VISCA el Frank, VISCA la Lily. Tindré paciencia perque sí, realment no sentenen gens aquests textos. Realment són necessaris els teus capitol. Continua aviat:) • Avatarivi_potterEnviat el 15/09/2009 a les 15:32:45
  #19745He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  *_* m'he emocionat quan ho he vist, per desgràcia ara no ho puc llegir però a la nit ho faré!

  Petons:)
 • myre_ginnyEnviat el 15/09/2009 a les 19:43:26
  #19755

  wooow!!

  arribo d la uni i k em trobo?  capitol nou!  geniaaal!    simplemen la Lily mencanta, mola xk es com el james pro va d inocen xD   kin perill, el Frank am moto.tin ganes d veure x on va aksta ffic! 

  un petooo!!
 • Avatarivi_potterEnviat el 15/09/2009 a les 21:21:39
  #19759He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  Vaaaaaaale. Per fi l'he llegit i noia que vols que et digui... m'ha encantat *_* molt molt i molt! La Lily és brutal (com no, sóc dels seu club de fans juntament amb el del James xddddd) puta Lily, que crack en serio jajaja! I buf, la moto, tot, brutal x)

  Ja està, flipo, no puc dir res més

  Petons!
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 16/09/2009 a les 09:38:58
  #19766He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  MrsBlack: sí, sempre és interessant començar amb un capítol amb una mica d'acció. Pel meu gust, el començament de l'Exèrcit de la McGonagall va ser una mica tonto. Aquesta m'agrada més. I no, ja no poso petons, allò va ser una cosa de la segona part. La Pandora ja és prou empalagosa, ara.

  Tooru: Gràcies ^^. Sí, la Lily té l'esèrti del James amb l'agravant que està una mica loca XD. És bona nena en el fons però... té els seus punts.

  Laiia Von Llasë: a que sí? A que és genial? Si es que no me beso peroque no me llego... XD. jajaja, merci. Les parts en cursiva ja les anireu entenent poc a poc. Anireu trobant pistes.

  myre_ginny: jaja, merci, si, la Lily és molt guai. I el Frank aquest any amb la moto... rompecorazones total XD. Merci per llegir i comentar! Espero que el començament de uni hagi anat bé, jo estic de vanacnces fins el 28! ^^

  ivi_potter: sí, flipes? QUe guai ^^ Wow, moltes gràcies. La Lily és brutal com tu dius. Jo sempre em quedaré amn el James, per això! Petonet!
 • MrsBlack AnònimEnviat el 17/09/2009 a les 07:18:09
  #19803

  Caram tu, avui és el meu aniversari!
  veure el cappitol ha estat com un regal de més! xd
  molt interessant si senyoor!
  apa molts ànims!
 • AvatarJacquesPotterEnviat el 22/08/2011 a les 17:33:14
  #22762

  Hooooola! Ets molt gran, Agatha! M'has enganxat completament durant aquests dies amb les altres ff's! Vaig a començar aquesta: segur que serà tan bona com les anteriors :) Apa, ja aniré comentant de tant en tant. Per cert, ha estat la marta_ginny qui m'ha convençut per llegir la teva ff! • AvatarAntares_BlackEnviat el 01/02/2017 a les 19:00:16
  #27078He escrit 9 fanfics amb un total de 43 capítols

  He decidit que et deixaré comentaris de tant en tant (així, sorpresa) i no tots de cop. Serà millor per tots dos!

   

  Abans de res... T'he de dit que m'he partit de riure amb els avisos del principi!!!! Quina gràcia! Ets terrible, explicant les coses!! Em moro de riure cada cop que obres la boca!

  Els títols dels capítols no tenen pèrdua, i tots porten la teva firma, és clar!

  Aquesta pija de la Pandora sembla una mena de Rita Skeeter adolescent molt tafanera! Vaja, digne de ser llegida.

   

  Comencem per les ''cosetes'':

  1-M'encanta aquests nous títols. Són molt... tu!

  2- Qui és la Pandora, aquesta?

