L'Exèrcit de la McGonagall - Capítol 34: El secret del Charlie
AvatarEscrit per Agatha Black
Enviat el dia 29/08/2009 a les 19:12:31
Última modificació 29/08/2009 a les 19:12:31
Tots els capítols de L'Exèrcit de la McGonagall
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 34: El secret del Charlie

Capítol nou!

M'ha anat molt bé escriure tant, avui, m'ha ajudat a pensar en coses molt millors que en les que hauria pensat si no hagués tingut res a fer. Hi ha dies que semblen surrealistes.

Bé, no us entretinc amb la meva vida, que és molt interessant, però no tant com la dels magatotis (gràcies a Déu XD). De manera que anem al trullo!

Eh, un avís: us encantarà.


34- El secret del Charlie

 

—Així no em puc concentrar pels exàmens! —va cridar la Geena—. Per favor, per favor! Deixeu de parlar de la relíquia!

—Però si ets tu la que treu el tema tots l'estona! —li va contestar l'Alice, amb el llibre d'encanteris a la mà.

—No és veritat! —es va queixar la Geena—. Sou vosaltres dos, que no pareu de barallar-vos! —va afegir, senyalant el James i l'Alice.

—Sí, és clar, dóna'ns la culpa a nosaltres! —va cridar el James, aquest cop, aixafant els apunts del Frank de pocions amb les dues mans—. Bé, si vols dóna-li a l'Alice, que no para de donar-te corda!

—Jo? —va exclamar l'Alice, donant un cop a la taula amb el llibre d'encanteris—. Tu ets el que no para de portar la contrària cada vegada que diem alguna cosa interessant!

—Alguna cosa interessant? —va exclamar el James—. Però si no dieu més que bestieses!

El Frank va sospirar. La cosa havia anat així: era molt tard a la nit, i els magatotis s'havien acomodat a la taula de sempre per estudiar pels exàmens. Quan van descobrir que la relíquia que hi havia a Hogwarts era una còpia, van decidir fer veure que no havia passat res per no alertar el Harry i la McGonagall, i van decidir seguir investigant en secret com fins ara, deixant que els dos adults, la Rose i l'Albus pensessin que tot havia acabat, tot pensant que quan ho haguessin resolt tot els ho explicarien.

Total, que des de llavors, cada vegada que es trobaven els quatre sols, i últimament era per estudiar, estaven un màxim de cinc minuts en silenci, fins que la Geena deixava anar alguna teoria que li acabava de passar pel cap sobre la relíquia. Automàticament, l'Alice deixava el llibre i deia "podria ser..." i automàticament, el James contestava "però què dius?". Aleshores el James i l'Alice es començaven a barallar per veure qui tenia raó; com que començaven a treure temes que no venien al cas, la Geena s'oblidava que era ella la qui havia començat el tema i llavors els escridassava perquè no la deixaven estudiar. El James i l'Alice es rebotaven i llavors, a part de cridar-se l'un a l'altre, també cridaven a la Geena, i la Geena a ells.

Allò podia passar a qualsevol lloc, léase a la Sala Comuna, al Gran Saló, al pati o al bell mig de la biblioteca, i generalment les discussions s'acabaven quan un monitor els feia fora de la Sala Comuna, o quan Madam Pince els feia fora de la biblioteca, o quan els de Gryffindor els feien fora de la taula del Gran Saló, o quan, en una ocasió, la McGonagall els va llançar una sabata al cap quan eren al pati des de la finestra del despatx de direcció.

Generalment, quan allò passava, el Frank adoptava la seva postura de jo-només-passava-per-aquí i s'amagava darrere d'algun llibre, intentant passar desapercebut.

En aquell moment, però, estaven sols a la Sala Comuna, i l'únic que havia pogut fer el Frank era posar encanteris silenciadors a les escales que conduïen al dormitori. I li estava pujant la mosca al nas.

—Però com vols que l'hagin robat els d'Slytherin! —deia el James—. No sabrien fer-ne una còpia! I com sortirien d'allà sense que la planxa metàl·lica ho notés? A no ser que la Parkinson es pugui convertir en ratpenat...!

—Doncs no m'estranyaria! —exclamava l'Alice—, De totes maneres podrien haver portat escombres voladores...!

—Però que no es poden transportar objectes màgics!

El Frank va decidir dir alguna cosa.

—Sembla que hi ha molta tensió sexual entre vosaltres dos, no?

Tots dos van callar de cop i es van mirar al Frank, sorpresos. El Frank també es va sorprendre de la seva reacció.

—Només era una broma... —va dir, sense entendre res.

Va semblar que el James, l'Alice i la Geena tornaven a respirar i van tornar al que estaven llegint sense dir absolutament res més, però ben vermells.

—Carai... —va fer el Frank, tornant a la (què, la vintena?) revolta dels gòblins—. Com esteu, no se us pot dir res...

 

*   *   *

 

L'endemà a la tarda, els quatre magatotis van tornar de Criança de Criatures Màgiques, rendits perquè després d'un primer trimestre molt interessant en el que havien treballat els hipogrifs i un segon trimestre molt agradable estudiant les salamandres a la vora del foc, aquell tercer trimestre el Hagrid s'havia encaparrat en fer-los tenir cura dels Uixecs cul de tro, que els cansaven tant com un entrenament de quidditch.

Després de sopar, la Geena va decidir que com que tenia tot el cap de setmana per endavant, aquell dia no tenia ganes de fer feina, de manera que va pujar a l'habitació amb la intenció de relaxar-se i descansar una estona. Però sabia que si s'estirava al llit es posaria a pensar en la relíquia i no tenia gens de ganes de pensar-hi. De manera que va decidir fer una cosa que la relaxava molt: endreçar l'habitació.

El seu racó estava força arreglat, i el de la Rose estava immaculat. Per desgràcia, no es podia dir el mateix dels altres tres. El fons, que era de la Martha i la Sandy, un no podia ni trepitjar-lo de tan ple com estava de roba rebregada, pergamins, llibres, eines de pocions, etc. Pel que feia a l'Andrea, semblava que seguia pensant que allà on anava, hi anaven vint criats després a arreglar-li-ho. Pel que feia al racó de l'Alice... a la Geena li va venir al cap la paraula: lleonera. Pel que semblava, allò només es podia arreglar amb una rascleta. O, preferiblement, amb un bidó de gasolina i un llumí.

Es va armar de valor i s'hi va posar. En menys d'una hora havia arreglat els llits de la Sandy i la Martha i ja s'havia posat amb el de l'Andrea, quan aquesta va entrar.

—Geena, què fas?

—Recollir —va sospirar la Geena.

L'Andrea va posar la típica cara que posava sempre quan sentia alguna paraula el significat de la qual no comprenia, com ara humiltat, fregona o trepar.

—Però això no és una d'aquelles coses que fan els criats? —va demanar.

—Andrea, aquí només tenim elfs domèstics —li va explicar la Geena, amb un altre sospir—, i ja fan prou cuinant i netejant, no es posen a recollir.

—Gee, estàs aquí, què fa...? —va començar l'Alice—. Estàs... recollint?

La seva manera de pronunciar la paraula no era com la de l'Andrea, que reflectia ignorància; la de l'Alice era de fàstic, com si hagués dit "estàs destripant una bèstia immunda per menjar-te les seves vísceres?"

—Faig el que puc, sí —va assentir la Geena, que no sabia quina de les dues era pitjor—. Estaria bé que tu ho intentessis de tant en tant.

—Serà broma...

La Geena es va agenollar per veure què era tot aquell paperam que hi havia sota el llit de l'Andrea... ah, eren còpies del The Sun, la portada de la qual havia impedit el seu matrimoni i portat tants problemes.

—Andrea, les llenço, eh? —li va dir.

—Sí, per favor —va contestar l'Andrea—. Cada vegada que les veig només em recorden que el Charlie ja no em parla.

—Ah, és per això que et va deixar de parlar? —va fer l'Alice, acostant-se a elles—. Però pensava que havia acceptat que us féssiu les fotos...

—Sí, però em va dir que no volia que se li veiessin ni la cara ni la cicatriu —va explicar l'Andrea, cansada del tema—, i resulta que l'única foto on no se li veia la cara era aquesta, però sí que se li veu la cicatriu...

—I on la té la cicatriu? —va preguntar l'Alice, que no s'hi havia fixat mai. Com si no hi hagués res més a mirar a la foto...

—No ho havíeu notat, oi? —va fer l'Andrea—. Ja li dic jo, que si no saps que la té no t'hi fixes... és aquí, a la cama...

L'Alice i la Geena s'hi van acostar per veure-la.

I després es van mirar l'una a l'altra, sense paraules.

 

*   *   *

 

El Charlie tornava de la biblioteca, s'hi havia estat sol fins les deu del vespre, estudiant pels exàmens, ja que ja havia arribat el juny i quedaven poc més de dues setmanes. Anava directament cap a l'habitació perquè acabava de rebre una nota de l'Albus que deia que necessitava parlar amb ell urgentment.

Va arribar a la sala comuna, on hi va trobar la Rose amb l'Andrea, les va saludar amb el cap i va pujar cap a la seva habitació de dalt de tot. Quan va arribar, va obrir la porta però a dins no hi havia ningú.

—Al? —va cridar—. Al, ja sóc aquí, que ets al lavabo?

—No —va dir una veu darrere seu i, quan es va girar, va veure que el Frank i el James eren rere la porta.

El Frank la va tancar, i el Charlie es va quedar parat de veure que el James l'apuntava amb la vareta.

—Treu la vareta i deixa-la sobre el meu llit —va dir el James lentament.

—Què? —es va espantar el Charlie—, però què dieu, què feu...?

—No intentis res —va dir un altra veu darrere seu.

El Charlie es va tornar a girar per veure que del lavabo en sortia l'Alice, també apuntant-lo amb la vareta, seguida de la Geena.

—Deixa la vareta i seu a aquesta cadira —va dir el James.

El Charlie el va obeir. Va mirar per la finestra un moment, considerant les seves opcions. Era més alt i més fort que qualsevol d'ells, i possiblement també més que tots junts però ells tenien les seves varetes i ell anava desarmat. Si cridava, el sentirien? No, el silenciarien abans que ningú el sentís. No podia saltar per la finestra, estaven al pis de dalt de tot de la torre...  Què coi els passava? Els rondadors mai no havien estat violents, al menys amb ells...!

Quan es va asseure, el James va fer un moviment amb la vareta i unes cordes el van lligar a la cadira.

—Així que els tens els pares muggles, no? —va dir el James amb un mig somriure.

—Sí —va assentir el Charlie senzillament.

—Mentider! —el va acusar el Frank.

—No és cap mentida! —va dir el Charlie—. Els meus pares són muggles, no van venir mai a Hogwarts, pregunteu-ho a la McGonagall!

—No ens cal —va dir la Geena—. Els teus pares no són muggles, perquè formen part d'un clan màgic igual que tu. Ets un zúrich.

El Charlie es va quedar blanc.

Per fi, va pensar el James. Amb aquella reacció que havia tingut ja pensava que s'havien equivocat amb el Charlie.

—Sí que som zúrichs —va dir el Charlie valentament al final—. Però ells segueixen sent muggles! No tenen poder màgics, no us vaig dir cap mentida! El fet de ser zúrich no implica ser bruixot!

Els quatre es van mirar. Allò no ho sabien. De fet, no en sabien res dels zúrichs. El Charlie se'ls estava mirant, nerviós.

—Charlie no et volem fer cap mal —li va dir la Geena.

—Doncs no ho sembla! —va fer el Charlie, fent trontollar la cadira. El James va veure que tenia tanta força que no les tenia totes de si les cordes feien alguna cosa o si el Charlie les podria trencar en qualsevol moment—. Mira, no sé com us heu assabentat de res dels zúrichs, però és millor que res d'això no surti a la llum.

—Ens ha costat força, no et pensis —va dir l'Alice—. Esteu molt ben amagats.

—És clar que ho estem! —va exclamar el Charlie—. Ens destruiríeu, si poguéssiu. Els humans sou tan obtusos! Nosaltres no hem fet mai res dolent, al contrari!

—Llavors per què us hauríem de voler destruir? —va fer el Frank.

—Per la mateixa raó que els bruixots us amagueu dels muggles! —va dir el Charlie—. Per què representeu una amenaça per a ells. I els muggles són més que vosaltres, si sabessin que existiu, us tindrien por i us voldrien destruir, perquè sou més poderosos que ells. Als zúrichs ens passa el mateix amb vosaltres. Però no hi ha manera que els bruixots entenguin que no ens han de témer! Si no hagués estat per nosaltres, els vlads us haurien aniquilat a tots fa temps!

—Però si... però si fa molt poc temps que els vlads són aquí! —va exclamar el James.

—I què sabreu vosaltres dels vlads? —va exclamar el Charlie.

Aleshores el James va tenir un flashback. Recordava perfectament que, al gener, quan els vlads van atacar Hogwarts, el Charlie s'havia carregat ell solet a quatre o cinc vlads. De fet, encara no havien començat a estudiar el vlads a Defensa, i ell ja sabia perfectament què calia fer per a matar-los. En aquell moment no es va parar a pensar que era molt estrany que un noi de segon d'origen muggle pogués matar quatre vlads en poc més de mitja hora.

—No en sabem gaire —va assentir el James—. Però crec que tu en saps molt.

—És clar! Els vlads són els nostres enemics; vam ser creats per combatre'ls!

—Vau ser creats...? —va fer la Geena.

—No us hauria d'estar explicant això! —va exclamar el Charlie, assegut tot lligat—. Si els del clan ho esbrinen, em faran fora, potser fins i tot em mataran!

—I això?

—Perquè ningú no pot saber de la nostra existència, com us ho he de dir?

—Charlie, lamento molt la teva situació —va dir el Frank, amb cara de preocupació—. Però ara mateix estàs entre l'espasa i la paret. Et jurem que el que ens expliquis no sortirà d'aquí a no ser que tinguem el permís dels zúrichs. Però no tens elecció. Ens ho has d'explicar.

El Charlie se'ls va mirar calculadorament.

—No sé a què ve tot això, però sembla que no tinc sortida —va dir—. El que sí que tinc és una mica d'orgull. I no penso deixar que m'estigueu aquí apuntant amb les varetes mentre jo us descobreixo els secrets del meu clan cosa, que tinc prohibida fer. Ara mateix deixeu d'apuntar-me amb les varetes i em torneu la meva.