  3- Això de ''gemelos tardíos'' m'ha fet gràcia. Per què «tardíos»?

  Haha! Vaja, que ens passem pel folro el que diu la Rowling i farem el que dius: és clar que sí! ;)

  4-Ah, veus, la Pandora .. ? És una pija pija xD

  5-La Lily està com una cabra!
   

  I ara anem pel capítol!!

  Mediterrani? Això volia dir, que som a Gràcia, oi? La Pandora és de l'Acadèmia d'Atenes?

  Les inicials que poses són a l'atzar o representen algú concret?

  «Doncs el més divertit que ha passat en tota la nit...» La Lily em fa més por que una pedregadaa. Això de la Càmera Fotogràfica Matavlads em recorda el ''Xantecler'' («A la recerca del rei del sol», no sé si has vist aquesta pel·lícula de dibuixos animats). Els animals de la granja fan fora els mussols (que són dolents) (a banda d'amb una llanterna, de la quals se'ls n'acabes les piles) tirant-los els flaix de la càmera: «Dieu lluís!» xD (m'ho ha recordat!! ^^)

   

  Que l'Albus és un avorrit però ells són guais!? hahahaa la Lily capta molt bé el missatge: que l'Albus és intel·ligent (''Be like Albus'' xD)

  No ho entenc: Com és que en James diu que l'endemà treballa? Es refereix a l'escola? Perquè... quants anys tenen? Catorze?

  «Un monstre amb els pèls de punta i sabatilles de conillets» i a més dius que mira en Frank «com si pogués foradar-li els pulmons amb la mirada» Aquesta Alice! XD Miss Simpatia! XD Fan!

  En Hagrid, un gran amic ^^

  En Frank cobra i es queixa!

  A veure. Són a la Marmita Foradada (Londres) i en Neville ha estat a Hogwarts fa un moment i ara aquí??? Pim pam! XD

  En Neville no s'aguanta sobre una escombra xD

  Però si tenen catorze anys! Què farà amb la moto! Oh, que guai, una autoescola màgica a la Ronda d'Alla! [per cert: Ronda d'Alla, no d'Allà ;)]

  En Neville diu: «Qualsevol cosa és més segura que un avió! Mira que coses tan grans flotant per l'aire sense màgia...! Estan com un llum, els muggles!»

  «El Rubeus Hagrid i el Sirius Black. M'has anat a dir els noms de les dues persones més sensates del món...» hahahaaa

  Que què li ha reagalat en Hagrid a en Frank? L'Alice ho té clar: «Un lincremament ... vampir?»

  I m'encanta quan l'Alice diu: «El papa que considera que ballar és un esport de risc?» [«la feia important»→ la feina, oi?]

  «T'ho diré en tres paraules: Roba. De. Cuir.» → I aquest és l'inici del famós Frank rocker, oi? :)

  En James alça la càmera «com si es tractés de l'anell del poder»! Sí!!!!!

  Oh! La nostra estimada vampiressa! La Lizzbell!

  James «Home tan com viva... Diguem que no està morta» (tant)

  Ah! No respira «en general»? Ni tan sols ho fa veure? XD

  Ah, idiota ja s'ho diu ella mateixa, la Lily! XD

  El «tren de pensaments ocasionalment psicòpata» de la Lily!!

  Què!!!??? O sia que ara que tornes a fer sortir aquest personatge fantàstic de la Lizzbell, resulta que me la mates!?

  Edito: Ok. Aquí he esborrat una pila de retrets i d'indignacions. Fins que he llegit l'aclariment de la Lily: «No passa res! A diferència dels vlads, els vampirs poden tornar a la vida, no? Només cal una mica de...»

  James: «Sang!»

  I tant que n'és, de bruta, James! Lily, aquí se li acut! Per favor! Menys mb la Lizzbell, eeeeeh!!!