—No et podem donar la vareta —va dir la Geena—, perquè t'escaparies. Ja sabem com va això. T'hem de retenir perquè això és molt important.

El Charlie es va posar a riure.

—Retenir-me? —va fer—. Ara que sabeu que sóc un zúrich no tinc per què actuar. Si segueixo aquí és perquè ara sóc jo el qui vol saber què passa aquí. Podria escapar de vosaltres en un tancar i obrir d'ulls.

Els magatotis es van mirar i van empassar saliva. No les tenien totes. No semblava que els Charlie fos malvat però d'altra banda… els espantava un mica, amb allò.

—Podria desfer-me de les cordes jo mateix, però crec que serà més civilitzat si em deslligueu vosaltres —els va dir el Charlie—. I diria una mica a favor vostre.

El Frank, que començava a veure qui eren en realitat les víctimes d'aquella redada que havien preparat tan innocentment, va anar a deslligar-lo. Pel que havia vist, estava clar que no pensava atacar-los.

—La vareta? —va sol·licitar el Charlie.

—Ni parlar-ne —va contestar l'Alice—. Pel que sembla, el fet que no tinguis vareta és l'única cosa que ens iguala una mica. Tu vols saber coses i nosaltres també. Així estarem en unes condicions semblants.

El Charlie li va clavar la mirada, i l'Alice va aguantar perfectament bé.

—Em sembla just —va assentir ell al final.

Es va aixecar de la cadira i va anar a asseure's al seu llit. Els altres el van acompanyar, vareta en mà però sense apuntar-lo directament a ell.

—Molt bé —va dir el Charlie—. Com heu sabut res dels zúrichs?

—Tenim una cosa que ens sembla que us pertany —va explicar el James—. Bé, no la tenim, però la tindrem. En algun moment o altre. Segurament.

—De què estem parlant? —va inquirir el Charlie, alçant les celles.

—El cognom de la meva mare era Anastassakis —va dir la Geena, amb un somriure, esperant que amb allò el Charlie lligaria caps.

—Felicitats —va dir el Charlie, sense veure què li podia importar a ell allò.

Els magatotis es van quedar una mica parats.

—No et sona de res, la família Aastassakis? —va repetir la Geena.

—Eh… no —va fer la Charlie, i davant la cara de desil·lusió de la Geena, va afegir—. Em sap greu.

—Val, i et sona d'alguna cosa… —va fer el James—, la relíquia dels quatre fundadors de Hogwarts?

Allà el Charlie sí que va reaccionar.

—Com sabeu de l'existència del Mirall Multiplicador?

—Es diu així? —va fer l'Alice—. És bo saber-ho.

—Què en sabeu? —va fer el Charlie, tot seriós.

—Doncs no massa, la veritat —va contestar el Frank—. Sabem que el van crear els quatre fundadors, que per alguna raó pertany als zúrichs, que en van fer una còpia que en teoria que en teoria van amagar a Gringotts i que els vlads han robat, i que el mirall que van amagar aquí a Hogwarts, que en principi havia de ser l¡original, també ha resultat ser fals.

—Què? —el Charlie va fer un bot del llit—. No! A Hogwarts hi ha la relíquia original!

—No —va dir la Geena—. L'hem vista, la vaig agafar amb les meves pròpies mans. I tenia una creu. És una rèplica falsa.

—No pot ser! —el Charlie es va portar les mans al cap, estava blanc—. Ho he de dir als reis del clan ara mateix!

—D'això res —va dir el Frank seriosament, obligant-lo a seure—. No hem acabat. La família Anastassakis, la de la Geena, era la família que guardava el secret de la relíquia, per això vam començar a investigar-ho.

—Doncs els zúrichs no en sabem res, de l'existència d'aquesta família!

Va quedar els cinc en silenci.

—Això probablement vol dir... —va fer el James, pensant a marxes forçades—, que segurament el secret que guardaven els Anastassakis era precisament el perquè la relíquia original no és a Hogwarts, per això els zúrichs tampoc no n'estaven al corrent.

—Té sentit —va pensar en veu alta la Geena.

—No, no en té! —va fer el Charlie—. Els zúrichs n'estaríem al corrent.

—Estàveu al corrent d'on era amagada, la relíquia? —va preguntar el Frank.

—No, però...

—Doncs hi ha coses sobre les quals nosaltres en sabem més —li va deixar clar el Frank—. Però tu en saps algunes de molt més bàsiques i de vital importància.

—Per què?

—Per què et penses que els vlads volien entrar a Hogwarts? —va dir-li el James—. Es volen apoderar de la relíquia, Charlie! Sigui quin sigui el seu poder...!

—És clar —va assentir el Charlie—. No entenia què coi volien del despatx de la McGonagall... el Barret que Tria!

—Exacte —va fer la Geena—. Charlie, això és seriós, res del que diguem aquí sortirà d'aquí, entesos? Ara estàs tan ficat en això com nosaltres!

—Sí que sortirà —va dir el Charlie—. Els zúrichs ho hem de saber, perquè si els vlads van darrere el Mirall Multiplicador, nosaltres haurem d'intervenir.

—Però...

—Geena, us explicaré la història amb una condició —va dir el Charlie—. Demà a trenc d'alba m'haureu d'acompanyar.

—On? —van fer els magatotis.

—A explicar-ho tot als zúrichs —va contestar el Charlie—. Tracte? —va afegir, mirant-se'ls a tots seriosament.

—Tracte —van fer ells quatre alhora.

—Molt bé —va sospirar el Charlie—. Tot va començar quan...

 

*   *   *

 

Any 1429. Edat Mitjana.

Els muggles coneixen l'existència de la bruixeria, i li tenen una por terrible. Per tota Europa hi ha caces de bruixes i moren molts innocents. Així com bruixes, també hi ha molts vampirs i homes llop, que són perseguits igualment pels muggles. Aquests, però, són més fàcilment identificables, i generalment, quan els muggles caçaven un vampir, tenien un vertader vampir entre les mans.

Com que la població de vampirs va incrementar molt, també va fer-ho la població de fulls de vampirs; els anomenats vlads. Segons diuen, les criatures més temibles de la creació.

A Gran Bretanya hi havia quatre joves mags. Els més grans i poderosos que han existit mai, de força comparable amb la del famós Merlí. Els seus nomes eren Godric Gryffindor, Salazar Slytherin, Rowena Ravenclaw i Helga Hufflepuff. Decidiren crear una escola de màgia lluny de la mirada dels muggles: Hogwarts, la primera escola de màgia a Europa.

Coneixedors de les accions dels vlads, un clan cada vegada més nombrós, i de les seves pròpies capacitats, van crear un objecte màgic que permetrà combatre el mal: el Mirall Multiplicador. Aquell mirall permetia fer un doble de qualsevol cosa que s'hi reflectís: objectes, animals, fins i tot persones. Però les còpies seran perfeccionades, més perfectes encara que els originals, no tindran punts dèbils.

Per comprovar que el mirall funcionés correctament, els quatre mags es van prestar a provar el mirall ells mateixos, i així van crear del no-res quatre còpies exactes d'ells mateixos. Quatre persones que van néixer d'una imatge. Però forts. Ràpids. Àgils. Immortals.

Aquestes quatre imatges van ser les qui van poder aturar els atacs dels vlads, i els pocs que van quedar vius es van retirar al seu país d'origen, Romania, on es van refugiar de tot i de tothom fins que tornés a arribar la seva hora. Expectants. Latents.

Les quatre imatges dels quatre mags, indestructibles com eren, no van desaparèixer mai més. Es van aparellar amb mags i muggles, diverses vegades degut a la seva immortalitat i van tenir molts descendents. Aquests, ja que no eren còpies originals del Mirall Multiplicador, no eren immortals, però sí que conservaven alguns dels poders dels seus pares: la força, la rapidesa, l'agilitat. Però l'havien de treballar, perquè no els eren innats com als seus pares. De manera que van crear un clan d'estil espartà, en què des de ben petits els nens i nenes eren entrenats per la lluita. Es van batejar com els Zúrichs.

Però ben aviat a la comunitat màgica li va entrar el pànic: els zúrichs, amb tots els seus poders podien esdevenir els amos del món! Mentre els quatre fundadors van ser vius, van impedir que ningú es posés un mà a sobre; però un cop van morir, la cosa va canviar.

Els mags van atacar contra els zúrichs. Era cert que eren molt forts, però no eren gaires, i molt pocs d'ells tenien poders màgics, perquè tenien la sang molt barrejada, en part no era ni tan sols humana. De manera que els zúrichs es van amagar. Van trencar totes les relacions amb el món humà i es van aïllar igual que van fer els vlads. Es van assegurar que mai ningú no tornés a saber res d'ells, que no els poguessin trobar.

I la relíquia va quedar amagada, perquè era un objecte molt perillós. Si queia en males mans, es podia crear un exèrcit indestructible que aconseguiria governar el món. Només els quatre fundadors de Hogwarts i el clan dels zúrichs saben on és actualment el Mirall Multiplicador.

 

*   *   *

 

Els magatotis van escoltar la història amb la boca oberta, i quan el Charlie va acabar el seu relat, van seguir una bona estona amb la boca oberta.

—Flipa.

—Ara ja ho sabeu —va dir el Charlie—. Aquesta és la història. Suposo que ja us havíeu fixat que era extremadament corpulent. Estic entrenat per matar —va dir lúgubrement—. Però també per controlar-me. I per distingir el bé del mal. Els zúrichs no som cap amenaça. Bé, pels vlads, sí. Vam ser creats per contrarestar-los.

—On viviu amagats? —va voler saber la Geena.

—Com comprendreu, no us ho diré —va contestar el Charlie amb un somriure—, però demà us hi portaré. M'he d'acompanyar, heu d'explicar a ses majestats el que sabeu.

—I ses majestats deuen ser... —va reflexionar el James.

—Els dobles dels quatre fundadors —va assentir el Charlie—. Exactament. Ja he dit que són immortals. Són els únics que ho són, perquè són els únics que van néixer del mirall. Els altres tenim sangs barrejades.

—Flipa, flipa, flipa.

—Com hi anirem, demà? —va dir el James—. Vols dir que podrem...?

—Podrem —va assentir el Charlie—. Jo hi he anat diverses vegades, cada vegada que fan una reunió ens criden i hi hem d'anar tots.

Els magatotis es van tornar a mirar tenien tantes preguntes.

—Com de fort ets? —es va interessar l'Alice.

—Bastant —va contestar el Charlie amb un somriure.

—I tots sou així... de la mateixa talla?

—Sí —va assentir el Charlie—. A força d'entrenament, en part. Tan els homes com les dones. Bé, excepte els quatre reis. Ells són exactament iguals que els fundadors. L'únic que té aspecte de zúrich és el Godric Gryffindor.

—Es diuen igual? —es va sorprendre el James.

—Sí —va assentir el Charlie—. Perquè no fem una cosa? Ja sé que em voleu fer moltes preguntes, però... demà serà un dia llarg i ja és tard. Per què no anem a dormir, descansem, i demà em seguiu preguntant coses? A mi, i als altres zúrichs que coneixereu.

—Em sembla molt sensat —va assentir la Geena—. Què n'heu fet de l'Albus i el Lorcan?

—Els hem tancat en un armari —va contestar el James—. Feia molt que no li feia cap broma.

—Doncs aneu a buscar-los, au —els va dir ella—. I haurem d'explicar això a l'Al i la Rose.

—L'Al i la Rose també ho saben? —es va sobresaltar el Charlie.

—Sí —va assentir l'Alice—. I els hem d'explicar això també, perquè algú ens haurà de cobrir demà per faltar un dia sencer a l'escola...

—Fli-pa.


Sí, ho sé. Flipa.

Doncs espereu, que encara hi ha més! (Ara be quan em dieu, pos vaya merda de capítol, se te'n va la olla, però espero que no, perquè vaig trigar molt de temps a pensar tot aquest embolic per crear una mica d'història interessant, ok?)

Sembla que us estigui fotent la bulla XD. Nah, si no us agrada ho podeu dir, acceptaré qualsevol crítica. El que passa és que jo mateixa penso que està prou currat.

Bé, ja em direu al què. Ara que ja ho he escrit, ja tinc temps per anar a menjar-me el coco amb coses insanes XD

Va, ara que ja està resolt vull saber les vostres teories:

Algú s'esperava això dels zúrichs? Què esperàveu que era el mirall, quins poders pensàveu que tenia? Suposo que veieu per què el volen els vlads: si tenen alguna debilitat és que no són gaires, amb això serien invencibles. Algú s'havia imaginat mai res estrany del Charlie? Sempre he fet especial "hincapié" que era exageradament corpulent, i al capítol de l'atac a Hogwarts fa una actuació molt poc corrent. I això que el molestés tant que a la revista es veiés la seva cicatriu... Algú tenia alguna teoria sobre ell?

Petons de mel i mató!

Agatha Black

PD: En queden 3!. Proper capítol: 35- ELS ZÚRICHS.


Llegit 1475 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


  • Avatarginny loovegodEnviat el 29/08/2009 a les 19:13:20
    #19364He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

    primera!
    mu llegeixo!



  • AvatarlunalovegoodEnviat el 29/08/2009 a les 19:50:39
    #19365He escrit 2 fanfics amb un total de 45 capítols

    Hola!
    Per fi he aconseguit posar-me al dia! Visca! Quina pena que justament ara s'acabi...encara que suposo que en faràs més, oi?
    M'ha encantat! Molt, moltíssim! de veritat!
    He de reconèixer que no havia sospitat mai res del Charlie, potser sí que havia trobat una mica raro que es preocupés per lo de la marca, però buenu...

    El que jo vull saber és per què es diuen així... ens ho explicaràs el pròxim capítol?
    ja l'espero amb candaletes.

    Que vagi bé!

    PD: ja me'n vaig a treballar, no t'enfadis ;-) sempre és millor tenir-te a tu de consciència que no pas al Sírius, XD
    PD2: m'encanta l'Alice!

    Petons!



  • Avatarrodlel14Enviat el 29/08/2009 a les 20:06:29
    #19366He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

    Doncs no se'm va acudir... M'imaginava que algu de l'escola era un zurich, o algo aixi... pro no se... EL CHARLIE?!?! Pensava en la Agatha McGonagall, en en Tom Nicholson (oi que es deia aixi?), pero EN CHARLIE?!?!