  La lògica de no poder «anar pel món matant gent que no t'ha fet res, encara que després els puguis reviure!» «Perquè... perquè... perquè és de mala educació!» és molt bona! El que a mi em preocupa és que li hagin donat sang humana a una vampiressa que practica l'abstinència. No em sembla bé, pobra, tants anys de ser abstinent amb la sang humana... (Edito: Ho mig-accepto perquè em vas dir que només li tiren la sang per sobre, que no cal que se la begui, perquè si no...). M'encanta la comparació amb l'alcohol «no és la cosa més sensata del món deixar-li olorar una bona copa de vi a un alcohòlic per moltes sessions d'Alcohòlics Anònims a les que hagi assistit». Això dic jo!!!

  Lily: «No la tornaré a matar mai més»

  Lizzbell: «la prrroperrra vegada avisha... ésh una mica incòmode quan et morrrsh...»

  La Pandora és divertidíssima! XD Em pregunto si les inicials que posa es refereixen a algú en concret de la història amb noms i cognoms...

  La foto que dieu, la vas treure? Perquè no la veig...

  Ah! Em pensava que parlàveu d'un foto d'un per fum!!!! Pel que entenc, relaciones la noia d'El Perfum amb la Lizzbell. Sí, jo també hi pensaria, pel tema dels cabells, sobretot. Però me la imagino diferent. No tan jove i amb els cabells més aviat carbassa. Però sí que les relacionaria en veure la foto, sí!

  ---

  Ei «fa olor a bacó» → fa olor de cansalada

  racionalitzar → raonar (és això el que volies dir?)

  Està viva → és viva

  No està morta → No és morta

  Com, mai? → Com que mai ? (són diferents)

  Sempre i quan → Sempre que

  es va calla de cop → va callar de sobte / va callar de cop i volta

  tararejar (de 'tararear') → taral·lejar

  a no ser que → si no és que / tret que / ...

  en quant el tinguis → tan aviat com el tinguis

  ---

   

  Antares

  PD: Jo també he trobat a faltar els teus petons ;)
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 26/02/2017 a les 00:10:09
  #27093He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Hola! Quina il·lusió anar trobant comentaris de tant en tant en coses de fa temps! :)

  Començo pels comentaris del comentaris inicial:

  Comencem per les ''cosetes'':

  1-M'encanta aquests nous títols. Són molt... tu! --> :D Són molt divertits. Per la quarta part em vaig embrancar en una nova aventura de títols que m'ha costat mantenir, però ho estic aconseguint (encara en falten 3 o 4 per acabar, però em sento optimista XD). Els de la tercera trobo que van ser molt més bona idea...

  2- Qui és la Pandora, aquesta? --> Has de seguir llegint.

  3- Això de ''gemelos tardíos'' m'ha fet gràcia. Per què «tardíos»? --> "gemelos tardíos" és com els va descriure la Rowling (la traducció, vaja). Vol dir que la Luna i en Rufus els van tenir ja de grans, així que en lorcan i el/la Lysandre són en teoria molt més petits que la resta de la tercera generació. Però a la FF, com saps, no ho mantinc així, sinó que els incloc en els mateixos cursos.

  4-Ah, veus, la Pandora .. ? És una pija pija xD --> Yeap! XDDDD (Em pixo només de pensar en ella)

  5-La Lily està com una cabra! --> No he dit mai el contrari! El Frank tambñe té lo seu, per això! XD

  Pel que fa a la Pandora, veig que has assumit automàticament que és de Grècia (pel nom potser?). I assumeixes bé! L'anirem coneixent mica en mica, així com la gent de qui parla (que sí, les inicials i els malnoms equivalen a gent real de la FF!), que també surten/sortiran a la història.

  Aquesta peli del Xantecler no la conec pas, però pel que dius la idea s'assembla molt! :)

  En James té 14 anys i treballa, si. Vaig pensar que ja que la majoria d'edat pels bruixots és abans, l'edat de poder treballar també deu ser-ho. De fet, assumeixo que els dos últims anys d'escola no són obligatoris, i que si amb 15 anys ja tenen els GNOM deuen poder treballar amb això... Amb 14 potser poden fer feinetes d'ajudant, o de cambrer i coses així, no? El que es pot fer al món dels muggles amb 16, més o menys...

  A veure. Són a la Marmita Foradada (Londres) i en Neville ha estat a Hogwarts fa un moment i ara aquí??? Pim pam! --> Per què no? Els adults poden aparetre des de Hogsmeade... sempre he pensat que els caps de setmana en Neville i els profes casats o amb família deuen marxar a casa i tornar dilluns al matí, sense necessitat de passar dos dies al tren. Vull dir, és que si no, pobra Hannah, abandonada 10 mesos l'any! XDD

  I amb 14 anys ja et pots treure el carnet de moto! No anava en moto molta gent, al teu institut? I siiii, aquests són els principis del Frank que coneixem i estimem avui en dia! XD Frank el rocker! Tot li ha vingut heretat del Sirius amb aquesta moto regalada (ja et vaig dir a la FF anterior que la moto seria important més endavant). De fet em vas dir que el Hagrid li havia regalat al Harry i jo et vaig sortir per peteneres perquè NECESSITAVA que el Hagrid li regalés al Frank! Sense moto no hi ha Frank! Ja ho veuràs, que són un!

  Ja vaig pensar que quan llegissis la "mort" de la Lizzbell t'enfadaries! XD No, la LIzzbell va morir fa molt; ara només té periodes de "transcisió". I evidentment que NO li faria beure sang humana! Només l'hi tiren per sobre i ella ni tan sols no la nota perquè quan ho fan està convertida en cendres. I sí, la foto era de la noia de El Perfum, que a la foto de la portada surt tota blanca, blanca, morta i amb els cabells tots colorits! Em va semblar una bonica imatge pel capítol.

  Gràcies pels apunts gramaticals, com sempre! :)

  A Black
 • AvatarAntares_BlackEnviat el 27/02/2017 a les 01:21:16
  #27097He escrit 9 fanfics amb un total de 43 capítols

  Ei! :)

  1- «una nova aventura de títols»? Vols dir títols d'altres obres i frases? (he anat a tafanejar-los i trobo que la idea és bona!)

  3- «"gemelos tardíos" és com els va descriure la Rowling (la traducció, vaja)» Traducció de què? Perquè els fills de la Luna no surten pas a l'epíleg, oi que no? Jo ho he anat trobant per la internet. Però que hi ha d'algun altre lloc que no sàpiga? Algun article de Pottermore, potser? Quin?

  «Pel que fa a la Pandora, veig que has assumit automàticament que és de Grècia (pel nom potser?)»: No, no pel nom (que, ara que ho dius, també es podria pensar perquè és grec), sinó perquè parla de gent d'Atenes i sobretot per aquest paràgraf: «Ja esteu anant molt a la platja a gaudir del meravellós temps Mediterrani? No hi ha res com el nostre país en aquesta època: el sol, la brisa marina, els passeigs per la platja, les festes nocturnes… i és clar, les xafarderies. Estem en horari no escolar, i és difícil assabentar-se de qui està amb qui, qui ha enganyat a qui amb qui i qui es baralla amb qui sense poder disposar dels passadissos i la nostra estupenda biblioteca».

  «En James té 14 anys i treballa, si. Vaig pensar que ja que la majoria d'edat pels bruixots és abans, l'edat de poder treballar també deu ser-ho» Entès i crec que és molt coherent! De fet, jo també en poso una a treballar a quart curs...

  Sobre això del Neville aquí i allà. Ja comptava amb l'aparetratge! Era una broma! «sempre he pensat que els caps de setmana en Neville i els profes casats o amb família deuen marxar a casa i tornar dilluns al matí, sense necessitat de passar dos dies al tren. Vull dir, és que si no, pobra Hannah, abandonada 10 mesos l'any! XDD». Sí!!! Té molt de sentit! Jo també ho concebré així!

  «No anava en moto molta gent, al teu institut?» No, els de l'institut no xD però ja sé què vols dir.

  «Ja vaig pensar que quan llegissis la "mort" de la Lizzbell t'enfadaries! XD» Ja vas pensar bé! ;)

  Antares