    Puc dir una cosa constructiva i que et pot ser d'ajuda?

    Be, alla va... Jo crec que has descarregat tot el misteri aixi, de cop. Ja m'agrada, pero de vegades es massa fort.

    Enric

    PS: Estic content de poder anunciar(de moment de manera provisional) la publicacio del primer capitol d'una nova ff anomenada Questio de familia.

    Aixo sera, segurament, a finals de setembre (s'intentara que el dia 28, que es el meu cumple!).




  • Avatarginny loovegodEnviat el 29/08/2009 a les 20:13:21
    #19367He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

    FLI-PA.

    wow, noia m'has deixat sense paraules. No m'ha donat un atac d'histèria, però per poc. més aviat estic en un estat de trànsit que em deixa morta, de manera que no et queixis si veus que el comentari no és gaire bo. Perquè a més la meva tieta m'acaba de donar ara mateix 50 euros pel meu aniversari, i estic sense paraules.

    wow. El charlie, un zúrich? no m'ho hauria imaginat mai! és a dir, sí, algun cop vaig pensar que era una mica raro lo de la cicatriu o sigui, el que em vas dir sobre que l'agatha havia posat aquesta foto intencionadament, però vai pensar que seria per alguna raó completament diferent, tot i que no em vai parar a pensar quina. Suposo que el meu subconscient pensava que només rea per fastidiar i punt(digue'm rara, però el meu subconscient sempre em juga males passades xD)

    Vale, se no t'importa, continuo després. és que hai d'anar a sopar i des que he començat a comentar no he fet res més que aixecar-me per parar taula i demés.

    dew!

    *laurie*



  • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 29/08/2009 a les 20:35:11
    #19368He escrit 10 fanfics amb un total de 208 capítols

    lunalovegood: que bé que t'hagis posat al dia i ara puguis anar comentant amb tots! Sembla que ningú no sospitava del Charlie. Ah, ho sento pel nom però a diferència dels vlads, no té cap significat especial. Sento desil·lusionar-te, però els havia de donar un nom, i sempre m'ha agradat com sona Zúrich. No té més, de veritat. Bé, bé, m'agrada que treballos. I l'Alice és genial, yeaaaah! Petó!

    rodlel14: és cert! tu sempre deies que la MCgonagall era una zurich. I mira k tu he dit cinquanta vegades i t'ho torno a repetir: el tom és un noi absolutament normal i corrent! Lo de desvelar el misteri, jo també crec que ha sigut força de sobte, però trobo que era l'única manera, perquè encara queden coses que es descobriran al següent capítol, i els altres dos... seràn de aupa, perquè tot sortirà a la llum en aquesta fanfic (bé, tot el que té a veure amb la relíquia). I tenia ganes de fer un capítol en plan... historia contada. De fet, trobo que així potser quada més clar i tot que no pas si ho van descobrint per trossos... hmmm. Però gràcies igualment, ho tindré en compte per una altra ocasió. Estic molt contenta que finalment facis la fanfic! Però encara queda molt! No podràs tenir el 1r capítol per abans? vaya... wenu, espero amb il·lusió!

    ginny lovegood: 50 euros, k b! Clar que... 50 euros és el que em vaig gastar ahir anat de festa, so... wenu, si me'ls donguessina mi, tornaria a sortir de festa avui i ja està! ^^ M'alegro que t'agradi el capítol i que no t'esperessis res! Està be, està bé. Apa, que vagi bé el sopar! Muaks!




  • AvatarPorcupintí-naEnviat el 29/08/2009 a les 22:26:17
    #19369He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

    mare de Déu! Osti nenaa amb l'empanada mental que tens has pogut escriure aquesta meravella?

    Del Charlie vaig pensar que s'havia fet la cicatriu amb alguna cosa que li feia vergonya, però res més.

    gràcies per la confiança, eh? :)

    maria



  • AvatarTooruEnviat el 30/08/2009 a les 11:26:01
    #19375

    Holaa!!

    I dius que encara hi ha mes??!  Vinguent de tu, segur que es molt rebuscat xD
    Esta genial, espere que no tardes molt en penjar el següent.

    Ara et contestare les preguntes:

    1.- No, pensava que tindrien que vore amb els vlads, per lo que els dos son clans, pero tampoc pensava que fora tan antic.

    2.- Lo del mirall, algo si que me ho imaginava, per lo de Imatges i reflexos, dobles i bessons... Se me va ocurrir ahir per la nit, despres de pegar-li moltes em torni a llegir lo del diari de Slytherin i despres vaig vore que tu penjaves el capitol, aixi que me esperi a vore si se cumplia xD

    3.- Que era molt fort. Pero com pot ser que el Charlie sigui mag?? No ho acabe d' entendre.

    Fins aviat!

    Adeu!




  • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 30/08/2009 a les 16:25:05
    #19383He escrit 10 fanfics amb un total de 208 capítols

    Porcupintí-na: ha estat un plaer compartir confidències. `ràcis per escoltar ;) Sí, mira, sembla que amb l'empanada mental i tot he tingut una estoneta de tranquil·litat mentre em concentrava en la fanfic. Uf! Ningú no sospitava del Charlie, pel que veig ^^

    Tooru: sí, encara hi ha més, i sincerament no sé si és rebuscat o no, fa tant de temps que estic maquinant la fanfic, que he anat afegint i editant coses fins que tot em va quedar perfectament clar. Sí, tots dos clans són moooolt antics. Wenu, de fet no tant, ja pots comptar, un 600 anys. Podria haver estat pitjor, venint de mi. Havies pensat en lo del mirall? Sí, no? No sé, amb lo de poder fer dobles i tal... un mirall tampoc no té tantes possibilitats, no? ^^. El Charlie  amés a més de zçurich és mag, sí. Per la metixa raó que ho és... l'Hermione, per exemple. Els seus pares són muggles i ella és bruixa, perquè sí. Doncs el Charlie igual. El que passa és que per motiu obvis els zúrichs estan al corrent que existeix la màgia, a diferència dels muggles normals i corrents. Doncs això; alguns són bruixots, però la majoria són muggles.

    Segiu comentant!




  • Avatarivi_potterEnviat el 30/08/2009 a les 23:43:42
    #19389He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

    HOOOOLAAAAAA :)

    M'ha agradat moltíssiiim! Aviaam una cosa has dit que quan van morir els primers zúrichs els mags els van atacar i es van amagar, i després has dit que els reis eren les copies dels fundadors no? O he estat jo que ho he entés malament? xdd de totes maneres FLI-PA, l'has liat molt! jajaj segueix súper ràpid pleaase!

    petooons :)




  • AvatarTooruEnviat el 31/08/2009 a les 12:18:51
    #19392

    Val, ara ja ho entenc. Gracies :)




  • Avatarginny loovegodEnviat el 31/08/2009 a les 17:30:53
    #19397He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

    jeje, quan la meva mare em va venir a buscar(estava a casa els avis) em va dir que havia vingut una altra tieta a casa i que m'havia regalat 50 euros també. casualitats de la vida... xD(em diràs avorrida, però tot i això jo prefereixo guardar-losque anar de festa).

    però wenu, que estic fardant massa, no ho puc evitarxD. El cas és que quan vai acabar de sopar em va venir a buscar la meva mare, ahir vam tenir convidats i no he pogut comentar fins ara. Allà va el comentari (com que em van pillar pel mig ho torno a posar tot de nou):


    - FLI-PA.

    wow, noia, m'has deixat sense paraules. No m'ha donat un atac d'histèria, però per poc. més aviat estic en un estat de trànsit que em deixa morta, de manera que no et queixis si veus que el comentari no és gaire bo. Perquè a més la meva tieta m'acaba de donar ara mateix 50 euros pel meu aniversari, i estic sense paraules.

    wow. El charlie, un zúrich? no m'ho hauria imaginat mai! és a dir, sí, algun cop vaig pensar que era una mica raro lo de la cicatriu (o sigui, el que em vas dir sobre que l'agatha havia posat aquesta foto intencionadament), però vai pensar que seria per alguna raó completament diferent, tot i que no em vai parar a pensar quina. Suposo que el meu subconscient pensava que només era per fastidiar i punt(digue'm rara, però el meu subconscient sempre em juga males passades xD). A més, era perfectament normal que s'enfadés per lo de la cicatriu fins i tot sense saber que és un zúrich, ja que no crec que els  seus pares estiguessin massa contents de veure el que havia fet amb una noia que coneixia des de feia poc més d'un any. Per altra banda, també vai adonar-me de que sempre deies que era molt corpulent i tal, però no hi vai donar gaire importància, bàsicament pk jo coneixo gent així. Sobre l'atac de hogwarts... la veritat és que no hi havia donat més voltes, ja que els vlads s'assemblen molt als vampirs, almenys físicament (el james mateix confon la lizzbell amb una vlad al principi) i el grup del charlie ja havia estudiat els vampis i com matar-los (amb el llibre del Bilius Bellastrinc, oi? xD) el cas és que les maneres de matar un vampir són les mateixes que les dels vlads, i ell en aquells moments ja havia estudiat què calia fer per matar-los, i en ocasions com aquestes ser tan corpulent no és pas un inconvenientxD. A més de que, si no recordo malament, els altres de l'exèrcit també van matar a uns quants vlads, no?
    Vamos, que tenia les meves sospites de que al charlie li passava algo, però en cap cas m'hagués imaginat que seria un zúrich. Jo que pensava que el zúrich era la bèstia aquella dels ulls grocs... Que per cert, es desvelarà què és, al final? O podria haver sigut tot un somni?.... no sé, no sé...

    per cert, que era això en lo que havia acertat, o era alguna de les 2 teories?

    Wenu, pos em sembla que això és tot!

    Dew!

    *laurie*




  • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 31/08/2009 a les 18:07:35
    #19398He escrit 15 fanfics amb un total de 182 capítols

    Ualaaaaaaa

    Sense dir res abans, anem a respondre les preguntes. Dels zúrichs, no, no en tenia ni idea, de que fos això. Ni m'havia passat pel cap. Jo ja vaig dir que multiplicava alguna cosa. Però no que la fes millor... Del Charlie... el veia raro, però no fins a aquest punt.

    Ouch. Hauran de veure Slytherin? No em diguis... Això pot ser mortal.

    En fi, que no estic inspirada i m'he colat d'amagat a l'ordinador, així que marxo!

    1 pto

    Marta 3

    PD com que marxo de vacances avui a la nit, no tindré ordinador fins el 3 o el 4, que arribo a Itàlia, OK? Ja li donaré a la Simona records de part vostra XD




  • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 31/08/2009 a les 18:13:56
    #19399He escrit 15 fanfics amb un total de 182 capítols

    Per cert... segon trimestre agradable estudiant les Salamandres? Estàs de broma, no? No sé què m'hi jugo que no has jugat mai a HP4 per a NDS. Maleïdes bèsties...




  • Laiia Von LlasëEnviat el 31/08/2009 a les 18:21:38
    #19400He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

    Que si ens agradaa?!? Pero si està perfecta, m'ha encantat el  capitol. Com diria el Frank: FLIPA!

    No m'esperava res d'en Charlie, bé, fins que l'Alice i la Geena s'an quedat flipant amb la foto, pero llavors era massa tard com per fer teories :P

    El nom del capitol següent no ens diu gaire preo ja m'ho imagino: coneixer els fundadors! Fli-pa! No tinc ni idea d'on es pot amagar un clan de gent corpulenta, putser en un poble que si no ets un Zúric no hi pots entrar o...nose!

    Jo diria que la relíquia és tipu l'espasa d Griffindor, que sortirà del barret que tria. No hem facis dir d'on he tret aqesta tonteria prque no ho sé xd.

    Continua tan aviat com puguis, necesito saber(risita de viciada)jajaaj

    petons




  • Avatarginny loovegodEnviat el 31/08/2009 a les 19:04:16
    #19404He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

    per cert, ara que he vist el comentari de la laia; no seria divertit que els zúrichs visquéssin a zúrich? xD

    i una altra cosa que abans se m'havia oblidat: no cal que la rose i l'albus se n'enterin, pk si el charlie ha pogut acudir a les reunions sense que ningú sospités res, no crec que per un cop que desapareguin tots cinc passi res, ja que el Charlie bé deu fer algun encanteri o algo, no?

    I ara que hi penso, una altra teoria; has dit que hi han zúrichs mags; pocs, però n'hi ha, el charlie nés un viu exemple. encara que n'hi hagin pocs, no crec que sigui l'únic a hogwarts, de manera que qui més podria ser? la Martha? o algú d'un altre curs i/o residència?

    no sé no sé....

    *laurie*



  • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 31/08/2009 a les 20:18:27
    #19406He escrit 15 fanfics amb un total de 182 capítols

    Eiii em sembla que sé què era la bèstia dels ulls grocs.

    Era un encreuament de l'oracle, ni més ni menys. Com el karding. Estava allà per avisar en James.

    A part d'això, jo crec que els fundadors sabran on està la relíquia i viuran a on marcava la brúixola, perquè el James va demanar la relíquia i ells són els únics que l'hi poden portar.

    A part d'això, res més, suposo.

    Ah, sí, que em fa molta ilu que el barça jugui contra el zúrich. Quan ho vaig veure vaig pensar en tu XD

    1 pto

    Marta 3




  • lurdeesEnviat el 31/08/2009 a les 22:47:08
    #19412

    olé! jo estava de vancances i no tnia ordinador i per aixó desde que le recuperat he buscat la web i ostres, m'ha dit que no existia y m'ha enviat dirctament a aquesta. M'he llegit tots els capitols "nous" o sigui, els que jo encara no habia llegit i l'unic que he pensat a sigut: olé.

    escrius molt, molt beé

    tinc teories pero son totes iguals de imversembalnts jajaja

    continua així!




  • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 31/08/2009 a les 23:56:48
    #19416He escrit 10 fanfics amb un total de 208 capítols

    ivi Potter: no, has entès una cosa malament. El que volia dir és que mentre els fundadors de debò eren vius, van protegir els zúrichs, però quan els fundadors de veritat es van morir (les quatre còpies segueixen vives) els bruixots se'ls van tirar a sobre, i els zúrichs es van haver d'amagar. Espero que s'entengui bé... L'he liat molt oi...? Doncs espera... és el problema de començar una fanfic i acabar-la al cap d'un any, que li vas donant voltes cada vegada ho vas complicant tot més. ^^ Merci x comentar!

    ginny loovegod: a veure, amb tu anirem per parts, que t'has enrollat molt.:

    1- CHARLIE: Tens raó amb el Charlie. De fet, es muntava les coartades perfectes. Allò dels pares li va anar molt bé per no haver d'explicar què passava amb la seva cicatriu. Però en realitat estava súperenfadat perquè ho veurien els del clan i el fet que estigui tan enfadat amb l'Andrea té un motiu molt i molt concret, que sortirà al següent capítol. Pel que fa al dia que els vlads van atacar Hogwarts, és cert que havien estudiat els vampirs, però... segueix sent un alumne de segon, i no podria fer el que fa sinó estigués entrenat per matar. Però és clar, segueix tenint una bona coartada amb la seva corpulència. Els altres de l'EM no maten cap vlad, per cert. Els que hi ha morts se'ls carreguen els aurors i algun professor. Però és cert que no hi ha cap gran motiu per sospitar del Charlie. Només petits detalls. De fet, d'això es tracta, perquè ell  no vol que el descobreixin.

    2- No sé perquè tots us vau encaparrar que la bèstia d'ulls grocs seria un zúrich. No ho és. Però tampoc no ho va somiar. Algun dia us n'adonereu. Va una pista: és fosc, i el James no distingeix ben bé què és. Si fos de color blanc, es distingiria força bé a la foscor, no? Perquè els ulls són grocs i bé que es veuen... No dic més. XD

    3- EL QUE VAS ACERTAR: No t'ho diré, però et prometo que sabràs què és abans que ho diguis jo. Perquè hi haurà una pista amb la qual tu de seguida lligaràs caps.

    4- ZÚRICHS A HOGWARTS: Ara per ara, a Hogwarts només hi ha el Charlie. Els Zúrichs no són gaires, i encara menys de la mateixa edat. Sí que n'hi ha alguns de l'edat del Charlie, però ja d'aquests pocs que hi ha, pocs són mags. N'hi ha hagut d'altres que han anat a Hogwarts, però ara per ara només hi ha el Charlie. A més, com que no volen cridar l'atenció, si hi ha més d'un nen en escolarització, els envien a escoles diferents per no cridar l'atenció. Al proper capítol es parlarà d'això i ja quedarà molt més clar. De fet, coneixerem un altre zúrich de la seva mateixa edat que també és bruixot però que va a una altra escola.

    4- HÀBITAT DELS ZÚRICHS: No vieuen a Zúrich, tot i que seria divertit. Vieun en un lloc molt, molt més remot. Però molt, molt. De fet, necessiten que sigui remot perquè han d'entrenar moltíssim sense cridar l'atenció de ningú.

    5- REUNIONS: Sí que necessitaran que l'Albus i la Rose els cobeixin, perquè normalment les reunions dels zúrichs es fan de nit i el Charli pot desaparèixer sense que ningú se n'adoni, però per fer això que faran necessitaràn ben bé tot un dia. De manera que sí que se n'adonaria la gent. vale, crec que tu ja estàs ^^

    marta_ginny: vale, sí, havies vist que multiplicava coses. de fet, les coses les multiplica i prou, erò les persones, que són imperfectes, les millora; com si també fossin obejectes. Les fa immutables i com si nasquessin em forma. Sí, hauràn de coneixer Slytherin, però... jajaja, hi ha una sorpresa reservada per això. Encara no ha sortit, però el mirall... jajaja, diguem que copia les persones físicament, però no pot copiar-los els sentiments ni la personalitat, perquè els zúrichs tenen vida pròpia i, per tant, són persones diferents als seus amos. de manera que us endureu una sorpreseta amb els quatre fundadors... XD. I no, no tinc NDS, però m'imagino que si es el joc de HP4 deu ser el 4t curs de Hogwarts, i ara els magatotis estan fent 3r, de manera que em puc permetre el luxe de canviar una mica el temari. ^^. Que vagin bé les vacances! (per cert, quants cops has marxat, ja, aqueste estiu, pendó???) XD. No, la bèstia no era cap zúrich ni cap encreuament de l'oracle, però has fet una relació molt important. Els dobles dels fundadors creuen que la relíquia és a Hogwarts, però no viuen cap on marca la brúixola del James. De fet, viuen gairebé en sentit contrari.




  • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 01/09/2009 a les 00:06:49
    #19417He escrit 10 fanfics amb un total de 208 capítols

    Laiia von Llasë: Ei, que guai que et motivi tant! Escriuré a la que pugui! Molt em temo que el mirall no sortirà del barret que tria. Em sap greu XD. Els zúrichs... no no s'amaguen a cap lloc amagat amb màgia (pensa que la majoria són muggles); el que passa és que estan en un lloc força desolat on poca gent hi arriba...sense morir en l'intent. Penjaré aviat, ok? ^^

    lourdees: que bé que t'hagis posat al dia. Ja sabia jo que hi hauria molta gent que tindria problemes per trobar la`pàgina... jo en vaig tenir U.U'. Espero escoltar teories teves, també. Com pot veure, n'hi ha per donar i vendre!! Benvinguda de nou!




  • Avatarginny loovegodEnviat el 01/09/2009 a les 00:29:43
    #19419He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

    vale, teoria nova, tot i que és molt tonta:

    a veure, se m'ha acudit una cosa. Dius que la bèstia d'ulls grocs no pot ser blanca no¡i de cap color clar, i que no ha sigut un somni. He mirat a l'altra fic i he vist que coincidia. podria ser... el lladruc?

    ja sé que és molt tonta, però tal com ho has plantejat sembla com si hagués sigut una cosa per despistar...



  • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 01/09/2009 a les 01:50:33
    #19420He escrit 15 fanfics amb un total de 182 capítols

    Vaaaja, així que no n'he endevinat ni una.

    Quants cops he marxat? Crec que 3. Una setmana de Stage de violí, una setmana de campaments i ara marxo de vacances.

    Em despedeixo! Marxo en 5 min!

    1 pto

    Marta 3




  • AvatarTooruEnviat el 01/09/2009 a les 10:14:20
    #19421

    Una cosa negra amb ull grocs? Jo al principi he pensat com la ginny loovegod, que podria ser el Quisso, pero podria ser el Grim? (Eixe gos gran que quan algu el veu algu es mor a les 24 hores)



  • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 01/09/2009 a les 10:47:15
    #19422He escrit 10 fanfics amb un total de 208 capítols

    ginny loovegod i Tooru: jijijijiji. Molt ben pensat, però... jijijijiji. ^^



  • Avatarginny loovegodEnviat el 01/09/2009 a les 12:06:36
    #19425He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

    Nah, si ja deia jo que pensar que era el gat era molt tonto...



  • Gemma EvansEnviat el 01/09/2009 a les 14:32:11
    #19435

    uooo! filpa! ma agradat mol! el charlie un zurich¿ flipa! ma agradat mol d vritat! uff... crec k mu rellegire x no ublida tanta informacio! xd
    pos re k no tinc ganas d anrollarma!

    ptns

    ~~Gemma~~



  • Avatarginny loovegodEnviat el 01/09/2009 a les 14:57:28
    #19437He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

    per cert, que he vist el comentari que li has fet a la marta:

    ara va i gryffindor és el dolent, Sly el que té valor, Ravenclaw la cuinera i la més treballadora i Hufflepuff la més llesta, o algo així!

    jeje....




  • x_lauraEnviat el 02/09/2009 a les 03:12:09
    #19452

    acavo d'acavar-me el clan dmgatotis! noia m'ha encantat. avui mateix començo la continuació!
    moltes felicitats perque és gnnial!

    no ho dexis, anims!



  • myre_ginnyEnviat el 02/09/2009 a les 11:39:53
    #19453

    holaa!!

    lavia llegit pro no vai poder dexa comenaari, i no me tornat a conecta fins ara.

    flipa! el charlie un zurich?¿?  k fort! xD  ja tin ganes d veure els 4 fundadors com son, si dius q no son com els originals, aveure aveure...

    seguex aviaat! petoons!!




  • MrsBlack AnònimEnviat el 03/09/2009 a les 12:18:08
    #19477

    com la x_laura acabo d'acavarme el clan de magatotis i ara estic llegint l'exercit de la M. vaig pel cap 7 i estic moltt enganxada!
    moltisiimes felicitats! perque es genial, però GENIAL!
    de devò que m'encanta cada paraula que escrius :)
    així que només volia felicitar-te. i no menrrotllaré perquè tinc moltes ganes de seguir llegint!
    aveure què passa ^^

    vinga petons de fondú de chocolata !



  • AvatarTooruEnviat el 03/09/2009 a les 13:55:29
    #19479

    La bestia d'ulls grocs es un mussol, per aixo no estava quan es desperta, perque isque per la finestra? O es un vlad, pero un vlad bo?  No se, pot ser qualsevol cosa. Et puc fer una pregunta:

    Es un animal o es huma?

    Crec que no la respondras, pero per intentar-ho xD

    Fins aviat. Adeu!




  • Avatarginny loovegodEnviat el 03/09/2009 a les 15:17:18
    #19481He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

    ara que hi penso, la bèstia podria haver sigut el mussol que havia portat la carta de l'oracle, per això lo de la finestra oberta... no?



  • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 04/09/2009 a les 09:10:59
    #19488He escrit 10 fanfics amb un total de 208 capítols

    x_laura i Mrs Black: Més gent, més gent! Que bé, moltes gràcies, m'encanta que us hagi agradat El Clan de Magatotis, però crec que a mi m'agrada més la segona part! Ja em direu el què!

    myre_ginny: cap problema, millor tard que mai! Merci per comentar! ^^

    Tooru i ginny_loovegod: La bèstia. Vale, 1, us heu adonat de los de la finestra oberta. Podria molt ben ser que hagués portat ell la nota però... és massa gros per a ser un mussol. I respecte a la pregunta... està clar que en aquell moment és un anima però... diguem que no és la seva forma...mmm... natural. XD I callo ja perquè la lio!




  • AvatarAntares_BlackEnviat el 13/11/2015 a les 22:32:02
    #26351He escrit 12 fanfics amb un total de 57 capítols

    M'encanta! Vull tornar a veure la McGonagall llançant sabates!! hahaha

    «Sembla que hi ha molta tensió sexual entre vosaltres dos, no?» hahahahahaa Doncs, mira, tot fent broma, tot fent broma... En Frank la clavada!

    Ai, sí! Els famosos uixets cul de tro! hahahahaha

    Tot el tros de l'endreça m'ha encantat, de veritat!!! Com està tot, reflectint el caràcter de cada una i com hi reaccionen l'Andrea i l'Alice. És sublim!

    WTF!! Que en Charlie és un Zúrich?? Així, la taca de naixement d'en Charlie (continuo dient que és una taca de naixement, que és el primer que vas dir que era i després et vas passar a això de la cicatriu xD) és el símbol dels Zúrichs??

    Mmm O sia que Mirall Multiplicador. Així no anava tan desencaminada: és un espill que duplica les coses (coses en extensió: coses i ens, vull dir). M'ha semblat curiós de llegir aquesta rebel afirmació: «Però les còpies seran perfeccionades, més perfectes encara que els originals». Aquí la Gee passant-se pel forro l'axioma de causalitat hahahahaa *que consti que no critico res, eh, només faig broma* M'ha semblat divertit!

    Renoi! Quanta cosa!! Aquesta història de les còpies fortes, ràpides, àgils i immortals dels quatre fundadors és molt forta!! I més encara la part dels seus descendents!

    I cap de nosaltres no havia dat gaire importància a la corpulència d'en Charlie. Jo fins i tot em pensava que exageraves: no és gaire normal trobar un nen de dotze anys amb una fortalesa física com aquesta. Però igualment no li vaig dar importància. I pel que fa la marca (cicatriu/taca de naixement xD), jo comptava que no volia que es veiés perquè senzillament tenia por que se'l reconegués en una fotografia d'aquestes característiques... i una taca de naixement és fàcilment relacionable i el podrien identificar. No hi vaig notar pas res d'estrany...

    Pel que fa la bèstia d'ulls grocs... Mmm... Hi ha un moment que (em sembla que era) en James diu que podria haver estat perfectament una ratapinyada... I em fa gràcia quan pensen que podria ser l'Angela Parkinson transformada xD La cosa és que... o és efectivament l'animàgic de ratapinyada d'algú o... L'Snape no pot ser pas , que és mort... Potser la Lizzbell que els ve a alertar? La mateixa Ravenclaw en forma d'Àliga...? O... En Frank transformat en falcó, fent servir un reculatemps... Apa, que estic bona jo! Ja començo amb teories inversemblants! hahaa

    El que diu la ginny loovegod, que seria divertit que els zúrichs visquessin a Zuric hahaha Sí que seria divertit, sí. Almenys per a nosaltres. No crec que els zuriquesos els fes gaire gràcia... xD El lloc aquest remot que dius on s'entrenen en secret deu ser una mena de Campament Mestís, no? xDD

    ---

    «A no ser que» → Si no és que

    ---

    Tinc moltes ganes que vagin a veure els reis!! ^^ M'havia fet il·lusions de veure els quatre fundadors en persona (encara que no fossin els originals, sinó unes còpies) i en acció, ben vius; sobretot Slytherin i Ravenclaw =D Però pel que en dius... Mmm potser són justament al contrari dels fundadors de veritat (?) M'imagino una situació molt i molt còmica: Slytherin, el més simpàtic de tots; Hufflepuff, una tirana; Gryffindor, un temorenc que s'amaga sota les taules; i una Ravenclaw ximple de campionat!! hahahaa Ja ho veuré, ja ho veuré ^^ Jo tinc l'avantatge que no he d'esperar: Si vull continuar llegint, continuo i prou! hehe ;)

    Antares

    PD: Per cert, en català, la ciutat de Zuric no és pas Zúrich (que és com es diu en castellà), sinó Zuric ;)




  • irinawatson06Enviat el 07/09/2017 a les 14:44:27
    #27178

    Flipa. Esque no sé ni què dir.

    La McGonagall ja sabia això de'n Charlie no? Perquè si diu que ha d'anar a totes es reunions que es fan, ha de tenir el permís d'algú per poder marxar no??